Meillä näitä ihania häitä on näillä näkymin kolmet tänän vuonna -plus että sitten vielä ihan ekstrana saan käydä kuvaajana fiilistelemässä ja nyyhkimässä aina joskus.

He olivat vaan niin kauniita ja onnellisia, että teki mieli jakaa muutama kuva. Eihän näistä voi tulla kuin hyvälle mielelle! Pari, joka kymmenen vuoden JA kahden pikkulapsen jälkeen ihan luontevasti nauraa ja suukottelee koko ajan. ;) Love. :')

Onnellista, aurinkoista lauantaita nuppuset, nähdään pian!

Ps. Tuhannet kiitokset jännistä huutokaupoista ja onnea voittajille! Olen kommentoinut nyt kaikkiin(?) voittajan, ottakaahan yhteyttä niin pääsen kuluttamaan huomispäivän pakkaillessa ja ehkä jo maanantain postitellessa! :)) Kiitos osallistumisesta kaikille, palaan vielä ilmoittelemaan millainen summa Lääkärit ilman rajoja -yhdistykselle kertyi -ja ehkäpä vielä uuden huutiksenkin kera... :)

Ps. II Nyt on ed. postausten kommentitkin vastailtu! Sorry että taas vähän hidastelin! :))

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010