Töistähän mulla on about viiden minuutin kotimatka -lasten päiväkodista ehkä tuplasti. Ja sillä reissulla me kuljetaan näitä katuja. Joskus ennenkin olen laittanut meidän päivittäisiltä reiteiltä kuvia, mutta ensimmäisen lumen, ensimmäisten pakkasten ja juuri sytytettyjen jouluvalojen luomaa tunnelmaa ei aina ikuistetakaan. Kaunista ja tunnelmallista -ja ehkä juuri siksi erityisen arvokkaan tuntuista, että tällaiset tunnelmat liittyvät ja alitajuisesti liittää aika helposti itsenäisyyspäivään. Oli sitten missä päin maailmaa tahansa. Kunhan on pureva pakkanen ja valkoista lunta. Sellaista aika juhlavan sinivalkoista, jota koristaa tuhannet pienet valot. Niinkuin tossa viimeisessä kuvassa. Ihan itsenäisyyspäivän väristä <3 Arvokasta itsenäisyyspäivää itse kullekin suomalaiselle!  

Kommentit (31)

Aura
2/31 | 

Hei, innostuin selaamaan vanhoja postauksiasi tuolta DIY-tagista ja nyt on ihan pakko kysäistä tästä http://kalastajanvaimo.indiedays.com/2010/12/01/rasyt-rullalle/ -matosta! Olen virkannut vain hyvin harvakseltaan jotain pieniä juttuja ja palikkakysymykseni onkin siis nyt että oletko siis virkannut ketjua tuossa (tai mikähän se oikea termi mahtaakaan olla)? Ensivilkaisulta ajattelin että tuo olisi vain pitkää virkattua ketjua joka on virkattu tuolla tavalla ympyrän muotoon, mutta en ymmärrä että miten matto siinä tapauksessa pysyisi kasassa.

Kiitos inspiroivasta hyvän mielen blogista ja hauskaa joulunodotusta! :)

Martta
3/31 | 

Heippa!

Kiitos ihastuttavasta ja tunnelmallisesta blogista. Erityisesti DIY ohjeet näin kylmillä keleillä ilahduttavat - mm kaulurisi lämmittää myös omaa niskaani :) Selailin pitkästä aikaa uudestaan noita ohjeita ja niistä kauluri ohjeen kuvista pisti silmääni aivan ihana sininen villakangas takki. Mistäköhän olet sen hankkinut tai minkä merkkinen takki on? Olen etsiskellyt uutta talvitakkia ja ah tuo sinun kolahtaa myös omaan makuhermooni!
Ehkä löytäisin siltä merkiltä myös jotain omaa :)

Lämpöä Norjan talveen,
Martta

Minny
6/31 | 

idyllistä, aijai. kauhistuttaa paluu helsinkiin, ja suomeen, tällaisten kuvien jälkeen... Kuten ylempänäkin joku kommentoi, meillä on ihan liikaa niitä betonilähiöitä jättikerrostalokomplekseineen.

lindaa
7/31 | 

Voi Norja ja kauneus!! Siel on aina ihanaa! Vika kuva tosi hyvä itsenäisyyskuva :)

Mi
8/31 | 

Oih, onpa siellä kaunista pienen lumipeitteen ansiosta. Täältä puuttuu taas vuorenrinteitä lukuunottamatta, vaikka marraskuun alussa satoikin useampi kymmentä senttiä.

Heidi
9/31 | 

Mua ei kuvissa häiritse muu kuin se, että ne ovat vinossa. Tuntuu, että niin moni bloggaaja ottaa kuvat vinoon - kai se muotia - kun joutuu kääntelemään päätään :D! Kuvat ovat sinänsä tosi nättejä, eivätkä tarvisi mitään extravääntelyä.

Muuten blogisi vaikuttaa uuden lukijan silmissä tosi tunnelmalliselta ja kivalta :)!

Tina's
10/31 | 

Näitä kuvia ei kyllästy koskaan katsomaan. Miten tunnelmallista, miten kodikasta voi olla! Valkoiset puutalot ja pehmeän lämmin valo valosarjoista. Oikein rauhallista ja mukavaa Itsenäisyyspäivää sulle, Johanna!

Ellu
11/31 | 

Hei!

Ihanan kaunista! Missäpäin Norjaa kuvat otettu? Itse olen käynyt vain siitä suomen pään kohdalta ylöspäin, siellä oli aika karua maisemaa.. Sitten ajelimme Altaan ja sieltä takas Suomeen.
Norja on tosi kaunis maa! Oletko kauan jo asunut siellä?
Oliko kieli helppo opiskella? Voisitkohan joskus laittaa postauksen siitä että miten olet sopeutunut sinne ja mikä ollut hankalinta ? ja mikä ihaninta?
On varmaan monia jotka harkitsee ulkomaille muuttoa, ja siitä postauksesta olisi apua varmasti :-)
Tai en tiiä ootko joskus jo samankaltaisesta aiheesta kirjoittanut, koska löysin blogisi vasta ihan muutama viikko sitten!

Heidi
12/31 | 

Kyllä silmä lepää näitä kuvia katsellessa! Suomessa ei pahemmin tuollaisia katukuvia näy..paitsi ehkä Porvoossa. Todella idyllistä ja olet kyllä onnekas kun saat asua noin kauniissa kaupungissa. Kesäisinkin kun se on niin kaunis ja meri niin lähellä <3<3

Sophia
13/31 | 

Voi Norja! Niin kaunista! Vaikka onhan niitä kauniita kaupunkeja ja puutalokortteleita ja siten satumaisemia Suomessakin esim. Porvoossa ja Oulussa. :)

Kiki
14/31 | 

Aivan ihanan kauniita kuvia, joita on todella ilo katsella :)! Mukavaa päivää ja hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

Nipsu
15/31 | 

Kaunis kotimatka. :) Ihania maisemia on mukava katsella... ja tunnelmoida. Hyvää itsenäisyyspäivää sinne!

iidam
16/31 | 

Niiiin ihanan näköistä, jouluista! Monesti sitä ei edes tajua, miten paljon kaikkia kauniita juttuja ympäriltä löytyy, sahaa vaan hirveetä vauhtia kiireessä menemään. Ens kerralla voisi jopa pysähtyä :)) Ihanaa itsenäisyyspäivää <3

Belle
17/31 | 

Hei anteeksi, mutta missä päin Norjaa te asutte? :)
Ei hätiä, en tosiaan ole tulossa stalkkaa ja koputtelee ovelle, mutta sielä on niin kaunista että mielelläni vähän googlaisin lisäkuvia.

Miia
18/31 | 

Kauniita taloja ja pikkuteitä, joita valaisee upeat katuvalot! Tuo viimeinen kuva on tosissaan kauniin sinivalkoinen :) Mukavaa itsenäisyyspäivää!

Jaana
20/31 | 

Hei Johanna!

Onko Norjassa säädelty rakentamista/talojen ulkoväritystä jollakin tapaa? Kun kaikki talot ovat valkoisia ja sopivat niin ihanasti yhteen olivat sitten muuten minkä kokoisia tai näköisiä tahansa.

Kiitos taas ihanista kuvista ja tunnelmista!

Jaana Oulusta

Suskii
22/31 | 

Ainakin mun kotimatkaan verrattuna, joo'o! Voitta kyllä mennen, tullen ja palatessa moottoritien pientareet <3

Anne
23/31 | 

Satumaisen kauniita ihania taloja! Niin tunnelmallista että asuminen tuollaisessa ympäristössä on juhlaa arkenakin.... ja noin paljon lunta!

Mirjami
24/31 | 

Niin tunnelmallisia kuvia! Meillä vain haaveillaan valkeasta joulusta...

Mukavaa loppuviikkoa :)

Meeri
25/31 | 

Voi Johanna, kuinka ihanaa siellä on :)
Pieni mutkitteleva kylätie jota reunustaa kauniit talot, kiireetön tunnelma, jouluvalot...
Niin kaunista, ei voi, ku huokasta ja tiirailla uudelleen kuviasi :)
Hyvää itsenäisyyspäivää :)

Maria
27/31 | 

Miten kaunista ! :) Kelpais kyllä asua noin kauniissa ympäristössä, jotenkin niin idyllistä !
oih voih. mutta ihanaa itsenäisyyspäivää !

-Maria

maiju
28/31 | 

Sun ottamia kuvia on aina ilo katsella. Saat niin hyvin vangittua kuviisi kaiken kauniin ja ihanan pehmeän tunnelman. Taito nähdä kauneus. Kiitos Johanna ja arvokasta itsenäisyyspäivää myös teille! <3

ihana
31/31 | 

Satukaupunki.Ihana.

Voi kun kotosuomessakin olisi osattu säästää ihmisen kokoiseksi rakennettuja kyliä ja kaupunkeja. Nyt meillä on muutama hassu perinnerakentamisen turistikohde ja paaaljon betonilähiöitä joissa kukaan ei viihdy. Mutta niin tai näin,onneksi meillä on itsenäinen ihana isänmaamme <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram