Kesän makeimmat kirsikat löytyivät yhtäkkiä keskeltä kallioista saarta. 

Ja muutama sarvipäinen pässikin.

Ja ehkä kesän hienoin rivi purjeveneitä.

 

Koskaan ei oikein tiedä mihin törmää, mutta (ja juuri siksi) aina kannattaa olla utelias etsimään uusia seikkailuja. Uteliasuus on sellainen pieni hyödyllinen ominaisuus joka johtaa välttämättä uuden oppimiseen. Uteliaisuus pitää mielen virkeänä ja ehkäisee pakostakin laiskistumasta. Se, että haluaa nähdä, ottaa selvää ja kokeilla uutta. Ja nälkä kasvaa syödessä.

Kai se on vähän sitä janoakin. Elämänhalua. Ettei ajattele että meren olen jo nähnyt; veneretkellä olen jo ollut. Että onpa tylsä kutsu, en jaksa lähteä. Että parempi jäädä omalle sohvalle.

Joskus onkin. Mutta harvassa ovat ne kerrat, etten mitään uutta olisi nähnyt tai kokenut. Tai enemmän tuntenut.

<3

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

Sara
1/6 | 

Hei Johanna. Kiitos ihanasta ja hyväntuulisesta blogista. :) olen miettinyt Norjaan matkustamista, ja mietin että osaatko sanoa onko siellä "järjestettyjä pikku vaellusreissuja"? Eli jos haluaisi kokeilla luonnossa vaeltamista, mutta ei yksin, ja kuitenkin vaikka yöpyä hotellissa? Onko tämmöiseen neuvoa sinulla? :)

Vierailija
2/6 | 

Ihanan leppoisa kesätunnelma välittyy kuvissa <3 Minkähän merkkiset sinun ihanaiset sandaalisi ovat, saakohan niitä vielä? Ihan MUST olisi saada samanlaiset. Kiitos ihanasta blogistasi Johanna, olen sen uskollinen seuraaja monien vuosien ajalta.

Maiju
5/6 | 

Onpa kivan näköstä menoa teillä siellä :) Ihana tuo pikkutyyppi varpaat paljaana, niin suloinen :)

Vierailija
11/6 | 

Olen uskollinen blogisi seuraaja ja surusilmin olen huomannut ettet enään vastaile blogissa esitettyihin kommentteihin/kysymyksiin? Itse olen myös esittänyt monen monta kysymystä mutta... nekin ovat jääneet vaille vastausta? Onko mitään tehtävissä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010