~ rentoutus ~

Blogijutut eivät nyt oo viimeaikoina olleet ihan mun puolellani; tämä video piti ladata teille jo maanantai-illaksi, mutta kone päättikin ladata sitä koko viime yön. Phuuh. No, tekee rentoutus tiistai-iltanakin ihan hyvää.

Etenkin näin marras- joulukuussa mulla on nimittäin tapana hemmotella jumppareita vähän pidemmillä (5-10 min.) rentoutusosoilla silloin tällöin tuntien lopuksi. Valot pois ja pari kynttilää -ei ole kukaan koskaan tainut vastustaa tai lähteä ennen loppua pois! :))

En ole ihan terävimmilläni filmissä (siis kuvanlaadullisesti), mutta tärkeintä tässä onkin ääni -ei teidän minua tarvitsekaan nähdä heh. Tarkoitus on itseasiassa, että voit asettua hyvään makuuasentoon vaikkapa lattialle, sulkea silmäsi ja kuunnella. Ja rentoutua. Ja oppia tekemään rentoutusta muulloinkin, esimerkiksi sängyssä nukkumaanmennessäsi. 

Yritin käyttää videoon mahdollisimman vähän aikaa, mutta itse voit tietysti käyttää mielikuvaharjoituksiin paljon enemmän aikaa -ja usein se on rentoutumisen kannalta välttämätöntäkin. Keskity hengittelyyn kauenmmin ja keskity löytämään se oikea rento rantatunnelma ja vartalon raskaus. Ja anna niiden hiekkasäkkien valua ja olla. :)

Okei, asetu hyvään asentoon, ota vaikka lämmin peitto päälle ja paina nappulaa! :)

ps. Next coming up hiuspostaus! Sitä on viime aikoina kovasti toivottu, niin laitetaan!

ps. II Vastailen illan aikana vielä kahden ed. postauksen kommentteihin :) See you

Kommentit (30)

31/30 | 

Aivan ihana video. Just äskön tulin jumpasta ja sen jälkeen suihkussa käyneenä istuin lukemaan blogias. Oli pakko heti testata sängyssä maaten tämä video ja täytyy sanoa et toimi aivan loistavasti. Ois mielellään jääny pötköttelemään sänkyyn. Todella harvoin saan rentouduttua minkään rentoutusvideon/cd:n mukana, mut nyt sain. Sun ääni oli jotenki ihanan rauhottava. Varmaan vielä nukkumaan mennessä katon tän uudestaan ja voin uskoa et monta kertaa vielä tulevaisuudessaki tarviessa rentoutumista. Kiitos ihan mielettömästi!:)

-Juuli

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
32/30 | 

Hyvä kuulla <3 JUST tällaista toivoinkin ja se, etta edes yksi teistä on saanut näin ison hyödyn, on mission completed :)) Kiitos ihan mielettömästi palautteesta!

33/30 | 

Kiitos. Olipa kiva. Meinasin ruveta taputtamaan lopuksi, kunnes huomasin että olen ruudun toisella puolella eikä aplodeja välttämättä tarvita :)

35/30 | 

Moi! luen aina iphonella blogiasi ja nää sun videot ei koskaan näy, pelkästään tyhjää valkoista ton videon kohalla. voiskohan sille tehdä jotain? Ois niin ihana keskellä opiskeluja rentoutua:))

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
36/30 | 

Tiedän!! Luen kanssa paljon puhelimella... Laitan toiveen eteenpäin, josko asialle vois tehdä jotain, kysyn ainakin! :)

39/30 | 

sun ääni on siis pelkästään jo niin rentouttavan rauhallinen. meinasin nukahtaa tän pätkän aikana ja varmasti tuun käyttään tätä hetkinä jolloin uni ei muuten malta tulla :) 

-milja

41/30 | 

Voi kun kiva idea, kiitos siitä, ja sä olet kyllä tosi söpö ja herttaisen oloinen :) T. Eija

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
42/30 | 

Kiitti Eija! :) Joo keksin idean tähän jo viime viikolla kerran puoliunessa rentoutusta sängyssä läpikäydessäni... Olin kuitenkin ideankeksimishetkellä niin uninen ja nukahdin, että unohdin koko keksinnön -kunnes se maanantaina palasi mieleen! :D Hyvin toimi siis rentoutus silloinkin :D

43/30 | 

Hei

Palaisitko myös "teidän töitä part IV" kommentteihin, kaipailen siellä neuleohjeistasi koottua postausta. Miksi muuten en pääse katsomaan postausarkistoa? Siellä ei näy kuin ihan muutama postaus. Mistä näkisin myös muut?

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
44/30 | 

Kiitti, siis kiva että kaipailet neuleohjepostausta :) Tänne Me naisiin postauksia ei valitettavasti ole jaettu teemoittain, mutta noista vuosiarkistoista pitäisi päästä katsomaan takavuosien juttuja... Tai kokeile hakusanaa? En ole kokeilut itse, mutta ehkä se toimii, vaikka hakusanalla DIY...? Just nyt tuntuu, että neuleohjeista postauksen koostaminen olisi aika työlästä, joten voi olla, että siihen menee aikaa... ;) Pahoittelen!

45/30 | 

Kiitos rentoutushetkestä! Kävin töiden jälkeen happihypyllä tihkusateessa ja kotiin palattuani sytytin kynttilät, mies oli laittanut takkaan tulen ja makasin pehmeällä matolla kuunnellen pehmeää ääntäsi. Olet tosi herttainen myös "luonnossa"! Kiitos, että jaat hyvää mieltä meille!

47/30 | 

Kiva video, suuri kiitos Johanna!

Tykkään ihan tosi paljon noista kaikista rentoutumisjutuista, muistan jo kun meillä oli ala-asteella sisäliikuntatunnin lopuksi(joskus, ei aina) tuollainen samantapainen rentoutuminen ja muistan, että silloin jo tykkäsin niistä. Ja tietysti sitten aikuisiällä, kun on jumpissa käynyt, niin nuo ovat tulleet tutuiksi. Oon miettinyt, että joku rentoutus-cd voisi myös toimia, siis jos sen ottaisi ihan tavaksi kuunnella ennen nukkumaanmenoa, mutta en ole vain saanut aikaiseksi mistään kaupasta sellaista alkaa etsiä.

Tosin mulla vois toimia myös jonkun "kirjacd:n"(siis kirja luettuna cd:lle) kuunteleminen, siis tietysti jonkun rauhallisen kirjan/jonkun lempikirjan, jonka on jo lukenut. Muistan kun lapsena kuuntelin tosi paljon niitä kuuntelukirjoja, jotka oli luettu kasetille ja tykkäsin niistä kovasti. 

Lisäksi mietin, että johonkin rauhalliseen liikuntaan voisi myös ottaa osaa(esim. pilates, jooga), mutta toistaiseksi en ole niille osallistunut, kun olen ihan tajuttoman ja käsittämättömän kankea. Mutta kaipa sillekin voi tietysti tehdä jotain...:)

50/30 | 

Äännät niin kauniisti ässän tuossa videolla -siis todennäköisesti myös livenä :-)  Ajattelin "vain" katsoa rentoutuksen pikaisesti, että mitä oot saanu aikaan... Tulos oli se, että makasinki raskaantuntoisena hiekkarannalla melkein unessa! ;) <3 ihanaa viettää pieni hetki "poissa" todellisuudesta, kun vauvakin nukkui sopivasti päikkäreitä! thänks!

 

 

51/30 | 

Kiitos ihanasta rentoutusvideosta! Katsoin videon töissä (oma yritys), ja toivoin ettei sillä hetkellä kukaan astu ovesta sisään. Kotona pitää ehdottomasti kuunnella uudestaan sängyllä maaten. Olet kyllä suloinen. T.  toinen Eija

52/30 | 

Äitini kertoi vastaavan tavan rentoutua joskus kun olin nuori eikä uni meinannut tulla. Toimi tuolloin ja toimii nytkin! Sulla on kyllä kaunis ääni ja olet herttaisen tuntuinen ihminen.

 

Kati

54/30 | 

Ihana! Tosi rauhallisen tunnelman olet myös luonut videolle, takkatuli humisee taustalla ja kynttilöt palavat. Kuuntelen tämän vielä lattialla maaten ennen nukkumaanmenoa :) Ihanaa viikkoa sulle Johanna! <3

Tina's

55/30 | 

Voi että oli ihna rentoutus kiitti hei! tervesiä 17 vee tytöltä joka sun, niin ihana tyylistä,pirteetä ja äidillistäs blogia innokkaana seurailee ,jokin tässä saa aina niin hyvälle tuulelle!

56/30 | 

Tämä oli tosiaankin ihana! Kuuntelin tämän tänään toistamiseen treenin jälkeen. Sulla on kiva ääni ja tapa puhua (ainakin tuossa videolla)! Muutoinkin tykkään blogistasi kovasti, olen seuraillut jo pitkään vaikken ehkä koskaan kommentoinut. Blogistasi tulee hyvälle tuulelle, vaikutat herttaiselta tyypiltä, kuvat ovat kauniita ja tunnelma aina lämmin. Mukavaa loppuviikkoa!

57/30 | 

Ensimmäistä kertaa kuulin äänesi ja se olikin jotain ihan muuta mitä olin kuvitellut, heh :) Itse ainakin olin kuulevinani puheestasi sen, että puhut paljon enemmän muuta kuin äidinkieltäsi päivittäin. Useasti vaan huomaa ulkomailla asuvista suomalaisista, että suomen kielen ääntämys muuttuu. Voihan se olla että puhetapasi on aina ollut samanlainen :) Ja älä ymmärrä väärin, äänesi oli todella kaunis ja rentouttava. :)

58/30 | 

Hei, mun oli katsottava myøs video heti tuolta toiselta koneelta koska iPad ei næytæ sitæ. Blogisi on mitæ mielenkiitoisin juttu toisensa perææn. Asun myøs Norjassa pienellæ Finnøyin saarella ja olen norjalaiisen kanssa naimisissa. Kylla Kai suomenkielen aksentti muuttuu...olen kuullut sen itsestænikin........odottelen innolla lisææ blogejasi....

59/30 | 
Vierailija

Ensimmäistä kertaa kuulin äänesi ja se olikin jotain ihan muuta mitä olin kuvitellut, heh :) Itse ainakin olin kuulevinani puheestasi sen, että puhut paljon enemmän muuta kuin äidinkieltäsi päivittäin. Useasti vaan huomaa ulkomailla asuvista suomalaisista, että suomen kielen ääntämys muuttuu. Voihan se olla että puhetapasi on aina ollut samanlainen :) Ja älä ymmärrä väärin, äänesi oli todella kaunis ja rentouttava. :)

Hih, minäkin kuulin nyt ekaa kertaa ja olin myös kuvitellut ihan muuta :) Mutta hyvä video,siitä ei ole kiistäminen. Hämmentävää vain kun jokin oma mielikuva muuttuu :)

60/30 | 

Kiitos Johanna ihanasta rentoutumisharjoituksesta! Pitkän työpäivän jälkeen oli ihana tulla kotiin ja hengähtää ennen nukkumaan menoa. Olen myös käyttänyt piikkimattoa ennen sinun harjoitusta, takuu varmasti tulee uni! :)

Ihanaa joulun odotusta ja kiitos kivasta blogista! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010