Yhteistyössä Freixenet

 

-Mamma olisitko osanut tehdä tällaiset?

-No en todellakaan, ne on niin hienot Ainot.

-Eikä edes Olli!

-No ei. Ei kukaan muu kuin Aino.

 

 

Niin ja mulle tuli eilen pieni hiuskriisi. Viime kampaajakäynnstä kai vähän liikaa aikaa (joskus kesällä). Ja kun kriisi yllättää, niin se yllättää joskus akuutisti. Silloin mennään kauppaan ja haetaan hiusväri.

En oikein kylppärissä värpurkki käsissäkään vielä tienyt tuleeko hiuksista nyt tummemmat vai vaaleammat. Onneksi kävi näin päin. Vähän tummempaa toivoinkin kun talvella tapaa juurikasvu puskea esiin kovin tummana. Pehmeän lämmin värihän siitä tuli; en nyt muista mikä värimerkki (joku Loreal, samat täällä Norjan kaupoissa pyörii kuin Suomessakin), mutta väri numero 7 oli tärkein. Joku minua tietävämpi joskus valistanut, että se tapaa olemaan aika sellainen turvallinen meille haaleille maantienvärisille. ;)

Vähän lupailin pikkujouluasuakin, noh; tässä Vilan vanhassa paljettihameessa aion tosiaan mennä tämän vuoden pikkujoulut, mutta yläosaa on kyllä vaihdettava. Näissä koti-illallisissa menee parina neulepaita, mutta kodin ulkopuolelle täytyy varmaan pukea joku silkkipaitis. Tykkään kuitenkin näin lyhyen hameen kanssa yläosaksi jotain löysää niin joku sellainen. 

 

Niin että tänään on kalkkunat (omena, sipuli, luumu, paprika -täyttellä) nautittu hyvässä seurassa kotona. Älkää vain muuten luulko, että ihmenainen täällä on ehtinyt kokkaamaan herkkuja keittiön täydeltä; meillä se on mies tänäänkin viihtynyt hellan ääreessä (kiitos siitä). 

Nyt muuta, nyt on uutiset ohi, lapset nukkumassa ja perjantain tärkein osuus edessä: kultsin kainalo. Näistä en luovu; yhteisistä viikonloppuilloista ja jutustelusta hyvän viinin äärellä. Parisuhteen kannalta viikon liima. Tai teippi. Mikä vaan mikä sitoo irtonaiset langanpätkät yhteen.  <3

Kommentit (14)

Eltsu
15/14 | 

Vau, miten hyvin värjätty! Päältä hieman vaaleampia? Mukavia pikkujouluja sinne! Kövin muuten hetki sitten Oslossa ja huomasin olevani sielultani norjalainen <3 vaikka aiemmin olen käynyt siellä vuorilla, niin vasta nyt tämän tajusin.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
16/14 | 

Joo mullahan oli alla vaaleita raitoja niin ne varmaan puskee sieltä aika paljon ja vielä enemmän läpi vähitellen... 

Meri80
21/14 | 

Ihana sinä 😊 Toi hame on hieno😊 Hyvää viikonloppua! Ps. Sinun innoittamana olen käynyt tänään juoksulenkillä 😊 Kiitos Johanna, tämä on ihana blogi, joka antaa niin paljon hyvää mieltä ja inspiraatiota 😊

Hannele/Täyttä Elämää
25/14 | 

Ihanat tonttuset! Täällä just perjantaina eskarilainen toi repun täydeltä askarteluja kotiin. Niin söppänöitä ❤️

Kivaa joulun odotusta sinne!

T. Hannele/Täyttä Elämää

Nanna
27/14 | 

<3 oi miten kauniit! Termos käteen ja pipo päähän, vielä vähän lunta ja pakkasta, niin idylli olisi täydellinen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010