Sunnuntailenkki part 478

villatakki Odd Molly / villapaita alla äitin neuloma / huivi Object / kengät Ten Points ja housut Norrøna

Nyt on viikonlopun jäljiltä sen verran aivokullut olo, etten sano sen kummempaa. Lähetän vain paljon raikastavaa meri-ilmaa, rauhoittavia laineen liplatuksia ja merenkokoisia tuntemuksia siitä, että asioilla on tapana järjestyä.

Rauhallista viikon alkua.... :D Nähdään pian

Kommentit (21)

22/21 | 

Voi veljet noita maisemia! Kadehtien niitä katselen, Tampereella on satanut lunta lähes koko päivän ja samaa luvataan vielä huomisellekin....

Mutta onneksi kuviasi katsomalla saan tunteen tulevasta keväästä ja voi nauttia merestä ja auringonvalosta. Mukavaa alkavaa viikkoa!

Kay

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
23/21 | 

Joo kyllä se kevät on tulossa ;) Te saatte sitten ihan kertaheitolla varmasti -sehän vasta kivaa onkin kun talvi loppuu yhtäkkia... Täällä mukamas on kevät ja silti vielä tosi kylmä. Mutta joo, lämpimät ilmat ovat jo tosi tervetulleita!! Pitkä talvi takana...

24/21 | 

Olet ihana Johanna!:) Blogisi on ihanan hyväntuulinen, tulen mielelläni päivittäin tarkastamaan, oletko tehnyt uusia postauksia! Parasta blogissasi on se, miten laaja ikähaarukka kävijöitä täällä käykään, olen nimittäin itse 18-vuotias ja vastaavasti ystäväni äiti, yli nelikymppinen, luemme molemmat blogiasi! Jatka samaan malliin:)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
25/21 | 

Niinpä, aika hauskaa miten tästä on tullut niin kaikenikäisten juttu... Kaipa minäkin olen pikkasen iätön ja ajaton eikä sillä iällä niin väliä olekaan :) Hauska kuulla!! Jatketaan :))

26/21 | 

Ja minä melkein kuusikymppinen ja siitä huolimatta koen "sisältäni" olevani samanikäinen!!! Samoista asioista edelleen kiinnostunut, usein samalla tavalla ajatteleva! Ihanaa, kun et rajaa lukijoitasi!!!

30/21 | 

Asioilla on tapana järjestyä. Joskus asioiden järjestyminen vaan vaatii itseltäkin aika rohkeita päätöksiä ja toimintaa. Kyllä sun aivokuollut olo vielä väistyy :) Tsemppiä!

32/21 | 

Kiitos ihanasta blogistasi, jota käyn päivittäin katsomassa.

Ihanat maisemat teillä siellä! Ja niin kauniit kuvat.

Mukavaa maanantaita teille.

T.Mina Turusta

 

36/21 | 

Oih ihanaa tuo postaus kosketti itseäni juuri nyt todella lämpimästi. :) Itselläni kun on juuri sellainen olo ja tilanne, että tarvitsen rohkaisua ja tsemppiä. Asioilla on tapana järjestyä, tavalla tai toisella. Ja kaikella on tarkoituksensa. Niin kliseisiä, mutta oi niin todellisia ajatuksia! :)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
37/21 | 

Niinpä, kaikella on tarkoituksensa ja kaikki tapahtuu syystä... ja järjestyy tavalla tai toisella. Mut joskus on tosiaan tehtävä itse aika paljon hommia muutosten eteen. Kaikki ei tapahdu itsestään... Kliseistä, mutta totta juu ;)

40/21 | 

Kaunista, kuin satukirjasta! Sulaisipa Suomessakin lumet äkkiä, vaikka ei tuollaiset maisemat avaudu silloinkaan. Kiitos ihanasta blogistasi!!

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
41/21 | 

Suomessa on usein melkein kauneimpia ne lumiset talvimaisemat... Kaipaan Suomen talvea enemmin kuin tätä norjalaista melko sulaa ja leutoa talvea... Aurinko ja kunnon hiihtokelit <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram