Yritin naamioida remppavaatteet jättipaitiksen ja huivin alle ;)

Heisann :)
Niin Kalastajan vaimon kuin monen muunkin blogin liittyminen Indiedaysin alle on herättänyt keskustelua, johon en ihan kauheasti ole ottanut osaa. Paljon puhuttaneita aiheita ovat olleet kaupallisuus ja persoonallisuuden menettämnen. Tuotelahjat. Kutsutilaisuudet. Joitakin mainitakseni.

Itse Indiedayshan maksaa korvausta meille bloggaajille siitä hyvästä, että blogisivuillamme näkyy kulloinkin voimassa olevan yhteistyökumppanin mainoksia. Noin niinkuin karkeasti sanottuna. Siinä yksinkertaisuudessaan syy, miksi Kalastajan vaimokin siirtyi Indiedays -osoitteeseen. Ulkosuomalaiselle "helpon rahan" lisäksi myös tilaisuus kuulua johonkin suomalaiseen blogiyhteisöön tuntui houkuttelevalta; etenkin kun kyseessä oli mun mielestä laadukkain, jo paljon hyviä blogeja sisältävä suomalainen portaali. 

Viikonloppu ollaan syöty koko Norjan syysherkkua eli Får i Kålia, lammasta kaalissa.

En siis valinnut Indiedaysia saadakseni tuotelahjoja tai muutenkaan kaupallistaakseni blogiani sen enempää kuin nyt sivulla näkyvien mainosten  myötä on pakko. Indiedays ei todellakaan lähetä mulle tuotelahjoja -ei ikävä kyllä edes sitä Octo-lamppua vaikka kuinka haluaisin ;).

Olisin voinut vastaanottaa tuotelahjoja myös ennen Indiedaysia ihan kuin nytkin -paitsi että nyt se on vielä vähän monimutkaisempaa, kun kaikki yhteistyökumppanit ja mainostajat joutuvat sopimusteknisistä syistä kulkemaan tuon Indiedaysin kautta. Lisäksi mainittakoon, ettei minua kiinnosta vastaanottaa tai testata juurikaan mitään. Kirjoitan blogia melko samoin motiivein kuin te luette; saan hirvittävasti energiaa ja hyvää mieltä tästä. Niin vuorovaikutuksen kuin itse "luomisenkin" kautta. En yhtään minkään tavaroiden toivossa.

Sorry retroystävät, ei me taideta paljonkaan tuosta ihanuudesta pitää :(

En oikeastaan halua ollenkaan ajatella Kalastajan vaimon olevan nyt "ammattiblogi" ja näin ollen joutuvani muuttamaan linjaani tai miettimään minkälaisia postauksia voin tehdä. Se on mun mielestä ainoa keino tämän paljon puhutun persoonallisuuden säilyttämiseksi ja ennen kaikkea elintärkeää oman bloggausilon ja -motivaation kannalta. Jos mulla on haaveita (kuten uuteen kotiin luonnollisesti), haluan voida kertoa niistä ihan kuin entisenkin blogin puolella. Okei, joku kiukustuu, mutta niin kiukustui ennenvanhaankin ;) Kaikki ei tykkää kaikista posteista. That's it.

Aino edustaa tänään muun familyn remontoidessa ;)

Jokaisella blogaajalla on varmaan myös joskus ollut tunne, että kaikkien muiden blogit ovat paljon parempia. Että mitä tässä nyt itse räpellyksineen edes vaivautuu.

Pienen blogin kirjoittaja miettii, että lukeeko tätä nyt edes kukaan. Kalastajan vaimon kokoisen blogin kirjoittaja miettii onko blogi liian iso, menettänyt sen pienen söpön persoonallisuutensa ja muuttunut massablogiksi.

Mun mielestä Kalastajan vaimo ei ole menettänyt persoonallisuuttaan eikä muuttunut massablogiksi. Vaikka siitä on tullut valtaisa. Tiedättekö miksi? Koska sillä on teidät. Sillä on persoonalliset, vuosiakin mukana pysyneet lukijat ja persoonallinen kommenttiboksi. Sillä on paljon sellaista mukavuutta ja lämminhenkisyyttä, jota pelkkä blogi tai bloggaaja eivät yksin voi saada aikaiseksi.

Siksikin ajattelin olevani velkaa pienen selvityksen uudesta Indiedays -hommelista kun siitä niin mukavasti on kyselty ja selvitystä toivottu :) Saapi kysyä vieläkin jos jäi epäselvää :)

Kommentit (330)

Elina
301/330 | 

Heip!
Musta toi Indiedays on tosi hyvä juttu. Enkä näe mitään pahaa kaupallisuudella tai sillä että bloggareille maksetaan, hyvä vain. Ei se tarkoita että blogista tulisi jotenkin huono sen jälkeen. Se on sitten aivan muusta kiinni se ja myös täysin bloggarin oma asia mitä blogiinsa kirjoittaa, se lukee ken tahtoo. Ja sehän on vallan loistavaa jos joku tykkää tehdä jotain ja siitä maksetaan :) Well done!

inka
302/330 | 

Kuule ei sun olisi tarvinnut laittaa tänne tätä postausta. Se on täysin sun oma valinta, mitä blogillesi teet. Ei sun tartte ns. tuntemattomille olla perustelemassa valintojasi. Mun mielestä sun blogi on yhtä ihana ja mielenkiintoinen kuin aina ennenkin, ihan sama missä se ilmestyy.

kalastajanvaimo
303/330 | 

Inka, I know :) Suurimmalle osalle tuntuu olevan aivan selvää, miten Indiedays on vaikuttanut. Sitten on kuitenkin ihan toivottu pientä selvitystä, kun ei ihan tarkalleen tiedetä. Kun en itsekään ihan tarkalleen tiennyt kuinka moni on pihalla tästä systeemistä, niin ajattelin, että on parasta kirjoittaa :)

Taija
305/330 | 

Pyhpah, sun blogista ei saa epäpersoonallista tekemälläkään!! Sun olemus, elämänasenne, persoona ja tyyli (niin elämän- kuin pukeutumisenkin-) nyt vaan pitää väkisin sen persoonallisena, sori vaan. :p Ja tykkään sun blogista just tällaisenaan, vaikka mun sekä elämäntilanne että pukeutumistyyli täysin sun omista poikkeavat onkin. :)

Jatka samaan malliin siis! :)

-Taija

TINTU
306/330 | 

Hei, mielestäni blogisi on parhaimpia ja kuvat tosi inspiroivia.. Ei päivääkään etten kävisi kurkkaamassa oletko laittanut uusia postauksia :) Ihan sama siis missä blogisi ilmestyy kunhan se vain on olemassa :) Ainolla aivan ihana nuttu päällä ! :)

seija
307/330 | 

Mä tykkään sun blogista oli se sitten missä vaan. Ja hyvä, että on kanavia saada jonkinlaista korvausta tekemälleen työlle. Siinä ei oo mitään pahaa. Hyvällä mielellä eteenpäin ilahduttamaan edelleen meitä vanhoja ja uusia lukijoita:))))

Rilla
308/330 | 

En kyllä usko, että sun blogisi muuttuu yhtään miksikään, indiedaysin takia! Aina voi tulla uusia juttuja ja ajatuksia, mutta ne sitten on ihan eri syistä :D

Mutta tuota rappukäytävää mun on PAKKO kommentoida... HUH ja HEH. Hymyilyttää ajatella, että tuolla on ihmiset asuneet ennen teitä ties kuin kauan ja varmasti tykänneet noiden olevan varsin okei. Pää tulis kipeäksi. Muistuttaa mua isovanhempieni vessasta, joka oli lattiasta kattoon ruskeaa muovimattoa, jossa pieniä valkoisia palloja. Silmiä kun siristi, niin ne muutti muotoa ja rupes tuntumaan kolmiulotteisilta. Lapsuusmuisto sinänsä ;)

Ei muuta kun isosti remppailoa teille!

Nna
309/330 | 

minua ei ainakaan häiritse se, että olet indiedaysissa; ymmärrän sen aivan hyvin :) luulen, että blogiasi on vain lukenut (ja muuttoa kritisoinut) paljon sellaisia ihmisiä, jotka eivät ymmärrä yhteisöllisyyden merkitystä blogeissa (ja joilla ei tavallisesti ole omaa blogia) - tai sitten niitä, joilla on oma blogi, jonka haluaisi myös mielellään tänne :)

Mutta bloggaa vieläkin sellaisista asioista kuin tuo "lammasta kaalissa"! minä rakastan sellaisia asioita, tavallisia. blogissasi viehättää se, että olet samaan aikaan niin chic ja tavallinen.

Graia
310/330 | 

Tämä blogi on jostain syystä yksi lemppareista. Minulla ei ole sinun kanssa oikeastaan mitään yhteistä, asun vielä kotona, täysi-ikään tulemisesta ei ole kovin paljoa aikaa, en tiedä mitä elämälläni tekisin... Lasten hankinta tai oman talon osto on niin kaukaisia asioita kuin olla ja voi. Mutta tää blogi iskee persoonallisuudellaan ja sillä, että postauksen lukiessa jää hyvälle tuulelle ja suupielet kääntyvät ylöspäin.

Kiitos blogistasi ja jaksamista rempan keskelle! :)

adeline
311/330 | 

Kirjoitat hyvin ja ymmärrän hyvin pointtisi. En edes ymmärrä, miksi sinun pitäisi lukijoille puolustella valintaasi. Itselleni on aivan sama ovatko lukemani blogit indiedaysissa vai ei. Itse asiassa nyt on helpompi, kun on yksi lempiblogi samalla sivustolla :). En usko, että blogisi muuttuisi yhtään kaupallisemmaksi.
On kiva, että nyt pystyy kommentoimaan kuka tahansa. Monesti olen halunnut kirjoittaa kommenttia blogiisi, mutta aiemmin se ei onnistunut. On ihanaa seurata teidän remonttiprojektia! Tykkään myös lukea ulkosuomalaisten blogeja, koska jos kaikki sujuu kuten ennenkin, niin itsekin tulen olemaan samanlaisessa tilanteessa, ja on aina mukava seurata jonkun toisen elämää ja pärjäämistä ulkomailla. Itse asiassa haluaisin kysyä, oliko töiden löytäminen Norjasta helppoa? Ilmeisesti osaat kielen hyvin? Itseä pelottaa ulkomaille muutossa eniten juuri töiden löytäminen.
Jatka samaan malliin :)
t: ade

suklaasydän
312/330 | 

No, kauaahan et vielä ole ollut indiedayssissa, joten aika aikaista sanoa tuleeko blogi muuttumaan millään tavalla. Mutta en usko ettei se mitenkään radikaalisti muuttuisi. Olen tykännyt maanläheisestä ja kepeästä lähestymisestäsi arkipäivään, ja se tuskin tulee mihinkään häipymään Minusta on vain tosi hienoa että saat nyt korvauksen blogin pitämisestä, siitä kun on iloa niin monelle ihmiselle :) Keep up the good work :)

Ellu
313/330 | 

Heippa Johanna! En lue yleensä lainkaan kommentteja, vain postaukset. Yllätyinkin siksi hieman siitä että muuttosi on aiheuttanut sen verran räpinää, että siitä pitää erikseen postata. Kaikki uusi aiheuttaa aina hieman hämmennystä ja hämmennykseen ihmiset reagoivat mitä moninaisin tavoin...toivottavasti eivät turhan ilkeästi kuitenkaan!
Mielestäni postauksesi ovat olleet yhtä kivoja kuin ennenkin, ellei sitten vielä kivempia, varsinkin nyt kun päästiin kunnolla remppajuttuihin! Aivan mahtavaa olla vähän niin kuin kärpäsenä katossa kun teidän unelmatalo syntyy :))
Kiitos kivasta blogista!

Uuden Kuun Emilia
315/330 | 

Ihanasti kirjoitit, vaikka eipä mulla mitään siirtymistäsi vastaan ollut :) Tuskinpa mikään indiedays nyt pystyis sinua muuttamaan, ja ihan oikeasti; Jos on mahdollista saada samalla bloggaamisen "vaivalla" muutama roponenkin, niin miksi ei! Häntä pystyyn vaan ja eteenpäin! :)

Piti siitä keittiö jutusta kirjoittaa... Harmi kun sun suunnitelma meni mönkään. Meillä oli kuule sama tilanne. Tässä talossa oli puusepän tekemät umpipuiset kalusteet, joita emme lopulta voineet jättääkään. Kertakaikkiaan se ei vain olisi toiminut. Me tarvittiin edes hiukan enemmän laskutilaa, tiskikone ym. Harmitti tosi paljon vaihtaa suunnitelma ikeaan, mutta minkäs sille voi! Pois ei raaskittu koko keittiöö heivata, ja niinpä meillä on nyt autotallissa kaapistoja ja laatikostoja odottamassa parempaa ideaa :)

Innolla seuraan teidän remppaa. Voi, kun itsekin pääsis uuteen kotiin! Mulla on ihan mieletön sisustusinto, mutta eipä täällä oikein jaksa kummempia laitella.

Mukavaa sunnuntai iltaa koko remppaporukalle :D

kalamuija ja lappilifestyle
316/330 | 

Ei varmaan kenelläkään ole mitään epäselvää:) Unohda selittely ja jatka samaan malliin. Olet päätöksesi tehnyt eikä sitä tarvi yhtään selitellä. Jos joku ei tykkää valinnastasi niin hänen valinta on sitten jättää lukematta tekstejäsi (jotka eivät häntä miellytä tai herättää kysymyksiä "kaupallisuudesta" tms. Go Johanna Go:)

Sonja
317/330 | 

Blogisi on ihana, ihan sama missä portraalissa bloggaat! Sinä teet blogistasi ihastuttavan, ei osoite!
Itse krjoitan blogia jota vain lähipiirini ja ystäväni lukevat (luullakseni?!). Joskus tuntuu turhauttavalta
kirjoittaa kun juuri miettii että "kukakohan tätä edes lukee" , mutta saan itse hyvän mielen kirjoittaessani ja ainakin
se luo silmäniloa itselleni, ompahan sitten mummuna jotain muisteltavaa :)
Odotan innolla remppa kuvia ja lopputuloksia teidän uudesta kodista! Seuraan innolla! Sinä saat myös "eikö olekkin ihanaa olla nainen" tunteen pysymään :)

Hyvää syksyä,
terveisin Sonja

Petriina
318/330 | 

No mutta, mitäs pahaa siinä on, että bloggailusta maksetaan blogin pitäjälle jotain ? Ja vieläpä niin, että maksaja on joku muu taho kuin lukijat ? Ei kai se keneltäkään ole pois. Ja jos alkaa kovasti epäillä olevansa piilo- tai suoramainonnan uhri, niin ainahan voi klikata jollekin muulle sivulle, jossa sitä vaaraa ei ole. Blogeja riittää kyllä.

Seurailen siis Kalastajan Vaimoa täällä Indiedaysin puolellakin . Olen itse asiassa ihmetellytkin, että näin kivassa ja persoonallisessa blogissa ei ole yhtään mainostajaa. Se asia korjautuikin sitten kertaheitolla, heh.

Remppatsemppiä,

toivottelee Petriina ( joka antaisi mielellään hyvän kodin sille Odd Mollyn pikkuiselle takille ;-) )

Niina Än.
319/330 | 

Kun on Adblock päällä, niin blogi on pysynyt ihan samana kun ennenkin. Eli ihanana. Bonuksena uudelleen käytetty otettu lempparibanneri uudellen muokattuna. Go Johanna! Annat toivoa muillekin sisustusintoisille kahden lapsen äideille ;D

Nellis
320/330 | 

Olisiko mahdollista saada tuon lammaskaalin resepti? Näyttää herkulle ja lammas on niin hyyyvää.

Remppatsemppiä!

henhi
321/330 | 

Tämä sinun blogi on kyllä yks lemppareista olipahan se sitten Indiedayssissa tai ei.

Ihanaa syksyä ja remontti-intoa!

Kata
322/330 | 

Kyllä minäkin sua tälle puolelle seuraan ilman muuta!
Onko muuten Ainossa ja Ollissa paljon samaa näköä? Jotenkin uusien kuvien myötä näyttäis olevan. Ja Aino osaa selkeästi poseeramisen taidon, hän on tosi suloinen!

Kirstina
323/330 | 

Onneksi edes indiedays huomioi sut, sillä mun mielestä Norjan matkailuviranomaisten pitäisi huomioida sut jotenkin :-) Niin kiehtovasti kirjoitat asuinmaastasi. Lumoavat valokuvat ja myötämielinen kirjoittelusi norjalaisuudesta suorastaan yllyttää matkustamaan Norjaan ja ennen kaikkea sinne etelään, joka on kuitenkin normisuomalaiselle vähän tuntemattomampaa kuin vuonot ja vuoret. Ja saa ainakin mut hieman harmittelemaan etten sinne koskaan päätynyt?
Joko tunnet Norjan kotimaaksesi vai edelleen maaksi jossa asut? Vai voikohan muuta kuin synnyinmaataan kotimaaksi tuntea?
Yhteisöllisyydestä vielä. Mun mielestä jokainen tarvitsee jonkun yhteisön johon kuulua. Elämäntilanteesta riippuu mikä yhteisö kulloinkin on voimakkaammillaan esim. työ-, harraste- kotiäitien-, naapureiden tai esim. just tämä blogiyhteisö. Itse ainakin lasten kanssa kotona ollessa kaipasin just kuulumista johonkin. Muuten sitä on kuitenkin aika yksinäinen.
Remppatarmoa, upeesti ootte jo edistyneet. Säästä kuitenkin pala sitä retrotapettia vaikka jotain taulua varten.
Tai tee joku arvonta jossa palkintona on pala sitä :-D Taitais riittää useampaankin arvontaan..lol

Minna
324/330 | 

Kiva, kun kerroit lisää Indiedaysista. Minua ei ole mainokset tai muuttunut ympäristö haitannut, kun tunnelma ja sisältö on sama. En voi muuten sietää lammaskaalia, vaikka sitä täälläkin kerran syksyssä maistellaan... Aino on ylisöpö. <3

Mrs.V
325/330 | 

Mun on vaikea uskoa että blogisi ja sinä muuttuisitte mihinkään Indiedaysin myötä!
Upeaa että saat korvaustakin kaikesta siitä hyvästä mielestä mitä muille lämpimillä ja maanläheisillä kirjoituksillasi jaat.
Minusta olet upea lisä Indidaysin kirjoittajakaartiin!:)

Haleja!

Vilma
326/330 | 

Ohhoh, et kaikenlaisesta hyvat ihmiset jaksaa huolehtia, et muuttuuko jonkun blogi ja sattuuko ne saamaan ilmaislahjoja tms. Ja jos parit maikarit vilkkuu ylakulmassa. Lukekaan nyt hyvat ihmiset vaan tata blogia niinku ennenkin ja jattakaa taas taa ALYTON turhamaisuus pois. thanks.

Heinis
327/330 | 

Miua silti edelleen jotenkin harmittaa tämä Indiedays-touhu. Nyt jotenkin blogisi on yksi massasta ja ns. kaikkien tiedossa ja huulilla, tyrkyllä. Jotenkin kyllä uskoisin, että se, että Kalastajan vaimosta on kasvanut valtaisa, vaikuttaa edes jotenkin sinun kirjoittamiseesi. En usko, että voit jatkaa ihan entiseen tyyliisi, kun tilaajia on yhtäkkiä 1 500. Ja ei varmastikaan oikein viitsi pitää kauhean montaa vapaapäivää kirjoittamisesta enää. Toivon, että ajatukseni tästä laantuvat, en tiedä, miksi tämä minua niin harmittaa :( Koetan nousta tästä! Olet silti ihana, kypsä tyttö/nainen ja sinulla on ihana perhe <3

Heinis
328/330 | 

Luin kaikki kommenttisi ja alkoi vähän kaduttaa tuo edellinen kommenttini. Tai että kaikki ovat positiivisia ja minä vähän ruikutin. Pahoittelut, toivottavasti en pahoittanut mieltäsi! Toki ymmärrän, että otit tarjouksen vastaan, koetan nousta Indiedays-portaalia kohtaan tuntemaani ärsytystä vastaan :-D

Piia
329/330 | 

Tässä on varmaan sama juttu kuin bändeillä, jotka muuttuvat underground-yhtyeistä suuren ihmismassan suosikeiksi. Ne alkuperäiset, bändin jo "silloin vanhoina hyvinä aikoina" bonganneet tuntevat mustasukkaisuutta, kun yhteinen ihana salaisuus onkin yhtäkkiä kaikkien huulilla. Mielestäni eräs suomalainen lehti kiteytti tämän hyvin taannoisessa numerossaan - on turhamaista jättää ostamatta jotakin vain siksi, että se on muodissa.

Sulla on ihana blogi :)

kalastajanvaimo
330/330 | 

Ei haittaa yhtään Heinis <3 Ja ihan totta sekin on, etten kirjota mitään niin henkilökohtaisia juttuja kuin blogin ihan alkuaikoina kun lukijoita oli se 10 kpl ;)
Kyllä kirjoitustahtikin taantuu ihan varmasti kun työy alkaa, nythän mulla ei oo muutakaan tekemistä. Ei mulle Heinis jäänyt ollenkaan kurja olo sun kommentista, ymmärrän noi tuntemukset hyvin. Sitäpaitsi ei kaikesta tarvi eikä voi tykätä, joskus on ruikutettava. Se ei kuitenkaan tunnu vastaanottajasta ollenkaan pahalta kun palautteen jättää aidosti pahoitellen niinkuin sinä teit! <3 Päin vastoin.
Toivotaan, että pääset mielipahasta yli :)

Ps. Vastailen pian muillekin ;)

kalastajanvaimo
334/330 | 

Niin no, kyllähän blogi aina elää ja muuttuu, ei mullekaan ole tullut mieleen, että mitään Indiedaysin takia tapahtuisi. Lukijamäärän kasvu voikin olla ihan toinen juttu ja tekijä.
Heh, niinpä.... kyllä mullekin tulisi jotenkin huono olo ja pää kipeäksi asua tuolla. Sellanen kuin ois syönyt liikaa karkkia ;D
Kiitos, kivasti menee remppa vielä toistaiseksi :)

kalastajanvaimo
335/330 | 

Kiitti Nna, lammasta kaalissa postauksia voi hyvinkin tulla, syödään sitä paljon syksyisin ;) No mutta, ymmärsin kyllä pointin, tavallisia juttujahan täällä suurimmaksi osaksi on. Välillä ne vaan itsestä tuntuu armottoman tylsiltä! :D

kalastajanvaimo
336/330 | 

Kiitos Graia, jotenkn todella kiva aina kuulla, että ihan eri ikäiset ja muutenkin erilaisissa elämäntilanteissa olevat tykkää lukea tätä. Kiitos paljon tosi kivasta palautteesta!

Madicken
337/330 | 

Go for it, girl!

Olet tehnyt hienoa "työtä" - ilahduttanut läheisiäsi ja myös meitä tuntemattomia arjenmakuisilla kirjoituksilla (höystettynä luksushaaveilla) sekä silmää hivelevillä kuvilla. Kiitos!

Sniif, rappujen retro ois ollut ilo mun silmälle! Olis sopinut hyvin tähän meidän 70-luvulla rakennettuun kiviseen kerrostalomiljööseen :) Mutta varmasti hyvä valinta teille.

Iloo ja valoo alkavaan viikkoon!

Pirkko Poutiainen
338/330 | 

Ihanan näköinen portaikko. Siis tuo kaide vaan, mutta nuo pinnat ovat...niin aika kuviolliset. On teillä kovasti työtä siellä, mutta niin saa omannäköisen. Me olemme remontoineet ja laajentaneet kotia jo vuoden ajan ja on se kauhean raskasta touhua, vaikka ihanaa. Onneksi ollaan jo voiton puolella.
Mukava, jos saat ihanasta blogistasi korvausta. Se on oikein. Älä vaan välitä ikävistä puheista. Kateellisia on aina.

Niin se varsinainen asia meinaa unohtua. Saako tuon lammaskaalin ohjetta? Näyttää niin hyvältä.

kalastajanvaimo
339/330 | 

Niin, suurin osa varmasti ajattelee just näin kuin sinä, mutta sitten on osa, joita harmittaa Indiedays. Ja ennen kaikkea osa, jotka ei oikein tiedä mistä on kyse -ja niitä varten tein tämän "puolustuspuheen" :)
Oo, onnea vaan tulevaan! :)) Toivotaan, että tie on helppo. Kyllä töiden löytäminen mun mielesta oli aika helppoa, mun alallani... Täällä myös se pärstäkerroin ja asenne eli kuinka MUKAVAA sun kanssa on tehdä töitä merkitsee enemmän kuin Suomessa. Taukoja tykätään nimittäin pitää ja töissä pitää viihtyä, työkavereiden olla kivoja. Se sosiaalisuus on paljon arvostetumpaa. Että suosittelen satsaamaan siihen :D Ruotsin kielelläkin muuten pärjää alkuunsa, itse opin siitä norjan aika nopeasti :)

kalastajanvaimo
341/330 | 

Moi Ellu, mun on ihan pikkasen korjattava, ettei täällä (onneksi) kovasti ole räpinää ollut, mutta sellaista pientä epävarmuutta ilmassa ja ennen kaikkea toiveita saada selkoa, että mikä tää juttu on. Ei todellakaan mitään ilkeää!! :)
Kivaa kuulla, juu remppajutut on älykivoja :D
Kiitos kivasta kommentista!

kalastajanvaimo
343/330 | 

Voi etta, noi teidän keittiömenetys tuntuu paljon suuremmalta kuin meidän! Eihän meillä ollut kuin tollanen ruma lastulevyinen 70-lukulainen rötiskö :D Että ei sen hävttäminen nyt niin kauheasti harmittanut loppujen lopuksi...
Sun ei kuule tarvi enää sisustaa kun teillä on jo niin taydellistä... <3

kalastajanvaimo
344/330 | 

:D
Näinhän se on. Olin vaan jo luvannutkin selventää mikä tää Indiedays on, niin tuli tässä :)

kalastajanvaimo
345/330 | 

Vau, loistava toi tunne :D Mutta nainenhan ON ihana olla :)))
Kiitos Sonja ja hyvää syksyä.

Ps. ei munkaan blogia lukenut pari ekaa vuotta kuin aiti ja sisko ;D

kalastajanvaimo
346/330 | 

No kyllä, se asia korjaantui tosiaan ;) Eikä mitään välimuotoja. hehheh.
Ja muuten tän tyylisissä blogeissa usein mainostetaan tavalla tai toisella, siis kerrotaan suosikkijutuista. Vaikeaa siltä täysin on välttyä...

Mimmi
348/330 | 

Sun rennotkin asut..ns.kotiasut tai remppa-asut on ihania...varmaan säkkikin näyttäis hyvältä sun päällä!

Reetta
349/330 | 

Todella hyvin ja mukavasti kirjoitettu. Mun mielestä sä olet ansainnut blogisi kanssa olla Indiedaysissä ja uskon että persoonallisuus ei minnekään katoa.

kalastajanvaimo
350/330 | 

Nellis, toivottavasti riittää tällainen pika:

Tarvitset
-2kg lampaan lihaa; luineen ja läskeineen kaikkineen, jotta keitokseen saadaan hyvä maku (noin 6 henkilolle, tai niinkuin me syödään sit kaksi päivää)
-Yhden ison tai kaksi pientä keräkaalia, jotka sitten halkaiset 6-8 osaan veneiksi.
->laitat nämä isoon kattilaan sekaisin ja paljon kokonaista mustapippuria sekaan plus suolaakin ihan reippaasti voi ripauttaa.
->kiehautat 6dl vettä toisessa kattilassa ja kaadat veden kiehuvana lammas-kaali-kattilaan.
Annat kiehua miedolla lämmöllä kaksi tuntia.
Tarjoilet perunoiden ja porkkanoiden kera.
On hyvää -ja vielä parempaa seuraavana päivänä! :))

kalastajanvaimo
353/330 | 

Kristina, kyllä minusta tuntuu, että koti täällä on, mutta ainoa oikea kotimaa on aina Suomi! :)
Totta, kyllä sitä varmasti jotain turvaa hakee ja laumaeläinhän se ihminenkin on. Ihan yksin kun ei kuitenkaan kaikessa pärjäisi.
Voi että... tapetin kohtalo on vielä avoinna, mutta täytyy sanoa että sitä on tuhottoman vaikea repiä pois :S

kalastajanvaimo
354/330 | 

Kivaa kuulla, että tästä oli hyötyäkin, kun sellaiseksi sen nimenomaan tarkoitin! :)
Lammaskaali, mmmmm <3

kalastajanvaimo
355/330 | 

Kiitos paljon <3 Teillä oli mielettömän näköinen loma muuten. Haleja sinnekin :)

kalastajanvaimo
356/330 | 

Vilma, lupaan lopettaa tähän :P Luulen, että muutkin ovat jo tarpeeksi kuulleet ja sanoneet asiasta :)

kalastajanvaimo
358/330 | 

Hih, saisit sen jos sen sais jotenkin irti repimättä tuhannen silpuksi :D Olen pahoillani, sen on lähdettävä :)
Iloo ja valoo :D

kalastajanvaimo
359/330 | 

Onhan täällä työtä, mutta ensi viikosta saadaan onneksi nopeasti hommansa hoitavat ammattimiehet¨hommiin, joten me ollaan aika onnellisessa asemassa ja päästään helpolla!
Tsemppiä teille myös!! :)

Lammaskaali on todella helppo:
Tarvitset
-2kg lampaan lihaa; luineen ja läskeineen kaikkineen, jotta keitokseen saadaan hyvä maku (noin 6 henkilolle, tai niinkuin me syödään sit kaksi päivää)
-Yhden ison tai kaksi pientä keräkaalia, jotka sitten halkaiset 6-8 osaan veneiksi.
->laitat nämä isoon kattilaan sekaisin ja paljon kokonaista mustapippuria sekaan plus suolaakin ihan reippaasti voi ripauttaa.
->kiehautat 6dl vettä toisessa kattilassa ja kaadat veden kiehuvana lammas-kaali-kattilaan.
Annat kiehua miedolla lämmöllä kaksi tuntia.
Tarjoilet perunoiden ja porkkanoiden kera.
On hyvää -ja vielä parempaa seuraavana päivänä! :))

kalastajanvaimo
360/330 | 

Hih kiitti, paitiksen alla oli kyllä sitten vielä ihan "remonttiteeppari" :)

Pirita
362/330 | 

Minäkään en usko, että persoonallisuutesi mihinkään muuttuu, mutta se valitettavasti "piiloutuu" jo tuon indiedays.comin taakse. (Jos ymmärrät mitä tarkoitan.) On todella hyvä, että saat palkkiota bloggauksesta, toivon vaan sydämestäni ettei se sido sinua mihinkään nyt eikä ikinä. (Postauspakkoja tms) Minua itseäni mainokset sivupalkissa häiritsee jonkin verran, en osaa selittää tätä, mutta tulee olo, että lukee jotain seiskan Martina-blogia. Massablogiksi siis mieltää helpommin kyllä. En todellakaan lopeta blogisi lukemista, mutta kyllä se vaan oli enemmän Sinun blogisi ollessasi ihan vaan bloggerissa. :) Toivottavasti nyt negatiivinenkin mielipide on sallittua, etkä kuvittele mua mitenkään inhottavaksi tästä eteenpäin :P

Petriina
363/330 | 

En ainakaan itse halua edes välttyä ko. mainonnalta ( jos sitä sellaiseksi voi kutsua, suurin osa bloggajista ei saa mitään tuloa ). Monesti blogeista löytyy tietyistä tuotteista, esim. kosmetiikasta, paljon enemmän infoa toisten käyttökokemusten perusteella kuin esimerkiksi lehtimainoksista.

Mirja
364/330 | 

Mä voisin sanoa sen verran, että jokainen joka tämän blogin indiedaysistä löytää, ilahtuu kyllä iloisesti. Tämä on kyllä sitä laatua, joka ei massaan sulaudu. Mun mielestä idayssä on monia muitakin blogeja, joista voi aistia että siellä on aito ihminen siellä juttujen takana. Kalastajan vaimo on yksi niistä jalokivistä jotka siellä kirkkaana erottuu ja säteilee :) Kiitti Johanna!

Sanna
365/330 | 

Kiitän myös sinua Johanna ihanasta blogistasi ja toivotan sinulle ja perheellesi ihanaa syksyä:) Neuleohjeet mahtavia, täytyy kokeilla ja on vaan mahtavaa lukea Norjan kuulumisiakin.. Palaan tänne aina kurkkaamaan silloin tällöin.. Kaikkea hyvää! Jatka samaan malliin!

Astrantia
366/330 | 

Olinkin just kysymässä lammaskaalin ohjetta. Kiitti siitä! Perusruoka kunniaan!

Tsemppiä remppahommiin - on teillä siinä työmaata.

kalastajanvaimo
367/330 | 

:D EN kuvittele inhottavaksi hih :)) Ymmärrän ihan hyvin tän sunkin mielipiteen, kyllä mulle oli heti tänne liittyessäni selvää, ettei kaikki tykkää mainoksista... ja oisin voinut ajatella ihan samalla tavalla itse toisen blogista. Pelkästään positiivista on, että uskallatte reilusti tuoda näitä rehellisiä mielipiteitä julki, koska en ikimaailmassa uskoisi sitäkään, että kaikkien mielestä on vaan ihania noi mainokset ja diskovalot! :D

kalastajanvaimo
368/330 | 

Niin on, kyllä Indiedaysissa on monta ihanaa ja persoonallista blogia. Vaikkakin on hyvä myös muistaa, ettei kaikkien blogien edes ole takoitus olla "persoonallisia" -siis vaikka niissä on oma kiva otteensa ja tyylinsä, niin ne saattavat ihan tarkoituksella tuntua vähän kylmiltä ja kaukaisilta lukijalle. Jos kirjoittaja itse on valinnut pysytellä etäämällä... Kiitti Mirja :)

kalastajanvaimo
370/330 | 

Lammaskaali on helppoa, hyvää ja edullista peruskotiruokaa, totta vie. Täällä Norjassa, jossa lampaita kasvatatetaan ja syodään paljon Suomea enemmän, on se myös todella suosittua. Ja hyvää :P
Kiitos... phuuh :)

kalastajanvaimo
371/330 | 

Totta! Blogeista saa usein jopa parempaa "mainosta", itse pitää vaan punnita mikä on luotettavaa ja rehellistä puhetta. Vaikka aika vähän (jos ollenkaan blogimaailmassa Suomessa) kehutaan tuotteita, jollei niistä oikeasti pidä..!

Tintti
372/330 | 

Faktahan on, että jokainen ottais oikein mielellään vastaan ilmaislahjoja yms. Jos joku muuta väittää niin hän valehtelee! :) Mua ei ainakaan kiinnosta, minkä portaalin alla kirjoittelet. Heitä, joita "tuotteistaminen" häiritsee, voivat siirtyä muualle.

Oma
373/330 | 

Oi, Aino on saanut kaksi suloista alahammasta! <3
Mua ei indiedays-muutto harmittanu pätkääkään. Netti on täynnä mainoksia, niitä ei enää edes näe kun silmä on niin tottunut katsomaan vain oleellista. Oikein raikkaalta ja kauniilta ja "sinulta" täälläkin näyttää! Teidän remppameininki näyttää hauskalta ja rennolta. Voimia uuteen viikkoon!

kalastajanvaimo
374/330 | 

Tintti, hahaa, riippuu lahjoista! ;) Ei niitä kaikkia turhia purkkeja ja tuubeja jaksa kotiin kerätä kun muutenkin on liikaa! :D

kalastajanvaimo
375/330 | 

Moi Oma <3 Kyllä vain -ja kaksi vamppyyrimaista ylähammasta, joita nyt ei kuvassa näy ;)
Kiitos samoin ,kivaa alkanutta viikkoa!

35-and-fabulous
376/330 | 

Kiitos Johanna!

Kommenttina tuohon Indiedays-juttuun: Couldn't care less. En edes noteeraa noita mainoksia :)
Suurin osa lukijoista lienee naisia ja valitettavasti nainen on naiselle susi. Miksi? Eikö voitaisi iloita toisten menestyksestä, koska naisten pärjääminen nostaa myös muita naisia. Meidän pitäisi tukea toisiamme, eikä aina olla lynttäämässä toisiamme. Maailmahan on kaupallinen paikka ja siksi ehkä hieman harmittaa, jos et enää kritiikin pelossa kerro, mistä sun hienot asukonaisuudet koostuvat. Jokainen voi sitten ihan tykönänsä päättää, haluaako ehkä hankkia sellaisen vaiko eikö...

Sulla on selvästi hallinnassa asenne: "nauti joka päivästä!".
Luin juuri Annasta jutun Raili Hulkkosesta ja Paula Koivuniemestä ja Raili hän sanoi, ettei hänellä ole koskaa ollut arkivaatteita, vaan juhlaa koko päivä :) Se oli tosi positiivinen ja elämäniloa pursuava juttu. Siis tuo asenne! Elämä pitäisikin ottaa juhlana. Jos ei nyt joka päivä halua/jaksa laittautua, niin mitäpä siitä. Mutta jos haluaa, niin miksipäs ei? Kyllähän sitä on mukava katsella ihmisiä, jotka nähneet vähän vaivaa ulkonäkönsä eteen ja paino sanalla "vähän". Eihän sitä tartte maalata itseään tunnistamattomaksi, mutta kyllä pienellä vaivannäöllä saa itselleen ihan eri fiiliksen ja kyllä se hyvä olo välittyy muillekin.
Ja sulla on kyllä hallussa.

Mieskin on sivusilmällä katsellut sun ottamia kuvia ja totesi, et otat hyviä kuvia. Olen ollut kyllä sitä mieltä koko ajan. Olen itse "wanna-be-valokuvaaja", joka ottaa vähän väliä kuvia ja täällä Norjassahan kuvattavaa riittää jo ihan luonnonkin puolesta :)

Että sitä elämäniloista, positiivista elämänasennetta tässä itsekin olen ruvennut opiskelemaan!

Erjuska
377/330 | 

Hei

Olen blogiasi lukenut jo jonkin aikaa enkä ole mitään aiemmin kommentoinut. Mielestäni blogisi on kiva ja kiinnostava ja minulle on aivan sama onko se indiedaysin alla vai ilman.

Katsoin tuossa kuvissasi että ihanat siniset portaat paljastuu noiden retrokuvioiden alta - mitähän muuta ihanaa vielä tulee esiin : )

Mukavaa remppaa ja alkusyksyä Sinulle

T. Erjuska

Minny
379/330 | 

My god! Miten sun mies voi olla noin ruskettunut, ruskettuneempi kuin sinä? Vai tekeekö vaaleat hiukset sen efektin? :D
t. nimim. kateellinen: pitkän kesän jälkeen YHÄ yhtä valkoinen kuin viime talvena!!

-Sanna
380/330 | 

Mun mielestä sulla on selkeä oma tyyli, en "pelkää" sen muuttuvan tämän myötä kaupallisempaan suuntaan. Jaksamisia remontin keskelle!!

Outi
381/330 | 

Se on aivan sama, että minkä palvelun alla blogi toimii, kunhan se on kirjoittajan oma ja omintakeinen tuotos. Joihinkin blogeihin Indiedays vaikuttaa, mutta ei tähän. Joka kerta on kiva tulla kurkistamaan, että mitä on meneillään. :)

Jeina
382/330 | 

Nainen on naiselle susi - omg, miten kivikautinen lause! Ja sen esittää nainen, kannattaisi vilaista peiliin. Onhan se nyt aikamoista jos indiedaysin tursuama kaupallisuus ei saisi herättää mitään närää kenessäkään tämän blogin lukijoissa!. Onko se jotenkin kiellettyä, kuten eriävät mielipiteet?

Miten se olisi kadehtimista tai mitään muutakaan negatiivista jos lukijat ovat valtavasti pitäneet Johannan aiemmasta blogista ja sen muodosta, että "huolestuvat" tästä kuviosta, vaikka sitten ehkä liian aikaisinkin. Enkä nyt henk. koht. pitäisi sitä minään erityisenä menestystarinana jota kadehtia että otetaan indiedays-kerhoon mukaan...tuskin Johannakaan sitä minään upeana uraportaan ylenemänä näkee. ;-)

35-and-fabulous
384/330 | 

Kiitos Jeina!

Juu, voihan sen nähdä noinkin. Katsoin juuri peiliin ja näytti ihan mukavalta :)
Itse haluan aina tsempata muita, koska se ei ole minulta pois.

Eivät nuo sanonnat perättömiä ole, vaikka vanhoja olisivatkin.
Toki toivoisin, että tuokin kuuluisi jo historiaan, mutta omakohtaisesti olen kokenut toisin.
Miehet ovat paljon reilumpia toisiaan kohtaan kuin naiset, valitettavasti.
Naisten kesken, erityisesti työelämässä, esiintyy vielä runsaasti selkään puukotusta,
vähättelyä jne. Ja sitten ihmetellään, etteivät naiset etene.
Tämän totuuden uskallan kyllä fiksuna naisena sanoa.

Tarkoitukseni oli kyllä tsempata Johannaa ja kertoa, että olen iloinen hänen blogistaan.
Puhuin yleisellä tasolla näistä jutuista ja tietysti saa olla eri mieltä.
Itsekin ensin pohdin tuota kaupallista puolta, mutta kuten todettua se ei ainakaan minua häiritse.
Ehkä sinun ei sitten kannata lukea Indiedaysblogeja, jos koet ne liian kaupallisina...

Jeina
385/330 | 

Siinähän se vitsi piileekin: en missään nimessä olekaan lukenut pissisblogeja joiksi indiedaysissa olevat ja sinne otettavat blogit olen mieltänyt (ja myös todennut lyhyesti niitä selatessani)

Tämä blogi on ollut virkistävä, kypsä ja aikuinen poikkeus johon on mahtunut monenlaista naisen elämästä. Tässä muodossa on vaikea uskoa että se sellaisenaan "kelpaisi" id:lle. Olen skeptisesä ajatellut että sieltä suunnasta pikku hiljaa aletaan ehdotella / painostaa muutokseen. Mikään ei olisi hienompaa kuin olla väärässä tässä asiassa! :-)

35-and-fabulous
386/330 | 

Jeinalle:

: ) Jepjep!

Samaa mieltä tuosta: Johannalla on hieno ote elämään ja kuvaa
sitä freesisti, luonnollisesti ja avoimesti.

Luulenpa, että on pyydetty mukaan juurikin tuon oman tyylinsä takia.
Joten enpä taida muihin blogeihin vähää aikaani kuluttaa.

Mut olethan sä vääräs. Toivotaan ainakin niin :)

t. "sus"

white lily
387/330 | 

Miks kaikki täytyy aina ottaa vastaan niin negatiivisesti? Kaikki uusi?

Mä tykkään tästä blogista ja sen kommenttiboksista. On ihan kiva tulla lukemaan mitä toiselle ulkomailla perheen kanssa asuvalle sattuu ja tapahtuu, siitä huolimatta että tällä hetkellä meidän arjet poikkeaakin aika suuresti toisistaan.

Mun mielestä tämä indiedays-juttu on tosi mielenkiintoinen lisä tähän blogiin. Ihan heti ei tullut mieleen että mitäs tämän kalastajanvaimoblogin kautta voi kauheasti lukijakunnalle myydä mainosten kautta...ainakin ruskovillat ja muut sellaiset voisivat nyt alkaa hieromaan mainossopimusta sillä lukijakunta on laaja ja taattu:) Saatais noihin bannereihin muutakin kuin henkkamaukkaa...ja onhan niitä muitakin äitejä indiedayssa nyt bloggaamassa; musta tämä blogi sopii hyvin siihen joukkoon mukaan.

Kati
388/330 | 

Ihan kiva kun selitit mikä toi indiedays-juttu on..mutta en tarkota siinä mielessä, että meille kuuluis sun valinnat ja että niitä pitäis meille selitellä. Lähinnä vain sen takia, kun en tajunnut mikä koko juttu on. On hyvä, kun on olemassa tommisia mistä voi saada vähän korvauksia tekemistään jutuista.
Pidän sun blogista ja sen tyylistä eikä mainokset vaikuta siihen millään lailla. Mukavaa, kun jaksat niin usein lisätä tänne uusia juttuja ja lukea meidän palautetta. Vakuttaa siltä, että oot oikea super äiti, kun jaksat tehdä kaikkea tätä muun lisäksi! En ihte kykenis kolmen lapsen äitinä. En tietenkään tunne sua mitenkään eli tää oli vain tämmönen hyvän tahtonen kehu sun ahkerointia kohtaan! Älä siis ota mitenkään negatiivisesti. Ihan vain rakkauella, niin kuin eräs
Karstulalainen isäntä aina tuumaa ;)

Kati
389/330 | 

Anteeksi nuo ankarat kirjoitusvirheet...4 vuotta kotona verottaa aika lailla aivokapasiteetti;) Lisäks 3 x odotus- ja imetysdementia.

Siru71
390/330 | 

Taitaa olla ensimmäinen kommentti siun blogiin, jonka kirjoitan.
Jatka vaan entiseen malliin, kirjoita, mistä milloinkin haluat. Jos joku ei jotain halua lukea, hän voi jättää lukematta. Mie luen kaikkea, tykkään seurata suomalaisten elämää ulkomailla ja kaikenlaisia blogeja. Englantilaisia en niinkään, kun en jaksa lukea niitä. Mutta kirjoita ihan mistä haluat!

P
391/330 | 

Moi! ekaa kertaa vasta nyt kommentoin ja haluun vaan sanoa että tosta indiedays jutusta en hirveästi pitäny, sillä tosi moni blogi on muuttunu sen myötä (ihan oikeesti!!). Mutta toivon että sun blogis ei tuu muuttumaan sillä oon jo yli puolivuotta lukenut tätä and I think im in love ;) Sä vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä ja hyvältä äidiltä! Olispa mullakin tollanen äiti niinkun sä, vaikka omaanikin rakastankin yli kaiken hihhi. Sun blogis tuottaa aina hyvää mieltä ja saan tosi paljon inspiraatiota ja kiitos vielä että oot vanhan blogisikin säilyttäny avoimena että sinne pääsee lukee vanhoja tekstejä millon haluu.

Halusin vaan tulla antaa kivan kommentin :)

-E-
392/330 | 

Hei! Jonkin aikaa sun blogia jo lukeneena nyt oli pakko laittaa käynti näkyville :) Ääks, mua henk.kohtasesti ärsyttää ihmiset ku ne sössöttää kaikkia negatiivistä ku siirryit indiedaysiin! Mitä väliä sillä on meille muille vaikka saisitki kaikki haluamas tavarat ilmaseksi?! Jatka samaan malliin, tän blogin lukeminen piristää päivää aina oli se sitte indiedaysissa tai muualla!! :)
Aurinoista syksyä toivotellen, E

Helmi
393/330 | 

Juuri näin.

Itseäni harmittavat nuo kommentit tyyliin "älä välitä kateellisten kommenteista", "ei sun tartte puolustella mitään" ja "voihan ne arvostelijat jättää tän lukematta".

Itse kommentoin edelliseen postaukseen tästä muutosta, mielestäni asiallisesti. Täälläkin on tullut esiin lukijoiden huoli siitä, että ennen niin ihana ja persoonallinen blogi saattaisi muuttua tämän Indiedaysiin muuton myötä. Eihän se ole kateutta! Vaan sen kertomista, että on tykännyt Johannan tyylistä tosi paljon, ja toivoo että blogi säilyisi vastedeskin yhtä ihanana ja omanlaisenaan. Eikö tuollaisen voisi ottaa kehuna?

Muuttoa ei myöskään toki tarvitse puolustella lukijoille. Miksi pitäisi olla puolustuskannalla? Kun meitä tositosi vanhojakin lukijoita on varmasti edelleen paljon porukassa mukana, voi mun mielestä ihan hyvin avata vähän omia mietteitään siitä, miksi päätyi muuttamaan tänne. Ei sen tarvitse olla puolustautumista, vaan omien ajatusten kertomista. Ihan samalla tavalla kuin blogissa kertoo muitakin ajatuksenkulkujaan.

Eikä se, että on ilmaissut pitävänsä blogista valtavasti ja toivoo ettei se muuttuisi pelkäksi mainosten vyöryksi, tarkoita sitä, että pitäisi klikata itsensä muualle. Voihan tuollaisen mielipiteen sanoa aivan samoin kuin ne monenmonet puolustuksetkin sen puolesta, että jotakin lukijaa muutto, mainokset, kaupallisuus tai jokin muu ei haittaa ollenkaan. Parhaat blogit ovat omasta mielestäni niitä, joissa käydään oikeaa keskustelua kommenttiboksissa, ja uskalletaan ilmaista myös se eriävä mielipide. On tosi tylsää lukea päivänasu-blogeja, joissa kaikki kommentit on linjalla "oi ihkuu, ihana mekko! oot niin kaunis! fanitan sua!". Heiniskin tuli tuolla jo pahoittelemaan valtavirrasta eriävää kommenttiaan - jos on eri mieltä, miksi sitä ei saisi ilmaista? Suurin osa näistä muutosta huolestuneista kommenteista on ollut ihan asiallisia (ellei sitten Johanna ole poistanut jyrkimpiä kommentteja).

Helmi
394/330 | 

Ei tässä muutossa kaikkia suinkaan haittaa tuo, että Johanna saisi tavaraa ilmaiseksi. Ei kannata yleistää ja olettaa.

Alexandra
395/330 | 

Mitä vielä, hienoa että ihanan maanläheisen blogisi löytää yhä useampi lukija :) Jaettu ilo on paras ilo! Voin itsekin ulkosuomalaisena samaistua tuohon haluun kuulua johonkin suomalaiseen. Itse luen vain suomalaisia/suomenkielisiä blogeja ja se tuntuukin ikään kuin yhteydeltä kotimaahan, pysyy edes vähän kärryillä mitä siellä tapahtuu :)

Marja
397/330 | 

Heippa!
Ei ollenkaan huono edustus teidän perheeltä tällä(kään) kertaa! Niin suloinen Aino ja Ainolla ihana neule!

kalastajanvaimo
398/330 | 

Vautsi, kiva kommentti ja mahtava asenne!! :))
Ihanalta kuulosti toi arkivaate -ajatus; itsekin päätin että kun perhe-eläma alkoi ja viihde-elämä päättyi (karkeast sanottuna), täytyi se viikonloppupynttäytyminen korvata arkiolosta nauttimalla :) Eli suunnilleen siirtämällä juhla arkeen :))
Ja nimenomaan vähän, toi oli kiva huomio. Siis ei sitä tarvi mennä juhlamekossa eikä edes jakkupuvussa tms. ollakseen huoliteltu.
Kiitos kiitos, olen oikein otettu tästä(kin) kommentista :D

kalastajanvaimo
403/330 | 

Jeina, hih jäin vähän sanattomaksi :P Kai siksi ettei täma varsinaisesti ollut mulle osoitettukaan. Asiallinen kommentti, en kuitenkaan osaa kummemmin vastata :)))

kalastajanvaimo
404/330 | 

Oho, hyppäsi Jeinankin vastaus tähän! :o

No niin Helmi sitten :)
Totta totta Helmi, olen ehdottomasti ihan samaa mieltä ja yritinkin kirjoittaa aiheesta mahdollisimman asiallisen selvennyksen niille, jotka eivät tienneet mitä Indiedays blogille tekee ja miksi siihen halusin liittyä. Itse olen ehdottomasti ottanut kehuina kaikki "pelot" blogin tyylin muuttumisesta ja saanut vielä lisäpontta pitää blogi ihan ennallaan. Niinkuin muka minkään muunlaista osaisin pitää, no worries.
Tiivistettynä: mulle ei oo tullut mitään neg. fiiliksiä teidän puoleltanne, päin vastoin!! Ja yhtään kommenttia en ole poistanut, te ootte olleet älyttömän, uskomattoman kilttejä :)
Ja tosiaan, arvostan kovasti näitä asiallisia eriäviä kommentteja -kovasti. Kiitosta vaan siis :))

kalastajanvaimo
405/330 | 

Hmm, hyvä juttu ja huomio! Lehdissähän niitä mainoksia vasta onkin... :S

kalastajanvaimo
406/330 | 

:) Kiitos tsempeistä! En nyt kummemmin halua tulla teidän väliin :P Kunhan kiitän ihanan pirteällä asenteella varustetusta kommentoinnista :))

kalastajanvaimo
407/330 | 

Jeina, uskallan 99% sanoa sun olevan väärässä ;) Miksi? Koska jos nyt ajatellaan, ettei indiedays olisi valinnut blogiani mukaan sisältönsä puolesta (ymmärrän huolesi sillä poikkeaahan tämä kovasti muista kovasti muotiin ja trendeihin ymym. painottuneista nuorten blogeista arkisuudellaan) niin sitten lukijamääränsä ansiosta. Koska Kalastajan vaimo tuo varmaankin paljon uusia lukijoita Indiedaysille. Jos ID alkaisi muuttaa blogin sisältoa tms., riskeeraisi se lukijoiden tippumisen.
ID ei tietääkseni KOSKAAN ole ehdottanut blogeille muutosta. Se on ehkä pienin peloista, ihan totta!
Toivottavasti sait selkoa mun perusteluista, yritin tosissani vakuuttaa sinut ja karistaa skeptisyyttä ;))

kalastajanvaimo
410/330 | 

Kiitos Kati <3
Nimenomaan teille halusin postauksen tehdä jotka eivät tienneet mm. miksi liityin koko hommaan. En selittelynä tai puolusteluna. Eikä sellaseen olisi syytä ollutkaan, olen saanut niin positiivista palautetta tästä :))

Nimetön
412/330 | 

Kiitos viehättävästä ja lämminhenkisestä blogista! Voisinko pyytää pientä palvelusta, sinulla kun noita ideoita ja estetiikan tajua riittää.. Näes olen vuosia pitänyt huiveja vaikka miten päin, mutten ikinä ole oppinut pashminahuivia (jos mitään muutakaan!) kaulaani noin nätisti kietomaan, kuin sinulla tuossa indiedaysin ensimmäisessä postauksessa näkyvissä oli. Voisitko ja ehtisitkö jollakin keinoin näyttää, miten tuon huivin kiedoit kaulaasi? Joku muukin taisi tätä kysyä aiemmassa kommenttiboksissa. Tuhannesti kiitoksia, jos vaan aikasi antaa myöden! Onnea uudelle kodille ja remonteeraukselle!

kalastajanvaimo
414/330 | 

Kiitos oikein kivasta kommentista P :))) En usko, että blogi tulee muuttumaan. Ei mulla oo aikaa miettiä sellasia :D

kalastajanvaimo
415/330 | 

Kiitos E, sitä samaa :))
Ei täällä onneksi juuri negatiivisuutta ole ollutkaan :)

kalastajanvaimo
416/330 | 

Samme her!!! Seurailen (lähes) vain suomalaisia blogeja juuri samasta syystä ja on tosi kivaa miten tutuiksi täällä on jo monet tulleet!!

kalastajanvaimo
417/330 | 

Häh ootko tosissas? :P Siis useinhan mun kuvat on tosi epätarkkoja johtuen huonosta kuvaajasta ja huonosta valosta :D Uudessa talossa on paljon valoa, siellä onnistuu kuvaaminenkin! Kamera on kyllä oikein kelpo, Canon Eos 1000D.

kalastajanvaimo
419/330 | 

Oukei, se näytti tosiaan kiinnostavan muitakin. Itselle tuntuu ihan itsestäänselvyydeltä etten tajunnutkaan :) Tulee :)

Amppa
420/330 | 

No enää et voi sulkea blogia hetken mielijohteesta niin kuin aiemmin, oot sitoutunut tähän :DD

mimma
421/330 | 

Aiiiivan ihanasti kirjoitettu (ja kuvitettu<3)
Tyhmää, että on olemassa ihmisiä, jotka näkee kaikessa jotain negatiivista.... mutta sama kai se on minkä osoitteen alla kunkin blogi on, kun jututhan se on miksi ihmiset näitä lukee... :)

maidelin
425/330 | 

Olin reilun viikon reissussa ja tänään taas tätä blogia lukiessani huomasi, että oli melkein tullut ikävä:') Tää on vain niin paras blogi. Mukava seurata täydellisen tuntuista elämää. Ja vaikka voisi olla kateellinenkin, niin tää piristää:)

Janika
427/330 | 

Heippa,

Törmäsin blogiisi ja olen nyt tätä koko aamupäivän tässä lukenut kahvikupin kera, ihana blogi!

Itse asun Malesiassa malesialaisen mieheni kanssa, ja mietin aina joskus että blogi ns. päiväkirjana olisi aika kiva. Voisitko kertoa lisää, miten tämä Indiedays-portaali toimii, onko joku sääntö kuinka usein täytyy kirjoitella, ja voiko kirjoitella mistä vaan? Mitenkäs noista yhteistyökumppanin mainoksista annettava korvaus, millainen se on? :) Myöskin, lähettävätkö sulle tuotelahjoja Norjaan asti? Laitan tähän mun sähköpostin myös, jos et halua näitä ihan "ihmisten ilmoille" kertoa ;)

Christiane Davidowicz
428/330 | 

Very good written article. It will be helpful to anybody who usess it, as well as myself. Keep doing what you are doing - looking forward to more posts.

Phyllis Panessa
429/330 | 

You made several good points there. I did a search on the topic and found mainly persons will have the same opinion with your blog.

Maria Cocks
430/330 | 

I have been reading out a few of your articles and i must say pretty clever stuff. I will make sure to bookmark your blog.

Gavin Sayasane
433/330 | 

There is perceptibly a lot to identify about this. I suppose you made certain nice points in features also.

Daron Desak
434/330 | 

Well I truly enjoyed studying it. This information offered by you is very helpful for accurate planning.

Nigel Krows
436/330 | 

Very well written article. It will be supportive to anyone who usess it, as well as me. Keep up the good work - looking forward to more posts.

Ginette Riggleman
437/330 | 

I cling on to listening to the news update talk about receiving free online grant applications so I have been looking around for the top site to get one. Could you tell me please, where could i acquire some?

Natisha Ariano
438/330 | 

Definitely, what a great blog and instructive posts, I surely will bookmark your site.All the Best!

Aisha Lestronge
439/330 | 

Wow! Thank you! I continuously needed to write on my site something like that. Can I implement a part of your post to my site?

Watch this fat git get fit
440/330 | 

It will trigger reduced self confidence, anger issues, mistrust when someone is really good, nervousness, shyness, and suppressed hatred for self (self loathing). It may also trigger one to snap right after numerous numerous years of this abuse, and to kill or seriously injure someone inside a rage of lastly having enough of it!

Halina Sandahl
441/330 | 

You made some nice points there. I looked on the internet for the subject and found most people will agree with your blog.

flight pro sim review
443/330 | 

I have been checking out some of your articles and i must say you write some good stuff.

mayor of revere
444/330 | 

You completed various fine points there. I did a search on the issue and found a good number of persons will consent with your blog.

Micha Cadavieco
445/330 | 

Definitely, what a splendid site and enlightening posts, I surely will bookmark your site.All the Best!

novel network review
446/330 | 

Very good writing. Keep doing what you are doing - for sure i will check out more posts.

Berta Siewert
447/330 | 

Good article and straight to the point. I don't know if this is really the best place to ask but do you guys have any ideea where to get some professional writers? Thanks in advance :)

Quinn Maruyama
448/330 | 

Très détaillé poteau peut I à traduire Bengali pour mon emplacements abonnés ? Si c'est acceptable ce qui dos de lien vous exigez ?

pajama jeans reviews
450/330 | 

You are making many effective points in this particular blog post however its almost impossible for me to focus on the content considering the broken page design!

Matthew C. Kriner
451/330 | 

Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It's very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

Minesweeper 3D Premium Apk
452/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I've really enjoyed browsing your blog posts. After all I'll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

tips voor seks
453/330 | 

How may be the new year going? I hope to read a lot more fascinating posts like last year 71618

Zombie Assault 3 Apk
454/330 | 

This is the penalise Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo blog for anyone who wants to seek out out active this issue. You request so often its almost exhausting to reason with you (not that I truly would want?HaHa). You definitely put a new twisting on a substance thats been typed near for life. Pleasant hooey, simply eager!

Talking Snake APK 1.4
457/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I've really enjoyed browsing your blog posts. After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

Ski Safari v1.0.0 Apk Android
458/330 | 

I have been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. It's pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

fkawau
459/330 | 

This is the straight Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to attempt out out virtually this issue. You observance so untold its nearly exhausting to present with you (not that I truly would want?HaHa). You definitely put a new acrobatics on a substance thats been scrawled nigh for age. Nice nonsensicality, but enthusiastic!

apartment finder
460/330 | 

There is visibly a bunch to know about this. I believe you produced various very good points in attributes also. 551565

fkawau
461/330 | 

This is the exact Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo blog for anyone who wants to seek out out roughly this substance. You mention so often its almost wearying to argue with you (not that I really would want?HaHa). You definitely put a new twirl on a topic thats been scripted about for years. Respectable block, simply enthusiastic!

get youtube views
462/330 | 

Hi, have you ever before asked yourself to write about Nintendo or PSP? 206335

Bisnis Tiket
463/330 | 

Thanks for all your efforts that you have put in this. extremely interesting info. 61916

free education
465/330 | 

cleaning supplies ought to have earth friendly organic ingredients so that they do not harm the environment 9427

ky motorcycle rides
466/330 | 

Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he actually bought me lunch because I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thank you for lunch!

grosir perlengkapan bayi
467/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I've really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I'll be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

grosir perlengkapan bayi
468/330 | 

Nice post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking continuously this blog and I'm impressed! Very useful info specifically the last part :) I care for such info much. I was looking for this certain info for a very long time. Thank you and good luck.

baju bayi
469/330 | 

Nice post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking continuously this blog and I'm impressed! Extremely useful info particularly the last part :) I care for such info much. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and best of luck.

baju bayi
470/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I've truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I'll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

baju bayi
471/330 | 

This is the turn Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo blog for anyone who wants to act out out roughly this content. You remark so often its almost debilitating to discourse with you (not that I truly would want?HaHa). You definitely put a new spin on a substance thats been inscribed almost for period. Squeamish squeeze, simply major!

dududukkkkkkk
472/330 | 

Nice post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely helpful info particularly the last part :) I care for such information much. I was looking for this particular info for a very long time. Thank you and best of luck.

download apk droid
473/330 | 

This is the punish Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to move out out nearly this substance. You note so such its almost exhausting to fence with you (not that I really would want?HaHa). You definitely put a new stunting on a subject thats been graphical nearly for years. Metropolis sundries, but outstanding!

Android Market
474/330 | 

This is the reverse Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo journal for anyone who wants to move out out active this substance. You note so untold its most wearing to debate with you (not that I truly would want?HaHa). You definitely put a new reel on a content thats been shorthand virtually for years. Metropolis congest, just zealous!

http://www.criminalbackgroundc...
475/330 | 

ibuprofen is a good pain reliever on that the other hand i heard that this one have nasty
side effects too

android apps
476/330 | 

Excellent post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely helpful information particularly the last part :) I care for such info much. I was looking for this certain information for a very long time. Thank you and best of luck.

PhoneWeaver v2.3.4 Apk Android
478/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I've truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

dududukkkkkkk
479/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo I was recommended this web site by my cousin. I'm not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble. You are incredible! Thanks! your article about Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimoBest Regards Agata

Rocket Music Player Premium v1...
480/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

Talking Snake APK 1.4
481/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo I was recommended this blog by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You are incredible! Thanks! your article about Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimoBest Regards Lawrence

3D Names APK 5.0
482/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

Talking Snake APK 1.4
483/330 | 

Excellent post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I'm impressed! Extremely useful info particularly the last part :) I care for such information much. I was seeking this particular info for a long time. Thank you and good luck.

baju bayi
484/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. After all I'll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

Temple Run Brave Disney apk
485/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo I was recommended this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble. You're incredible! Thanks! your article about Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimoBest Regards Lawrence

Temple Run Brave Disney apk
486/330 | 

Excellent post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking continuously this blog and I'm impressed! Very useful information specially the last part :) I care for such info a lot. I was looking for this particular information for a long time. Thank you and best of luck.

Temple Run Brave Disney apk
487/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo I was suggested this blog by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You are incredible! Thanks! your article about Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimoBest Regards Yoder

dududukkkkkkk
488/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I've truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I'll be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

final fantasy 3 apk
489/330 | 

Great post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I'm impressed! Very useful info particularly the last part :) I care for such info a lot. I was seeking this certain information for a very long time. Thank you and best of luck.

baju bayi
490/330 | 

This is the proper Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo journal for anyone who wants to move out out almost this issue. You notice so much its most effortful to contend with you (not that I really would want?HaHa). You definitely put a new extend on a subject thats been backhand near for years. Pleasant block, only great!

perlengkapan bayi
491/330 | 

This is the proper Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to act out out active this topic. You remark so overmuch its nearly wearing to discourse with you (not that I rattling would want?HaHa). You definitely put a new reel on a issue thats been printed almost for geezerhood. Discriminating sundry, just uppercase!

final fantasy 3 apk
492/330 | 

Great post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very useful info specially the last part :) I care for such information much. I was looking for this particular info for a long time. Thank you and good luck.

final fantasy 3 apk
493/330 | 

This is the right Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo blog for anyone who wants to act out out about this message. You mark so overmuch its most wearing to debate with you (not that I really would want?HaHa). You definitely put a new rotate on a matter thats been handwritten nearly for life. Discriminating shove, just outstanding!

baju bayi
494/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I've really enjoyed browsing your blog posts. After all I'll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

video security systems
495/330 | 

That is the correct weblog for anybody who wants to seek out out about this topic. You notice a lot its virtually laborious to argue with you (not that I really would want?HaHa). You positively put a brand new spin on a subject thats been written about for years. Nice stuff, just nice!

dual pane windows
496/330 | 

I?d must examine with you here. Which is not one thing I normally do! I enjoy reading a publish that can make folks think. Additionally, thanks for permitting me to comment!

landscaper portland oregon
497/330 | 

Most of what you say is supprisingly precise and that makes me ponder why I hadn't looked at this in this light before. This particular piece truly did switch the light on for me personally as far as this issue goes. But there is one point I am not really too cozy with so whilst I make an effort to reconcile that with the central theme of your position, permit me observe what the rest of the subscribers have to say.Well done.

kulakan baju bayi
498/330 | 

Great post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely useful information specially the last part :) I care for such info much. I was seeking this particular information for a long time. Thank you and good luck.

baju bayi
499/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

reverse phone lookup business
500/330 | 

You completed a number of first-rate points there.
I did a search on the matter and found nearly all folks will go along with with your blog.

kulakan baju bayi
501/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

heroes call thd apk
502/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I'll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Reactable mobile apk
503/330 | 

This is the correct Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to assay out out virtually this issue. You observance so much its nigh debilitating to converse with you (not that I rattling would want?HaHa). You definitely put a new rotation on a substance thats been codified near for geezerhood. Discriminating personalty, simply large!

reverse phone lookup
504/330 | 

Nice post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely helpful information particularly the last part :) I care for such information a lot. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and good luck.

reverse phone lookup
505/330 | 

Great post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I'm impressed! Extremely useful info specifically the last part :) I care for such information much. I was looking for this certain info for a very long time. Thank you and good luck.

Android Apk Files
506/330 | 

Excellent post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very helpful information particularly the last part :) I care for such info a lot. I was looking for this certain info for a long time. Thank you and good luck.

baju anak
507/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I've truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

fkawau
508/330 | 

This is the correct Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo journal for anyone who wants to assay out out roughly this substance. You attention so untold its near wearing to discourse with you (not that I real would want?HaHa). You definitely put a new whirl on a issue thats been engrossed nearly for period. Discriminating push, simply major!

baju bayi
509/330 | 

This is the right Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to seek out out near this issue. You observation so untold its virtually wearying to discourse with you (not that I real would want?HaHa). You definitely put a new twisting on a matter thats been longhand around for eld. Overnice clog, but large!

baju bayi
510/330 | 

Nice post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I'm impressed! Very useful information specially the last part :) I care for such information much. I was seeking this certain info for a very long time. Thank you and good luck.

Android Apk Files
511/330 | 

This is the rectify Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to attempt out out around this issue. You react so more its almost tiring to debate with you (not that I truly would want?HaHa). You definitely put a new whirl on a theme thats been codified around for eld. Good congest, simply high!

best deals on home decor
512/330 | 

It?s laborious to search out knowledgeable people on this topic, but you sound like you realize what you?re speaking about! Thanks

children desks
513/330 | 

Good post. I learn one thing tougher on totally different blogs everyday. It would always be stimulating to read content material from different writers and practice slightly something from their store. I?d prefer to make use of some with the content on my weblog whether or not you don?t mind. Natually I?ll provide you with a link in your net blog. Thanks for sharing.

perlengkapan bayi
514/330 | 

Excellent post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I'm impressed! Extremely helpful info particularly the last part :) I care for such information a lot. I was looking for this certain information for a very long time. Thank you and good luck.

baju bayi
515/330 | 

This is the exact Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to assay out out nearly this substance. You react so untold its most debilitating to debate with you (not that I truly would want?HaHa). You definitely put a new twirl on a substance thats been graphic virtually for years. Fastidious poppycock, only enthusiastic!

baju bayi
516/330 | 

This is the accurate Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to seek out out virtually this substance. You mention so more its near tiring to debate with you (not that I truly would want?HaHa). You definitely put a new twirl on a substance thats been graphic some for years. Overnice bunk, simply zealous!

GO Power Master apk
517/330 | 

This is the penalize Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo blog for anyone who wants to attempt out out near this substance. You remark so overmuch its most tiring to fence with you (not that I real would want?HaHa). You definitely put a new twirl on a matter thats been graphic virtually for geezerhood. Prissy hooey, but enthusiastic!

GO Power Master apk
518/330 | 

This is the right Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo blog for anyone who wants to move out out nigh this subject. You observe so some its almost tiring to present with you (not that I really would want?HaHa). You definitely put a new prolong on a subject thats been cursive active for years. Good block, but major!

pakaian anak
519/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I'll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

perlengkapan bayi
520/330 | 

Nice post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I'm impressed! Very useful info specifically the last part :) I care for such info much. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and best of luck.

android apps
521/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I've truly enjoyed browsing your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Android Market
522/330 | 

This is the exact Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo journal for anyone who wants to move out out nearly this subject. You request so more its near debilitating to contend with you (not that I really would want?HaHa). You definitely put a new spin on a content thats been handwritten about for period. Metropolis substance, but extraordinary!

Android Market
523/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I've truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I'll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

android apps
524/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo I was suggested this blog by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem. You're incredible! Thanks! your article about Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimoBest Regards Yoder

android apps
525/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I'll be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

baju bayi
526/330 | 

Excellent post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I'm impressed! Extremely useful info specially the last part :) I care for such info a lot. I was looking for this particular info for a long time. Thank you and best of luck.

Golf Range Finder Reviews
527/330 | 

I together with my pals have already been checking the nice tips and tricks from the blog and then all of the sudden I had a terrible feeling I had not expressed respect to you for them. My ladies appeared to be as a consequence passionate to read all of them and have undoubtedly been tapping into these things. Many thanks for actually being simply accommodating and for pick out this form of helpful issues most people are really desperate to know about. Our own honest apologies for not expressing appreciation to sooner.

android apps
528/330 | 

This is the punish Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to essay out out most this content. You observance so some its most wearing to discourse with you (not that I truly would want?HaHa). You definitely put a new whirl on a content thats been written roughly for years. Pleasant clog, simply uppercase!

Vignette apk
529/330 | 

Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is magnificent, let alone the content!. Thanks For Your article about Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo .

Prepaid Widget Pro apk
530/330 | 

This is the reverse Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to act out out around this message. You observe so overmuch its nearly debilitating to represent with you (not that I truly would want?HaHa). You definitely put a new extend on a subject thats been graphic most for years. Fastidious sundries, but high!

Ski Safari v1.0.0 Cracked
531/330 | 

I've been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. It's pretty worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

grosir perlengkapan bayi
532/330 | 

I'm not sure where you're getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for excellent info I was looking for this Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo for my mission.

Modern War Apk v1.10 (1.10) Do...
533/330 | 

I am not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo for my mission.

Birthdays v12.0 Apk App
534/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I've really enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Draw Race 2 v1.0.5 Apk Android
535/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo I was suggested this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You're incredible! Thanks! your article about Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimoBest Regards Justin

AutoReader 3D v1.2.1 Apk App
536/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo I was recommended this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You are incredible! Thanks! your article about Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimoBest Regards Lawrence

Lume Apk v0.1 (0.1)
537/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I've truly enjoyed browsing your blog posts. After all I'll be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

WiFi File Explorer PRO v1.8.0 ...
538/330 | 

This is the straight Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to seek out out nearly this theme. You mark so untold its nigh tiring to present with you (not that I real would want?HaHa). You definitely put a new rotate on a substance thats been engrossed nigh for geezerhood. Prissy matter, only zealous!

BSPlayer FULL v1.3.127 Apk And...
539/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts. After all I'll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

WiFi File Explorer PRO v1.8.0 ...
540/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo I was suggested this blog by my cousin. I'm not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble. You're incredible! Thanks! your article about Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimoBest Regards Lisa

WiFi File Explorer PRO v1.8.0 ...
541/330 | 

Excellent post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very useful info specifically the last part :) I care for such information much. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and best of luck.

showing on cam
542/330 | 

There's noticeably a bundle to learn about this. I assume you made certain good factors in options also.

Vignette v2012.06.19.4 Apk App
543/330 | 

I'm not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent info I was looking for this Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo for my mission.

cool swag pants
544/330 | 

Good day! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a marvellous job!

Rocket Music Player Premium v1...
545/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I've truly enjoyed surfing around your blog posts. After all I'll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

Ringtonium PRO v2.5 Apk Android
546/330 | 

Excellent post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I'm impressed! Extremely helpful info specifically the last part :) I care for such information a lot. I was seeking this particular information for a long time. Thank you and good luck.

Critical Strike Portable v2.07...
547/330 | 

This is the turn Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo journal for anyone who wants to move out out some this message. You observation so such its almost tiring to present with you (not that I truly would want?HaHa). You definitely put a new twist on a issue thats been longhand roughly for age. Metropolis hooey, just uppercase!

Critical Strike Portable v2.07...
548/330 | 

This is the straight Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo journal for anyone who wants to act out out about this substance. You observance so overmuch its virtually debilitating to contend with you (not that I truly would want?HaHa). You definitely put a new gyrate on a content thats been transcribed near for period. Good meaninglessness, but uppercase!

Critical Strike Portable v2.07...
549/330 | 

This is the penalise Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo journal for anyone who wants to attempt out out active this subject. You mark so overmuch its near effortful to represent with you (not that I rattling would want?HaHa). You definitely put a new stunting on a content thats been typed almost for age. Pleasant personalty, just major!

GO Launcher EX v3.1.0 Apk
550/330 | 

This is the rectify Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo blog for anyone who wants to seek out out about this substance. You attending so often its nigh debilitating to converse with you (not that I rattling would want?HaHa). You definitely put a new prolong on a issue thats been codified virtually for life. Respectable personalty, simply zealous!

Ringtonium PRO v2.5 Apk Android
551/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

hoop feather earrings
552/330 | 

I have read through a great deal of your posts at this point so that I considered I would create a opinion and simply go on and claim that you post astonishing information in this article. Bookmarked this web site years back and have been here for a bit. Once again, thank you for doing all of this easily readable for the public.

Ski Safari v1.0.0 Apk Android
553/330 | 

Excellent post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I'm impressed! Extremely useful information specially the last part :) I care for such information a lot. I was looking for this certain info for a very long time. Thank you and good luck.

3D Names APK 5.0
554/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I'll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

Talking Snake APK 1.4
555/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

3D Names APK 5.0
556/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I'll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

CS Portable 2.0.7 Apk Android
557/330 | 

I am not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo for my mission.

Summer Float 2012 apk
558/330 | 

This is the precise Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to assay out out some this theme. You mention so such its nigh debilitating to converse with you (not that I rattling would want?HaHa). You definitely put a new aerobatics on a content thats been inscribed nigh for years. Pleasant clog, just large!

Summer Float 2012 apk
559/330 | 

Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is excellent, let alone the content!. Thanks For Your article about Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo .

Summer Float 2012 apk
560/330 | 

This is the correct Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to seek out out nearly this topic. You asking so such its most tiring to present with you (not that I real would want?HaHa). You definitely put a new prolong on a message thats been typewritten some for age. Precise choke, but large!

Summer Float 2012 apk
561/330 | 

I've been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. It's pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

Summer Float 2012 LWP v1.0 Apk
562/330 | 

I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. It is pretty worth enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

baju bayi
563/330 | 

This is the reverse Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo blog for anyone who wants to essay out out some this message. You remark so much its near debilitating to argue with you (not that I real would want?HaHa). You definitely put a new twist on a theme thats been scrivened virtually for period. Precise clog, but outstanding!

grosir perlengkapan bayi
564/330 | 

This is the exact Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to essay out out virtually this issue. You respond so some its virtually wearing to converse with you (not that I rattling would want?HaHa). You definitely put a new acrobatics on a theme thats been typed active for geezerhood. Discriminating push, only enthusiastic!

Dragon Wheel (Full) v1.0 Apk
565/330 | 

This is the rectify Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to essay out out near this matter. You note so often its most wearing to discourse with you (not that I rattling would want?HaHa). You definitely put a new twist on a theme thats been engrossed active for period. Nice choke, only major!

Dragon Wheel (Full) v1.0 Apk
566/330 | 

This is the penalise Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to assay out out almost this topic. You observance so often its most tiring to debate with you (not that I real would want?HaHa). You definitely put a new twirl on a theme thats been codified about for life. Pleasant substance, simply great!

Life Quotes
567/330 | 

There is noticeably a lot to identify about this. I assume you made various good points in features also.

perlengkapan bayi
568/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I've truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I'll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

baju bayi murah
569/330 | 

I'm not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo for my mission.

Graveyard Ball v1.0
570/330 | 

This is the exact Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo blog for anyone who wants to seek out out nearly this matter. You notice so more its virtually effortful to discourse with you (not that I rattling would want?HaHa). You definitely put a new stunting on a content thats been engrossed nigh for age. Fastidious sundry, only major!

Graveyard Ball v1.0
571/330 | 

Excellent post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I'm impressed! Very helpful info particularly the last part :) I care for such information a lot. I was looking for this particular information for a very long time. Thank you and good luck.

Temple Run Brave Disney apk
572/330 | 

I'm not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for excellent info I was looking for this Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo for my mission.

reverse lookup
573/330 | 

there are plenty of different operating systems conversely of course
i would still prefer to utilize linux for stability

Titanium Backup Pro 5.4.0.1
574/330 | 

Great post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking continuously this blog and I am impressed! Very helpful info particularly the last part :) I care for such information a lot. I was looking for this certain info for a long time. Thank you and good luck.

Titanium Backup Pro 5.4.0.1
575/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo I was suggested this blog by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You are incredible! Thanks! your article about Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimoBest Regards Shane

Titanium Backup Pro 5.4.0.1
576/330 | 

Excellent post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking continuously this blog and I'm impressed! Extremely useful info particularly the last part :) I care for such info a lot. I was looking for this particular info for a long time. Thank you and best of luck.

Titanium Backup Pro 5.4.0.1
577/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

hd contact photos apk
578/330 | 

This is the straight Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo blog for anyone who wants to seek out out virtually this substance. You mention so untold its virtually exhausting to represent with you (not that I truly would want?HaHa). You definitely put a new twirl on a issue thats been codified some for age. Metropolis block, but high!

hd contact photos apk
579/330 | 

I'm not sure where you're getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great info I was looking for this Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo for my mission.

baju bayi
580/330 | 

This is the proper Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to act out out about this topic. You mark so more its almost wearing to represent with you (not that I real would want?HaHa). You definitely put a new prolong on a message thats been graphic virtually for eld. Metropolis personalty, just zealous!

puls stacja
581/330 | 

I like the valuable information you provide in your articles. I?ll bookmark your weblog and check again here regularly. I'm quite certain I will learn a lot of new stuff right here! Good luck for the next!

go launcer apk
582/330 | 

This is the proper Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to essay out out around this issue. You react so overmuch its virtually wearying to debate with you (not that I truly would want?HaHa). You definitely put a new aerobatics on a issue thats been holographic nigh for years. Prissy clog, only majuscule!

where to get long feather earr...
583/330 | 

Howdy, got happy to discover this specific webblog. In fact I just found it thru aol however I wasn't searchin for anything linked in particular to this honestly, though I appreciated viewing on the actual details you wanted to say. Thanks!

Temple Run Brave Disney apk
584/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I've really enjoyed surfing around your blog posts. After all I'll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

Temple Run Brave Disney apk
585/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

scholarships for single moms
586/330 | 

Congratulations on having Hands down that the most sophisticated domains Ive
come throughout in most time! It's just incredible how much you may detract from a thing mainly as of how visually beautiful it can be. Youve put collectively a very excellent blog space great graphics, videos, layout. This actually is undoubtedly a mustsee weblog!

baju bayi
587/330 | 

Great post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely useful information specifically the last part :) I care for such information much. I was seeking this particular info for a very long time. Thank you and good luck.

free top android
588/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo I was recommended this blog by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You are incredible! Thanks! your article about Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimoBest Regards Cassetta

Paper Camera 3.2f
589/330 | 

This is the right Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo blog for anyone who wants to essay out out virtually this substance. You remark so such its nigh tiring to debate with you (not that I rattling would want?HaHa). You definitely put a new twisting on a content thats been typewritten nigh for age. Prissy whatsis, but major!

Sounds for Kids 1.0
590/330 | 

This is the straight Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to seek out out roughly this subject. You request so often its nearly wearing to fence with you (not that I rattling would want?HaHa). You definitely put a new acrobatics on a subject thats been cursive nearly for life. Prissy block, just eager!

android Apps
591/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I've truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

punch-hero-apk
592/330 | 

This is the penalize Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to essay out out virtually this matter. You notice so much its virtually effortful to argue with you (not that I rattling would want?HaHa). You definitely put a new prolong on a subject thats been backhand near for geezerhood. Prissy object, only eager!

Android Apk Files
593/330 | 

This is the punish Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to assay out out some this topic. You note so often its near tiring to converse with you (not that I rattling would want?HaHa). You definitely put a new reel on a content thats been codified nigh for years. Overnice congest, simply majuscule!

Android Apks FIles
594/330 | 

Great post at Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely useful info specially the last part :) I care for such info a lot. I was looking for this particular info for a very long time. Thank you and best of luck.

Android Apks FIles
595/330 | 

Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I've really enjoyed browsing your blog posts. After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

Android Apk Files
596/330 | 

This is the straight Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to attempt out out nigh this substance. You remark so more its almost wearying to converse with you (not that I really would want?HaHa). You definitely put a new rotate on a matter thats been cursive some for geezerhood. Prissy nonsense, just great!

Android Apk Files
597/330 | 

This is the rectify Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to attempt out out most this matter. You attending so untold its nearly tiring to reason with you (not that I truly would want?HaHa). You definitely put a new extend on a content thats been typed active for life. Pleasant force, just high!

Android Apk Files
598/330 | 

I am not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo for my mission.

click here
599/330 | 

I together with my guys appeared to be checking the good suggestions located on your site and so then got an awful suspicion I never thanked the web site owner for them. My boys appeared to be passionate to read them and have in effect absolutely been taking advantage of these things. Thank you for simply being well considerate and then for utilizing such marvelous resources millions of individuals are really desirous to be informed on. My very own honest apologies for not expressing appreciation to you sooner.

Android Apk Files
600/330 | 

This is the penalize Kalastajanvaimo Indiedays’ssa | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to move out out active this content. You note so such its most debilitating to contend with you (not that I truly would want?HaHa). You definitely put a new protract on a topic thats been typewritten near for years. Discriminating hooey, simply uppercase!

Näytä kaikki kommentit (330)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla