Hei anonyymit ja ihan kaikki! :D Koska teitä on kauheesti ja tiedän kuitenkin vain aika pienen osan, ajattelin ehdottaa pientä tutustumiskierrosta.
Ketä te ootte?
-This is not about me alone.
Tahdon tietää enemmän myös teistä. Sinusta, perheestäsi, iästäsi, harrastuksistasi, työstäsi... Tai mistä vaan haluatkin kertoa.
Avaan siis mahdollisuuden anonyyminäkin kommentoinnille ja pidän sitä auki jokusen päivän, ehkä alkuviikkoon asti, jotta mahdollisimman moni ehtisi osallistua.
Kaikkien osallistujien kesken arvon yhden todellisen aarteen; Anna Suin pienen, täysin käyttämättömän korttilompakon/avaimenperän. (Nyyh ja nyyh, en vaan saa käytettyä.)
Söpötys on peräisin tanskalaisesta nettikaupasta trendsales.dk.
Niin ja saa osallistua, vaikkei haluaisikaan mitään arpajaisvoittoa!!! ;D
Olkaa hyvät :)

Kommentit (726)

sarinna
301/726 | 

Heippa! Olen parikymppinen teologian opiskelija Helsingistä. Asun yksin isossa omakotitalossa ja harrastan lukemista ja kestävyysjuoksua. Mitäköhän muuta.. Olen lukenut blogiasi vuoden tai vähän enemmän :)

Susa
302/726 | 

Moi,

olen 40-vuotias blogisi seuraaja Las Vegasista. En ole "anonyymi", tulee vaan tosi harvoin kommentoitua. :)

Anonymous
303/726 | 

Moi, tämä taitaa olla eka kerta kun kommentoin vaikka olen lukenut blogiasi jo pitkään :)
Olen turkulainen vajaa parikymppinen välivuoden viettäjä :) En vielä tiedä mitä haluan tulevaisuudelta ja mitä alaa haluan opiskella, mutta yliopistoon aion vielä jatkaa, ja haluaisin suorittaa opinnot täällä rakkaasta kotikaupungissa.
Olen aika hanttihommissa tällä hetkellä töissä, mutta tärkeintä on että saa edes jostain rahaa, niin voin nyt kesän mittaan muuttaa vihdoin omaan asuntoon. Enempää en viitsi kertoa!
Kivaa kesää sinne!

cc
304/726 | 

Hei! Sain tädiltäni vinkin sun blogiin, ja häneltä kuulin myös ekasta blogistani jota aloin seurata ja jonka seurauksena aloin itsekin blogata - pari kuukautta sitten.. Bloggaan naamattomana, joten kerron sen verran että olen 28-vuotias kimma Helsingistä. Harrastan öljyvärimaalausta, purjehtimista ja laivapienoismallien rakentelua. Ja lempivärini on keltainen, se kertoo luonteestanikin aika paljon :)

Terveiset Suomesta!

Annamanna
305/726 | 

Hei!

Olen kohta 20v. tytöntyllerö Lapin pääkaupungista ja seuraillut blogiasi jo reilun vuoden ajan. Vaikka elämäntilanteesi eroaa melko lailla omastani, koen blogisi jollain tavalla inspiroivaksi. Itse opiskelen parhaillaan ja samalla rahoitan intohimoani kaikkeen kauniiseen työskentelemällä vaatemyyjänä. Arjesta ihan parhaan tekee avomieheni.

ps. tuo esine on jotain uskomatonta.. Huomaisipa arpaonnetar kerrankin minut!

Anonymous
306/726 | 

Heips! Olen 22-vuotias lentoasemavirkailija Vantaalta, Suomesta. Rakastan blogiasi! Jatka samaa rataa! Toivottavasti minusta tulee yhtä upea nainen kuin sinä kun saan omia lapsia! :)

Anonymous
307/726 | 

Pakko kysyä vielä, että mistä olet tuon Anna Suin hankkinut? :)

Anonymous
308/726 | 

Heei! Olen parikymppinen opiskelijatyttö Oulusta.. Löysin blogisi sattumalta jonkin toisen blogin kautta ja jäin koukkuun sen positiivisuuteen ja kivoihin asuhisi. Myös silloinen ulkomailla asuminen ja kiinnostus ulkomaille muuttoon tulevaisuudessa on saanut seuraamaan elämääsi. Lisäksi urheilen myös itse, joten liikunta-aiheiset postaukset kiinnostavat :)

-Jenni

Anonymous
309/726 | 

Täällä yksi innokas lukijasi!
Olen 25-vuotias lastentarhanopettaja ja asustelen avomieheni kanssa Helsingissä. Sydäntäni lähellä ovat perhe, lapset (ei siis ole vielä omia, mutta noin niin kuin yleisesti :), ulkoilu, leipominen ja lukeminen, erityisesti kaikki naistenlehdet :D
Olen lukenut blogiasi noin vuoden verran ja tämä kuuluu ehdottomasti lemppareihini! :)

Ihanaa kesää!

-pauliina

Anna
310/726 | 

Moikka!
Olen 22-vuotias sairaanhoitajaopiskelija Kuopiosta. En ole aiemmin kommentoinut mutta nyt kun oikein tilaisuus tarjoutui niin miksipä ei! Pidän hirveästi tästä sun blogista, sulla on niin positiivinen asenne elämään ja täältä saa aina päivään piristystä! :-) joten iso kiitos! Blogisi kautta välittyy sellainen aitous, mitä harvemmin muista blogeista löytyy, keep it that way! : ) Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!
Lämpimin terkuin, Anna

Hannele
311/726 | 

Heips! Olen aika tuore lukija, muutama viikko sitten tuttava vinkkasi blogistasi ja jäin koukkuun! Olen pian 32-vuotias 7 lapsen kotiäiti ja yhden miehen vaimo :) Harrastan lähinnä lenkkeilyä, lukemista, askartelua ja blogaamista. Leipomisen lasken kotityöksi ;)

Viivu
312/726 | 

Minua jo vähän tiedätkin, mutta kerrataan vielä... Kolmekymppinen kolmen lapsen äiti, joka elää elämäänsä päivä kerrallaan eikä turhia hötkyä. Vieläkään en tiedä mikä musta tulee isona, mutta odotan sitä mielenkiinnolla.

Päädyttiin sitten välimalliratkaisuun talon hankinnassa ja päästään kohta remppaamaan vanhaa rivaria :) Great!

Saaruchi
313/726 | 

Moi. Oon sun blogia seuraillu varmaankin vuoden verran mut taitaa olla ensimmäinen kommentti multa. :) Oon siis lähtösin Kotkasta, asun tällä hetkellä haminassa kihlattuni kanssa avoliitossa ja oon 17. :) Blogisi on yksi lemppareistani ja päivittäin tulee seurattua. ;D

Anonymous
314/726 | 

Hei,
kiitos blogista, tykkään kovasti! Olen käynyt tsekkailemassa silloin tällöin puolen vuoden ajan. Olen 34-v "ura-äiti" Brysselistä, perheeseen kuuluu kaksi pientä tyttöä. En tarvitse arpajaisvoittoa, mutta halusin jättää viestin meiltä anonyymeiltä.
- Satu

Anna
315/726 | 

Moikka,
Olen 28-v 9kk ikäisen pojan kotiäiti Keski-Suomesta. Ammatti terveydenhuoltoalalla. Olen lukenut blogiasi pari viikkoa. Jäin heti "koukkuun" sen positiivisuuteen! Toivottavasti jatkat samaan malliin! :o)

Emmi
316/726 | 

Täällä kirjoittelee toinen Norjassa asusteleva. Olen 24-vuotias (tosin en ikinä muista ikääni miettimättä) ja myös norjalaisen miehen kanssa parisuhteessa elävä, matkailualalla työskentelevä, iloinen tyttönen, joka rakastaa uusien ihmisten tapaamista. Seuraan blogiasi mielenkiinnosta "samanlaiseen" elämäntilanteeseen. :)

Anonymous
317/726 | 

Täällä heti toinen, jonka täytyi miettiä ikäänsä:D Olen 24-vuotias, asustelen Helsingissä ja opiskelen arkkitehtuuria. Elämäntilanne on tällä hetkellä pitkälle selitettävissä pelkkien opintojen kautta... Blogin puoleen on vetänyt mielenkiintoiset jutut ja todella kauniit kuvat!

- Annika

Emma
318/726 | 

Moikka,
Olen 24-vuotias media-alalla työskentelevä nainen ja asun tällä hetkellä mieheni kanssa New Yorkissa. Olen vähän tuuliviiri, tykkään matkustaa, ja olenkin asunut 4 vuoden aikana 4 eri maassa... toivottavasti täällä tulisi oltua vähän kauemmin. Tykkään musiikista, valokuvauksesta, lenkkeilystä sekä viime aikoina olen myös innostunut bloggaamisesta. Mulla on täysin eri elämäntilanne, mutta tykkään kovasti positiivisista kirjoituksistasi ja siitä että blogisi eroaa muista niin paljon!

Anna Suin lompakko on syötävän nätti :)

Anonymous
319/726 | 

Hei, olen 18 vuotias lukiolais tyttö Espoosta. Aloin lukea blogiasi vasta pari viikkoa sitten. Tykkään kovasti ! Blogisi on eri tyylinen mitä muut blogit mitä luen, mutta siksi juuri tähän blogiin ihastuinkin ! Sinulla on aivan ihana tyyli ja vaikutat muutenki mukavalta ja positiiviselta ihmiseltä :)

Ps. Oisi kiva saada postaus Norjasta ! Esim. Norjan nähtävyydet, ihanimmat paikat jne.

- laku

Anonymous
320/726 | 

Moikka!

Täällä kolkytjarisat kahden lapsen työssäkäyvä äiti Pirkanmaalta.

Joulun aikaan löysin "blogistanian" ja ananan ja sinun blogeja tulee seurattua. Ihailtavaa, miten joku voi kotiäitinäkin olla noin tip top (mä en ole töissäkään ;). Sekä sinun että ananan blogeissa kiinnostaa kivojen juttujen ja hyvien kuvien lisäksi käsityöasiat. Kiitos teidän, käsityöharrastus on tullut monen monen vuoden jälkeen aloitettua uudelleen. Mulla(kin) on nyt palmikkohartianlämmitin ja lapsilla äidin tekemiä pipoja ;)

"Taustalta" seurailen, koska oon niin käsi kaikkien tietokonehommien kanssa, että en vaan jaksa kirjautua mihinkään ;)

Kiitos kivoista jutuista :)

Piia

Anonymous
321/726 | 

Hei
Vakkarilukijaksi tunnustautuu kohta kolmekymppinen neljän lapsen kotiäiti, jolla on hoitoalan ammatti, muttei vakityötä. Harrastan blogien lukemista! :) No oikeasti pidän myös lukemisesta, sisustamisesta, liikunnasta, leipomisesta, kirppistelystä, shoppailusta, puutarhanhoidosta jne. Asumme okt:ssa pohjoisessamma osassa suomea.

Elviira

Anonymous
322/726 | 

Iltaa!
Tässä sinua tervehtii Ranskan maaseudulla asuva 15kk ikäisen pojan äiti 33v. ja luomuviljelijän puoliso joka tykkää mm.luonnosta, lukemisesta, floristitouhuista ja vanhoista taloista. Keksin blogisi vastikään luettuani erästä negatiivistä keskusteluketjua ja totesin monen suomalaisnaisen olevan kateellisia positiivisille kanssasisarilleen.Outoa etteivät laita sitä energiaa hyvinvointiinsa?!

Krista
323/726 | 

Ihana palkinto! :) Jota tavoittelee...

36v. kolmen lapsen äiti. Työskentelen turvallisuusalalla, nyt vielä hetken äitiyslomalla. Harrastan liikuntaa ja bloggaamista, harrastuksiin kuuluu kai myös kodin jatkuva muutostila :)
Miehen ja lasten lisäksi sohvalla köllöttelee kaksi mopsia.

Niina Än.
324/726 | 

28v. Kahden lapsen äiti. Opiskelen sosiaalialaa ja nautin vuoristomaisemista niin pohjoismaissa kun kaukana idässä, joka on kuin toinen koti..

Blogiasi oon lukenut epäsäännöllisen säännöllisesti 3(?) vuotta. Joskaan en sinä aikana kun laitoit blogin salasanalle (ykkösversion).

*iTkUpiLLi*
325/726 | 

Olen Los Angelesissa asuva suunnittelija/taitelija. Asustelen taalla Kalifornian auringossa hippimieheni ja 5 kissani kanssa. ;)

catya
326/726 | 

Olen 21-vuotias, 01/10 syntyneen neitosen yksinhuoltajaäiti. Lisäksi meidän perheeseen kuuluu pieni koira. Harrastuksia lähinnä lukeminen, käsityöt ja lenkkeily (eikä noihinkaan hirveästi ole aikaa).. Blogiasi aloin seurata tän kevään aikana ja heti jäin koukkuun :) mun sisko oli jo pitkään puhunut sun blogista ja itse lukenut sitä ja vihdoin sain sitten minäkin aikaseks kurkata miltä näyttää.. :) Parasta blogissasi on (kaikki :D) ainakin todella ihanat kuvat, ja se että tekstiä on sopivan verran.. Käsityöjuttuja vois olla enemmänkin. :D

Anonymous
327/726 | 

Olen kahen-kolmekympin välissä oleva nainen. Ammatiltani olen sisustussuunnittelija ja pidän yllä omaa suunnittelutoimistoa. Rakastan työtäni. Rakkainta minulle elämässäni on kuitenki perhe. Kaksi lasta ja mies.
Osuin sattumalta blogiisi noin kuukausi sitten. Olen käynyt sen jälkeen täälllä säännöllisesti... Tämä on ensimmäinen kerta ever, kun kommentoin jonkun blogia. En nimittäin ole mikään blogittaja. :) Kivoja juttuja sinulla... Ihanaa ja aurinkoista kesää! :)

s
328/726 | 

oon 16v tyttönen täältä pohjosemmasta suomesta :) oon just päättämässä peruskoulua (jee) ja ens vuonna meen lukioon. hih. asun vielä iha kotosalla ja toi lukioki on samalla paikkakunnalla. lukemista, dataamista ja kaikkea semmosta turhaa vaan harrastan. jep ja sullon kiva blogi =)

Anonymous
329/726 | 

Hei!
Olen 36-vuotias kahden pienen tytön äiti Lappeenrannan seudulta. Perheeseen kuuluu meidän tyttöjen lisäksi mieheni ja koira vanhus. Ammatiltani olen graafikko, mutta olen ollut jo useamman vuoden tyttöjen kanssa kotona ja keskittynyt kotiäidin puuhiin. Olen lukenut blogiasi nyt noin nelisen kuukautta ja käyn melkeinpä päivittäin katsomassa mitä olet meille kirjoitellut. Sisustaminen on suuri intohimoni, joten odotan aina onko teidän mahdollisen uuden kodin tiimoilta juttua ja tietysti päivänasukuvia. Ensimmäinen blogi jota olen alkanut seuraamaan ja vihjeen sain anopiltani.

Toivotaan aurinkoista ja lämmintä kesää kaikille ; )

Anonymous
330/726 | 

Heips,
olen kaksikymppinen tyttö Oulusta, mutta viettelen välivuotta au pairina Princetonissa. Tällä hetkellä lähellän sydäntäni on värilliset turkinpippurit, lukeminen ja kaverit. Kaipaan kaikkea Suomesta myös.
Olen lukenut blogiasi nyt jo tovin ja tykkään kovasti.

Anna
331/726 | 

Moikka!

Oon varmaan nuorimpia sun lukijoita, tai ainakin siitä nuorimmasta päästä. 19-vuotta tulee tänä vuonna plakkariin, eli sua oon kymmenisen vuotta nuorempi, mutta silti sun jutut jaksaa kiinnostaa päivästä toiseen. Oon lukenu sun blogia ihan ensimmäisestä alkaen. :-)

Asun Oulussa, opiskelen lukiossa ja rakastan mun mäyristä. Rakastan myös tanssimista, ruokaa, coca-colaa, syksyä ja kynttilöitä. Mulla on kolme maailman ihaninta isoveljeä. Oon tosi laiska, nytkin mulla on hirveesti koulutöitä tekemättä - huomenna palautuspäivä. En jaksa stressailla turhista; keskityn olennaiseen. ;-)

Anonymous
332/726 | 

hei!
olen 19 vuotias tyttö/nainen.asun yksin lähellä helsinkiä yksiössä,mutta perheeseeni kuuluviksi lasken 2 veljeäni äitini,isäni ja isän naisystävän+hänen poikansa.harrastan mm.kuvaamista,ompelua ja maalaamista.

löysin blogiisi vasta vähän aikaa sitten,ja jäin seuraamaan iloisen fiiliksen ja kauniiden kuvien takia :)

Anonymous
333/726 | 

VOI ITKU!
Teitkö tän postauksen sen takia koska nyt kun oot ottanu ton et ei voi kirjottaa anona niin susta tuntuu ettei sul oo enää niin paljoo lukioita ja haluut tällä postauksella ikään kuin varmistaa sen?

Anonymous
334/726 | 

Heips Kalastajan Vaimo!
Olen yöhoitajana vanhusten palvelukodissa ja yön pikkutunteina on kiva blogiasi lukea. Löysin blogiisi sattumalta ja jäin heti koukkuun. Kiva lukea blogia missä paljon kuvia ja iloinen meininki :)
Niin ja itse olen kolmekymppinen 3-lapsen Äiti Itä-suomesta, maaseudulta...
Aurinkoisia päiviä toivotellen!!

Maria
335/726 | 

Hei!

Taalla ruudun takana 24v kotiaiti, myoskin ulkosuomalainen.
Tykkaan kovasti blogistasi, sulla on ihanan rento tyyli (myos kirjoitustyyli) Ihan havettaa kuinka harvoin kommentoin.. Viimeksi taisin kehua Phil&Teds tuplia kun niista kyselit, eli aikaa on kulunut..

Nyt oli extrahyva syy kirjoittaa, kun tuo Anna Sui sopis mun diaper bagiin ihan taydellisesti. ;D

Maria Vaahterapuumaasta

Helena
336/726 | 

No, sinähän kyllä vissiin tiedätkin blogini kautta kuka olen. Siis Helena, 40 vee, lapsia liuta ja kohta lisää, kohta asun Porvoossa, tavallinen kotiäiti ja sairaanhoitaja kun töissä :)

Voi ihana, ihana palkinto!

Susanna
337/726 | 

Aamuyötä täältä Suomesta!

Sun kaunista ja piristävää blogia lukee 25-vuotias kahden lapsen kotiäiti hitaasta Hämeestä.
Jotenkin tänne on aina niin mukava tulla, kauniita kuvia ja hyviä ajatuksia, ideoita, keskusteluja...
Itse en ehdi yleensä kommentoimaan, omaa blogiakaan en ole ehtinyt pitkään aikaan päivittämään. Viimeistää syksyllä sitten, kun täällä maalla elämä rauhoittuu ja asettuu talviteloille! :)

Mukavaa uutta päivää, minä painun nyt nukkumaan.

-yökyöpeli Susanna

Kati
338/726 | 

Moikka!
Olen 34 v 4 lapsen äippä Pirkanmaalta. Olen lähihoitaja ja opiskelen sairaanhoitajaksi. Harrastan bloggailua, lukemista ja liikkumista eri muodoissa. Rakastan shoppailua, sisustamista, kauniita vaatteita, vanhoja huonekaluja, matkustamista.....
Aurinkoisin terveisin
Kati
http://www.bonus-kadi.blogspot.com

Lillukka
339/726 | 

Olen 33-vuotias nainen Kuopiosta, naimisissa ja kahden lapsen äiti (tyttö -05 ja poika -09). Tällä hetkellä olen äitiyslomalla, työskentelen matkailualalla. Harrastuksiini kuuluu sauvakävely, kirjallisuus, elokuvat ja uusimpana uutuutena viiniklubi :)

Meillä on melko uusi koti (valmistui elokuussa -06) Kuopion Saaristokaupungissa. Kuitenkin poikaa odottaessa raskaushormoonit sai pään "sekaisin" ja paukautin tehdä 9 kk sisällä 3 remonttia :)

Olen myös blogien luvun tiimoilta oppinut aktiiviseksi nettikaupan käyttäjäksi - tällä hetkellä odotan Redfootshoes:n Carrie-balleriinoja saapuvaksi.

Luen viikottain blogiasi, mutta en ole uskaltanut vielä kommentoida mitään....nyt siihenkin tuli siis mahdollisuus! On mielenkiintoista lukea asumisesta ulkomailla ja norjalaisesta elämäntyylistä. Blogisi kuvat ovat kauniita, ja eniten minua niissä on kiinnostanut juuri nämä kodin sisustuskuvat, maisemakuvat sekä tietenkin lasten kuvat :)

Aurinkoista kesää sinulle toivottelen!

MrsAgatha
340/726 | 

Moi! Mä olen kolmekymppinen rouva, yhden pienen suloisen pojan äiti joka myös kirjoittaa omaa blogia (se on tosin vain tuosta pojasta ja hänen vaatteistaan...).
En ole jostain syystä tainnut koskaan jättää tänne kommenttia vaikka usein käyn kurkkimassa! =D
Oikein lämmintä kesää sinne Norjaan! =)

Elämän Helmiä
341/726 | 

Olen viisikymppinen kolmen lapsen äiti kuopiosta. Yksi lapsista asuu vielä kotona, yksi on opiskelemassa ja yksi suojelusenkelinämme.
Muutin kuopioon kaksi vuotta sitten omakotitalosta rivitaloon töiden perässä. Onnellisesti naimisissa. Mökkeilemme kesäisin joka viikonloppu kainuussa ja tykkäämme matkustella.Blogiasi olen lukenut muutaman kuukauden eli saman ajan jonka olen oma blogiani pitänyt. Ihana blogi Sinulla!
-päivi-

Anna
342/726 | 

35v kolmen lapsen äiti. Ammatti lääkäri, harrastuksena puutarhahommat, käsityöt, juoksu ja valokuvaus. Blogisi löysin, kun työkaveri ihasteli edellisessä blogissasi ollutta neuleohjetta ja pyysi minulta apua siihen sopivan neulelangan valitsemisessa.

Anonymous
343/726 | 

Sain vinkin blogistasi ystävältäni ja jäin heti koukkuun! Olen työssäkäyvä 2-vuotiaan pojan äiti, joka nauttii urheilusta ja muotijutuista. Kiitos arkipäivän luksuksesta, jota blogisi tarjoaa!

kuwaitin kaunotar
344/726 | 

Olen 35-vuotias kotirouva Kuwaitista. Perheeseen kuuluu kaksi varhaisteinia ja yksi prinsessa seka mies...
Olen lueskellut blogiasi jo pitempaan. Sita vanhaa (vai onko niita jo ollut kaksi ennen tata). Nykyaan en enaa kommentoi, kun olen kasi tietokoneiden kanssa, enka osaa luoda tuota tilia.

Jools
345/726 | 

Loin tunnarit tänne estäessäsi anoonyymi-kommentoinnin, mutta unohdin salasanan! :D Kokeilen vielä muistuuko mieleen!

Olen 29-vuotias, alunperin Turun saaristosta, eräältä pieneltä kirkonkylältä. Äidinkieleni on siis ruotsi ja kunnolla suomea opin vasta muutettuani Turkuun ja aloittaessani opiskelut Turun yliopistolla. Elämäni suunnan muutti vaihto-opiskelu Tromssassa, jossa tapasin oman norjalaiseni. Vaihto-opiskelun jälkeen muutin Puolen vuoden päästä osoiteenani oli Oslo. Mieheni sai valmistuttuaan työpaikan kotipaikaltaan Stavangerista ja muutimme sinne muutamaksi vuodeksi. Itse tein jatko-opintojani yliopistolla ja lomailin, sillä ihana esikoisemme Thomas syntyi kesällä 2007. Kunnes. Hampurista tuli liian hyvä työtarjous miehelleni ja nyt olemme olleet täällä pari vuotta. Olen viihtynyt myös täällä ihan hyvin, olen saanut töitä yliopistolta, mutta vaihtelu virkistää ja olen taas mammiksella, sillä viime loppiaisena maailmaan tuli toinen lapsemme, Sara. Mieheni matkustaa paljon työnperässä ja välillä väsyttääkin kovasti, mutta silti olen enemmän kuin mielelläni kotona lasten kanssa juuri nyt. Mammaloma kohta loppuu ja töihin olisi vissiin palattava, mutta onneksi työni on melko joustavaa ja saan tehdä töitä paljon myös kotoa. Sitä ennen nautitaan kesästä!

Tällä hetkellä olemme Turussa äidin helmoissa, Saran eka matka Suomeen. Tänään olisi tarkoitus lähteä Helsinkiin moikkaamaan veljeäni, joka on saanut esikoisen keväällä.

Siinäpä minun tarinani :) Mukavaa kesää sinne teille, viime postauksen kuvat olivat ihanan lämpöisiä!

Jools aus Hamburg (eli Joanna)

Anonymous
346/726 | 

Moikka,

ekaa kertaa kommentoin minäkin :) Eli olen nyt muutaman kuukauden seurannut piristävää ja positiivista blogiasi Kaliforniasta käsin. Kolmen pienen lapsen ja yhden ison miehen kanssa täällä asustelen :), kotiäitinä toistaiseksi. Olen jopa rohkaistunut muuttamaan prgamaattista tyyliäni hieman röyhelöisempään suuntaan sinun inspiroimanasi, kiitos siitä :) Täällä kun aurinko paistaa lähes aina, niin valkoisia pitsipaitoja ja hulmuavia mekkoja on ihan passeli pitää :)

Aurinkoa sinne Norjaankin edelleen toivottelee,

t. Kalifornian mamma

Sanna-Riikka
347/726 | 

Heissan!
Olen ihan kohta 37, kääk. Meillä on kaksi pikkaraista poikaa 6v Daniel ja 3v Julius, ne on mun elämäni aarteet. On mulla mieskin, sama mies jo 12v, nähdään harvoin, kun ajelee tuolla ympäri Eurooppaa työkseen...talvella oli 7vk putkeen siellä, luulin jo ettei se tuu enää lainkaan kotiin mut tuli se kuitenkin, halittiin monta päivää:)
Harrastan "luomisen tuskaa", mulla on aina joku projekti kesken ja sahanpuru ja maalitahrat seuraavat mua nähtävästi läpi elämän. Asutaan vanhassa "apteekkarin talossa", jota emme saa koskaan valmiiksi - olen sen jo itselleni hyväksynyt. Mun tavoite on vain oppia elämään ja sietämään vähän paremmin tätä ympärillä vallitsevaa ainaista kaaosta...rakastan sisustamista, vettä, taivasta ja maata...olen itse töissä maatalousalalla ja siksi mulla ei oo koskaan kauniita käsiä ja kynsiä - haluisin, että olisi...olen huono kaatamaan puita, pihastamme, kun kaadettiin talvella 2 vanhaa hopeapajua ja suren niitä vieläkin...tässä sekalaisia faktoja minusta...

Sinulla on aivan ihana ja inspiroiva blogi...kiitos, että sain esittäytyä, nyt kirjauduin oikein lukijaksesikin, hyvää kesän alkua sinulle...

Elsa
348/726 | 

Heipskukkuu ja aamun aikainen vilkutus täältä!

Näppäimistöllä nyt 40+ antiikkia ja humpuukia harrasteleva blondi Hgistä. Blogi minulla on ollut kohta kaksi vuotta, ja tykkään kovasti tästä blogistaniamaailmasta. Olen töissä graafisella alalla. Harrastan myös golffaamista aika ajoin.

Kivaa ja kesäistä päivää!

Elsa

Minttu
349/726 | 

Heippa hei, täälläpä päälle kolmekymppinen kotiäiti ja liuta lapsia. Asustelemme Savon syvämmessä ja kirjoittelen omaa blogia.
Tänne tulee kommentoitua harvakseltaan, vaikka käynkin aina lukemassa. Kiitokset ihanasta blogista, joka on lähellä, mutta niiiin kaukana omasta elämästäni =)

Anu
350/726 | 

Olen 25-vuotias nuori nainen Etelä-Suomesta. Asun avomieheni kanssa omassa kerrostaloasunnossa, jota pikkuhiljaa laitetaan oman näköiseksi (mitään superremonttia asunto ei onneksi vaatinut).

Opintoni on viimeistelyä vaille valmiit, mutta olen työskennellyt reilun vuoden erittäin mielenkiintoisessa ja koulutustani vastaavassa työssä teollisuuden alalla ja valmistuminen on siirtynyt. Tarkoitus on suorittaa koulu loppuun ja mahdollisesti opiskella vielä jotain lisää.

Olen todella huono kommentoimaan, mutta olen seurannut blogiasi tosi kauan. Oikein mukavaa kesää teille sinne :) Aivan ihana tuo Anna Suin kukkaro ?

tyttism
351/726 | 

Moi!

Oon 23-vuotias teologian ja tuotantotalouden opiskelija Helsingistä. Harrastan järjestötoimintaa ja kuorolaulua, käsitöitä ja kaiken kauniin rakastamista - minulla on näkövamma joka vienee näön ennen pitkää.

Ja kerro toki, mistä tuo ihana kapistus on, jotta arpaonnea voi itse vähän täydentää :)

Kris
352/726 | 

Huomenta!

Olen 22-vuotias (amotivoitunut) opiskelijatyttö pääkaupunkiseutulaisen luonnonsuojelualueen helmasta. Olen asunut tässä kymmenen kilometrin säteellä koko ikäni. Ydinperheeseeni lasken avomieheni ja kahden koiramme lisäksi omat vanhempani ja mieheni vanhemmat ja isoveljen. Minusta maailman tärkein ammatti on äitiys, ja jos niitä meille suodaan, haluaisin lapsia vähintään kaksi tai kolme :)

Sisustan, maalaan, valokuvaan, kirjoitan (myös tulevaksi työkseni), entisöin vanhoja tavaroita ja askartelen, joten blogisi on tuonut minulle alkuajoista saakka hurjasti inspiraatiota. Tyylisi on täysin erilainen kuin omani niin vaatteissa, kirjoittamisessa kuin sisustamisessakin, mutta ymmärrän kyllä sellaisenkin hyvän päälle, joka ei ole oman makuni mukaista ;) Ja inspiraatiohan tarttuu tyylilajirajojen yli!

Tällä hetkellä lomailen ja lueskelen huvikseni teoreettisen filosofian kursseja. Ja järjestän elämäni ensimmäisiä ja viimeisiä häitä. Mieheni ammattivalinnan takia muutto ulkomaille on todennäköisesti meilläkin joskus edessä, itse haluaisin kokeilla Norjaa, Sveitsiä tai Australiaa... Ans kattoo ny!

Olkaa terveitä ja pitäkää huolta,

K

Tomorrow
353/726 | 

Olen 34-vuotias ja naimisissa norjalaisen miehen kanssa. Asumme Suomessa ja minulla on pieni tyttö.

Tällä hetkellä vietän eskarilaisen kanssa piiitkää kesälomaa, käyn autokoulua ja mietin, mitä haluan tehdä isona.

Tykkään kovasti kauniista asioista sisustuksessa ja laadukkaista, kestävistä ja toimivista vaatteista, joissa on jokin hauskuus.

Anne
354/726 | 

Olen 32v ja asun Turussa. Olen seuraillut blogiasi vasta muutaman viikon. Tykkään ottamistasi kuvista ja tyylistäsi.

Anonymous
355/726 | 

Hei!

Olen 33-vuotias 6- ja 8-vuotiaiden lasten äiti joka rakastaa vaatteita ja muotia. Asun pikkukaupungissa Satakunnassa, joten muodinnälkäni tyydytän blogien kautta. Sinun blogisi on listan kärkipäässä!

nipsu

Jellona
356/726 | 

Huomenia Pohojanmaalta! :) Olen 27-vuotias ihan uuden uutukainen lukijasi, mutta tähän kompastuin, takerruin ja jäin. <3
Olen 1,5v pojan äiti, yhden miehen avovaimo, insinööri.. entinen laskuvarjohyppääjä.. tuleva kiipeilijä.. urheilen huvikseni; lenkkeilen, pyöräilen, uin, zumbaan, rullaluistelen yms.. Teen myös käsitöitä, opiskelen venäjän kieltä ja rakastan blogimaailmaa <3

Nina
357/726 | 

Hei!

Täällä Tampereella blogiasi lueskelee 43v nainen kera kahden tyttären ja koiran. Blogisi piristää kivasti päivää, kun kotona taistelen murrosikäisen nuoren neidin kanssa.
Harrastan juoksemista, huomenna onkin stten edessä Tukholman maraton. Ja neulomista, se tosin rajoittuu lähinnä villasukkiin. Niitä onkin tullut tehtyä muutama sata paria. =)

Aurinkoisia kesäpäiviä!

Päivi J.
358/726 | 

Hei!
Olen 38-vuotias (kääk!) yhden 3-vuotiaan pikkuneidin äiti Hämeestä, työskentelen sairaalassa osastonsihteerinä.
Blogiasi olen lukenut jo pidemmän aikaa, ihailen taitoasi saada yksinkertaisistakin asioista ja kuvista niin kauniita.
Sinun ansiostasi olen muuten jäänyt koukkuun Odd Mollyn vaatteisiin, niitä on nyt jokunen omassakin vaatekaapissa. Ihanaa kesää teille sinne Norjaan, odottelen innolla uusia postauksiasi!

Sini
359/726 | 

Hei olen 18-vuotias lukio-opiskelija Sini ja odotan parhaillaan esikoistani avopuolison kanssa. Kirjoitan itse paljon ja luen paljon blogeja ja jokunen viikko sitten tutustuin sinun blogiisi ja ehkä tämä on tätä raskauden aiheuttamaa muutosta aikuisempaan suuntaan noissa blogeissa :)

Anonymous
360/726 | 

Heippa. Täällä kirjottelee 24-vuotias, juuri lakeuksille muuttanut nainen. Asuin kuusi vuotta Helsingissä ja pari viikkoa sitten muutin rakkauden perässä pohjanmaalle. Olen ammatiltani viittomakielen tulkki. Harrastan liikuntaa, muotia sekä aktiviista blogien lukemista:)

Blogissasi rakastan elämänasennettasi, kauniita asuja ja kuvia. Olenkin kavereilleni mainostanut tätä "hyvän mielen blogina" ja moni onkin koukuttunut:) Lähes parasta on nähdä kauniita kuvia asuinseudultasi! Olet myös tutustuttanut minut ah aina niin ihanan Odd Molly-merkin saloihin:)

Kiitos mukavasta ja iloa tuottavasta kirjoittelusta!

Laura Koo

Nina
361/726 | 

Moikka!

Olen 25 vuotias ammatiltani sisustusmyyjä Itä-Suomesta. Asun kihlattuni ja koiran kanssa uudehkossa omakotitalossa joka valmistui viime jouluna. Meillä ei ole yhteisiä lapsia, mutta mieheni tyttö vierailee aika ajoin luonamme.

Harrastan lenkkeilyä ja aerobiciä (lähinnä les mills tunteja), sekä blogien ihmeellisen maailman tutkailemista =) Ehkä jonain päivänä rohkaistun ja perustan myös oman =)

Eksyin blogisivuillesi vahingossa, toisen blogin kautta, ja koukkuun jäin =)

ps. I H A N A toi lompakko =)

Jannebet
362/726 | 

Heips,
olen 29-vuotias sh/th ja kahden pienen tytön äiti Helsingistä. Aloin aikoinaan lukea Tyylitellen-blogia ja sitä kautta löysin sinun blogisi, jota olen lukenut ensimmäisestä versiosta lähtien. Ja nauttinut :=) Blogisi saa aina hyvälle tuulelle. Ja tukkasi, se on niin ihana!

- Janica

Marjukka
363/726 | 

Tässä Marjukka, liki nelikymppinen, vakavasta sairaudesta kotosalla juuri nyt toipuva äiti, vaimo, vaate- ja kauneusfriikki.

Vaikka tämä kuulostaisi kuinka pinnalliselta, ilman halua huolehtia itsestäni ulkoisesti en olisi jaksanut huolehtia itsestäni sisäisesti. Se on edesauttanut toipumista.

Positiivista asennetta ja uskoa elämään olen tankannut kaikkialta, mistä mahdollista -- myös tästä blogista! Kaiken ei tarvitse olla raskassoutuista ja turhaa draamaa kannattaa välttää. Sen, jos jonkin olen tänä keväänä kantapään kautta oppinut.

Vaikka osan ajasta elän varjossa, otan auringon vastaan aina kun voin.

Anonymous
364/726 | 

Moi!Outi,28v,kotiäiti.Veera tyttönen täyttää elokuussa 2v (ja hyshys tammikuussa syntyy uusi tulokas <3!)ja meiän isiki on ihana kun se ei aina nuhjaisi autotallissa/työkoulutuksissa...Harrastuksina blogien luku,kirppareilla nuhjaaminen,lapsen kanssa touhuilu,teemukin kanssa pihalla seisoskelu ja ihailu miten puutarha kukoistaa (siis rikkaruohot),riippukeinu ja vanha rintamiestalo.Rrrrrakastaa kaikkea kaunista ja historiaa omaavaa.Koukussa kauniiseen blogiisi!Kiitos ihanista kuvista ja tunnelmista!

Anonymous
365/726 | 

Heippa,
Olen 26-vuotias ihanan -09 syntyneen pojun äiti.
Olen naimisissa mulle niin ah täydellisen miehen kanssa. Elämämme on täynnä kiirettä ja iloa!
Jäin koukkuun viime kesänä blogiisi. On vaan niin ihanaa ja kaunista luettavaa!
Pidän mustikoista,ruohonleikkuusta,auringon säteistä. HATTARASTA myös.
Miehelläni on kesäloma pian ja lähdemme kiertämään Suomea kesämersulla. Saa nähdä kuinka kauan;DD

Miipa
366/726 | 

Hei! Olen 40+ suunnittelija Espoosta ja seurannut blogiasi vasta muutaman kuukauden. Harrastan kuvataiteita, lähinnä öljyvärimaalausta ja seurailen kaikenlaista visuaalista ilmaisua mielelläni. Pidän blogisi tarjoamasta harmoniasta ja kaudeudesta. Vaikka oma sisustustyylini on lähinnä skandinaavis-funktionaalinen olen huomannut saavani vaikutteita sinun tyylistäsi. Itse tekeminen on myös minulle ominaista, joten niistä jutuista olen erityisesti pitänyt. Aurinkoista jatkoa sinulle ja perheellesi.

Marina
367/726 | 

Moikka!
Pikkukaupungin asukki. 30-vuotias kahden pienen äiti. Kotiäiti, ehkäpä vielä pari vuotta.

Kavereiden kehuessa blogiasi, piipahin tänne ajat sitten, koukkuun jäin ja lukenut olen jokaisen postauksesi niihin aina vain takaisin palaten. Tykkäänkö siis blogistasi? :D Todellakin! Hyvän mielen ja kivan tyylin blogi. Ihan parhaimmistoa!!!

-Marina

Anonymous
368/726 | 

Moikka! Olen 23-vuotias, terveys- ja sosiaalialaa opiskeleva nainen Helsingistä. Asun yksin aika lähellä keskustan vilinää :) Arkeeni kuuluu opiskelua, työntekoa ja ystävien kanssa oleilua. Rakastan myös kauniita asioita, mm. muotia ja sisustusta. Kuitenkaan en pidä blogeista, jotka ovat vain pelkkää vaatetta vaatteen perään tai kosmetiikkapurnukoiden esittelyä. Sinun blogisi ja positiivinen asenteesi saa aina hyvälle tuulelle!:) Asenteessasi olisi monelle meille Suomessa asusteleville paljon opittavaa. Luen jokaisen postauksesi innolla!

Tiu
369/726 | 

Moikka! Minä olen 23 -vuotias blogiaddikti Itä-Suomesta. :) Asun avomieheni kanssa ja suunnitellaan parhaillaan talon ostoa (tai rakentamista...hui!). Töiden ohessa viimeistelen opintojani, mikä vie valitettavasti aikaa harrastustoiminnalta (jota voisin tehdä täysipäiväisesti) :) Itsekin bloggailen, tällä hetkellä laihdutuksen merkeissä. Blogisi on tosi innostava ja piristää sateisintakin päivää! Kiitos siitä :)

Anna
370/726 | 

Hejssan!

Blogiasi lukee 29- vuotias nainen Naantalista. Mua pitää kiireisenä pian 8kk pojanviikari ja joskus myös se mieskin. Ja elämä itsessään.

Minusta on ihana lukea teidän elämää Norjassa, joka on niin lähellä mutta kuitenkin niin kaukana kaikesta tästä suomalaisuudesta!
Ihanat muksut, värikkäät kuvat, sisustusjutut, mitäpä sitä muuta kaipaa kaffen seuraksi.

Milka
371/726 | 

Olen Kotkalainen 24-vuotias paikallisen hyvinvointikeskuksen toimistovastaava, joka käyttää kaiken vapaa-aikansa valokuvaushommiin. Ostin poikaystäväni kanssa omakotitalon Käpylästä reilu puoli vuotta sitten ja sisustelen suurella riemulla melkein kahtasataa neliötä. Luulen että törmäsin blogiisi blogilistan kautta ja kun huomasin jostain kirjoituksesta että olet lähtöisin tästä paratiisista (jota myös Kotkaksi kutsutaan) niin jatkoin lukemista. Oma blogi löytyy nimimerkin takaa ja tässäpä linkki myös kotisivuille, jos nuo valokuvat kiinnostaa.. :) milkarantamo.com

Nina
372/726 | 

Olen pian 40v. yrittäjä Raaseporista. Minulla on 3 lasta, iältään 17, 12 ja 2. Asumme vanhassa hirsitalossa jonka remppaaminen, kunnostaminen ja sisustaminen tulee viemään kauan aikaa. Luen blogiasi koska minäkin rakastan kauniiden talojen bongausta ja erityisesti tykkään kivoista vaatteistasi.

Minsku
373/726 | 

Heippa!
Neljän lapsen kotiäiti, pirkanmaalta. Asun pienkerrostalossa kaupungin kupeessa. Haaveilen maalle, kesäisin ainoastaan ;) Harrastan liikuntaa, käsitöitä jne.
löysin blogisi muutama kuukausi sitten ja olen koukussa :D

Piritta
374/726 | 

Heippa! Olen 35-vuotias lapseton, avoliitossa Keski-Suomessa elelevä nainen. Koulutukseltani olen DI ja työskentelen tekstiilialalla. Alunperin olen kotoisin Kotkan suunnalta ja sinne on jatkuvasti ikävä :) Olen seurannut leppoisaa ja välillä hyvinkin inspiroivaa blogiasi aivan ensimmäisestä blogistasi lähtien :)

Kirsi
375/726 | 

Kolmeakymppiä enempi tai vähempi lähestyvä hömpänystävä. Kirjoittelen blogia, rakastan kauniita kuvia mitä sullakin löytyy. Tykkään sisustaa ja sillai. Ja aloin haluta tota lompakkoa :DD

Isla
376/726 | 

Olen 24-vuotias, esikoistani odottava (rv 21) opiskelija ja pankkineiti Suomen länsirannikolta. Oon lueskellut blogiasi jo pidemmän aikaa, mutten ole vielä koskaan kommentoinut. Tykkään todella paljon blogistasi, mutta tietysti toivon enemmän itselleni lähellä olevia asioita, kuten juttuja/tietoa lapsista, kansainvälisyydestä ja kansainvälisestä parisuhteesta. Itse olen kihloissa Englantilaisen miehen kanssa, mutta asumme suomessa.

Mannukka
377/726 | 

Heippa, 37-vuotias kolmen lapsen äiti Suomen länsirannikolta, harrastan lähinnä käsitöitä ja yhdistystoimintaa, lukuharrastusta yritän taas herätellä.. Olen lukenut blogiasi siitä ekasta lähtien (kai?)ja tykkään kovasti kauniista kuvistasi, positiivisesta asenteestasi sekä monista monista kivoista ideoistasi!

Anonymous
378/726 | 

Moikka!

Olen vajaa kakskymppinen sairaanhoitajaopiskelija Helsingistä. Arki menee koulussa (paitsi nyt kesällä), töissä ja blogien parissa, toki muutakin elämää on!
Aloin seurata sun blogia muutama kuukausi perustamisen jälkeen ja edelleen seuraan. Kivaa vaihtelua muihin blogeihin joita luen, kirjoitat kivasti ja sulla on ihana tyyli. Blogisi on ollut alusta asti yksi lemppareista. :)

Kiitos, että jaksat ilahduttaa kirjoittamalla!

-Anna S.

SM
379/726 | 

En ole seurannut blogiasi (tai mitään muutakaan blogia) vielä kovinkaan pitkään, mutta ystäväni vinkkauksella blogisi oli yksi ensimmäisistä, johon tutustuin ja jäin seuraamaan. :)

Olen 27-vuotias nainen pääkaupunkiseudulla, joka viettää työnsä puolesta suurimman osan päivästään tietokoneen näytön edessä. Jotta ei ihan paikalleen pölyttyisi, niin on kiva välillä pitää vähän taukoa ja lukea miten ihmisillä eri puolilla maailmaa menee...ja niin, kuviasi ovat loistavia!

Elli
380/726 | 

Olen 27-vuotias tuore äiti Keski-suomesta. Lueskelen blogiasia ja välillä olen kommentoinutkin. Tykkään sen monipuolisista jutuista. Norja ja sisustus jutuista spesiaalist. Jatka samaan malliin :)
-elli-

Lumppumaakari
381/726 | 

Tuitui o/

Olen 37v kolmen lapsen äiti. Lapset ovat 16v, 9v ja 1v, kolmen kympin kriisissäni menin naimisiin itseäni kymmenen vuotta nuoremman miehen kanssa <3
Vaatetusalalla touhuan ja elämäntapa sambista, harrastuksiin kuuluu myös blogin päivitys vuodatuksessa, josta löytyy niin rakas samba kuin koirat, joita on nyt kaksi. Pikkuinen tipsu prinsessa ja upea espanjasta adoptoitu köriläs. Jos kiinnostaa vilkaista hupsua touhuani niin linkki on tässä... http://turhaaturinaa.vuodatus.net/

Sanonta jota käytän paljon: Kerro, kerro kuvastin, miten kauniimmaksi tulisin...sambaamalla tietenkin :D
Mukavaa kesää sinulle.

Anonymous
382/726 | 

Olen lähes nelikymppinen yhden lapsen äiti ja avomiehen puoliso Helsingistä.

Olen lukenut blogiasi kauan, mutta nyt en ole enää kommentoinut kun ei ole mitään "tiliä". Tämä on tosi ihana blogi, jatka omaa kivaa tyyliäsi =)

-tuulikki-

Aarre
383/726 | 

Olen yli kolmekymppinen opettaja Oulun seudulta. Harrastan käsitöitä, puutarhanhoitoa ja lukemista. Kaksi pientä tytärtä pitävät kiireisenä.

heininen
384/726 | 

Heippa!

Olen 22-vuotias terkkariopiskelija Kymenlaaksosta. Koulua on jäljellä vielä kaksi vuotta, mutta valmistuminen viivästyy nyt vauvan syntymän myötä.

Odotamme mieheni kanssa esikoistamme, laskettuaika on heti heinäkuun alussa, katsotaan koska poksahtaa :)

Rakastan vapaa-ajalla urheilla, lukea ja tehdä käsitöitä, etenkin virkkausta. Myös ulkoilu on ihanaa ja rentouttavaa.

Pidän todella paljon vesistöistä:merestä, järvistä, joista.. Ja haluaisin joskus oman kodin järven rannalta.

Kesä on paras vuodenaika, mutta toisaalta tykkään toki kaikista vuodenajoista. Kesäisin voi olla niin huoleton pukeutumisen suhteen ja se on parasta.

Siinäpä ihan perustietoa :)

Sykerö
385/726 | 

Jeg er:
33-vuotias äiti ja avovaimo. Ihanainen tyttäreni on 4v. Insinööri joka harrastaa keramiikkaa, öljy- ja akryylimaalausta, innostuu usein ja helposti, nauttii elämästä paljon ja hartaasti, ja uskoo että maailma on hyvä paikka.
Kiitos ihanasta blogista!:)

Laaksonneiti
386/726 | 

Tosi harvoin kommentoin, mutta lueskelen blogiasi ahkerasti ja aloin lukemaan sitä jo ihan ekan version aikoihin ja silloinkin taisin lukea jo aika kauan... Blogistasi saa inspiraatioita ja piristystä päivään.

Olen 24, uunituore maisteri, sosiaalityöntekijä, alani töissä jo reilun vuoden. TYöpaikkani ei kuitenkaan ole se perinteisin sossun paikka, aika kaukana siitä. :) Elelemme yhdessä avomiehen ja koiran kanssa, tällä hetkellä ihanassa ja autuaassa välitilassa, kun molemmat on vamistuneet ja töissä, mutta kaikki on vielä auki. Toivon että mulla jää entistä enemmän aikaa lukea, taiteilla ja urehilla nyt kun olen vain töissä!

Mukavaa kesän jatkoa!

Anonymous
387/726 | 

Olen ikäisesi ylempi toimihenkilö Helsingistä, töissä eräässä suurehkossa matkapuhelinfirmassa :) Olen melko lailla kypsä työhöni ja epämääräisen tyytymätön elämääni ja yritän työn ohessa opiskella uutta, minulle todella haastavaa alaa. Olen myös päättänyt irtisanoutua työstäni tänä vuonna. Suhteessa 7. vuotta ja kihloissa. Lapsen saaminen on viime vuosina alkanut pikku hiljaa tuntua mahdolliselta, viime aikoina jopa ihan toivottavalta, etenkin blogiasi lukiessa. Eksyin tänne muutama vuosi sitten tyylitEllen-blogin kautta ja olen seurannut siitä lähtien. Kun avaan koneen aamuisin töissä, tsekkaan ensimmäisenä blogisi. Kaipaan samanlaista tasapainoa ja iloa elämääni.

Hanna
388/726 | 

Hei! Olen lähemmäs nelikymppinen kahden lapsen äiti eteläisestä Suomesta. Nyt hoitovapaalla olen löytänyt blogit ja seurannut jo pidempään myös sinun blogiasi. Pidän erityisesti ottamistasi kuvista ja asenteestasi esimerksiksi lapsia ja tyyliseikkoja kohtaan. Hyvää jatkoa!

heidi
389/726 | 

Heippa!
Olen 30v kotiäiti kahdelle pojalle (5v ja 1v). Asutaan rintamamiestalossa, jossa koitamme elää poikien ja mieheni kanssa mahdollisimman rauhallista, kiireetöntä arkea. Viljellä pihassa enenemässä määrin syötävää. Mies kalastaan kaiken liikenevän ajan.
Ammatiltani olen lähihoitaja.
Tykkään valokuvata, laskeskelen räpsiväni päivässä keskimäärin 45kuvaa. Tykkään myös elokuvista, musiikista, kodin laittamisesta, huonekalujen fiksaamisesta, ruoanlaitoista. Kaikesta kauniista.
Olen lueskellut blogiasi syksystä saakka JOKA PÄIVÄ :)
Tykkään ylikaiken tyylistäsi! Positiivisuudestasi. Täydellinen blogi.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Anonymous
390/726 | 

Hei!

Olen 30-kymppinen viiden alle 8-vuotiaan kotiäiti Jyväskylästä. Olen löytänyt blogisi muutama kuukausi sitten ja jäin koukkuun samantien :) Sisustus ja vaatteet ovat intohimojani. Kotiäidin arjen pienet ja suuret onnenhetket tuovat iloa arkeen. Kaikki kaunis viehättää...

-Tylli

-S-
391/726 | 

Hei!

Olen kolkyt ja risat, kahden tytön äiti Espoosta, joka on ihastunut kirjoituksiisi jo jokin aika sitten. Olen vielä hetken vanhempainvapaalla, jonka jälkeen jatkan vielä hoitovapaalla ensi vuoden syyskuuhun.

Löysin blogimaailman esikoistani odottaessani 2007, ja jäin koukkuun. Tykkään lukea ulkosuomalaisten kuulumisia ja päivittäisiä hommia, ehkä siksi, että asuimme itsekin mieheni kanssa Tanskassa joitakin vuosia sitten. Tykkään blogeista, joissa on kivoja kuvia! Päivitän myös omaa blogiani melko tiuhaan tyttösten kuulumisia kertoillen, jotta myös ystävät kauempaa pysyvät kasvussa mukana.

Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi!

Anonymous
392/726 | 

40 v. nainen, unelmieni ammatissa, elämässä kaikki muutenkin mallillaan, alun kolmattakymmentä vuotta jo onnellisesti aviossakin, parikymppisen opiskelijan äiti...kun varhain aloittaa, paljon kerkiää! ;D

Blogisi koukutti kauniilla miljöökuvilla kotikaupungistasi ja tietysi ihanalla elämänmyönteisyydellä.

t.Susse

Heli
393/726 | 

Heippa!

Olen 37v neljän lapsen äiti. Kotona myös mies, kaksi koiraa ja kaksi kissaa. Asumme rempattavassa talossa melkein maalla, siis ison kaupungin laitamilla, matkaa keskustaan alle 10km.. mutta meitä ympäröivät pellot.

Tykkään olla kotona, tosin käyn myös osa-aikatöissä lähikaupassa. Tärkeitä asioita on lapset, perhe ja koti, vaikka niihin usein hermot meneekin! =D

Harrastan koirien kanssa lenkkeilyä, suunnistusta, bloggailua ja lukemista.. sekä sitä kodin remppaamista ja etenkin sen suunnittelua.

Blogistasi olen kuullut aikaa sitten, joskus kävinkin kurkkimassakin jo kunnes sitten jokin aika sitten liityin lukijaksesi. Etenkin se "sata asiaa sinusta" sai tekemään päätöksen lukijaksi alkamisesta; tunnut tosi kivalta ihmiseltä. Ja ihailen myös kuviasi sekä tuota kun olet niin kaunis ja tyylikäs aina.

Eevi
394/726 | 

Heips!

Täällä blogiasi lueskelee 26-vuotias neljän pojan (2v, 4v, 5v, ja 7v) ja pienen tytön (1v) äiti. Elelemme vauhdikasta arkeamme vanhassa maatalossa itä-suomessa.
En vielä tiedä mikä minusta tulee isona, mutta onneksi tässä on hetki aikaa miettiä, kun aion olla kotiäitinä vielä pari vuotta.

Kiitos mukavasta blogistasi :)

Sara
395/726 | 

Mä olen 16-vuotias (taidan siis edustaa lukijakunnan junioreita) vaatetusalan opiskelija Espoosta. Ei varmaan mikään ylläri, että perhettä tai lapsia ei ole, eikä valitettavasti myöskään töitä. Asun yksin, äitini & sisarukseni asuvat kaukana Jyväskylässä.

Anonymous
396/726 | 

Heips Johanna:)

Kommentoin nyt ensimmäistä kertaa.Enkä osallistu arvontaan:)

Olen 38-vuotias viiden ihanan tyttären äiti ja yhden miehen vaimona olen ollut reilu 20-vuotta:) Asumme etelä-suomessa maaseudulla ja viljelemme mansikoita. Kesät menee tiiviisti mansikoiden parissa mutta talvet olen viime vuosina ollut kotiäitinä. Olen sairaanhoitaja mutta opiskelen avoimessa yliopistossa hoitotiedettä:) Harrastuksiini kuuluu lenkkeily ja aerobic. Ja leikkisästi olen sanonut tyttärieni pukemisen olevan myös harrastukseni, rakastan lasten ja myös aikuisten vaatteita. Odd Molly kuuluu myös suosikkeihini:)Kodin sissutaminen on myös lähellä sydäntäni.

Ystäni vinkkasi blogistasi noin puoli vuotta sitten ja jäin kyllä koukkuun:)Joka aamu ja ilta luen sähköpostin ja kurkkaan mitä blogiisi kuuluu:) Ihania kuvia ja olet jotenkin samanhenkinen kuin itse olen, niin kuin ystäväni sanoi minulle kerrottuaan blogistasi.

Olen joskus suunnitellut laittavani sähköpostia sinulle mutta se on vaan jäänyt:( Joskus olisi kiva jotain kommentoida mutta.... Jatka samaan malliin, ihana elämänmakuinen blogi:)

Toivon sinulle ja perheellesi aurinkoista kesää ja kaikkea hyvää sinne Norjaan:)

Terveisin Nina

Anonymous
397/726 | 

Moi :)

En muista miten tänne ekan kerran eksyin mutta pakko oli laittaa kirjanmerkiksi. Sinulla on ihana tapa kirjoittaa ja hienoja kuvia.

Itse siis 3kymppinen kahden lapsosen äiti, työelämään kohta palaamassa oleva ja kauheasta okt-kuumeesta kärsivät :)

aurinkoa päivääsi,
Jonne

Murupeikko
398/726 | 

Ka huomenta täältäkin Kainuun suunnalta!! Vettä tuloo ku aisaa, eli siis viltin alus päivä. :)
Nooh, minustahan löydät kasapäin tietoo blogistani, mutta tässä tärkeimmät. 35 vuotias lonti, kahden typyn äeppä ja kahden koiruuden emäntä. Itepäinen ku piru, herkkä ja rakastaa kaikkee kaunista. Ja jos ei tartteis tehä mittään kotitöitä, mä vaan neuloisin ja suunnittelisin kaikenmaaliman juttuja.
Sun blogin bongasin noin reilu kuukausi sitten jonkun toisen blogin kautta ja kyllä tulee kaikki sun postaukset luettua. :)
Rauhallista viikendiä sinne päin maalimaa. :)

Lettu
399/726 | 

Heippa! En oo ihan anonyymi (luultavasti oma blogi tulossa lähiaikoina), mutta haluan osallistua anrvontaan... :)

Eli, kuten jo joskus aikaisemmin olen ehkä jo kertonut että olen 27-vuotias reilun vuoden ikäisen keskosena (viikolla 30+1) syntyneen pojan äiti ja Turkista tulleen miehen vaimo Oulusta. Asumme tällähetkellä vielä pienessä kaksiossa 1920 rakennetussa tälle alueelle historiallisesti arvokkaassa talossa.
Sisustus- ja pukeutumistyylit mulla on ihan erilaiset ku sulla mutta siksi ehkä seuraankin sun blogia lähes päivittäin. :)

Anonymous
400/726 | 

Eilen 26-vuotta täyttänyt yhden pienen prinsessan äiti täällä Oulusta heippahei vain :)

Löysin blogisi sattumalta, enkä tottapuhuen aluksi olisi uskonut, että jään vakiolukijaksi. Mutta niin vain kävi, kiitos sinun koukuttavien kirjoitusten ja upeiden kuvien :)

Äitiyslomalla olen, joten blogia tulee seurattua kun en touhuile pienokaisemme kanssa :) Sepä minut ensin blogiisi koukuttikin, kun huomasin että sinulla on melkein samanikäinen typykkä kuin minulla :)

-Tiina

Anonymous
401/726 | 

Hei.

Olen 35-v lastentarhanopettaja pohjoissuomesta.
Perheeseeni kuuluu 2 lasta ja aviomies.
RAkastan sisustamista ja vaatteita. Luen paljon.
Pitkällä kesälomalla esiopetuksesta, lempparityöstäni!
Olen seuraillut blogiasi viime vuoden lopusta lähtien, koukussa ollaan!

Toivon sinulle ja perheellesi ihanaa kesää!

- Riikka
ps. arvonnassa mukana :)

Tessa
402/726 | 

Moikka,
olen vähän laiska kommentoimaan mutta luen kyllä säännöllisesti :). Olen 23-vuotias lappeenrantalaistunut diplomi-insinööri. Nettailun lisäksi harrastan lukemista vaihtelevalla intohimolla ja nyt valmistumisen jälkeen myös kirjoitusinto on iskenyt.

Mila
403/726 | 

Olen 23-vuotias Turussa asusteleva opiskelija. Perheeseen kuuluu islantilainen avomies, kaksi koiraa ja hamsteri :) Ensi tammikuussa olisi tarkoitus muuttaa takaisin Islantiin miehen ja koirien kanssa. Minä tulen viettämään viimeisen opiskeluvuoteni vaihdossa islantilaisessa yliopistossa ja teen myös opinnäytetyöni siellä. Opiskelen kala- ja ympäristötaloutta Turun AMK:ssa ja kaikenlaiset luontoon liittyvät asiat ovatkin lähellä sydäntä. Lisäksi tykkään valokuvata, kirjoitella blogia ja laittaa ruokaa. Blogeja luen paljon ja erityisesti ulkosuomalaisten sellaisia. Matkustaminen kuuluisi ehdottomasti harrastuksiin jos budjetti antaisi myöden :) Viime kesänä ihastuin Norjaan ollessani Utsjoella harjoittelussa kun tuli tehtyä töitä myös Finnmarkin puolella.

Anonymous
404/726 | 

Heippa!

Olenkin harmitellut kun en ole päässyt anonyyminä aikoihin "juttelemaan";)
Olen 37v kahden lapsen 5v ja 3v äippä Helsingistä. Olen ollut nyt 5v poissa vakkaritöistä kotiäitinä ja jatkan vielä ainakin vuoden ja mahdollisesti pitempäänkin jos mahdollista. Minulla ei ole omaa blogia. Sinun blogia käyn kurkkaamassa lähes päivittäin. Kivasti ja oman tuntuisesti kirjoittelet siksi olen kain vakkarina lukemassa:)

Niina

Piia
405/726 | 

Moi,
Olen 35v kahden lapsen äiti, kätilö, jonka ansiotyö haittaavaa hrrastuksia;)

Anonymous
406/726 | 

Hei Johanna!

Ilmoittaudun myös blogisi innokkaaksi lukijaksi ja äärimmäisen huonoksi kommentoijaksi.Blogisi löysin joskus viime syksynä.

Saatat muistaa minut yhteisen ystävän kautta. Törmäilimme lähinnä opiskelukaupunkisi lenkkipoluilla ja jumpissa.

Työskentelen tällä hetkellä kirjanpitäjänä ja asun edelleen samaisessa kaupungissa aviomieheni kanssa. Harrastuksena edelleen jumpat ja lenkkeily:-)

Terveisin,

Heidi V.

Greu
407/726 | 

20-vuotias 2-viikkoisen pojan äiti Kauniaisista, nyt tietysti äitiyslomalla, mutta liiketalouden opiskelut odottavat sitten taas jatkamista:) Oon lukenut sun blogia jo pitkään ja se on mun ehdoton lemppari ja päivän piristys!

Erityisesti kaikki liikunta-aiheiset kirjoitukset ovat mieleen, koska kuntoilu on omaa sydäntä lähellä, varsinkin nyt kun keho on taas omassa käytössä:D

Anonymous
408/726 | 

Heippa!

Vuoden verran olen lukenut blogiasi ja ihailen aina teidän näköaloja merelle, tosi mahtava olis viettää kesäpäivää tuollasissa maisemissa!!!

Itse olen 27-vuotias kahden tytön äiti Oulusta. Esikoinen 2,5-vuotias ja pienempi ensi viikolla tasan 1-v(Aino nimeltään). Olen parhaillaan hoitovapaalla, mutta syksyllä jatkan suuhygienistiopintojani.

Vapaa-aikaa ei juurikaan ehdi olla. Opinnäytetyötä yritän saada tehtyä, mutta aika lailla päivät kuluu tyttöjen parissa ja illat ja viikonloput sitten perheen kesken kun mieskin on töistä kotona. Nyt tosin olen alottanut tankotanssikurssin ja innostunut kovasti, keskivartalon lihakset vaan vähän repsahtaneet tässä vauvavuosien aikana, joten haastetta riittää ;)

Ihanaa ja lämmintä kesää teidän perheelle! :)

T.Anne

Maian
409/726 | 

Heips Johanna, olen pian 24 vuotta täyttävä helsinkiläinen opiskelijatyttö (tosin en kauaa, sillä jouluksi olisi tarkoitus valmistua). Tällä hetkellä olen myös kokopäivätöissä ja odottelen kovasti elokuista kesälomaa :) Vapaa-aikaan kuuluu perheen ja ystävien hyvän seuran lisäksi sopivassa suhteessa liikuntaa, lukemista, musiikkia ym.

Blogiasi olen lukenut jo aika alkumetreiltä asti ja tykkään kovasti, vaikka melko erilaisessa elämäntilanteessa olenkin :)

Amalia
410/726 | 

Amalia on kolmekymmpinen kahden pienen tytöt lomautettu insinööri, pohjois-pohjanmaalta. Olen seurannut julkista blogiasi sen alku ajoilta asti ja muistan joskus jonkun blogilistalta napanneeni blogiasi, joka olikin sitten salasanalla suojattu, mutta ihana että nyt saan seurata tätä ihanaa ja inspiroivaa blogiasi : )

Anonymous
411/726 | 

Jenny, kolmekymppinen neljän lapsen äiti. Rakastaa sisustusta ja ennen äitiyslomaa myös vaatteita. Intohimoinen urheilija joka odottaa kuumeisesti jälkitarkastusta ja lupaa jatkaa liikuntaa tositeholla! Blogisi luen päivittäin, tykkään positiivisesta tavastasi kirjoittaa!

Heidi's fashionroom
412/726 | 

Heips!

Heidi on 28-vuotias iloinen ja rempseä tyttö Helsingistä, joka ansaitsee leipänsä myyntialalla.

Blogisi koukutti jo ajat sitten ja pidän sinun aidosta tyylistäsi kirjoittaa ja jakaa ajatuksia blogissasi.

Tuatara
413/726 | 

Hei, olen kolmenkympin rajapyykin ylittänyt Espoolainen kahden lapsen äiti ja ihanan miehen vaimo. Urani on kodin ulkopuolella. Vapaa-aika menee kesäisin paljon saaristomökillämme ja nyt kun meillä on pieni hauvavauhva (russel) niin vapaa-ajanvieto on aktiivista.
Löysin blogisi jo edellisen blogisi aikana muistaakseni "tyylitellen" blogin kautta (jota harmitus ei enää ole, terveisiä vaan jos Kalastajan vaimon lukijakuntaan kuulut). Tykkään kovasti raikkaasta elämäniloisesta tyylistäsi! Ja treenivinkit on mukavia.

White Lily
414/726 | 

Olen käynyt useasti lukemassa blogiasi, tosin viime aikoina vierailut ovat käyneet vähiin.

Olen 35-vuotias sisustussuunnittelija joka haaveilee omasta kahvilasta täällä Hollannissa. Elämäntapani on urbaani mutta ekologinen.

Minulla on myös neljä lasta ja mies. Häitä vietimme vuosi sitten Suomessa.

Jaan usein elämäni kahteen vaiheeseen: entinen ja nykyinen. Entisessä elämässä elämäni oli melko samanlaista kuin sinulla, olo on välillä kuin omaa vanhaa päiväkirjaa lukisi. Tuttuja aatoksia, käsitöitä, hieman turhautumista siitä että mikään ei tunnu menevän eteenpäin mutta toisaalta hyvin positiivinen asenne elämään. Ja se, että pienten lasten äitinä oli suurimman osan aikaa yksin heistä huolehtimassa.

Nykyään elämäni on toisenlaista.

Toivon että loppuvuotesi menee sinulla hauskemmissa merkeissä kuin alkuvuosi: miehen jatkuvat työmatkat, unelmatalon lipuminen käsistä ja vielä parhaan ystävän muutto maalle. Siinä on jo aikamonta asiaa.

Mielestäni mollaamisen sijaan moni voisi mennä itseensä, hieman miettiä ja antaa positiivista tukea.

lumiomena
415/726 | 

Blogiasi säännöllisesti lukeva, hieman harvakseltaan kommentoiva kulttuurintutkija-äiti pääkaupunkiseudulta. Kaksi lasta (joista tyttö sinun tyttäresi kaima), omakotitalo, puutarhanhoitoa kirjahulluutta, krooninen matkakuume.

Anonymous
416/726 | 

Hei Johanna! Olen vakkarilukijasi. Olen 24-vuotias, kesähäitä suunnitteleva opiskelija. Luen blogiasi, koska se on yksinkertaisesti paras, johon olen törmännyt. Pystyn samaistumaan sinuun, koska arvomaailmamme ja tyylimme ovat samankaltaiset. Blogisi ei jätä kylmäksi. Olen kommentoinut silloin tällöin, esim. kun pallottelit lopettamisajatuksella.

Toivoisin itselleni elämän varrelle enemmän onnen, kuin surun hetkiä. Yllätyksiäkin saa tulla, mutta ainakin rakkautta. Samaa toivon sinulle!
- LauraEm

Taina
417/726 | 

Minä taasen (säännöllinen lukijasi) olen 3 lapsen kotiäiti. Iältäni kohta 40. Lapsia on kolme 11, 5 ja 4.

Konttoritöitä tein 10 vuotta ja viimeiset 10 vuotta olen ollut kotona. Nykyisen hoitelen kotifarmiani (poneja, emolehmiä, kissoja, koiria ja tulevaisuudessa toivottavasti vielä lampaita, vuohia ja kanoja =))

Sivusi löysin reilu vuosi sitten. Pidän tavastasi kirjoittaa. Ja sinulla on ihana elämänasenne! Hyvää jatkoa Sinulle ja perheellesi!

AnnaO
418/726 | 

Hei, olen Anna 27-vuotias kotiäippä. Olen vielä hetken hoitovapaalla kunnes taas syksyllä palaan kouluun, opiskelen levyseppähitsaajaksi. Päivät kuluvat perheen kanssa touhuten, minulla on 2 tytärtä, meillä on myös kaksi koiraa. Olen ollut lukijanasi vasta hetken mutta koukussa olen jo blogiisi :D

Anonymous
419/726 | 

Moi Johanna,

olen 26-vuotias tyttö Kuopiosta. Blogistasi kiinnostuin vetävän nimen vuoksi ja olen viime syksystä asti seuraillut melkein päivittäin. Välillä on kauhistuttanut tuo palauteryöpytys. Itse olen kommentoiniut yhden kerran blogiasi anonyyminä koskien neuleitasi, joita roikotit kuvassa hengareissa. :) En halunnut että kauniit neuleesi menevät pilalle! Olen opiskellut muotoilijaksi, tällä hetkellä käyn töissä, mutta uudet opinnot kiinnostavat jälleen. Tänä kesänä menen myös naimisiin avomieheni kanssa, olemme olleet yhdessä kohta seitsemän vuotta. Blogisi on ihanan aurinkoinen ja elämänasenteesi positiivisen rento. Muotoilijana minua viehättää myös kuvien esteettisyys sekä kädentaitosi. Seuraan vain yhtä blogia sinun blogisi lisäksi, se on hyvin erilainen ja nimeltään Quinoaa!

T.

Anonymous
420/726 | 

Tervehdys Johanna!

Sinua tervehtii 31-vee turkulainen Esteetikko =)

Kaikki kaunis on siis lähinnä sydäntäni, oli kyseessä sitten sisustus, vaatteet tai taide.

Työskentelen sosiaalialalla ja vapaa-aika menee sitten edellä mainittujen asioiden parissa. Eikä ole syytä unohtaa blogiasi, josta on tullut ihan jokapäiväinen tapa ja ilo! Kiitos siitä! On mukava aina kurkistaa blogiisi ja katsastaa onko siellä jotain uutta! Ja aika useinhan näin onkin!

Blogisi on ainut suomenkielinen blogi, johon olen "jäänyt koukkuun." Varmasti syy on siinä, että tyylisi on kaikin puolin juuri sellainen oikeanlainen ja "fresh" joka uppoaa minuun.

Ihanaa Kesää sinulle!!!

T: Bee

Anonymous
421/726 | 

Olen Minttu, 24-vuotias yliopistossa työskentelevä ja pian myös valmistuva helsinkiläinen opiskelija. Tasapainoilen tällä hetkellä ura- ja perhesuunnitelmien välillä. Pidän kovasti blogisi lukemisesta, aidosta kirjoitustyylistäsi sekä blogisi tyylikkäästä ja naisellisesta sisällöstä.Blogisi lukemisesta tulee aina hyvälle tuulelle. Hienoa, että perheenäiti jaksaa panostaa myös itseensä lapsien ohella, kuten teksteistäsi käy ilmi!

Henriikka
422/726 | 

Hei Johanna! Olen juuri yliopistosta valmistunut 26-vuotias, joka huolimatta työpaikastaan yritysmaailmassa, haluaa nauttia vapaa-ajasta ja kauniista asioista. Olen vakkarilukija, mutta harvoin kommentoin.

Memma
423/726 | 

Moro! Mä oon 23v terveydenhoitajaopiskelija, jolla on viel vuosi koulua jäljellä. Mulla on 11kk poika ja 1,6v labbis. Ainii, on mulla mieski!;)
Ja mä oon se, joka tykkää sun blogista HIRRRRMUSESTI ku tää on niin jotenki semmonen, ettei tässä yritetä mitään tosi vonderfullia vaan ollaan ihan tavallisia kivoja ihmisiä! :)

Katri
424/726 | 

Kiitos Johanna kivasta blogista. Aika huono olen kommentoimaan, mutta sitäkin ahkerampi lukemaan:)

Olen 39 vuotias neljän lapsen äiti Helsingin liepeiltä. Lapset ovat 17v, 15v, 4v ja 2 viikkoa. Mies on pysynyt samana viimeiset 18 vuotta. Nyt olen äitiyslomalla, mutta elantoni ansaitsen töissä Controllerina. Töihin palannen syksyllä 2011.

Anonymous
425/726 | 

Hei!

Olen 27-vuotias yliopisto-opintojani lopetteleva nainen Itä-Suomesta. Löysin blogiisi linkin toisen blogin kautta viime talvena, ja siitä lähtien olen sitä seurannut.

Itselläni on ollut hieman vaikea vuosi, sairastuin viime kesänä sairauteen, joka tulee olemaan riesana loppuelämäni. Blogistasi olen saanut tuulahduksen toisesta maasta ja paljon positiivisuutta. On ollut kiva lukea juttujasi ja saada jotain muuta ajateltavaa ja katseltavaa. :)

Laura

Hipsu
426/726 | 

Hei!

Hipsu on sisustusalaa opiskeleva kolmen (6 vuotias poika, 3 vuotiaat kaksoset; tyttö ja poika) lapsen äiti ja yhden miehen avopuoliso eteläsuomesta.

Rakastan koiria, harrastan tuttavien koirien hoitamista ja oma hartaasti toivottu koira (englanninspringerspanieli) kotiutuu heinäkuun puolivälissä.

Olen vakkarilukijasi :), ihastelen täällä kauniita kuvia, norjalaiselämää sekä päivän asuja ja elämääsi kotiäitinä ?.

Mukavaa viikonvaihdetta!

Hipsu

Ruuturouva
427/726 | 

Heissan, vakiolukijasi ja välillä jotain kommentoinkin.

Olen Heli - 40v. ja asun Turun liepeillä.
Perheeseen kuuluu 11v. tytär, pieni koira ja mies.
Sisustaminen ja kaikki kaunis (myös pukeutumisessa) on lähellä sydäntä.

Blogisi on positiivinen ja kuvat kauniita. Mulla on AUKKO sivistyksessä, en ole koskaan käynyt Norjassa. Kun olen katsellut maisemakuviasi, aion korjata tämän puutteen lähiaikoina. Kun emme ole automatkailijoita niin todennäköisesti tulisimme lentäen, mutta tarkemmat suunnitelmat on vielä tekemättä. Mitä kaupunkeja suosittelet?

Sikke
428/726 | 

Olen 27-vuotias turkulainen kirjallisuudenopiskelija. Sain toukokuussa ensimmäisen lapseni, pienen pojan. =) Olen lukenut blogiasi vaikka kuinka kauan, löysin tänne blogilista.fi:n kautta.

Sissi
429/726 | 

30 ja risat taivaanrannanmaalari. Lapsia pyörii taloudessa neljä, samoin kaksi koiraa ja yksi pupu. Ja se mies tietty ;) Asumme maalla, liian kaukana kaupungista, vaikka sinne puolessa tunnissa pyöräileekin... Niin joo, ruotsinkielisellä Pohjanmaalla asustelemme.

Seuraan blogiasi säännöllisesti mutta aina en ehdi kommentoimaan.

Tiina
430/726 | 

Olen pk-seudulla (tarkennetaan nyt vielä että Suomessa :D) työskentelevä, Hämeessä asuva, ensi viikolla 30 vuotta täyttävä nainen. Teen toimistotyötä ja suhaan kodin ja työpaikan väliä päivittäin. Minulla on pankin kanssa yhteinen, kaunis koti. Lisäksi minulla on kaksi kissaa ja poikaystävä, joka asuu omassa kodissaan. Tykkään kaikesta kotiin ja sisustamiseen liittyvästä, kirppiksillä käymisestä, jäätelöstä ja vanhoista tv-sarjoista, kuten Vesku Show. :)

Anonymous
431/726 | 

Moi,
Olen 25-vuotias liikunnanopeopiskelija. Harrastan arvatenkin liikuntaa erimuodoissa...

Käyn melko usein lukemassa sun blogia...se on niin raikas, piristävä ja iloinen...=)
Kiitos siitä ja hyvää kesää!

t.Violet

Anonymous
432/726 | 

Moikka,

Ihan ensalkuun Anna Suin huulikiillot on parhaita:) harmi vaan kun niitä ei saa Suomesta eikä oikein muualtakan euroopasta. Onneksi nettikaupat on keksitty.

Olen 38v. nainen Helsingistä ja seurannut blogiasi ainakin vuoden. Olen itse eronnut (n. 6 ja puol vuotta sitten) ja yhden pojan äiti. Eron jälkeen olen ollut pahasti sitoutumiskammoinen ja en ole uskonut parisuhteiluun lainkaan. Nyt kuitenkin kun olen lukenut positiivista blogiasi niin olen huomannut, että ei se avioliitto ja lapset ym. suhteilu voi olla niin paha asia:)
Olenkin siis päässyt kammostani pikkuhiljaa eroon ja nyt onnellisesti suhteessa ja mietin jopa yhteenmuuttoa.
Lisää tämmöisiä positiivisia blogeja..en ole kertaakaan kyllästynyt juttuihisi. Ihanaa kun joku ei valita koko aikaa ja antaa uusia ideoita ja ajattelemisen aihetta.

Tsemppiä koko perheelle! Ootte jotenkin niin ihania

Soile

Eveliina
433/726 | 

Hei,
olen 25-vuotias elektroniikan opiskelija Oulusta, joka tekee tällä hetkellä diplomityötä Münchenissä. Norjaan höpsähtäneenä innostuin lukemaan blogiasi tänä kevättalvena. :)

Terhi
434/726 | 

Heippa Johanna! Luen blogiasi säännöllisesti ja joskus olen joitain kommenttejakin jättänyt.

Olen 3 lapsen äiti Kymenlaaksosta, odotan neljättä lasta syntyväksi vielä tässä kuussa. Töissä olen vaatetusalalla.

Tykkään blogisi sisällöstä ja kauniista kuvista, ja sinun tyylikkyydestäsi :)

Anonymous
435/726 | 

Heips, olen kohta 31-vuotias turkulainen "nuori" nainen. :)Olen lukenut blogiasi jo pitkään. Aluksi kiinnostuin blogistasi, koska olet yhdessä ulkomaalaisen miehen kanssa. Oma mieheni on Irlannista, joten ajauduin seuraamaan ulkosuomalaisten elämänmenoa, koska minustakin todennäköisesti ulkosuomalainen joku kaunis päivä vielä tulee. Blogisi on todella kiva, jossa ns. hyvän mielen -luettavaa riittää! Nyt kun itsellä on vielä vauva-kuume on ollut kiva seurata myös kotiäidin elämääsi. Mukavaa kesän jatkoa sinne! :)
T:Hanna

Niina K
436/726 | 

Minä kohta 36.v yhden 8.v tyttären äiti. 3h+keittiö vuokrattuna vanhasta kamalasta elementtikuutiosta. Hometalon omistaja, elämän selviytyjä. Luen blogiasi välillä useammin välilllä vähemmän. Toisinaan myös kommentoinkin.

Heidi
437/726 | 

Heips! 27-vuotias vantaalainen, joka työskentelee markkinoinnin parissa ja yrittää urheilla ahkerasti viikon aikana, jotta saa itsensä taas kuntoon :) Kesällä tiedossa kaikkea ihanaa: omat häät ja häämatka kauas Karibialle! Niitä odotellessa :)

Olen seurannut blogiasi alkuvuodesta lähtien ja saat minussa aikaan matkakuumeen, Etelä-Norjaan! Siellä näyttää niin kauniilta, että olisi ihana käydä tutustumassa paikkoihin :)

Ihanaa kesää ja tsemppiä autokouluun!

Anonymous
438/726 | 

Heipähei!
Olen 28-v. sosionomi Etelä-Suomesta. Töitä teen lastensuojelupuolella. Omia lapsia ei vielä ole, aviomies ja kissa löytyy. Omaa kotia olemme viimeiset pari vuotta rakennelleet. Blogisi on ihana! Lämpöisiä kesäpäiviä!

t.Kaisu

Anonymous
439/726 | 

Hei!
Olen 24-vuotias tehohoitaja etelä-suomesta, olen löytänyt elämäni miehen ja ihanan kodin. Tulen iloiseksi pienistä asioista, kuten aamukahvista auringonpaisteessa, ajasta perheen parissa, kivoista kirppari-löydöistä jne.
Olen täysin hurahtanut bloggailun ihmeelliseen maailmaan, ja löydänkin itseni joka ilta lukemasta suosikkejani, joihin ehdottomasti Kalastajan vaimo-blogi kuuluu! Rakastuin sun tyyliin kirjottaa, inspiroiviin kuviin ja todellisen ja aidon tuntuiseen perhe-elämään, jota vietätte siellä Norjassa. Tietenkin lisähöysteenä pitää olla upeita vaatteita ja sisustusta.

Mukavaa kesää!

Terveisin Alissé

Marjo
440/726 | 

Olen 40-vuotias, 17-vuotiaan pojan äiti. Poikani palaa 18.6.2010 takaisin kotiin Amerikan vaihto-oppilas vuoden jälkeen. Isäni kuoli äkillisesti huhtikuussa, olen siis myös puoliorpo.

Löysin sinut jonkun toisen blogin kautta. Kun ensimmäisen kerran googlasin kalastajan vaimon niin tulos oli Wikipedian sivu jossa oli ehkä kiinalainen maalaus jossa kalastajan vaimo rakastelee mustekalan kanssa.

Olen töissä kristillisessä päihdejärjestössä vaikka olen tavallinen luterilainen tapauskovainen.

Blogisi on kaunis ja mielenkiintoinen. Eräät ovat arvostelleet blogiasi pinnalliseksi yms. Mutta minulle tulee aina hyvä mieli kun luen sitä. Elämäsi vaikuttaa idylliseltä ja näytät kauniilta ja tasapainoiselta.

Kiitos

Marjo Laajala

Mari A.
441/726 | 

35-vuotias (vielä pari kuukautta). Kahden lapsen äiti, Hgissä asun, maalta kotoisin. Työssä olen opena, harrastuksina kirjat, bollywood-leffat ja koukussa nettiin ja blogeihin.

Tykkään blogissasi niistä fiiliksistä, joita välität: esim. nämä uusimmat kesäkuvat tuovat kivan kesäolon. Rauhallinen suhtautuminen lapsiin ja kotiäitiyteen ovat vastapainoa siihen, millaisena itse koen elämän kahden lapsen (lyheyllä aikavälillä) äitinä. Monessa muussakin asiassa koen maailman hyvin eri tavalla, mutta tärkein asia, joka blogistasi tulvii, on sen positiivisuus. Sitä tässä synkässä maassa kaivataan enemmän kuin mitään muuta, että joku osaa olla positiivinen. Sillä lukijanahan me saamme ne fiilikset ehkä itsellemme. Pitäisi itsekin oppia ehkä jotain siitä, mutta mulla on hieman erilainen tapa kirjoittaa.

Ja siis, sitä arvostan, että pystyt jatkamaan omalla linjallasi. Monet yrittävät matkia toisia blogeja, eikä niitä blogeja jaksa koskaan lukea.

Ainoa mitä toivon, on että jätät ikävät tyypit omaan arvoonsa, etkä ota niistä itseesi.

Anonymous
442/726 | 

Hei Johanna! Olen kolmekymppinen kotiäiti Tampereelta. Itse pukeudun mieluiten mustiin tyköistuviin vaatteisiin ja minulla on AINA korkokengät. Jopa hiekkalaatikolla ;)
En siis tiedä miksi seuraan romanttista blogiasi! Kotoani ei myöskään löydy mitään beessiä :D Mutta koska olet todella ihastuttava ja juttusi ovat mukavia olen koukuttunut tähän kuin saippuaoopperaan!
-T.P

Mary
443/726 | 

Edelleen täällä luen blogiasi, vaikka "maailman huonoin kommentoija" olenkin :)

Laittelin sulle maaliskuussa sähköpostia, jossa kerroin tarkemmin itsestäni. Niihin tietoihin voin muuttaa, että sinkkuelämää nykyään vietän...vaikka potenttiaalinen kesäheila (ainakin...) on löytyny ;)

Sussu
444/726 | 

Moi, Mari täällä ;) Lueskelen sun blogia koko ajan vaikken ole kommentoinut varmaan vuoteen. Lukenut olen jo montamonta vuotta, ekasta blogista alkaen ;)
Asuin itse Norjassa 4 vuotta, vuosi sitten muutin Suomeen takasin. Opiskelen nyt sairaanhoitajaksi täällä ja asustelen pienen poikani kanssa kahdestaan. Ihanaa asua taas Suomessa, kovasti treeniä ja uuden kodin sisustamisessa menee tämää kesä ;)

minou
445/726 | 

Keski-ikäinen kuuden lapsen äiti ilmoittautuu! Talouteen kuuluu lisäksi lopputyötä väkertävä opiskelijamies ja punaturkkinen koira. Herkkä pohdiskelija, hyvä kuuntelija, useimmiten aikamoinen tehopakkaus. Satunnainen Lapinmatkaaja. Rakastaa elämää ja naurua, vihaa epärehellisyyttä ja vääryyttä, iloitsee lapsista ja liikunnasta. Ja tästä blogista, johon sattumalta törmäsi jokin aika sitten!!! Täältä löytyy ihan uskomaton määrä positiivista energiaa ja myönteistä asennetta, jossa on ihanaa käydä kastautumassa silloin kun oma elämä tuntuu raskaalta. Kiitos, että OLET!

CherryKirsche
446/726 | 

Moi Johanna (ja muutkin lukijat),

Löysin blogisi vasta tässä huhtikuun lopussa, samoihin aikoihin kun perustin omani. Olen alkanut seuraamaan siitä lähtien elämääsi ja juttujasi, ovat kivoja, mukava lukea. Käsitöistä olen eritoten kiinnostunut, ja oma blogini onkin niitä täynnä. Viime syksynä julkaisemasi ohjeen perusteella teen parhaillaan villatakkia :) Kiitos paljon ohjeesta. Mainitsin yksistä farkuistasi, että harmi kun ei täältä (Turusta) saa sellaisia - pitää varmaan tuunata... ja joo, niin tapahtui, kuva niistäkin tuolla sivuillani. Jatka samaa rataa, sulla on kiva tyyli, hienot kuvat ja asiaa sopivasti monelta kantilta.

Anonymous
447/726 | 

36-vuotias 3 lapsen äiti Keski-Uudeltamaalta. Työssä lastensuojelussa. Omia harrastuksia ei juurikaan ehdi tämän pesueen kanssa olla ;) Olen ollut innokas blogisi fani jo jonkin aikaa!

Anonymous
448/726 | 

Heissan,
minä olen aika tarkkaan kaksi kertaa sinua vanhempi, taidan olla vanhin lukijasi:) Elantoni hankin kuvitustöillä.

Sääli, että jouduit sulkemaan blogisi Anonyymeiltä, mutta ymmärrän valintasi oikein hyvin.

Paljon voimia sinulle! Kun minun lapseni olivat pieniä olin käytännössä yksinhuoltaja ja kaikki sukulaisetkin asuivat kaukana. Ei ollut helppoa!

Peukkuja pitää itselleen se, joka on käyttänyt nimimerkkiä
pysyvä anonyymi ;D

Valoa ja iloa!

siina*k
449/726 | 

Minä olen 30+ kolmen lapsen (pojat-01 ja -06, tyttö -08) kotiäiti Keski-Suomesta. Blogiasi olen seurannut... tämän blogin alusta asti, muistaakseni. Enää en edes muista miten tänne "eksyin", mutta ilahdun heti kun Reader ilmoittaa päivityksestä :)

Elämäni ja kotini poikkeavat hyyyyvinkin paljon sinun elämästäsi ja kodistasi, mutta ehkä se onkin "se juttu" jonka vuoksi blogiasi seuraan.

Kiehtovaa on myös se, että asut Norjassa - maassa jolle menetin sydämeni jo ehkä viisi-kuusivuotiaana.

Neulon ihan hirveästi sekä teen yrityksemme kautta hopeakoruja.

Tuuba
450/726 | 

Hei Johanna!

Olen parikymppinen opiskelija Pohjois-Karjalasta. Käyn blogissasi lähes päivittäin. Luulen, että minua viehättää blogissasi juuri se, että olemme niin erilaisia. En missään nimessä haluaisi lapsia (ainakaan juuri nyt, vaikka mieskin on ja äiti taitaa jo lastenlapsia odottaa :D), enkä juuri pidä vaaleista väreistä ylläni/sisustuksessa.

Silti olen sitä mieltä, että sinulla on kaunis koti ja todella somia lapsia. Meidän kodissamme on punaiseksi ja vihreäksi maalattuja seiniä, rutkasti kissankarvoja, rokkia ja Stephen Kingiä. Ihanaa kurkistaa välillä jonkun muun kotiin, joka eroaa täysin omista mieltymyksistä ja näyttää silti upealta.

Lisäksi olet saanut vakuutettua minut siitä, ettei elämä lopukaan siihen kun saa lapsia. Myös ihana positiivinen elämänasenteesi on tehnyt tällaiseen ikuiseen pessimistiin vaikutuksen :)

Anis
451/726 | 

Moi.
Täällä blogisi lukijaksi kirjautunut 33 vuotias kotiäiti, jolla lapset 1 ja 4 vuotta. Olen Oulun lähistöltä ja ja pidän myös omaa blogia. Pidän blogisi raikkaista kuvista ja maanläheisistä jutusta kotiäitinä.

Anonymous
452/726 | 

Eksyin tänne ihanaan blogiisi puoli vuotta sitten.

Olen nelikymppinen neljän lapsen äiti Pirkanmaalta. Kolme poikaa ja yksi tyttö pitävät minut vauhdissa.

Viime viikolla minusta tuli lähihoitaja ja työskentelen nyt sijaisena muutamassa paikassa.

Minulla ei ole omaa blogia vaikka minulla olisi paljon kerrottavaa kuvien kera ja minulla olis varmaan myös lukijoitakin mutta en vaan innostu siitä. Tyydyn lukemaan muiden blogia ja joskus jään haaveilemaan, mitä jos minullakin olisi blogi....

Sinun blogisi on niin ihana että pakko lukea melkein päivittäin kun olen kotona. Jatka samalla tyylillä!

Hyvää kesää!

Anonymous
453/726 | 

Heips,
taidan olla vanhin blogisi seuraaja, mutta en suinkaan vanha ;)
Sisustaminen ja vaatteet kuuluvat elämääni.
Käyn päivittäin kurkkaamassa sinua ja touhujasi,itselläni on viisi lasta joista nuorin 11v.ja on tosi hyvä, että pidät itsestäsi huolta <3
Ihanaa Kesää Sinulle ja Lapsillesi :)

Anonymous
454/726 | 

Hei!

Olen 24-vuotias vaatesuunnittelija ja harrastan mm. tennistä. Olen lukenut blogiasi jo melko kauan ja olinkin maaliskuussa ulkomailla työmatkalla pari viikkoa kun olit lopettanut sen edellisen blogisi. Olit luultavasti varoittanut vanhan blogisi lopettamisesta mutta olin työmatkani takia missannut sen ja kun kotiuduin olin niin pettynyt kun en löytänyt enää blogiasi! Mutta onneksi löysin kuitenkin lopulta vielä tämän uusimman blogisi :)

Blogistasi tulee jotenkin ihanan lämmin, onnellinen ja rauhallinen fiilis! Kiitos siitä!

adina
455/726 | 

olen 27-vuotias nainen maalta. muutettiin maalle noin vuosi sitten kaupungista. meillä on yksi poika ja toinen syntyy syyskuussa. lisäksi meillä on kaksi hevosta ja koira, kanaperhe on haaveissa.. taloremonttia tässä kaiken ohella tehdään. opiskelen sairaanhoitajaksi ja käyn opiskelujen ohella töissä vanhusten hoitokodissa.

Kitty
456/726 | 

Olen 27-vuotias opiskelija, kohta vuoden täyttävän pojan äiti. Aloin seurata blogiasi viime kesänä. Olin raskaana ja piti keksiä päiville tekemistä, kun mies ja kaikki kaverit olivat töissä. Olen seurannut blogiasi säännöllisesti jo kohta vuoden, vaikka en olekaan tänne aiemmin kommentoinut. Tykkään blogistasi hirmu paljon, jatka samaa rataa:)

Velma
457/726 | 

Moi mä oon 26-vuotias maisemasuunnittelun opiskelija pääkaupunkiseudulta. Valmistun syksyllä ja aion vaihtaa alaa (vähän hämärän peitoissa jatko vielä). Tykkään kirjoista ja jäätelöstä.

Eksyin blogiisi jonkun toisen blogista alkuvuodesta. Tykkään sun kirjoitustyylistä, lapsista ja Norja-kuvista.

Anonymous
458/726 | 

Hei!
Minä olen 26-vuotias nainen ja asun avomieheni kanssa rivitalokolmiossa Littoisissa, Kaarinan ja Turun rajalla. Muutimme tänne vuoden vaihteessa. Perheeseemme kuuluu myös 1,5-vuotias lk. chihuahua Ninni.
Olen lukenut blogiasi muutaman kuukauden ja tykännyt kovasti=) aloitan aina aamuni lukemalla blogisi.
Hauskaa kesää!

Lotta
459/726 | 

Moikka!

Olen 18-vuotias tyttö Helsingistä. Asun opiskelija-asunnossa, mutta haaveilen asumisesta yhdessä poikaystäväni kanssa. Musta on tosi kiinnostavaa lukea sun blogia, koska asuin itse vuoden vaihto-oppilaana Tanskassa, palasin viime kesänä.

Oonkin aina halunnut kysyä, että kauanko sulla meni, kunnes opit puhumaan norjaa sujuvasti? En ainakaan muista, että olisit kertonut tuosta aiemmin... Mulla meni noin puoli vuotta tanskan oppimiseen, kunnes yhtäkkiä osasinkin lausua jokaisen sanan, niin hassulta peruna suussa -puhumiselta kuin se kuulostaakin :) Ja siks musta onkin hauska lukea sun postauksia, kun ymmärtää kaikki pienet norjalisäyksetkin ;)

Ylioppilaaksi tuon vaihtarivuoden takia valmistun vasta ensi vuonna. Harrastan lyijykynäpiirtämistä ja maalaamista, tosin vain akryyliväreillä, kun muuta mahdollisuutta ei ole. Pidän sun luomuksista paljon, esim. se vapailla viivoilla tehty äiti-poika-taulu oli upea kaikessa yksinkertaisuudessaan!

Eeva
460/726 | 

Heippa!

Blogiasi seuraa 33v hoitoalan ihminen. Kolmen lapsen äiti, vaimo ja omakotiasuja Järvenpäästä.

Blogiisi löysin viime syksynä ja nyt seuraan tätä säännöllisesti. Vinkkasin muutamalle ystävällenikin tästä ja tiedän, että hekin ovat ihastuneita vaatetyyliisi ja kauniisiin kuviin!

Katariina
461/726 | 

Hei!

Olen vähän päälle parikymppinen lto-opiskelija ja blogisi vakkarilukijoita, kommentoin vain hyvin harvoin. Tykkään kovasti blogisi elämänmyönteisyydestä ja -makuisuudesta!

Anonymous
462/726 | 

Olen Tuusulasta, 26v (ihan kohta 27v, iik!) nainen. Asun viime syksynä ostetussa omistusasunnossa avomieheni kanssa. Töissä markkinoinnin ja myynnin parissa. Blogisi on ihana, aito ja varsin inspiroiva (poropeukalo kun olen, niin monet vinkit jäävät vain haaveeksi itse toteuttaa). Blogiasi olen seuraillut n. vuoden aktiivisesti. Erilainen ja ehkäpä myös paras blogi kaiken muotivillityksen seassa. Myös kirjoitustapa ja elämäntyyli siellä kaukana on ihanaa täältä suomesta katsottuna. Aurinkoista kesää!

Anonymous
463/726 | 

Moi!
Olen 37-vuotias kahden alakoululaisen äiti Helsingistä. Töissä valtionhallinnossa, harrastan muun muassa lenkkeilyä, kirjallisuutta, joogaa, matkailua, ruuanlaittoa, puutarhanhoitoa. Löysin blogisi mammakaverin vinkkausesta ja olen ilolla tätä seurannut. Ihania kuvia! Hyvää kesää!
T. Ninni

Anonymous
464/726 | 

Hei,

Olen ikätoverisi, joka on seurannut blogiasi jo ainakin kolmessa eri osoitteessa :) Sydän syrjällään olen aina pelännyt blogisi lopettamista. En nimittäin ole täysin perillä näistä ongelmista, sillä en juurikaan keskity kommentteihin, mikäli tekstisi ei siihen anna aihetta. Olen siis siinä onnellisessa asemassa, että en ole joutunut kohtaamaan sitä saamaasi kuraa, jota kommenteissa on ilmeisesti tullut.

Rakastan yli kaiken Norja-kuvia, joita ihanasti upotat asukuviin tai tapahtumakuviin. En ole koskaan maassa VIELÄ vieraillut, mutta olisin tältä istumalta valmis vaikka muuttamaan sinne. Ihan vain kuviesi perusteella.

Parhaiten kaikista blogeista muistan juuri sinun blogisi ja erityisesti sen kuvan, jossa seisot miehesi kanssa siinä hurjan näköisellä kivellä jossain korkeuksissa.

Tämä blogi on oma Narniani, ikkuna johonkin uskomattomaan maailmaan, jossa on miljoona ihanaa asiaa tutkittavana. Kiitos siitä!

-Jenni

Anonymous
465/726 | 

Blogiasi lukee ihan kohta 25-vuotias helsinkiläinen viestinnän opiskelija, jonka ensimmäinen lapsi syntyy ihan hetkenä minä hyvänsä (laskettu aika huomenna:)). Tulevan vauvan lisäksi perheeseen kuuluu mies sekä pienen pieni koira.

Blogiasi olen lueskellut varmaankin vuoden päivät, ja kuuluu ehdottomasti suosikkieni joukkoon, kirjoitat niin aidosti ja itseäni kiinnostavista aiheista. Omakin blogi on pitänyt perustaa ties kuinka kauan - empä vaan ole saanut aikaiseksi.

-Mea

Anonymous
466/726 | 

Hei Kalastajan vaimo ja muutkin!

Olen helsinkiläinen 27-vuotias toimittaja. Asun avomieheni kanssa Helsingin ydinkeskustassa, jossa myös työskentelen.

Rakastan hikiliikuntaa, matkustelua (puolen vuoden mittainen maailmanympärimatka takana), Intiaa ja ystäviäni.

Löysin muotiblogit viime syksynä. Silloin ryhdyin seuraamaan myös sinun blogiasi, joka on ehdoton suosikkini värikkyyden, kauneuden ja positiivisuuden vuoksi!

Ihanaa kesää!

Sanna

Saara
467/726 | 

Olen 24-vuotias diplomi-insinööri, juuri muuttamassa Suomesta Itävaltaan töihin. Työskentelen valaistuksen parissa. Kesällä tykkään syödä mansikoita, kalastaa ja kierrellä kirppareita :)

naana
468/726 | 

Hih, mäkin haluan osallistua!! <3

Eli olen naana, syntynyt Tukholmassa, jossa asuin 11v. Tällä hetkellä asun suomessa ja tänne luultavasti jäänkin loppuelämäni. Olen namisissa ja meillä on kaksi ihanaa lasta (06&08) sekä ihana karvanaama, bokseri. :) Uusi kotimme valmistui viime kuussa ja tällä hetkellä koitamme saada kaikki tavarat paikoilleen. Mitäs muuta. :D Niin, tärkeintä, että olen tullut uskoon tänä vuonna. <3

Isot halit ja ihanaa viikonloppua! :)

Amma
469/726 | 

Esittäydynpä minäkin, kun ei ole aikaisemmin tullut esittäydyksi! Tosi paljon oletkin jo saanut uusia tuttuja :)

Olen 26-vuotias hissanope Siilinjärveltä. Tällä hetkellä kotiäiti ja kirjablogin pitäjä. Perheeseen kuuluu mies, 8kk poika ja kaksi kissaa.

Kirjojen lisäksi tykkään sisustamisesta, liikunnasta, leipomisesta ja vaatteista, joten blogisi aiheet kiinnostavat aina kovasti! Sain muuten eilen valmiiksi sen hellemekon, kiitos vielä vinkistä, siitä tuli hieno ja JOPA MINÄ osasin tehdä sen :D

naana
470/726 | 

Ps. Munkin blogissa on arvonta, aikaa on huomiseen asti. ;)

Katarimaria
471/726 | 

Heippa, olen kommentoinut ehkä vain kerran aiemmin, vaikka säännöllisesti blogiasi seuraankin. Olen 24-vuotias opiskelija, rouva ja täti Turusta. Haaveissa on kiva työ, omakotitalo ja ainakin yksi lapsi. Ja viimeistään ensi kesänä Norjan matka! Olet idolini, koska jaksat olla niin kaunis ja tyylikäs, vaikka pienten lasten kanssa on varmasti välillä raskastakin.

Jemina
472/726 | 

Heippa!
Olen noin puoli vuotta blogiasi seurannut, ja juuri itsekin bloggaamaan alkanut pian 20-vuotias nuori nainen. Asun mieheni kanssa vuokrakaksiossa ja toimin tällä hetkellä myyjän hommissa. Haen opiskelemaan terveydenhoitajaksi, ja olisin niin iloinen jos saisin työskennellä lasten ja heidän vanhempiensa parissa. Esteettisyys ja positiivinen elämänasenne ovat minulle tärkeitä asioita, ja niiden myötä blogisi: se on niin pirteä ja kaunis, ja saa lähes aina huokailemaan ihastuksesta.

Anonymous
473/726 | 

Kotiäiti pohjois-pohjanmaalta. Lueskelen blogeja päivä piristykseksi ja joskus vinkkejä arkeen löytääkseni.

-Jossu-

Anonymous
474/726 | 

Heippa,

Löysin blogisi vasta vajaa viikko sitten ja nyt onkin tullut päivittäin täällä vierailtua. Olen 3-kymppinen kotiäiti pääkaupunkiseudulta. Syksyllä töihin palaamassa. Minulla on kaksi poikaa 3v. ja 1,5v. Blogiisi jää kyllä kertalaakista koukkuun :)

-HH

Anonymous
475/726 | 

Hei!!!

Seurailen blogiasi viikottain. nyt alkoi meillä talonrakennusvaihe, niin vähemmän tulee käytyä.
Ihastuttava blogi, kauneutta ja lapsia, ja sitä "eksotiikkaa" miltä näyttää ulkomailla asuminen täältä päin.
Kiitos sinulle !
Itse olen 34 vuotias. aarteeni ovat viisi ihanaa pientä lasta ja aviomies.siinä tärkeimmät. nyt alkaa omantalomme suunnittelu ja tekeminen, ihanaa mutta rankkaa.

Johanna
476/726 | 

Hei!
Olen Johanna Etelä-Suomesta, 38 v. ja kolmen lapsen äiti. Olen naimisissa. Asumme omakotitalossa luonnon helmassa. Olen kiinnostunut puutarhan hoidosta, vaatteista, käsitöistä ja maalaamisesta sekä piirtämisestä, jota olen harrastanut lapsena koko ajan ja aikuisena silloin tällöin. Olen joskus kommentoinut juttujasi. Ne ovat aurinkoisia ja elämänmakuisia.

Pia
477/726 | 

Hei!
Olen kolmekymppinen kotiaiti, jolla on 4 kk vanha vauva ja asun jo kymmenetta vuotta Englannissa. Taidehistorian tutkinto on takataskussa, mutta toihin en ole viela ehtinyt. Katsellaan niita sitten kun vauva on vanhempi :)
Haaveilen ihanasta englantilaisesta talosta ja omasta puutarhasta!

Anonymous
478/726 | 

Hei Johanna

Olen 25-vuotias blogisi jokapäivälukija. Olen seurannut blogiasi reilu vuoden. Asun Helsingissä ja opiskelen yliopistolla. Valmistun varmaan vuoden päästä. Poikaystäväni on ulkomaalainen ja asuu muualla, joten elän aika paljon elämääni myös Suomen ulkopuolella.

Oikein ihanaa kesää!

Terveisin Vadelma

Miu
479/726 | 

Moikka moi!
Joka päivä käyn sun blogin kattomassa, ihan yks lemppareista tää sun pitämä blogi!
Itse olen 22-vuotias, vuoden ikäisen ihanan poikalapsen äiti. Syksyllä olisi tarkoitus aloittaa opinnot amkssa, joten kivat 3,5 vuotta siis tulossa:)
Tykkään hirveästi sun päivän asuista, myös sisustusjutut on ihania! Jatka samaan malliin! ;)

Hanna
480/726 | 

Hei, olet ihana inspiraatio! Löysin blogisi vasta pari viikkoa sitten mutta nyt olen kiinni... Itse olen 24v opiskelija Helsingistä. Pidän askartelusta, sisustamisesta ja elämästä!

Anniina
481/726 | 

Hei Johanna!

Olen 35-vuotias kotiäiti Espoosta. Lapset ovat 2, 6 ja 8-vuotiaat ja avioliitto aika urakeskeisen miehen kanssa täyttää joulukuussa kymmenen vuotta.
Kuopuksen syntymästä asti olen potenut jatkuvaa vauvakuumetta, mutta terveydellisistä syistä se jäänee haaveeksi.

Viihdyn hyvin kotona oman itseni pomona ja aikataulujen säätäjänä. Omakotitalossa ja pihassa riittää aina jotain puuhaa, joka onkin tervetullutta ja ihanaa tätä ennen aina kerrostalossa asuneelle.

Touhua,näprään, sisustan, teen käsitöitä,leivon ja ennen kaikkea liikun ja käyn tanssitunneilla (lattareihin hurahtanut;) )

Laulaisin kuorossa, soittaisin omaksi ilokseni pianoa sekä opiskelisin italian kieltä jos aikaa niille löytyisi.

Elämässä ollut pitkään kaikenlaista murhettakin ja siksipä olen oppinut elämään tässä hetkessä.
Ajattelen, että iloa ja ymmärtäväisyyttä ei kannata pantata. Ja kiitosta ja kannustusta kannattaa viljellä. Ei me ihmiset olla ajatusten lukijoita. Hymy ja toisen huomioiminen ei ole itseltä pois.

Ihanaa kesäaikaa sinulle ja perheellesi!

Terveisin,
Anniina:)

P.s
Blogiasi olen lukenut tämän kevään ja jäänyt koukkuun;)

Anonymous
482/726 | 

Moi! Olen 23-vuotias oikeustieteen opiskelija Helsingistä. Harrastan vähän kaikenlaista liikuntaa ja tunnustaudun myös russofiiliksi. Pidän kaikesta kauniista; muodista ja meikeistä. Joskus tuntuu, että taidan opiskella väärää alaa! (Noeivaiskaan). Olen jonkinsortin maailmankansalainen, minkä takia luulen, että Helsinkiin en tulevaisuudessa tule jäämään asumaan.
Löysin blogisi jo aikoja sitten, mutta en ymmärtänyt hyvän päälle enkä lukenut tätä aktiivisesti. Vuoden alussa sitten eksyin tänne uudelleen ja koukkuun jäin ;) Ehkä elämäntilanteeni on nyt jollain tavalla samanlainen kanssasi, lisäksi yleisesti ottaen tyylini on muuttunut romanttisempaan ja klassisempaan suuntaan, joten koen pystyväni samastumaan blogiisi, tai kirjoituksiisi. Kertakaikkiaan ihana blogi sinulla, kiitos siitä!

t. Irina

iisa
483/726 | 

Huh, kun meitä on paljon ja monta tarinaa! .)

Minä olen 34-v yhden suloisen 1,5 vuotiaan pojan kotiäiti. Blogiasi olen seurannut tämän vuoden mutta ahmien olen selannut kaikki vanhatkin päivitykset!

Rakastan neulomista, lukemista, zumbaa, kukkia, valokuvia ja kaikenlaista tuunausta... sekä tavallista ja onnellista arki elämää kahden mieheni, pienen ja suuren, kanssa!

Blogisi tuo päiviini hyvää tuulta ja insipiroivia ideoita, kiitos siitä!

emminkäinen
484/726 | 

Hei!

Olen kohta 28-vuotias kampaaja-maskeeraaja Tampereelta. Avomiehen kanssa ostettiin viime keväänä oma asunto, jota ollaan pikkuhiljaa remontoitu.
Blogiasi olen seurannut jo pari vuotta, olen vain äärettömän huono kommentoimaan. Pidän blogissasi kauniista kuvista (teillä on ihana koti ja sisustus :)) ja kirjoitustyylistäsi, ihana lukea toisenlaisesta elämänmenosta :) Toivon että minusta tulee jonain päivänä yhtä rento, huolehtivainen ja ihana äiti kuin sinusta!

Anonymous
485/726 | 

Olen tässä kuussa 30 vee täyttävä uusperheen äiti. Omat pojat ovat 2v ja 6v, lisäksi mieheni poika on 8v. Lisäksi perheeseen kuuluu koira ja toivottavasti v-lopun jälkeen myös koiranpentu ;). Asutaan kerrostalossa, tämä menee kyllä myyntiin kesällä ja muutetaan rivitaloon. Siitä on hyvä sitten katsella omakotitaloa syrjemmältä tai ehkä jopa rakentaa oma. Blogisi on todella ihana ja tuo hyvälle tuulelle!

Riia
486/726 | 

Hei!

Olen 24-vuotias kotiäiti Pohjois-Suomesta. Ammatiltani olen sairaanhoitaja, mutta tällä hetkellä olen äitiyslomalla hoitaen 5kk ikäistä poikaani. Toivottavasti saan olla kotona vielä pitkään!

Harrastuksille ei viime kuukausina ole juuri liiennyt aikaa. Rakastan luonnossa liikkumista, kirppareita ja leipomista. Perheeseeni kuuluu pojan lisäksi mieheni sekä 2 kissaamme. Eläinrakas olen henkeen ja vereen.

Blogiasi olen lueskellut jo varmaan kohta parisen vuotta?? Aivan ehdoton netin ykkösblogi!! :)

Heidi
487/726 | 

Heippa! Olen ihan kohta 24-vuotias tuore äiti helsingistä. Kaikki äitiyteen liittyvä on kovin uutta, haaveissa on oma koti (ei vuokra-asunto) ja rakastan kauniita, mukavia vaatteita. Sydäntä lähellä ovat erityisesti meri, mökkeily ja kodin lämpö :) Sinun blogista saan paljon iloa ja inspiraatiota elämääni..
Käy toki tutustumassa omaan blogiini, jonka aloitin juuri :) (http://kesaheinanelamaa.blogspot.com/)

ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!

Anonymous
488/726 | 

Hei! Olen 25-vuotias, Keski-Euroopassa asuva ulkosuomalainen. Perheeseeni kuuluvat lisäkseni kuukauden ikäinen poika ja ihana aviomies.
Olen elämänmyönteisen blogisi vakilukija :) Jatka samaan malliin!! -Iines-

Katri
489/726 | 

Hei!

Olen kolmekymppinen hallintovirkamiesnainen Espoosta. Ensimmäisellä kerralla päädyin lukemaan blogiasi tänä keväänä erään toisen blogin kautta, mutta melko pian aloin seurata postauksiasi ihan päivittäin. Pidän kovasti tyylistäsi kirjoittaa, siinä on juuri sopiva sekoitus positiivisuutta, pohdintaa, huumoria ja tietenkin myös kivoja kuvia. Piristävä ja hyvän mielen aikaan saava vaikutus on ilmeinen - oli lukuhetki sitten työt hetkeksi keskeyttävän kahvitauon tai pidemmän iltasurffailun mittainen. Kiitos ajatustesi jakamisesta ja aurinkoisia alkukesän päiviä! :)

info
490/726 | 

Hei!
Olen 39-vuotias neljän lapsen äiti länsi-Suomesta. Minulla on kolme poikaa (iät 15v,13, ja 4v) ja yksi tyttö (ikä 8v.). Tällä hetkellä itselläni on kaksi yritystä jota pyöritän perhe-rumban keskellä. Sisustus ja kauniit vaatteet ovat lähellä sydäntäni, joten yrityksenikin liittyvät niihin. Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa (kuuluu aamuisiin rutiineihin käydä kurkistamassa mitä sinulle kuuluu).
Jatka vaan samaan malliin ja oikein ihanaa kesää sinulle ja perheellesi:).
Terveisin Merja

Ciancia
491/726 | 

Olen kohta 21-vuotias suloisen puolivuotiaan äiti Pohjois-Karjalasta. Asuin välillä Helsingissä ja ikävä on sinne välillä kova.

Blogiasi olen seurannut jo pidemmän aikaa. Ensimmäisenä kiinnitin huomiota kauniisiin kuviin ja niitä on edelleen kiva katsella. Itse kirjoittelen myös blogia, mutta paljon pienemmässä mittakaavassa ja salasanan takana.

Hauskaa kesää!

Anonymous
492/726 | 

Ihanaa Kesää!
Olen melko uusi blogisi lukija, piristän sillä hiljaisia työpäiviäni=)
Olen Saara 25-vuotias, Helsingistä. Pidän auringosta, kesäpäivistä, jumpista, miehestäni ja pikkukoirastani.
Tällähetkellä odotan hulluna kesälomaa. Mitään matkaa ulkomaille ei ole tiedossa, haaveena kaupunkiloma Roomassa, Barcelonassa tai Riikassa=)

Toivotan kaikille seikkailuja kesään!

Anonymous
493/726 | 

Heippa!

Olen 24-vuotias oikeustieteen opiskelija Lapista, ja pidän kauheasti tästä sinun blogistasi (en ole innokas blogien lukija, seuraan oikeastaan vain tätä, en muista mitä kautta päädyin tähän, mutta tykkään tavastasi kirjoitella. Jotenkin vaikutat paljon samanlaiselta kuin mitä itse olen. :)

Rakastan sisustamista ja kaikkea kaunista, harrastan musiikkia (laulua, viulun ja pianon soittoa..) sekä urheilemista.. Maailman eniten kuitenkin viihdy kotosalla rakkaan aviomieheni kanssa. Meidän suhdetta kuvaa äärimmäisen hyvin lause: "Onni on rakkaudessa, missä sielut sulautuvat toisiinsa ja sydämet ymmärtävät toistensa kieltä". Jotenkin minusta tuntuu, että se kuvaa varmasti aika vahvasti myös teidän kahden suhdetta!

Kiitos ihanasta blogista :)

- E

Veerushka
494/726 | 

Hei!

Täällä blogiasi seurailee 28v. kolmen lapsen työssäkäyvä äiti. Asustellaan Järvenpäässä omakotitalossa ja näin kesäaikaan aika kuluukin pitkälti pihalla ja kasvimaalla.
Blogisi on ihanan positiivinen ja elämänmyönteinen, siksipä päivittäin käyn katselemassa :)

Katja
495/726 | 

4 lapsen äiti, lapset iältään 4-16v. Yhdellä lapsella dysfasia ja toisella etenevä neurologinen sairaus. Yhden miehen vaimo. Normaalisti töissä päiväkodissa, mutta nyt kahdeksatta vuotta kotiäitinä. Töihin palaan suunnitelmien mukaan 8/2011.

Asumme ja kunnostamme 1800-luvun maalaistaloa. Pihapiiristä löytyy myös saunamökki, navetta, aitta ja liiteri. Puutarha on henkireikäni, rakastan sitä.

Harrastukseni liittyvät paljolti kotiin, käsityöt, lukeminen ja entisöinti sekä oman blogin kirjoittaminen.

Lukuiloa vastaustulvaan :)

Ananda
496/726 | 

Moi! Olen 17-vuotias tyttönen Oulusta, varmaan siis yks sun nuorimpia lukijoita. Tykkään sun blogin tunnelmasta ja sun elämänasenteesta. Blogiasi olen seurannut reilun vuoden, mutta koskaan ei ole tullut kommentoitua :)

Anna
497/726 | 

Moi, mä oon Anna. Oon päälle kakskytä, asun Helsingissä ja käyn töissä tossa Itämerellä ja sit päiväkodeissa ja pääosin vaan vietän aikaa. Tällä hetkellä oon erityisen vakuuttunut kesästä, auringosta, Helsingistä ja Tukholmasta ja erityisesti Helsingistä ja Tukholmasta kesällä.

Anonymous
498/726 | 

Hei!

Olen 25-vuotias Britanniassa asuva ulkosuomalainen. Työskentelen ihmisläheisessä ammatissa. Rakkain harrastukseni on matkustelu, mutta sen lisäksi harrastan myös liikuntaa ja lukemista. Olen naimisissa.

Blogiasi olen lukenut nyt vajaan vuoden, mutta en ole aiemmin jättänyt kommenttia. :)

Kenza
499/726 | 

Mä voisin esitellä itseni, kun olen jo usemman kerran kommentoinut :) Elikkä olen 32v kahden lapsen (poika 13v, tytär 10v) äiti Espanjasta. Harrastan monenlaista urheilua sukelluksesta trekkaamiseen ja joogaan, mutta rakkain on valokuvaus. Olen eläinrakas ja kotona on 2 frettiä ja kissa. Haaveilen omastaa viinitilasta kera miljoonan eläimen, ne voisivat olla mm. aasi, koiria, kissoja, ankkoja, kanoja ja possuja :D Teen myös vapaaehtoistyötä eläinasioiden parissa.

virva
500/726 | 

2nelonen kolmen pienen lapsen äiti,
arjen pyöritystä pienten ja suurempien unelmien keskellä,osa jo toteutunut,osa tulevaisuuden haaveissa.Nautin inspiroivasta blogistasi,kiitos ja kiva kun olet aina kaikesta huolimatta jatkanut :)
Ja nyt lähden suihkuun ;)

Anonymous
501/726 | 

Moi! Olen vakkarilukijasi, mutta en ole tainnut aikaisemmin kommentoida! Sun blogisi on todella ihana, pirtsakka ja inspiroiva :)

Olen kolmen lapsen alle kolmekymppinen lastentarhaope äiti keskisestä Suomesta :) tällä hetkellä elämän täyttää oman unelmatalon rakentaminen ja lasten kanssa puuhailu :)

Ihanaa kesää sulle ja perheellesi!

Jmamma

M-K
502/726 | 

Hei! Olen kolmekymppinen hoitovapaalla oleva kahden pienen pojan äiti, ammatiltani luokanopettaja. Itse suoritan harva se viikko "kuinka kauan kehtaan olla pesemättä hiukset"-tyyppisiä ennätyksiä, enkä todellakaan osaa pukeutua hyvin. En kestä seurata muita muotiblogeja, mutta ihailen tyyliäsi ja toivon, että itsekin joskus innostun näkemään kauneutta myös omassa pukeutumisessani. Blogisi tuo myös tunteen, että ihminen voi saada sen mistä haaveilee -kuvaukset taloista ja elinympäristöstäsi ovat idyllisiä. Kiitos että saamme kurkkailla elämääsi!

Anonymous
503/726 | 

Heippa!
Ensimmäistä kertaa tänne kirjoittelen...
Olen varmaankin blogisi lukijoiden nuorimmasta päästä, sillä olen 17-vuotias opiskelija täältä Etelä-Suomesta. Blogiasi olen lukenut noin puolisen vuotta ja pidän kovasti kaikenlaisista käsityö vinkeistä, joita tänne välillä laittelet, intohimonani on käsityöt ja sisustus:)

Haluaisin itse myös asua vielä jonakin päivänä Norjassa, siellä on niin kaunista ja olet antanut hyvin positiivisen kuvan:)

Jenna=)

Perla
504/726 | 

Olen löytänt blogisi jonkun vinkistä muutama kk sitten, kaikki postaukset tulee luettua, mutta kommentoitua tulee hyvin harvoin. Olen 36 v pätkätyöläinen maisteriskonttorirotta Itä-Suomesta, 2 alle kouluikäistä tytärtä, yrittäjämies ja talonrakennus huolehtii vapaa-ajan ohjelmoinnista.

Niin ja en osallistu arvontaan, tyylillisesti meidän maut ei osu yhteen, mutta juuri siksi onkin niin virkistävää lukea sinun juttujasi ja etenkin katsoa kuvia.

JENNIS
505/726 | 

moikka! olen 21-vuotias turkulainen, asun tätä nykyä avomiehen kanssa vantaalla ja työskentelen helsingissä :) opiskelen iltalukiossa aikanaan keskeytettyjä lukio-opintoja ja tarkoitus olisi ammattikorkeakouluun myöhemmin. harrastan kilpatanssia ja urheilua muutenkin. bloggailen itsekin minkä kerkiän :)
tätä blogia olen seuraillut vasta lyhyen aikaan ja pitänyt kovasti vaikken vielä enempiä olekaan kommentoinut :)

Anonymous
506/726 | 

Heipä hei Johanna :)
Olen lukenut ihanaa blogiasi vajaan vuoden verran ja alun perin eksyin lukemaan sitä, koska poikakaverini on norjalainen ja etsin Norja-aiheisia blogeja. On ollut aivan mahtavaa lukea miten hyvin olet Norjassa pärjännyt ja että se pärjääminen on todella mahdollista, koska itselläni saattaa tulevaisuudessa olla mahdollisesti muutto Norjaan edessä.

Oikein hyvää ja aurinkoista kesää :)

-Laura

Rimpsukaisa
507/726 | 

28-v pian kahden lapsen äiti Itä-Suomesta,naimisissa,kotiäitinä,fysioterapeutti jolla alan vaihto mielessä.Aloin seurata blogiasi kun odotit vielä Ainoa,oli kiva löytää näin tyylikäs blogi jossa pienten lasten äidin elämään mahtuu kaikkea kaunista,itsestäkin huolehtimista,käsillä tekemistä niiden tärkeimpiensä lisäksi.Itse puuhastelen pieniä kotiin liittyviä projekteja,käsitöitä ja muoti kiinnostaa aina vaikkei se juuri omassa blogissa esillä olekaan,kirjoittelen lähinnä lapsiperheen arjesta.

bebe
508/726 | 

Olen reilu kakskymppinen opiskelija Helsingistä, seurustelen ja unelmoin ulkomailla asumisesta! Oon lukenu sun blogia jo kaaauan mutta nyt vasta kommentoin ekaa kertaa. Tää on huippu ja vaikutat ihan supersymppikseltä. :) Keep up the good work!

Hanski
509/726 | 

Hei, olen kolmekymppinen kotiäiti Oulusta. Minulla on kolme lasta, joista yksi lensi Isän tykö jo ennen syntymää. Olen myös terveydenhoitaja! Olen lukenut blogiasi varmaan yli puolen vuoden ajan, mutten ole vissiin koskaan kommentoinut. Olet tuonut minun päiviini paljon iloa ja naiseutta!! Kiitos sinulle ihanasti blogista!!!
p.s. Arvonnassa oleva lompakko näyttää ihanalta!

Anonymous
510/726 | 

30-vuotias media-alan hääräilijä Espoosta. Omakotitalo, kaksi lasta, koira ja farmariauto. ;)

Olen aika tuore lukija. Olisinkohan ehkä parisen kuukautta sitten löytänyt tänne ja heti menit suosikkilistan ykköspaikalle! Ihana blogi, ihana sinä! Ja arvaa vaan, olenko jo aloittanut kotona markkinoimaan lomamatkaa Norjan kauniisiin maisemiin? Voisit ehkä kysyä Norjan valtiota sponssiksi mukaan? ;)

Anonymous
511/726 | 

Hei,täällä 21v 2 vuotiaan tytön kotiäiti Etelä-Suomesta. Lukenut olen ainakin vuoden päivät,luultavasti jo paljon pitempäänkin:D

Hoitovapaalla olen hoitoalalta:).

Pidän kovasti positiivisesta,mutta elämänmakuisesta kirjoitustyylistäsi ja aina niin raikkaista kuvista. Kateellinen olen myös kotinne merinäköalasta jota aina täytyy välillä kuvista oikein erikseen ihailla:)

-Kirsikka-

Hemuli
512/726 | 

Moi :)

Oon noin puolitoista vuotta seuraillut sun blogia ja pari kertaa kommentoinut.

Oon 26-vuotias valtiotieteiden graduvaiheen opiskelija Helsingistä, asun avopuolisoni kanssa ja harrastelen esimerkiksi valokuvausta, matkustelua, grafiikkaa ja järjestöhommia.

Oon tykännyt seurata sun blogia, koska se on inspiroiva mm. pukeutumisen suhteen, kirjoitat hauskasti, ja blogi on muutenkin jotenkin elämänmakuinen ja rento. Useasti tulee hymy huulille kun käy täällä lukaisemassa kuulumisia. Niin ja kaunis, niin blogi kuin kirjoittaja.

Ja myös siksi tykkään tästä, että tämä on enemmän tyyli-, kuin muotiblogi, enemmän laatua kuin määrää, kestävyyttä kerskakulutuksen sijaan. Juuri samaa mitä itse teen, ajatonta tyyliä.

Kiitos kauniista blogista.

Aino
513/726 | 

Olen parikymppinen tyttö Tampereelta, rakastan matkustelua ja aurinkoa, kesää! Opiskelen, etsin itseäni ja suunnittelen tulevaisuutta. Seurailen sun blogia sun positiivisen asenteen ja kivojen kuvien takia, on kiva kuulla toisen arkielämän huomioista! Oot aina niin kaunis ja iloinen!! :)

Satu
514/726 | 

Olen pian 36v täyttävä kolmen tytön äiti Tampereelta. Kirjoittelin 4 vuotta blogia Kiinassa, Kotirouva Kiinasta ja muistelisin, että kävit ehkä joskus lukemassa? Luin sun blogia joskus, kun aloitit, sitten hukkasin välillä ja viime talvena löysin taas uudestaan. Kivoja kuvia ja mukava lueskella ulkosuomalaisten blogeja!

Jätän arpajaisvoiton muille...

amma
515/726 | 

Täällä käy lukemassa 24 vuotias puuseppä. Harrastuksia on runsakkaasti, aikaa vievin on partio joka on enemmänki elämäntapa.. Muuten luen paljon kirjoja ja tuijotan leffoja.

Juuri muutin miehen kanssa yhteen isompaan asuntoon ja jaloissa pyörii parivuotias kääpiömäyräkoira. Blogiasi oon käyny lukemassa varmaan vajana vuoden ajan, muutenkin seuraan useaa blogia. Sun juttuihin oon koukuttanu mm. äidin ja parhaan laverin ;)

Anonymous
517/726 | 

Moikka!

Aivan ihana blogi sinulla, olen seurannut sitä kuukauden ajan sukulaiseni suosituksesta. Olen 26-vuotias kahden lapsen (3v ja 1v) kotiäiti Keski-Suomesta , joka opiskelee harrastuksekseen kahta korkeakoulututkintoa kulttuurialalta. Olen aivan ihastunut sinuun ja kotiisi :) Aivan ihania kuvia, saan niistä inpiraatiota, vaikkakaan en voi ymmärtää, miten jaksat ja olet niin aikaansaava ja positiivinen.

Iloa ja valoa koko perheelle!

T.Suvi

Anonymous
518/726 | 

36v, 4 lasta, arkea ja kaaosta, kahvia ja suklaakakkua. Rakastan tätä vuodenaikaa: kielon tuoksuinen metsä, syreenipuu, mirrinminttu juurella. Tuoksu mikä syntyy kun kesäsade osuu auringon paahtamaan asfalttiin. Siinä mistä minä pidän.

En halua osallistua arvontaan, avainkotelo minullakin käyttämättömänä, mutta tahdoin vain kirjoittaa. Niin monta asiaa jäänyt kommentoimatta, harmillista. Mutta en bloggaa, en hanki tunnuksia, rakastan vain lukea, joten säilyn anonyyminä.

Ja nyt kun pääsen kirjoittamaan, kysykin: Sinulla oli joskus postaus jossa pohdittiin erilaisia tekstejä makuuhuoneen seinään, tms? Onko sinulla vielä noita mietelauseita, lainauksia, ajatelmia tallella?

Kiitos ja mansikanmakuista kesää!
Susanna

Kati
519/726 | 

Heips!

Olen kohta 30 vuotias opiskelija keskeltä Suomea :) Kanssani samalla jääkaapilla käy aviomieheni ja lapsemme. Asutaan tällä hetkellä kerrostalossa enkä usko että koskaan tullaan muuttamaan rivitaloon saati sitten omakotitaloon. Tykätään niin paljon siitä että ympärillä on ihmisiä ja elämää :)

En ole anonyymi, mutta (liian) harvoin tulee kommentoitua kirjoituksia. Joka päivä käyn kuitenkin katsomassa, josko tänne olisi tullut jotain uutta :)

Seuraan tätä blogia, koska täältä saa paljon hyviä asuideoita, inspiraatioita, täällä on kauniita käsitöitä ja tästä blogista tulee vaan niin hyvälle tuulelle. Kuvasi ja kotisi on vaan niin kauniita, että se piristää kummasti päivää :) Tämä on juuri sellainen blogi, jota nautitaan hyvän kahvin kanssa :)

Anonymous
520/726 | 

Hei, olen 47-vuotias hammaslääkäri Suomesta. Harrastan hyötyliikuntaa ja sisustamista, rakastan kauniita vaatteita ja haaveilen elämänmuutoksesta taiteellisempaan ja luovempaan suuntaan. Haluaisin oppia valokuvausta ja matkustella Euroopan kulttuurikaupungeissa. Löysin blogisi sattumalta toisen blogin kautta vasta pari päivää sitten, mutta olen ahminut selata sivujasi iltamyöhään asti. Kerrassaan kutkuttavan ihania ja hyvää mieltä tuottavia tekstejä ja kuvia. Asukokonaisuutesi antavat hyviä ideoita yhdistellä omista vaatekaapeistakin löytyviä, ehkä jo hieman unohtuneitakin, vaatekappaleita. Olet luonnollisen kaunis ja kaikki vaatteet näyttävät ylläsi kauniilta. Lisäksi vaikutat kovin taiteelliselta, idearikkaalta ja aurinkoiselta persoonalta. Seuraan blogiasi innolla jatkossakin. Kiitos siitä.

Anonymous
521/726 | 

Hei Johanna!

Olen 25-vuotias opiskelija länsi-Suomesta, löysin blogisi sattumalta ja ihastuin :) Olen lukenut sitä nyt kolmisen kuukautta. Asun avomieheni kanssa vanhassa kivitalossa tunnelmallisella asuinalueella. Menemme kesällä naimisiin.

Erityisesti pidän päivän asu -kuvista!

terkuin, Nora

Anonymous
522/726 | 

Hei. Olen 33v yhden tytön äiti espoosta. Tykkään seurata blogiasi..se on niin aito ja täynnä elämää..Olet kaunis ja "vähän hömppä"...monesti mietin, oletko sukua Tanja Karpelalle..olette niin saman näköisiä..
Kiitos, kun ilahdutat päivääni,
Johanna

Jolindha
523/726 | 

Heippa! Täällä kirjoittelee 24-vuotias vakkarilukija (joskin laiska kommentoija) Pirkanmaalta. Taloushallinnon opiskelut on nyt loppusuoralla ja konservatiivinen työelämä häämöttää ihan nurkan takana - toisaalta taas tekisi mieli vielä jatkaa opiskeluja. Intohimoihini kuuluu sisustaminen, vanhat talot, taide, valokuvaus, luonto... Listaa voisi varmaan jatkaa aika pitkään. :D

Sattumoisin törmäsin blogiisi aikoinaan ja ihastuin heti kirjoitustyylisi, kuviisi ja juttuihin Norjasta. Välillä on muutto Norjaan miehen luokse tuntunut kovin todennäköiseltä, ehkä tässä osa viehätyksestä. ;)

Blogisi on kyllä kaikessa positiivisuudessaan, rentoudessaan ja kauneudessaan yksi ehdottomista lemppareistani ja joka päivä käyn kurkkimassa.

Piia
524/726 | 

Hejs, parikymppinen korujaharrastava neitonen Turusta, lueskelen aina silloin tällöin blogiasi hauskojen ideoiden (huivituunaus/huivimekko) ja kauniiden kuvien takia...

Anonymous
525/726 | 

Heippa!

Olen 24-vuotias etelä-suomesta, odotan esikoistani, jonka määrä olisi tulla syksyllä.

Harrastan lenkkeilyä, kuntosalia ja kodin sisustamista. :)

Asun onnellisesti avoliitossa, häitä juhlitaan ensi kesänä.

Mitäs sitten, olen tummahiuksinen, mukava tapaus ja blogisi on aivan ihanaa luettavaa.

Apua, onpas vaikea kertoa itsestään tän enempää..

Mutta, mutta, eiköhän siinä tullut jo ihan tarpeeksi! :)

Hauskaa kesää sinulle ja koko perheelle!

Kia
526/726 | 

Olen 22-vuotias haaveilija Ruotsista. Vuosi sitten jätin Suomeen entisen elämäni, opiskelut kaupallisella alalla, auton, ihanan asunnon ja lupaavan tulevaisuuden harrastukseni parissa. Nyt opiskelen ruotsia, haaveilen, mietiskelen mikä minusta tulee isona, kitken kasvimaata, luen, leivon ja siivoan. Yllättävää on ollut kuinka helposti sitä entisenä ylisuorittajana sopeutui nykyiseen rentoon ja päämäärättömään elämänmenoon. Ja kuinka vähällä materialla tulee toimeen. Syy tähän elämänmuutokseen oli mies ja tunne että oli oikea aika ja ihminen. Hetkeäkään en ole katunut päätöstäni ottaa ja lähteä. :)

Anonymous
527/726 | 

moi,

minulla ikää 36v ja olen kaksivuotiaan pojan äiti pääkaupunkiseudulta. En ole ennen seurannut mitään blogia ja tätäkin vasta kuukauden verran ja olen ihan koukussa :-)

Kiitokset ihanista, päivää piristävistä kauniista kuvista ja tarinoista!

terveisin Joanna

Vanda
528/726 | 

39v biologi/ympäristöasiantuntija, opettaja, kääntäjä, från Vanda, 2, 5 ja 7v tyttäret, sisutan, ompelen, opin kieliä, luen, katson elokuvia, juttelen ystävien kanssa, kokkaan, teen kakkuja, matkustelen, haaveilen, lueskelen blogeja... En ole urheillut 7 v, ei ole aikaa ja olen laiska (mutta olin joskus yhden Unkarin läänin paras pikajuoksija).

Anonymous
529/726 | 

Olen 25-vuotias tyttönen, hiljattain palannut Suomeen useamman vuoden ulkomailla oleskelun jälkeen ja koetan miettiä, mitä seuraavaksi tekisin. Jatkanko opiskeluja vai alkaisinko etsiä töitä. Vaikka ihan hyvin olen kotimaassa viihtynytkin, olen myös miettinyt että voisin suunnistaa uudemman kerran maailmalle. Sitä en vielä tiedä, että minne suuntaan lähtisin, jos nyt lähdenkään.

-Anni

Anonymous
530/726 | 

Hei Johanna!

Olen 16-vuotias, asun Jyväskylässä. Sisaruksia mulla on 10 ja olen vanhimmasta päästä ;) Hoidan pienimpiä välillä, tykkään leipoa, Varsinkin kaikkea suklaista. Olen kiinnostunut sisustamisesta. Käyn hölkkälenkillä aina kun jaksaa. Shoppailen joskus kun on rahaa. Haluaisin ehkä joskus muuttaa Ruotsiin. Norjakin on ruvennut kiinnostamaan, kun oon lueskellu sinun juttujasi, kauniin näköistä!

Löysin blogisi tätini seuraamien blogien joukosta, ja pari kuukautta olen seuraillut lähes päivittäin, aina kun koneelle pääsee. Niinkin koukussa, että luin jotain vanhoja postauksia parikin tuntia enkä malttanut lähteä ulos vaikka oli hellettä :) Tosi kauniisti pukeudut ja sisustat<3

Terveisin, Iina

Lora
531/726 | 

No tässä kolmekymppinen kahden tyttösen äiti ja vaimo. Etelä-Suomessa asutaan vanhassa omakotitalossa, ja siellä koetan pihaa laitella ja lapsia kaitsea parhaani mukaan. Piipahtelen täällä nykyään ilman kommentointimahdollisuutta, joten toivottelenpa samalla tilaisuuden tullen oikein hyvää kesää ja muutenkin kaikkea hyvää sinne!

Anonymous
532/726 | 

Moi!

Olen lukenut blogiasi ehkä kuukauden verran ja en edes muista mitä kautta tänne eksyin. Hyvä kuitenkin että eksyin! :) Sinulla on ihania kuvia ja saan täältä kivoja ideoita.

Itse olen 30-vuotias kohta vuoden ikäisen tytön äiti Espoosta. Unelmana on lähitulevaisuudessa muuttaa ulkomaille muutamaksi vuodeksi töihin perheen kanssa. Etsin tällä hetkellä ehkä ihan uuttakin uraa mammaloman jälkeen---tätä "kolmenkympin kriisiä" helpottaa mm. blogien lueskelu. ;)

lattenainen
533/726 | 

moi,
mä oon Tiina, pian 29-vuotias vaimo ja pari vuotiaan pojan äiti. Harrastan aktiivisesti liikuntaa (sähly on mun intohimo). Rakastan kauniita vaatteita ja sisustusjuttuja. Haaveilen punaisesta torpasta maaseudulla. Oon asunut norjassa 10 vuotta sitten ja tänä kesänä matkustan sinne jälleen.

tervetuloa kurkkaamaan mun blogiin..

Jenni
534/726 | 

Olen parikymppinen opiskelija Lapista, perheeseeni kuuluu avomies ja kaksi koiraa :) Harrastan kuntosala ja lukemista. Blogisi on todella piristävää luettavaa :)

H
535/726 | 

Moi!

Minä taas olen 21-vuotias nainen Helsingistä. Opiskelen kauppatieteitä Aalto-yliopistossa ja olen tosi aktiivisesti mukana opiskelijatoiminnassa.

Asun virallisesti itsekseni, epävirallisesti poikaystävän luona ;) Tämä parempi puoliskoni lähtee reilun kuukauden päästä puoleksi vuodeksi toiselle puolelle maapalloa. Minulla on ihana, IHANA perhe; isä, äiti ja mahtava pikkusisko.

Haaveilen työstä, jossa pääsen todella toteuttamaan itseäni. En ole niitä ihmisiä, jotka haluavat ekonomiksi vain paksumman tilipussin takia tai "koska isi käski". Unelmissa on työ muodin tai ylipäänsä kulttuurin parissa. Rakastan kirjoittamista, mutta suureksi harmikseni olen todella onneton piirtäjä!

Ihailen sinua, Johanna, todella vilpittömästi. Edustat todella paljon niitä asioita, joita itse arvostan ja joista haaveilen. Haluaisin olla yhtä upea ja läsnäoleva äiti kuin sinä vaikutat olevan, mutta samalla luoda uraa alalla, jonka voin sanoa olevan intohimoni. Sun blogi on niin ilahduttavan häpeilemättömästi elämäniloinen ja maanläheinen, ettei paremmasta väliä!

Niina
536/726 | 

Hei,
käyn täällä kurkkimassa silloin tällöin. Ihana blogi! Olen itse niin mälsä ja ujo etten ikuna ikuna maailmassa ottaisi itsestäni kuvia vaatekokonaisuuksissa ja postaisi niitä :D
En julkeaisi moiseen, olet ROHKEA kaunis nainen ja se on ihanaa, joten anna palaa vaan! Ja me muut luetaan ja fanitetaan sinua :)

Itse asustelen tällä hetkellä juuri saavutetussa unelmakodissa, vanhassa puutalohuvilassa ja pyörin siellä pitkin pihoja lasten ja aikuistenkin kanssa ;)

Työssäkäyvä, kolkyt ja risat kahden lapsen äiti , Helsingistä.
Lapset ovat mulle kaikista tärkeimpiä kultakimpaleita
(poika00 ja tyttö08), niitä hellin ja paimennan.

Olen naimisissa entisen ammattiurheilijan (nykyisen keskikehon rakentajan, heh heh...) kanssa ja perheemme on HYVIN liikunnallinen. Minusta voisi sanoa, että olen himoaerobiccaaja pahimmasta päästä. Jumppakassi pakattuna nytkin tuossa vieressä nököttää.

Mitäs muuta ... rrrrrakastan sisustamista ja kauniita juttuja.
Haaveilen koirasta. Opettelen puutarhuriksi omin avuin. Luen paljon. Tykkään olla ystävieni ympäröivänä. Rakastan kesää ! Mielestäni voisi aina olla kesä. Olen vilukissa.

Olen muuten matkustellut Norjassa lapsena PALJON. Isäni on karavaanari ... ;D
Tuttuja maisemia.

Oman blogini kävijämäärä on noussut hurjasti sen jälkeen kun linkitit blogini tuohon sivuun.
Hui IIKS. Sinulla on paljon lukijoita. Mullakin hikikarpalot valui melkein otsalta, kun katselin mistä kävijämäärän nousu johtui :) :D

Mukavaa & ihanaa kesää sinulle ja perheellesi !

Patsy
537/726 | 

Hei,
löysin blogisi noin viisi minuuttia sitten, kun eräs kaverini kaveri vinkkasi kaverilleen monikäyttömekostasi Facebookissa.
Ja minä olen vallan ihastunut löydöstäni. :)

Kukako minä olen? Ensinnäkin, uusi lukijasi. Toisekseen 21-vuotias kirjastotradenomiopiskelija Suomen Turusta. Tosin olen asunut Turussa vasta kaksi vuotta, oikeasti sydämeltäni olen pohjalainen. Aina ja ikuisesti. Vaikka Turkukin on kaunis.

Oma elämäni on verrattain tylsää, tai no ei tylsää, mutta päivät ovat kovin samankaltaisia. Tavallista lapsiperheen eloa; pottailun ja puhumisen opettelua. Lapseni on hieman päälle puolitoistavuotias.
Erilaisten blogien lukeminen tuo siis sopivasti väriä ja inspiraatiota minunkin päiviini.

Nyt menen lisäämään sinut seuraamiini blogeihin. :)

Ps. Tuo Anna Sui on ihana, ja päätyisi saman tien käyttöön minun käsissäni. Olisipa kiva kerrankin voittaa jotain!

suklaasydän
538/726 | 

Terve vaan sinnekin :) Itse olen 26v talouden opiskelija, viimeistä vuotta toivottavasti nyt, ja Iso-Britanniassa asustelen. Opiskelu vie paljon aikaani, mutta sen ulkopuolella harrastan vähän kaikenlaista, liikuntaa, kieltenopiskelua ja matkustelua. Teen myös joskus vapaaehtoistöitä eri piireissä, nykyään lähinnä "first-aid"-juttuja, mutta olen tehnyt töitä myös kodittomien parissa. Heh mitäköhän muuta... Olen lukenut blogiasi ehkä vuoden, ja tykkään kovasti :)

Ylva
539/726 | 

Moi,

Olen 36-vuotias hompsuinen kotiäiti Suomesta. Lapset ovat 2x5v sekä 1x2v. Mies ihan pikkusen mua vanhempi.

Viime aikoina olen jättänyt harrastuksia vähemmälle ja keskityn nyt vähän enempi omaan liikkumiseen ja perheen liikuttamiseen. Lisäksi yritän eroon hompsuisuudestani, sillä itsestään huolehtiminen tekee hyvää. :) Siksi tykkään myös lukea blogiasi.

Karoliinaa
540/726 | 

moikka,
oon 27-vee yhden pienen pojan kotiäiti suomen keski-pohjanmaalta.
Olen lähtenyt bloggaileen aika uutena tulokkaana ja kiva ku löysin ihanan blogisi.
On mukava lukea ja nähdä muidenkin elämää suomen ulkopuolella..
Ammatiltani olen lähihoitaja ja joskus taas kun työ kutsuu niin jatkan töitäni lastenhoitajana..

Jatka samaan malliin!!
Ihana arvonta!!!iiik!

rouva-k
541/726 | 

Moikka! Olen 16v lukiolainen Vaasasta. Asun äidin ja pikku-siskon ja pikku-veljen kanssa rivitalossa ja käyn välillä salilla ja lenkkeilen :)ps. rakastuin blogiisi heti kun kävin ekan kerran! Jatka samaan malliin!

Anonymous
542/726 | 

Moi Johanna!

Olen 25 v. markkinoinnin parissa työskentelevä tytteli Helsingistä. Harrastan purjehdusta ja kaikkea muuta hauskaa urheilua.

Blogisi on ihana ja kuvat tosi kauniita! Olen ollut lukijana varmaan vuoden verran.

Jatka samaan malliin :)

Niina
543/726 | 

Olen Niina, kohta 30. Työskentelen ravintola-alan tehtävissä ja ohella, lähinnä harrastuksena, opiskelen ihan toista tieteenalaa. Pidän kovasti luonnosta, käsitöistä ja lukemisesta. Seuraan säännöllisesti vain kahta blogia ja sinun on toinen niistä. :)

Ilse
544/726 | 

Hei!

Varmaan ensimmäisen kerran kommentoin nyt, kun kerran pyydät, mutta olen lukenut blogiasi alusta asti. (Ja mulla oli se salasanakin!)

Olen vauvalomalainen, luen ja kirjoitan ja valokuvaan. Tämä on sulinen blogi, aito ja elämänmakuinen!

Hanna
545/726 | 

Olen 30-v puolitoista vuotiaan Reino-pojan äiti. Valmistun näillä näppäimillä ja olen kiinnostunut muodista, käsitöistä, sisustamisesta, vanhoista taloista ym. Oma tyylini on melko kaukana klassisen tyylikkäästä Kalastajan vaimosta, mutta jokin täällä kiehtoo ;)

Lisää blogistani - tervetuloa!

Anonymous
546/726 | 

Olen 33-vuotias kotiäiti (2 lasta) Lapista. Pari viikkoa sitten törmäsin vahingossa blogiisi ja sen jälkeen olen vieraillut blogissasi säännöllisesti ja niin tulee tapahtumaan varmaan jatkossakin.
Pysy aina yhtä positiivisena! :)
Aurinkoista päivänjatkoa!

Anonymous
547/726 | 

Kolmekymppinen Helsingistä, ja täytyy tunnustaa että luen tätä blogia ihan tirkistelymielessä.

Edustat varmaan jotain ihannetta monelle; sinulla on itseäsi huomattavasti vanhempi mies ja sitä kautta rahaa ja varallisuutta enemmän kuin normikaksikymppisillä. Olet osa-aikainen jumppaohjaaja ja terveydenhoitaja, hoikka ja kasvoiltasikin kaunis (tai osaat ainakin viisaasti olla laittamatta tarkkoja kasvokuvia niin totuus ei paljastu).

Kummallista miten moni pitää sinua erinomaisempana äitinä kuin muita, minusta olet ihan perusjärkinen, hyvä äiti. Niitä on muitakin.

Ehkä kaksikymppiset vielä ajattelevat että äitiys jotenkin pilaa tai muuttaa elämän. Tai kyllä se muuttaa, mutta sellaiseen suuntaan että ei lapsettomat tajuakaan.

Tykkään tavastasi tehdä asioita itse.

silmis
548/726 | 

Olen 30 v sairaanhoitaja itä-suomesta. Minulla on lapsia ja mies, nyt olen äitiyslomalla. Luen blogiasi, koska se vaan on niin kivasti kirjoitettu, ja kuvat ovat todella kauniita. Myöskään minä en lue kommentteja juuri koskaan :)

Anonymous
549/726 | 

Moi!
Olen 1,5 vuotiaan tahtotyttösen reilu kolmekymppinen äiti. Harrastan kaikenmoisia käsitöitä - sitä kautta eksyin blogiisikin - ja näemmä myös aika paljon nettisurffailua.. ;)
Pupunuppusenemo

Allegra
550/726 | 

Moi Johanna!
Olen luokanopettajaksi pyrkivä 19-vuotias nuori nainen. Harrastan juoksua, pilatesta, lukemista, kirjoittamista, kirppiksillä kiertelyä ja kauniita asioita. Työskentelen parhaillaan toimittajana. :)

Luen blogiasi, koska sinä olet niin ihanan elämäniloinen ja positiivinen. Tyyneytesi ja optimismisi saavat minut samaistumaan sinuun, ja sinussa on paljon kaunista.

Puss och kram!
Elina

Bootsie
551/726 | 

Heissan,
Olen 39 vuotias naimisissa oleva kiireinen kohta 3v pojan onnellinen äiti. Kolmivuorotyö vakkarihoitajana työllistää liikaakin sairaalan osastolla Helsingissä.
Viime syksystä lähtien olen blogiasi lukenut tiiviisti. Juttusi, elämäsi, blogin kuvasi koukuttavat ihanasti irti omasta arjesta. Pistää haaveilemaan ja miettimään asioita ja niiden uudelleenjärjestelyjä.
Tämä onkin sitten ensimmäinen kerta, kun kommentoin mihinkään blogiin. Toivottavasti en jää siihenkin koukkuun. Viehän se kommentoitikin taas lisää aikaa, kun muutamia ihania blogeja lueskelen tiiviisti. KIITOS!!!

Anonymous
552/726 | 

Heippa!
Olen 39-vuotias viiden lapsen äiti. Kolme heistä asuu kotona, kaksi vanhinta ovat muuttaneet jo puolisoidensa kanssa omiin koteihinsa. Olen kahden tyttärentyttären mummi :). Olen ollut naimisissa rakkaan mieheni kanssa kohta 22 vuotta. Asumme maalla omakotitalossa. Työskentelen koulunkäyntiavustajana.
Olen lukenut blogiasi jo vuoden verran, mutta olen ollut huono kommentoimaan. Yleensä kiireessä katselen mielenkiintoisimmat blogit läpi. Sinun ihastuttavaa blogia lueskelen melkein päivittäin. Jatka samaan malliin ja yritä olla pahoittamatta mieltäsi kateellisten ja kovasydämisten ihmisten kirjoituksista. Pidä kiinni positiivisesta elämänasenteestasi. Kiitos kun välität sitä meille lukijoillesikin!

Anonymous
553/726 | 

Moi, olen 39-vuotias viiden lapsen äiti. Lapset ikähaitarilla 19 v - 8 kk:tta. Sama mies ollut matkassa jo 24 v. Lueskellut blogiasi puolisen vuotta, ja ihastellut loistavia kuviasi.

t:Tiina ympyräkaupungista

Anonymous
554/726 | 

Hei! Olen 24-vuotias naisen alku oulusta, asustelen rivitalossa avomieheni ja rakkaan koirani kanssa. Harrastukseni onkin koiran kanssa touhuaminen, agility, näyttelyt yms. Työskentelen siivousalalla. Pidän blogistasi paljon ja löysin tämän blogisi muutama kuukausi sitten. Myös vaatetyylisi on aivan ihana! :)
T.Sanna

Heli
555/726 | 

Hei Johanna!
Olen 37-vuotias osa-aikainen opiskelija/työssäkäyvä/kotirouva, joka toivoo pääsevänsä eroon kaikkinaisesta osa-aikaisuudesta. Olen nyt asunut melkein vuoden Norjassa, Oslon lähellä norjalaisen avomieheni ja kahden kissani kanssa. Kirjoitan myös omaa blogia. Sinun blogisi löysin jossain vaiheessa kevättä.

Anonymous
556/726 | 

Hei! Olen 30 vuotias 4 lapsen äiti, yhden miehen vaimo. Käyn töisssä ja seurailen blogiasi päivittäin, mutta en yleensä kerkeä kommentoimaan kun aika on "hieman" kortilla :) Blogisi on ihana ja idearikas, Kiitos!!

Helmi80

Sanna
557/726 | 

Blogiasi lukee ja kommentoi n. 40 v, ei ihan vielä =), suurperheen työssä käyvä äiti-ihminen. Pohjoisesta osaa suomea. Lähellä sydäntä lapset, aviomies, puutarha ja sisustusjutut, pidän myös tuunailusta, käsitöistä, leipomisesta. Eli ihan tavalisesta arjesta. =). Blogisi on kivan raikas. -Sanna-

Anonymous
558/726 | 

Täällä blogiasi lukee noin 40-kymppinen perheellinen naikkonen Tampereen suunnilta. Olen terveydenhuotoalan ihminen, kuten sinäkin.

Tämä on aivan ihana ja voimaannuttava blogi eli toivottavasti jatkostakin saamme kaikki nauttia PITKÄÄN!

-päivänpaiste-

Nutella ja Rudi
559/726 | 

Heippa! Olen 21-vuotias opiskelija, joka kuluttaa ainakin kuuskyt prosenttia elämästänsä haaveiluun. Tahdon ulkomaille (taas), mutta en halua muuttaa pois Suomesta (enää). Levottomuudessa jaloilleni pärjää vain mieleni, jonka pyörteissä en aina itsekään pysy perässä. Tykkään perheestäni, eläimistä, ystävistä, matkustelusta, maalaiselämästä, hyvästä ruuasta, musiikista, suklaasta, väreistä, työnteosta, jäätelöstä, kielistä ja Jeesuksesta. Bloggaan arjestani ja ajatuksistani aika anonyymisti.

Nutella ja Rudi
560/726 | 

Heippa! Olen 21-vuotias opiskelija, joka kuluttaa ainakin kuuskyt prosenttia elämästänsä haaveiluun. Tahdon ulkomaille (taas), mutta en halua muuttaa pois Suomesta (enää). Levottomuudessa jaloilleni pärjää vain mieleni, jonka pyörteissä en aina itsekään pysy perässä. Tykkään perheestäni, eläimistä, ystävistä, matkustelusta, maalaiselämästä, hyvästä ruuasta, musiikista, suklaasta, väreistä, työnteosta, jäätelöstä, kielistä ja Jeesuksesta. Bloggaan arjestani ja ajatuksistani aika anonyymisti.

Mallu
561/726 | 

Hei. Olen 23-vuotias opiskelija ja toimittaja Oulusta. En muista, mistä asti oon blogiasi seurannut, mutta aikalailla koukussa olen. Blogisi huokuu jotenkin sellaista täydellistä elämää ja elämänmyönteisyyttä. Tykkään erityisesti maisemakuvista. On jäänyt mieleen ne monet merimaisemakuvat kodistanne:)

Anonymous
562/726 | 

Hei, olen 31-vuotis virolainen nainen, 2 lapsen äiti(11v ja 9v), koiran-ja kissanomistaja. Suomessa olen perheni kanssa asunut n 6 vuotta. Olen seurannut sun blogi noin puoli vuotta, mut en ole aikasemmin kommentoinu.
Sulla on ihana perhe ja blogi:)
Hauskaa kesää!

Kitha

Anonymous
563/726 | 

Heissan!
Tässä lukijaksesi ilmoittautuu keski-ikäinen (?) "ihmissuhdetyöläinen". Olen kommentoimatta seurannut blogiasi tämän kevään,ja nauttinut siitä kovasti oman arkielämäni vastapainona.
Tunnustaudun myös esteetikoksi, sisustajaksi ja keräilijäksi.
Lämpimiä kesäpäpäiviä Sinulle toivottelee anonyymi lukija.

Anonymous
564/726 | 

Olen 30 v. tuore äiti Tampereelta. Päiväni täyttyvät 5 kk tyttäremme kanssa puuhailusta ja hänen päiväuniensa aikana piipahtelen blogissasi :)
Olen mammalomalla toimistotyöstä ja toisinaan tuskailen keskeneräisen gradun kanssa. Rakastan muotia ja Pariisia sekä harrastan liikuntaa eri muodoissa. Haaveilen vieväni tyttäremme Pariisiin ja näyttäväni hänelle ihanat salaiset paikat, jotka löysin sieltä asuessani kaupungissa.

Olen kokenut blogisi kannustavaksi etenkin tuoreelle äidille. Huomasin, että saan edelleen laittautua nätiksi ja pukeutua muodikkaasti vaikkakin vain vaunulenkille tai omaksi iloksi kotioloihin eikä siinä ole mitään pahaa. Ei tarvitse tuntea syyllisyyttä siitä, että toisinaan tyttären päiväunien aikana leikin muotileikkejä.
Toisenlaisiakin kommentteja olen nimittäin kuullut ja ne pahoittavat mieltä. Tämän vuoksi en pidäkään valmiista muoteista joihin meitä äitejä yritetään väkisin änkeä. Sinun blogisi rikkoo tätä muottia ja tarjoaa raikkaan tuulahduksen 2010 -lukua :)

Anonymous
565/726 | 

Heippa sinä ihana Johanna! :) Olen ikäisesi, ehkä hivenen vanhempi kahden lapsen äiti pääkaupunkiseudulta. Olen kotona vielä ja nautin ajastani kotona suunnattomasti. Kumpa aika pysähtyisi ja voisin jatkaa aina näin. Blogisi on ihana, ihana. ihana!!! :)

Kivaa kesää teidän perheellenne! :)

Anonymous
566/726 | 

Olen heikkona ruusukuvioihin...
Täällä 31-v. naimisissa oleva nainen , asumme okt-talossa pienellä paikkakunnalla. Olemme olleet yhdessä 16-vuotiaista asti, ja meillä on kolme alakouluikäistä lasta. Lasten parissa myös työskentelen ainakin toistaiseksi. Harrastan lenkkeilyä ja käsitöitä, tosin molemmat paussilla kovien niskakipujen vuoksi :(
Oma pukeutuminen on tyyliä jumppatrikoot ja huppari, myöskään meikkaamisesta, hiustenlaitosta ym naistenjutuista en tajua tuon taivaallista!
Blogiasi olen seuraillut muutaman kuukauden, tykkään kun juttua tulee usein ja monenlaisista aiheista.
Mukavaa kesää perheellenne!

Anonymous
567/726 | 

Hei

Olen 21 vuotias tyttö pohjois suomesta, Olen aika pitkään jo lukenut blogiasi, mutta tämä on eka kerta kun kommentoin :)

Tykkään hirmuisesti blogistasi :)

Harrastan paljon liikuntaa ja opiskelen hoitoalalla :)

aivan ihana tuo lompakko :)

Lotu
568/726 | 

Moi, minä ole Lotu, 27-vuotias opiskelija Turusta :) Olen seuraillut ihanaa blogiasi viime kesästä lähtien. Rakastan tämän blogin rentoa ja seesteistä tunnelmaa, vaikka itse olen enemmän rockhenkinen kaaoksessa eläjä.

Rakkain harrastus minulle on musiikki ja ruoanlaitto. Olen huono tekemään käsitöitä, mutta kun lopulta tartun puikkoihin ja neulon jotain, muistan taas, miten ihanaa on tehdä käsillä jotain. Kiitos sinulle, että opin kutomaan palmikkoneuletta :)

Anonymous
569/726 | 

Moi!
Olen 40-vuotias sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja, kaksi lasta ja mies. Asun Suomessa, länsirannikolla. Lapset on jo "isoja" ja sun blogista on kiva lukea pienten lasten perheen elämästä, kun vielä osaat kirjoittaa siitä niin positiivisesti, vaikka uskon ettei se aina ole helppoa. Lisäksi vaatepostaukset ovat inspiroivia ja vielä kaikki kauniit maisemat! Kiitos.

Miikkis
570/726 | 

Tervehdys Miikkikseltä, neljän ihanan tyttären äidiltä Pohjois-Suomesta!
Päätoimenani pesen, paijaan ja pusuttelen pienimmäisiä kotosalla ja huollan koulusta kotiutuvat isommat. Mies astuu remmiin aina töistä kotiuduttuaan. Yhdessä hoidamme lapsikatrasta, omakotitaloa ja puutarhaa. Vastapainoa kotielämälle saan viikonlopun asiakaspalvelutöistä; omaan ammattiini opettajana palaan sitten joskus...
Arki pyörii nyt pitkälti kotiympyröissä: luen, leivon, neulon ja näperrän kaikenlaista, mutta kunhan lapset vähän kasvavat, aikaa jäänee taas kahdenkeskiselle matkailulle, teatterille, konserteille ja taidenäyttelyille.
Tykkään blogisi positiivisesta pohjavireestä ja kauniista kuvista :) Kaunista kesää sinne Norjaan! Täällä myrskyää, +6 ja vettä tulee täysillä... ah, tätä Suomen kesää!

Anonymous
571/726 | 

37 vee, asun Lontoossa kolumbialaisen mieheni kanssa ja odotan ensimmaista lastani. Loysin blogisi reilu kuukausi sitten ja kayn lahes paivittain tarkastamassa, kiitos paljon lounastunnin piristykseta!
Miikisu

Linda
572/726 | 

Täällä päässä blogiasi lueskelee 22 vuotias opiskelija Vaasasta. Lapsia minulla ei vielä ole, jollei Luca-hauvaa ja väikkäriäni (tällä hetkellä koko elämäni) lasketa mukaan. Asun vaasassa ja työskentelen yliopistolla tohtorikoulutettavana. Haaveilen vaihtovuodesta, joka toteutuu todennäköisesti pian, ja suuntautuu Pariisiin, luksusbrändien mekkaan (väikkäriaiheeni). Jäin koukkuun tähän blogiin, vaikka aluksi ihan vahingossa tänne eksyin. Kiitos päivieni piristyksistä!

Anonymous
573/726 | 

Olen 53 vuotta, asun Tukholmassa, kaksi aikuista lasta, ei (vielä) lapsenlapsia. Teen konttorityötä. Vaatteet, meikit, sisustus kiinnostaa. Kuntoilen ja pelaan golfia. Olen seurannut boligiasi pari vuotta (kiva kun palasit salasanan takaa!). Kaunista kesää perheellesi! Terveisin *Katja*

Anonymous
574/726 | 

Hei!

Olen Anni, 27-vuotias keskisuomalainen, yhden miehen vaimo ja "eläintarhan" pitäjä. Eli meiltä löytyy hevosia, pari koiraa ja muutama kissa. Mansardikattoista unelmaa asumme, luonnollisesti, maalla. Toinen korkeakoulututkinto on minulla( ja miehellänikin) menossa kaiken muun ohessa.

Harrastukseni ovat pitkälti eläimiin liittyviä, mutta myös muun muassa juoksua, laskettelua, hiihtoa ja kulttuuriharrastuksia harrastan vastapainoksi.

Blogiasi olen seuraillut pitkään, mutta anonyymina olen pysytellyt ainakin toistaiseksi. Luen yleensä blogeja sykäyksittäin ajanpuutten vuoksi, joten siksikään en kommentoisi paljon, vaikka se olisi mahdollista. Ulkoilmaelämä vie näin kesällä täysin muoassaan peltotöiden sun muiden osalta, etten paljon koneen ääreen ennätä.

Blogisi tuo kuitenkin mukavan raikkaan tuulahduksen arkeen, joten kiitos siitä.

Kesäterveisin Anni

Anonymous
575/726 | 

Moikka! Oon 21-vuotias kauppakorkean pääsykokeisiin lukeva tyttönen. Kotona vanhempien luona vielä asustelen, toivottavasti syksyllä pääsen opiskelujen kautta muuttamaan jo omaan kotiin! Blogiisi löysin toisen blogin kautta joskus vuoden vaihteessa ja siitä lähtien linkki tänne on löytynyt suosikkilistalta! Tätä kun lukee, niin tulee hyvälle mielelle ja kauniita kuvia ja positiivisia juttuja on aina ilo seurata. Tulee semmonen olo, et mäki haluun olla noin ihana sit aikuisena ;) Lisäksi tykkään ihan kauheasti kun päivittelet tätä blogia niin ahkerasti!

-taru

Anonymous
576/726 | 

Osallistun arvontaan ja vähän esittelen itseäni...

Olen 29-vuotias sinkkunainen Tampereelta. Asun vanhassa puutalossa, jonka kunnostus on aina vaan kesken. Töitä teen nuorten kanssa. Harrastan kaikkea käsillätekemistä, neulomista, koruja, sisustusta...

Blogisi on hieno, kuvat kauniita. Kiitos niistä!

-maria-

sanaton
577/726 | 

Kommentoin harvoin, mutta olen seurannut sinua jo useamman vuoden. Olen myös tainnut esitellä itseäni jo sähköpostillakin, kun blogisi oli salasanan takana ;)

Lompakko saa siis vastaamaan :D

Olen sanaton, Etelä-Suomesta, opettaja, jolla alkoi loma. Neulon ja liikun vapaa-ajalla, päivitän blogia ehtiessäni.

Rakastan blogissasi ennen kaikkea positiivista tunnelmaa, kauniita kuvia ja harmoniaa.

Anonymous
578/726 | 

Heippa!

Seuraan blogiasi päivittäin, pidän tyylistäsi kirjoittaa, kauniista asuistasi. Jatka samaan malliin, kiitos. Itse olen Etelä-Suomesta 29vuotias, 2 lapsen äiti.

T. Mustikka

Anonymous
579/726 | 

Moikka

täällä nelikymppinen kahden lapsen äiti Helsingistä.
Tänne juutuin muutama kk sitten. Tykkään upeista kuvistasi ja sinulla on kyllä taito kuvailla asioita sanallisestikin :) Muutamalla rivillä välittyy fiilikset.

Tykkään lueskella sisustuslehtiä, seurata aiheesta blogeja/ tv-ohjelmia, mitä ei ehkä uskoisi kun katsoo kotiamme;-)

Hauska idea kysellä keitä me lukijat olemme. Paljon ihmisiä, eri ikäisiä, eri puolilta maailmaa, eri elämäntilanteissa. Mielenkiintoista.

Aurinkoisia kesäpäiviä sinne Norjaan!

Anonymous
580/726 | 

Hei,
yli 30-kymppinen, kahden tytön ja yhden masuvauvan äiti, nyt siis äitiyslomalla. Työskentelen henkilöstökoulutuksen parissa ja remontoin mieheni kanssa 30-luvun taloa länsi-Suomessa. Kaikki kaunis kiinnostaa, samoin näpertely ja vanhat tavarat. Olen lähinnä anonyymi lukija, etsien vinkkejä ja ideoita omaankin kotiin ja itseeni. Sinun blogisi on elämänmyönteinen, positiivinen ja kaunis katsella. Kiitos siitä ja aurinkoa kesääsi!
t. Marika H.

Neilikka
581/726 | 

Hei Johanna! Jospa minäkin esittelisin itseni.. :) Olen 27-v, naimisissa, pienen pojan äiti ja asun Helsingissä. Rakastan pientä perhettäni yli kaiken. Sisustaminen, koti, muoti, ystävät, liikunta, meri, luonto - myös ne ovat lähellä sydäntäni.

Olen blogisi ahkera lukija, mutta aika laiska kommentoija. Pidän kovasti tästä iloisesta, kauniista, tyylikkäästä, mutta kuitenkin niin luonnollisesta tyylistäsi. On ilo lukea näitä juttuja!

Anonymous
582/726 | 

Hei :) olen helsinkiläinen, ennen Bergenissä asunut yhden pojan äiti. Olen seurannut blogiasi jo kauan. Ihania kuvia ja kiva seurata mitä Norjaan kuuluu ;)
Mukavaa kesää!
-A

saya
583/726 | 

Hei! Olen seurannut ihanaa blogiasi pitkään, kommentoinut vain muutaman kerran. Olen 40 v. ja asunut perheeni kanssa lähes kolme vuotta Intiassa. Lapset ovat 14, 13 ja 2 v. Täällä olen ollut koko ajan kotona. Nyt olemme muuttamassa Suomeen, tai ainakin pois täältä. Joka tapauksessa parin viikon päästä suuntaan lasten kanssa Suomeen länsirannikolle omaan taloomme. Mies tulee perässä muutaman kuukauden päästä. Tai katsotaan nyt mistä seuraava työpaikka löytyy. Jännittävät ajat edessä.
Blogisi tuottaa hyvää mieltä. Tykkään kauniista vaatteista, päiväasusi ovat inspiroivia, tykkään liikunnasta ja lukemisesta sekä kaikenlaisesta puuhaamisesta.
Haluan toivottaa kaikkea hyvää ja ihanaa kesää sinulle!

Tuikku
584/726 | 

Oho, onpas täällä hurjasti kommentteja! :) Itse oon 24-vuotias opiskelija Tampereelta, löysin blogisi vähän aikaa sitten ja tästä vaan ei saa tarpeekseen. :) Itsellä ei hirveästi ole rahaa matkustella niin on kiva lukea ulkomailla asuvien blogeja. Lisäksi tykkään kuvistasi ja vaatteistasi tosi paljon! Oma blogini on koirablogi. Harrastan myös valokuvausta ja käsitöitä.

Kyllä on kaunis kuin karkki tuo kukkaro <3

Anonymous
585/726 | 

Moi! Olen reilu kolmekymppinen, naimisissa oleva 4 lapsen äiti pohjanmaalta.Olen seurannut blogiasi reilun puolen vuoden ajan.Harrastan käsitöitä ja sisustamista. Kiitos blogistasi, käyn joka ilta kurkkaamassa juttusi heti, kun saan lapset nukkumaan ;)

Ihanaa kesää sinulle!

T.Talo peltojen keskellä

Minna
586/726 | 

Hei!

Tulin vilkaisemaan blogiasi ensimmäistä kertaa (ja ei, en kommentoi arpavoiton toivossa :)) ja tästä tuli heti yksi suosikeistani! Jotenkin niin freesi ja "uusi" verrattuna moneen muuhun seuraamaani blogiin! Tykkään tyylistäsi tosi paljon ja on kiva lukea tekstiä jossa ei vilise kirjoitusvirheitä, heh. Kiitos, ei enää sisustuskuvia sillä tulen ihan liian kateelliseksi :)

Anonymous
587/726 | 

Hei!
Olen 31 vuotias ja asun Pohjanmaalla.Miehen lisäksi talossamme asustaa kaksi tytöntylleröä, pian 7 ja 5 vuotta.Opettajana työskentelen esikouluikäisten parissa.

Laura

Nina
588/726 | 

Terveisiä Suomen Hämeestä!

Olen vuoden ikäisen tytöntylleröisen 35-vuotias äiti. Hyppäsin kyytiisi avioerotalon kohdalla :) Vierailen päivittäin, mutta kommentoin harvemmin.

Kerttu
589/726 | 

Löysin blogiisi tuttavan vinkkaamana, palmikkoneulekaulurin ohjetta hakien. Ja jäin koukkuun. Kiitos kauniista, aktiivisesta ja positiivisesta blogistasi. Haen täältä lähes päivittäin hyvää tuulta ja inspiraatioita :).

Itse olen reilu kolmekymmpinen virkanainen, asun Kaakkois-Suomessa perheeni kanssa. Olen esteetikko, kuten moni muukin lukijasi, ja kiinnostunut ulkosuomalaisuudesta ja Norjasta maana. Kiireisenä työni ohella minut pitää liikuntaharrastukset ja mieheni työvuoroista johtuva hetkittäinen "yksinhuoltajuus" 2-vuotiaalle tyttärellemme ja paljon liikuntaa vaativalle koirallemme.

Ippu
590/726 | 

Hui, tännehän on tullut paljon vastauksia! Voin todeta osaltani kuuluvani varmasti nuorimpiin lukijoihisi, olenhan vasta 17. Käyn lukion toista luokkaa ja tulevaisuuden suunta on vielä puolituntematon. Tiedän sen verran, että haluan matkustella ja nähdä maailmaa, eri kulttuurit kiehtovat ja optimismi sekä pieni, sallittu naiivius tuntuvat johdattavan minua yhä syvemmälle omaan, kauniiseen visiooni maailmasta. Annan siis elämän viedä. Rakastan pieniä, iloisia asioita ja synnyn joka päivä uudeksi minäksi.

Blogisi muuten aiheutti minussa jonkinlaisen Norja-hullutuksen yhdessä vaiheessa, mistä olen kiitollinen sillä en aiemmin ollut kiinnittänyt Norjaan maana kamalasti huomiota. Sinun ansiostasi Norjasta saamani ensivaikutelma on neutraalin sijaan todella positiivinen ja elämääsi on mukava seurailla. Olet selvästi onnellinen "omissa kengissäsi" ja se säteilee niin selvästi ulospäin (kenties tästä valtava kävijämäärä). Oho, meni kehumiseksi...? En vain ole kommentoinut aiemmin vaikka olen uskollisesti lueskellut, nyt oli sanottava kaikki kerralla! :D

Teki mieli osallistua kyselyyn, syystä että 1)olen tänään niin hyvällä ja puheliaalla tuulella, sillä kaikki on mennyt täydellisesti
sekä 2)Tuo Anna Suin lompakko on maailman ihanin.

Ps. Onnea näiden kommenttien lukemiseen :D Siinä voi mennä hetki.

Tiina
591/726 | 

Hei, olen viisikymppinen opettaja Etelä-Suomesta ja seuraan säännöllisesti blogiasi. Harrastan liikuntaa ja hyvää ruokaa :D Tykkään positiivisuudestasi, olen itsekin optimisti...

Mari
592/726 | 

Mä oon pian 25-vuotias, pian 5-vuotiaan tytön äiti ja pian valmistun terkaks :). Asutaan tytön kanssa kaksin Helsingissä ja teen sh:n sijaisuutta kesän yli psykiatrisella osastolla.

Jonna
593/726 | 

Jonna, 25-v, neljän lapsen kotiäiti Helsingistä!

Anonymous
594/726 | 

Olen juuri 50 täyttänyt kahden lapsen äiti. Murrosikäistä pojankoltiaista yöllisiltä reissuilta odotellessa tuli surffailtua tunti jos toinenkin netissä ja löysin blogiisi. Välillä oikein ihmettelin itsekin, että MITEN MINÄ voinkin odottaa vauvasi syntymää - että mitä se minulle kuuluu -! Minulla on paljon ikäisiäsi ystäviä, yksi kummipoikakin tuon Ollin ikäinen.
Kaksi syytä miksi en sitten järkisyistä lopettanut blogisi seuraamista ovat:
1.) Rakastan kuvia! Blogissasi on ihana "kuvitus".
2.) Ystävällinen ja rauhallinen kirjoitustyylisi monipuolisista aiheista (ruoka, käsityöt).

Kiitos kysymästä, olipa hauska vastata!

Ps. Poikakin sai viimein tyttöystäväkseen hänet, jota piiritti koko talven, joten nyt saan nukkua öisin ja luen blogisi päivisin!

Anonymous
595/726 | 

Hei,

Olen 34-vuotias juristi Espoosta. Naimisissa, ei lapsia. Nyt projektina on omakotitalon rakentaminen.

Käyn välillä lukemassa juttujasi, koska tykkään kirjoitustyylistäsi ja tyylistäsi muutenkin.

T: Jenna

Anonymous
596/726 | 

Sen verran vakiokävijä olen minäkin, että täytyypä itsekin jotain tähän itsestäni laittaa :).

Eli olen tällainen ihan pian kolmevitonen entinen Kotkalainen. Kahden lapsen äiti, joka yrittää pysyä tässä arjen hullun myllyssä tolkuissaan kaiken tämän harrastamisen ja muun sähläämisen keskellä. Tykkää sisustaa ja yritän selvitä arjen vauhdissa yleisen hömpän ja ihanuuden voimalla.

Tykkään positiviisesta suhtautumisista asioihin, joten blogisi tyyli on kivaa seurattavaa.

Mukavaa kesää!

Reeta Karoliina
597/726 | 

Olen 31-vuotias Oslossa asuva suomalaisnainen, joka on naimisissa norjalaisen miehen kanssa ja jolla on pian 2-vuotias suomalais-norjalainen tyttö. Tykkään (yllätys yllätys) erityisesti Norja-aiheisista postauksistasi. Pidän itse kirjallisuusblogia, josta löytää lisää tietoa minusta.

Tiina
598/726 | 

Tiina.
34- vuotta.
Naimisissa.
Kolme tyttöä, kaksoset 7- vuotta, yksönen 3- vuotta.
Kotina vanha rintamamiestalo, jota on remontoitu muutama vuosi. Koska remontit ovat loppusuoralla, loogisesti alamme rakentaa uutta taloa syksyllä :)
Töissä ravintolapäällikkönä.
Harrastuksina lenkkeily, näpertely, lukeminen, haaveilu.

Tykkään aivan valtavasti blogistasi, täällä käyn rentoutumassa ja ihastelemassa ?
Oikein mukavaa kesää!

Tarja
599/726 | 

Moi! Olen kolmekymppinen kaksivuotiaan tyttösen äiti, joka asuu miehensä työn takia Shanghaissa.

Luin vastikään tekniikka & talous -lehdestä, että joku taho (sori en muista mikä) oli tutkinut äitien eloa ja oloa ja tullut tutkimuksissa johtopäätökseen, että Norja on paras maa äidin elää ja kasvattaa lapsiaan. Uskon tämän, koska Kiinan näkövinkkelistä jo tuo kuvissa näkyvä sininen taivas on todella harvinaista herkkua täälläpäin. Puhumattakaan ruoan ja veden puhtaudesta... nauttikaahan olostanne siellä Norjassa =)

Minttu
600/726 | 

Hei!
Asun ja tyoskentelen USA:ssa tutkijana. Vaihdoimme rooleja vuodeksi mieheni kanssa, kun tulimme tanne. Meilla on 10, 7 ja 4 vuotiaat lapset. Upea blogi! Aina ilo lukea! Tunnistan myos itseni, kun olen ollut kotona lasten kanssa n.5 vuotta yhteensa.

Näytä kaikki kommentit (726)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla