Multa usein kysyttään, että onko se mun mies oikeesti kalastaja.
No ei se ammatikseen kalasta, mut jotain sellasta kuitenkin ;)
Ja kyllä se tietää, miten kalaa saadaan! Yllä keskiviikkoaamun saalis.
Viime postaukseen viitaten vastaan myös, että mun paita on Gina Tricotsta. Ja että ei, en ole tyytyväinen Vibe-vaunujen etupyörään; ihan samat probleemat!
Miehen taasen paita on inspiroinut sen verran, että heti kotiin päästyämme alan neulomaan sille samantapaista villaisena. Ralph Laurenilla oli tota myös neulottuna. Tollasena sinisenä ja lipulla. Mutta ei se raaskinut ostaa molempia.
Ajattelin yllättää ja neuloa mahdollisimman hienon samantapaisen.
Sormet syyhyää!! :)

Olen myös selvittänyt, miksi mulle taloa hankkiessa merinäkymä oli niin hurjan tärkeä.
Paitsi että olen aina asunut meren tuntumassa, tuntuu merelle katsellessa siltä, kuin näkisi reitin kotiin.
Että tuolla jossain on se Suomikin.
Tuntuu siltä, että katselisi kotiin.

Kommentit (60)

Iida
61/60 | 

Tuo on kyllä niin totta mitä kirjoitit, että merelle katsoessa tuntuu kuin katselisi kotiin! En ole koskaan osannutkaan pukea sitä noin hyvin sanoiksi!

Lisäksi mulle tulee aina meren lähellä rauhallinen olo, sekä mieleen oma lapsuus; mentiin omalla pienellä moottoriveneellä saareen ja mä lauloin aina kaikki matkat. Tuuli vei sanat mennessään ja oli ihanaa vain olla omissa ajatuksissaan. Ai että. Kyllä kaipaan merta täällä kuivalla maalla! :`)

Teilläpä oli mahtava kalasaalis! Ai nami kun saisikin tuoreista ahvenista tehtyä kermaista kalakeittoa :P

Ihania lomapäiviä teille!

Nna
62/60 | 

Ollan tänä kesänä myös kalastettu miehen kanssa. Ahventa on tullut poikkeuksellisen hyvin merestä, isojakin.

Pakkasakka
63/60 | 

Usein täällä olen piipahtnut ja postaukset lukenut, mutta kommentit ovat aina jääneet antamatta, joten nyt rohkaistuin :) Eipä sitten ole jäänyt kalajutuiksi nämä reissut - oiva saalis kalastajalla. Minusta kesä ja kalastus kuuluu yhteen, vaikkei mitään tulisikaan. Elämääsi seuraan tiiviisti näin blogin välityksellä, mukavaa luettavaa ja loistavia tilannekuvia. Mukavaa loppukesää!

Monika
64/60 | 

Hei!

Meillä on myös Vibet. Kirosin ja potkin sitä etupyörää piiitkään ja olin jo valmis heittämään mokoman kärryn hiiteen, kunnes mies kokeili öljytä etupyörän! Hitsi, toimii taas kuin unelma! ;-) Sen jälkeen on öljypurkki kulkenut alakopassa mukana, ja aina kun alkaa rengas viäntää, suihkis vain, ja taas kulkee kevyesti ja ihanasti.

anrinko
65/60 | 

Oi mikä kalasaalis!!!
Mä olen järvi-ihminen. Lähellä järveä olen kasvanut Tampereella.

Hanna
66/60 | 

Hei hieno kalasaalis, käytiin koko perheen voimin just tällä viikolla ongella ja saatiin kans aikamoinen saalis jos haluat nähdä niin käyppä kurkkimassa blogissani:) On se itse pyydystämä kala vaan niin hyvää ja varmasti tuoretta. Täällä myös neulomiset mielessä, monta juttua on mitä haluaisi alkaa kutomaan.

Hipsu
67/60 | 

Oi miten ihanan syksyiseltä kuulostaa neulominen! Mäkin haluan neuloa jotain, mutta mitähän mä osaisin neuloa? :D

Vera A.
69/60 | 

Vau, mikä kalasaalis! Kiva nähdä kuvia miehestäsikin. :) Olet kirjoittanut, että teillä on hiukan enemmänkin ikäveroa, myös oma mieheni on yli 40 vuotta, mutta nämähän vain paranevat vanhetessaan, vai mitä? ;) Mieskin kävi muutama päivä sitten kalastamassa, tosin meillä on tarjolla vain alppipuroja/-jokia, mutta 8 komeaa taimenta tuli saaliiksi sieltäkin. Ikinä en ole niin hyvää kalaa syönyt. Italiassa ei juuri harrasteta kalakeittoja monesti pannaan kala uuniin, sisälle pari sitruunan viipaletta ja rosmariinin oksa. Superherkullista!

Anne P.
70/60 | 

Käveltiin äsken teidän "joukkueen" perässä Sapokkaan, kun olitte menossa "kotiin":)

Teija
71/60 | 

Mahtava saalis! Mun miehen juuret saaristossa kanssa, ja sen myötä meri tullut tosi tärkeäksi itsellekin.

Villuri kuulostaa hyvältä!!

Hannis
72/60 | 

Täällä toinen meri-ihminen... En ole koskaan asunut muuten kovin kaukana merestä. Vancouverissakin meri oli vieressä, tosin sieltä oli kyllä aika matka kotiin!!!

Voi että mä rakastan ahvenia. Olisin ottanut heti teidän kalasaaliin, voi nam. Onneksi mulla on onni aina välillä saada Kotkan mereltä tuoreita ahvenia ja ne on niin hyviä!

creme Wanilla
74/60 | 

Pistän kanssa korteni kekoon Viben suhteen..

Meillä kanssa kuukausia taisteltiin etupyörän kanssa ja monta hikistä kertaa kun junnattiin pyörän kanssa milloin missäkin. Sitten tosiaan öljyttiin se pyörän kiinnike ja se autto! MUTTA parhaan tuloksen antoi kun isompi 2,5vee siirtyi siitä edestä taakse istumaan. Sen jälkeen on rullannut kuin unelma kun on paino enemmän takana. Edessä köllii 2,5kk pikkumies eikä vanhempaa lasta häiritse ollenkaan, että joutuu olemaan aika ahtaassa kolossa siellä takana. Tykkää vain kovasti! Ja pyytää aina päästä sinne taakse istumaan.

Nyt rullaa Vibet!!

Ootte ihana perhe! Paljon hymyjä sinne teille.

-Ava-

KIAL
75/60 | 

Sulla on kivannäköinen mies, hauska nähdä kuvia hänestäkin :)

Ja tosiaan, itse olen enemmän järvi-ihminen. En tiedä miksi, mutta omat "fantasiani" täydellisestä asunnosta sijoittuvat järven rannalle. Syys/kevätaamu ja usva järven päällä, vastapuolen rannalla häämöttää metsä, lumpeita ja auringonsäteet.. ah. Meitä on moneen lähtöön :)

Noora
76/60 | 

Oooh, hauki on paljon mainettaan parempaa. Nammmm! Löysin sellaisen fileointiohjeen hauelle, missä siihen ei jää ruotoja juuri yhtään. Mutta ehkä sun mies sen jo osaakin :)

Sini
77/60 | 

^No, huhhuh mikä kommentti edellisellä...miten naisen älykkyys liittyy siihen minkä näköinen on hänen puolisonsa?

Ihana idea tuo kopioneulepaidan tekeminen!! Odotan jo lopputulosta :-) Ihanaa syksyä teille!!

Hamustiina
78/60 | 

Oli tulla tippa linssiin tuon viimeisen lausahduksen kohdalla... Mies täällä kyselee, että mistä moinen saalis? Kurkkii aina olan yli kun lueskelen :)

Salla
79/60 | 

Voi Apua tuota kommenttia. Toivottavasti osaat jättää omaan arvoonsa tuollaiset.

Ootte ihana perhe ja en voi ymmärtää miten joku mitään ilkeetä kehtaa edes teistä sanoa.

Ihanaa loppukesää/syksyä teille:)

COCO
80/60 | 

Vaude mitä kaloja! Itse olen saanut about 2 haukea koko elämäni aikana. Sun mies tosta noin vaan pyydysti muutamat fisut!

Aivan ihana paita myös hänellä, ihana ajatus että neulot samantapaisen, kuvia sitten tänne! Oot tehokas mamma! :) <3

Sadie
81/60 | 

Ihania kuvia taas ja ihanat jutut sinulla! Olen itse allerginen kalalle, mutta muistan lapsena joskus maistaneeni itsekalastettua ja savustettua ahventa: Nam nam! (Sen jälkeen turposi nassu.)

Täytyy vielä erikseen mainita, että iskä ja poika sinisissä vaatteissaan sai hymyn mun huulille. :)

Kaisu
82/60 | 

Innolla myös minä jään odottamaan uusinta neuleluomustasi.

Aurinkoisia syyspäiviä! =)

Laura
83/60 | 

Upea kalasaalis ja upea mies :)
Tuli itsellekin innostus villapaidan neulomiseeen, edellisen tekemisestä onkin vuosia jos ei vuosikymmeniä...
Nykyään langat vaan ovat niin kalliita, että neulon mieluummin pienempiä juttuja.

Johanna
84/60 | 

Kiitos kommenteista <3
Summerin kommentin poistin, enkä jatkossakaan tuu julkaisemaan mitään, missä yritetään mun rakkaimpia millään tavalla haukkua.
Voi Summer sinua :'(

Vera A.
85/60 | 

Voi Johanna <3 Pyydän anteeksi, että itse hiillyin (tiedän, ettet halua tänne mitään riitelyä), poistin kommenttini, koska olen itsekin huomannut, että kyseisen kommentoijan kirjoitukset pursuavat pahaa oloa enkä halunnut temperamettisella purkauksellani lisätä hänen ahdistustaan. Kun sieltä kuultaa läpi suoranainen avunhuuto näiden masennusta huokuvien kommenttien muodossa. Toivottavasti jonain päivänä hänkin saa yhtä ihanan perheen kuin sinä (tai minä tai kuka tahansa onnellisessa parisuhteessa oleva), että hän saa kokea elämässään muutakin kuin riittämättömyyden tunnetta ja sitä sielua turruttavaa ahdistusta ja masennusta...

tuuliaa
86/60 | 

En ylipäätään ymmärrän miten joku tästä keskivertoa näyttävämmästä ja aidon oloisesta, ihastuttavasta perheestä voi kommentoida jotain ikävää blogin perusteella :O Kaikki perheenjäsenet ovat joko somia, kauniita tai komeita :)

Blogisi on valloittavan raikas, seuraan säännöllisesti, vaikka ei tulekaan kommentoitua. Paitsi nyt :)

Helinä
87/60 | 

Johan pomppasi! Negatiiviset kommentit on asia erikseen mutta tuon kokoluokan jeesustelu ja 10 000 m:n ilmatilaan muiden yläpuolelle asettuminen mitä Vera A. tuossa yllä harrastaa saa jo minunkin tyrskäyttämään kahvit näppikselle...tämä on kiva blogi mutta älkää nyt vaan luulko että teillä on pätevyyttä diagnosoimaan kenenkään mielenlaatua pelkkien postauskommenttien perusteella!?!

mamiliini
88/60 | 

Teillä on ihana perhe! <3 Te olette kaikki niin suloisia. <3 Onneksi en ole nähnyt aiempia kommentteja.

Rilla
89/60 | 

Ihanat rantakalliot ja komea kalansaalis!! Mun mies on NIIIIN sisämaasta (vaikka on kai siellä järviä), että tän lajin osaamista ei löydy yhtään. Vaikka veneilystä tykkääkin :)

miu
90/60 | 

Voi ei mä oon aina luullut, että sun mies oikeasti kalastaa ammatikseen! :D Jopa oli yllätys, ja tunnen myös nyt itseni vähän tyhmäksi. Mitä hän sitten oikeasti tekee?

Karkki
91/60 | 

Tää ei nyt tähän tekstiin liity, mutta miten blogspotin blogin saa salasanan taakse, eikä sulla joskus ollut sellainen systeemi? En osaa :D

Ihania kuvia taas kerran sulla :)

Tinttu
92/60 | 

Oho mikä kalansaalis!
Itse olen järvenrantaihmisiä, mutta tykkään kyllä merestä.
Kun asuin Saksassa, tykkäsin katsella kuuta koska tiesin sen näkyvän samanlaisena kotonakin.

-Sara-
93/60 | 

Täällä on taas niin ihania kuvia ja juttuja!

Meidän M & M ei ole yhtään noin söpösiä kuvissa, tyttö irvistelee aina kuvissa ja veljensä on oppinut tämän myös. Mummi juurikin toivoi jotakin kivaa perhekuvaa, mutta sitä ei taida meistä saada :)

Tai sitten se on just se realistinen kuva meidän perheestä :)

Anu
94/60 | 

Moikka Johanna & perhe!
En ole täällä blogeissa pahemmin kierrellyt, mutta nyt jätän sanasen:)

Tiedätkös, meidän pieni, suuri mies eli Topi (kohta 11-v) on niin innostunut kalastuksesta tänä kesänä, että oksat pois!
Tuosta kalasaaliista Topi saa varmaan taas lisää vipinää siimaan. Eilen kävivät koskella parin kaverin + mun miehen kanssa ( ja mun mies on ihan yhtä innoissaan, koska on ihan pienestä saakka kalastanut).

Oikein paljon aurinkoisia ajatuksia sinne teille koko perheelle!

T.Anu 'entisestä Onnelasta'

SuurellaSydämellä
95/60 | 

Voih miten ihana kalasaalis ! Me kanssa tykätään kalastaa ! Meressä (tai järvessä) vaan on sitä jotakin. Meressä ehkä enemmän on myös se oma tuoksunsa =) . Kivoja päiviä koko perheellenne sinne !

Jazz Improvisation lessons
96/60 | 

Does your blog have a contact page? I'm having trouble locating it but, I'd like to shoot you an e-mail. I've got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it expand over time.

Maris Peterson
97/60 | 

Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it is really informative. I?m going to watch out for brussels. I?ll be grateful if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

gardnerella
98/60 | 

Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

more information
100/60 | 

The other day, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see if it can survive a twenty five foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

best clarifying shampoo
101/60 | 

This will probably be a terrific blog, would you be interested in performing an interview about just how you developed it? If so e-mail me!

holy cow
102/60 | 

Great site. A lot of useful info here. I am sending it to some friends ans also sharing in delicious. And naturally, thanks for your sweat!

siki? izle
103/60 | 

Good one webpage operator accomplishment web site article great sharings in this blog generally have pleasurable

zyban
105/60 | 

good site! i truly love how it is easy on my eyes and the data are well written. i am wondering how i could be notified when a new post has been made. i have subscribed to your rss which must do the trick! have a great day!

http://www.heartburnrelief.co/...
108/60 | 

Truly good style and design and superb content , nothing at all else we require : D.

car lights
109/60 | 

Throughout this great pattern of things you'll secure a B+ just for effort and hard work. Where exactly you lost everybody was first on all the specifics. As it is said, the devil is in the details... And that couldn't be much more accurate right here. Having said that, permit me inform you precisely what did work. Your authoring is quite persuasive and this is most likely the reason why I am making an effort in order to opine. I do not make it a regular habit of doing that. Secondly, while I can easily notice the jumps in reason you come up with, I am not necessarily confident of how you seem to connect your details that help to make your final result. For now I shall yield to your point but hope in the foreseeable future you connect your facts much better.

RS Schmitt Charity
110/60 | 

hi!,I like your writing so much! share we communicate a lot more about your write-up on AOL? I require an expert on this region to solve my difficulty. Maybe thatâ??s you! Searching forward to see you.

movers columbia sc
111/60 | 

Palmetto Specialty Transfer was founded and created based on the principle that individuals in our area and surrounding areas deserved a much higher level of client services

Arnold California Real Estate
112/60 | 

Fabulous ... simply fabulous. Way to deliver us all something that we might not have ever known about. At least I just discovered something new. Thanks a bunch!

thailand Transen
113/60 | 

It was virtually any exhilaration discovering your site yesterday. I came here today looking new points. I was surely not frustrated. Your concepts following fresh techniques with this thing happen to be helpful in addition a excellent outstanding aid individually. All of us value you leaving out time for you to create these products and also for uncovering your ideas.

access equipment
114/60 | 

I savor, result in I found exactly what I was taking a look for. You've ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

how to make your man last longer
117/60 | 

Hi. I wanted to go that you' quick note to impart my thanks. I am watching your webpage to get a month or so and have acquired a heap of sound information in addition to enjoyed the way you've structured your article. We are setting about to run my webpage however There's no doubt that its too general so i would like to focus more on smaller topics.

cosmetic dentistry gold coast
119/60 | 

What i donâ??t realize is in reality how you are no longer in fact a great deal far more well-favored than you may be proper now. You might be so intelligent. You realize thus considerably when it comes to this topic, produced me personally consider it from so numerous varied angles. Its like girls and men are not fascinated unless it is something to do with Lady gaga! Your personal stuffs outstanding. At all times deal with it up!

exerciseroutines.biz
120/60 | 

informatii interesante si utile postate pe blogul dumneavoastra. dar ca si o paranteza , ce parere aveti de inchirierea apartamente vacanta ?.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram