Moni teistä varmasti jo tietääkin mun olevan kellojeni suhteen aika uskollinen Seikolle. Kello kun on ollut tosi kysytty aihe blogissa. Mun edellinen kelloni oli Seiko (ja nyt siskoni käytössä) ja jokunen aika sitten sain tämän uuden timantein koristellun Sporturani niinikään Seikolta. 

No, mun mieheni ihastui myös Seikon Sportura -sarjaan... Itseasiassa varmaan suurimmaksi osaksi siksi, että satuimme viime tammikussa Barcelonan reisullamme käymään jalkapallo-ottelussa, joka oli täynnä Seiko Sportura -mainoksia ja kun miehen suuri idoli Messikin mainosten mukaan käytti kelloa, jäi se vähän niinkuin haaveeksi... :) Jouluksi sain sitten miehelleni Seikolta lahjaksi Sporturan. 

Miehen kello on nahkahihnalla ja mikä hauskinta, kinetic. Siinä ei siis ole minkäänlaista patteria, vaan toimii liike-energialla. Kun tarkkaan kuuntelee, kellon moottorista kuuluu hauska pieni raksutus.

Me ollaan nyt siis oltu onnelliset kellosamikset jo hyvän tovin. Jeps. :)

Kommentit (17)

18/17 | 

Oiiiii miten söpikset kuvat! :) Kellotkin on kyl kivat ;)

maiju

19/17 | 

Söpöt kuvat ja kivat kellot <3 Tällaiset olis muuten niin sellaisia "hyvän mielen postauksia" ja kivoja lukea, mutta pikkuisen latisti tunnelmaa tuo mainostaminen... Tiedän että se on pelin henki näissä blogeissa, mutta jotenkin se vaan välillä töksähtelee. Mutta eipä siitä sen enempää, luen kyllä silti ja tykkään blogistasi :)

20/17 | 

Ihanat kuvat<3

Mua ei haittaa vaikka mainostat, teet sen niin fiksusti:)

Katsoohan ihmiset urheilua, jääkiekkoa ja formuloita vaikka siinä vasta röyhkeää mainostusta onkin ja ihan koko ajan, lehdissä on mainoksia ja tv:n sarjoissa ja elokuvissa ja niiden välissä. Kiskallakaan ei voi poiketa ilman että joku mainos pomppaa silmiin. 

Tässä blogissa on mun mielestä moniin muihin blogeihin verrattuna ihan OIKEAA sisältöäkin :) 

 

Sissi

21/17 | 
Vierailija

Söpöt kuvat ja kivat kellot <3 Tällaiset olis muuten niin sellaisia "hyvän mielen postauksia" ja kivoja lukea, mutta pikkuisen latisti tunnelmaa tuo mainostaminen... Tiedän että se on pelin henki näissä blogeissa, mutta jotenkin se vaan välillä töksähtelee. Mutta eipä siitä sen enempää, luen kyllä silti ja tykkään blogistasi :)

Ihanaa lomaa sinne jonnekin päin Kuubaa! Mäkin tykkään todella paljon kuvistasi ja tyylistäsi muuten, muttaen vaan voi mitään et vähän hmm, no käytetään sitä latistaa -sanaa. Pidän todellakin myös siitä oikeasta sisällöstä, mutta jotenkin haluaisin jotkut pelisäännöt saaduille tuotteille. Mun mielestä on täysin ok, että joku saa jostain x-firmasta tuotteen y, teethän hurjasti töitä sen eteen , mutta haluan myös tietää sen. Silloin myöskään bloggaaja ei joudu hankalaan välikäteen, et kysyttäis koko ajan ootko saanut tuotteen tms. 

22/17 | 

Mielestäni ei ole mitään ongelmaa, jos blogaaja tosiaan kertoo saaneensa tuotteen jostakin, eikä vain ja ainoastaan mainosta kyseistä tuotetta ja jättäisi kertomatta tämän tärkeän yksityiskohdan. 

 

Ihania söpistelykuvia teistä :)

23/17 | 

Ihanat kellot ja ihanat rakkauskuvat ;) Jollekin vaan on aina liikaa ;)

Mukavaa lomaa!

T:Eija

 

 

24/17 | 

Seiko (Velatura) on täälläkin käytössä jo neljättä vuotta, tykkään älyttömästi! Nyt viime aikoina siihen on vain tullut joku vika, on nimittäin ruvennut pysähtelemään itsestään, vaikka paristot on vaihdettu n. 1 kk sitten. :( Mietinkin, että voisiko ongelma poistua pelkällä huollolla vai onkohan siinä ihan oikeakin vika. Kuinka usein käytät kelloasi huollossa? Onko sun Seikot toimineet aina moitteetta?

-Kotikisu

25/17 | 

Muistaako joku missä oli avokaado levitteeseen leivän päälle? Tein sitä kerran ja oli superhyvää..nyt en vaa kuollakseni muista minkä otsikon alta se löytyi. :)

26/17 | 
Vierailija

Mun mielestä on täysin ok, että joku saa jostain x-firmasta tuotteen y, teethän hurjasti töitä sen eteen , mutta haluan myös tietää sen. Silloin myöskään bloggaaja ei joudu hankalaan välikäteen, et kysyttäis koko ajan ootko saanut tuotteen tms. 

Mutta eikö tästä jo ole aika selkeät pelisäännöt, eli että pitää kertoa, jos on ilmaiseksi saanut tuotteen? Ja eikö tässäkin tekstissä ihan selkeästi asia ilmoitettu, että Seikolta saatu kello?

Mun näkökulmasta tämä oli ihan fiksusti ja söpösti toteutettu mainospostaus. :)

 

27/17 | 

Täällä on ollut mulla Seiko Kinetic käytössä vuodesta 1990. Hyvin on toiminut ja itse pidän siitä ideasta, että kello toimii, niin kauan kuin hengissä ja liikkeessä pysyn. Olen katsellut uudempaa kinetic mallia hieman sillä silmällä :-)  

28/17 | 

Miehelläsi on ihanat kädet. Muistuttaa omani käsiä, ehkä siksi. :)

30/17 | 

Miksi lukijan on tärkeä tietää, onko mainostaja saanut tuotteen vai ostanut sen? Eikö lopputulos ole kuitenkin (varsinkin lukijan kannalta) sama?

31/17 | 

Öööh...hyvin "mielenkiintoinen" blogipäivitys...??? Itselläni hyvä ja kestävä kello, aivan ok:n näköinen...merkkiä en näe ilman suurennuslasia (höh!!?), kuin että jokin "focus" on...höh, mutta onko mielenkiintoista vai ei, itse en usko toisten olevan kiinnostunut ainakaan minun kellostani. Johannalla toki eri asia.Blogi aivan ok, ja mielenkiintoinen =D Hyvää loman jatkoa Johannan perheelle, ja hänelle itselleen toki myös.

-Siri-

32/17 | 

Onkohan joku syvempikin merkitys, miksi kellot välillä vaihdettu toiseen käteen..? Kaikkeen miehesikin suostuu :))

 

 

 

33/17 | 

Haha meillä on myös poikaystävän kanssa molemmilla Seikon rannekellot, jotka ollaan ostettu toisillemme! On ne vaan laadukkaita, kauniita ja toimivia, siitä ei pääse mihinkään.

http://www.kulkeva.blogspot.com 

34/17 | 
Vierailija

Onkohan joku syvempikin merkitys, miksi kellot välillä vaihdettu toiseen käteen..? Kaikkeen miehesikin suostuu :))

 Hahmotushäiriö??!! =)

 

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010