Mun mies on ollut joka viikko työreissussa sitten pääsiäisen.
En edes tiedä enää kuinka kauan. Pari kuukautta?
Itseasiassa olen aika ylpeä itsestäni.
Siitä miten hyvin olen jaksanut.
Normaalisti siis.
Nauttinut elämästä.
Mutta tällä viikolla olen tuntenut uupumusta.
Haaveillut yhdestä päivästä hotellissa. Hiljaa vaan ja yksin.
Tai jostain. Yksin.
Pitaiskö mun ymmärtää miestä, kun se tänään tulee työreissulta. Että sekin on vähän väsynyt.
Asuttuaan viikkonsa hotelleissa, syötyään aamupalat seisovasta pöydästä. Nautittuaan rauhallisista kylvyistä, siivousta ajattelemattakaan. 
?
***
Tyhmiä euroviisuja ei muuten ainakaan katota illalla! ;)

Kommentit (52)

Jonna
54/52 | 

Voimia sulle!:)
On varmasti totta, että olette kummatkin väsyneet...eri tavalla vain.

nanna
55/52 | 

Mä en ainakaan koskaan "ymmärrä" miestäni, kun hän matkalta palaa. Olkoon lentänyt vaikka maailman toiselta puolelta. Takapuolen pesut saavat alkaa heti :DD

Viimeksi tänä aamuna sanoin, että älä tee katoamisilmoitusta musta ihan heti, jos katoan. Olen vain hetken vetämässä henkeä jossain salaisessa paikassa, hih

Välillä vaan väsyttää ja tympii, ei voi mitään!

Vera A.
58/52 | 

Voi, et arvaakaan, kuinka hyvin sinua ymmärrän. Isot halit sinne! Sinun pitää todellakin olla ylpeä itsestäsi, osa-aika -yksinhuoltajuuskin on toooodella rankkaa, olet selviytynyt loistavasti 2 muksun kanssa ja vielä "ulkomailla". Itse vietin vauvavuoden käytännössä yh:na, kun mies (lentokapteeni) reissasi 20-25 päivää (ja yötä...) kuussa... ihmettelen vain, kuinka itse pärjäsin "vieraassa" maassa ilman perhettä tai sukua auttamassa, miehen sukukin asui silloin kaukana. Nyt taas elämä on niiiin helppoa, kun mies sai uuden lentokentän kotikentäkseen ja tulee kotiin (melkein...) JOKA päivä! Onneksi mies on ollut aina kova tekemään hommia niin töissä kuin kotona, vaipat vaihtuu ilman kummempia käskemisiä :)

adeliina
59/52 | 

Ymmärrä miestäsi, mutta älä liikaa. Älä itsesi kustannuksella. Sinäkin saat `vaatia` hetken omaa aikaa. Yksin. Rauhassa. Jaksamista sinulle!

Anrinko
60/52 | 

Oma hetki on hyvä idea ja oikeasti tärkeää!!!
Mä otan tuon oman hetken näköjään aina kesällä. Reissu tekee terää ja antaa voimia seuraavaa vuotta varten. =)
Nyt viikko ja levitän siipeni kohti Jenkkilää kuukaudeksi. Otan tosin vanhimman lapseni mukaani, mutta LOMAA se tulee olemaan.

Rilla
61/52 | 

Mies tietty olettaa, että pitää ymmärtää ;) JA että on se kamalan rankkaa se reissaaminen ... Huh. Minä en kehtaisi sanoa ääneen miehelle, mutta joskus on NIIN ihana olla yk-sin kun lapset nukkuu ja mies on reissussa. Saa tehdä ihan mitä itse haluaa :D

Tsemppiä!

Terhi
62/52 | 

Mies hommiin vaan heti, kun kotiutuu :) Molemmat olette väsyneitä vaikkakin eri tavalla, mutta sinä oot kuitenkin ollut koko ajan lasten kanssa, et ole saanut levätä edes öisin kuten miehesi. Mun mies ei tee kuin suht normaalia päivätyötä, mutta kyllä mä yleensä 'laitan' sen koti- ja lastenhoitohommiin kotiutuessaan. Kotiäitiyskin on työtä vaikka harva sen siksi luokittelee. Tsemppiä sinne, oot ollut ahkera, reipas ja jaksanut tosi hyvin!!

Katja
63/52 | 

Mä varmaan antaisin ekan illan miehelle levoksi ja sitten olis äidin lepoa. Niin se ainakin viime vuonna meni kun mies oli aina viikot toisella paikkakunnalla töissä.

heidi
64/52 | 

Kaikkea ei tarvitse jaksaa ymmärtää. Ei miestäkään :) Järjellä ajatellen mies kun on ollut teistä erossa, hänelle parasta "lääkettä" on koti ja lasten kanssa temuaminen. Sinä kun olet pyörittänyt arkirumbaa, lähdet hetkeksi edes omiin ajatuksiisi. Jotain omaa, hiljaisuutta...
Meillä mies on kalassa tämän viikonlopun ja oli kiireinen kuluneen viikon töissä, huokasin ikävästä kun se eilen lähti.Ja sanoin että varautuu että pinna on piukalla sunnuntai-iltana. Ja että ensi viikonloppuna, hän ja pojat ovat tiimi ja minä menen ja teen jotain muuta kuin kotia ja perheenpaimennusta.
:))

Ylva
65/52 | 

Niinpä, molemmilla on ollut omalla tavallaan rankkaa ja sitä rankkuuta on varmasti vaikea vetää samalle viivalle. Sä tarvit kuitenkin himpun verran etäisyyttä siihen arkeen, mitä olet viikkotolkulla yksin pyörittänyt. Ja mies kaipaa varmasti lapsiaan. Ja sinua. :) Ota siis se irtiotto jossain vaiheessa.

maria
66/52 | 

Hyvä sinä! :)

Lapsiperhearjessa YKSINOLO on niin parasta luksusta! Että menee vaikka yksin kahville. Tai lukee rauhassa lehtiä. Tai on kotona yksin, kun muut menevät jonnekin.
Hiljaa. Rauhassa. Kuuntelematta mitään. Vastaamatta kertaakaan "äiti"-pyyntöihin.
Kun edes muutaman tunnin saa yksinäisyysherkkua, jaksaa kummasti.

Hipsu
67/52 | 

Meillä on aina vastaavanlaisia tilanteita, kumpikin on eri asioista väsynyt, koska kummallakin on omalla tavallaan rankkaa.
Meillä kumpikin kokee, että itsellä on ollut rankempaa kuin toisella.

Kumpikaan meistä ei ole enää kotona hoitamassa lapsia, mutta olin kuusi vuotta kotiäitinä ja tiedän, että se aika kotona on ainutlaatuista, mutta se on myös raskasta. Lapset ovat niin tarvitsevia ja koko ajan on oltava läsnä.

Samoin kuin miehelläni oli raskasta, koska hänellä on vuorotyö, sellainen että on kerrallaan vuorokauden pois, pari päivää viikossa. Hän koki rankaksi sen, ettei saanut nukkua kun tuli pitkästä (24h) työvuorosta kotiin, koska lapset olivat kaivanneet häntä.

Aina tuntui, ettei sitä omaa aikaa ole eikä tule. Kaksosten kanssa avuksi otimme Mannerheimin lastensuojeluliiton lastenhoitajamummon kerta viikkoon kahden tunnin ajaksi katsomaan lapsia.
Minä sain hengähtää hetken :).
Onko siellä tuollaista MLL:n tapaista lastenhoitopalvelua?

Nyt olen ihan tyytyväinen, kun opiskelen ja olen töissä, koska koen sen tavallaan omaksi ajaksi, vaikka elämä onkin hektistä ja alan ymmärtää mitä ruuhkavuodet tarkoittavat.

Toivottavasti sinun mies jaksaa siellä kotona työreissulta palattuaan autella sinua, jos vaikka pääsisit vähän käymään yksikseen jossain? ?

Nauttikaahan yhteisestä ajasta, vaikka olettekin molemmat omalla tavallanne väsyneitä ??, rakkaus kantaa.

Nna
68/52 | 

kun mies on ollut pitkään pois, odottaa helposti jotakin erityiskohtelua kun se tulee kotiin. usein se mieskin vaan on väsynyt, niinkuin sanoit. pääsee helpommalla kun yrittää ymmärtää sitä. saa itsekin parempaa kohtelua :)

Niinu
69/52 | 

Tuttu juttu:)
Nyt on ollut poikkeuksellinen kevät kun mies on ollut enimmäkseen kotimaassa, mutta kesä kuluu taas viikot maailmalla&vkonloput kotona...
Vaikka meillä ei ookaan pieniä lapsia, niin omaa aikaa tarvii kaikki(minä!minä!minäkin!)ja väsyttää kumpaistakin; työ, sairastelu, remontti, kotihommat jne.
Minä ehdotin miehelle että jos tuntee itsensä tosi väsyneeksi kun kone laskeutuu Hki-Vantaalle, niin ottaa huoneen hotellista ja tulee vasta seuraavana päivänä kotiin...ei tartte kenekään kiukutella täällä kotona:)
(kertaakaan ei oo vielä tehnyt niin:)

Niinu
70/52 | 

Niin ja piti vielä sanomani, että sekin on toosi mukavaa kun mies palaa työmatkalta ja on tottunut hotellielämään, missä jäljet siivotaan...menee pari päivää kun tajuaa taas olevansa kotona missä huonesiivojaa, tarjoilijaa, kokkia jne. ei muuten löydy:)

Valloittava valkoinen
71/52 | 

juup enpä tiedä silti miten rankkaa matkustaminen on mutta lasten hoidosta tiedän ja uskon että olet uupunut jos yksiksesi hoitelet kyllä siinä saa hetken taukoa toivoa ja hienoa jos onnistut sen saamaan!

Tässä yksi joka toivoo että saisi pitkästä aikaa yhden yön ja päivän vain itselleen... kaikki ei ymmärrä.
Anu

Wilhelmiina
72/52 | 

Heipsan :)

Tiedän tunteen ja voimia sinne jaksaa huomiseen. Meillä mies valitettavan usein poissa , työreissussa tai töissä (3 vuorotyö ja tekevät kahta aina putkeen) . Siten kaikki ne hanttihommat päälle eli jos sanon että tänä aamuna vilaukselta näin sitten viime öö mikähän päivä nyt oli niin illalla sitten joskus yömyöhään "törmätään". Ja joskus väsyttää sen voin itsekin sanoa ja sitä matalalentoa on. Mutta sen jälkeen taas paistaa aurinko :) Silloin kun on matala lentoa yritän levätä ja unohtaa ainakin ne kotityöt "mitkä voi jättää" tuonnemmaksi.
Voimia !

juska
73/52 | 

Voi, tiedän tunteen. Mies ollut huhtikuun puolivälistä saakka reissussa, näillä näkymin pitäis kotiutua ens viikolla.

Onhan tässä hyvätkin puolensa, mutta tällä hetkellä tuntuu, että on ihan perseestä, kun toinen on jo toista kuukautta poissa kotoa, yritä siinä sitten kiukkua niellen ymmärtää ahkeraa työläistä...

Anniina
74/52 | 

Niin,pitäisikö niitä miehiä ymmärtää kun palaavat työmatkoilta kotiin. Hyvä kysymys!

Samaa olen useasti pohtinut ja saanut äidiltäni joskus neuvon kun olen hänelle puhelimessa vaahdonnut ja itkenyt juuri tätä mies-vaimo-kuviota; Se ensimmäinen kohtaaminen on tärkein kun mies palaa kotiin. Vaikka kämppä olisi kuin pommin jäljiltä ja äidillä hermot riekaleina, mutta puoliso ja lapset "juoksisivat avosylin ja hymyssäsuin" kotiintulevaa vastaan, se riittää...!?! :)

Täällä on ainakin kokeiltu kaikkia vastaanottoja ja eilen viimeksi juuri tuota edellämainittua,tosin pieni taka-ajatus mielessä:)

Mies saapui Moskovasta kuuden aikaan illalla ja minulla menojalka vipatti (siis lähimpään kauppakeskukseen hengähtämään tytön tulevien synttäreiden tiimoilta). Halattiin ja suukotettiin mies ja hääräilin toimeliaasti, mutta rauhallisesti muina miehinä keittiössä laittamalla iltapalaa. Ja kun mies istui pöydässä lasten kanssa kysäisin viattomasti voisinkohan pikaisesti kipaista ostoksilla. Ja miehellehän se sopi.

Karautin siis kaupoille ja mies ryhtyi mukisematta lasten nukutuspuuhiin.

Itse olen tallentanut muutamat viestit äidiltäni puhelimeen, jotta tiukan paikan tullen voin niitä vilkaista ja todeta, että niin se vaan on, että jos haluaa elää yhdessä miehen kanssa on vaan tehtävä myös itsensä kanssa kompromisseja.
No nyt tämä meinaa lähteä oikein pidemmän kaavan mukaan rönsyilemään... :)

Tsemppiä sinulle ja kerrohan joskus miten teidän isännän vastaanotto sujui!;)

Ja P.s Hyvä aihe...

minou
75/52 | 

Oioioioi, miten ihanaa kuulla tuollaista..! Koska kaikkihan joskus väsyy, mutta aika harva sen ainakaan julkisesti myöntää. Kun ajatellaan että silloin myönnetään samalla että asiat on jotenkin huonosti tai pielessä. Mutta niinhän se ei ole, ihminen on vaan ihminen, joka väsyy välillä. Ja silloin pitää vähän huilailla, jonka jälkeen taas jaksaa. Tsemppiä sulle ja mukavia kohtaamisia :)

Hanna
76/52 | 

Minä en ainakaan ymmärtänyt miestä, kun työreissuilta kotiutui. Heti lastenhoitohommiin vain :) Mies reissasi ihan älyttömästi, kun kuopus oli vauva ja esikoinen valvotti mustasukkaisuudesta kaikki yöt :/

Viivu
77/52 | 

Voimia sinne! Kuulostaa jokseenkin tutulta :) Minä kun asuin Yli vuoden yksin lasten kanssa omakotitalossa ja mies tuli vain aina viikonloppuisin "työleirille" :D

Toivotaan, että saat pian vaihtaa vuoroa ja levätä hetkisen! <3

Sisustuskärpänen
78/52 | 

Mä aloin kahlaamaan tätä blogia läpi toissapäivänä, ja nyt mulla jo on sellainen "tuhannen ja yhden yön-mekko"!! :)) Mä en kyllä kestä, jos muutkin muotiblogit on yhtä koukuttavia ja ihania kun tämä, sillä olen koukussa jo ainakin kahteenkymmeneen sisustusblogiin! ..Mutta pakko vaan jatkaa näiden kahlaamista läpi, sillä niin innoissani olen uudesta mekostani (joka muuten todellakin menee päälle tuhannella tavalla!), josko vaikka jotain yhtä inspiroivaa ja mahtavaa on vielä löytämättä?! :)

tiltumaria
79/52 | 

Kaipa sitä miestäkin pitäisi ymmärtää, muttei liikaa ;) tää on niin kiva tää sun blogis, vaikka täysin eri elämäntilanteissa ollaankin, niin silti ihanaa lukea tätä!! :)
xxx

Imdina
80/52 | 

Mäkin just äsken haaveilin, josko loppukesästä menisin yheksi yöksi hotelliin nukkumaan, ja vaikka vähän shoppailemaan...viime kesänä olin pari yötä hotellissa lepäämässä. Nyt kun on tuo pieni vauva 3kk, taaperon 1v8kk, lisäksi, niin ehkä ei kahta yötä pysty viipymään. Yksikin yö tekisi kutaa...tsempit!

maj
81/52 | 

Mulla on vaan yks ja pikku-koira, silti joskus tuuppaa vähän väsyttämään. Mietin viimeks tänään, että miten ihmeessä sitä pärjäis jos niitä oliski kaks tai kolme... :P Ihanat rusketusraidat <3

Marjukka
82/52 | 

Ymmärrän hyvin tunteen minäkin. Olen monta kertaa ajatellutkin, että kaksi pientä lasta ja reissaava mies on varmasti ainakin joskus rankka yhtälö. Ja vielä jaksat pitää tätä ihastuttavaa ja inspiroivaa blogiakin ja vastata kysymyksiin ja kommentteihin.

Edellisessä blogissa sinulla oli kerran supergirl-fiilis. Minusta voisi ihan hyvin olla vaikka joka päivä. Hyvä sä!!!

*iTkUpiLLi*
83/52 | 

Mielestani tietysti sun pitas ymmartaa miestasi, kylla se reissaaminenkin on rankkaa.

Kohtele miestasi kuin kukkaa kammenella, miehesi maksaa varmasti ihanan kohtelun takaisin samalla mitalla.

Mutta ilman muuta on hyvaksi, etta sakin saat valilla ihan omaa aikaa. Kylla miehes sen ymmartaa ja varmasti auttaa siina, kun nakee kuinka paljon sa olet antanut.

Vaatimalla toiselta, saa ehka palveluksia, mutta molemmilla on syyllisyyden tunne. Saman asian voi saada aikaan antamalla. Kiitollisuuden tunne on paljon parempi kannustin, kuin syyllisyyden tunne.

Valitettavasti en itse viela aikoinani osannut ajatella noin, olen oppinut vasta ian myota.

Zallaah
84/52 | 

mies lähti työmatkalle kun kuopus ei ollut edes viikonkaan ikäinen vielä. kiitin melkein luojaa kun ne reissut loppuivat 8kk päästä ;) en ollut ikinä ollut aiemmin ollut niin väsynyt kuin nuo 8kk..

Miikkis
85/52 | 

Miehen työmatkalta paluu harvoin sujuu kovin mallikkaasti - meillä ainakaan. Jälleentapaamiseen latautuu aina niin paljon odotusta, toiveita ja väsymystä, että lopputulemana on usein riitelyä ja pettymyksiä. JOTKA onneksi sulavat ensihetkien myötä yhteisymmärrykseksi: kummallakin on ollut rankkaa omalla tavallaan, kumpikin on uuvuksissa ja molemmilla on ollut ikävä toista. Niistä tunnelmista onkin sitten paljon helpompi sopia seuraavien päivien ohjelmista. Siitä, mitä kumpainenkin kaipaa, yhdessä ja erikseen. Työreissussa rähjääntyneelle (miehelle) parasta lääkettä usein on täysipainoinen kotielämä, kotona huhkineelle (naiselle)pieni irtiotto tutuista ympyröistä ja hetken hiljaisuus, ihan yksin.
Uskon, että sinua uuvuttaa. Hienosti olet jaksanut. Nyt on levon vuoro. Olet rauhalliset hetkesi ansainnut, järjestä niitä ja nauti niistä hyvällä omalla tunnolla. Lämpimiä voimahalauksia!

MalliMamma
86/52 | 

Ekaa kertaa ihananoloisessa blogissasi :)
Kyllä, se on aivan ymmärrettävää että aina ei jaksa. Ymmärrys molemmin puolin on hyväksi, mutta myös se pieni oma hetki on tarpeellinen -myös sinulle. Toivottavasti pääsitte yhteisymmärrykseen ko.asiassa.

lintsi
87/52 | 

kovin tuttua tuo tilanne meilläkin. kun asun ulkomailla, ei ole juurikaan saatavilla lastenhoitoapua eli itse sitä on vaan jaksettava. mies tulee viikon päästä kolmen viikon työmatkalta. on tietenkin väsynyt. entä minä? kehtaanko edes mainita, kuinka joka aamu herään nuormman kanssa ennen kuutta, tänäänkin viideltä. vanhempi lapsi ei nuku päiväunia joten en minäkään voi päivällä levätä. onneksi melko leppoisasti nyt menee tämänikäisten kanssa (3v3kk & 1v7kk), mutta kotona lasten kanssa ollessa sitä on niin kiinni ja minnekään ei voi mennä yksin (edes suihkuun).

ehkä pahinta kuitenkin oli silloin, kun mies joutui 5kk:n ulkomaan komennukselle kun toinen lapsemme oli 3vkon ikäinen :(. silloin matkustin suosiolla suomeen vanhempieni luokse koko tuoksi ajaksi. olen usein muulloinkin koittanut tehdä suomenreissun kun mies on pidemmillä reissuilla. onneksi mulla on hyvät välit perheeseeni.

sitä yrittää olla reipas ja tehokas äiti ja vaimo, mutta kun joskus saisi semmoisia omia hiljaisia hetkiä - pyytämättä!

tsemppiä sinne! tiedän ihan tarkkaan miltä susta tuntuu, ulkosuomalaisena kahden pienen lapsen äitinä!

White Lily
88/52 | 

Kyllä on varmasti ollut raskasta sinulle ja miehesi pitäisi YMMÄRTÄÄ sinua..kyllä.

Sissi
89/52 | 

Tutulta kuulostaa tuo uupumus, vaikkei mun mies olekaan reissuilla. Toivottavasti saat levättyä ja vietettyä edes hetken yksin.

Tuuli
90/52 | 

Hienosti olet jaksanut!
Oletko muuten huomannut, että Odd Mollylla on omat aurinkolasit? Luin jostakin lehdestä niistä. :-)

Pike
91/52 | 

Tsemppiä jaksamiseen! Onko norjalaiset isovanhemmat kaukana, eivätkö he voisi suoda sulle tai teille hiukan hengenvetolomaa, hoitaa lapsia!

heinis
92/52 | 

Voi että... sun on saatava nyt omaa aikaa!<3 Edes juuri se yksi yö hotellissa kera herkkuruokien, kylpyjen ja lehtien<3 Olisiko se järjestettävissä esim. ensi vkolla Asgeirin töiden puolesta? Ettei tule pidempiaikaista uupumusta.. Itselläkin ollut nyt montamonta viikkoa järkyttävän paljon menoa ja reissuja ja nyt kanssa alkaa todella tuntua... En ole tänäänkään jaksanut tehdä juuri mitään. Silloin on pysähdyttävä! *halaus* :)

Lilou
93/52 | 

Ymmärrän sataprosenttisesti, miltä tuntuu! Oma mieheni on pääsääntöisesti kotona, tosin tekee pitkää päivää, mutta viime keväältä muistuu mieleen toukokuu, jolloin mies oli työmatkalla rapakon takana, ja minä yksin vauvan "avustamana" pakkasin ja muutin koko huushollin nykyiseen kotiimme. Huh. Noita päiviä ei ole ikävä ;)

web design kenya
94/52 | 

My partner and I absolutely love your blog and find nearly all of your post's to be just what I'm looking for. Do you offer guest writers to write content to suit your needs? I wouldn't mind producing a post or elaborating on most of the subjects you write with regards to here. Again, awesome site!

Jerri Searing
95/52 | 

Excellent post. I used to be checking continuously this weblog and I'm impressed! Extremely helpful information specially the final part :) I handle such info a lot. I used to be seeking this particular information for a very lengthy time. Thanks and best of luck.

a game of thrones
96/52 | 

Thanks for ones marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you're a great author.I will be sure to bookmark your blog and will eventually come back very soon. I want to encourage you to continue your great posts, have a nice morning!

madden 2013
97/52 | 

Thanks a lot for sharing this with all of us you really know what you're talking about! Bookmarked. Please additionally seek advice from my web site =). We will have a link change arrangement between us!

nottinghamshire Photographers
98/52 | 

Thank you so much for providing individuals with a very pleasant opportunity to discover important secrets from here. It's always so awesome and also full of amusement for me and my office fellow workers to visit the blog nearly 3 times in one week to read through the newest issues you have. Of course, we're usually motivated for the mind-blowing techniques you serve. Certain 3 points in this post are truly the simplest we have all had.

focus
99/52 | 

We're a group of volunteers and opening a brand new scheme in our community. Your web site offered us with valuable info to work on. You have done an impressive activity and our whole neighborhood will probably be grateful to you.

Notebook Yedek Parça
100/52 | 

I used to be in search of this blog last several nights good weblog proprietor excellent posts all the things is superb

Gagner Argent
101/52 | 

I love what you guys are up too. This kind of clever work and reporting! Keep up the awesome works guys I've added you guys to my own blogroll.

Doncaster baby photographer
102/52 | 

Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading? I'm trying to determine if its a problem on my end or if it's the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

Insured Blog
103/52 | 

Wow! Thank you! I permanently wanted to write on my site something like that. Can I implement a portion of your post to my site?

metal fabrication bellingham wa
104/52 | 

The heart of your writing whilst sounding reasonable originally, did not really work very well with me personally after some time. Somewhere throughout the paragraphs you actually were able to make me a believer unfortunately only for a very short while. I however have a problem with your jumps in logic and you might do nicely to fill in all those gaps. In the event that you can accomplish that, I could definitely end up being amazed.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram