Heippa, tänään mun piti oikeastaan kirjotella treenijuttuja, mutta en sitten itse treeneiltä ehtinyt ;) Eli coming up huomenna! Mutta yhden voittajan lupasin tulla arpomaan tänne tänä iltana, joten se nyt sit!  Ok, tässä se tulee:

Hanna kirjoitti:

20.10.2012  13.20  (Muokkaa)

Tarjoilukulho on mun makuun vaikka kaikki ovat ihania :)

***

Hanna tunnistatko itsesi? Laita mulle s-postia kalastajanvaimo@yahoo.com niin yhdistän sinut ja Perfect Home -edustajan :)) Muuten voitte käydä vaikka Perfect Home facebookissa kurkkaamassa. Kiitos kaikille osallistumisesta! Tositosi kivaa etta niin moni osallistui -ja aina yhta harmi etta vain yksi voi voittaa...

Mut huomenna sit sitä treenijuttua -go natt! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

Päivi
2/3 | 

Onnea voittajalle myöskin. Ja eilen kesken kauppareissun minulle soitti paikallinen Perfect Home -edustaja jolta tilasin kuvaston kotiini. Ties vaikka pitäisin kotikutsutkin. Kiitos Johanna että "johdatit" minut tähän hienojen sisustusesineiden maailmaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015