- ja onget :/

Löytyihän niitä kesäkenkiä jokunen pari kun vaan alkoi etsimään. ;) Vielä kun tietäis mitkä noista ottaa mukaan. Kamalan vaikea valinta. ;) Ja mies sanoi, että kaksi paria voin ottaa. Kaksi paria. Plus ne lenkkarit, joissa lähden kotoa. Nauroin ettei oo tosissaan. Oli se.

Tajusi kuitenkin nopeasti tilanten vakavuuden kun uhaksin ettei se sitten saa ottaa kuin kaksi onkea (tai jotain virveliä). Noista mun kengistä kun ei kuitenkaan oo lähdössä puoletkaan mukaan, mut katsokaa tota puolison pakkaustouhua..........................

Ihan vastaava määrä turhaa roinaa olisi kaikki noi mun kengät O_o.

Kommentit (9)

10/9 | 

Meillä sama juttu , kun mennään anopin mökille. Mökki saaressa ja pitää vähän miettiä, että mitä sinne aina mukaan otetaan.

Miehen ja pojan kalastusjutut vievät aina ison osan tilasta.

Niihin vedoten eivät valita minun tavaramäärästä :)

11/9 | 

Ihana veto nuo kengät ja kalastustarvikkeet :) :) Kuinka kaukana miehen ja naisen ajttelu voivatkaan olla toisistaan - ja kuitenkin niin täydentävät toisiaan, usein vastakohdat :)

12/9 | 

Ahahaaa, ootte ihania <3 Kauniita kenkiä, ota vai useammat matkaan ;)

13/9 | 

Niin siis Johannahan on jo sinne reissuun lähtenyt...en ymmärrä, miksi ihmiset toivottaa hyvää matkaa tai toteaa, että "ota vain usemmat kengät matkaan", kun kerran Johanna ei näitä viestejä lue kuin vasta palattuaan reissusta. Tuli vaan mieleen. Kiitos ja anteeksi. :)

14/9 | 

Loogisesti ajateltuna matalia ohutpohjaisia mahtuisi enemmän mukaan...Ihania on kyllä, valinnan vaikeuden ymmärrän:)

Itse tykkään taapertaa parissa kolmessa perusparissa lomilla, koska yleensä tosiaan kävelemme paljon.  Häämatkalla ostin Roomasta uudet popot joilla ääilömäisyyksissäni lähdin Vatikaaniin seikkailemaan...Sitä tuskan määrää, meinas lykätä ekan aviokriisin:D

http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

16/9 | 

Ahahhhah! Ihana ^^ <3 Taas tämä kuuluisa toteamus pätee: Miehet.....

t. Heinis

18/9 | 

Mulla ei ikinä ole ollut kuin kahdet talvikengät, yhdet syys/kevätkengät ja kahdet kesäkengät... :-(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010