pellavaneule saatu By Pias / farkkushortsit American Eagle

 

Heippa, tällaista ihan superperusmenoa keskelle viikkoa; nää on näitä asuja, joita tuntuu joskus ihan turhalta edes mainita kun ovat niin perus. Että kaikkihan farkkushortseja ja valkoista paitaa käyttää - mitä tällä nyt ketään inspiroida. Mutta tokihan ne paljon käytetyt klassikotkin inspiroivat - ja ennen kaikkea ansaitsevat päästäkin esille. Tämä pellavaneule esimerkiksi on ihan mun ihan luottovaate; se on kaikessa menossa mukana. Oikea turvapaita, jossa on aina hyvä olla.

Kerronpa shortsienkin tarinan... Ostin nämä nimittäin eräällä (eh, elämäni ainoalla) Ameriikan reissulla Ollia odottaessani. Olin kai noin kuudennella kuulla raskaana, oli keskitalvi ja olin ihan varma, etten enää koskaan tulee mahtumaan mihinkään vanhoihin vaatteisiini. Järkevänä ostin farkkushortsitkin sitten kokoa 40 (vähintään, en ihan tarkalleen muista). Kesän ja Ollin tultua laihduin varmaan pienemmäksi kuin koskaan elämässäni. Mutta ei se mitään. Nämä ovat joka tapauksessa olleet lempparishortsit nyt sitten jo melkein kymmenen vuotta. Vaativat vyön, mutta kivan rennot ja löysät! :D 

Mun luottovaatteita ovat kai siis monet vähän liian isot ja löysät. Kunnolla oversize -jutut. Niissä mulla on jotenkin aina paras olla.

Sellaista peruskeskiviikkoa. Käytiin muuten Ollin kanssa kaupungilla pehmiksillä. Sanottiin että mennää ruokakauppaan, mutta syötiin salaa samalla pehmikset.

 

Hyvää ja toivottavasti vähän villiä, hauskaa ja maagista loppuviikkoa... Nähdään perjantaina! :)

 

 

Niin ja hei kiitos tuhannesti ihanista kommenteista <3 Edellisen postauksen rannekorun voitti kommentti nr. 156:

Toivottavasti onni suosisi korun suhteen! Ihana bloggaaja, jota kiva seurata. Sulla on mieletön tyylitaju vaatteissa kuin sisustuksessakin!

 

Laitathan mulle s-postia: johannaalvestad@gmail.com :)

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011