Suunnilleen yhden aikaan tänään töissä sain tekstiviestin mieheltä, et no miten se nyt on, pääsetkö lähtemään vähän aiemmin tänään. Ennen sitä kolmea siis?

Ehdin vastaaman miehen viestiin kello 15.15. Sanomaan, että enpä tiedä ehdinkö vielä ihan toviin lähtemään. Mulla on tavallisesti ihan ok työtahti, mutta kuinka tyypillistä, että tänään meni ihan reippaasti yli. Meidän oli tarkoitus lähteä ajelemaan Stavangeriin pikku viikonloppulomalle. Ajoissa.

No lähdettiin me. Ei vain ajoissa.

Täällä oli kyllä kiva ylläri: Tall Ships Race! Ja vaikka mitä. Katotaan jos myöhemmin ehdin laittamaan lisää mahtavia veneitä, nyt on tää mokkulanetti niin hidas että en kyllä käytä koko iltaa kuvien lataamiseen! ;)

Niin ja äsken rannassa konsertissa lauloi eräs Vidar -niminen mies kitara kädessään, että joskus elämän tuntee vahvemmin.

Niin.

Kommentit (25)

Kiki
26/25 | 

Aika jänskää! Mä kävin juhannuksen jälkeen Irlannissa Waterfordissa laivojen lähtöpaikalla niitä ihailemassa ja teki kyllä mieli hypätä yhden laivan kyytiin ja
matkustaa sinne Norjaan, minne niiden reitti nyt lopulta päätyi :)
Mutta hauskaa, että pääsitte niitä katsomaan ja että ne pääsivät perille ;)
Kiitti maailman ihanimmasta blogista!

Henriikka
27/25 | 

Hei!
Mun on ihan pakko kysyä, mistä toi kuva on ton otsikon alla? Siis toi missä on tie ja tuntureita. Näyttää ihan siltä tieltä, mikä on Skibottnin lähellä!
Ps. Sulla on mielettömän hyvin tehty blogi.

Laura
28/25 | 

Moikka!
Ajattelin vaan kysästä, että eikös sulla ole semmonen koru missä on ketjussa roikkuu pyöreä jutska ja siihen on kaiverrettu teksti minkä saa itse valita? Ainakin olin bongaavani jostain kuvasta semmosen. :)
Onko sulla muistissa sitä osotetta mistä niitä vois tilailla? :) Kiitoksia paljon!

Sanna
29/25 | 

ihania kuvia ja Norjan maisemia! :) Susta oli muuten pieni juttu tämän päivän Ilkka-sanomalehdessä. Siinä kerrottiin kuinka Maija Vilkkumaa oli haukkunut suomalaisia bloggaajia tylsiksi ja kymmenvuotiaan oloisiksi.
Lehdessä oli pari esimerkkiä muista blogeista ja sitten toimittaja oli kirjoittanut että: kolmekymppinen Johanna asuu norjalaisen kalastajamiehensä ja kahden lapsensa kanssa Etelä-Norjassa ja kirjoittaa perheen sisustushaaveista ja, retkistä ja tavallisesta arjesta. Kymmenvuotiaan oloista ? Blogisi on ihana ja sitä on mukava lukea. Aurinkoisia kelejä sinne Norjaan! <3

Mia Willa Oliviasta
31/25 | 

Olimme viime kesänä Norjassa lomareissulla.
Noihin maisemiin ei varmaan koskaan kyllästy!!
Aivan ihania kuvia, varsinkin tuo vuorimaisema pysähdyttää:)

Elisa
32/25 | 

Oih miten kaunista. Onko siellä tosiaan noin kylmä? Täällä hikoillaan yöt ja päivät. Kaulahuivia tarvitsee vain automatkoilla, kun ilmastointi huutaa hoosiannaa. ;) Ihanaa lomaa, odottelen lisäkuvia.

Sanna-Riikka
33/25 | 

Parempi myöhään, kuin milloinkaan! Ihanan näköistä ja todellakin jään odottelemaan lisää näitä kuvia. Onko teillä siellä noin kylmä, kun katsoo ihmisten pukeutumista??? Meillä, kun täällä Suomessa on liki pitiäen substrooppinen ilmasto tällä hetkellä!!! Mukavaa minilomaa teille!

Elina
34/25 | 

Nuo ihanat laivat saapuvat Turkuun elokuussa. Maakrapukin nauttii kun pääsee niitä ihailemaan. Teillä on lisänä vielä nuo mahtavat maisemat. Mukavaa pikkulomaa sinne Norjaan.

Fröken M
36/25 | 

Mikä ruskea ihana käsilaukku sulla on kuvassa, mistä ???

Nauttikaa ihanasta minilomasta !!!!

Minsku
37/25 | 

Aih, miten ihanaa! Tulee mieleen ajat Englannissa, asuminen satamakaupungissa houkutti samanlaisia laivoja ihasteltavaksemme! PItäkäähän hauska loma!

Teija
39/25 | 

Aivan ihanat maisemat! Ja tall shipsitkin vielä! tääl Turussa kun ne on, niin aina on pakko päästä tunnelmoimaan :)

kalastajanvaimo
40/25 | 

jees, se on Suvimariadesign, josta korun sain. Googlettamalla löytyy, kun olen nyt niin laiska enkä jaksa etsiä suoraa linkkiä, sorry :)) Suvimariadesign!

kalastajanvaimo
41/25 | 

Hih, eikö Maija Vilkkumaa lue mun blogia??? ;D
(Vai hetkinen, juuri mun blogiako se lukeekin.....? :O)
Hehe, hauska juttu joka tapauksessa, kiva kun kerroit!

kalastajanvaimo
42/25 | 

Ainolla on silver cross -matkarattaat. Ollin vanhat kylläkin eli vuosia vanhat :)

kalastajanvaimo
43/25 | 

Kiitos. Noi vuoret on tosiaan uskomattomia, tuntee itsensä aika pieneksi :D

kalastajanvaimo
44/25 | 

:D Joo täällä on varmasti ollut alle kakskymmentä :( Ei mitään kesäilmoja. Mekin tultiin tänne hellemekoissa, mut oltiin onneks varauduttu...

kalastajanvaimo
46/25 | 

Ai ne tulee elokuussa, teillä on sitten se kiva vielä edessä! Kiitos :)

kalastajanvaimo
48/25 | 

Kiitos! Laukku on Mulberryn (miesten) Alfie -malli, jota ei enää taideta valmistaakaan, nyt niillä on vain Elfie! :)

kalastajanvaimo
49/25 | 

Juu kyllä näitä useamminkin ihastelis, ei vaan ihankotisatamissa näy meillä ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011