Tällaisesta hankinnasta täällä nyt sit ollaan niiiiin onnellisia. Miettikää mitkä kuviot! :P
..Ja sitä vaan jatkuu, meni sitten ylös tai alas :D
On se lähestulkoon upeaa. Ei naarmun naarmua eikä läiskän tahraa. Tässähän pitää jo ihan oikeesti tarkoin harkita, mitä raaskii heittää menemään tai laittaa peittoon. Toi on niin...... spesiaali.
Oma lukunsa on takkahuone, "The Arkku". Yksi venäläissyntyinen lääkäri taannoin ihmetteli norjalaisten asumistottumuksia. Täällä kun puurakentaminen on ihan top ja pop, vielä paljon yleisempää kuin esimerkiksi Suomessa. Sen mielestä norjalaiset asuu "arkuissa". Puuta ulkopuoli, panelia sisällä, hymyilyttää vieläkin. Niin no tää on nyt sitä!
Ja me aiotaan muuten pitää se. Maalia vaan pintaan.
On mulla sentään ruusupuskat.
Nää on sit kesällä ihanat. Ja noi talon seinää pitkin kasvavat.
Autotallissa oli pakko käydä kurkkaamassa myös se parketti. Antiikkiharjattua tammea, tollasia "lankkuja". Väri on kyllä livenä hiukan vaaleampi ja matta. 140 neliötä. Voi kun joku tulis laittamaan.
Että huh huh! :D
Kyllä siitä joskus jotain tulee.
Voi apua, antakaa mulle jostain voimia :D
Ja rahaa, ja remonttimiehiä.

Kommentit (75)

Vanda
76/75 | 

Hehe! Kun näki vain ensimmäisen kuvan yläpuoli, ajattelin että voi kun kiva vanha tapetti, sitten toi mattokin on tosi kiva, mutta olisis erikseen, ja vähän vähemmän kaikista.... Siis kyllä minä jättäisin jotain molemmista. Mutta ihanalta näyttää muuten, ruusupensaat ja kaikki, ja olen kyllä kateellinen, itsekin tekisin samaa, mutta itseltäkin puuttu rahaa ja remppamiehiä, niin en uskalla aloittaa....
Minä vain vähän järjestelin huoneet uudestaan, esikoinen saai oman huoneen, ja melkein kaikki muutti toiseen huoneeseen, mutta se on kestänyt jo yli kuukauden, eikä vieläkään läheskään valmis.
Lankutkin näyttää kauniilta!

Marika
77/75 | 

Minäkin ihastelin ensimmäistä kuvaa, aivan upea tapetti! Mutta seuraavissa.. Noh, liika on jo liikaa.
Onko sitä kauttaaltaan koko yläkerrassa? :D

Innolla jään seuraamaan teidän muutosprojektia. Tsemppiä ja voimia! :)

Kaitaliina
78/75 | 

Voisihan tuota vanhaa tapettia jättää vaikka yhteen seinään, vaikka tuohon naulakon kohdalle. Muuten tuo kokonaisuus on kyllä aika mielenkiintoisen näköinen, eikö siellä mene jo silmät sekaisin;)
Minä täältä lähettelen ainakin niitä voimia sinne! Ja sitä jaksamista. Talosta tulee upea valmistuttuaan=)

Uuden Kuun Emilia
79/75 | 

Ihanan psykedeelistä! :)

Isovanhempieni koti on lähes kauttaltaan sisätiloista paneloitu. Kauniisti erilaisia sormipaneeleja ja helmiponttia. Pappani on aikoinaan itse rakentanut/rakennuttanut talon, ja suvun sahan vuoksi puu on ollut looginen valinta pintamateriaaliksi. Äitini muistaa kuitenkin lapsena itkeneensä, että kauheaa, kun heillä ei ole varaa tapettiin ja kaikilla muilla on tapetit!
En tiedä lieneekö sukuvika, että haaveilen itse juurikin tuollaisesta "arkkutalosta" -ja valkoisesta maalista. :)

heidi
80/75 | 

:D Jäimpäs oikeen monttu auki tuijottamaan riemunkirjavankuvioista eteistä, rappukäytävää, kaikkea...hymyilyttää kokoajan! Jättäkää ihmeessä jotain siitä! kuitenkin. Komeat lattiat on teille tulossa! hirmuisesti tsemppiä rempassa, rempan kanssa elämisessä ja täällä ollaan urkkimassa kuinka siellä edistytään :)

Kirsikka
81/75 | 

Voimia sinne kyllä niitä jostain kummasta aina löytyy kun niitä tarvitaan ;) Tapetti on ensi järkytyksen jälkeen tosiaan aika magee, mutta ehkä vähän pienempänä pinta-alana... Raikkaampaan ympäristöön yhdistettyna hieno! Paneleista saatte kyllä tosi kivat maalilla, tulee ihan eri näköistä. Äitini maalautti vanhan mäntypanelikaton ja ja jestas miten valon määräkin lisääntyi.

Murupeikko
82/75 | 

Tämä täällä intona oottaa lisää kuvia rempasta ja talosta yleensäkkin. :))
Niin, ja hauskaa syksyn alkua sinne!

Anna
83/75 | 

Aivan HUIKEA! Eihän tommosesta raaski millään kokonaan luopua. Ja jos luopuu, kohta kaduttaa.
Meillä oli eteisessä ennen puolipanelit (kauheat) ja nyt elintason 'noustua' laitettiin kokopaneelit. Pystypaneelit ja maalattiin valkoiseksi. Ja nyt meidän eteisessä on ihana uimakoppi-tunnelma.
Hassua, miten se mieli muuttuu.

Remonttivoimia!

Valloittava valkoinen
84/75 | 

Oi mitä kuvioita!mutta tosiaan aika lailla liikaa väriä samassa tilassa!

upeita ikkunoita talossa ja ruusut on kyllä ok muutta mulla mennyt hermot kun tänä kesänä ollut toukat riesana miltei jokaisessa ruusussa eli lehtiä harvassa enää miltei kaikissa vain ruoteita jäljellä toivon vain että talvi auttaisi ongelmaan kun mäntysuovan suihkuttelu aika työlästä isoon määrään ruusuja...juuri tätä tietoa varmaan ruusuista kaipasitkin;D

komeita parkettilankkuja!

Anu

Helinä
85/75 | 

Mahtava tapetti!

Mikäli teille kaikkialle muualle tulee valkoista, portaat kaiteineen niin tuohan sopisi hienosti, myös teidän olemassaoleviin kalusteisiin. :-) Ja tuo takkahuoneen paneelin profiili on hienoa myöskin kuten sen leveys, upealta näyttää kun maalaatte valkoisella tai hennon harmaalla, ja slammaatte takan.

siina*k
86/75 | 

Tuosta takkahuoneesta tulee komia kun panelit maalaa valkeaksi ja rappaa takan! :)

ansuliinuska
87/75 | 

Moikka!

Olen nyt jo jonkin aikaa lueskellut blogiasi ja olet ihanan hyväntuulinen ja luonnollinen kirjoittaja. Blogiasi lukiessa tulee jotenkin vaan aina hyvälle tuulelle :)

Noita tapeteita katsellessa tuli mieleen, että kun osan kuitenkin varmaan uhraatte, niin jos ehjänä saa irti sopivia paloja niin ei muutakun kehyksiin ja seinälle. Sitten kun kämppä on omannäköinen niin voitte muistella mikä oli lähtökohta :)

Ihanan näköinen koti, innolla odotan minäkin kuvia muutoksista :)

Niina Än.
88/75 | 

Hei hyvältä näyttää!! Oikeesti. Kun ei keskity kuoseihin vaan talon muuhun näköön ;) Osaan jo kuvitella mielessäni miten mageen siitä saatte. Ja sä näytät onnelliselta. Ihanaa et pääsette omakotitaloon!!

Ja voimia saanet sitä mukaan kun saat valmista. Sitä on sit iiihana ihastella!

Oona
89/75 | 

Hei!

Meillekkin tulee tammen värinen laminaatti lattia.

Tammi on mielestäni todella lämpimän näköinen väri lattiaan ja tuo koitoisan olon :)

Bisquits
90/75 | 

Saattaa kuulostaa hassulta, mutta eihän tuo näytä pahaltakaan. :-) Juuri vanhan talon rempan läpikäyneenä olen ainakin oppinut sen, että pinta on vaan pintaa. Ihan sama, mitä kuvioita seinillä yms on, kun ne saa niin helposti muutettua. Tsemppiä!

iisa
91/75 | 

Hih miten silmissä aivan vilistää! :) mutta talosta tulee aivan UPEA!! ja innolla odotan muutoksen seuraamista! Tsemppiä ja iloista remonttimieltä!

Aatulan Äiskä
92/75 | 

Tästä tulee ihana, aivan ihana!!!

Aikalailla joo joku halunnut tuota tapettia, hui kauhistus:) Ja tuo tammilankku näyttää herkulle. Tsemppiä ja voimia, lopputulos palkitsee. Voikaa hyvin
-Marjut

vankavesi
93/75 | 

ihan mieletön! ei muuta kun huonekalut sisään. näin mä usein ajattelen kaikista vanhoista mörskistä missä vierailen. siis teidän koti EI OLE mikään mörskä. onnea ostoksesta!

EmJei
94/75 | 

Spesiaalia on todellakin! Vähän vaaleaa kun laitat joukkoon niin talosta tulee taatusti täydellinen ja sinun näköisesi. Yläkerran aula näyttää tosi kivalta. Takkahuone on musta tosi suomalaisen näköinen; tollasia näkee täälläkin paljon. Jotain vaaleanharmaata vaikka seinään niin raikastuu sekin huone! Remonttijaksamista! Hiljaa hyvää tulee, kun ideat saa kunnolla kypsyä, eikö? :)

Kata
95/75 | 

Noi tapetithan on tosi retrot! :)
Oon varmaan epänormaali suomalainen/pohjoismaalainen kun en kauheesti tykkää puusta. Tosin valkeaksi maalattu puu on kieltämättä oikein raikkaannäköinen. Ja "lankkulatia" on todella upea!

Anna
96/75 | 

Sä näytät onnelliselta. :-) Ja talo näyttää upealta. Eiköhän onni ja se, että tietää talosta kuoriutuvan maailman paras koti, tuo voimia jaksaa. Tsemppiä teille, täällä yksi innokas sivustaseuraaja haluaa nähdä mikä on lopputulos! :-)

Tanni
97/75 | 

Sinä se oot kyllä niin kaunis, aina ja edelleen! :) Tsemppiä asunnon kanssa, tuo tapettikuvionti on erhm... mielenkiintoinen :D Säästäkää toki osa!

Pie
98/75 | 

Minusta tuo tapetti on upean näköistä. Lattia taas ei, siis olemassaoleva. Säästä seinäpinta! Tammilankun kanssa se varmasti näyttäisi tosi hyvältä!

Helmi
99/75 | 

Jotenkin ihanat tapetit ja lattia:D Mut ehkä vähempikin riitäis;) Toivottavast saat pienen osan ujutettua teidän sisustukseen. Tätä projektia on ilo seurata.

Helena
100/75 | 

Oh Jesus! Miten joku on pystynyt asumaan tuolla?? No on se ainakin persoonallinen - ja pääasia että on hyvä rakenne ja hyvässä kunnossa. Siitähän tulee todella hieno, kun laitatte uudet tapetit ja lattiat. Ihan kateeksi käy, kun rehevä pihakin vielä.

Mekin tässä katsellaan, mutta voi olla, että toistaiseksi tyydytään etsimään isompi kt-kämppä stadin keskustasta ja vasta uuden työpaikan myötä se okt. Ihania ois kyllä tarjolla ihan 50 kilsan päässä.

ANNAO
101/75 | 

Ohhoh, siellä riittää kuviota! :D
Talosta tulee varmasti upea :)
Ihania nuo ruusut ?

cloé
102/75 | 

Musta teidän kannattaa jättää ainakin johonki paikkaan vähän tuota tapettia, ikään kuin muistoksi haha! Esimerkiksi käytävän päätyyn tms... mutta tuossa talossa on kyllä kuviota vaikka muille jakaa! Kyllä tosta kivan kodin saatte tehtyä :)

Hanna
103/75 | 

Ihanat tapetit ja lattia :) Jollain on ollut mielenkiintoinen maku :) Talosta tulee varmasti ihana, mielenkiinnolla odotan.

Ville
104/75 | 

ihana blogi ! osaatko auttaa, miten pääsen lukemaan magicboxx-blogia kun se on suljettu. miten saan yhteyden bloggaajaan. :) kiiitos !

Minni
105/75 | 

Hih, miten hurjia kuvioita!

Tykkään tuosta tapetista ja komppaan kyllä siinä, että kannattaa jättää sitä jonnekin. Upea yhdistelmä valkoisen kanssa!

Tsemppiä remppaan! Hiljaa hyvä tulee ja siten pysyy stressikin tiessään. :)

nanna
106/75 | 

Toihan on suoraan Lähi-idästä! Kuin Hammam-kylpylä :D

Tapetti on hieno, mut joo, ehkä kohtuudella kaikkea pätee tähänkin. Hyvä tulee!

Nna
107/75 | 

Minäkin pidin tuosta tapetista, mutta se on kyllä noin isoissa määrissä vähän liikaa asuintaloon. hotelliin voisi sopia vähän paremmin.

amma
108/75 | 

Onpas muuten päheän näköinen tapetti! Joku on tainnut aikanaan rakastua siihen, kun on ihan yltympäriinsä laitellut :D Jättäkää nyt toki johonkin kohtaan pieni kaistale muistoksi! Kivan näköinen talo ja puu on lämmin materiaali ja muutenkin hyvä skandinaavisiin oloihin.

Kyllä se siitä, ajan kanssa, tsemppiä ja intoa!

Hamustiina
109/75 | 

Aivan ihana tuo lattia!
Tsemppiä remppaurakkaan!

kerttu
110/75 | 

aivan ihana tapetti! sopii tosi hyvin portaikkoon (kuten siinä ekassa kuvassa), mutta ehkä muu osuus on jo bit too much... Ü minä säästin kotini rempan yhteydessä vanhaa kultakukertavaa tapettia ja olen siitä tehnyt joulukortteja jo parina vuonna.. kodinlaittamisen iloa teille!

Heidi - Suklaamarenki
111/75 | 

Edellissellä omistajalla on ollut todellista rakkautta kuviohin :) Kyllä se siitä muttuu pikkuhijaa sen näköisekseksi kuin olette toivoneet :)

tuuliaa
112/75 | 

Aika psykedeelinen fiilis tulee kyllä tuosta tapetista, mutta ehdottomasti itse jättäisin esim. yhden seinän "muistoksi" tuota tapettia sellaisenaan. Yhtenä seinänä se ei olisi niin hallitsevakaan.

Ja takkahuoneen seinistä tulee kauniit maalilla :)

Onnea uuteen kotiin ja sen muokkaamiseen!

Tomorrow
113/75 | 

Tapetti on kyllä omalla tavallaan niin erityinen, että se ei ole kamala, vaan aika ihana. Jos sitä pienen pätkän voi johonkin jättää, jättäisin. :) Mutta kuten tuuliaa sanoi yllä, psykedeelinen fiilis tulee tuollaisenaan.

modesty blaise
114/75 | 

Aika homma. Mitäköhän sieltä tapetin alta mahtaakaan löytyä. Joskus aika usein siellä on vaan sellainen "paperiseinä" silloin teidän pitää laittaa uudet seinätkin.

Joko teidän vanha asunto on mennyt kaupaksi?

Hillevi
115/75 | 

Varsin värikästä kyllä :)
Remontoiminen on rankkaa puuhaa, varsinkin tällaiselle hätähousulle kuin minä :) Tahtois että kaikki on valmista nyt-heti-äkkiä, mutta eihön se niin mene. Voimia! ..ja rahaa ja remonttimiehiä :)..

Heli
116/75 | 

Ohhoh, aikkas kirjavaa!! =D Mutta panelista pidän, tosin sitten kun se on maalattu, onneksi teette niin ja säilytätte sen! Parketti on myös kivan värinen ja näköinen.

Ulkoapäin talo on minusta tosi nätti tuollasenaan, ihanasti noita puskiakin valmiina.

Tsemppiä remppaan!!

Seija
118/75 | 

Voimia lähtee täältä linjoja pitkin säkkikaupalla, mutta rahaa ja remppamiehiä ei ikävä kyllä ole lahjoittaa :) Aikastee kivan oloinen uusi koti tulossa teille:):):)

.erin.
119/75 | 

IIiiIiiiiIIIiih, mitä kuosi-ilottelua! :D Ihanaa, te pääsette pian tositoimiin... :)

Pikaterkuin,
.erin.

PS. Ihana valo noissa kuvissa, vissiin vielä ihan luonnonvaloa? :) Onnea on... isot ikkunat! :)

tyttism
120/75 | 

Entä, jos kehittelisit pikapikaa jonkun 70-lukuhenkisen tositeeveesarjan, myisit idean telkkarifirmalle ja vuokraisit asunnon huippuhintaan vaikka kuukaudeksi? ;)

PSYKEDEELISTÄ. Rakastan tuota tapettia! Mutta sehän vaan jatkuu, jatkuu jatkuu :D Ihan hullua! Jos se kerran on hyvässä kunnossa, mäkin säästäisin sitä kyllä. Esim. ton portaikon seinän. Tykkään makkarin kaapeista, on hauskaa että nekin on tapetin sisällä (koko asunto on vähän niinkuin kääritty vilttiin!), mut sinne ehkä tahtoisin jotain vaaleampaa. Kokolattiamatto on allergikon painajainen, mutta tapetti on upea! (ja jatkumisefekti uskomaton, saa aikaan kikatuskohtauksia!)

Saara
121/75 | 

Ihihi, mitä kuvioita. :D Ekan kuvan ku näin, olin VAU, mut sit ku se kuvio vaan jatku ja jatku niin olin jo että Ööööö. :D En mäkään kyllä noita kaikkia kuvioita ehkä peittäs/poistais, mutta ehkä osa niistä riittäis... :D

Mut kivaa, jee, onnea omasta talosta! <3

Sirpa
122/75 | 

Hei
Ihanat kuosit :)
Miltä yläkerran käytävän lattia näyttäisi vaaleitten seinien kanssa, nousisiko sieltä kivasti oikeuksiinsa vai hyppisi silmille :)
Tapettikin on kiva, mutta ei yhdessä lattian kanssa.
Hauskaa suunnitteluaikaa.

Niina K
123/75 | 

Voi jee.. Meillä vastaanotetaan ilomielin tuo teidän vanha lattia!! Upea!! :) Mut tosissaan vaik ne on molemmat omalla tavallaan upeita sekä seinät ja lattia niin yhdessä ja tolla määrällä ne on vähän liikaa toisilleen. :) Meiltä tynnyrillinen remppaenergiaa sinne teille!! :)

elliliina
124/75 | 

Olen ihan kade :) Kuulostaa niin ihanalta kun pääset remppaamaan ja laittamaan kotia! odotan kovasti sitä hetkeä itsekkin!
tsemppiä pakerrukseen!

Nina
125/75 | 

Nuohan on ihan mahtavat nuo kuviot... Jotakin kannattaa kyllä säästää, vaikkei nyt ihan kaikkea. :))

Ella B
126/75 | 

Voi että kun on ihanan näköistä tapettia! Ja lattiakuviotkin samoin, vaikka kyllähän tuo joka paikassa vähän erikoiselta näyttää. Tulee aivan mieleen kun näin täällä Ranskassa eräillä vintage-messuilla ihan saman näköistä tapettia, jota myytiin rullissa ja hintana oli jotain 5?/m...Siinäpä katselin kaihoisasti että antaa tapettirullien vaan levätä kasassaan eikä omilla seinillä sillä hinnalla.

Katja
127/75 | 

Voi kääk! Ihan pakkohan tuota on johonkin jättää :D
panelinkin tosiana jättäisin ja vaan maalaisin. Kiva koti teille tulee :)

-Sanna
128/75 | 

Heh, multa ei nyt liikene rahaa eikä remppamiehiä mutta voimia lähettelen ; ) Voi sitä hetkeä, kun tavarat on kannettu paikoilleen ja saa heittäytyä uudessa kodissa sohvalle, väsyneenä mutta onnellisena : )

Victoria
129/75 | 

Oi, sinun sisustussilmälläsi en malta edes odottaa että näemme lopputuloksen! Aivan ihana Koti isolla K:lla :) Paljon voimia remppaprojektiin!

CosyCottage
130/75 | 

Wohou!! Onpas kuviota kerrakseen : )! Voisin kuvitella, että talon entiset asukkaat ei paljon vaalea-beessi -sisustuksista perusta ; ). Mulle ehkä kokonainen seinäkin olis liikaa.. Mutta yrittäisin ehkä repiä tapetista palasen ja koittaisin tehdä siitä taulun seinälle... Intoa ja iloa remonttipuuhiin : )!

tanjamaarit
131/75 | 

Mahtavaa että pidätte noin päräyttävät seinät!
En voi katsoa noita tapettikuvia kauaa koska silmissä alkaa pyöriä, jotenkin hyvin hypnoottisia, mutta silti upea juttu :D

iduska
132/75 | 

Aivan huiket seinät :) Ja sun asu on myös tosi kiva. Kyllä se oma koti siitä ajan anssa rakentuu...

Johanna
133/75 | 

eieieiei tanjamaarit, ei me aiota siis pitää noita! :D Sorry.... ainakaan näillä suunnitelmin.

Hei ja Ville, Maj:lla on uusi blogi nimeltään Magicpoks, en nyt muista suoraa ositetta, mutta löytyy ainakin blogilista.fi:stä. Sama symppis meno siellä :)

Wilhelmiina
136/75 | 

Voimia tähän projektiin :) Tulee varmasti kodikas ja kaunis. Nyt se sitten on totta, taistelutahtoa remontin etenemiseen!

Merja
137/75 | 

On kyllä roisit kuviot!

Katsoin tuota toka kuvaa jossa olet tulossa ylätasanteelle. Mietin että itse ehkä jättäisin tuon pienen suikaleen tuohon kaiteen alle muistoksi tapetista. Muuten varmaan ottaisin pois, tuo on niin kauhean voimallinen. Mutta teidänhän se talo on, tietysti teette siitä omannäköisenne!

Meillä on juuri vanhojen tapettien poisto loppusuoralla olohuoneessa. Kohta päästään itse asiaan.. eli uuden tapetin laittoon. Olen aivan innoissani!

Sari
138/75 | 

Tuo tapetti on HILLITÖN. Se on niin retro, että se näyttää jo modernilta =o Eka ajatus, kun tuon ylimmän kuvan näin, oli että olet ottanut kuvan lempparivaateliikkeestäsi =D Se on siis jollain tavalla "näköisesi" ja "tyylisesi". Säästä! Osa.

Ruuturouva
139/75 | 

Aikas kiva tapetti, mutta liika on liikaa..pieni pätkä voisi olla kiva säilyttää.

Lattialankut on todella kauniit.

Tsemppiä teille!

Miia
140/75 | 

Jestas tuota tapettia :D Edelliset omistajat on tosissaan nauttineet kuvioista :D Joo, liika on liikaa... Mutta hauskan näköistä olis varmasti vähän pienemmällä alalla. Jännityksellä jään odotteleen remppakuvia :)

Marianna
141/75 | 

Eka kommentti. :) Olen lukenut blogiasi jo joitain kuukausia mutta nyt vasta innostuin kirjautumaan. Oli pakko päästä sanomaan, että mulla on outo maku ja pitäisin varmaan kaiken tuosta tapetista. :D Se on huima! Se on vain jotenkin niin kauheanihana, että siihen jotenkin rakastuu.

Bisquits
142/75 | 

Hei, mulle tuli sellainen kysymys mieleen, että mahtaako sinunkin blogisi olla siirtymässä Indiedaysin puolelle?

Aino
143/75 | 

Toi psykedeelinen sisustustyyli on ilmeisesti ollut menneinä vuosikymmeninä kovassa huudossa Norjassa: kuvia toisesta lajin helmestä ja sosiaalipsykologin analyysi genrestä osoitteessa http://www.aftenposten.no/bolig/article3776505.ece. Og takk for en hyggelig blogg, itse Oslossa asuneena lueskelen ilolla arkikuulumisiasi ihanien ihmisten valtakunnasta!

tiinanen
144/75 | 

Ihanaa! Odotan mielenkiinnolla tämän projektin seuraamista. Laitathan sitten kuvia pliis? Kaikista sisustusjutuista ja sillee. Itsekin kun oon juuri ostamassa asuntoa. :)

Nunt
145/75 | 

Ahhahahaa, löytyihän teiltäkin paneelihelvettiä :D Onkohan tuo teidän takkispaneeli vielä samalla profiililla kuin meidän makkari, tältä sivulta http://www.mantsalan-saha.fi/paneli2.html "norjanpaneeli"? Sitä on sitten Ihan Hirveä maalata, noi pikku-urat pitää mennä läpi tosi tarkasti ettei jää puu näkyviin... Pohjustusta maalatessa meinasi monta kertaa tulla itku, ettei tää tule ikinä valmiiksi.

Tyttö kylmän maan
146/75 | 

Kaikista paneloiduista pinnoista tulee kyllä ihan parhaat, kun ne maalaa millä värillä tahansa. Me täällä haaveillaan hirsitaloon muuttamisesta, jossa vain jokainen puinen seinä maalattaisi!

Baseball Picks
147/75 | 

Good Stuff! Very nice piece here. I just added this blog post to my favorites.

simvastatin
148/75 | 

Thanks for your beneficial post. In recent times, I have come to understand that the particular symptoms of mesothelioma cancer are caused by a build up connected fluid relating to the lining on the lung and the chest muscles cavity. The sickness may start while in the chest location and get distributed to other body parts. Other symptoms of pleural mesothelioma include weight loss, severe inhaling trouble, vomiting, difficulty taking in food, and inflammation of the face and neck areas. It needs to be noted that some people living with the disease don't experience any kind of serious signs or symptoms at all.

Elene Bensch
149/75 | 

This is some great info and was well worth the read. I hope to read more stuff from you in the future that is as well written as this post

a2779688
150/75 | 

I've said that least 2779688 times. SCK was here

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010