+20

Ihan yhtäkkiä. Kaikki on vihreää ja varjossakin lämmittää 20 astetta. Ihan kesä.

Muistan lapsuudesta kuinka ystäväperheen isällä oli tapana pukeutua shortseihin vappuna. Säästä huolimatta. Se oli vähän niinkuin perinne. Ja olen kyllä vähän niinkuin samaa mieltä. Tai ainakin siitä, että tää meidän lyhyt kesä pitää aloittaa ajoissa -heti kun on vähänkin lämmin.  

Mun kesäkelit menivät kyllä tänä viikonloppuna jokseenkin puoliunessa terassilla maaten - kävin taas tekemässä yövuoroa vanhojen työkavereiden kanssa (joskus tuntuu kai ettei näissä jo kolmessa työssä ole tarpeeksi hommaa lol) eikä yöunia tällä kertaa riittänyt neljää tuntia enempää. Onneksi oli aurinko, terassi, soffa ja grillaava lapsenvahti niin mikäs siinä torkkuessa ulkona koko sunnuntain. :) 

Filippa K:n mekon ostin muistaakseni Stokkan alesta viime kesänä ja tuoreudestaan huollimatta se on ollut jo varsin kovassa käytössä. Niin helppo malli, käy jotenkin aina. 

Kiitos vielä kommenteista ed. postiin. Iso apu tuo vertaistuki, kuten varmasti tiedätte. :) Palaan vastailemaan  myöhemmin!  Toivottavasti saatte nauttia kesäilloista tänäänkin

Kommentit (8)

10/8 | 

Niin on! Ja sepä onkin ihanaa! :)

Pelottaa ihan hulluna, että säät viilenevät ja taas pitää värjötellä. 

Kevät ja into kesästä on saanut minutkin ihan villiintymään ja himoitsemaan päälleni värikästä, vaikka tavallisesti olen farkkuihin pukeutuva nude/ruskea/harmaa-linjalla. Tuo sinun mekkosi on juuri ihanan pirteä! :)

T. Noora/ Kurkistuksia vaatekomeroon

11/8 | 

On kyllä ihanat korut! Tykkään lukea sun blogia, huomasin tän ihan vahingossa kun surffailin netissä ja käyn kyllä säännöllisesti tsekkaamassa sun kuulumiset ja vaatteet/kampaukset! Tarviikin ruveta osallistumaan kilpailuihin joskos onni suosis muakin joku kerta :) 

-pia

13/8 | 

Ihania kesätunnelmia. Täälläkin oli viikonloppuna aivan kesä. Uskomatonta, huhtikuussa. Kyllä nyt on nautittu ja huomiseksi onkin luvattu jo viileämpää. No, ainakin sai uskoa, että kyllä se kesä tulee.

http://niittykulma.blogspot.fi

CatNip
Liittynyt21.5.2015
14/8 | 

Ihania, värikkäitä kuvia, niin kuin aina . Täällä Kainuussa satoi äsken räntää, joka muuttui sitten lumisateeksi. Talvi ja lumisade ovat kivoja jouluna ja uuden vuoden aikaan, mutta näin huhtikuun lopussa ne lähinnä masentavat 

15/8 | 

Olen ostanut jokin aika sitten made with  love-merkkejä ja laitan niitä aina neuleisiin, kun teen jotain ihanaa pienille lastenlapsillemme. Söpöt merkit!

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram