Heippa, tänään mun piti oikeastaan kirjotella treenijuttuja, mutta en sitten itse treeneiltä ehtinyt ;) Eli coming up huomenna! Mutta yhden voittajan lupasin tulla arpomaan tänne tänä iltana, joten se nyt sit!  Ok, tässä se tulee:

Hanna kirjoitti:

20.10.2012  13.20  (Muokkaa)

Tarjoilukulho on mun makuun vaikka kaikki ovat ihania :)

***

Hanna tunnistatko itsesi? Laita mulle s-postia kalastajanvaimo@yahoo.com niin yhdistän sinut ja Perfect Home -edustajan :)) Muuten voitte käydä vaikka Perfect Home facebookissa kurkkaamassa. Kiitos kaikille osallistumisesta! Tositosi kivaa etta niin moni osallistui -ja aina yhta harmi etta vain yksi voi voittaa...

Mut huomenna sit sitä treenijuttua -go natt! :)

Kommentit (3)

Päivi
5/3 | 

Onnea voittajalle myöskin. Ja eilen kesken kauppareissun minulle soitti paikallinen Perfect Home -edustaja jolta tilasin kuvaston kotiini. Ties vaikka pitäisin kotikutsutkin. Kiitos Johanna että "johdatit" minut tähän hienojen sisustusesineiden maailmaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016