Hyvää toisen joulupäivän iltaa :) Onhan teillä ollut tunnelmallinen ihana joulu?

Mun joulu on mennyt aika täydellisesti töissä (mm. jouluaattona kello 23 asti), mutta eipä siitä sen enempää. Se nyt vaan sattui niin työvuorolistan mukaan, huono säkä, tuhat vuotta seuraavaan kertaan ja niin edelleen. Eikä siitä muutens puhuta -olen hyvä kieltämään kaikki ikävät asiat ;)

Karkkilakkokin saapui (yllätys yllätys) tiensä päähän jouluaattona -töissä oli tuhannen mahdotonta olla syömättä namuja... kaiken muun jouluherkun lisäksi tietenkin ;) Kotona olen lähes hullun tavoin syönyt yllänäkyviä pähkinöitä, mitä nyt suomeksi ovatkaan. Koukuttavan mielettömän hyviä.

Oi on tämä ollut aivan ihana joulu tämäkin. Ja on muutes innostanut hakemaan terkkarin päivä(ja -arki)töitä ;) Jos ottais sellasen vaikka uuden vuoden projektiksi, hmm...

Mamma on väsynyt, rankkoja työpäiviä... Sunnuntai-ilta tervetullut.

Tiedättekö muuten mitä, mun piti oikeestaan laittaa teille joulutervehdykset videomuodossa. Mun digitaalisen videokuvaamisen osaaminen loppui kuitenkin siihen kuvaamiseen, enkä saanut siirrettyä filmiä videokameralta kovalevyn muistiin -tai mitenkään muutenkaan blogiin siirrettävään muotoon. Niin se siitä sitten. Jos joku nyt osaa ihan suoralta kädeltä vinkata mikä mun touhussa (ja tietokoneessa) on vikana, voin ehkä saada uudenvuodentervehdykset videolle. Muussa tapauksessa näyttää heikolta ;)

Joulupaketeista tuli yksi Thomas Sabo -pallero lisää^.

Alkavalla viikolla on paljon vapaata, luojan kiitos. I need it...

Leppoisaa sunnuntai-iltaa <3

Kommentit (72)

ninnukka
73/72 | 

millainenkos sulla on se kamera millä kuvasit? digikamera jossa on videokuvaustoiminto vai ihan digivideokamera?
eihän sen nyt periaatteessa pitäis olla vaikeaa.. johto kamerasta koneeseen ja matsku koneelle...
missä kohtaa sulla se onkelma tuli?

Johku
74/72 | 

Hei,
Iso kiitos inspiroivasta blogista! Neuloin muuten sen imettäjälle hyvin sopivan "kaulurin" lahjaksi ja siitä on kuulemma tykätty kovasti. Varsinkin taas kun Suomessa on kuulemma kaikelle lämpimälle tarvetta :) Täällä Aasian suunnalla pohditaan miten pitäisi pukeutua kun lämpötila on +9 astetta...ihmeellinen on ihmisen keho :)
Joulu töissä kuulostaa niin tutulta, opiskeluaikana ja valmistumisen jälkeen ehdin yhden joulun olla vapaalla ennen kuin muutin tänne. Ja heh, nyt sitten vietetään joulu vapaalla ja kaksin miehen kanssa. Ainakin syötävää riittää ;) Niin ja musta ainakin jouluna töissä oli muihin päiviin verrattuna ihana rauhallinen tunnelma...vai oliko sitä itse vaan hövelimpi, ken tietää :)
Ihania välipäiviä ja onnellista uutta vuotta!

Pirdeliina
76/72 | 

Kolmannessa kuvassa näytät todella paljon näyttelijätär Amber Vallettalta. :) Ihanan tunnelmallisia kuvia!

Miuku
77/72 | 

Sulla on maailman ihanimman väriset hiukset :) Kiinnostais tietysti, että miten sellaiset sais? Miten niitä värjätään?

Maia
78/72 | 

Ihanan tutulta kuulostaa. Itse olen joutunut lentoemäntänä lentämään koko joulun ja karkkilakkokin loppui jouluaattoon, ,mutta ikävät asiat yritän unohtaa vaikka viime yö meni laspalmasista palatessa :) ja miehen mukaan paketista meinasi paljastua myös yksi Thomas Sabo pallero. Aika ihana lahja sieltä kuitenki tuli. Oikein hyvää joulua sinne ja kiitos jokaikistä arkipäivää piristävästä blogistasi.

Tiuku
79/72 | 

Kuin paljon sulla ja miehelläs on ikäeroo? :)
Oon kysyny jo aiemmin siin silmälasipostaukses mut et vastannu...
Mukavaa loppuvuotta! :)

plaa plaa
80/72 | 

luulin/tiesin että oot sairaanhoitaja, mut ootko sittenkin oikeen terveydenhoitaja? terv. utelias

kalastajanvaimo
81/72 | 

Juu toden totta! Karkit ei missään nimessä oo paras lihotuskeino, ei niillä saa kuin huonon olon ;)))

kalastajanvaimo
82/72 | 

Oi kiva kuulla, suomalaiset jouluruoat on parhaita <3 Ja norjalainen pinnekjøtt!

kalastajanvaimo
83/72 | 

Oijsh, hmm... pitkä karkkilakko, öh, viikon? ;D No karkeilla nyt en pystyisi/haluaisi itseäni lihottamaan kuitenkaan, enkä karkin syönnin lopettamista varmaan missään tilanteessa pitäisi laihdutustoimenpiteenä vaan sokerin ja lisäaineen (ja niiden aiheuttaman pahan olon) välttämisenä.

A
84/72 | 

Kyllä sitä voi lihoa vaikka karkkilakossa oliskin.. :) Kaloripommeja kyllä riittää!

kalastajanvaimo
85/72 | 

Kiitos Outi :) Joulu töissä voi olla ihan kiva asia ehheh. Tai niin se on paras ajatella -itseä se vaan harmittaisi kiukutella joulutöistä :) Kiitos kivasta kommentista ja kysymyksistä, ne taisi olla niin laajoja et mun on ehkä vastattava oikein koko postauksella.... en osaa kovin lyhyesti sanoa mitään :) Uuteen päivään herään kuitenkin aika innokkaasti joka aamu -joka päivä kun voi kokeilla jotain uutta! Itseasiassa olen ollut tänäkin viikonloppuna aika monta kertaa hereillä öisin, mutta eniten voimia antaa ajatus siitä, kuinka vähän näitä vuosia pienten lasten kanssa on. Pian saan omaa aikaa ja nukkua kunnolla -enkä tiedä olenko yhtään onnellisempi silloin :')
Kohti kevään valoa!!! :))

oijsh
87/72 | 

jännä että valitat kuinka et millään lihoa, ja sit oot pitkässä karkkilakossa?? :D

outi
88/72 | 

Hei Johanna!
Haluan kiittää sinua ihanasta blogista, joka antaa arkeeni pienen pojan kanssa voimaa. Ihailen positiivisuuttasi ja sitä, että saat paljon aikaan lasten ohella. Et unohda itseäsi, etkä kylvä turhaa negatiivisuutta asioista, jotka useat saattaivat ottaa raskaasti (Joulu töissä jne.) Kun olin raskaana, katselin sinun raskauskuviasi ja sain niistä voimaa laittautua itsekin kauniiksi ja pitää itsestäni huolta. Olen onnellinen äiti lapsen kanssa ja haluan myös nyt huolehtia itsestäni kaiken arjen keskellä. Sinulta saa ihania ideoita ja tsemppiä. Haluaisin vielä kysyä, millaisin ajatuksin heräät yleensä aamuisin? Mistä saat voiman nousta ylös, kaunistautua ja pukeutua nätisti päivittäin, vaikka teilläkin on varmasti yöheräämisiä? Millaisena koet arjen 2 pienen lapsen äitinä? Moni sanoo tuon vaiheen kahden pienen kanssa olevan elämän raskainta öiden ym kannalta.
Tästä kohti kevään valoa!
Ihanin Joulun ajatuksin, Outi

-Pipilotta-
89/72 | 

Jee! Aika hauska huomata, että muutkin unohtelee äidinkielen sanoja! Nuo ovat saksanpähkinöitä.

Jutta
90/72 | 

Hei!
Kommentoin minäkin varmaan ensimmäistä kertaa... Kiitos todella paljon kauniista blogistasi ja kirjoituksistasi! Olisko mahdollista joskus saada ruokapostausta, lähinnä miten koet ruuan osuuden terveyteen ja jaksamiseen? ( Just sokeri, lisäaineet, luomuruoka, superfoodit, E-koodit,gluteiini ym.) Olisi mielenkiintoista kuulla norjalaisesta ruokakeskustelusta ja siitä onko siellä ihmiset havahtuneet ruuan merkitykseen ym. ? Näistä asioista varmasti tullaan tulevana vuonna paljon keskustelemaan täällä Suomessakin ja itseänikin ne ovat alkaneet kiinnostaa.
Kiitos ja hyviä välipäiviä!
Jutta

Nameton
91/72 | 

Ei tuo .cont taida olla se varsinainen videotiedosto. Koitapas etsiä koneeltasi mts tiedostotyypin tiedostoja. (esim:Käynnistä-Etsi ja sitten hakukenttään *.mts. Jos löytyy, niin ne tod näk aukeavat jollain koneesi ohjelmalla.

Tämän kuvion selvitettyäsi päästään jo eteenpäin.

kalastajanvaimo
92/72 | 

hmm, filmit on tiedostotyyppiä .cont, mitä mikään mun tietokoneen ohjemista ei taida osata lukea. Ehkä se on se suurin probleema. Et jos ne sais toiseen tiedostotyyppiin... Kyllä tää selviää vielä! ;D

kalastajanvaimo
93/72 | 

Joo tyttism, itseasiassa ne on tallennettu koneelle, ihan totta! Oikeammin sanottuna siis: en saa niitä auki. Eli ne on suunnilleen kuvatiedostoina videotiedoston sijaan. Koneen omassa muistissa joo ihan totta... En siis tieda puuttuuko multa joku ohjelma, jolla ne sais "auki", videomalliin ja katsottua vai onko ne tosiaan jossain tietokoneen uumenissa vielä videomuodossakin.. Kiitosta vastauksesta, kokeilen sun ohjeita nyt ekaks :))

tyttism
94/72 | 

Se kamerahan kyllä tallentaa (vaikka sen kameran oman ohjelman kautta) kaiken tietokoneelle, joten ainakin mun teekkariaivoni sanoo, että se video pitäis olla kaivettavissa myös jotain kiertotietä esiin. Näin kameran omaa ohjelmaa tuntematta koittaisin selvittää, minne tietokoneen uumeneen se on sen tiedoston tallentanut. Jos kameran ohjelma avaa videotiedostot johonkin listaan, kannattaa oikeaa tiedostoa klikata hiiren oikealla napilla ja valita ominaisuudet/properties ja katsoa, josko sieltä aukeaisi ikkuna ja paljastuisi tallennusosoite (joks on siis jotain tyyliin C://johanna/Omat tiedostot/kamerannimi/jne jne). Sitten kun se osoite on selvillä, voit lähteä etsimään sitä esim. Oma tietokone -pikakuvakkeen takaa pykälä pykälältä. Ensin aukeavasta ikkunasta valitset sen kuvakkeen, mikä tuossa osoitteessa on ekana (esim. C-levy), sitten sen alta seuraavan kansion (esim. johanna) ja niin edelleen. Tai jos se kameraohjelma kertoo, mikä sen videotiedoston nimi on, voit koittaa käynnistä-valikon Etsi-toiminnolla etsiä sitä myös.

kalastajanvaimo
95/72 | 

Jee vihdoin joku tekniikan ihminen ;)
Ihan digivideokamera. Panasonic HDC-SD60.
Saan matskun kamerasta koneelle kameran omalle ohjelmalle. Tässä kohtaa tulee onkelma. HD Writer (=kameran ohjelma) ei suostu/osaa/pysty siirtämään filmejä koneen muistiin, nettiin tai mihinkään muuhunkaan kokeilemaani juttuun... Voisin jotenkin kuvitella, et mun koneesta puuttuu joku osa/ohjelma... *Syvä huokaus*
Sen pitäis olla niin helppoa.
*Tuntee itsensä niiiiin tyhmäksi*

kalastajanvaimo
96/72 | 

Juu jouluna on oikein lepposaa töissä -huomasin nyt ;) Syötin hyvin ja muutenkin hommailtiin aika leppoisasti. Ihania välipäiviä myös sulle!

kalastajanvaimo
97/72 | 

Viinit ja Baileysit on varmasti yököille :P
Joo olen th. Ihanaa Suomen lomaaaaa!!! (Mekin tammikuussa...jee)

kalastajanvaimo
101/72 | 

Oh, niitä värjätään kampaajalla ;) tässä joku aika sitten värjäsin kotona viho viimeistä kertaa -lopputulos oli karsean tumma. En osaa siis vinkata mitään kotiväria, niihin ei oo luottamista ;) Mutta kampaajalla tapaan laittaa sekä vaaleita että tummia raitoja.

kalastajanvaimo
102/72 | 

Oh, kiva kuulla että on muitakin, vaikkei nyt niin kauhean kivasta jutusta ookaan kyse ;)

kalastajanvaimo
103/72 | 

Kiitos, tosi kiva kuulla :)
Olen oikeastaan viihtynyt sh:n hommissa (ja vuorotyössä!) aina niin hyvin, etten ole edes terkkaria ajatellut valmistumiseni jälkeen... mutta nyt tämä vuorotyön/lasten/reissaavan miehen yhdistelmä alkaa tuuppimaan päivätöiden kannalle... olisi niin paljon kätevämpää..
Kiitos, samoin :)

kalastajanvaimo
105/72 | 

Haha, eipä tää mikään salaisuus ole, sitä on sellaset 13 vuotta. Joihinkin kys. saatan toki taktisesti jättää vastaamatta, mutta aina saa ja kannattaa kysellä :))

kalastajanvaimo
106/72 | 

Oi oi oi :S Sairastelussa kivaa on onneksi aina se parantuminen ;))) Kivoja välipäiviä sinne myös <3

kalastajanvaimo
107/72 | 

Jees pox :D Hauskaa oli katsoa uudelleenkin, hyvä musa ja kaikkee ;DDD

kalastajanvaimo
108/72 | 

Hyvä aihe -ruokapostausta on varmasti tehtävä lähiaikoina, katsotaan millainen siitä muodostuu!

Madicken
110/72 | 

Joulunjälkeiset terveiset sinne!

Kivoja kuvia katseltavana taas, kiitos.

Meillä Joulu meni suunnitellusti ystävien seurassa, paitsi kaaduin Tapaninpäivänä vuoteen omaksi oksennustaudin kera, yaks. Makasi vuorokauden oman perheen ja ystävien hoivaamana, ja se oli kyllä suloista.

Mukavia vapaapäiviä!

kalamuija ja lappilifestyle
111/72 | 

Ai siellakin on tehty joulu tøita? Samme her!
Mahdoton olla herkuttelematta. Taalla pøydat notkuu herkkuja. Pikkuleipia, suklaata, hedelmia, limua ja jopa viinia ja Baileysta:) Onkohan ne tarkoitettu yøkølle:)
Niin oletko koulutukseltasi myøs th? Nain kylla taalla meillakin pain yhden ilmoituksen jossa haettiin terv.hoitajaa, mutta siina hakemuksessa sanottiin, etta myøs sairaanhoitajat huomioidaan. Suomessa ei mun mielesta sh voi tehda th:n tøita?!
Hyvia vapaita. Mulla menossa viimeinen tyøyø ja huomenna lahdetaan viikoksi Rovaniemelle:) Ja onnea vuodelle 2011!

anni.
112/72 | 

Olen pitkään lukenut blogiasi ja vasta nyt kommentoin ekaa kertaa. Blogisi on ihanan lämminhenkinen ja joka kerta tulee hyvälle mielelle kun juttujasi lukee :) Itse valmistuin juuri terveydenhoitajaksi ja olisikin kiva kuulla mitä olet ammatistasi pitänyt ja millaisia hommia olet tehnyt :) Käsittääkseni et juuri nyt ole ollut th:n töissä?

Mutta oikein paljon onnea ja iloisia asioita sinulle ja perheellesi vuodelle 2011! :)

Minna
113/72 | 

Tunnelmallisia joulukuvia! Harmillista, että olet joutunut olemaan töissä jouluna. :( Meillä appivanhemmat Norjasta kylässä ja ovat ensimmäistä kertaa maistelleet suomalaisia jouluruokia. Tekivät kuulemma lähtemättömän vaikutuksen. ;)

Ninni
114/72 | 

Hei Johanna!
Olen seurannut blogiasi vuoden verran ja tykännyt kovasti.. sulla on blogissasi kaikkea sopivasti ja kivasti ja aina jää hyvä mieli kun käy kurkkaamassa kuulumisesi. Oikein hyvää uutta vuotta sinne teille ja pirtsakkaa kevättä :)

Cesar Pilkins
118/72 | 

great points altogether, you just gained a brand new reader. What would you recommend in regards to your post that you made some days ago? Any positive?

iphone recovery
120/72 | 

Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch because I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thanks for lunch!

auto insurance lynden wa
121/72 | 

hi!,I like your writing very much! share we communicate more about your article on AOL? I need an expert on this area to solve my problem. May be that's you! Looking forward to see you.

Rhiannon Samaroo
122/72 | 

A powerful share, I just given this onto a colleague who was doing a bit of analysis on this. And he the truth is purchased me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love studying more on this topic. If potential, as you turn out to be expertise, would you mind updating your blog with extra details? It's extremely useful for me. Huge thumb up for this weblog put up!

Tatouage nuque
124/72 | 

Hiya, I?m really cheerful I possess institute this info. Today bloggers publish but about talks plus

portrait photographers
126/72 | 

I intended to compose you one tiny remark to be able to say thanks a lot the moment again over the great thoughts you've featured in this article. It was certainly extremely generous of you giving unreservedly what exactly many people would have advertised for an e-book to end up making some bucks for themselves, and in particular seeing that you could possibly have done it in case you considered necessary. These solutions likewise worked to provide a great way to be certain that most people have the identical desire like my own to see a great deal more around this condition. I'm certain there are millions of more fun times up front for individuals who scan your site.

moving trucks sc
128/72 | 

Attention to detail is perhaps the most important aspect of dealing with priceless items and furniture, and customers simply cannot afford to risk their hard earned belongings with any firm other than Palmetto Specialty Transfer.

Doyle Valasek
130/72 | 

I said "contextually" retarded - not mentally retarded. It means? that you entirely missed the context of the line, which would've told you exactly what was said.

Jerrica Desomma
131/72 | 

kým pokémon e?te dobre ... Ale ke? za?nu s tými najnov?ími filmami od Disney.. vymetá mozog.. ... Ja som vyrastala na Ká?erove...Rýchlej rote,?karedom ká?atku a podobne.... a e?te dnes si ich? rada pozriem :)

dentist gold coast
132/72 | 

Black Ops Zombiesâ?¦ [...]some folks nonetheless have not played this game. Itâ??s hard to envision or believe, but yes, some people are missing out on all with the enjoyable.[...]â?¦

Photoshop video tutorials
133/72 | 

Some genuinely nice and utilitarian information on this internet site, as effectively I believe the style has got great capabilities.

sichtbar
134/72 | 

I really enjoyed reading this post. You write about this subject perfectly. I really appreciate reading your blog and i may definetly bookmark it! Keep up the fascinating articles!

Ward Nanik
136/72 | 

Thanks for showing your opinions. Being a blogger, I'm continually searching for fresh and different solutions to look at a matter. I find excellent creativity in doing this. Thanks a ton once again

Jerry Ilarraza
137/72 | 

I've been absent for some time, but now I remember why I used to love this blog. Thank you, I?ll try and check back more frequently. How often do you update your site?

Deleted files mac
138/72 | 

Good web site! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written. I'm wondering how I might be notified when a new post has been made. I've subscribed to your feed which must do the trick! Have a nice day!

like
140/72 | 

builders do not ever keeps coming down within an quick. Your conduct of net building contractors

Horace Perry
142/72 | 

I've loved reading this blog very much. It's good to see that you are all having fun with yourselves and making an actual difference to peoples lives. Trying forward to further contributions, thanks again.

get in shape with exercise rou...
143/72 | 

I surely did not realize that. Learnt some thing new these days! Thanks for that.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram