Heippa tässä keskiviikkoillallinen! No eipä tuoreet hummerit ihan tavallista arkisapuskaa ole vaan meillä on vieraita ihan Suomesta asti! :) Laitetaan vieraiden piikkiin myös toi kommenttiboksin hiljaisuus ;) Huomenna lupaan palailla vastailemaan... Nyt täytyy palailla nautiskelemaan :) See you <3

Kommentit (9)

Mari
1/9 | 

Hei miten laitatte nuo simpukat? Ohje ois kiva! Me kun asutaan myös täällä merenelävien paratiisissa mutta ei olla vielä uskallettu noita kokeilla :) IHanan tunnelmallinen illallinen...

Lukijasi jo pitkän aikaa
2/9 | 

Ihania kuvia ja kiva tunnelma!

Mutta, miksi sinulta tuntuu tulevan postauksia yhä vaan harvemmin ja harvemmin? Pakko sanoa, että olen hieman pettynyt nykyiseen postaustahtiisi, vaikka kirjoitatkin hyvin ja kuvasi ovat yksiä kaunemmista ja välittömimmistä, mitä "blogimaailmassa" olen nähnyt.

Hyvää alkanutta talvea sinulle ja perheellesi!

HannaHoo
3/9 | 

No nyt en kestä! Ensinnäkin, eilen käytin rahani kaikkeen kivaan, osaksi joululahjoihin noiden sun perfect home ja muiden kuvien takia ja nyt mun on aamulla ennen kahdeksaa järjetön rapujen tai hummerin tai kampasimpukoiden nälkä, ja ehkä ei juuri nyt täällä keskellä 70-lukulaista itä-Berliini vaikutteista toimistokompleksia ole mahdolista lähteä tuollaista edes lounaaksi haaveilemaan. Pakastekatkiksia korkeintaan.

nuppunen
6/9 | 

Palomies ja kampasimpukka kuvien välissä on ihanan utuinen kuva. Mitä pehmeää siinä on? Lankaako :-) Olen virkannut ihanan pehmoisia tossuja viimepäivinä ja langat on näköjään siksikin aina ekaksi mielessä.

uusi kaunis päivä - one woman ...
7/9 | 

Lämpöiset tunnelmalliset kuvat ja mitkä herkut! Ihanaa luksusta arkipäivään! Ja kun sen voi nauttia vielä tärkeiden vieraiden kanssa :)

Mirkka
8/9 | 

Ihania kuvia!! Taidankin samantien kutsua kaverit illalliselle ja pyöräyttää spagetti vongolen :)

tableofcolors
9/9 | 

Ihanan tunnelmalsia kuvia...kynttilöillä ja tunnelmalla selviää tästä kaikista pimeästä ajasta vuodesta! Pitäis itsekin lähteä tästä vähän siivoilemaan ja virittämään tunnelmaa! Kiitos inspiraatiosta! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram