Huh mulla on sormet niin mustikassa kuin maalissakin -sinivalkoiset :) Edustavat töissä ;) Iltalenkillä haettiin pikkusen mustikoita ja KO-KO päivän olen maalanut terassia valkoisella. Se alkaa olemaan vihdoin ihan valmis, ou jee.

"Meillähän on koko kesä aikaa", totesi mies tänään kun hulluna maalasin ja yritin tässä vapaapäivän aikana saada valmiiksi. Joo. Pidetään vaan koko kesän piha työmaan näköisenä ja nautitaan valmiista terassista talvella. Hyvä idis ;)

Se ois siis terassipostaus näillä näppäimillä ja sit tottakai joku terassi-ilta hyvien ystävien ja valkkarin kera, mmmm! Jos jo viikonlopuksi yrittäisi saada kavereita kasaan -ja tehdä vaikka sangriaa. MMMM.

Palaillaan pian, nauttikaa kesästä täysin siemauksin! Voitteko muuten ymmärtää miten nyt voi olla jo heinäkuu?? Aika menee niiiin nopeasti!

Kommentit (27)

: ) Pirtsakka :)
28/27 | 

Näitä postauksiasi on mukavaa lukea ihanan raikkaita ja kuvat aina yhtä kauniita:) Kiitos!
Kävin just mustikassa keräsin ainoastaan 21/2 litraa oli niin vietävän kuuma että meinasin läkähtyä sinne kalliorinteeseen.
Ei mutta kivaa kun on lämmintä kypsyy marjatkin tosin sade tekisi niille hyvää.

Terassista tulee varmaan ihana laita kuvia.

Meillä ois sisäkattojen maalaus (paneli) valkoisiksi mutta ei ole aloitettu se on kyllä niin tuskastuttavaa malata sisäkattoja ja kun ei vielä ole ihan tasainen.
Voi kun joku maalais ne :)

kalastajanvaimo
30/27 | 

Tiedätkö mitä; tääkin on meidän vanhoja! :) En löydä kyllä merkkiä...

kalastajanvaimo
35/27 | 

Tänä kesänä näyttää olevan hyvä sato: ei täälläkän viime vuonna ollut...
Kiitti! :)

kalastajanvaimo
37/27 | 

Joo mullakin oli hanskat joskus hommien alussa, mut en tiedä minne ne hävis ;)
Vasta heinäkuu -hyvä ajattelutapa!!

kalastajanvaimo
38/27 | 

Joo ei todellakaan mitään rehkimistä :D Alkaa tässä jo muuten pieni kesämaha kasvaa kun liikunta tosiaan on tän tasoista ;D

kalastajanvaimo
40/27 | 

Haha olipa hauska kuulla :D Ostin justiinsa valkoista maalia terassille ja ihan vaan valkoista ulkomaalia pyysin... ja sain... ilman kummempia koodeja. Täytyypi katsoa onko noissa joku värikoodi... Mut veikkaan et ulos taloon voi laittaa ihan puhdasta valkoista. Tiedän helpommin sanottu kuin tehty; valkoisia on satoja.... :/
Sorry en osaa auttaa paremmin :)

Minni
41/27 | 

Tunnistan niin itseni! Meilläkin mä olen se hoppuhousu, joka haluaa tehdä kaiken valmiiksi HETI. Toisinaan se on aika mahdotonta, kun kaksivuotias vintiö pyörii jaloissa. Samalla olen oppinut vähän kärsivällisemmäksi. :)

Oijoi, teillä on jo mustikat kypsiä! Täällä vielä odotellaan satoa. Ja toivotaan, että mies suostuu edes muutaman litran niitä poimimaan, sillä rv34-masun kanssa ei taida ko. puuhaan kyetä...

Katariina
43/27 | 

Jep, samaa mieltä, aika rientää kesällä turhan nopeasti! Maalausta täälläkin!

Selma
44/27 | 

Ihanat kuvat! Ymmärrän tosi hyvin vimmaisen maalaamisen! Oon kanssa hätäinen ja haluun saada heti valmista! Miten niin koko kesä aikaa, nythän on tosiaan jo heinäkuu:) Täällä leivotaan juuri vimmaisesti ja lähdetään vastaanottamaan siskon vauvaa sairaalasta kotiin. Mukavaa viikkoa!

Riina
45/27 | 

Nam mitä mustikoita. Viime kesänä ei tainut Suomesta juuri mustikoita saada, kun oli niin kuumaa, että mustikatkin kuivui metsään. Toivottavasti tänä vuonna ei käy samoin.
Kauniita kuvia olet taas napsinut! :)

champagne
47/27 | 

Terassikuvia odotellessa:) Mä ostin muuten sellaisia superohuita suojahanskoja maalaushommia varten kun niitä on nyt kertynyt tässä useampikin viime viikkoina eikä tänne töihin oikein voi tulla maalisin käsin;) Täällä päin kesä vasta on aluillaan. Koulut loppuivat viime viikolla joten meille nyt on vasta heinäkuu:))))

Peppi
48/27 | 

Tuommoselle iltalenkille voisin itsekin lähteä - ei liian hikistä menoa :) ja nam mustikoita! Siellä jo hieman kypsemmän näköisiä kuin täällä. Tosi kaunis kesäinen kuvasarja taas kerran!

bee
49/27 | 

Heissulivei!

ihana hyvän tuulen postaus jälleen! ja mahtavan suloiset kengät sinulla! kuvasi olisivat voineet olla vaikkapa suosikkilehdestäni maalaisunelma :)

Marika
50/27 | 

Hei,

En ole varsinaisesti seurannut blogiasi (vielä), mutta kun googlaan sanoilla valkoinen puutalo, päädyn kerta toisensa jälkeen tänne. Tämä kuulostaa ehkä epätoivoiselta kysellä täällä, mutta siis, etsin sopivaa väriä puutalooni, mutta ainakin kaksi koemaalausta on mennyt vikaan. Tulee liian kermaista tai liian harmaata. Osaatko sanoa, mikä on niiden Norjan ihanan valkoisten puutalomaalien juju... Onkohan olemassa joku "kansainvälinen värikoodi" jolla saisin samaa väriä.

Ihana blogi muuten, pitää ottaa seurantaan.

Sariliini
51/27 | 

Ihania kuvia. Voi joko mustikat on kypsyneet, täytyypä käydä kurkkaamassa metsässä ja noukkia piirakan aineet :-)

maija
53/27 | 

Hei, mistä tuo ainon päällä oleva mekko on/onko mekolla jotain merkkiä? Kiinnostuin, sillä muistan omasta lapsuudestani aivan samanlaisen, eli noin parinkymmenen vuoden takaa, mutta en ole varma onko vanhemmillani kyseistä mekkoa enää tallessa jotta voisin itse asian tarkistaa! :)

Make a baby
54/27 | 

As soon as I discovered this internet site I went on reddit to share some of the love with them.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram