& yksi maaginen kauppa

Lauantaiaamuna miehet ottivat (isoimmat) lapset uimahalliin ja me naiset lähdimme kaupungille, minä ja Hilde. Shoppailemaan ja kahville siis. Ei hullumpaa. Tätä pitäisi harrastaa useamminkin. :P 

Mun shoppailusaldoni tosin oli (etenkin fyysiseltä kooltaan) melkoisen pieni; kaksi paria korviksia. No, olin jo pari viikkoa sitten nähnyt unta noista Trinen hopeisista renkaista, joten kai se nyt oli aikakin hakea ne mukaan. Korviin jäi heti shampanjan väriset korvikset (hopea tummaksi hapotettua) ja paperipussiin pakattiin siniset farkkupäiviä odottelemaan. 

Trine on toinen ystäväni, koruseppä ja kauppias ja olenpa hänen korujaan ennenkin täällä kehunut ja käyttänyt -plus että Trine (kuten hymystä voi arvata) on yksi maailman iloisimpia ja sydämmellisismpiä ihmisiä. Ottakaa ihmeessä yhteyttä, jos korvikset jäävät teidänkin uniin! :D (Täältä tai vaikkapa facebookin kautta.) Trinellä on kaupassaan muuten ihan mielettömän hieno vanha kassakone, johon Ollikin tietysti iski silmänsä meidän seuratesamme kaupan perustamisprosessia syksyllä.

Sellaista täällä. :) Meillä on söpö pieni kaupunki ja söpö pieni keskusta; vähän kiukkuisia joutsenia, ihan superhyviä putiikkeja ja tunnelmallisia kahviloita sulassa sovussa. :P 

Hyvää alkuviikkoa taas; kevyillä mielin uuteen alkuun eikö vaan? :))

Kommentit (16)

Vierailija

Siis tosi söpöt samppanjakorvikset tummalla hopealla, mist saisin semmoiset?

tui <3

Vierailija

Ihanat korvikset, mutta mistä saisi tuon ihanan konjakinvärisen nahkalaukun vai oliko se mokkaa? Aivan ihana! Ja se tummanruskea sen vaalean takana...

 

Sina

Vierailija

Mukava postaus ja tunnelmalliset kuvat. Asutaan itse Tammisaaressa ja vähän samaa pikkukaupungin meinikiä; puutaloja ja äksyjä joutsenia myös täällä :)

Vierailija

Kauniita kuvia, niinkuin aina :) Mua alkoi kiinnostamaan tuo vaalea laukku siinä sen ruskean edessä, mitä merkkiä ja mistä saa moista ostaa?

-Merja

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012

Voi hitsi Merja kun en muista... :S Olen tosi pahoillani, mun pitää kysyä Trineltä - tai voit itseki laittaa s-postia niin saat varmaankin nopeamman vastauksen ;))

Vierailija

Tällaisia Trinen kaltaisia "näpertelijöitä" on meillä Suomessakin jonkin verran, ja ehdottomasti kannattaa tukea heidän yrittäjyyttään. Aivan ihania, yksilöllisiä tuotteita!

 

 

 

 

 

Vierailija

Ihania koruja! Ihastuin valtavasti noihin pieniin lintuihin! Mistä ne mahtavat olla?

Vierailija

Niin idyllinen tuo teidän kotikaupunki!! Ja kauniita kuvia!

ahintofcashmere.blogspot.com

 

Seuraa