-taistelevan toipilaan päivän asu

villahuivi TieRack / villatakki Massimo Dutti / teeppari Ralph Lauren

Vähän tällaista rauhallisempaa sävymaailmaa taas kaiken värihässäkän keskelle -alkaa vissiin tervehtymään ;) Huomasin myös et hitsi tällasen bloggaajan täytyy olla aika hyvässä kunnossa. Ihmettelin oikein et miten näitä kuvia jaksaa aina ottaa ja touhuta ja vielä olla kriittinen niiden suhteen. Että tällaseen tavallisesti löytyy energiaa ja voimaa. Yksinkertaisesti voimaa.

Mikä "hyvä kunto" sit mun mittapuun mukaan tällä hetkellä on, voi olla aika helposti tavoitettava määritelmä. Kaikki ovat minuun verrattuna hyvässä kunnossa ;) Paremmassa kuin minä. Hyvä et pystyn puhelimeen vastaamaan hengästymättä. Great.

Mut tästä tää lähtee, tänään ollaan jo varovasti oltu jalkojen päällä ja tuuleteltu keuhkoja ihan ulkoilmassa. Jippii. Voisin melkein luvata, etten enää yhtään sairauspostausta kirjoita ;)

Hei itseasiassa huomenna on luvassa jotain oikeinkin kivaa ystävänpäiväjuttua ;) Olkaahan tarkkoina kuin porkkanat! C U

Kommentit (7)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram