Moi :) Päivän jumpat on jumpattu ja työasiat hoideltu ja kaikin puolin muutenkin arkeen palattu, joten yksi arkinen perhepostauskin on kai taas ihan paikallaan tässä Madrid -tarinoiden välissä. Päivän kuvasaldo siis :) And it's all about the babies!

Meidän pienin beibi on nimittäin jo aika ässä kävelyssä -vai miltä näyttää? :)))

Jotenkin sitä tajuaa olevansa itsekin jo vähän vanhempi kun lapset kasvaa. Et miten niin mulla on kohta nelivuotias lapsi? Siis tota... olenko neljä vuotta vanhempi kuin silloin, kun olin ekaa kertaa raskaana? Olenko neljä vuotta vanhempi kuin neljä vuotta sitten? ;D (Ja se ultimate kyssäri Olenko kohta kolmekymppinen jätetään suosiolla kysymättä...)

Ja kun taas ollaan alettu pohtimaan näitä elämän suuria kysymyksiä niin lisätään vielä että oli ihanaa tulla reissusta kotiin. Poissaolo oli ehdottomasti positiivinen kokemus kakesta ikävästä huolimatta. Mulla on nimittäin nyt pari konkreettista kokemusta tyhjästä sängystä ja yksinäisestä hiljaisuudesta kun seuraavan kerran kaipaan hotellin luksukseen ;)

Ja paitsi että sain jokusen työkalun lisää arjessa jaksamiseen, oli reissu mahtavuudessaan tietty todella energisoiva, inspiroiva ja "aivoja jollain uudella täyttävä" kokemus.  Suositellaan lämpimästi niille, joille mahdollisuus sattuu sopivaan saumaan kävelemään eteen niinkuin mulle nyt kävi.

Jaksaa taas pikku töyssytkin iiiihan kevyesti :P

Kommentit (97)

Mrs.V
98/97 | 

Voi suloiset kun ne kasvaa niin valtavaa vauhtia! :)

Laitoin sulle muru myös haasteen mun blogin puolella. Tiedän ettet yleensä lähde noihin haasteisiin, mutta ajattelin ilmaista että olet ajatuksissani <3

-mari
99/97 | 

Mä oon myös 29, eikä mulla ole vielä yhtään lasta.
Meikäläiselle tulee varmaan helpommin se 3kympin kriisi, kun ajattelen että jos aion lapsia saada, pitää varmaan pian alkaa tehdä jotain asian eteen. Onneksi sentään mies löytyy jo :)

Ulrika
100/97 | 

Ihania kuvia!
Olet tosi kaunis ja uusi hiusmalli sopii sulle oikein hyvin. Minun mielestä sinusta on vaikea arvioida minkä ikäinen olet (mikä on myös täysin tarpeetonta, miksi naisen ikää pitää aina arvioida????), mutta varmaan sinne 30-korville menisi. Luulen että "kypsä"(en pidä tuosta sanasta mutta en keksi muutakaan) tyylisi ja ihana perhekeskeisyys vaikuttaa virhearvioihin.

Jos mun pitäisi valita, että saisin seurata vain yhtä blogia, niin se olisi tämä sun blogi. Absolutely.

Anna
101/97 | 

Itsekin jotenkin kuvittelin sinun olevan hieman vanhempi, mutta en suinkaan siksi, että näyttäisit ikäistäsi vanhemmalta. Lähinnä käsitys varmaan johtui erilaisesta elämäntilanteesta: itse olen myös 29, mutta vasta valmistumassa yliopistosta ja aloittelemassa työuraani (tosin töissä olen kyllä ollut opintojen välilläkin) ja alkamassa samalla katsella ensimmäistä omistusasuntoa - lapsista taas ei ole vielä tietoakaan. :D Moni muu samanikäinen lukija ehkä oletti samasta syytä sinun olevan vanhempi kuin oletkaan, mitä en tässä yhteydessä todellakaan tarkoita negatiivisessa mielessä. ;)

ninnukka
102/97 | 

Mulla olikin jo ikävä ihan näitä arkipostauksia :) ihania kuvia! kiitos ja aurinkoista kevättä!!

Minna-Leena
103/97 | 

Voi, että miten ihania kuvia. Ihanan hapuilevia askelia :) Meidän perheen sellaisista on jo tovin aikaa...
T: Kolmevitonen
ps. Elämä vain paranee ajan kuluessa. Mä olen ainakin kovin tyytyväinen. Ikä on vain numero :)

Nanna
104/97 | 

Mun on pitänyt sulle jo monta kertaa kertoa, että yksi ihan suosituimmista hakusanoista joilla mun blogiin tullaan on "Kalastajan vaimo ikä" ja "Kalastajan vaimo mies ikä" :)))))

henna
105/97 | 

No musta toi, että sanotaan NUORELLE ihmiselle, että näyttää nuorekkaalta tarkoittaa just sitä, että pitää ko. ihmistä vanhan näköisenä - itse miellän nuorekkaiksi ihmisiksi jotkut yli 5- kymppiset! Ja jos me 3- kymppiset ollaan muka nuorekkaita niin ei se imartele vaan tarkoittaa lähinnä, että yrittää elää jotain 2- kymppisen juuri aikuistuneen nuoren elämää ja itse ainakin olen tosi tyytyväinen siihen, että olen aikuinen, mutta ihmisen elinkaarta katsellen vielä nuori.

Teineillä ja parikymppisillä on joku ihme harha, että vanheneminen on kamalaa. Ei se ole, elämä vain paranee koko ajan ja ongelmiinkin osaa suhtautua vähän rennommin. :)

Itse näytän nuoremmalta kuin olen, mutta sanon aina tämän kommentin, jos joku sanoo mua nuorekkaaksi. :D

Katri
106/97 | 

Oi kun aika menee nopeasti, teillä kävellään jo hienosti. Meillä neiti 9 kk alkaa nyt nousta pystyyn ja hieman haikeana odotan kun lähtee kävelemään, mun neljäs ja viimeinen vauva. Vanhin on jo 18 v ja itselläkin parin viikon päästä mittarissa 40 vuotta. Mä kyllä tykkäsin tuosta kommentista, että 40 v on uus 30 v. Itsestäni ei ainakaan tunnu niin kovin vanhalta ja esikoiseni aikuismaisesti minulle joskus toteaakin, että olen liian lapsellinen:) Mä olen vain tyytyväinen. Itse vaan välillä tosiaan miettii, että miten mulla voi olla jo noin vanha lapsi, vastahan sen kanssa synnäriltä tultiin kotiin:)

sanni
107/97 | 

Moi! Miekin ajattelen ihan yhtä kauhistuneena, että kohta nelikymppinen, kun täytän loppuvuodesta 38!! Mut olen kyllä ihan onnellinen ja tunnen olevani paljon nuorempi. Sie oot kyllä niin kaunis :) Ihanat kuvat!

ulkosuomalainen
108/97 | 

No niin minäkin luulin että ikää oli tällä Kalastajan vaimolla noin 35... Itsellä kun on ikää 31 ja olin varma että viitisen vuotta vanhempi olet. Luulin ensin että luin väärin (tai että kirjoitit väärin), ja olet lähestymässä neljääkymppiä. Jännä miten sitä keksii omiaan :D

Itse muuten näin hieman yli kolmekymppisenä tunnen itseni vielä todella nuoreksi (joskus liiankin), töissä toivoisi enemmän uskottavuutta mitä on vaikea näillä lapsenkasvoilla saada. Minua luullaan jatkuvasti kymmenen vuotta nuoremmaksi - ja kohdellaan sen mukaan. Itse olisin siis mielelläni kolmekymppisen näköinen.

Loppukaneetiksi, elämääsi ja blogiasi on ihana seurata, mukavan leppoisaa kirjoittelua ja kauniita kuvia!

Minttu
110/97 | 

"Ikä on vaan numeroita", "en usko että mulle mitään kolmenkympin kriisiä tulee", "ultimate kyssäri olenko kohta kolmekymppinen jätetään kysymättä".

Hih! :) Ei minkäänlaista numeroa iästä.

Kaunis nainen olet mutta helposti sinua luulisi vanhemmaksi. Kovin hoikkanen näyttää herkästi ikävuosiaan vanhemmalta.

Mutta ikä on vaan numeroita, hih! :)

Kris
111/97 | 

ihania kuvia :) Muistan niin elävästi kun serkun lapsi otti ekat askeleensa ja oli itsekin pakahtua onnesta <3 ihana ikä :)

anne
112/97 | 

Ikä on VAAN numeroita! Sanoo keski-iän kynnyksellä oleva kolmen lapsen äiti. Ja ihan oikeesti, välillä ihan pyörryttää, että minulla on tänä vuonna 20-vuotta täyttävä vanhin lapsi <3

kalastajanvaimo
113/97 | 

Niin on <3 Onnea teillekin siis :))

kalastajanvaimo
114/97 | 

Totta, kaiken ikäiset naiset ovat kauniita juuri kuten yllä todettiin <3

kalastajanvaimo
115/97 | 

Totta! :) Kiitos samoin :)

kalastajanvaimo
116/97 | 

Kivaa viikonloppua ja kiitos ilahduttavasta viestistäsi :))) Niinpä, elämä on oppimista ja mitä enemmin oppii sitä parempi!

kalastajanvaimo
117/97 | 

Hehe ;) Kiitos ja samoin!!

kalastajanvaimo
118/97 | 

Hyvä kuulla <3 Tyytyväisyys se on tärkeintä...

kalastajanvaimo
119/97 | 

Hahaa ;D Ou jee onkohan hakijat löytäneet haluamansa... :/

kalastajanvaimo
120/97 | 

Hieno juttu Sanni, just noin sen pitääkin mennä!!

kalastajanvaimo
122/97 | 

:) Aika menee vain aivan liian nopeasti... Siis eihän tässä edes EHDI vanhenemaan ;D

kalastajanvaimo
123/97 | 

No siis pitäähän asiasta vähän vitsailla silloin kun sen muilta kiireiltään muistaa! ;)

kalastajanvaimo
126/97 | 

;) uskon tunteen. Vastahan sitä itse oli 20 :P

K
127/97 | 

Haha, ei voi olla totta, tiän et tää on jotenki jäätävää, mut oon luullu sun olevan lähestulkoon 40 wee, oon huono arvioimaan ikää, mut miehestäs päättelin jtn sen suuntaista :o Kun vertaan sukulaisiini, jotka omat samaa ikää, niin tuota.. :D

SuviMaria
128/97 | 

kertakaikkiaan ihania kuvia!! etenkin tuo ainon kävelykuva <3 meillä on menossa samat puuhat, tosin vasta tukea vasten! niin ja siihen pirun kolmeenkymppiin on aikaa kuukaus.. =)

kalamuija ja lappilifestyle
129/97 | 

Ihana toi 2. kuva:) Toinen oikein keskittyy.
Ma tajusin yks paiva, etta mun vauva tayttaa kesalla 9v. Ja oikeesti halvaannuin.
Makasin sangyssa ja katsoin kattoon... mihin aika on mennyt. Ja oikeesti tassa ei itsekaan olla
enaa ihan junnuja.
Mutta eilen olin pitamassa me&i kutsuja yhden paikallisen rouvan luona. Ja nama olivatkin vahan erilaiset kutsut... Talla kutsujen pitajalla oli 18 ja 17 vuotiaat lapset ... ja sitten poika joka oli 2,5v:) Ja nama vieraat olivat samaa rotua. Eli aiteja jotka olivat ns. toisella kierroksella. Sellaisia 40-45v naisia. Ja voi etta kun he olivat kauniita, reippaita, onnellisia ja nuorekkaita... Tajusin, ettæ ei hataa:) Elama on edessa!!!!

kalastajanvaimo
130/97 | 

Nimenomaan Sofiina, lapset ne vaan kasvaa mut ei me itse vanheta ;) Tässä alkaa jo tuntea itsensä vanhaksi kun huomaa tällasia puhuvansa ;)

kalastajanvaimo
131/97 | 

Ooh miten ihana, positiivinen ja ennen kaikkea rauhoittava viesti :D Hienoa kuulla, kiitos tästä :)

kalastajanvaimo
132/97 | 

Totta! Hmmm... ehkä mun todellinen ikä saattaa muuten ollakin joku lähempänä neljääkymmentä ;D

kalastajanvaimo
133/97 | 

Hih kiva juttu! Oikein kiva kuulla Elina, samoin kuule tällaiset kommentit antavat mulle hyvää mieltä <3

kalastajanvaimo
135/97 | 

Kiitos K <3 Tuntuu paljon kivemmalta kuulla ;D

kalastajanvaimo
136/97 | 

That's ok :) Kiitosta vain, viisi vuotta sinne tai tänne :P Mut noin niinkun tulevaisuuden varalle vinkkinä, ettei kannata sanoa alle kolmikymppiselle naiselle tämän näyttävän kolmevitoselta, ei ehkä tee hyvää vaikutusta ;)

kalastajanvaimo
137/97 | 

Kiitti Astrid, on ilo lukea kivoja kommentteja, kiva kun viitsitte vaivautua :)

kalastajanvaimo
138/97 | 

Niinpä, minä en ainakaan ole tajunut XD Nyt ymmärrän, miksi monet luulee olevansa vielä jotain parikympppisiä ;))

Selma
139/97 | 

Joo, omaa ikää tajuaa jotenkin, kun lapset kasvavat ja tuntuu oudolta käydä koulun vanhempainillassa vanhempana. Ja outoa on tottua, ettei ole enää työpaikan nuorinta kaartia vaan siitä keskiportaasta. Vaan eipä kai kannata ikää murehtia missään vaiheessa, vaan nauttia kunkin iän mukavuuksista:) Niin ja toi ikäjutska tais olla vaan sivuhuomautus tossa postauksessa. Toi on niin totta myös, että reissussa oppii arvostamaan sitä mitä itsellä on! Ihanat touhustelijat sulla, mahtava kontrasti oloasuissaan muotiviikolle!

Ioanna
140/97 | 

Ihana napero tuo teidän Aino :) Ja älä turhaan ikäkriiseile, olethan ehtinyt saavuttaa vaikka mitä mahtavaa kolmannen kympin rajapyykkiin mennessä!

AnniinaB
141/97 | 

Voi Johanna, sitä samaa tässä itsekin miettii!

Oma kuopukseni täytti vastikään 3v ja eittämättä näyttää siltä, ettei tällä mammalla ole enää vauvaa.
Sekin on muuten "kauheeta" tajuta sen ikä-kysymyksen ja oman vanhenemisen ohella,kun siis oman lapsen kasvaessa huomaa kerryttävänsä itsekin ikää samaan tahtiin, että oliks se nyt sitten tässä se vaihe elämässä, jolloin odotetaan vauvoja, synnytetään,kärrytellään,haahuillaan onnenhuuruissa vauvanvaateostoksilla, järjestetään äiti&vauva-kyläilyjä tms. Juurihan sitä itsekin oli siinä vaiheessa kun lapset hyöriä tepsuttivat helmoissa ja se vaihe tuntui siltä, etteihän me tästä mihinkään. Ja sitten yhtäkkiä tajuaakin, että hei mitä nytkö se koulukin jo alkaa yms.

Eli kaikki se kliseiseltä aikaisemmin kuulostanut, jota omat äidit,mummit ja kummit viljelee, että se aika niiden pikkuisten kanssa OIKEASTI sujahtaa NIIN nopeasti pitää kyllä ihan oikeasti paikkansa. Ja sitä aikaa kannataa vaalia!

Mukavaa viikonloppua ja

Onnea ihanalle kävelevälle tyttöselle!

Aurinkoisin terkuin Espoosta! ;)

ninni
142/97 | 

"Älä vaan nyt loukkaannu" onkin aina paras tapa aloittaa kommentti... Se pehmentääkin mukavasti sitä seuraavaa asiaa.

Maatu
143/97 | 

Aurinkoista perjantaita ja viikonloppua teille.

Aino on niin suloinen vaaleanpunaisessa villapuvussaan.

Ebba
144/97 | 

Oi miten hellusta :) Aino oppikin nuorena kävelemään. Ihana tuo vaaleanpunainen potkupuku <3

Täytyy sanoa, että ikäasiasta minäkin yllätyin kovasti. Olen kuvitellut sinun olevan jo pitkälle yli kolmenkymmenen, lähempänä 4-kymppiä kuin 3-kymppiä. Mutta tosi kaunis olet, eihän se ikä siihen vaikuta :) Itse toivoisin olevani yhtä kaunis ja freesi 4-kymppinen.

Viola
145/97 | 

Ihana Aino, topakasti polvet koukussa, että varmasti pysyy pystyssä :)
Ja iik, jäivätkö puput junan alle?

Victoria
146/97 | 

Voi miten suloisia lapsia, ihana lukea näitä postauksia heistä ja uusista asioista joita oppivat.
Tosin ruokin tässä aikalailla omaa vauvakuumettani, löylyä siis lisää kiukaalle ;) mutta on nämä postaukset vaan aina yhtä hellyyttäviä ja ihania lukea! <3 Kiitos.

Ilmi
147/97 | 

Ainolla on tossa tokassa kuvassa selkeesti sama mantra päässä pyörimässä, mikä on myös itselläni lautailua opetellessa eli katse ylös, peppu alas! Silleen säilyy tasapaino parhaiten ja näkee, mihin on menossa! :)

mizyéna
148/97 | 

Tervehdys etelästä ja onnittelut beibille uudesta hienosta taidosta!! Voi miten aika lentää. Juuri hän vasta syntyi.

Aurinkoista viikonloppua lastesi parissa ?

EmmaA
149/97 | 

Kolmekymppisenä on kivaa! Ei syytä mihinkään kriisiin sen asian suhteen.

Ylempänä kommentoineelle K:lle - eikös 35 vuotiaatkin ole vielä nuorekkaita ja kauniita? Sitähän sanotaan, että 40 v. on uusi 30 v. :)

Onnea kävelevälle Ainolle! Meidän 14kk vanha poikamme ei vielä kävele.... kohta äiti jo tässä ihan turhautuu asian suhteen, kun kävely ei kiinnosta sitten yhtään....

Jaana
150/97 | 

Ihana pikkutallustaja!!!! =) Hyvissä ajoin on teidän tyttö oppinut kävelemään. Meidän neiti on nyt 1v4kk ja ollaan kävelty ilman tukea vasta kuukauden päivät.

Itse olen 33v ja mulla ei kuuluisaa 30-kriisiä tullut lainkaan....voi tietty johtua siitäkin, että lapsi tuli vasta 30-rajapyykin jälkeen. Mun mielestä sulla on just hyvä "tilanne", kun on 2 lasta ennen kolmikymppisiä. Olisin itsekin halunnut lapsia jo paljon aiemmin, mutta ei vain ollut sitä sopivaa isäehdokasta silloin. Tällä hetkellä itsellä takaraivossa jyskyttää jo, että on kiire saada ne niin toivotut 2 lasta vielä lisää....jos niitä meille vielä annetaan.

Tuo sun uus tukka on tosi ihana! =)

MrsAgatha
151/97 | 

Onnea uudesta taidosta pienelle, ihania kuvia! =)
Lapsista tosiaan iän kertymisen näkee parhaiten. Vastahan mäkin olin raskaana ja kohta se tyyppi täyttää jo 3...
(Ja kolmenkympin iänkin tuossa välissä ylitin mutta sitä nyt ei tarvi muistella! ;D)

Rilla
152/97 | 

Voi miten suloinen pikku tepastelija :) Olet muuten ihan oikeassa, lapsista tajuaa vuosien karttumisen (sun kohdalla ei kyllä voi vielä puhua ikääntymisestä, heh). 3kymppiä on ihan loisto ikä. Täällä esikoinen täyttää parin kk päästä 11. Mulla ei voi olla niin vanhaa lasta :) Itse mielummin laskeskelen vuosia, jotka vielä SAAN olla kolkytjotain ;)

Sofiina
153/97 | 

Ihana postaus! Suloinen pikkuneiti jo vauhdissa :)
Musta taas tuntuu etten vanhene ollenkaan (tai siis en sitä ainakaan halua myöntää...) vaikka pikkuneitimme kasvaa vauhdilla :D

(t)eräs
154/97 | 

Heh mites siitä pitäis ajatella että mun lapsi täyttää seuraavaksi 22 ja luen sun blogia innolla....no, omaa ikää on 39, vielä hetken. ;) En ainakaan yhtään panikoi, rakastan tätä vaihetta ja ikää kun kaikki alkaa olla kohillaan, lapsi löytänyt ihanasti toiveopiskelupaikkansa ja hyvää matkaa kohden unelma-ammattiaan, avioliitto lapsen isän kanssa voi hyvin ja työasiat rullaa eikä ulkonäössäkään vielä mitään valittamista, terveyttä riittää ja superloistavia ystäviä. Eli täällä ilmoittautuu ainakin yhtä onnellinen nainen kuin mitä sinä Johanna olet! ;) Joten odottele rauhassa vaan tulevaa 30 ja 40:kin. :)

Bunni
155/97 | 

Hei, numerot on vaan numeroita. Kyllä se todellinen ikä tulee jokaisella "korvien välistä" :)

Ja kiitos kivasta blogista sekä Madrid-matkakuumeen tartuttamisesta!

NannaK
156/97 | 

Voi kuinka suloinen kävelemään opetteleva tyttö voikaan olla! :) Ihana!

Elina
157/97 | 

Ihanaa, että jaksat aina olla niin positiivinen! Blogiasi on niin miellyttävä lukea, kun tulee itsekkin hyvälle tuulelle (vaikka ei olisi huonolla tuulella ollutkaan) :)

an
158/97 | 

Hei ja ihan samoin ajattelin kuin tuossa edelläkin. eli moni varmaan siksi luullut sinua hieman vanhemmaksi, koska nykyään tosiaan niin monet asettuvat aloilleen ja saavat lapsia vasta reilusti kolmikymppisinä. Ja sä tosiaan jo elät sitä elämää, mitä moni haluaa sit ku ovat "aikuisia". Nainen on aina kaunis ja parhaassa iässä. Kaunista kevättä sulle ja ihanalle perheellesi :)

Ellis
159/97 | 

Suloinen Aino!
Ihanaa lukea noita ikäpohdiskeluja! Ja ihanaa myös lukea teidän eri-ikäisten - nuorten naisten, keski-ikäisten :) ja kaikkien siltä väliltä - blogeja. Kaikista lukemistani löydän elämää, kokemuksia, viisauksia ja vaikka mitä ammennettavaa, iästä riippumatta. Itsellä ikää yli 40, lapsista vanhin muuttanut pois kotoa ja nuorinkin jo ensi kesänä ripille. "Lapset kasvaa, mutta itse ei vanhene ollenkaan". Niin totta, enkä nyt tarkoita mitään ulkoisia vanhenemisen merkkejä. Voin sanoa (toki vain omasta puolestani), että ihan mahtava ikä on tämäkin :)
Ihana muistella omien lasten ensiaskeleita, isojen lasten kanssa tulee erilaisia juttuja - yhtä ihania nekin. Parasta se, että oppii uusia askeleita koko ajan itsekin :)

Mukavaa viikonloppua!

Heidi
160/97 | 

Olipas mukava postaus, tuli todella hyvä mieli :D Tällaiset arkiset jutut ovat kyllä niitä parhaita! Ja niin suloisia nuo pikku villapeput <3 Ainolle onnea uuden hienon kävleytaidon johdosta. Se on kyllä jotain maailman sulosinta kun lapsi oppii töpsyttelemään eteenpäin. Meilläkin juuri opittiin :)

kalastajanvaimo
161/97 | 

Kiitos kivasta kommentista <3 En oikeastaan pahastunut näistä ikäjutuista ollenkaan, ei niitä ilmeisesti oltu mitenkään pahalla tarkoitettu ja kuten sanoit, ikäkäsitykseen vaikuttaa niin monet asiat... se mitä blogin kautta tuon esille antaa minusta varmasti yli kolmikymppisen kuvan. Ja joo, olen nykypäivän mittakaavassa aika nuori äiti!
Kiitos kovasti ja kiva kun jätit kommentin :)

kalastajanvaimo
162/97 | 

Hih ne on hiiriä ja jäivät tosiaan poikien pallopelien alle :D

kalastajanvaimo
163/97 | 

Joo nää sivuhuomautukset saavat usein suurimman vallan kommenttiboksissa! ;) Mutta siis ihan totta, mulla ihan samat tuntemukset... vaikkei vielä ihan vanhempainilloissa käydäkään... Mut eipä siihenkään enää kauaa oo :S

kalastajanvaimo
164/97 | 

Kiitos Ioanna, toi kuulosti tosiaan aika hyvältä; tärkeintähän on kuitenkin just se, että on tyytyväinen elämäänsä!

kalastajanvaimo
165/97 | 

Niinpä.... *syvä huokaus* Nää on niin kivoja aikoja et on vaan ihan pakko osata nauttia jokaisesta päivästä! En kestä et kohta multa on kaikki tää ohi, hjeelp, pitäa varmaan harkita vielä yhtä beibiä ;D

kalastajanvaimo
167/97 | 

Heh mun mielestä Aino oppi jopa vähän myöhässä kun esikoinen käveli jo 10kk vanhana :o
Eipä tuo mitään, on täällä blogissa sanottu mun näyttävän viisikymppiseltäkin et en tollasesta neljästäkympistä kauheesti hetkahda ;D Mut siis kuten jo aiemmin totesin, ei välttämättä aina saa hyvää vastaanottoa sanoa naista kymmenen vuotta vanhemman näköiseksi ;)

kalastajanvaimo
168/97 | 

Puput jäivät jalkapallon alle :D

Saara
169/97 | 

Heippa Johanna!

Olen jo piiiiitkään lukenut blogiasi, mutta taidan vasta ekaa kertaa kommentoida.. Hups!:)

Älä suotta pahastu kommenteista, joissa sinun luullaan olevan kolmenkympin päälle! Luulen, että se vaan johtuu siitä, että olet jo saanut kaksi ihanaa lasta ja elämäsi on mukavasti tasapainossa muidenkin puitteiden suhteen. Tuntuu, että se alkaa olla tänä päivänä aikas harvinaista jo! Jos on jo ammatti, lapset, asuntolaina jne. ennen kolmenkymmenen rajapyykkiä, ovat ihmiset usein ihmeissään!:) Nykyäänhän sitä täytyy nähdä ja kokea ihan hirvittävästi, ennen kuin maltetaan asettua aloilleen.
En siis usko, että kukaan sitä pahalla on takoittanut. Tosin, en kyllä sitäkään ymmärrä miksi se pitää "ääneen" täällä sanoa..

Tykkään blogistasi kovasti, toivottavasti jatkat sitä vielä pitkään! Minulle se antaa mukavasti lisäpotkua kotiäidin arkeen (poika vuoden vanha) - ihanan hengähdystauon teekupposen kanssa!:) Vaikutat tosi lämpimälle ihmiselle ja ihailtavan energiselle. Itsekin olen vielä nuori, suurinpiirtein sinun ikäisesi. Saan blogisi kauttaa intoa "säilyttää nuoruuteni ja naiseuteni", eli intoa pukeutua ja löytää/pitää se oma itseni, äidin roolin ohella. Ei se aina helppoa ole, äidin elämä on kuitenkin välillä aikamoista.:D.

Aurinkoista lopputalvea, tai no, kai sitä voi jo kevättäkin toivottaa!!:)

kalastajanvaimo
170/97 | 

Kiva kuulla Victoria <3 Tsemppiä vauvakuumeiluun ;)

kalastajanvaimo
171/97 | 

Hahaa :D Vähän nauroin tätä :)

kalastajanvaimo
172/97 | 

Aurinkoista viikonloppua myös sinne etelään! Täällä taitaa aurinko olla tosin vain haave: lunta ja sumua... ;)

Johanna
173/97 | 

Vai onko noi sittenkin hiiriä...? ;)

kalastajanvaimo
174/97 | 

Näin on! Jos joku luulee minua "kauniiksi ja hyvin itseään hoitaneeksi" kolmevitokseksi otan sen kyllä ihan kohteliaisuutena! Ei ne kolmevitoset niin erilaisia oo kuin kolmekymppiset XD
Tsemppiä kävelyyn, eipä tuolla mikään kiire ole, just tapasin neuvolassa sun pojan ikätoverin joka niinikään vain konttaili <3

kalastajanvaimo
175/97 | 

En usko et mullekaan kummempaa kriisiä tulee, hyvä et edes muistan tai tajuan koko asiaa ;)
Hih, onnea toivottujen kahden kanssa ;))

Johanna
176/97 | 

Voi ei, jäikö puput pallon alle? Nää arkiset postaukset on just parhaita! Tosin teki nuo Madridin kaupunkikuvatkin vaikutuksen = pieni matkakuume nostaa päätään. Mutta tuo Ainon asu näyttää paaaaljon mukavammalle kuin ne muotiluomukset ;)

kalastajanvaimo
178/97 | 

Joo mut nykyäänhän naiset on vaikka kuinka kauniita ja nuoria vaikka kuinka kauan, ei neljäkymmentäkään oo ikä eikä mikään <3

K
179/97 | 

Sulla on tosi ihana blogi :) oon vähän väliä katsomassa josko olisit taas kirjottanu! Ja nämä kuvatkin aina niin sulosia:)
(etkä muuten näytä 35 vuotiaalta ainakaan mun silmään,päinvastoin.oot tosi nuorekas ja kaunis nainen)

Astrid
180/97 | 

Kauniisti kirjoitit! :) On ilo seurata tätä sun blogia.

tintti
181/97 | 

Älä vaan nyt loukkaannu :D
Mutta, siis etkö ole vielä kolmeakymmentä vuotta ? Olen luullut kokoajan, että olet noin 35 ja todella kauniisti ikä tullut sinuun ja säilynyt kuitenkin nuorekkuus ja olet hoitanut itseäsi,ups :D

s
182/97 | 

miten voikaan nämä pienet kävelevät olla niin herttaisia?! mä juuri 1-vuotis päivillä pysähdyin miettimään, että tajuanko jokaisen kuukauden ja vuoden kohdalla, että itselle karttuu myös ikää samalla mitalla? aika järkkyä...

kettu
183/97 | 

etkös tässä taannoin menny kampaajalle sienna millerin tukka mielessäsi?
täytyy kyllä sanoo että näiden kuvien perusteella kampaaja on osunut ihan nappiin! muistutat oikeastaan koko olemukselta siennaa näissä kuvissa:D

näköjään edellinen kommentoijakin oli huomannut saman:)

ps. hyvältä näyttää!

hey
184/97 | 

Muistaakseni sulla oli tukkainspiraationa Sienna Miller? No kumminkin, näytät ihan häneltä mustavalkokuvassa! Niin kovin kaunis olet. Inspiroivaa! :)

helmiina
185/97 | 

Juu kyllä kans olisin arvioinut ikäsi 35-40 vuotiaaksi, kauniiksi naiseksi. Mut mikäs siinä, toiset on nuoren ja toiset vanhannäköisiä eikä siinä mitään pahaa!

hair extension training
186/97 | 

Very interesting info!Perfect just what I was looking for!

Janean Bulmer
187/97 | 

excellent points altogether, you simply gained a brand new reader. What would you suggest in regards to your post that you made some days ago? Any positive?

Blues Saxophone lessons
188/97 | 

What?s Happening i am new to this, I stumbled upon this I've found It absolutely useful and it has helped me out loads. I hope to contribute & assist other users like its helped me. Good job.

simvastatin
189/97 | 

Thanks for your fascinating article. Other thing is that mesothelioma cancer is generally the result of the inhalation of fibres from asbestos, which is a extremely dangerous material. It's commonly observed among personnel in the engineering industry who may have long experience of asbestos. It could be caused by moving into asbestos protected buildings for a long period of time, Your age plays an important role, and some consumers are more vulnerable to the risk in comparison with others.

ascorbic acid
190/97 | 

Greeting from over the world. informative blog I will return for more.

puls stacja
191/97 | 

Thank you a bunch for sharing this with all of us you really know what you're speaking about! Bookmarked. Please also seek advice from my site =). We could have a link change contract between us!

oil coconut
192/97 | 

Very excellent info can be found on this site.

jailbreak
193/97 | 

You have observed very interesting points! ps decent internet site.

more information
194/97 | 

I loved up to you will receive performed proper here. The cartoon is tasteful, your authored subject matter stylish. nevertheless, you command get bought an shakiness over that you want be delivering the following. sick definitely come more earlier again since exactly the same nearly very frequently inside of case you protect this increase.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011