Suunnilleen yhden aikaan tänään töissä sain tekstiviestin mieheltä, et no miten se nyt on, pääsetkö lähtemään vähän aiemmin tänään. Ennen sitä kolmea siis?

Ehdin vastaaman miehen viestiin kello 15.15. Sanomaan, että enpä tiedä ehdinkö vielä ihan toviin lähtemään. Mulla on tavallisesti ihan ok työtahti, mutta kuinka tyypillistä, että tänään meni ihan reippaasti yli. Meidän oli tarkoitus lähteä ajelemaan Stavangeriin pikku viikonloppulomalle. Ajoissa.

No lähdettiin me. Ei vain ajoissa.

Täällä oli kyllä kiva ylläri: Tall Ships Race! Ja vaikka mitä. Katotaan jos myöhemmin ehdin laittamaan lisää mahtavia veneitä, nyt on tää mokkulanetti niin hidas että en kyllä käytä koko iltaa kuvien lataamiseen! ;)

Niin ja äsken rannassa konsertissa lauloi eräs Vidar -niminen mies kitara kädessään, että joskus elämän tuntee vahvemmin.

Niin.

Kommentit (25)

Kiki
1/25 | 

Aika jänskää! Mä kävin juhannuksen jälkeen Irlannissa Waterfordissa laivojen lähtöpaikalla niitä ihailemassa ja teki kyllä mieli hypätä yhden laivan kyytiin ja
matkustaa sinne Norjaan, minne niiden reitti nyt lopulta päätyi :)
Mutta hauskaa, että pääsitte niitä katsomaan ja että ne pääsivät perille ;)
Kiitti maailman ihanimmasta blogista!

Henriikka
2/25 | 

Hei!
Mun on ihan pakko kysyä, mistä toi kuva on ton otsikon alla? Siis toi missä on tie ja tuntureita. Näyttää ihan siltä tieltä, mikä on Skibottnin lähellä!
Ps. Sulla on mielettömän hyvin tehty blogi.

Laura
3/25 | 

Moikka!
Ajattelin vaan kysästä, että eikös sulla ole semmonen koru missä on ketjussa roikkuu pyöreä jutska ja siihen on kaiverrettu teksti minkä saa itse valita? Ainakin olin bongaavani jostain kuvasta semmosen. :)
Onko sulla muistissa sitä osotetta mistä niitä vois tilailla? :) Kiitoksia paljon!

Sanna
4/25 | 

ihania kuvia ja Norjan maisemia! :) Susta oli muuten pieni juttu tämän päivän Ilkka-sanomalehdessä. Siinä kerrottiin kuinka Maija Vilkkumaa oli haukkunut suomalaisia bloggaajia tylsiksi ja kymmenvuotiaan oloisiksi.
Lehdessä oli pari esimerkkiä muista blogeista ja sitten toimittaja oli kirjoittanut että: kolmekymppinen Johanna asuu norjalaisen kalastajamiehensä ja kahden lapsensa kanssa Etelä-Norjassa ja kirjoittaa perheen sisustushaaveista ja, retkistä ja tavallisesta arjesta. Kymmenvuotiaan oloista ? Blogisi on ihana ja sitä on mukava lukea. Aurinkoisia kelejä sinne Norjaan! <3

Mia Willa Oliviasta
6/25 | 

Olimme viime kesänä Norjassa lomareissulla.
Noihin maisemiin ei varmaan koskaan kyllästy!!
Aivan ihania kuvia, varsinkin tuo vuorimaisema pysähdyttää:)

Elisa
7/25 | 

Oih miten kaunista. Onko siellä tosiaan noin kylmä? Täällä hikoillaan yöt ja päivät. Kaulahuivia tarvitsee vain automatkoilla, kun ilmastointi huutaa hoosiannaa. ;) Ihanaa lomaa, odottelen lisäkuvia.

Sanna-Riikka
8/25 | 

Parempi myöhään, kuin milloinkaan! Ihanan näköistä ja todellakin jään odottelemaan lisää näitä kuvia. Onko teillä siellä noin kylmä, kun katsoo ihmisten pukeutumista??? Meillä, kun täällä Suomessa on liki pitiäen substrooppinen ilmasto tällä hetkellä!!! Mukavaa minilomaa teille!

Elina
9/25 | 

Nuo ihanat laivat saapuvat Turkuun elokuussa. Maakrapukin nauttii kun pääsee niitä ihailemaan. Teillä on lisänä vielä nuo mahtavat maisemat. Mukavaa pikkulomaa sinne Norjaan.

Fröken M
11/25 | 

Mikä ruskea ihana käsilaukku sulla on kuvassa, mistä ???

Nauttikaa ihanasta minilomasta !!!!

Minsku
12/25 | 

Aih, miten ihanaa! Tulee mieleen ajat Englannissa, asuminen satamakaupungissa houkutti samanlaisia laivoja ihasteltavaksemme! PItäkäähän hauska loma!

Teija
14/25 | 

Aivan ihanat maisemat! Ja tall shipsitkin vielä! tääl Turussa kun ne on, niin aina on pakko päästä tunnelmoimaan :)

kalastajanvaimo
15/25 | 

jees, se on Suvimariadesign, josta korun sain. Googlettamalla löytyy, kun olen nyt niin laiska enkä jaksa etsiä suoraa linkkiä, sorry :)) Suvimariadesign!

kalastajanvaimo
16/25 | 

Hih, eikö Maija Vilkkumaa lue mun blogia??? ;D
(Vai hetkinen, juuri mun blogiako se lukeekin.....? :O)
Hehe, hauska juttu joka tapauksessa, kiva kun kerroit!

kalastajanvaimo
17/25 | 

Ainolla on silver cross -matkarattaat. Ollin vanhat kylläkin eli vuosia vanhat :)

kalastajanvaimo
18/25 | 

Kiitos. Noi vuoret on tosiaan uskomattomia, tuntee itsensä aika pieneksi :D

kalastajanvaimo
19/25 | 

:D Joo täällä on varmasti ollut alle kakskymmentä :( Ei mitään kesäilmoja. Mekin tultiin tänne hellemekoissa, mut oltiin onneks varauduttu...

kalastajanvaimo
21/25 | 

Ai ne tulee elokuussa, teillä on sitten se kiva vielä edessä! Kiitos :)

kalastajanvaimo
23/25 | 

Kiitos! Laukku on Mulberryn (miesten) Alfie -malli, jota ei enää taideta valmistaakaan, nyt niillä on vain Elfie! :)

kalastajanvaimo
24/25 | 

Juu kyllä näitä useamminkin ihastelis, ei vaan ihankotisatamissa näy meillä ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011