Mulla on kolme luksusluokan haavetta uuteen kotiin.

Me ei todennäköisesti tulla ostamaan paljonkaan uutta niin mööbeli- kuin pikkusälärintamallakaan, mutta seuraaviin kolmeen juttuun olen aika fiksoitunut.

 

 

juttu nr. 1 Ascason Dream -kahvikone. Latteriippuvaiselle oiva vempele. Niin ja tietenkin mun lempivärissä.

 

juttu nr2 Eamesin RAR -keinutuoli. Järkevä vanhempi ostaisi kai kaksi kun siinä istumaan haluavia lapsiakin on kaksi. Pihi vähävarainen vanhempi joutuu keksimään muita ratkaisuja riitoihin.

 

juttu kolmonen on ennenkin blogissa esiintynyt haave; yksi Seppo Kohon Octo -valaisin. Valaisimen tulevaksi paikaksi on vakiintunut korkea rappukäytävä, jossa se pääsisi suunnittelemaani makuuhuonetta paremmin oikeuksiinsa.

 

***

Rappukäytävään tulee (siis tulee; nää tapetit on ainoa, mikä tässä postauksessa on varmaa :D) Octon seuraksi alas valkoista paneelia ja ylös seuraavaa Tapettitalon Ruusuja hopeamaljassa -tapettia (tapetti on oikeasti haalean ruskea-kultaisemman väristä kuin kuvassa):

 

Toinen tapetttivalinta Tapettitalosta oli vaaleansininen (luonnossa kuvaa vaaleampi) Lukko. Tilattu on, mutta ihan en tiedä mihin näitä laitetaan ;D

 

Sellaisia haaveita tällä kertaa. Nähtäväksi jää, mitkä toteutuvat :P

Kivaa viikonloppua!

Kommentit (88)

Maria
89/88 | 

Oon lukenut sun blogia jo monta vuotta, mutta nykyään mua harmittaa hirveeesti yks juttu. Kaikki mainitsemasi tuotteet ym. mitä kerrot haluavasi ovat alkaneet tuntumaan kohdisteilta vihjeiltä ky. tuotteiden jälleenmyyjiin. Näin ei varmasti tai ainakaan toivottavasti ole, mutta jotenkin vaikeaa uskoa enää vlipittömyyteen ja blogin lukemisesta onkin alkanut tulla kiukkua ilon sijaan.

Emilia
90/88 | 

olen kommentoinut muutaman kerran aikaisemminkin, mutta edelleen voin sanoa, että suorastaan rakastan blogiasi :D mielestäni indiedayssiin muutto ei ole muuntanut sitä mihinkään, enkä koe sitä ollenkaan hankalaksi, päinvastoin on mukava että näinkin ahkera bloggaaja saa hieman vaivanpalkkaa! jatka samaan malliin, ja talostanne tulee aivan varmasti upea :)

Nanna
91/88 | 

Mun on jo pari päivää pitänyt sanoa, että täällä sun uudessa blogi-kodissa näyttää tosi kivalta. Ihanaa, kun ne vanhat taustat on poissa.

Just rustasin oman kauppalapun, joka kyllä koostui lähinnä leivästä, maidosta ja makkarasta. Sulla on täällä paljon kivampi kauppalauppu! Meilläkin on vaaleansininen kahvinkeitin, tosin erimerkkinen, mutta ihanan värinen :)

Piti vielä kysymäni, että minkä väriseen valaisimeen olet päätymässä?

Enkä voi lopettaa lisäämättä, että eameseissahan on se hyvä puoli, että kun lasten riidat ovat ratkaisemattomia niiden ollessa teinejä, voit käydä ostamassa vielä toisen samanlaisen. Myynnissä niitä on varmaan vielä silloinkin!

Heini
92/88 | 

Mä taas ymmärrän hyvin, että tämäntyyppisissä postauksissa kerrotaan tuotteen valmistajatkin... Jäisivät jotenkin tyngiksi muuten. Tai sitten ei pitäisi lainkaan postata tällaisia. Tavalliset blogipulliaiset voivat ko. postauksia tehdä,mutta pitäisikö suositumpien bloggaajien pidättäytyä, koska on olemassa teoreettinen mahdollisuus, että kyseiset haaveet saisikin ilmaiseksi?

kalastajanvaimo
93/88 | 

Ooo? :O
Mutta en kai tällaisia haavepostailuja ole pahemmin edes tehnyt? Mitä tuotteita nyt ajattelit?
No tosi ikävää jos tolta tuntuu :(

kalastajanvaimo
94/88 | 

Thanks Emilia, tosi kiva kuulla :) Talo- ja remonttijutut kovasti mielessä ;)

kalastajanvaimo
95/88 | 

Hihi, hyvä ratkaisu ;))
Juu ja kiva kauppalappu oliskin kun vois vaan mennä ostamaan! :D
Hmm, valaisimen väriä en vielä tiedä....

kalastajanvaimo
96/88 | 

Juu ei mulle nyt tullut tollaista taas mieleenkään.... Eikä mun mielestä itseasiassa nytkään, asiaa mietittyäni tunnu lainkaan todennäköiseltä, että ton hintaluokan juttuja annettais bloggaajille ilmaiseksi. Etenkään nyt, kun jo sen mainostamisen olen tehnyt ;)
Mutta niin, teoreettinen mahdollisuus on. Voi sitten itse valita antaako sen harmittaa, että bloggaaja voisi saada jotain ilmaiseksi...
Vaikka joo, ymmärrän, että jos tän luki "sillä silmällä" että kinuan esittelemiäni tuotteita ilmaiseksi niin varmasti voi käydä harmittamaan. En kuitenkaan ainakaan vielä oo ajatellut jättää kirjoittamatta mitään postausta, jonka ennen Indiedaysiakin olisin voinut tehdä. Sillä periaatteella mennään! :)

Mirja
97/88 | 

Niin ihana on tuo kahvimasiina:) Ja ehdottomasti kiva juttu samalla tietää mistä tuollasia ihanuuksia saa. Ei tarvii sitten erikseen kysyä ;)

Madicken
98/88 | 

Wau, mikä lamppu! Muistanenko oikein, että olet maininnut tämän lamppuhaaveen jo joskus aiemminkin? Niin tai näin, on myös minun unelmieni lamppu. Ihana. Ja haave. :)

Postauksesi piristävät edelleen hetkiäni tietokoneen ääressä, kiitos! Ja nyt lisämausteena omat kommenttini ja vastauksesi, nice!

Mukavaa alkavaa viikonloppua joka suunnalle!

Angel
99/88 | 

Oih, täällä toinen latteriippuvainen, tuollainen kone olisi kyllä ihana, oli merkki sitten mikä tahansa :) Olen pitkään itsekin sellaisesta haaveillut, vielä ei ole haave toteutunut. Vaaleansinisiä ei kovin monelta merkiltä taida löytyäkään.

Mua ei henk.koht. yhtään häiritse tuotteiden/valmistajien mainitseminen, enkä rehellisesti sanottuna mahdottoman epäkyynisenä (onhan se sana..?) tullut ennen kommenttien lukemista edes ajatelleeksi että siinä olisi mitään sen kummempaa, kuin että kyseiset tuotteet on sun haavelistalla.

Hyvää viikonloppua sullekin :)

Laura
100/88 | 

Aivan ihanat ja kauniit tapetit on teidän asuntoonne tulossa! Itsekin pidän paljon tuolalisesta romanttisesta tyylistä. Vai onko se oikea sama kuvaamaan kyseistä tyyliä? Seinäpapereitakin saa nykyään niin monelaisia, että ne käyvät meilkein taideteoksista. Harmi vain, että niitä ei voi vaihdella aina mielen mukaan.

Tähän kommentin loppuun on vielä pakko tunnustaa, että olen lukenut blogiasi jo pitkään. Tämä on kuintekin ihkaensimmäinen kommentti. Ihastelin noit tapetteja (ja myöskin hieman kahvikonetta) niin kovasti, että oli pakko tuodamielipide esille. Kaiken kaikkiaan tämä sinun blogisi on ilmeeltään hyväntuulinen, kaunis ja ystävällinen. Postauksissa tuot esille jokapäiväisiä ja arkisia asioita, joita on maustettu jollain pienellä spesiaalilla. Minä tykkään! Päivänasu-kuvista huolimatta tämä ei oikeastana ole mikään muotiblogi, vaan lähinnä sellainen elämäblogi tai elämäntapablogi. En tiedä miten asian voisi parhaiten kuvata.

Mutta aurinkoista ja hymyilevää viikonloppua sinullekin!

Sanni
101/88 | 

No niin, nyt on käskettävä äitiä katsomaan tapetteja. Sehän siis luuli, että teillä on ne mitkä siellä nyt on :) Nuo on ihanat!
Pakko saada-listallasi on herkkuja. Melkein jo innostuin, kun näin tuon Eamesin tuolin ebayssa. Luin tarkemmin ja se olikin reproduction tms...Luulisin hinnasta kuitenkin, että kopio. Haluaisin itse ja tuon.. olen jotenkin aivan pakkomieltynyt siihen. Kahvikone on mahtava. Itse haluaisin Kitchen Aidin yleiskoneen. Kaikkea sitä haluaakin...oma listani on pitkän pitkä. Kehtaisko sitä laittaa blogiinkaan, kun ne kaikki on melko hintavia. Turhamaista ja tuhlausta , sanoisi joku... Mutta, minä olen aivan hulluna joihinkin designjuttuihin, kuten esim. Kartellin tuoleihin ja alaisimiin, LeKlintiin, ja vaikka mihin.

Katariina
102/88 | 

Oon maannu koko päivän (vatsataudin jälkimainingeissa) (ja siis melkein koko päivän, välillä oon myös syönyt ja käynyt vessassa, niin ja ripustanut kaksi verhoa ja tehnyt pakollisia siivoiluja) ja lueskellut blogiasi, myös sitä vanhempaa. Ennen pitkää luen varmaan kaiken mitä saatavilla on. Mulla on täällä blogissasi aina vähän samanlainen olo kuin hyvää kirjaa lukiessa tai lemppari-tv-sarjaa katsoessa - ihanan lämmintä, ja mielessä pieni toive, ettei se loppuis koskaan :)

Ida
104/88 | 

Ihana toi kahvikone ja tosi kivoja tapetteja teille tulossa! :)

Mun tarvii kans ottaa osaa tähän "mainostus" -keskusteluun. Itse olen lukenut muita indiedaysin blogeja (en kaikkia) ennen ja jälkeen indiedaysin ja tarvii sanoa, että en mä nähnyt tässä niitä "piilomainoksen" merkkejä joita muihin indiedaysin blogeihin on ilmestynyt. Mua ainakin harmittais jos laittaisit kuvia hienoista esineistä, joista itekin mahdollisesti kiinnostun, ilman että mainitset tuottajaa/valmistajaa. Harmittais joka kerta kysyä, et mikä merkki tai mistä sitä saa.

Tottakai blogi elää kirjoittajansa mukana ja se on mielestäni positiivinen asia, joten en ole "hylkäämässä" blogisi lukemista vaikka joskus jotain ilmaiseksi saisitkin blogisi takia.

Kuitenkin, olen iloinen menestyksestäsi blogisi kanssa ja onnellinen puolestasi, onhan indiedays -sopimus tavallaan askel eteenpäin ja tunnustus blogin laadusta. Minä ainakin uskon rehellisyyteesi ja siihen, ettet johtaisi meitä lukijoita harhaan piilomainostamalla tuotetta, varsinkaan sellaista johon et itse uskoisi. :)

teresa r.
105/88 | 

Meillä on Kitchen Aidin vaaleanpunainen kahvikone, on ollut toimiva ja ulkonäkö on todella kiva! Hyvin identtinen tämän Ascason kahvikoneen kanssa :-)

Elli
106/88 | 

Heippa Johanna!

Ekaa kertaa uskaltauduin kommentoimaan, jonkun aikaa olen lämminhenkistä blogiasi seurannut. :)

Ihania haaveita sulla, vitsit mikä kahvikone...

Tuosta valaisimesta sen verran haluan sanoa, ajattelin sitä jo silloin, kun viimeksi sen mainitsit. Siis. Meillä on kaksi tuollaista valkoista Octoa olohuoneessa. Me nähtiin valaisin ekaa kertaa kaupassa, ilman valoa. Näytti aika valkoiselta. Sisältähän se valaisin on sellainen puunvärinen niissä kaikissa väreissä. Kun valo on päällä, valaisin näyttää kuitenkin hyvin paljon puunväriseltä. Voisi luulla, että se on puunvärinen myös ulkoapäin. Itse tykkään siitä noin tosi paljon ja muistan sunkin maininneen, että haluatte lämmintä tunnelmaa. Siis se valkoinen ei missään nimessä ole yhtään liian valkoinen, jos sitä pelkäät. Ja voihan olla, että olette jo värin päättäneet, ajattelin vaan helpottaa päättämisen tuskaa, jos sellaista esiintyy ;)

Tulipa vähän sekava selitys, toivottavasti ymmärsit. :) Ainiin, parasta tuossa valaisimessa on pahvilaatikko! Lapset leikkivät kauppaa ja kioskia monta viikkoa. :)

Tyts
107/88 | 

Katariinan sanoin: Tää on kun hyvä kirja, jonka ei toivois loppuvan. Monta kertaa päivässä käyn katsomassa, olisko jotain uutta :-)

Mä en noita sun mainitsemistasi (juuri nyt) listalleni lisäisi, mun listalla on tällä hetkellä vain yksi tuote. Tosin se onkin sitten ollut siellä jo vuosia ja teksti vain suurenee vuosi vuodelta: Mä haluuuuuun SMEGin jääkaapin, tai koska se ei kerta kaikkiaan oo mahdollista tässä kodissa, pakastimen (jonka joutuisin sijoittamaan varmaan olohuoneeseen, kun muualle ei mahdu ;-D). Siis se sellainen niiden ihana, kulmista pyöristetty jenkki-mallinen. Ah!

Hassuja nuo jotkin kommentit. Ehkä olen itse niin naiivi ja sinisilmäinen, etten kerta kaikkiaan ymmärrä, mistä nämä henkilöt puhuvat. Ja vaikka puhuisivatkin asiaa (mitä en usko), miten ihmeessä kenetkään voi saada pahalle tuulella tai kuikkuiseksi, jos joku mainostaa jotakin? Itsekin olen intohimoinen erinäisten asioiden puolestapuhuja, jos joku minusta on ihana, kiva, kaunis, hyödyllinen tms. Enkä silloin kyllä elättele toiveita saavani jotakin ilmaiseksi. Ja sitä paitsi, jos sinä tai joku muu saisi jotakin ilmaiseksi, miksi ihmeessä siitä kiukustuisin? Ehkä vihreänä voisin olla, mutta iloinen toisen puolesta. Ja olisihan kenellä tahansa meillä mahdollisuus alkaa samanlaisen blogin pitäjäksi, jos sitä nyt hyötymismielessä pitäisi järkevänä. Siis näppis vain käteen, harmittelevat kanssasisaret ;-D

Jatkathan siis entiseen malliin, tämä on suosikkiblogini!

iippu
108/88 | 

Hei,

kiitos ihanasta ja elämänmakuisesta blogistasi! :)

Löysin blogisi kesällä sattumalta ja nyt olen kolunnut kaikki blogisi ensimmäistä lukuunottamatta läpi! En aiemmin ole harrastanut blogeja, mutta sinun blogisi kautta olen löytänyt muitakin mielenkiintoisia seurattavia. Haluaisin kuitenkin kysyä, josko ensimmäinen blogisi olisi jossain luettavissa? Olisi nimittäin muikean mukavaa lukea, mistä kaikki alkoi.

Keep up the good work ja "stemppiä" (kuten täditettäväni sanoisi :) uusiin koitoksiin!

pinni
109/88 | 

Hymyilytti tuo sun haavelista, täsmälleen samat tavarat löytyy omistakin haaveista :-) Hassua.

Olen lukenut blogiasi siitä ensimmäisestä alkaen ja aina tykkään yhtä paljon tulla tänne, kiitos!

Kirstina
110/88 | 

Hei taas, innostuin kommentoimaan heti uudestaan :-)
Näyttää vähän tulleen tännekin muutama energiasyöppö.
En voi ymmärtää mitä se on muilta pois, jos vaikka sattuisitkin saamaan lampun tai kahvinkeittimen tämän blogin myötä. Olet sen totisesti ansainnut. Jotkut eivät taida oikein ymmärtää blogin päivityksen yms. olevan myös kovin aikaa vievää. Mitä siitä jos saisit sen myötä pientä iloa ja kiitosta itsekin.
Minä ainakin sanoisin lamppukauppaan mentäessä nähneeni Kalastajan vaimon-blogissa ihanan lampun ja haluavani samanlaisen. Olen vain kiitollinen kun joku antaa minulle hyvän vinkin. Eihän kaikkea itse voi millään bongata, jostainhan ne ideat aina lähtevät. Nykyajan puskaradiotahan tämä netti- ja blogimaailma tavallaan on.

Sen verran täytyy vielä kertoa, jos elämä olisi päättänyt toisin, asuisin minäkin nykyään Norjassa, sinusta parin sadan kilometrin päässä Tonsbergissä.
Olisimme kenties voineet käydä joskus kahvilla yhdessä, ilman energiasyöppöjä :-)

Ihanaa viikonloppua koko teidän perheelle,
toivottelee Kirstina

Katariina
111/88 | 

Moikka! Oih, että sulla on ihana blogi! :) Rakastuin jo tuohon kahvikoneeseen ja keinutuoliin ja tuo lamppukin on aika ihana kans! :) Musta on niin ihanaa kun vaikutat olevan tuollainen tosi energinen, positiivinen, urheilullinen ja ihana äiti, ihailen sua kovastikin :). Milloin muutit Norjaan? Onko siellä kallista asua? Minäkin tahtoisin tulevaisuudessa asua Norjassa ja olla juuri tuollainen äiti :) Todella paljon halauksia ja ihanaa syystuulta sinulle! :)

Sanna
112/88 | 

Onnea uuteen kotiin ja blogiin! Ihania tapetteja, etenkin tuo vaaleansininen :)

Jäin miettimään joitakin kommentteja. Tuli sellainen olo, että joillakin lukijoilla on ennakkokäsitys siitä, että blogisi tulee muuttumaan siirron myötä ja he lukevat nyt uusia postauksiasi sen mukaan mitä uskovat niiden sisältävän. Auttaisikohan, jos kertoisit yleisesti jotain siitä, miten tämä siirto on vaikuttanut kirjoituksiisi esim. vaaditaanko sinulta tiettyä tuotemainontaa, miten usein ja mistä aiheista "pitää" kirjoittaa yms.

Hyviä haaveiluja ja tsemppiä uuden kodin remontointiin!

Heli
113/88 | 

Hei Johanna, jonkin aikaa olen blogiasi lueskellut, nyt 'piti' alkaa kommentoimaan. Ihania haaveita sulla, ja aikalailla toteutettavissakin. Tapettitalon tapeteista voisin kirjoittaa vaikka kuinka pitkää tarinaa, meillä koko talo on tapetoitu niillä (ovat vain niitä asteen räväkämpiä malleja, talokin on 50-luvun kaunotar). Tapetit on siis aivan uskomattoman kauniita, hyvälaatuisia, paperitapetteja. Ja Tapettitalon palvelu on ihan huippua, suosittelen kaikille!
Remppaintoa teille, odottelen innolla juttua ja kuvia ;)

- Heli

Johanna
114/88 | 

Hei, oi meillä on melkein sama toive lista. Tuon sinun toivomanCappucino koneen sijasta toivon Francis Francis retroa.
Kiitos ihanasta blogista
/Johanna

viiru
115/88 | 

Törkeästi näin asian vierestä täällä kyselen, mutta minkä merkkinen se teidän maatuska kuvioinen vauvan kantopussukka on? Ja sulla taisi olla niitä kantoliinojakin käytössä, oliko ne mitä merkkiä?

Kiitos

kalastajanvaimo
117/88 | 

Kyllä, olen siitä aiemminkin haaveillut :)
Tää WordPressin kommentointi- ja vastaussysteemi on tosi kätevä; kun saa suoraan vastattua jokaiselle erikseen!

kalastajanvaimo
118/88 | 

Angel, toinen epäkyyninen täällä! ;)
Haavelistalla ovat ja pysyvät, tuskinpa niitä kukaan tulee tarjoamaan vaikka niistä bloggaankin :D

kalastajanvaimo
119/88 | 

Kiitos Laura ja tosi kivaa että kommentoit! Elämäntapablogi ois oikein kiva nimitys!! ;)

kalastajanvaimo
120/88 | 

Juu vähän me naurettiin sitä juttua siskon kanssa :)) Kyllähän nykyään retrot jutut on muotia, mut ei mun makuun ihan noin kovasti ;D Terveisiä vaan :)
Juu olen kanssa nähnyt niitä e-bayn tosi edullisia, en kanssa oikein usko että ovat "aitoja".
Hih, haaveita pitää aina olla! :)

Maj
121/88 | 

Kivoja juttuja, diggaan itekin tosi paljon. Meidän mammalta löytyy juurikin tuo Octo valaisin, myöskin jalka- ja pöytälamppumallina... Pitäisköhän varastaa yks omaan kotiin:D Kerran muuten 18-vuotiaana otin vaan lampun täältä sanomatta mitään, sit äiti kyseli myöhemmin, että tiedätköhän mihin se yks valaisin on mennyt... Ihan hullua:) Teidän kodista tulee vielä niiiiin kiva!

kalastajanvaimo
122/88 | 

Oi kiitos <3 Kiva kuulla! Ja pikaista paranemista, hyvä kuulla että sekin jo häämöttää!

anrinko
123/88 | 

Kivoja haaveita!!!
Mä haaveilen Kitchen Aidin turkoosista mixeristä ja samanvärisestä astianpesukoneesta, taisi olla Smegin.
En itse ymmärrä noita kommentteja missä vihjataan et sun pitäisi nämä jutut jättää pois kun olet "ammattiblogi" et jos vaikka satut saamaan jotain ilmaikseksi. ÖÖÖÖÖ!!! Keltä se olisi pois, mahtavaahan se olis jos "hyötyisit" jotain kun annat itsestäsi joka päivä meille muille.
Suomalaista ajattelua tuo taas...=(
Jatka samaa rataa!
Mua ainakin kiinnostaa noi tapettivalinnat ym ja mistä niitä saa. Meillä kanssa kohta edessä vanhan talon remppausta joten kaikki vinkit siltä suunnalta on todella tervetulleita!!!!

kalastajanvaimo
125/88 | 

Piilomainontahan on itseasiassa laitonta ja muutenkin mulla on aika korkea kynnys vastaanottaa mitään "ylimääräistä roinaa" eli kyllä täällä voi aika turvallisin mielin liikuskella ;)
Kiitos muutenkin tosi kivasta viestistä, lämmitti mieltä kovasti :)

kaitaliina
126/88 | 

Ihania tuotteita kaikki! Liputan kyllä eniten Dreamin puolesta, siitä tulee herkkukahvia:) Mistä tulikin mieleeni, että pitäisikö sitä käydä vielä valmistamassa pienet cappucinot..

kalastajanvaimo
127/88 | 

Oih <3 Osaan kuvitella miltä se näyttää vaikken just nyt tarkkaa kuvaa saakaan päähäni. Mikä ettei se ois yhtä hyvä vaihtoehto jos vaan vaaleansinisenä löytyy ;)

kalastajanvaimo
128/88 | 

Kiitos kovasti Elli, kiva kun tulit kommentoimaan :)
Juuri puunvärisen ja valkoisen välillä liikunkin.... Rappukäytävässä kun tulee olemaan sitä valkoista panelia sekä aikalailla juuri ton puun sävyistä tapettia (vaikkei se tossa kuvassa siltä näytä)... Niin siis se valkoinen sopisi varmaan juuri ihanasti... :)
Hyvä kuulla että pahvilaatikonkin saa käyttöön ;D

Katja
129/88 | 

Ihanaa, suomalaisia tapetteja! Samaisen Tapettitalon tapetteja on meilläkin, enkä taida muita haluta. Valaisemasta tykkään, lattekoneellee ei ole käyttöä ja tuoli on liian moderni. Mutta luulisin olevan teidän uuteen kotiin oikein hyvä!

Ja onnittelut "uudesta" blogista, fanitan edelleen :)

Paula
131/88 | 

Voi miten noista herkullisista väreistä voi vain yhden valita?:) Kiva keinutuoli, kun ei ole noi jalakset niin pitkät, että mahtuu pienempäänkin tilaan. Kauniit tapetit. Innolla odotan teidän remonttikuvia.:)!

Raili
132/88 | 

Ihana kahvimasiina, keinutuoli jotenkin...oudon näköinen, mutta ehkäpä "livenä" hienompi :)
Muistan aiemmin kommentoineeni että tuo eka tapetti on "sun näköinen" ja sitä se todellakin on. Tsemppiä remonttiin ;)

A
133/88 | 

Heippa,
olen joskus aiemmin lukenut blogiasi ja nyt löysin taas tänne :) Muistelen, että sinulla oli tosi kivoja neule-ohjeita... Nyt kun syksy on jo täällä niin sormet syhyää puikkoihin, voisitko laittaa tänne vanhoja postauksia niistä ohjeista?
-A

Heini
134/88 | 

Toivottavasti et alakaan ajatella, että en voi kirjottaa siitä tai tästä, ettei kukaan vaan ymmärrä väärin... Koska eihän se keltään ole pois, vaikka joskus kävisikin niin, että jonkun toivomansa jutun saisi ilmaiseksi! viitaten esim. Lintun saamaan Visbyn matkaan. Musta se ei ole keltään pois!!!

Tsemppiä sulle, ihana blogi sulla on ja onnea jatkossakin täällä ID:ssa! :)

Uuden Kuun Emilia
135/88 | 

Mies ehdotti tuota samaa kahvikonetta. Ei kuulemma enää peruskahvi maistu! Kelpaisi kyllä mulle :) Ja olisin valmis laittaa moccamasterin kaappiin!

Eamesit on ihania!

Emmi
136/88 | 

Taas naputtelen kommenttia.
Ihania haaveita. Jokaisella meillä lienee omat sisustukseen ja kotiin liittyvät haaveet.
Minun haaveita täytettiin noin viikko sitten. Olemme tehneet kaupat ihanasta perinnetalosta ja huomasimme ettei kalusteita ole tarpeeksi. Saan ihanan 150*150cm ruokapöydän, junetin mallistoa. Saan sen ympärille ihailevani vincent shepardin lucas tuolit, keittiöni on siis miltei täydellinen kun saan istua iltateelläni noissa tuoleissa tuon pöydän ympärilä.
Lamppuja vielä tulemme pitkään katselemaan, mutta kuinkas muuten, olohuoneeseen sopisi kuin nenä päähän octo meillekin. Pyöreä muoto pehmeintäisi ihanasti neliön mallista pöytäämme, jonka neliö toistuu myös uuden sohvan istuintyynyissäkin.
Lattefani täälläkin, muttei siinä määrin että kahvikonetta ottaisin. Kaipaisin ennemmin kitchen aid:n yleiskonetta, limenvihreänä piristämään muuten vaaleaa tulevaa keittiötämme.

Ihanaa viikonloppua myös teidän perheellenne.

Teljänneito
137/88 | 

Hih, onpas meillä samanlaisia haaveita kotiin! :D Hassua, sillä en muuten pidä meidän sisustustyyliä samanlaisena ;) Niin, ja uusi bannerisi on ihana :)

hillo
138/88 | 

Tuleeko lapsille omat huoneet uudessa kodissa? Mietiskelin vain kun kirjoitit ettei teille tule paljon uusia hankintoja, mutta eikös siinä tapauksessa lastenhuoneeseen tarvitse kaikki kalusteet. (muistelin,että nykyään nukutte kaikki samassa huoneessa?) Jotenkin sain sellaisen vaikutelman, että uusi talo olisi hyvin suuri ja aloinkin jo innolla odotella, että jes näen täällä varmaan kaikkia kivoja uusia hankintoja mitä tarvitaan isompaan taloon. Meinaatteko muuten ottaa mitään lemmikkiä? :) ps. olet ihana!

Minna
139/88 | 

Tosi kauniit nuo tapetit, vähän erilainen värimaailma kuin edellisellä asukkaalla. ;) Nuo kahvimasiinat on myös ihania, olen haaveillut sellaista meille, mutta se on kyllä todellakin _haave_. Ehkä siinä olisikin ideaa aikuisten joululahjaksi...

kalamuija ja lappilifestyle
140/88 | 

Innolla odotan muutosta kun retrot tapetit saavat siirtyä syrjään näiden uusien tieltä:) Paljon ennen ja jälkeen kuvia please!

UuuLaLaa...
141/88 | 

Heh.. Kelpuuttaisin myös ton kahvimasiinan HETI kotiini. Jos olisi varaa, ja jos tietäisi minkä värisenä sen lopulta haluaisin. Koko ylärivi on niin karkkia silmille, toisaalta se rosteri olisi takuu (mut turvallinen), ja paloautonpunainen menisi myös räväkkä kun on!! :) Tai jos hankkisi kaikki, pitäisi yhtä pöydällä, muita kaapissa odottamassa vuoroaan. Kierrättäisi niitä vaikka kk välein?! Tai viikon?? :DD Odotan kovasti rempastanne before/after-kuvia, teillä kun tuo tyyli kolahtaa kovasti minuun..:)

jurristi
143/88 | 

Ihan ot, mutta mä haluisin joskus saada sulta meikkausvinkkejä. Voisit ihan kertoa, miten saat aikaan tuollaisen raikkaan luonnollisen, mutta kuitenkin huolitellun näköisen meikin. Ihailen sitä jokaisen kuvasi kohdalla. Mä olen silmien meikkauksessa niin peukalo keskellä kämmentä ettei tosikaan, joten olisi tietysti tosi ihanaa saada tietää se, miten sä meikkaat silmäsi (ellei se ole mikään suuri, tarkoin varjeltu salaisuus). :D

kalastajanvaimo
144/88 | 

Hih, ymmärrän HYVIN sunkin haaveen ;) Ne on herkkuja!
Kiitos muutenkin kivasta kommentista, juuri noin ajattelen itsekin. Se on kai vähän asennekysymys... tai että mistä vinkkelistä asiaa katsoo :)

kalastajanvaimo
145/88 | 

iippu, ihan eka blogi on vain mulle avoinna... Siellä on niin paljon sellasta henkilökohtaisempaa teitoja ja juttuja, joita helposti kirjoitteli kun lukijoita oli suunnilleen vain kaverit ja äiti ;) Eli ymmärrät varmaan :)
Kiitos kovasti ihanasta kommentista <3

kalastajanvaimo
147/88 | 

Oi harmi ettet muuttanut tänne! :D
Ja kiitos kivoista sanoista. Oikea asenne, sanoisinko! ;)
Mitä tulee blogin päivittämiseen, viehän se aikaa, mutta on mulle ihan samanlainen ilonlähde kuin teillekin enkä ollenkaan ajattele tarvitsevani mitään palkkiota tästä! Nämä kommentit ja niiden tuoma ilo ja energia ovat paras palkinto :))

kalastajanvaimo
148/88 | 

Moi Katariina, kiitos kovasti :)
Muutin Norjaan kesällä 2006. Asuminen, etenkin omistusasunnot ovat Suomen hintoja jonkun verran korkeampia. Mutta niin ovat sitten palkatkin, että kyllä elintasoja melkein voi verrata.
Kiitos Katariina ja samoin sulle kaunista syksyä <3

kalastajanvaimo
149/88 | 

Sanna, hyvä huomio. Niin varmaan pitäisi valottaa asiaa paremmin, ettei tulisi kurjia asenteita ihan turhaan. Kun tosiaan mitään vaatimusta ei ole annettu eikä blogin todellakaan ole tarkoitus muuttua _mitenkään_. Mutta hyvä huomio tosiaan, enkä mitenkään halua syyttää ekan kommentin tapaisia ajatuksia inhottaviksi jollen itse ole kunnolla antanut tietoa muutoksen luonteesta!
Kiitos :)

kalastajanvaimo
150/88 | 

Kiitos Heli, hyvä kuulla. Halusin juuri suomalaisia tapetteja ja muutenkin suomalaisuus on lähellä sydäntä täällä ulkomailla :)

kalastajanvaimo
151/88 | 

Oooh, mikäs se on? ;) Täytyypi tutustua ;)

kalastajanvaimo
152/88 | 

Viiru, se maatuskainen kantopussukka on KozyCarrier, tosi hyvä :) Kantoliinan merkkiä en nyt muista ja se on jonnekin muuttolaatikkoon jo pakattukin :(

kalastajanvaimo
153/88 | 

Oih, no teidän mamman koti näyttääkin kovasti tyylikkäältä ;) Sieltä vaan lamppuja siirtelemään ;D

kalastajanvaimo
154/88 | 

Vinkit on tosiaan remppaajille kullan arvoisia! Me ollaan Niiiiiin paljon kyselty kaikilta joita vaan vähänkin tunnetaan!
Niin no, tosi kurjaa jos jotakuta harmittaa tämänkaltaiset postaukset :( Vannon ja vakuutan tämän tehneeni ihan yhtä vilpittömin mielin kuin jos lukijoita olisi viisi kappaletta :P Haaveilumielessä ihanuuksia kuolaten...

kalastajanvaimo
155/88 | 

No se on mun ykkönen noista.... Onnenpekka :)

kalastajanvaimo
156/88 | 

Hih, hyvä kommentti :) Suomalaisia tapetteja nimenomaan halusin. Voin sitten kaikille ihastelijoille kehua, että kyllä Suomessa vaan osataan :))))

kalastajanvaimo
158/88 | 

Remppakuvia tulee, itse odotan eniten niitä valmiita kuvia! ;)

kalastajanvaimo
159/88 | 

Muistan Raili! Ja kun näin sen livenä mun siskolla, vakuutuin. Se on KAUNIS!! Ja keinutuoli saa mun mieheltä ihan saman tuomion, eli ei oo ostoslistalla ekana, sanoisinko ;)

kalastajanvaimo
160/88 | 

Moikka A, uusimpaan postaukseen (4.9.2010: Reiskat) laitoin nyt linkin kaikkiin DIY -juttuihin, toivottavasti helppaa :)

kalastajanvaimo
161/88 | 

No se sopis teillekin kyllä täydellisesti, osaan kuvitella heti! Hienoa jos mies ehdottaa, eikai siinä sitten enää oo mitään estettä? ;)

kalastajanvaimo
162/88 | 

Kuulostaa hyvälle Emmi :) Ja onnea paljon tollaisten haaveiden toteumisesta <3

kalastajanvaimo
163/88 | 

No nää olikin varmaan aika tällasta designia verrattuna muuhun mun sisusteukseen ;) Eli ehkä siksi ei tyypillisintä minua. Kiitos :)

kalastajanvaimo
164/88 | 

Totta, olin unohtanut lasten huoneet kokonaan :D :D Hyvä äiti. No mutta, ei niihin varmaan vielä kauheasti tarvi mitään kun sängyt ja kaapit on valmiina. Vähitellen...
Kyllä me joitain hankitojakin tullaan tekemään, mutta perusjutut (sohvat, ruokapöydät yms.) seuraa mukana. Lemmikkiä ei ainakaan vielä ole tähtäimessä vaikka ollaan molemmat kovasti eläinrakkaita... ollaan vaan molemmat myös kovasti matkustelevaisia... :)

kalastajanvaimo
165/88 | 

Minna, erinomanen joululahjaidis porukalle!

kalastajanvaimo
166/88 | 

Jep!! Ennen-kuvia otettu paljon :)

kalastajanvaimo
167/88 | 

Hahaa, vaihtovärit on hyvä idis ;)
Kuvia tulee ihan satavarmasti! :)

jurristi
170/88 | 

Iso kiitos, on jäänyt tuo kokonaan huomaamatta!

Hannis
171/88 | 

Moikka ekaa kertaa tänne blogiin :-) Voitko uskoa, että olen nyt kirjoittanut tämän viestin jo kolme kertaa ja joka kerta unohtanut laittaa tuon meiliosoitteeni, joten koko viesti on mennyt sen siljän tien tuhkana bittitaivaaseen. JOSPA NYT ONNISTUISIN!!!

Meillä on toi tuoli, tykätään tosi paljon. Se on nyt ollut vuoden verran tuolla kaksosten huoneessa ja siinä voi mukavasti keinutella niin lapset kuin äitikin. Niin ja meillä on ne saman sarjan tavalliset tuolit myös, ruokapöydän ääressä. I LOVE.

Kahvikonetta (samantyylistä retrohenkistä) kuolaan minäkin. Peukutan haaveille!!!

P.S: EN voi kyllin kiittää sua niistä kuvallisista palmikkoneuleohjeista. Tänään vihdoin käytin ja opin suoraan tekemään sen palmikon. Ihana sinä, kiitos :-)

Ted Guadalajara
172/88 | 

I, officially, can envision.

Julianne Hough
173/88 | 

My friend. definitely put more effort into to tell you besides

Travel Cigar Humidor
174/88 | 

Great post. I?m a regular visitor of your web site and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I will be a regular visitor for a long time.

Back Acne Treatments
175/88 | 

I found this post book-marked and i genuinely liked things i understand. will really book mark it as well as well as proceed through your current other content later.

MLB Picks
176/88 | 

I have no idea why I read so many blogs, but I?m glad I do so. I always come out learning at least one thing every day.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla