& alekoodia ~ yhteistyössä Stormberg

Olen ennekin mainostanut norjalaista, täällä ihan supersuosittua ja kaikkien tuntemaa Stormbergia - tänä keväänä on sitten niin kivoja juttuja että tokihan tässä on taas Stormbergin aika. :)) Osa kuvista on otettu suoraan treenin päätteksi (hiukset tönkköinä ja naama treeninpunaisen väsyneenä), osa sitten toisen kerran fiksummin ennen treeniä. ;) Mut älkää niistä välittäkö, vaatteet ovat hyviä. ;)

Olen siitä onnekas että tunnen henkilökohtaisesti Stormbergin markkinnoin tyyppejä (melkein naapureita), joten saan joskus näitä treenivaatteita ihan kotiovelle. Jumppaohjaajan unelma kenties? :'D

No mutta, sanonko ihan pari sanaa itse vaatteista? Ensinnäkin; mun parhaat trikoot ovat Stormbergiltä; ihan rehellisesti. Niissä on jotenkin niin sopiva istuvuus ja joustavuus (Galaxyt). Noi pilkulliset trikoot ovat vähän napakampaa (mutta tosi joustavaa) kangasta ja peppuun on tehty ihan leikkaukset. Vyötärö ulottuu melkein navalle asti, superhyvät nekin. Kukalliset trikoot (useissa väreissä, mm. samassa kuosissa kuin mun valko-lila -kuvioinen toppi) ovat ohuempaa ja joustavampaa matskua. Ne jotenkin pujahtavat jalkaan niin helposti eivätkä silti koskaan löysty käytössä. Ihan loistavat. 

Käytän myös paljon Stormbergin takkeja ja lenkkareita enkä nyt näitä suosittelisi, jollen tykkäisi. Tietty. Kaikilla norjalaisilla on jotain Stormbergia.

Joten löydätte taas mun suoskkeja TÄÄLTÄ ja niistä saatte alekoodilla JOHANNA20 -20% alennuksen. 

En nyt harmi vaan pysty vastailemaan itse kommentteihin, joten kääntykää asiakaspalvelun puoleen jos on kysymyksiä. :)

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010