- Vaatekaapin siivouspäivä

Myynnissä olisivat siis seuraavat ja klikkaamalla pääsette Facebookin puolelle jättämään hinnan :

- Espritin harmaa neulehame (puuvillaa)

- ChillNorwayn romanttinen ruudullinen kesämekko

- Filippa K:n klassinen kesämekko

- Lindexin kukallinen maximekko

- Ralph Laurenin intiaaniteepaita

- Replayn boyfriendit (joista mun on ollut tarkoitus tehdä shortsit)

- Odd Mollyn kesäfroteepaita

- Ralph Laurenin tumman sininen pikee

- Kesäkenkiä:

  Ugg,

  Ecco,

  Tamaris,

  Marenas

- Chill Norwayn froteinen playsuit

- OUIn romanttinen kesäpaita

- Henri Lloydin neulemekko (puuvillaa)

***

Pahoittelen jälleen facebookittomien syrjintää. :( Tää on vaan mulle niin helppo keino järjestää myynti. Myyntitarjoukset tapahtuvat kuitenkin vain facebookissa. Kaikissa on viiden euron lähtöhinta, jotta saan postikulut jotenkuten kassaan. Annan mieluusti alennusta, jos joku haluaa ostaa useamman kappaleen.

Tällä kertaa lahjoitan puolet myynnin tuotosta Lääkärit ilman rajoja (Medecins Sans Frontieres) -yhdistykselle, jonka matkaan voisin haaveilla joskus itsekin voivani hypätä! Tuetaan nyt edes näin vähän kun ei muuta (muka) voida.

Noin muuten on vaan pakko vähän siivota vaatekaappia ainakin näiden aarteiden osalta, jotka ansaitsevat tulla käytetyksi. Liian hyviä vaatteita viettämään jälleen yhden kesän vaatekaapissa! :) Että eipä näistä suuria summia varmastikaan tule, mutta vaatteet saavat varmasti paremman uuden elämän. Huudelkaa pois. :) Huudot loppuvat perjantaina klo 18 Suomen aikaa.

Tossa mun siivous- /chillauslistassa (melkein sama asia; siivoilu ja shillailu? :P) on yksi varmasti monelle aika tuntematon biisi, tanskalaisen Nick & Jayn En Dag Tilbage. Laitan sen tähän, koska tota tanskan mongerrusta on niin hauska kuunnella :P Ja koska biisissa on ihana sanoma:

Lev mens du gør det -elsk mens du tør det.

Elä nyt kun voit - rakasta nyt kun uskallat.

Kommentit (17)

18/17 | 

Ihana video ja hauskalta kuulostaa. Olisiko mahdollista saada tämän sanat suomennettuna?

20/17 | 

Hei, hatunnosto siitä että sijoitat puolet rahoista hyväntekeväisyyteen! Kauniisti ajateltu.

22/17 | 

Noin 10 kk Norjassa asuneena mietinkin, että en kyllä mitään ymmärtäisi ilman tekstejä tuosta laulusta :) Hieno asia tuo hyväntekeväisyys. Ihanaa kesää sinne etelään :)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
23/17 | 

Älä, kyllä kahdeksan vuotta asuneenakin moni kohta tuotti hankaluuksia :P Mutta ei toi varmaan oo kaikkein selkeintä tekstiäkään, lohduttaudutaan sillä ;)

24/17 | 

hm..onko oikein myydä saatuja vaatteita? eikö chill norwayt ainakin ole sponssattuja?no onneksi osa menee hyväntekeväisyyteen..

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
25/17 | 

Juu, muutama siellä oli saatu vaate. Ymmärrän oikeastaan ihmettelyn ja mielipiteenkin siitä, ettei saatua vaatetta olisi oikein myydä.... Mutta mitä jos olet saanut vaatteen vaikkapa syntymäpaivälahjaksi, onko myyminen sitten oikeampi teko? Entäpä jos olet saanut vaatteen palkkioksi tekemästäsi työstä; esim. "mainoskuva"... Eikö sen myyminen pitäisi olla vielä hyväksyttävämpää? Molemmissa tapauksissa olet ansainnut vaatteen ja se on sun, vaikket sitä perinteisesti olisi kaupasta ostanutkaan. Tää on mun näkökulma asiaan. :)

26/17 | 

Kysymys toisesta aiheesta... mutta jokin aika sitten kuvissasi oli Felminin ihanat pitsikengät (jotka onkin loppuunmyyty joka paikassa :D ). Mikä koko sinulla on kengistä ja vastaako koko omaa kengänkokoasi?

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
27/17 | 

Mulla on koko 37 ja vastaa hyvin; ottaisin kyllä ehkä just isomman koon, jos tavallisestikin heiluisin kahden koon välillä (mulla 36-37). 

28/17 | 

Voi miten viitsit nähdä vaivaa kaiken pakkailemisen ja Suomeen lähettämisen kanssa! Hieno idea. Itse en koskaan uskalla ostaa ilman vaihto- ja palautusoikeutta mitään päälle pantavaa. Onneksi toiset uskaltavat ja nuo tekevät varmasti hyvin kauppansa. 

 

30/17 | 

Ihania vaatteita! Ei liity asiaan mutta voisitko tehdä lähiaikoina videopostausta? :) ja onko vanhoja videoita enää näkyvillä? Niissä oli nimittäin hyödyllisiä meikki -ja kampausohjeita!

Arvostaisin kovasti :)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
31/17 | 

Kiito! Voi että, en tiedä missä niitä mahtaisi olla.... kaikki ovat varmasti jossain, mutten kyllä oo pitänyt mitään arkistoa :(

32/17 | 

Hei!

Sait heti uuden lukijan! Löysin tänne jonkun blogin rahankäyttöpostauksen kautta, tykkäsin heti.

Voi miten kaunis olet ja tyylikäs! Heti kun on aikaa tämän taaperon vierestä yritän plärätä koko blogisi läpi :)

Terkuin Lilian

34/17 | 

Hassua muuten, kun tällä sivustolla ei pysty kommentoimaan kommenttien väliin eli jatkamaan keskustelua, mitä siinä kohdassa käytiin. 

 

Niin, sitä vaan ajattelin sanoa, että eihän siinä ollut mitään väärää, kun joku kysyi, että kääntäisitkö norjalaiskappaleen sanat. Kaikkea voi kysyä - jos kehtaa. Minusta on hienoa, että sinä pidät kiinni rajoistasi etkä sentään ihan kaikkeen taivu! Hei kamoon - aika iso työ olisi ruveta kääntämään jotakin kappeleen sanoja...En kyllä kehtaisi sellaista edes pyytää.

 

Hyvää kesän alkua! :)

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010