villamekko ChillNorwaylta saatu Luna dress

 

Hei ja hienoa viikon alkua! :) Ajattelin että maanantai on kiva aloittaa jutustelemalla vähän ruoasta, eikö? Meillä oli viikonloppuna uunissa sen verran suuri lampaanreisi, että kutsuimme kavereita auttamaan reiden syönnissä. 

Näistäkin kuvista varmaan huomaa, että me (oikeastaan koko perhe) pidämme kovasti tilbehööristä. Siis kaikista mahdollisista lisukkeista ruoalle. Lampaanreisi paistettiin uunissa porkkana-sipuli-lanttu-sieni-pedillä ja sen lisäksi vielä keitimme perunoita, parsakaaleja ja ruusukaaleja. Niin ja jollei tässä nyt ole tarpeeksi lisuke-overkiliä niin tarjolla oli toki myös avokaado-rukola-salaattiakin ;)

Ei me aina noin kovasti innostuta. Mutta tilbehööristä todellakin tykätään :D Tai me tykätään kai kaikesta ruoasta, kunhan se on monipuolista.

Ja viinilasillisista viikonloppuillallisten kera -ja arkenakin, jos pulloihin jotain jää... Tältä illalliselta ei jäänyt ;)

Kiitos kivasta viikonlopusta itse kullekin, tästä on kiva lähteä maanantaihin! Terveellisiä ja monipuolisia syömisiä arkeenkin toivottelen

Ainiin ja energiaa maanantaihin mun piti myös toivotella seuraavan reippaan iloisen videon myötä:

...Ja kysellä varovasti josko olette jo käyneet äänestämässä suosikkianne Gloria Blog Awardsissa? Äänestysaikaa on ollut jo viikkoja ja nyt se loppuu 18.10., joten käykäähän äänestämässä suosikkianne täällä jollette vielä ole. Mun blogini on pääsyt kategoriaan Paras Tyyliblogi ja olen tietty paitsi otettu ehdokkuudesta, myös superiloinen kaikista äänistä :))

Energistä  maanantaita!

Kommentit (16)

19/16 | 

Ihanan näköisiä illallisia teillä vietetty ja nam mitä herkkuja. Juuri tällaiset hetket ovat mielestäni niitä kaikkein parhaita. Ympärillä rakkaita ihmisiä ja leppoisa tunnelma. Pitäisikin suunnitella jotain pieniä illanistujaisia taas :)

http://niittykulma.blogspot.fi/

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
20/16 | 

Nää on aina kivoja, pienellä vaivalla iso ilo... joskus isoin kynnys taitaa olla se kutsuminen.... ja sit vaan istutaan yksin kotona kun ei jaksettu kutsua ketään ;D 

25/16 | 

Nyt Johanna pikkasen tsemppausta kieliasun kanssa, jookosta? Muutama tekstarityyppinen virke on ihan ok, mutta kun kirjoituksessa on useita lauseita, joista esim. puuttuu verbi tai jotka päättyvät ilman pistettä, niin alkaa luettavuus kärsimään. Vai tavoitteletko tarkoituksella teinityttömäistä tyyliä?

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
26/16 | 

Heisan, tästä on varmaan ollut ennenkin puhe... ;) En tavoittele teinityttömäistä tyyliä ja huomaan toki jokusen pisteen tuolta puuttuvan, mutta.... blogeissa ei oikeastaan mun mielestä ole tarkoituskaan tavoitella täydellisen oikeaa kieliasua; siinä voi jo vähän se tunnelma, luonne ja viestikin kärsiä. Eli mieluusti yritän vähän tsempata noiden pikkujuttujen kanssa, mutta muuten en koe tätä ongelmana, joten tuskin tulen kauheasti tyyliä  muuttamaan :)

27/16 | 

Onnea blogikisaan, olisi mennyt multa ohi ja käyn sentään täällä kurkkaamassa tyylivinkit joka päivä. (Olisit kyllä saanut ääneni kaikissa muissakin kategorioissa).

Aurinkoista alkavaa talvea!

31/16 | 

hyvältä näyttää, sulla on ihanan rento asenne alkoholiin, täällä kotimaassa tuommosta katotaan pahalla, ihan hirveätä jos nauttii lasin viiniä lasten läsnäollessa ja saatikka arkena..meillä ajatellaan samoin, hyvä viini kruunaa hyvän ruoan, humalahakuinen juominen on ihan eri asia ja sitä on monen kovin vaikea ymmärtää.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
32/16 | 

Joo ei mun nykyelämässä juuri humalahakuista juomista pääse harrastamaan niin on tullut opeteltua viinilasillisesta nauttiminen ruoan kera ;D Toimii oikeastaan paljon, paljon paremmin kuin hurja känni hehe... Viini kruunaa usein ruoan ja etenkin hienompaa ruokaa on sääli syödä ilman kunnolla sopivaa juomaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015