Hei... Mulle on tullut kivoja sähköposteja viimeaikoina; tavallista useampia sellasia, jotka ovat justiinsa löytäneet mun blogini pariin. Kyselyjä ajasta ennen Indiedaysia ja kaikkea sellasta. Kiva, tervetuloa! Kivaa että olette löytäneet. Kivaa että joku on suositellut tutustumaan just mun pikku blogiini. Mun mieheni kylläkin just eilen sanoi, et kirjota nyt jotain muuta välillä. "Kyllästyttää katsella näitä samoja nurkkia", heilautti kättään viitaten tohon meidän ruokailutilaan. Ja sit sillä oli monta hyvää (parempaa) ideaa.

Esim. joku sellanen (miesten) vitsisivusto. Että voisin laittaa vähän humoristisempia juttuja tänne näiden tylsien sisutus- ja vaatejuttujen sijaan. Ei se tällasia jaksa katsella päivästä toiseen ;) Ja monta kalastus- ja luontoaihetta.

Ai niin, usein kysellään onko mun mieheni oikeasti kalastaja. Joo, se on intohimoinen urheilukalastaja ja työskentelee urheilukalastuksen markkinoinnin ja tuotekehittelyn parissa. Mutta perinteinen oikea ammattikalastaja, sitä se ei ole. Ja olen tavanut mieheni lomamatkalla etelässä. Sitäkin kysytään usein.

Eilen se muuten totesi mun lihoneen. Ihan hyvällä, sillä olenkin yrittänyt vähän pyöristyä viimeaikoina. Lomailut jumppaohjaamisesta ja sen sellaista. Mutta huomasin, että se vähän nautti tosta kommentista ihan luvan kanssa. "Ai mistä",  kysyin siltä vielä. "Vääristä paikoista", kultaseni totesi eikä voinut olla hihittelemättä kuin innostunut lapsi.

Jaahas. No, ensi viikolla alkaa taas jumppa-arki :P 

(Oi että kaipaankin jo treeniä. Tuon sit teillekin mun ohjelman niin kunnostaudutaan yhdessä :))

Dagens tunika Odd Molly / ja alla Cubus / villatakki Benetton / farkut Object / kengät Ecco

Sit se ois lasten päivälepo. Ja mamman kaffipaussi.

Näyttää ehkä siltä, et mamman pitäis vähän siivotakin eikä vaan kaffitella, mutten ma taida ihan vielä jaksaa :))

Kommentit (160)

kalastajanvaimo
161/160 | 

Noh noh Tarja ei tässä sentään tarvi mun miestä ruveta moittimaan ;) Vitsihän toi oli ja varmaan ihan just siksi uskalsi tollasta sanoakin. Tiesi että huumorilla otetaan vastaan.......

kalastajanvaimo
162/160 | 

:)
Hmm, on Odd Mollyllakin kai jotain rintavillekin sopivia malleja...? Ihan varmasti :)) Mut niin se vaan on, toiset toivoo pienempiä ja toiset isompia ;)

kalastajanvaimo
163/160 | 

Thanks, hauska kuulla :) Usein vähän liian laittamaton, mutta ei tälle oikein muuta voi :D

kalastajanvaimo
164/160 | 

Terveisiä Turkuun taältä sateisesta Norjasta ;) Kiitos kovasti, kiva kuulla!!

kalastajanvaimo
166/160 | 

Olohuoneen tapetti on suomalaisen Tapettitalon vanhoja klassikkoja nimeltään Lukko. Monet kyselevät myös meidän Lukon väristä ja se on se "kellertävin", mutta siis oikeasti, luonnossa kaunis haalea nuden väri...
Kiitos, todellakin piristää kivat kommentit ihan hurjasti!! :)))

Tarja
167/160 | 

Oliko se mieheltäsi joku puujalkaprovo?? Siis että oot lihonu, vai onks hän sellanen langanlaihoista pikkupoikia muistuttavista ikiteineistä pysyvästi tykkäävä Setä Niljakas? :o Sinähän olet ollut koko ajan hirmu hoikka eikä muutama kilo vääriinkään (?!?!) paikkoihin ole pahitteeksi. En sit voi käsittää tuommosia ukkeleita ellei se tosiaan ollut vitsi. Ei hän nyt itsekään mikään miesmalli kuvistasi päätellen ole. ;-)

kalastajanvaimo
170/160 | 

Hih, harmi vaan en varmaan laita zumbaa tänne, vaan lihaskuntoa ja sen sellaista... Mulla tulee olemaan yksi lihaskunto- ja yksi zumbatunti viikossa tän kevätkauden.

kalastajanvaimo
172/160 | 

Joo tulis kyllä kahta täysin erilaista asiaa, se on varma... Veikkaan vaan et mun miehen blogissa ois niin paljon kaloja, ettei kukaan nainen jaksais sitä seurata ;)))
Thanks, sitä samaa!

kalastajanvaimo
173/160 | 

Joo... lastenvaatteita toivotaan aina silloin tällöin, kyllä vain, yritän saada aikaiseksi! :)

kalastajanvaimo
174/160 | 

:D
Se tulee aika usein näiden omien ideoidensa kanssa ja oonkin sanonut et perustaa oman blogin niin voi toteuttaa ideoitaan ihan mielin määrin... ei oo näkynyt vielä ;)

heidi
176/160 | 

Ihana blogi,täydellinen,älä muuta mitään!!

Asiasta ihan toiseen, miten olet saanut järkättyä lasten päivähoidon Norjassa, millaiset systeemit teillä siellä on?

Jatka samaan malliin, blogisi on tosiaan ihanaa luettavaa ja katseltavaa!

anonyymi
177/160 | 

Vai ei miehesi jaksa katsella joka päivä noin kaunista naista ja kotia ;) On ukko tainut tottua liian hyvälle kun kehtaa valittaa laatublogin sisällöstä ;)

Mutta kuule: annapa miehellesi vapaat kädet tehdä sun blogiisi yksi päivitys!!! Valitkoon humoristisen aiheensa kuvineen miltä aihealueelta tykkää! Norjan kieli muistuttaa nin paljon ruotsia, että me lukijat varmaan ymmätäisimme jutun ainakin pääpiirteittäin. Ja jos ei, niin käännä sinä.

Nube
178/160 | 

Tarja relaa vähän! Eiköhän tämä lihomiskommentti ollut täysi vitsi.
HIeno blogi on, vitseillä ja ilman!

Epe
179/160 | 

Joko miehelle oma blogi tai sellainen vakio "vierailunurkka" :D Luontopostauksia ihka-alkuperäiseltä norjalaiselta vitsien kera höystettynä - ehkä miut saisi käännytettyä vielä ruotsin sijaan sinne norjaan.... :D

kalamuija
180/160 | 

Hih... ala kuuntele miestasi:) Siis naissa blogiasioissa! Taalla nayttaa kamppa ihan samalta.. aitin pitais myøs tehda muutakin kuin kahvitella.

kalastajanvaimo
181/160 | 

Hauska kuulla:D Te näette näitä onneksi harvemmin kuin mies; sille riittää ilmeisesti asua täällä -ei jaksa enää katsella kuvia ;)

kalastajanvaimo
182/160 | 

Hih. Hauskinta tossa kommentissa oli se, että odotin tosi jännityksellä mitä mies mahtaa vastata mun kysymykseeni. Ja se, ettei se keksinyt oikeasti mitään paikkaa vaan sanoi kiusallakin "vääristä paikoista" oli hauskaa. Että se keksi noinkin hyvän vastauksen... hehe
Mut ymmärrän Mimosa. Ei aina/kaikille yhtä hauska juttu :/

kalastajanvaimo
183/160 | 

Jeps, ne on tosi hyvät. Mullakin jatkuvasti käytössä. Niin hyvät jalassa, et voi käyttää ihan missä vaan ja vaikka kävellä lenkkiä ;) Hyvä että ostit :P

kalastajanvaimo
184/160 | 

Juu tää ei tienkään ollut ilkeästi kommentoitu <3 Kohteliaisuus vaan kun olin toivonut pikku lihomista... Olisin loukkaantunut paljon enemmän jos hän olisi sanonut mun laihtuneen hehe.
Vartaloon liittyvät asiat on munkin mielestä vähän liian arkoja, toivon myös ettei sitä tarvisi ottaa niin vakavasti ja ettei ne kropan muodot oo niin millilleen ;))) Kukaan kun ei ole "standardikroppainen"...

kalastajanvaimo
185/160 | 

:D
Joo silloin tapetti tosiaan alkoi alakerrasta ja jatkui rappukäytävää pitkin yläkertaan. Ihan tavallinen kaksikerroksinen talo siis. Sitä samaa tapettia vaan oli _kaikkialla_ ;)
Yläkerrassa meillä on tosiaan olohuone ja keittiö. Ja kolme makuuhuonetta ja kylppäri :)
Alakertaan jää pääsisäänkäynti, suuri vierashuone/takkahuone ja saunaosasto.
Toivottavasti auttoi? :)))

kalastajanvaimo
187/160 | 

Joo täällä kuulee välillä todella hauskoja kalatarinoita; tiedän esim. yhden naisen, joka tänä päivänäkin (asuu saarella) ja vieraita tullessa saattaa mennä heittämään virveliä takapihalle, jollei muuta tarjottavaa ole ;) Mun mieheni isovanhemmat -nyt jo edesmenneet- söivät lihaa vain ja ainoastaan sunnuntaisin. Myöskin meren rannalla asustelivat ja päivittäin kalastelivat..
Joo painoa sai tosiaan tulla pikkasen -mies ihan samaa mieltä että liaan laihaksi olin raukka kuihtunut ja ihan yritti tavallaan kehaista tolla lihomiskommentillaan ;)) Ei siis minkäänlaista pahaa tarkoitusta. Itse en viihdy yhtään liian laihana.
Cecilie Skog on niin ihmeellinen nainen... Todellakin symppis.

kalastajanvaimo
188/160 | 

Åålrait! Laitan piakoin jotain kun jumpat taas ensi viikolla alkavat :))

kalastajanvaimo
189/160 | 

Haha.. Joo ei tule kalajuttua nykyistä enempää. Mun miehen täytyy alkaa lukemaan muita blogeja kun se taitaa ilmiselvästi olla ainoa niitä kaipaileva :P
Kiitos kaunis <3

kalastajanvaimo
190/160 | 

Hauska kuulla, meitä on varmaan samanhenkisiä tyyppejä täällä useampikin :))

kalastajanvaimo
191/160 | 

Jes Hyvä Ansku :))) Kiva kuulla et ohje oli sun mielestä selkeä, joskus tuntuu että niiden laatiminen on niin vaikeaa ettei millään saa ymmärrettäviä ohjeita aikaiseksi :/

kalastajanvaimo
193/160 | 

;)
Osaan ehkä just ja just perata. Nahkaan en mielelläni sen enempää koske... ja kalannahkaisia alusvaatteita en ainakaan laittais päälleni ;D

ansku
194/160 | 

Kuulostaa aivan hömeröltä,mut kun nyt asia tavallaan tuli puheeksi,niin...silloin kun olitte talon ostaneet,kuvailit niitä kauniita tapetteja,jotka jatkui alhaalta ylös (khöm) niin mua on hirrrveesti vaivannut se asia että en saa oikein mielikuvaa,kui teidän talo on?? Ts et onko olkkari ja keittiö tavallaan niinkuin yläkerrassa? Jos vain tahdot esitellä kotianne muualtakin kuin ruokailunurkasta ;) niin siinähän voisi olla yksi aihe. Ja miehellesi terveiset että taitaa naisväki ruudun tällä puolella tykätä enempi Johannan aiheista,ei pahalla :)

Leena
195/160 | 

Miksi naiset hermostuvat heti painoon liittyvistä kommenteista? Mielestäni kahden aikuisen terveessä suhteessa voi sanoa toiselle, leikillään tai muuten, että toinen on lihonut - eihän se tarkoita että se olisi paha asia! Enkä usko että monikaan mies ottaisi nokkiinsa asiasta. Jos me naiset suhtautuisimme vähän myönteisemmin omaan vartaloon, niin kaikkea ei tarvitsisi ottaa niin vakavasti. Mielestäni on hyvän parisuhteen merkki että joka asiasta ei loukkaannuta, eri asia sitten jos ilkeästi kommentoi toisen ulkonäköä, mutta se onkin sitten aivan eri asia. Relax ladies ja ollaan sujut ittemme kanssa :)

Tiina
196/160 | 

Asiasta kukkaruukkuun...mutta kun näin kuvissa nuo ihanat kengät, niin nyt vihdoin ja viimein täytyy kiittää. Esittelit Eccon nilkkurit jo aikaa sitten blogissasi. Kiinnostuin ja nyt sellaiset löytyvät myös omasta eteisestä. En olisi todellakaan niitä bongannut ilman tätä blogiasi. Ovat muuten tosi miellyttävät jalassa ja mikä parasta - hyvännäköiset : )

Mimosa
197/160 | 

Oi voi, kävispäs se itselläkin joskus vitsistä tuo että "olet lihonut vääristä paikoista" :) Nimimerkillä: 78kg/169cm ja lisäksi omenalihava...

Outi-Maria
198/160 | 

No voih... :) Pari tuntia viikossa kuulostaa aika sopivalle määrälle. Ei tartte liikaa stressata, vaikka kokemuksesta tiedät että jumppien vetoon lupautuminen on aika sitovaa puuhaa. Täytyy sitten tyytyä kaivamaan ne kadonneet lihakset esille :) Itseasiassa kieltääköhän zumban lisenssi niiden liiallisen levittämisen ylipäätään. Aktiivista talvea ja kevättä sinulle sinne!

ipi
199/160 | 

Hahhah! :D Sain kyllä päivän naurut taas noista sun miehen kaipaamista blogiaihesta! :D Sais Vuittonit luikkia syrjään, kun ruvettais perkuuhommiin! :D Kuulostaa loistavan huumorintajun omaavalta mieheltä tuo sinun puolisosi! :)
Ja hitsit, kun tykkään tästä sun blogista aina vaan enemmän! Ja alan olla kohta huolestunut, kun mun oma armas aviomiehenikin tykkää niin hirveesti sun tyylistä ja epäilemättä ulkonäöstäsikin. ;)Onpahan miehellä kauniille asioile silmää. :) Keep going! Oot mahtis! <3

Huolestunut
200/160 | 

Hei nyt Johanna-kiltti!

Tuttipullo ja tuttit pois Ainolta! Sä PILAAT väliinpitämättömyydelläsi ja lepsuudellasi lapsesi purennan! Jos tulee paha mieli tylystä kommentista, niin se on ikävää. Mitähän lapsi ajattelee isompana, kun joutuu oikomishoitoihin mamman takia?

Emilia
202/160 | 

Mä olen kans samoilla linjoilla, että jatka ihmeessä samaan malliin! Aivan ihania postauksia ja nytkin asukuvat on tosi kivat :)

Outi-Maria
203/160 | 

Oi kyllä kiitos se sun uusi ohjelma sitten tänne kiitos! Eilen alkoi kevätkausi täälläkin zumbailen. Harmi kun itse pääsen käymään siellä säännöllisen epäsäännöllisesti nyt keväällä, lapsenhoito järjestelyejen vuoksi. Mutta sit voisin huhkia sun tahtiin tietokoneen edessä :)

Henna
205/160 | 

Heh, ajattelin ihan samaa et mies vois pistää oman bloginsa pystyyn ja postailla niitä vitsejä sinne :D

Taina
206/160 | 

Aivan ihana tämä sun blogisi! :) Piristää ihanasti kotiäidin arkea täällä Suomen päässä. Asenteesi on oikein kohdallaan :) Lasten päiväunien aikana äitien juuri kuuluukin kaffitella ja nautiskella omasta, kullanarvoisesta ajasta. Jalat ylös ja sohvalle rentoutumaan vain! Lelut löytävät kyllä samanlaisen hyrskyn myrskyn myös päikkäreiden jälkeen ;) Näin se on meilläkin!

Hei, mistä olette hommanneet olohuoneenne tapetin? Olen sitä jo ihaillut monet kerrat! :)Meillä on myös olohuoneremontti tulossa noin kuukauden päästä.

Ja tiedoksesi vielä, että ainakin minä olen suositellut blogiasi monelle, myös kotiäideille. Juttelemme aiheistasi myös joskus yhdessä kahvitellessamme. Niistä saa voimaa! Toivottavasti sinä saat myös voimaa tästä positiivisesta palautteesta :)

Aurinkoa ja lämpöä päivääsi!

Anna
207/160 | 

Tämä sun blogi on kyllä aivan ihana, inspiroivia kuvia ja mukavia juttuja muutenkin täynnä. Ja kaikki kuntojutut otetaan innolla vastaan näin tammikuussa...bikinikautta odotellessa! ;) Jatkathan samaan malliin!

Mina
208/160 | 

Hyvää alkanutta vuotta teille!

Blogisi on ihana sellaisenaan; jatka samalla tavalla. Siitä saan energiaa.

Hyvää jatkoa!

Treeniohjelmaa odotellessa, terveisiä sateisesta Turusta.

Aava
209/160 | 

Mua jäi vähän vaivaamaan toi mun viesti Odd Molly ihanuuksien sopimattomuudesta rintavimmille, koska ne vaatteet on tosi ihania ja itsekin kuolaan niitä... mutta kuvitelkaas Odd Mollyn tunikamekko kuppikoon 75E päällä :O

Yritän sitkeästi saada tätä etupainotteisuutta pienemmäksi, läskiähän sekin on :)

Nimimerkillä "vielä jonain päivänä Odd Mollya mullekin..."

Merja
211/160 | 

Sinulla on ihanan aurinkoinen ja kiva blogi! Aina kiva huomata, että on tullut uusi postaus! :D Ja hei jos kalastusjuttuja tulee, niin voin laittaa mieheni sit lukemaan! (vitsi, vitsi ;)
Lasten päikkäriaika on ihanaa huiliaikaa itselle. Tänään poikkeuksellisesti nukahdin itsekin tunniksi, kun kävin sohvalle lueskelemaan. Ihana aurinkoinen päivä ollut meillä tänään. Toivon aurinkoisia talvi- ja kevätpäiviä tänne & sinne!

kirpparikeiju
213/160 | 

Se olis oksat pois, jos minun mies tulis mulle kommentoimaan että oon lihonu >:/

(Taas niitä hetkiä, kun jo valmiiksi ärsyttää mies, vaikkei se taaskaan tiedä mistään mitään. Kun ei siis ole tehny mitään. Mutta JOS se noin tekis...!)

äitiyshousut
214/160 | 

Täällä ollaan ihan samaa mieltä; ensin kaffet sitten siivoilut - jos ehtii ;)

Tarja
215/160 | 

Täytyypä silti lisänä todeta että (tyhmän?)rohkea on miehes siinä mielessä kun uskaltaa sanoa suoraan että naisen pitäis olla rasvaton oravannahka kaikkialta muualta paitsi tisseistä, ehkä pebasta, sitä otaksun hänen tarkoittaneen vääriin paikkoihin kiinnittyneellä painolla. ;-)

Susanna
216/160 | 

Kirjoitin jo äsken mutta puff, se hävisi, joten pikaisesti uusiksi:

Mulle tulee jostain fiilis että teillä haaveillaan/odotetaan kolmatta? Josko mies haluaisi että mahasta kasvaisi? Ja kirjoititko jossain postauksessa haaveilevasti pienen pienestä vauvasta?

Voin kyllä olla ihan harakoillakin, tai sitten peilata jotain omia ajatuksiani joka paikkaan, mutta mutta. Eihän tuota tiedä ;)

Anna
218/160 | 

Me monet suomalaiset itse pilataan lapsemme sillä, että luulemme onnellisen ja terveen aikuisuuden perustuvan sille, että saamme lapsen ulkoiset seikat hoidettua juuri niinkuin mediassa sanotaan. Siinä samassa sitten unohdetaan, että se on aivan sama, onko lapsella kymmenvuotiaana tutti, jos sitä rakastetaan ja sille annetaan turva.

Monien ajatuksia kuullessa, mietin, että elämmekö me vähän liian hyvässä yhteiskunnassa, kun meillä on varaa miettiä tuollaisia isoina murheina. Ja kaikkein eniten toisten puolesta.

Tiedän, että Johanna ei olisi provosoitunut yllä olevasta kommentista saati saanut siitä pahan mielen. Minä puolestani haluan omalla kommentillani herättää ihmiset ELÄMÄÄN ja "syömään vaikka sitä tuttia aikuisenakin". Kunhan osaa elää - rakastaa itseään ja toisia vaikkapa niissä hammasraudoissa.

Sellainen, joka SUORITTAA lapsensa kasvatuksen, on välinpitämätön . Ei sellainen, joka elää lapsensa kanssa ihmisenä. Rakastavana ja rajoja asettavana äitinä.

Kukaan meistä ei voi saavuttaa kaikkia normeja, mutta osa meistä saavuttaa ns. hyvän elämän, jossa on hyvä olla itsensä ja toisten kanssa - välittäen ja kunnioittaen mutta ilman oletusta suorittamisesta tavoitteena saavuttaa jotain toisten asettamaa normia.

Anna
219/160 | 

Taalla toinen Anna kommentoi, taysin samaa mielta edellisen kommentoijan kanssa!

Itse Ranskassa asuvana olen pidemman aikaa ulkopuolisena seurannut Suomessa kaytavaa keskustelua vanhemmuudesta, on sitten kyse lasten paivahoidosta vs kotihoidosta. Ja nyt tama tutti/tuttipullo nayttaa jakavan mielipiteita. Useiden on vaikea ymmartaa, etta niin monia on tapoja kuin on perheitakin. Jokainen tehnee parhaansa rakkaimpiensa kanssa

Lapselle kuitenkin on tarkeinta rakastava syli, hoiva ja hellyys. Taalla pain maailmaa esimerkiksi lastenlaakarit suosittelevat pikkuisille kolmevuotiaaksi asti maitoa tuttipullosta nautittuna aamuin ja illoin. Ja tama on maan yleinen kaytanto, nain myos me toimimme oman puolitoistavuotiaan tyttomme kanssa. En voi uskoa, etta ranskalaislapset olisivat suomalaislapsia sairaampia tai huonohampaisempia. Voin toki olla vaarassakin!

Tavat vaihtelevat perheen ja maankin mukaan. Ranskassa esim. suositellaan ilta-ateriaksi lapsille puhtaasti kasvisruokaa. En tieda mika on Suomen kaytanto.

Tama nyt vain tahan tuttipulloasiaan, kun olen huomannut etta monia hairitsee Ainon tuttipullo. Ei muuta :)

piipukka
220/160 | 

hih - ihan oikein. :) Kirjottele sä entiseen tyyliin tätä simpsakkaa blogiasi. Mieskultasihan voi alkaa kirjottaa omaa blogia, johon voi sitten kirjoitella niin vitsejä kuin juttuja luonto- ja kalastusaiheista.. ;D Mä tykkään tästä blogista ihan just tämmöisenä <3

kamomilla
221/160 | 

Johanna, ei muuta kun sanot miehellesi, että perustaa oman blogin;)

Tämä sinun on just hyvä näin! :)

Piritta
222/160 | 

Mä kyllä tykkään tästä sun blogista ihan tällaisenaan. Kalastus- sun muita "miehisiä" juttuja kuulen ihan tarpeeksi kotonakin ;D
Treeniohjelmaa odotellessa!

Geisha
223/160 | 

Kiva toi alin kuva : ) Sulla ei kyllä haittaa vaikka olisitkin vähän saanut lisää painoa. Olisi kiva jos postaisit välillä myös lastenvaatteista. Mistä ostat niitä, minkälaisia, käyttääkö Aino usein mekkoja ja jos käyttää minkälaisia yms. Ja kuvia myös! Terveisiä täältä Pohjanmaalta : )
- Sari

nipsu
224/160 | 

Viimeisessä kuvassa näkyy normaalia lapsiperheen arkea, lelut ympäri lattiaa. Ja sitten kun ne saat kerättyä kokoon, on ne hetken päästä samalla tavalla. :)

Veera
225/160 | 

Joo lastenvaatejuttuja vois postailla :-)

Ja miehen oman blogin perustamista kannatetaan, saadaan saman katon alta kahta Täysin erilaista lukemista.. :-)

Hyvää vuoden alkua!! <3

kalastajanvaimo
226/160 | 

Oh, kuulostaa täydelliseltä noi pikku-unet :)) Aurinkoiset päivät ovat aina sydämellisesti tervetulleita, kiitos samoin :))

kalastajanvaimo
228/160 | 

Hahaa, siksi sekin ton varmaan sanoi. Kun tiesi et nyt "saa sanoa" kun olen toivonut lihovani. Vaikka tavallisesti hermostuisin :)) Ja nyt en voi hermostua kun itsekin olen toivonut pyöristymistä... Käytti tilaisuutta hyväkseen ;)

kalastajanvaimo
230/160 | 

Voi ei... ei kai se nyt sanonut että naisen pitäisi olla rasvaton oravannahka?! Ei kai?
Ei se ainakaan sitä mieltä ole...
Se oli vitsailua. Vähän uhkarohkeaa vitsailua ehkä ;)) Mutta tyhmänrohkeaksi en siksi sanoisi, et mun mielestä se oli ihan hauskaa.

kalastajanvaimo
231/160 | 

Hihi :) Masu ei harmi vaan oo kasvanut, mutta sanonkin tän miehelle :P Että toivoi selvästi kilojen kertyvän enemmän tohon mahan seudulle ;D

kalastajanvaimo
232/160 | 

Joo en :) Multa ei tulis kovin hyviä kalastus- tai eräpostauksia hihi...

kalastajanvaimo
233/160 | 

Joo sen täytyy alkaa bloggaamaan itse :)) Ilmottelen osoitteen teille heti kun näin käy ;)

kalastajanvaimo
234/160 | 

Yritin kans vakuuttaa Tarjaa et tää oli vitsi :S Ja kehumisyrityskin kai kun lihomista olen toivonut ;)

kalastajanvaimo
235/160 | 

Kyl kai se minua vielä jaksaa sentään katsella... Toivotaan ;) Hih, täytyykin kysyä millaisen postauksen se sit haluaisi... Tai tekisi...

kalastajanvaimo
236/160 | 

Voi kiitos!!! <3
Täällä on päiväkoti tosi tavallinen ja oikeastaan ainoa vaihtoethto eikä "kerhoja" tms. niinkuin Suomessa oikein ole. Meillä on lapsilla kolme päivää viikossa päivistä ja ne päivät käyn itse töissä. Meille hyväntuntuinen ratkaisu, lapsetkin viihtyvät tosi hyvin päiviksessä :)

Johanna
237/160 | 

Sulla on aivan ihana blogi. Tykkään tosi paljon sun tyylistä kirjoittaa ja asenne elämään on niin saman kuuloinen kuin täälläkin. Keep going!!! Ja ihanaa alkanutta vuotta!

Ansku
238/160 | 

Moikka,

on ihan tultava kiittämään. Alotin tekemään sun ohjeen mukaan sitä kauluria, jonka ohjeen oot aikanaan blogíin laittanut. Se on ihanan selkeä, jopa mä osaan! Enkä oo juuri mitään elämäni aikana kutonut. Kiitos!

kissanen
239/160 | 

Hei, missä päin Norjaa te nyt taas asuttekaan? Itte muutin Norjaan juuri ja ihan nyt mielenkiinnosta sitten vaan kyselen ja pohdiskelen että mahdatkohan olla lähellä mua :))

Salamatkustaja
241/160 | 

Viikon kala -postaus joka perjantai olis tosi helmi. Oheen perkausohjeet :) (Ja siitä kalan nahasta voisi sitten ompeluttaa vaikka käsilaukun. Tai merellisen alusvaatekerran.)

Iukku
242/160 | 

Ei please kalajuttuja! Niitä saa kotona kuunnella tarpeeksi.

Teidän nurkkia ja sun kaunista olemusta katson mieluusti <3, tämä on mun lemppariblogi :)

samis
244/160 | 

Heh, vai kalajuttuja. :D Jos ne liittyvät ruokaan, niin sellaisia voiskin lukea. Mä olen kalahullu ruokapuolella ja joskus ois ihan kiva lukea, että millä tavoilla laitettua (ja mitä) kalaa siellä Norjanmaalla syödään. Muunlaisia kalajuttuja kuulee tarpeeksi perhepiirimme iktyonomilta...

Tosta painoasiasta sen verran, että munkaan mielestä muutama lisäkilo ei tee sulle pahaa. Ja olen ihan varma siitä, että miehesikin tarkoitus oli ainoastaan kannustaa. :) Kaunis olet toki kaikenlaisena, mutta liian alas kun painossa mennään, niin kenestä tahansa tulee vähän sellainen kuivakan oloinen ja kasvoilta katoaa tietynlainen hehku.

Ihan ot, mutta kattelin tässä joku aika sitten dokumentin Cecilie Skogista ja voi että oli symppiksen oloinen ja luonnonkaunis nainen. Kokemansa suru vaan veti hiljaiseksi ja sai aikaan kiitollisuuden tunteen siitä, että oma puoliso on edelleen rinnalla ja hänen kanssaan on saanut perustaa perheen jne.

Terhi
246/160 | 

haha, kyllä nää "samat nurkat" on parhaita ja kivoja! ei yhtään kyllästyttäviä : ) kiva lukea normaali arjesta ja ihmisistä!

entiwanhanen
247/160 | 

löysin vasta blogisi pariin ja hullaannuin 100%sti, kiitos vaivannäöstä arkesi jakamiseen!

AK
248/160 | 

Heii! Pitkästä aikaa, ihanan paljon oli luettavaa kun lomalta palasin.

Mutta niin. Mulla on nyt vahva aavistus, että olette alkaneet toivomaan uutta vauvaa! :D Jos oot toivonut, että paino nousisi ja mies kommentoi, että "väärään paikkaan" niin tämähän tarkoittaa vaan sitä, että a) olet raskaana b) toivot olevasi pian raskaana c)okei, olet kuten me muutkin ja jouluna on herkuteltu.

Mutta SILTI mä kannatan nyt tätä vauvanyritys-teoriaa, tai että bulla on jo uunissa! :D <3

Meillä olis tarkoitus kesän kynnyksellä alkaa toivomaan toista vauvaa, voi miten ihanaa olisikaan, jos olisit raskaana ja voisi lueskella raskausjuttuja täältä.

P.S. Millainen postilaatikko teillä on ulkona? Meidän pitäisi pian tehdä sellainen rivarille tarkoitettu "mökkisiluetti", en osaa selittää, mutta ajattelin että onkohan teillä joku söpönen joka tietenkin kävisi munkin makuun taas? :)

julia
250/160 | 

Olen kuullut aina sillon tällön blogistasi mut nyt eka kerran kävin lukee tätä, ku oli kaksplus lehes, et tää on suosituin blogi.
Ja ihana oli huomata tuo sotku, ettei aina panna sellaisia "huippuhyväsiivokuvia" vaan blogeihin. :)

Fafe&amp;Nenne
251/160 | 

Oi kun sun blogi on uskollinen omalle tyylilleen, se on hyvä. Kyllä jaksetaan seurata. Yksi ystävänikin innostui kun kerroin siitä ja taitaa seurailla myös nykyään. Ja onhan sulla aivan ihanat jutut ja kuvat Norjan maisemista..vaihtelevuuttakin löytyy

Esteri
252/160 | 

Moni lapsi joutuu oikomishoitoon ihan muutenkin. Ja toiset eivät oikomista koskaan tarvitse ja saavat hammaslääkäriltä kehuja virheettömistä hampaaistaan, vaikka ovatkin tuttipulloa ja tuttia imeneet 4-vuotiaaksi asti...

LindaS
253/160 | 

Heippa!
Munkin mielestä sun blogi on juuri täydellinen tälläisenä, niin pirteä ja inspiroiva!:)

PS.Oletkohan lukenut mun sähköpostini jonka tuossa viimekuussa lähettelin, kovasti odottelen vastausta muutamaan kysymykseeni.:) Odottavan aika on niiin pitkää.

Jatka vaan samaan malliin, sun blogi tuo voimaa arkeen.

Terkuin;
LindaS

Heidi
254/160 | 

Mun on pakko myös tarttua tuohon tuttipulloaiheeseen. Olen nyt pari vuotta Norjassa asuneena huomannut, että Suomessa vanhemmuuteen suhtaudutaan kovin ehdottomasti ja ehkä hieman tuomitsevastikin. Ehkä tämä liittyy siihen, että me suomalaiset ylipäänsä olemme kovin kuuliaisia ja pyrimme noudattamaan kirjaimellisesti kaikkia neuvoja ja ohjeistuksia. Vrt. EU:n mallioppilas tms. Tämä näkyy mielestäni hieman negatiivisessa mielessä myös siinä, että kovasti heti varoitellaan, jopa syyllistetään, jos lapsi jotain asioita teekään yleisesti hyväksyttävässä aikataulussa. Itse koen, että Norjassa moniin asioihin suhtaudutaan paljon rennommin, eikä vanhempia syyllistetä tai moitita niinkin pienistä asioista kuten vaikkapa tutista tai vaipoista. Norjassa asuva suomalaiskaverini kävi taannoin 2,5-vuotiaan lapsensa kanssa hammaslääkärissä ja hieman nolona kertoi, että lapsi syö kyllä vielä tuttia nukahtaakseen. Hammaslääkäri tähän totesi, että eipä tuo nyt kovin vakavaa ole, kunhan nyt kouluikään mennessä saisi vieroitettua! Samoin täällä ei tunnu olevan mitään kiirettä opettaa lapsia kuiviksi eli aika "vanhoillakin" lapsilla vielä näkyy vaippoja, mutta tästäkään asiasta ei ymmärtääkseni oteta kovin isoja paineita. Huh, en edes jaksa alkaa vaahdota päivähoitoasioista... Pitkä selostus kiteytettynä, että omien kokemusteni mukaan Norjassa on ehkä ymmärretty Suomea paremmin se, että jokaisella on oma tapansa toimia vanhempana ja ihan varmasti jokainen vanhempi tekee juuri niin kuin itse kokee parhaimmaksi oman lapsensa kohdalla. Eikä muiden ratkaisuja tästä syystä ole mitään järkeä lähteä arvostelemaan.

Aurinkoisia talvipäiviä niin Johannalle kuin lukijoilleenkin!

kalastajanvaimo
257/160 | 

Oioi, joulukuu oli paha ;) Voi hyvinkin olla jäänyt vastaamatta! Yritänpäs käydä läpi meileja :))
Kiitos Linda -kärsivällisyydestä myös ;))

kalastajanvaimo
259/160 | 

Toi on ihan totta! Mullahan on suomalainen terkkarin koulutus, jota juuri näitä kommentteja lukiessani olen todennut olevani täysin jäävi käyttämään! :D Olisin super huono -tai välinpitämätön ja lepsu kuten joku tossa yllä sanoi ;) Sanoisin varmaan kaikille et tee niinkuin maalaisjärki sanoo ;)
Olen siis tosi samaa mieltä, täällä on huolettomampi tyyli. Varmasti hyvässä ja pahassa, mutta ilman, että lasten kasvatus siitä mitenkään kärsisi uskaltaisin sanoa.

kalastajanvaimo
260/160 | 

Joo mulle on ehkä vähän hämärtynyt tollaset "yhden maan" tavat ja käytännöt kun en niin paljon seuraa miten Suomessa tehdään. Sit sitä mennään niillä tavoilla, mitkä omasta mielestä parhailta tuntuu :P
Jonkun mielestä ehkä huonoja tapoja, mutta niinhän meillä kaikilla jonkun toisen mielestä voi sit olla...
Sitäpaitsi huippua kuulla että Ranskassa tällainen on oikein tapana; ei siis voi olla supervaarallista ;D

kalastajanvaimo
262/160 | 

Hmm, enpäs tiedä olenko ainakaan pikiin aikoihin suositellut mitään... On kyllä ollut tarkoituksena tehdä pian ihonhoitopostaus, mutta sitä odotellessa voin vastata sen verran, että ihan perus päivävoiteissa käännyn itse mieluiten ammattilaisen puoleen, sillä erilaisille ihoille sopii niin eri jutut... Cliniqueen ja Dermalogiciin luotan kyllä aina... :)

kalastajanvaimo
263/160 | 

Lattia on ihan vaan tammea. Käsittelynä sille on tehty "antiikkiharjaus", mikä antaa vaaleaksi kuluneemman matan pinnan.

kalastajanvaimo
264/160 | 

Joo niinhän se on. En kuitenkaan varsinaisesti kirjoita blogia mun miehelleni :D joten jätän sen toiveet vähän omaan arvoonsa ;) Muutenkin taidan ajatella vain kuvailla ihan mitä tekee mieli, ei kai tätä muuten jaksaisi jos vain muiden tarpeita ajattelisi... :)) Hauska kuulla et muutkin miehet innostuvat hihi.

kalastajanvaimo
265/160 | 

Voi vitsi, tää on vanha ja käytettynä ostettu, enpä tiedä nimeä :(
Olepa hyvä!! :D

kalastajanvaimo
266/160 | 

Joo en ihan kauheasti stressaa siivoiluista, vaikka siistissä kodissa mukavinta onkin... Kunhan on suht puhdasta ;)

kalastajanvaimo
267/160 | 

Hahaa joo eikä noi ehdotukset ollu mitään huumoria vaan sillä oli siis oikeasti mietittyjä konkreettisia ehdotuksia ;) Ja oli vielä pikkasen loukkaantunut kun ei kiinostanut ;)
Haha terkkuja sinne sit koko perheelle :P
Thank you ipi tosi hauskasta kommentista :D

kalastajanvaimo
268/160 | 

Juu tää onkin taas aika hurja aihe ;) Mut tosiaan itse oisin kans huolestuneempi pullon sisällöstä kuin itse pullosta.
Luulen kuulleeni et tutit ja tuttipullot on kehitelty (jollei ennenkin olleet) sellaisiksi, etteivät ne juuri vaikuta purentaan.
Ja niin, mun hyvä ystäväni esimerkiksi imi tuttia 4v asti ja sillä on ainakin ihan täydelliset hampaat. Mulla ei pienenä juuri tuttia ollut ja silti käytin ala-asteella jotain oikomisrautoja... So... ;)

kalastajanvaimo
270/160 | 

OIkein viisaan kuuloinen kommentti Anna, itse en olisi noin hienosti osanutkaan sanoa :))
Me ollaan tosiaan usein vähan hemmoteltuja... Tai kuten sanoit eletään vähän liian hyvässä yhteiskunnassa. Hmm, hyvässä ja hyvässä, kaikelle on laitettu mun makuun vähän liian tarkat normit ja valvonnat.
Todella kauniisti kirjoitettu, vautsi!

Elina
271/160 | 

Hei,
Kertoisitko mikä on tuon ihan tapetin malli/valmistaja, joka sinulla on tuossa keittiön oviaukon toisella puolella (ei siis keittiössä) vitriinikaapin takana. Tahtoisin juuri tuon meidän kesämökille :)

Katinka
272/160 | 

Hei Johanna!

Mikä toi sun Odd mollyn tunikan malli/nimi on? Tosi kivan näköinen! Kiitos ihanasta blogista!

Saara
273/160 | 

Tykkään myös blogistasi tällaisena :) Kiva kun laitat paljon kuvia! Ja myös sellaisia, joissa koti ei ihan tiptop olisikaan. Se muistuttaa, että myös te elätte normaalia arkea :)

ipi
275/160 | 

...ja toiset imee peukaloaan 4-vuotiaaksi asti, kun ei tuttia ole huolinut ja kärsii vinoista etuhampaista aikuisena... Eipä nuo tuttipullot ja tutit taida sitä purentaa vioittaa läheskään niin paljon, kuin mainitsemani peukalo. Avainsana on siinä, mitä sieltä pullosta löytyy, maitoa, vettä vai sokeroitua mehua. :)

Laura
276/160 | 

Hei! Teillä on kaunis lattia :) Onko mitä puuta? Kiva tää blogi, kyllä teidän nurkkia jaksaa katsella ja sun nättejä vaatteita kanssa!

Kristiina
277/160 | 

Heippa!
Joo siis mun miehellä on myös paljon ideoita mun blogin suhteen. Itseasiassa se välillä jopa kuvaa ja kirjoittaakin postauksia. Tietysti niin,että kaikki luulee mun kirjoittaneen.
Niin,kai se on vähän sillai,että sitä jämähtää tiettyihin elementteihin ja toinen sitten näkee,että vois kirjoittaa ja kuvata jo jotakin muutakin.

Gus Sanks
279/160 | 

We would also like to mention that most of those who find themselves without having health insurance are generally students, self-employed and people who are out of work. More than half from the uninsured are really under the age of Thirty five. They do not feel they are wanting health insurance since they are young along with healthy. Their own income is frequently spent on housing, food, in addition to entertainment. Many people that do work either full or part-time are not presented insurance through their jobs so they proceed without as a result of rising price of health insurance in america. Thanks for the tips you reveal through this site.

Cuc Woodford
280/160 | 

The most typical mistake is to set up your company on a personalized profile and you see this a good deal on Facebook. It is simple to spot since you have pals as a substitute of likes'. Personal profiles are for people and they have pals, pages are for corporations which men and women can then like.

Malika Norals
281/160 | 

The No Link Leakage rule is very interesting. Never saw it that way before. Thanks!

Kimberley Couey
282/160 | 

Everything is very open with a precise explanation of the challenges. It was really informative. Your site is extremely helpful. Thanks for sharing!

Unitech Crestview Gurgaon
284/160 | 

What i find difficult is to find a blog that may seize me for a minute but your blog is different. Bravo.

metal fabrication bellingham wa
285/160 | 

I'm typically to blogging and i really appreciate your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and preserve checking for brand spanking new information.

Link Building
287/160 | 

Thanks for the marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you're a great author.I will make certain to bookmark your blog and may come back at some point. I want to encourage yourself to continue your great work, have a nice day!

Government Auctions
288/160 | 

Hey! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any recommendations?

Shon Gottleber
289/160 | 

I also believe that mesothelioma cancer is a scarce form of cancer malignancy that is generally found in all those previously familiar with asbestos. Cancerous cells form from the mesothelium, which is a protective lining which covers a lot of the body's body organs. These cells usually form from the lining from the lungs, stomach, or the sac which encircles the heart. Thanks for discussing your ideas.

Sid Sorge
290/160 | 

Thanks for your article on this blog site. From my own experience, many times softening way up a photograph could possibly provide the digital photographer with a little an artistic flare. Often times however, the soft cloud isn't what exactly you had planned and can usually spoil a normally good picture, especially if you intend on enlarging them.

Public Car Auctions
291/160 | 

Great blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog stand out. Please let me know where you got your theme. Thanks

Kareem Kingsley
292/160 | 

Hey, nice blog but sometimes I see a bug whereas the top navigation bar cannot be seen. it's mainly on the home webpage Regards

Rossie Balliet
293/160 | 

Great post. I used to be checking constantly this blog and I'm impressed! Very helpful info particularly the ultimate section :) I take care of such information much. I was looking for this particular info for a long time. Thank you and good luck.

binary options trading system ...
294/160 | 

Hows it going, nice site but occasionally I encounter a bug where the top nav bar can't be seen. it's mainly on the home page Best wishes

Lacy Jokela
295/160 | 

I like what you guys are up also. Such clever perform and reporting! Hold up the excellent works guys I've incorporated you guys to my blogroll. I believe it's going to improve the value of my site .

Homepage
296/160 | 

i could only wish that solar panels cost only several hundred dollars, i would really like to fill my roof with solar panels- 828747

Baby Gifts
297/160 | 

Simply want to say your article is astonishing. The clearness in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the gratifying work.

portafoglio louis vuitton prezzo
299/160 | 

I loved your blog post.Really thank you! Much obliged.

Bing SEO
300/160 | 

There is obviously a lot to know about this. I think you made some good points in Features also.

BOLSAS DE TELA IMPRESAS
304/160 | 

Me encantaria poder agradecertelo personalmente. es una articulazo.

leg
305/160 | 

text book in the industry. Appropriate kind of guides are carefully linked with the training programmes regarding CCNA

west yorkshire photographers
308/160 | 

It?s actually a cool and helpful piece of info. I am glad that you shared this useful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

Antonio Demmons
310/160 | 

que extrano un mexicasno comentando? sabiendo que aqui en sudamerica no los podemos ver ladrones en mi pais argentina hay miles de mexicanos con mala fama y encima insultas a quienes nos ayudaron a nosotros en las malvinas y te pones del lado de estos traidores shit lenos jajaja ellos tambien los discriminan mexicanito

austin reverse osmosis water s...
313/160 | 

Sticks and stones will break my bones but names will never hurt me.

Glenn Flament
314/160 | 

Helpful info. Fortunate me I discovered your web site by chance, and I am shocked why this coincidence didn't passed off prematurely! I bookmarked it.

Gabriel Serra
315/160 | 

Oh ok so next time i walk into an art room now i have an excuse for my work not neing great. Im sorry but this elephant here sir can paint much better than you? can, what do you expect me to do?

Isidro Sennott
316/160 | 

?ta se sva?ate .. nemo?e nam niko ni?ta ja?i smo od sudbine mogu samo da nas mrze oni ?to nas? nevoleee ;) pozz iz ZG :D. Vodite ljubav ,a ne rat

COMPRAR BOLSAS DE PAPEL
317/160 | 

Espero que no te moleste mucho, te doy gracias las posibilidades que nos estas dando con estos aportes.

Rused
318/160 | 

comprehend that they may occasionally carry out personal personal savings regarding countless years so that you can

gluten free slow cooker recipes
319/160 | 

Hi exceptional blog! Does running a blog like this require a lot of work? I've no understanding of coding but I was hoping to start my own blog in the near future. Anyway, should you have any ideas or tips for new blog owners please share. I understand this is off subject but I just had to ask. Thank you!

seo tipps keywords
320/160 | 

Hi, I like your article. This can be a informative site and i wanted to publish the note to show you, nice work!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013