Voi noita mun ripsiä. Voihan kökkö ;) Silmät vähän vuoti ulkona.

Mut olen siis käynyt poistamassa luomen. Ja mulla on ihan (Batmanin) Jokeri-olo. Ymmärrätte varmaan kuvan perusteella miksi. Luojan kiitos mitään suurempia kauneusleikkauksia ei tullut tehtyä, nyt jo tuntuu naama ihan hassulta. Vaikka joissain naamoissa se pieni arpikin kaunistus olisi vai miten Leevi and The Leavings lauloikaan.

 

Dagens neule Part Two / raitapaita H&M / farkut BIKBOK / kengät Ecco

No mut olen ainakin aika kiltti Jokeri ja Jokeriksi aika hyvä rakentamaan junaratoja et kyllä tää varmaan tästä :D

 Muistakaa arvonta alla, tulkaa mukaan! :)

Kommentit (125)

Tiina
126/125 | 

Hei te joilta on poistettu luomia kasvoista! Mulla on paljon luomia kasvoissa, tuntuu että niitä on tullut viime vuosina vain lisää. En tajua... :( En ole auringonpalvoja, enkä keksi mitään syytä tähän. Luomeni ovat tasaisia pilkkuja, eivät mitenkään koholla. Oletteko poistattaneet juuri tällaisia luomia? Työpaikkalääkäri sanoi, että jos hän olisi minä niin pitäisi mieluummin luomet, kuin ottaisi tilalle arvet. Se kuulosti pelottelulta... Kannattaako pelata varman päälle ja hakeutua muulle kuin työterveys/yleislääkärille, vai onko turha epäillä heidän ammattitaitoaan? Entä voiko niihin arpien muodostumiseen jotenkin vaikuttaa, jollain voiteella siis?

Outi L
127/125 | 

Hui! Ja heippa luomi! :-)

Tuttu plastiikkakirurgi poisti minulta kasvoista luomen noin vuosi sitten ja sain tarkat ja tiukat ohjeet jälkihoitoon. Mm. hengittävä ihoteippi ihon tukena päällä riittävän kauan, niin arpi ei leviä kasvolihasten liikkeiden myötä. Sillä vaikka iho on ns. ummessa, itse arpeutumista tapahtuu vielä viikkoja ja kuukausia siellä ihon kerroksissa.

Kelo-Cote-niminen arpivoide on suosittelun arvoinen, ehkäisee sellaisen paksun arven syntymistä.

Public Car Auctions
128/125 | 

Cool blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog shine. Please let me know where you got your design. Bless you

Krisse
129/125 | 

Itse aikanaan poistatin pari luomea kasvoista, kokenut plastiikakirurgi leikkasi, mitään arpea ei jäänyt. Kolmannen poistatin sitten myöhemmin laserilla, siitä jäi valkoinen sileä arpi joka ei näköjään parane koskaan, täplä loistaa aika kirkkaana naamassa varsinkin kun ruskettuu. Leikkaamista siis suosittelen itse. Poikaystävältä poisti isoja luomia tavallinen lääkäri ja niistä jäi tosi komeat arvet. Asiantuntijalle siis ja veitsellä!

Luomen "juurista": vaikka olisi leikattu niin voi alkaa kasvaa uudelleen (lienee tosin harvinaista). Minulla on vartalossa yksi leikattu alkanut taas vähän kasvaa.

Hyvä tuosta tulee, tsemppiä hurmaavalle bloggaajalle!

Hoopo
130/125 | 

Näin tuon tikkikuvan Facebookissa ja luulin että se arpi oli vaan photaroitu siihen suupieleen. Ajattelin että se on tullut siitä kalastajan koukusta, joka on mennyt tuosta suupielestä läpi, kun on sinut napannut. ^_^

Sanaz
131/125 | 

Tosissaan tollasten pienten luomien arpien ei pitäisi näkyä. Itse oon poistattanut nenänpielestä pienen tumman luomen eikä näy jälkeäkään tikeistä, eli no hätä!

Eliisa
132/125 | 

Kiitos Johanna! Taisin juuri vihdoin lopullisesti päättää, että ainakin yksi kasvoluomistani lähtee ennen synttäreitäni huhtikuussa.

Olen myös joskus miettinyt, että mitäköhän muut ihmiset on mieltä näistä luomista. Itseä ne eivät enää häiritse, ovat olleet naamassani suunnilleen aina. Tuo yksi on viimeaikoina ottanut enemmän päähän, siitä jää varjo! Siinä menee raja, pois kaikki, joilla on oma varjo. :)

Kiitos blogista. Elän helsinkiläisenä citysinkkuna melko erilaista elämää, eikä päälläni ole koskaan mitään romanttista. Olen myös insinööri ja tiedän, etten soveltuisi ollenkaan hoitoalalle. Kaikesta erilaisuudesta huolimatta löydän paljon samaistuttavaa ja toistaalta on ihana itsekin nähdä välillä perhe-elämää ja Norjaa.

Janna
133/125 | 

Hei, mietin tässä ku itekki asun norjassa ja mun pitäis poistattaa yks luomi, ja mun työkaveri sano et niiden pitää lähettää mut ihospesialistille hammerfestiin, enkä sitte oo ton takia saanu aikaseksi tehdä sitä, mutta aloin tosiaan epäilemään että ihanko tarvii ihospesialisti olla että saa luomen pois?? ,mites sulla?

Linnea
134/125 | 

Minultakin poistettiin kaksi luomea kasvoista ja olisin halunnut, että lääkäri poistaisi samalla käynnillä kolmannen luomen joka on silmän ja posken välissä, mutta hän sanoi, että ei halua poistaa nuorelta naiselta, joka ei varmaan tykkäisi arvesta. Sanoin etten välitä arvesta, mutta silti hän ei poistanut.
Nyt niiden kahden luomen poiston jälkeen tuumasin, että hänen olisi pitänyt poistaa sen kolmannen, koska kahden luomen poistokohdissa ei näy yhtään arpea eli siististi hän ompeli. Harmin paikka! Varmasti joku muu lääkäri jättää arven, jos poistatan tämän kolmannen luomen lähiaikoina.

Siskoltani poistettiin kaksi luomea eli yksi luomi sairaalassa ja yksi luomi terveyskeskuksessa. Vain toisesta tuli tosi pahan näköinen ison kolikon kokoinen arpi, jota syväjäädytettiin muutaman kerran eikä se arpi hävinnyt mihinkään. Siskoa harmitti, ettei voinut poistattaa molemmat luomet yhdessä paikassa koska varmasti ei olisi tullut pahannäköinen arpi siihen toiseen luomenpoistoon.

Että semmoista!

Heidi
135/125 | 

Hei, kyselisin vain luomileikkausten hintoja. Täällä on aika moni poistattanut luomiaan, joten voisitteko kertoa millaisia hinnat ovat tavallisella lääkärillä ja plastiikkakirurgilla?

Itselläni on useita tummia luomia kasvojen/niskan alueella, jotka tuntuvat muuttaneen muotoaan ja haluaisin ne pois. En vain ole aiemmin uskaltanut lähteä leikkauttamaan, koska olen kuvitellut, että niistä jää kamalat arvet. Ja toisaalta sitten en tiedä, onko opiskelijalla varaa luomenpoistoihin. Kiitos, jos joku osaa auttaa :)

Ja paranemisia Johannalle!

Mari
136/125 | 

Asuin joskus 90-luvun lopussa puoli vuotta Oslossa. Silloin Grûnerlokka olo vielä jonkinlaisessa "huonossa maineessa". Paljon etnisiä kauppoja eikä sen kummemmin kahviloitakaan. Hauska huomata että alue on noussut nyt oikein trenipaikaksi. Satutko Hayfever muistamaan mikä ankea opiskelija-asuntola siinä Grünerlokan laitamilla on? Asuin siinä, mutten millään muista kadun nimeä enää :(

Hayfever
137/125 | 

Oslolaisena voisin suositella Grünerløkkan ravintoloita. Aivan herkkuja!

Ja ehdottomasti Karl Johanin ulkopuolinen Oslo on se kaikkein tunnelmallisin. Karl Johankin on kaunis mutta moni kävijä jää turhan pienelle alueelle.

Mukavaa matkaa!:)

JumppisTiina
138/125 | 

Heippa "kulkija", mitähän mahdat tarkoittaa "sivullisella" :) Luulempa, että se on Johanna itse joka täällä päättää jos haluaa jonkun kirjoituksen bannata tai "kieltää puuttumasta". Sun avautuminen "kulkija" oli hölmö ja ajattelematon<3 Sitä voisi kutsua jopa brainfartiksi, jos suostut ymmärtämään mitä tarkoitan;) Ai niin- ja edellinen on vaan mun mielipide;)

Ina
139/125 | 

Ei käsikarvoja kuulukaan poistaa, oishan se aika ilkeen tuntunen jos ois sellanen kova sänki käsivarsissa. :o :)

EmJei
140/125 | 

Hehhee, muistan joskus alkuvuodesta 2011 udelleeni sulta mielipidettäsi kasvoissa olevista luomista ja totesit, että kyllä ne kauneuspilkkuja ovat. Samoilla linjoilla olin itsekin, vaan niin kävi että tällaisen aikuisen ihmisen äippä oli tomera ja tilasi ajan luomenpoistoon ja mentävähän sinne oli! :) Laserille poltetiin kaksi melko isoa kasvoista ja vaikka yhä on toisen paikalla kuoppa (joka ei varmaan koskaan katoa) en voisi olla tyytyväisempi!

Siis vaikka jäisi arpikin, niin se on aina kauniimpi kuin itse luomi! Onnea hyvästä työstä ;)

EmJei
141/125 | 

Hehhee, muistan joskus alkuvuodesta 2011 udelleeni sulta mielipidettäsi kasvoissa olevista luomista ja totesit, että kyllä ne kauneuspilkkuja ovat. Samoilla linjoilla olin itsekin, vaan niin kävi että tällaisen aikuisen ihmisen äippä oli tomera ja tilasi ajan luomenpoistoon ja mentävähän sinne oli! :) Laserilla poltettiin kaksi melko isoa kasvoista ja vaikka yhä on toisen paikalla kuoppa (joka ei varmaan koskaan katoa) en voisi olla tyytyväisempi!

Siis vaikka jäisi arpikin, niin se on aina kauniimpi kuin itse luomi! Onnea hyvästä työstä ;)

Anne
142/125 | 

Hei, suosittelen kelo-cote -nimistä arpigeeliä, auttaa häivyttämään mahdollista arpea. Saa ainakin täällä apteekista ilman reseptiä eikä ole mahottoman kallista. Enää pitäisi muistaa vaan laittaa sitä...

Terveisin Arpi-poski, joka ei pystynyt olemaan hymyilemättä niin paljon, että tikit repesi :D

Tiina
143/125 | 

Mulla taas on kertynyt jalkoihin reilun 10 vuoden aikana "mukavat" verkostot ns. luutasuonia, ihan kuin olisi hämähäkinseittiä. Olen 31-vuotias. Kävin viime syksynä verisuonikirurgilla, joka jalat ultralla tutkittuaan totesi, että minulla ei ole mitään sairautta tms. vaan tämä on enempi kosmeettinen vaiva. Taustalla ehkä suvun suonikohjutaipumus yhdistettynä e-pillereiden syömiseen (sen reilu 10 v.) Nämä olivat lääkärin pohdintoja, mutta varoiksi lopetin pillerit, ja hyvä näin. Olen menossa vaahtoruiskutus- ym. hoitoihin, mutta en ole päättänyt tarkkaa ajankohtaa. Lapsia en tule todennäköisesti haluamaan, joten sikäli ei tarvitse lykätä menemistä. Jalkani ovat niin karseat, että olen kyllä valmis maksamaan siitä, että saan tähän apua. Vaikkei tästä ole tullut minulle mikään suuri ongelma tai onnellisuuden este, niin kyllä se silti häiritsee: välillä enemmän, valillä vähemmän.

KatjaK
145/125 | 

Mulla on kanssa alahuulen reunassa luomi, joka on pikkuhiljaa kasvanut, ei se ole mikään valtava vieläkään, mutta sen verran erottuva joka tapauksessa, että välillä kuulee kommenttia "Sulla on joku piparinmuru alahuulessa" johon on kiva vastata, että kiitti mutta se on luomi. Olen jo harkinnut sen poistattamista joskos meidän ihana verisuonikirurgi näppärine käsineen sen joskus poistaisi, mutta toisaalta olen ajatellut, että se luomi on osa minua ja tavallaan kauneuspilkku. Huulipunan kanssa läträämisestä tosin ei tule oikein mitään kun se on tosiaan ihan huulen reunassa ja sitten puna lähtee seikkailemaan luomen kohdalla ihan mihin lystää vaikka miten rajailisi :-)

Eiköhän sun haavasi parane ihan hienosti, ja jos siihen pieni arpi jää niin onko se maailmanloppu (ei siis sillä että ajattelisin sun sitä ajattelevan maailmanloppuna), onpa sitä ihmisiä joilla on palovamma joka peittää puolet kasvoista ja paljon muutakin. Pieniin jälkiin ei maailma kaadu.

P.S. Mä en kyllä voi käsittää miten joku bloggari viitsii nähdä vaivaa toisen bloggarin luomista?!?

Sari
146/125 | 

Hei vaan ja toivotaan että arpi paranee nopeasti. Itseltäni on poistettu luomia varmaan kymmenkunta kappaletta kasvoista, joista suurin osa ihan pieniä pisteitä mutta muutama isompi. Yhden jätin "kauneuspilkuksi". Ne poistettiin laserilla, joista ei jäänyt sitten niin minkäänlaista arpea. Vink vink. Paraneminen oli nopeaa ja jälkeäkään ei jäänyt. Tästä innostui muutama työkaverini ja sukulaiseni poistamaan myös luomia kasvoistaan, kaikki 100 %:sti tyytyväisinä.

mari
147/125 | 

Hei Laura E. Viitsisitkö vihjaista kuka on tämä johtava plsatiikkakirurgi? Itsellänikin olisi tarvetta moiseen leikkaukseen. Kiitoksia.

Katja
148/125 | 

Kiitos vinkistä!

Heti tänään kipin kapin apteekkiin.

Minulle nämä luomet olivat myös vaaleita eivätkä sinänsä häirinneet, mutta leuan luomi alkoi kasvaa. Poistettiin sitten myös silmän ja silmälasien alla oleva samalla kertaa. Uskoin lääkäriä, että poisto kannatti, mutta häiritseehän tuo arpi, kun aina saa olla piilottamassa.

Lotta
149/125 | 

Täytyykin käydä katsastamassa josko löytyisi! Meillä on käytössä kohta 40 vuotta vanha junarata, jota pyritään välillä vähän uudistamaan juurikin uusilla lisäosilla :)

kalastajanvaimo
150/125 | 

Heisann Jess :) Ja det er så dårligt... :D Men du gissar helt rett; det var en leverfläck. Tack för uppmuntring <3

kalastajanvaimo
152/125 | 

Voi vitsi, siinä oli niin monta vanhentunutta linkkiä jne., et mun oli pakko ottaa se muokkaukseen! Yritän saada pian takaisin :))

kalastajanvaimo
153/125 | 

Voisin yrittää tehdä pikkuisen Oslo -jutun nyt kun olen siellä vallan vierailut :)) Kiitos toiveesta!

kalastajanvaimo
154/125 | 

Kiitos <3 Ihanaa kuulla että tästa voi vielä tulla ihan tyttömäinen Jokerin sijasta :)))

kalastajanvaimo
155/125 | 

Hihi :)) Mulla on aika vähän karvoja käsissä eli en poista. Mut en ihmettelis vaik joku poistaiskin.... :)

kalastajanvaimo
157/125 | 

Voi kiitos, aina niin hauskaa kun kommentoit <3 Munkin mielestä luomet on kivan persoonallisia, mutta suunpielen luomi oli vain alkanut häiritsemään, kasvanut pikkasen roikkuvan malliseksi (not nice) ja epätasaiseksi, röpelöiseksi... Tuntui parhaalta poistaa :) Mutta pienen söpöliinin nenän alla pidän ;))
Kiitos Emilia <3

kalastajanvaimo
158/125 | 

Voi että kun en nyt oo ihan varma tästä... kyllä sen täytyy Brio olla ja aika uusikin, ehkä vuoden vanha kapistus...

kalastajanvaimo
159/125 | 

Kiitos hyvästä vinkistä, tähän en oiskaan osanut sanoa mitään :)

kalastajanvaimo
161/125 | 

En suoraansanottuna tiedä mitä tikkaustapaa tässä on käytetty... Luotan vaan et hyva siitä tulee :P

kalastajanvaimo
162/125 | 

Mmm, en periaatteessa ole kauneuskir. vastaan, mutten oikein jaksa uskoa, että se pidemmän päälle tuo onnea... Melkein tuntuu, että siitä tuee vähän sellainen kierre eikä sit koskaan ole tyytyväinen mihinkään. Monet kärsivät myös psyykkisistä ongelmista jälkeenpäin.... Mulla oli pikkasen hassu "leikelty" olo jopa tän pienen luomenpoiston jälkeen...
Mut kuten sanottu, mulla ei ole mitään sitä vastaan, jos operoiminen tosissaan parantaa elämänlaatua. Mulla ei ole kropan kanssa mitään suuria komplikaatioita eikä tarvetta muutokseen, mutta asia voi olla täysin toisin jonkun toisen kohdalla ja ymmärrän sen ihan hyvin.
Sit voi aina pitää maximekkoja ja muita ihanuuksia kesällä, kyllä ne lapset vaan korvaa ihan kaiken <3

kalastajanvaimo
163/125 | 

Kiitos paljon vinkeistä! Mulle ei näin tarkkoja ohjeita annettukaan :/ Täytynee pitäa jotain tässä päällä sit vielä. Vaik melkein en kyllä uskalla edes nauraa nyt ;)

kalastajanvaimo
164/125 | 

Oi kuulostaa ihanalta!! Mullakin ois huomenna vapaapäivä et toivottavasti saadaan tännekin aurinkoa :))

kalastajanvaimo
166/125 | 

Voi vitsi kun en muista.... Olen kyllä aika varma et se on Brio. Sellanen viidakkorata :)

kalastajanvaimo
167/125 | 

:D Voi ei :D Voin niin kuvitella että nolotti.... hihi. No oli ihanat auttajat kuitenkin :P

kalastajanvaimo
168/125 | 

Mun omalääkäri ei halunut itse poistaa kasvojen alueelta vaan lähetti plastikkakirurgille. Ehkä siis suosittelisin spesialistia... Mulla ei sit ookaan kokemusta muista kuin koholla olevista luomista *huoh* ;)

kalastajanvaimo
170/125 | 

Kiitos kovasti hyvistä tsempeistä! Minutkin operoi juurikin kokenut plastikkakirurgi ja siksi oikeastaan luotankin, et tapa oli oikea :) Kiva saada vahvistus :)

kalastajanvaimo
171/125 | 

Kiitos paljon vinkistä!! Täällä on oikeastaan ihan samat tuotteet kuin Suomesa, olen melkein varma että totakin sidosta olen nähnyt... Täytyy siis hankkia palanen! :)

kalastajanvaimo
174/125 | 

Enpä ollut edes kuulut moisesta. Varmasti tosi toimiva tapa. Ei tästä varmaan pahaa jälkeä jää juu ja jos jääkin niin varmaan huomaamattomampi kuin se edellinen eli luomi! :)

kalastajanvaimo
175/125 | 

Kiitos Kati :) Ihmeen vähän toi haava häiritsee onneksi... odotan kyllä jo innolla tikkien poistoa!

kulkija
176/125 | 

Älä sinä sivullisena puutu tähän, äläkä vääristele tarkoitusperiäni miksi kirjoitin mitä kirjoitin.

Minusta on omituista kirjoittaa jonkin toisen ihmisen ulkonöästä ihan asiatonta ja ällöttävää tekstiä. Aivan outoa, että jonkun toisen ihmisen luomet kasvoissa ärsyttävät niin kovasti, että pitää herjata.

kalastajanvaimo
177/125 | 

:D Anoppikin soitti tänään kun se ei norjalaisena ymmärrä tekstistä mitään ja oli jo kauhulla kuvitellut monia erilaisia juttuja et mitä mulle on käynyt :D Ei mitään vakavaa siis.... :)

kalastajanvaimo
178/125 | 

Joo en tosiaan tienyt ja ihan hyvä kulkija ettet kertonutkaan tarekmmin mista blogista oli kyse ;) Kiitos kivasta palautteesta :) Kyllä Ingrid voi hyvinkin olla minusta kyse -ikävä kyllä. On multa täälläkin kyselty et miksi mulla on naamassa tällasia "syyliä" ja "paiseita"... Kuka miksikin haluaa luomia kutsua ;) Mut ei se mitään :) Mieluummin luomet kuin tollanen käytös, sanotaan vaikka näin :)

kalastajanvaimo
179/125 | 

Kiitos kivasta palautteesta näinkin hurjan aiheen keskellä ;)
Minä puhun lapsille suomea. He puhuvat enimmäkseen norjaa, mutta ymmärtävät kaiken suomen ja toivottavasti puhuvatkin sujuvasti kun tarve tulee :) Mieheni ei puhu suomea, joten kaikkien yhteinen kotikieli on norja.

kalastajanvaimo
180/125 | 

<3 Oi miten kauniisti sanottu, tuntui kivalta tässä Jokeri-vaiheessa :D
Kiitos postaustoiveesta, laitan ehdottomasti korvan taakse kun tosiaan uutta keittiotä suunnitellessa tuli monta juttua otettua huomioon.

kalastajanvaimo
183/125 | 

Hih toivottvasti tää munkin lääkäri laittoi jotain ihan ohutta... Ettei sit lopun ikäänsä näytä jokerilta ;)

Hattara
184/125 | 

Heippa :)

Yllättävän paksua lankaa on lääkäri käyttänyt, jos vielä ihan plastiikkakirurgilla kävit :O
Olen avustanut paljon lääkäriä, joka tekee pikkukirurgisia toimenpiteitä erittäin tarkasti ja huolellisesti, myös kasvojen alueelta. Me käytämme aina kasvoissa korkeintaan 5-0 lankaa.
Toivottavasti kuitenkin haava parantuu hyvin :)

Muiden tavoin myös minä ihailin tuota junaratasysteemiä :) Meillä paljon Brioa, mutta tuommoista en ole aiemmin nähnytkään!

Ihanaa kevään odotusta sinulle!

JumppisTiina
185/125 | 

Moi "kulkija" ; sulle ihan tuli paha olo! Halusit kuitenkin jakaa tämän tiedon Johannan blogissa;) Ajatella, jos hän itse ei vaikka olisi siitä ilkeästä kommentista tiennyt, niin nyt sai tietää sitten, kiitos Sinun ;)

Laura E.
186/125 | 

Tässähän on jo monessa viestissä sanottu, miksi leikkaaminen on järkevämpi tapa poistaa luomia - ainakaan jos on yhtään epäilystä luomen "laadusta" eikä haluta sen kasvavan takaisin.
Leikkattu luomi voidaan tutkia mahdollisten pahanlaatuisten muutosten takia eikä luomi varmasti kasva koskaan takaisin. Niin usein käy, jos on poistettu laserilla.

Jenny
187/125 | 

Hei Johanna! Pidän blogistasi, ja nyt kommentoin ekaa kertaa. Minulla oli just samanlainen arpi, kun poistettiin luomi kyljestä. Oli n. Vuoden verran aika näkyvä tumma arpi. Ajattelin et tuommoiseksi se jää, mutta nyt pari vuotta myöhemmin se on ihan vaalea ja ohut, tuskin näkyvä. Tietenkin jos on kovin ruskettunut, se näkyy selvemmin. Pikaista paranemista, ja tahdon vaan lohduttaa että pian sitä tuskin huomaa :).
Kiitos elämänmakuisesta ja kauniista blogistasi.

Hanna
189/125 | 

Hei!
Kommentti ei mitenkään liity tähän postaukseen, mutta odottelen tässä maaliskuista Oslon matkaani ja tuli mieleen, että voisiko sinulta toivoa Oslo-aiheista juttua? Shoppausvinkkejä, ravintolasuosituksia, mitä vaan! Olisi kiva lukea "paikallisen" tärpit mielummin kuin ostaa joku hikinen matkaopus... :) Hanna

Uuden Kuun Emilia
190/125 | 

Voi, pelästyin, jo, että sulle on sattunut joku kaamea onnettomuus. Siis, että olet vaikka kaatunut tai jotain. Onneksi ei! :)
Toivottavsti luomessasi ei ollut mitään ongelmia, mun milestä kun ne on niin ihanan persoonallisia ja tekee susta ihan Cindy Crawfordin näköisen! Mutta toki olet kaunis ilman luomiakin ;)

Voi, tuota Ollin neuletta täällä kuolaan. Aivan ihanat nuo villapaidat!

Mukavaa viikonjatkoa ja pikaista paranemista! ?

samis
191/125 | 

No jes, mä annan sit hyvällä omatunnolla niitten käsikarvojen "rehottaa". :D Tälleen talvella ne jonkun verran huomaa, suht tummia kun ovat, mutta kesällä päivettyneeltä iholta ei juurikaan.

Paljastan tyhmyyteni, mutta mä olen aina luullut, että "kaikki" poistavat käsikarvatkin...että niin "kuuluu" tehdä. Aina oppii uutta. :D

Lotta
193/125 | 

Onko junarata ihan Brioa? En ole nimittäin ikinä nähnyt tuommoista pyöröjuttua ja uskoisin, että se olisi aikamoinen hitti :)

Jenni
194/125 | 

Mulla ei ole koskaan käynyt mielessäkään ajella tai muulla tavoin poistaa käsissä olevia karvoja.

-Karoliina
195/125 | 

Miks käsistä pitäis karvat ajella? Mulla on todella pitkät ja tuuheat mut onneksi suht vaaleat, mut ei ole kyl tullu mieleenikään ajella niitä. Olis se nyt kamalaa jos kädetki olis karheella sängellä.

samis
196/125 | 

Sä näköjään annat ihokarvojen kasvaa käsissä. Onko sulla kovinkin vaaleat karvat, jotka eivät juuri näy vai ootko vaan tehnyt periaatepäätöksen ettet poista niitä? Entä säärikarvat, ajeletko/poistatko niitä?

Itse olen tumma ja mun niin tekisi mieli antaa noitten käsissä olevien ihokarvojen vaan olla, iho kun pysyy paljon paremmassa kunnossa niitten ollessa paikoillaan (ei tuu sellasia punasia näppyjä, kuten mulle aina tulee karvat poistettuani, herkkäihoinen kun olen). Jalkoihin en kyllä voi karvoja jättää, ovat niissä niin tummat ja vahvat, että näyttäisin ihan pöljältä mekko päällä jalat karvaisina...:D

ST
197/125 | 

Sallinnette, että ihmettelen.
Miksi luomesi on poistettu leikkaamalla?
Itseltäni poistettu erittäin siististi luomi laserilla. Ei tikkejä, ihoon tulee poltosta pieni rupi, josta ei jää kuin haalea laikku ihon parannuttua.

NiinaK
198/125 | 

Itellä olis edessä sama toimenpide ja myös kasvoissa ns. kauneuspilkku kohdasta pitäis poistaa juurikin sellainen kauneuspilkku joka päätti alkaa kasvamaan yks kaks isommaks. Kiitos, että postasit miltä näyttää tikattuna.

Kau
199/125 | 

Kokeile sitä oikein vahvaa sinkkipastaa. Ei ohutta vauvojen sinkkivoidetta, vaan apteekista kunnon tahnaa. Vaalentaa ainakin finniarvet hyvin. Ei kannata parasta tyynyliinaa käyttää sinkin kanssa, vaalentaa senkin pian.

Katja
200/125 | 

Hei!

Kertokaahan lisää te, jotka tiedätte? Minulta poistettiin syksyllä kaksi luomea, toinen silmän alta ja toinen leuasta. Silmän alle ei jäänyt häiritsevää arpea, mutta leuassa on semmoinen tumman näköinen, ei siis suinkaan valkoinen, läntti. Kuin likaa :(. Millä voiteella sitä voisi yrittää haalistaa? Saisikohan apteekista jotain?

omppu
201/125 | 

Hei !
Muakin kovasti kiinnostaa toi Brion 2-kerroksinen osa. Olen kovasti noita katsonut ja tollanen ei ole tullut ikinä vastaan.
Tiedätkö onko uusinta uutta vai vanhempaa tuotantoa ?
Kaikkien ihmisten kropissa pitää olla vähän taisteluhaavoja. Muutama vuosi kun kuluu voit alkaa värittää tarinaa vaikka ale-hyökkäykseksi.

Milja
202/125 | 

Pikaista paranemista ja tsemppiä haavan paranteluun!

Hei tuli mieleen, että olisi mielenkiintoista kuulla sun mielipide kauneuskirurgiaan. :)

Täällä on varmaan monia äitejä, joiden kroppa ei ole enää entisensä raskauksien jäljiltä. On suonikohjuja, raskausarpia, riippurintoja. Toisten on helpompi hyväksyä itsensä raskausmuutoksineen, toisten taas vaikeampi. Itsellä koivet oireettomia suonikohjuja täynnä ja harkitsen niiden hoidattamista, vaikka täydellisiä sääriä näistä ei enää koskaan tulekaan. Shortseja/hameita ei siis enää pidetä, mutta ehkä se on pieni hinta kahdesta terveestä lapsesta. :)

happy
203/125 | 

Minäkin olen poistattanut yhden luomen kasvoista, tosin se oli aika pieni. Minusta kasvoissa olevat luomet tekevät sellaisen "noita-akka" vaikutelman useimmilla ihmisillä, harvaa ne mitenkään kaunistavat. Joten kyllä sinäkin varmasti tulet olemaan tyytyväinen lopputulokseen, vaikka nyt vähän kiristääkin :)

kata
204/125 | 

Hei!
Jäin miettimään, että nuo näyttävät tavallisilta tikeiltä? Miksi ei laitettu perhostikkejä (mitä plastiikkakirurgit käyttävät usein) - eli langasta ei jää jälkiä ihon päälle).
Itselläni leikattu 3 luomea kasvoista eikä arpia oikeastaan näy ellei tuijota ihan läheltä ja tiedä, mistä kohdasta kannattaa etsiä. Laserilla tms. en uskaltaisi kasvoista tikkejä poistaa, luomet saattavat kasvaa takaisin. Itselleni jäi (vartaloon) laserista luomen kokoinen arpikudosalue, ystävällä kasvoi luomi takaisin radiokirurgian jälkeen.

Veitsi lienee paras varsinkin kasvojen alueelle.

hanna
205/125 | 

Moikka! Täytyy sanoa että sun blogi on todella hyvä! Pidän ihan mielettömästi näistä kuvista, niissä on aina se tietty tunnelma. Ja osaat kirjottaa oikeen mielenkiintosesti :)

Tinas
206/125 | 

Piti oikein tarkistaa vanhemmista kuvista, että NIIN MIKÄ IHMEEN LUOMI :P Pikaista paranemista, toivottavasti ei suupieli kovasti kiristä - ainakaan kovin kauan. Aurnkoista maanantaita, täällä aurinko paistaa täydeltä terältä ja on pari astetta plussan puolella. Jotenkin aika keväinen fiilis :)

Polaliina
207/125 | 

Aivan ihanan näköinen asu! Hauska kun tuo raitapaita näkyy hiukan läpi tuolta. Paranemisia nassulle :)

Monica
208/125 | 

Paranemista haavalle :) Pakko kysyä tuosta junaradasta, onko tuo kaksikerroksinen "kieppi" Brion? Ihan mahtavan näköinen! Meilläkin Brioa, mutta oikeastaan niitä perusosia vähän liikaakin, eli tuollaiset ekstrat voisi olla aika jees :)

Hus nummer nio
209/125 | 

Ai ai, näyttää kipeältä!

Mulla on aika hauska muisto luomenpoistosta. Olin noin 20 v ja ilman aamupalaa lähdin luomenpoistoon. Nuori mieslääkäri antoi puudutuksen ja kyseli onko kaikki ok. Ja olihan mulla, mutta kun piti nousta pystöön, jännitys laukes ja pyörryin ensin tämän lääkärin syliin ja kun heräsin, kaksi komeaa ambulanssimiestä piteli minua kysellen onko kaikki nyt varmasti ok. Yritin olla ajattelematta että seison yläosattomissa kaikkien näiden miesten edessä, mutta kyllähän se nolotti!

Pikaista paranemista!

Anna
210/125 | 

Moi!
Hurjassa paikassa paikassa tuo haava. En tiedä kuinka sinua on ohjattu haavan hoidossa, mutta vinkkaan, koska itsekään en ammattilaisena tiennyt kyseisten tuotteiden olemassaolosta, ennenkuin kävin palovammapotilaiden hoidon luennoilla... Arpien muodostumiseen voi vaikuttaa ja niitä voi jälkikäteenkin pienentää (ainakin Suomen) apteekista saatavilla hoitotuotteilla. Esim Mepiform-sidoksen tiedän toimivan hyvin. Ja näyttää nettiapteekissa olevan myös jonkinlaisia voiteita.
Kaikkea hyvää!

Laura E.
211/125 | 

Heippa, itseltäni poistettiin noin 4 kk sitten kolme luomea kasvoista, joista yksi oli koholla. Kaikki leikattiin eikä siis poistettu millään laserilla tms. Leikkaaja oli Suomen johtavia plastiikkakirurgeja, joka oli ehdottamasti sitä mieltä, että kannattaa leikata. Näin ei luomi ala joskus myöhemmin kasvaa uudelleen (kun ei jää juuria) tai jää mahd. "epäterveitä" solumuutoksia ihon syvempiin kerroksiin.

Arvet näkyvät ilman meikkiä ollessa vieläkin jonkun verran, mutta meikin kanssa eivät enää ollenkaan. Olen tosi tyytyväinen, että kävin poistattamassa, vaikka tuo tikkivaihe ja n. kk sen jälkeenkin oli tylsää..

Tsemppiä sinne!

mammuli
212/125 | 

Kiitos Ihanasta blogista ja pikaista paranemista! En tiedä mitä kävi, mutta äsken tänne tarkoittamani kommentti pomppasikin jostain syystä edellisen postauksen kommenttiboksiin...se löytyy siis sieltä.

-mammuli

Sini
213/125 | 

Auts! Toivottavasti paranee pian. Itsekin olen menossa poistattamaan 3 luomea, 2 takaraivossa kun ne alkoivat särkeä ja 1 kämmenessä (kuva mun blogissa jos jota kuta kinnostaa) joka on vaikea leikata pois, jännittää jo kun se on perjantaina! :)

ine
214/125 | 

ootko kuullut radioaaltokirurgiasta? ite poistatin sellai pari luomea ja juuri koholla oleviin on tosi toimiva. tai toinen vaihtoehto on toki laser, sekin käy koholla oleviin. mutta tuskinpa tuosta jää suurta jälkeä kunhan paranee. on varmasti ikävän tuntuinen :S

Kati
215/125 | 

Varmaan ärsyttävä tunne kun kiristää suupieltä. No onneks menee pian varmaan ohi.Kiva "tavis" dagens.

Meilläkin junaradat suosiossa;)

Ja olet kyllä söpö<3

Svet
216/125 | 

Hei tää on ihan spooky juttu, mut mä just aamulla mietin sun luomea! Sekin on tosin outoa, mut mietin lähinnä siksi, kun multa itseltäni poistettiin luomi jokunen aika sitten, kun se oli muuttanut väriä ja jotenkin yhtäkkiä mietin, et mitenhän sen Johannan luomi, onkohan se aina ollut samanlainen... Mieli on sairas, kun se muistaa tollasia yksityiskohtia jotenkin kierosti, ei sillä että olisin muuten mitään sun luomista kommentoimaan suuntaan tai toiseen, mutta nyt oli pakko.

Ja mikä yllättynyt fiilis, kun avasin tämän postauksen nyt iltasella!

Pieni lintu
218/125 | 

Mä kävin jokunen vuosi sitten yksityisellä poistattamassa kolme luomea, ei ollu edes kasvoissa tai muutenkaa näkyvillä paikoilla, mutta lääkäri sanoi hoitajalle joka toi liian paksua lankaa, että "ei tuota, laitetaan sitä ohuempaa ku naiset ei tykkää jos jää arpia". :) Tosi pienen pienet jäljet vaan erottuu kun tarkoin tihrustaa, oli onneksi taitava lääkäri.

Aika hurjan näkönen - tuli tosiaan mieleen Batman tai sitten Pans Labyrinth. :D

Paula
219/125 | 

Auts. pikaista toipumista sulle! Yhtä pientä arpea ei noin kauniissa kasvoissa edes huomaa :)

Ois kiva lukea blogistasi keittiöpostaus. inspiroivia kuvia ja vinkkejä, mihin asioihin sun mielestä kannattais satsata kun alkaa suunnittelemaan keittiöö uuteen kotiin?
Kiitos jo etukäteen, jos jaksat tästä aiheesta postailla.

henna
220/125 | 

Moikka! Tämä ei nyt liity erityisesti tähän postaukseen, mutta ensinnäkin blogisi on ihana. Tätä lukiessa tulee aina niin hyvälle tuulelle! mutta sitten se epäolennainen juttu, opetatteko lapsenne kaksikielisiksi, vai puhuvatko he vain toista kieltä ja mitä kieltä ja sinä ja miehesi puhutte keskenään?

kulkija
221/125 | 

Itsekin olen poistattanut luomen kasvoista jo kauan sitten, eikä mitään jälkeä siitä jäänyt. Paska tätä suomalaista ohutta ihoa, näyttää kuin siihen nousisi luomia kuin sieniä sateella. Selästä pitäisi poistattaa muutama taas.

Luin sattumalta yhden ulkosuomalaisen blogia, ja siinä puhuttiin aika ilkeään sävyyn jonkun suositun bloggaajan kasvoluomista. Veikkaanpa, että sinusta kirjoitettiin. Siltä akalta irtoaa aika ilkeää tekstiä muutenkin ihmisistä, ja jotenkin tuli huono olo sellaisesta ilkeydestä.

Kiitos kivasta blogista, ja positiivisuudesta ym. mukavasta :).

Bambi
222/125 | 

Hui kamala kun pelästyin tuota kuvaa, tai lähinnä sitä mitä sinulle on tapahtunut. No onneksi ei ollutkaan vakavaa:)

Ihanaa päivää kaunottarelle!

triturating juicers
223/125 | 

Today, I went to the beach front with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

Shelby Stocker
224/125 | 

Hi Brett,You may also want to give Handset Detection a try. It offers both server side device detection as well as javascript detection. We now have over 40 thousand models on our database and growing. We'd be happy to know what you think about the service.

Adela Batters
225/125 | 

We found similar discrepancies with another coachbuilt Ford we wrote about a few years back:

microwave oven cabinets
227/125 | 

I'm not sure why but this site is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this problem or is it a issue on my end? I'll check back later and see if the problem still exists.

Eva London
228/125 | 

Aw, this was an exceptionally nice post. Taking a few minutes and actual effort to create a good article? but what can I say? I hesitate a whole lot and never seem to get nearly anything done.

Seized Cars
229/125 | 

Hey there! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it hard to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty fast. I'm thinking about making my own but I'm not sure where to begin. Do you have any ideas or suggestions? Many thanks

Tien Rodda
230/125 | 

Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts. After all I?ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

unitech gurgaon youtube
231/125 | 

What i find difficult is to find a blog that may seize me for a minute but your blog is different. Bravo.

Maegan Topolosky
232/125 | 

Hey there! I've been reading your weblog for some time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Kingwood Tx! Just wanted to tell you keep up the great work!

Deon Gussow
233/125 | 

There are certainly a lot of details like that to take into consideration. That is a great point to bring up. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions like the one you bring up where the most important thing will be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, but I am sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment?s pleasure, for the rest of their lives.

Karole Rajas
234/125 | 

Thanks a lot for the helpful post. It is also my belief that mesothelioma cancer has an incredibly long latency interval, which means that warning signs of the disease would possibly not emerge till 30 to 50 years after the original exposure to asbestos. Pleural mesothelioma, and that is the most common kind and has effects on the area about the lungs, could cause shortness of breath, breasts pains, along with a persistent cough, which may bring on coughing up body.

WWW
235/125 | 

Hey there would you mind stating which blog platform you're working with? I'm going to start my own blog in the near future but I'm having a hard time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I'm looking for something completely unique. P.S My apologies for getting off-topic but I had to ask!

Medical Assistant Resume Examples
236/125 | 

I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was wondering what all is required to get set up? I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I'm not very internet smart so I'm not 100% sure. Any tips or advice would be greatly appreciated. Thanks

binary options trading system
237/125 | 

Hows it going, you have a nice site but sometimes I see a issue whereas the top navigation toolbar cannot be viewed. it's mainly on the home webpage Cheers

Will Rogers
238/125 | 

Incredible! This blog looks just like my old one! It's on a entirely different topic but it has pretty much the same layout and design. Superb choice of colors!

Pimples Page
239/125 | 

Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

49ers Vs Saints
240/125 | 

At this time it looks like Wordpress is the preferred blogging platform available right now. (from what I've read) Is that what you're using on your blog?

omeprazole
241/125 | 

i just could not depart your web site prior to suggesting that i actually enjoyed the usual info a person supply in your visitors? is gonna be again continuously to inspect new posts

Leanna Benamati
242/125 | 

I lost my father to Lung Cancer, and i think these things should be implemented whereever possible. I cant get my father back, and it was partly his fault for not going to the doctors that often, but maybe other people will be more fortunate in the future.

bosch stand mixers
243/125 | 

Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

puls stacja
244/125 | 

I loved as much as you'll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

Jerry O Connell
245/125 | 

This design is spectacular! You certainly know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost...HaHa!) Excellent job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

siurana oil
246/125 | 

I'm impressed, I must say. Rarely do I come across a blog that's equally educative and amusing, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The problem is something that not enough folks are speaking intelligently about. I'm very happy I stumbled across this in my search for something relating to this.

Baby Gifts
247/125 | 

You have some super ideas! Perhaps I ought to think about trying this myself. Thanks

Bing SEO
248/125 | 

Great post! I am actually getting ready to do more ezine marketing and coming across this information is very helpful my friend. Also great blog here with all of the valuable information you have. Keep up the good work you are doing here.

doncaster portrait photographers
249/125 | 

I have recently started a site, the information you provide on this site has helped me greatly. Thanks for all of your time & work.

pork slow cooker
250/125 | 

Have you ever thought about creating an e-book or guest authoring on other sites? I have a blog centered on the same subjects you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my subscribers would enjoy your work. If you're even remotely interested, feel free to shoot me an email.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla