syvyyksissä ;)

 mekko Charlie Joe

 

Sydän ei ole koskaan täynnä -paitsi ehkä joskus, joitain pieniä kullanarvoisia hetkiä jolloin se tuntuu siltä. Pakahtuvan täydeltä. Eikä elämää ole koskaan liikaa. Eikä tunteitä. Eikä kokemuksia. Aina mahtuu lisää. Vuorokaudessa ei koskaan ole tarpeeksi tunteja eikä kaikkia sävelmiä koskaan keksitä. Kukaan ei ehdi tehdä ja oppia kaikkea haluamaansa eikä tutustua kaikkiin ihmisiin, joihin pitäisi.

Juuri siksi elämä on seikkailu. Etenkin kesällä. Kesä on täynnä aineksia seikkailuun. Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu. Pelkkä aaltojen kohina ja kivien pyöreys on seikkailu. Mikä tahansa, mikä herättää tunteita, on seikkailu. Yhdessä sekunnissa voi kokea niin paljon enemmän elämää, oppia jotain uutta. Yksi hetki rannalla saattaa sulkea ympyrän ja kertoa, että tää on sittenkin ollut aika hieno elämä. Ja että uskomattoman paljon hienoa on vielä kokematta.

Yksi auringonlasku saattaa pysäyttää ajan ja salvata hengityksen. Yksi ilta saattaa tuntua pitkältä lomalta. 

 ~ Hienoja kesäpäiviä ja -iltoja...

...silmät ja sydämet auki ~

 

Kommentit (20)

Vierailija

Tämä on paras, viisain, ihanin postaus ikinä!

Kauniit kuvat, viisaat sanat. 

Hyvää kesää Johannalle! 

Vierailija

Näiden kuvien myötä mieleen muistui eräs lause: "Kuin kaisla taivun tuulessa, mutten koskaan murru." 

Vierailija

Välität todella hyvin kesäillan tunnelman ja täydellisen juuri tässä hetkessä olemisen.  Pidän myös kovin sinun kuvistasi. Ne kuvat joissa itse esiinnyt muistuttavat minua 70-luvun muotikuvista. Hyvää kesän jatkoa!

Veronica

Vierailija

Ihana, rauhaisa kesäillan fiilis välittyy kauniilla tavalla, se pisti silmään jo edellisessäkin kalastuspostauksessa :) Kiitos! Ja niin taas on tarttunut pukeutumisvinkkejä mukaan. Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle ja perheellesi.

T. Kristina

Vierailija

Kauniita kuvia taas! Hyvää ja aurinkoista kesää teille! Tämä hoitsu tarvisi mennä nukkumaan,aamuvuoro huomenna. Kesällä ei vaan raaskisi..

Vierailija

Hei, mekko on aivan ihana. Täytyypä googlettaa löytyykö minullekin Suomesta samanlainen. Muutenkin nuo merelliset kuvat ovat aina niin kiva katsoa. Voi ihan kuulla lokkien kirkuntaa.

SaL

Vierailija

Tuo mekko on todella kaunis. Voi kun saisi samanlaisen. Tiedätkö, myydäänkö Charlie Joen vaatteita Suomessa?

 

Vierailija

Oi miten herkällä mielellä iltakalassa :) Oiskohan tuossa aistittavissa ehkä sellaista "elämä hymyilee: kohta koittaa Suomen-loma" -fiilistä..?

Vierailija

Kerroit pari postausta aiemmin kirjoittelevasi piakkoin Kroatian mekkosi erilaisista sitomistavoista. Olen lähdössä ensi viikolla reissuun ja olisi tosi mahtavaa saada erilaisia sitomisvinkkejä kyseiselle mekolle (mekko minulta siis löytyy jo). Auttaisi paljon pakkauspuuhissa, kun yhdellä mekolla pärjää jo hyvin :).

 

Aurinkoista kesää!

 

t. Sari

Vierailija

Niin kaunis ja hyvänmielen postaus. Kiitos! Ihanaa kesää seikkailuineen sinulle! 

Vierailija

Kiitos Johanna ihanasta blogistasi! Kuvat ja värit tosi upeat. 

Insprioduin muuten taannoin Kaisla-langasta neulomastasi kesäneuleesta niin, että suuntasin lankakauppaan ja tein omanlaisen version. Neuloin helmaan ja hihoihin apilankuvia ja muuten soveltelin sun tekemiä kuvioita. Mies sitä kovasti kehui, on kuulemma hyvin surffihenkinen. Surffarin vaimo siis itse olen ;) 

Vierailija

Seikkailuja ja kullanarvoisia hetkiä kesään myös sinulle.
Kiitos ihanista kuvista ! Saat niihin aina upean tunnelman.

Hyvää kesää
-ellu-

Vierailija

Ihanan kaunis postaus! Satutko muistamaan mistä olet ostanut hellehatun? Juuri oikean mallinen etelänmatkalle. -Viktoriina

Vierailija

Tiedätkö, silmät kyynelissä luin kirjoituksesi uudelleen ja uudelleen. Puit sanoiksi ajatuksia, joita kokee vain ulkona kesäisessä luonnossa. Eilen ihmettelin meren rannalla lasten kanssa elämän täydellisyyttä. Siinä ei ollut mitään ihmeellistä, mutta siinä oli kaikki. Tiedän muistavani tuon hetken lopun elämääni.

Kiitos kauniista blogistasi ja siitä, että jaat ajatuksesi ja kuvasi meidän iloksi!

Vierailija

Kaunis kirjoitus ja liikuttavia ajatuksia. Elämästä, niin tärkeästä ja ohi kiitävästä. Hetkistä joita emme takaisin saa, ihmisistä keistä joudumme luopumaan, rakkaudesta mitä elämä tuo mukanaan. Lapsista, ketkä kasvamalla aikuisiksi opettaa meitä enemmän kuin ikinä pystymme ymmärtämään <3

Ihanaa kesää! Ja kiitos jälleen blogistasi :)

toivottaa Kati

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään norjalaisen kalastajan vaimona ja kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram