Muutama meidän viikon kuva tässä :) Ette kai tekään paljon enemmin tänne koneelle ehdi, ettehän? ;)

Olen vihdoin löytänyt kesä-aleista tollasen pienen chaneljakun. Se on Soaked in Luxuryn ja just passeli.

Superia kesäviikonloppua <3

Palaillaan pian, viimeistään kun ulkona sataa :))

Kommentit (13)

Merja
14/13 | 

Eipä tässä kauheasti koneelle ehdi... Hyvä niin! :) Ihania kuvia, kunnon kesäsää teillä siellä! Huomenna itse suuntaan parin viikon reissulle hieman Suomea kiertämään perheen kanssa ja Lappiin mökille porojen seuraksi. Eipä siinä konetta kaipaile... ;) Ihanaa kesää!

Noora
15/13 | 

Hei! Mun tietokone sanoo että sun blogin kautta yrittää levitä troijalainen virus. Ajattelin kertoo jos sille osaisit tehdä jotain. Muuten oikein mainio tämä blogisi! :)

KatjaK
17/13 | 

Aivan ihana katsella kuviasi. Kauniita kuvia! Ja siellä Norjassa kesä kukoistaa ja taitaa olla lämmintäkin.. Täällä Pohjois-Suomessa tuntuu, että vain sataa , sataa ja sataa.. Ei ole ollut montaakaan lämmintä päivää!! No ei saa sen antaa lannistaa! ;) hihih.

Kati/Hus nummer nio
18/13 | 

Kivoja kesäfiiliksiä! Tykkään jakkulöydöstäsi, sopii sinulle hyvin! Mukavaa viikonlopun jatkoa...

Johanna
19/13 | 

Hei kaimaseni!

Minkä merkkiset nuo hyvännäköiset aurinkolasisi ovat, Raybanit? Mikä malli mahtaa olla kyseessä. Uudet arskat on hakusessa, ehdottomasti ruskeat tällä kertaa :)

Johanna
20/13 | 

Löysinkin postauksen aurinkolaseistasi! Onko kyseessä ehkä miesten malli? Tosi hyvännäköiset!

Heinis
22/13 | 

Joo, ei todellakaan ole tullut istuttua koneella. Nyt vasta, kun lomaa on enää jäljellä reilu päivä ja kotiin on palattu, avasin koneenkin. Ollin hiuksissa on muuten selvästi samaa tyyliä kuin Asgeirilla? Sinun päivän asusi on ihana, rennon tyylikäs <3

Leea
25/13 | 

Huh, meinasi käydä huonosti: vilkaisin nopsaan postauksen ja innostuin että olet uskaltanut leikata kunnon otsiksen! Hyvä etten rynnännyt suoraan kampaajalle; meillä on nimittäin (ainakin kuvien ja tuotesuosikkien perusteella) samanlaiset hiukset ja mä olen raukkamaisesti odotellut että sä saat eka testata otsatukan, kun olet joskus maininnut harkitsevasi...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram