Arvontaa aamuun! :)

 

Kävin Suomessa ollessani taas vakkarikampaajallani Inochissa (Helsinki, Unioninkatu 25) ajatuksella tasata kesän kuivettamia latvoja ja fiksata ihan vähän väriäkin. Inochi tarjosi leikkauksen ja värin ja lukekaa vaan eteenpäin; jotain teillekin! :)) Vähän kaupallista höpinää siis taas, mutta mun mielestä kyllä oiken mielenkiintoista!

Kampaajalle marssiessani ajatuksissani oli siis kesätukan päivittäminen parempaan kuntoon, mutta olin kyllä aivan unohtanut kovasti mainostetun Olaplexin; oletteko kuulleet tästä hiusalaa mullistaneesta uutuudesta; kenties kokeilut? No, olin itse ajatellut kokeilla moista ihmehoitoa jo täällä Norjassa, mutta asia sitten vain jäi. Nyt Ansku kertoi Inochissa että Olaplexit löytyy heiltäkin, mutta myös L'Oreal on tuonut markkinoille aivan samantyyppisen uutuuden; Pro Fiber -sarjan. Päätimme kokeilla sitä.

Onko Olaplexin -tai Pro fiberin- idea teille tuttu? Hoito tehdään kampaamossa ja sen tarkoitus on täyttää hiusta. Tiedättekö; kävyn tapaan kerroksista -tai "suomuista" koostuva hius saattaa kulutuksen ja käsittelyjen tuloksena vähitellen menettää suomuja. Hius menettää siis joustavuuttaan ja kestävyyttään ja muuttuu elottomammaksi. Näitä menetettyjä suomuja on hoidolla siis tarkoitus täyttää. Palauttaa hiusta täyteen kokoonsa.

Ja miltäs hoito on nyt tuntunut? Välillä on tuntunut että hiuksissa on liikaakin tukea! :P Alkuunsa etenkin mun muutenkin karhea ja aika runsas tukka tuntui saaneen vain lisää täytettä. Mutta mun mielestä tuntuu kai aina, että hius on parhaimmillaan hieman kampaajalta laskeuduttuaan, asetuttuaan paikalleen. Niin kävi nytkin. Pari pesua ja se on siinä. Mutta koko pituudessa on ehdottomasti enemmin volyymia kuin ennen. 

Pro fiberissa on sekin hyvä, että hoidon jälkeen saa mukaansa kotihoitopaketin; kuusi tuubia kerran viikossa käytettäviksi. Hoito ei jää siis yhteen kampaamokäyntiin, vaan sitä jatketaan kotona! 

 

Kiinostuitko? :) Arvon kolmelle teistä L'Orealin Pro Fiber -hoidon Inochissa. Hoidon voit käydä lunastamassa ihan yksinään tai tehdä sen värjäyksen/leikkauksen/whatever yhteydessä. Inochin porukka on ihan loistavaa, ammattitaitoista ja herttaista ja värit eivät kyllä koskaan mene pieleen; nytkin (tällä kertaa Anskun toimesta) jotain lämmintä maitokahvia laitettiiin (tummia ja vaaleita raitoja) -love it! <3

Kommenttia boksiin jos hoito kiinostaa ja kesätukka tarvitsee fiksausta -voi harmi; olisi ollut kiva kuulla teidän Ola-plex (tai Pro-Fiber) kokemuksia, mutta nyt taitaa arvontakommentit täyttää boksin... :/ Otetaan niistä kokemuksista joku toinen kerta! :))

 

Ps. Hiukset ovat kuvissa työpäivän jäljiltä eikä siis mitenkään erityisesti edes fiksattu ; sormilla pyörittelin vähän rullalle. Voisi siis olla paremmankin näköinen, hehe. Eiköhän noita hiuskuvia kuitenkin taas tule tippumall. ;) Hyvää perjantaita!!

 

 

Kommentit (554)

Louisa

Siis todella tarpeeseen tulisi. Täällä pikkukaupungissa ei moisia ihmeitä tunneta ja neljänkympin korvilla hiukset todellakin tarvitsee kaiken avun mitä voi saada. Täällä en edes uskalla mennä kampaajalle..

Pia
2/554 | 

Raskauden kuivattama tukkani olisi juuri tämän kaltaisen hoidon tarpeessa kun en vielä värjätä uskalla. Ihanat kutrit sinulla :)

Elise
4/554 | 

Hoito kiinostaa paljon ja mun tukka kaipais sitä kyllä tosi paljon! Kesän jälkeen tuntuu olevan vielä huonommassa kunnossa kuin ennen.

Maija
5/554 | 

Ihana arvonta! Tekisi kyllä niin hyvää omalle kesästä kärsineelle tukalle :) 

Henriikka
6/554 | 

Ihanat hiukset, todella kiva väri! :) Itsekin miettinyt tuota Olaplexia, varsinkin näin kesän jälkeen kun kutrit ovat ihan rutikuivat. Nyt oli hyödyllistä kuulla että se oikeasti toimii, kiitos :)

Riina
7/554 | 

Kyllä kiitos! Kampaajarahat menee tässä(kin) kuussa auton huoltoon vaikka minä tarvitsisin huoltoa kipeämmin :D

Minna Kettunen
8/554 | 

Kotikäsittelyjen jäljiltä oleva kuontaloni kaipaisi just tuota käsittelyä! ?

Minna Kettunen
9/554 | 

Kotikäsittelyjen jäljiltä oleva kuontaloni kaipaisi just tuota käsittelyä! ?

Johanna
10/554 | 

Osallistun arvontaan! Kuulostaa just sopivalta käsittelyltä mun hiuslaadulle. 

SanniAlexsandra
11/554 | 

Oih! Juuri tänä aamuna katselin peilistä painovoimasta (ja vauva-ajan öistä) väsähtäneitä hiuksiani ja sitten näin tämän. Ehdottomasti mukana toivomassa tuuheutta näillekin leveyspiireille! :) 

Henna
12/554 | 

Tämä tulisi niin tarpeeseen! Kesän jäljiltä hiukset kaipaa todellakin apua - mielessä käynyt jopa lyhyeksi leikkaaminen kun niin kuivuneilta tuntuvat. Tämä hoito voisi pelastaa minut siltä ;)

Anitta
17/554 | 

Uskallusta kokeiluun on puuttunut, mieli tekisi kyllä kovasti. Omat hiuksesi näyttävät kyllä todella upeilta, jospa uskaltautuisin itsekin kokeilemaan.

Katja Ekman
20/554 | 

Tällaisten pehmeiden "vauvahiusten" omistajana tuuheuttava hoito olisi aivan lottovoitto!! Olen lukenut vastaavista hoidoista jo aikaisemmin ja olisi ihana kokeilla! ?

Mimosa
21/554 | 

Sun hiukset näyttää ihanilta! Kiva leikkaus. Tuo hoito ois varmasti juuri mitä tukkani kesän jälkeen kaipaisi, joten todellakin ilolla osallistun arvontaan! Tuota ois mahtava päästä kokeilemaan. T. Lukija since 2008 ;)

Nia
22/554 | 

Kesän kokeneet laineet hiuksissa suorastaan vaativat hellyyttä ja hyvää hoitoa. Mukana arvonnassa! ❤

Miia
23/554 | 

Hep. Hyppään mukaan arvontaan. Mullakin hiuksia paljon, mutta voi niin onnetonta luirua :( Toiveena olisi saada ko. käsittely tukea antamaan.

Sartsa :)
24/554 | 

Oi, oi, kyllä kelpaisi vaikken kesällä paahtanutkaan hiuksiani korpuiksi (jotain sitä jo yli 40-vuotiaan kokemuksella osaa :D ). Kesäloma oli huiman hieno lasten kanssa urheillen ja ulkoillen! Nyt monen vuoden tauon jälkeen olen ilmoittautunut jumppaan ja syksyn aloittanut käymällä hammaslääkärissä ja gynekologilla = tämä nainen aikoo jatkossa pitää itsestään parempaa huolta! Ihanaa syksyn odotusta sinne Norjaan, blogisi on aina päivän piristys <3

Sanna
25/554 | 

Mun pitkät hiukset kaipaisi juuri tällaista hoitoa? kuiva ja vähän pörröinen hiuslaatu. Sulla on ihanan paksut hiukset ja niin kivoja rentoja kampauksia, niistä olisi kiva saada enemmän postauksia? 

Julia tuomi
26/554 | 

todellakin osallistun! Oon harkinnut tuota ola-plexia jonkin aikaan, mutta tää kuulostaa vieläkin paremmalta! Sormet ristiin :) 

Maisa
27/554 | 

Mun hiukset kaipais ehdottomasti tuollaista hoitoa! Olisi ihanaa päästä kampaajan hemmoteltavaksi..

Janskutin
28/554 | 

ehdottomasti tämä tarhapöllöä muistuttava kuontalo on hoidon tarpeessa! ;)

Susanna M
30/554 | 

Voi miten ihanaa/tarpeellista olisi tuota hoitoa kokeilla! Nyt vain peukkua pystyyn,että onnetar olisi puolellani :-)

Maija
33/554 | 

Todella mielenkiintoinen tuote ja itselle ihan uusi, pitää kokeilla! Ja mukana kilpailussa tietysti myös ?

wendy
35/554 | 

Oi olis täydellistä! Mun tukka on kyllä saanu yliannostuksen aurinkoa ja ainoa oikea kampaus on joko hattu tai nuttura. Muuten joku vielä säikähtää. Kuulin tosta hoidosta muuten talvella omalta kampaajalta ja hän oli ihan innoissaan siitä! :)

Ripi
36/554 | 

Hoito kiinnostaa kyllä - olen vähän huono hoitamaan hiuksiani! Kokeillaanpa siis tätä kautta :)

Lotta
38/554 | 

Viikon ikäisen vauvan kanssa täytyy myöntää, että omat kauneusrutiinit on jäänyt täysin unholaan ja tukka rehottaa, kun raskausaikana en turhaan halunnut värjätä ettei vain mitään kemikaaleja mene pieneen asukkiin! Peukut ja varpaat pystyssä, että arvonta osuisi juuri tämän kerran minuun :)

Heidi Kekola
39/554 | 

Kuulostais siltä, että mun hiukset tarvii just tota :D. En ole ennen kokeillut kumpaakaan. Nyt hiukset melkoisen huonossa kunnossa. Halusin luonnonkiharaani vaaleita raitoja. Olen niistä tykännyt, mutta kikkarani ei niin paljon. Täytyy käyttää hoitavia tuotteita, että pysyy jotenkin aisoissa pörrö.

Lindanen
40/554 | 

Ehdottomasti mukana arvonnassa! :) oon kuullut että just toi pro fiber olis vielä parempi tälläiselle ohuelle lasitukalle, joka ei sinänsä ole niin pahassa kunnossa. Aurinkoa päivään kaikille :)

Nanna
43/554 | 

Hiusten hemmottelu on niin luksusta! Sädehoitojen ja lääkekuurien jälkeen tukkaraukka on heikossa kunnossa, vaikka siihen vitamiineja syönkin. Tukka vaan on naisen kruunu.

sanna-Maria
44/554 | 

Olisi ihanaa saada hemmottelua omille hiuksille, kun työssä hemmottelee asiakkaiden hiuksia ? 

Sinna
45/554 | 

Mielettömät noi sun kutrit kyllä, ja mieletön sinä! Kiitos kun jaksat tätä blogia tehdä, se on niin hyvä arjen piriste, että. :) Täälläkin tosiaan tucca kaipaisi kovasti jotain tehohuoltoa kesäauringon jäljiltä, eli osallistutaan arvontaan. 

Janina
46/554 | 

Mukana arvonnassa. Hiukset kesän jälkeen kuntoon ennen syksyistä lomamatkaa Dubaihin <3

MinnaMT
50/554 | 

Viime kampaajakäynnistä on ikuisuus, joten hoito tulis todella tarpeeseen näin kesän jälkeen. Ihanat kuvat jälleen kerran ja mitkä hiukset! ?

Emilia
51/554 | 

Hiukseni huutavat juuri tuollaista hoitoa! :)Viimeiset pari kuukautta tuntuu että ohut hius vain ohenee ja vähäisetkin hiukset vähenevät entisestään.. :(

Jatta
53/554 | 

Ihanaa mikä arvonta! Mun kesätukka olis just tuollaisen ihmehoidon tarpeessa, josta en ole ennen kuullutkaan, joten arvonnassa mukana minäkin.

Loistava yhdistelmä kesäisen rento mekko ja aito nahkavyö, toimii <3

Heli
54/554 | 

Hei!

Täällä innokas osallistuja arvontaan. Meneillä juuri hiusten kasvatusvaihe, joka hermoja raastavaa ja puuduttavaa ? Hiusten hemmottelu olisi ihana piristys tähän hetkeen. 

Aurinkoisia päiviä!

Sanna
55/554 | 

Aivan mahtava arvonta!

Olen kyllä lukenut kyseisistä hoidoista, mutta aina se kampaaja-ajan varaaminen vain siirtyy ja senhän kyllä hiuksistakin huomaa...

Toivon kovasti että arpaonni

( kerrankin)suosii!

Erityiskiitos todella hienoista kirjoituksistasi blogissa. Jotenkin niillä on kyky voimaannuttaa :)

Johanna
56/554 | 

Onpa sinulla taas kerran upeat hiukset kuvissa! Kesän jäljiltä omatkin hiukset kaipaisivat saksia ja tuollaista käsittelyä. Mukana arvonnassa siis!

Anne Kristina
58/554 | 

Hoito kuulostaa juuri siltä mitä hiukseni kaipaavat, osallistun ilman muuta arvontaan. :)

Sanna
59/554 | 

Moikka Johanna! Olaplex-hoitoa olen päässyt jo kokeilemaan mutta olisi kiva kokeilla tämä toinen myös ja kurkata sinun luottokampaamosi! :)

anna
60/554 | 

Juuri tuollaista hoitoa kesätuulen ja meriveden rasittamat hiukseni kaipaisivat! Kuulostaa aivan luksushoidolta!

MiiaJÄ
61/554 | 

Todella ajankohtainen arvonta! Oma, ohut liurutukka käsitelty olaplexillä. En ole suuren suurta eroa huomannut, toki kesä kuluttanut.. Täpinöissäni osallistun arvontaan!

HiP
62/554 | 

Upeat hiukset juuri tuolla tavalla rentona. Oma keveämpi hiuslaatu voisi kyllä kaivata täyttöä ja kuntoutusta.

Emma
63/554 | 

Voi tää tulisi niin tarpeeseen, kun pienen vauvan kanssa muhitaan ja tuppaa jäämään kuontalo kakkoseksi <3 

Kaisa
64/554 | 

Aurinko hellinyt hiuksia (ehkä vähän liikaakin), joten hoidon tarpeessa tämäkin kuontalo :)

Minna76
65/554 | 

Pirteän punaiset, lyhyet, auringon kuivattamat hiukseni olisi ihana saada taas pehmeiksi ja elinvoimaisiksi. ☀️?

Jaana B
66/554 | 

On sinulla upeat hiukset! Osallistun arvontaan ja jos onni potkii annan voiton Helsingin serkulleni.

niina
68/554 | 

Täällä vaalennusprojekti käynnissä, joten tulisi enemmän kuin tarpeeseen! ☺

Anu Rantanen
70/554 | 

Kuulostaa hoidolta, jota "Muurari -tytön" hiukset kaipaisivat... koko kesäloma meni muuratessa pihalle tukimuureja -seuraavaksi on uusien istutusten vuoro :)

Ihanaa syksyä Johanna!

Tiina K
71/554 | 

Kesän jälkeen todellakin tulisi tarpeen kunnon hoito tälle taipuisalle hiuspehkolle! :)

K=Katariina
72/554 | 

Ehdottomasti haluan kokeilla hentoihin hiuksiini tuota hoitoa:) Mukana arvonnassa , tottakai

Maija
74/554 | 

Oi, hoito tulisi tarpeeseen vauvavuoden kuluttamille hiuksilleni, mukana arvonnassa!

Mardu
75/554 | 

Kesän rasittamat hiukset kaipaisivat juuri tuollaista! Innolla mukana arvonnassa./Mardu

Pia
76/554 | 

Oi mä niin haluaisin kokeilla, mulla varmaan samantyppinen tukka kuin sulla! Ja ihana sun hiusten värimaailma, sekin kävisi mulle :-)

Petite coconut
77/554 | 

Olisin niin tuollaisen ihanan hemmotteluhoidon tarpeessa! Ihanaa loppuraskautta eletään ja uskon, että kyseinen hoito piristäisi sekä mieltä että hiusta. Toivottavasti onni tällä kertaa potkaisee! Kaunista loppukesää :)

Satu J.
78/554 | 

Minä! Minä! Minä! Just mietin että olisipa ihana päästä kampaajalle vähän freesaamaan omaa olemusta. Palaan viikon kuluttua töihin hoitovapaalta.

päivi
80/554 | 

Mielelläni kokeilisin auringon (ai minkä, kun sitä ei juuri ole näillä nurkilla näkynyt ,mitä nyt viime viikon) ja raitojen/värin kuivattamiin hiuksiin.

Pia
81/554 | 

Mitenköhän ihanaa olisi päästä kampaajalle? Ensin oli 8 vuotta taukoa, sitten kävin oijoi:) nyt taitaa taas olla jo ihan liian monta vuotta, kun olen ollut kampaajalla.  Viiden lapsen äidiltä ei kannata kysyä mikai et ole käynyt:))))

Salla
82/554 | 

Ehdottomasti mukana arvonnassa :), hiukset vaalennuksen ja kesän jäljiltä niin kuivat..

Hunajatee
83/554 | 

Oi, kuulostaa siltä että tuotahan on pakko päästä testaamaan! Mulla on aika samantyyppinen hiuslaatu kuin sullakin, vähän taipuisa ja aika karhea joten etenkin näin kesän jälkeen tehohoito tulisi enemmän kuin tarpeeseen! :)

Minnu
85/554 | 

Olisipa ihana kokeilla kun ensi kuussa 40v täyteen ja tukka tuntuu ohuelta ja rutikuivalta kesän jälkeen..

Tjs
86/554 | 

Vau mikä arvonta! On pitkään tehnyt mieli kokeilla tota hoitoa pitkille ja karheille hiuksilleni, mutta en ole saanut vielä aikaiseksi.. Ois kyllä huippua! Sulla upeet kutrit taas niinkuin aina!

Lindalinda
87/554 | 

Ihanaa, arvonta pitkästä aikaa! Kesän kuivattama tukka kyllä kaipaisi tehohoitoa ;) 

Mukana siis arvonnassa, tottakai! 

Linda

Amanda
90/554 | 

Monen vuoden pidennys kierteen päättymisen jälkeen tekisi kyllä hyvää omalle tukalle saada vahvistusta ja eloa! :)

Pirtee
91/554 | 

Olisi mahtavaa jos onni potkaisi! Kesän jäljiltä hiukseni muistuttavat enemmän kuivuneita olkia.

Katja
94/554 | 

Arvonnassa mukana, toivottavasti onni suosii. Tosin itsellä on lyhyenlyhyet hiukset, mutta teini-ikäisen tyttäreni haluaisin yllättää tuolla luksus-hoidolla.

t. Katja

Satu
95/554 | 

Ajankohta täydellinen hiusten hoitoon liittyvässä arvonnassa. :)

Aurinko on polttanut hiukset, jotta olisi enempi kuin paikallaan tehdä kyseinen hiustenhoito.

IRIS
96/554 | 

Tosiaankin mukana arvonnassa! Olen blogisi kautta löytänyt Inochista itselleni vakikampaajan ja olisi ihana extra saada pientä hemmottelua kun menen sinne taas seuraavaksi <3

Nette
97/554 | 

Inochi on ihan paras kampaamo! Voin olla varma että väri onnistuu ja sieltä saan aina hyviä ideoita. Tämän(kin) vinkin bongasin sinun inspiroivasta blogista, Kiitos :DDD ...ja arvonnassa mukana ;D

Marjo
99/554 | 

Kuukausi sitten otin loivat kiharat ja sen että kesän kuivattamat. Lisäksi ohuet ja vähän. Tuo hoito olisi siis erittäin hyvä hiukselleni.

-H-
101/554 | 

Ihana kilpailu! <3 ehdottomasti mukana! Minulla on ollut itseasiassa yli vuoden värjäystauko hiuksillani, joten tämä arvonta on tosi jännä! :)

Julia V
106/554 | 

Ihanat hiukset! Pitääkin pyytää samanlainen väri näille kesän vaalentamille ja haalistuneille hiuksille.:) Ja Olaplexistä olen kuullut mutten tuosta L'orealin vastaavasta versiosta. Kovin olisi siis tervetullut tänne kyseinen hoito! :)

Tuikku
108/554 | 

Kyllä, todellakin haluan olla arvonassa mukana. Harkinnassa tuo hoito hentoon luirutukkaani, joten olisi mahtavaa, jos voittaisi arvonnassa ekan kokeilun!

Heidi
109/554 | 

Ehdottomasti mukana! Oon lukenut olaplexistä hurjan paljon hyvää ja tekisi varmasti aika hyvää munkin tukalle.

sandra Konola
112/554 | 

Ihana väri ! Itsekin kävin juuri laittamassa vähän vaaleaa raitaa ja voi järkky kun hiukset vaan on huonossa kunnossa. Toi hoito olis niille nannaa ! ;)

Suvimaria
113/554 | 

MAHTAVAA!!! Kuka on keksinyt tämän tuotteen?? <3 Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

Johanna
114/554 | 

Hoito kiinnostaa ehdottomasti, en ole koskaan kokeillut! Minulla on erittäin pitkä ja vaaleat hiukset, jotka kyllä kaipaisivat sitä "extra tukea". Joskus hiukset ovat niin lättänät ja elottomat, ettei ulos kehtaisi mennä. Onkohan näistä jotain "kotituotetta"? Jos ei arvonnassa nappaa, olisi kiva koittaa jotain tämäntyylistä ihan vain kotona. :)

loveandperfections.wordpress.com

Ursula
115/554 | 

Oihh,kumpa arpaonni suosisi :) Menisin niin mielellään hakemaan pitkiin hiuksiini ryhtiä ja pieneen hemmotteluun.

Kaisa
116/554 | 

Toi hoito kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta! Pitkähköt vaaleat hiukseni ovat hyvin suomalaiset laadultaan, lasisen ohuet ja lirut. Tuollainen hoito olisi unelma!

Virpi Korhonen
119/554 | 

Arvonnassa mukana! Juuri eilen luin Olaplex hoidosta jostain naisten lehdestä -> tekis kyllä hyvää tähänkin lettiin.

Raili
120/554 | 

No, onpa upeat hiukset! Omistani ei kyllä tule tuollaisia, mutta olisin innokas kokeilemaan tuota tuuheuttavaa ainetta omiin kesän kuivattamiin ja muutenkin ohuisiin ja hauraisiin hiuksiini.

Ulla Rinn
121/554 | 

Ihanat kesähiukset jatkukoon syksylläkin! Olispa huikeaa päästä ammattilaisten " hoitoon". Aurinkoa kaikille!

emilia
123/554 | 

Mikä ihana arvonta! ❤ Ehdottomasti mukana,mun hiukset kaipais tuollaistatuollaista

Eevastiina
124/554 | 

Ehdottomasti mukana arvonnassa, tulisi niin tarpeeseen tähän kuivaan tukkaan!

Mariadaria
125/554 | 

Kuulin tuosta Olaplexistä/rakennehoidoista ylipäätään ekaa kertaa tällä viikolla ja kuulostaa mahtavalta! *Sormet ristiin että arpaonni suosisi :) *

Sanna
126/554 | 

Olen kuullut tästä hoidosta muutamalta kaverilta ja se kuulostaa tosi mielenkiintoiselta!

Voisi tehdä ihmeitä mun ohuelle lirutukalle :-)

Myrtsi
127/554 | 

Kiitos elämänmakuisesta blogista, käsittelet hienosti naisen elämään kuuluvia kiemuroita niin turhakkeiden kuin syvällisempienkin asioiden tiimoilta. (:

HeitiS
128/554 | 

Olisipa upea saada juuri tuollainen hoitava tehokuuri kesän kuivattamille hiuksilleni, HeidiS

Maiju
129/554 | 

Vautsi minkä näköiset hiukset sulla! :))) Jospa onni suosisi tällä kertaa, sillä just tänään ajattelin, että jotakin hoitoa tarvis auringossa kuivuneet hiukseni.

Terkuin, Maiju

TuulaE
130/554 | 

Hei, tämä tekisi terää minun kuiville auringon kuivattamille hiuksille, meinasin että pätkäisen reilusti lyhyemmäksi mutta tämähän voisi olla ratkaisu (huippu sellainen). Kiitos blogistasi, mahtavia kuvia ja tarinoita.

Päivi
132/554 | 

Vau, upeat kutrit! Toimisikohan hoito kuivaan luonnonkiharaan säkkärään..? :) Arvonnassa mukana! 

Sanna L.
134/554 | 

Kesätukka todellakin kaipaa ylimääräistä huolenpitoa. Mukana arvonnassa.

Merja
135/554 | 

En ole aikoihin päässyt kampaajalle ja hiukset todella tuntuvat elottomille ja kesän kuivattamille. Olisi ihana päästä kokeilemaan tätä hiushemmottelua :)

erica
136/554 | 

Hoito todellakin kiinnostaa! Hiukset oikein huutaa apua! Itselläni on projektina kasvattaa hiuksia ja tekee kipeää kun pitäisi leikkauttaa, kun on niin kuivat ja karheat latvoista! Olen kuullut hoidosta ja miettinyt voiko se tosiaan auttaa.

SindeKarin
138/554 | 

Wau, hyvännäköiset hiukset! Tuommoinen tekisi kyllä terää tähänkin tukkaan! Sen jälkeen voisi vaikka avata tämän kiristävän nutturan ja antaa kutrien hulmuta :)

Salsal
141/554 | 

Juuri aamulla tuskailin kun joka vuotuinen sulkasato tuntuu alkaneen,argh!! Mukana siis arvonnassa ja samalla toivoen runsaampaa kuontaloa :)

Emmi
146/554 | 

Näiden sun hiuspostauksien jälkeen olen aina haluamassa kokeilla tuotteita josta kerrot, jos vaikka saisi samanlaisen tukan :) upeat hiukset! Hoito tekis hyvää tänne imetyksen ja tukanlähdön keskelle :P

Riikka
148/554 | 

Mielettömän ihana uusi tukka sinulla! :) Kerran olen Olaplexiä kokeillut ja näin kesän jäljiltä uusi käsittely on taas suunnitteilla, joten tämä arvonta tuli kuin tilauksesta.

Mirkka
149/554 | 

Olen kokeillut tuota olaplex- hoitoa. Hiuksista tuli kyllä erittäin pehmeät ja kiiltävät, mutta pitkät hiukset menivät entistä enemmän päätä myöten. Olisin kaivannut juurikin sitä volyymia niihin. Tämä kyllä kuulostaa kokeilun arvoiselta, mukana arvonnassa siis :)

Heli Halonen
150/554 | 

Ensimmäinen Olaplex-hoito jo suunnitelmissa varata Turkuun mutta saa vaihtua Helsinkiinkin :)

Heidi
153/554 | 

Kesän kuivattama tukka tosiaan nauttisi tästä hoidosta. Siispä arvonnassa mukana. T. Heidi

Katarimaria
154/554 | 

Kiinnostaa kyllä! Just kävin leikkauttamassa kuivat latvat pois, mutta en raaskinut laitattaa väriä. Kiva lukea kokemuksiasi - olin luullut, että nuo hoidot ovat enemmän sellaisia kiiltokäsittelyitä, joita ei lättänähiuksisen välttämättä kannata kokeilla, mutta kun kuulin, että tulikin paksuutta ja rakennetta niin tuollainen olisikin juuri minun juttuni!

Sanna
156/554 | 

Kyllä kiinnostaa hoito :)!!! Hiukset tuntuu taas kesän jäljiltä korppukuivalta ja muutenkin ovat niin ohuet ja hentoiset. Eli ehdottomasti mukana arvonnassa!

T: Sanna

Vierailija
157/554 | 

Hoitoa tarvitsee tämäkin kesäkuontalo, joten innolla mukana arvonnassa :)

Katri
158/554 | 

Olen pitkään ihaillut hiuksiasi Inochin jäljiltä! Nyt nappasin taas valokuvan talteen hiusten väristäsi. Ehkäpä onni suosii minua ja voin antaa hiukseni luotettaviin käsiin.

Api
161/554 | 

Arvontavoiton myötä lähtisin niin mielelläni Helsinkiin ja oikealle kampaajalle, jollaisella käynti on venähtänyt pariin vuoteen.

Reea
164/554 | 

Voi, tulisipa niin tarpeeseen 18v täyttävälle tyttärelleni jonka tukka meni todella huonoon kuntoon vaihto-oppilasvuodella sairastelun vuoksi... Haluaisin osallistua arvontaan hänen puolestaan! <3

Maarit M
166/554 | 

Ihana väri sulla. Toi hoito voisi olla juuri sitä, mitä mun hiukset huutavat. Ellei onni suosi arvonnassa, niin täytyy joka tapauksessa harkita ajan varaamista

Arja
167/554 | 

Upeat hiukset sinulla. Tahtoisin niin samanlaiset hiukset koska minulla on todella ohuet hiukset. Toivotaan että arpaonni suosii minua ja saisin noilla aineilla saataisiin jotakin voluumia hiuksiini. 

AnneH
168/554 | 

Mä olen niin skeptinen tällaisiin ihmeaineisiin, että pakko olis kokeilla ? mukana arvonnassa !!! 

Paula
169/554 | 

Juuri tästä hoidosta olen haaveillut kun kesän hiukset on kesän karhentamat.. :-)

Lili
173/554 | 

Hiukset on kesän jälkeen aika kuivassa kunnossa, joten toi hoito tulisi just tarpeeseen ja kuulostaa tosi hyvältä! :)

Päivi
174/554 | 

Hyvältä kuulostaa. Hiukset kesän jäljiltä aika hamppuiset!

Sun hiusten väri on todella onnistunut.

A.K.
175/554 | 

Voi kumpa onni suosisi... Raskauden ja imetyksen jälkeisen hormonimyrskyn kiduttama hiuspehko täällä! Tai ehkä ei sittenkään, saattavat arvonnan loppua, jos joutuvat tämän tukan kanssa tekemisiin tuolla kampaamossa. ;D

M.K.
177/554 | 

Oi, mikä tuuri. Olen juuri harkinnut meren ja auringon kuivattamille, vaalennetuille hiuksilleni Opalex-käsittelyä, mutta jos sitä voittaiskin arvonnassa :D...

kaisa
180/554 | 

Oih, olisi ihan (liiankin) täydellinen hemmottelu uuden elämänvaiheen kynnyksellä kun kohta vaihtuu kotiäitiys taas palkkatyöhön muutaman vuoden ja kahden lapsen jälkeen <3

Aila Lepistö
182/554 | 

Olisipa ihanaa päästä ko hoitoon! Hiukset ovat niin ja näin  ja olen yritelllyt sitkutella kampaamoon menoa, että rahaa säästyisi...lapsi menee edelle...

Minna Rastas
185/554 | 

Kesän jälkeen hiukseni ovat kuin korppua. Ihanaa, jos taika-aineet voisivat elvyttää ne eloon. Mukana arvonnassa. 

Iiris Herlevi
187/554 | 

Voi, olisipa ihanaa, jos arpaonni suosisi. Kesän kuivattama, heh heh, loma oli alkukesästä vesisateessa, tai muuten vaan volyymia kaipaava tukkani olisi sen tarpeessa. Pääsisi täältä Varsinais-Suomestakin käymään isolle kirkolle. Peukut nyt pystyyn ja odottelemaan.

t. hoituri Turusta

Vierailija
190/554 | 

Kauniin kesäiset kuvat ja hoito kuullostaA ihanalta ja tulisi tarpeeseen kesän jälkeen!

Kats
193/554 | 

Voi todellaki. Hiukset on rankan lääkityksen (hermosärkyyn) jäljiltä niin heikossa kunnossa että moinen hemmottelu tulis enempi ko tarpeeseen ?

Essi
194/554 | 

Olis kyllä ihan täydellinen paketti mulle! Tekis muutenki mieli keksiä syksyksi jotain uutta hiuksille eli samalla vois toteuttaa sen :)

joutseninen
195/554 | 

Hoito kiinnostaa kovasti, sillä nämä luonnonkiharat auringon kuivattamat hiukset kaipaisivat todella tukea ja hoitoa.

Sini
196/554 | 

Tää ois ihana mun raidoitetulle pehkolle! Just nyt en voi raidoittaa hiuksia, niin tää vois antaa vähän rakennetta <3

MarjaM
199/554 | 

Siulla aivan mahtavat hiukset! Kerrassaan upeat! Arvonnassa olen ilman muuta mukana, ihanasta kampaamokäynnistä haaveillen :) 

Marjut Willman
200/554 | 

Hiuksesi näyttävät tosi upeilta. Haluan päästä kokeilemaan hoidon, kokeillaan ensin suosiiko onni arvonnassa tälläkertaa.

Marianne Solin
202/554 | 

Kyllä osallistun. Tekisi niin hyvää karhealle blondatulle kuontalolleni! T. Maria

Jaana Konttinen
204/554 | 

Upeat hiukset ja mikä väri! Juu hoito olis nyt enemmän kuin tarpeen kesän kuivattamille hiuksille?. Toivottavasti arpaonni suosii! 

BadHairDay
206/554 | 

Luen blogia lapsen vieressä, joka katsoo piirrettyä, jossa todetaan koko ajan "minun... minun.." No, tässä vaiheessa minäkin "lennän ja huudan" haluamani perässä - "minuuuuun..." :-) Juu. ohjelman mukaan "löytäjä saa pitää leikki on hassu leikki", niihän se onkin eli menkööt mönjät minne menevät - löytäjä saa pitää! <3 Mukavaa kesää kaikille!

Mii

Kultatukka
208/554 | 

Sulla on kyllä nii-in täydellinen tukka, pituus leikkaus, väri - ihan kaikki! Arvonnassa mukana, jos vaikka omakin tukka saisi jotain täytettä tällä. :) Ihania elokuisia kesäpäiviä sinne!

Nina
209/554 | 

Minulla ei ole koskaan tällaiset tärpänneet, mutta silti mukana tässä :) Minulla on niin hentoiset ja huonokuntoiset hiukset että en ole tohtinut värjätä niitä vuosiin. Kiva saada tällaisia ideoita. Kiitti! :)

Pipsa
210/554 | 

Juuri tuollainen hemmotteluhetki tekisi nyt terää! Mukana arvonnassa siis ehdottomasti! 

Tanjuska
211/554 | 

Mielenkiintoista! Hiukseni kaipaisivat kyllä ylimääräistä fiksausta. Joten mukana arvonnassa!

Susanna K
212/554 | 

Olisipa hienoa kokeilla! Minulla on menossa ikuinen hiusten kasvattamisprojekti ja niiden kunnon parantaminen - ilolla mukana arvonnassa siis. Näytät upealta - iloa syksyysi!

MariaJ
213/554 | 

Kilpirauhassairauden haurastuttamalle ja ohentamalle entiselle paksulle tukalle varmasti passaisi tämä hyvin. :) Mukana arvonnassa siis!

Laura
218/554 | 

Voi kun arpaonni suosisi tällä kertaa! Tollanen hoito tulis niin tarpeeseen mun hiuksille, joiden kunto ei oo kohdallaan. Katkeilua ja haurautta, ei kiva.

kioto
219/554 | 

Oi. Tämän haluan haluan haluan voittaa!!! Olen saanut kasvatettua tukkani pitkäksi, mutta tottakai se on kulunut mitä enemmän latvoja kohden mennään. Olisi mielenkiintoista nähdä mitä tämä hoito saisi aikaiseksi. Peukut on niiiiiin pystyssä täällä.

kirsi Haverinen
220/554 | 

Olisi ihana saada jotain ryhtiä tähän päähän. Eli arvonnassa mukana.

Mi
228/554 | 

Kelpaisi kyllä! Hiukset todellakin kaipaisi ryhtiliikettä kesän ponnarillaolon jälkeen.

AK
230/554 | 

Olen ihaillut hiuksiasi jo pitkään, sillä ne näyttävät hyvivnvoivilta ja väri on täydellinen. ? Osallistun mielelläni arvontaan. Mikä olisikaan ihanampaa kuin käydä kokeilemassa tuo hoito ja laittaa samalla hiukset kauniiksi syksyä varten.

Tiina Hartikainen
233/554 | 

Tosi upean näköiset hiukset! Mielelläni kokeilisin hoitoa itsekin :)

takkutukka
234/554 | 

Jos sillä hoidolla saa tollaset hiukset kuin sinulla, niin ehdottamasti mukana arvonnassa! ;-) Kyllä niin tekis mieli mennä ottamaan "kalastajanvaimoraidat" ja toi hoito, mutta ei oo vielä ollu mahdollisuutta.

HanneK
235/554 | 

Ehdottomasti mukaan arvontaan!

Puoliso starttasi auton kohti pohjois-Norjaa, viikon reissulle kalastamaan jäämerelle poikaporukalla - joten nyt on sitä omaa aikaa...Hemmotella kerrankin pitkän kaavan mukaan. Kasvot, sääret, varpaat, vartalo ja vielä kesän, auringon ja meren kuivattamat hiukset - jos vaan onni suosisi...

Satu Elina
236/554 | 

Tämä onkin minulle uusi tuttavuus hoitojen saralla. Viime kampaamokerrasta onkin jo kauan aikaa joten olisin enemmän kuin onnellinen jos mahdollisuus päästä kokeilemaan hoitoa osuisi kohdalle! Kiitos kauniista blogista! 

AnneB
239/554 | 

Voi että kokeilisin minäkin mielelläni tuollaista hoitoa liiskatukalleni. Todella kauniit noi sun hiukset!

Riitta Lehtivaara
240/554 | 

Voi, kunpa onni potkaisisi, olisin niin kohennuksen tarpeessa! Vaikka edes 1/4 sinun hiustesi tuuheudesta....

Susanna Laine
242/554 | 

Olen pitkästäaikaa kasvattanut pitkät hiukset ja hoitoa tarvittaisiin. Pitkä on matka, mutta eiköhän se  kannattais.

Riikka
243/554 | 

Vallan kiinnostaa :) Mikä tahansa hoito tai niksi pitkille, hevosenjouhta muistattaville kutreille on aina tervetullut! :) Kiitos jo ideastakin!

Maija
245/554 | 

Ihanat hiukset sinulla Johanna ja tosi kaunis väri :) Tää tulis mulle niin tarpeeseen! Kuopuksen imetys on kovasti ohentanut omia hiuksia. Toivottavasti onni suosisi ja mukavaa loppu kesää sinulle & kiitos kivasta hyväntuulisesta blogista!

Taina V
250/554 | 

Ihana loppukesä ja hiukset auringon kuivattamat, haalistamat. Hoidolle/tuotteille käyttöä!

Jenna
251/554 | 

Vaaleat hiukseni olisivat niin tuon hoidon tarpeessa ja kyseinen kampaamo sopivasti aivan uuden työpaikkani naapurissa. ;)

Saana
252/554 | 

Voi, kuulostaa ihanalta, varsinkin näin kesän jälkeen. Hiukset kaipaavat juuri kunnon hoitoa. Hiuksesi näyttävät ihanan terveiltä ja raidat ovat ihanat. Mukana arvonnassa.

Katri
254/554 | 

Voih, mukana arvonnassa!! Tuskin tähän vuosien aikana blondauksen aiheuttamaan karheuteen enää mikään hoito auttaa, taidan olla menetetty peli ? mutta olisihan se hienoa päästä kokeilemaan tuollaista hoitoa! 

Helena Ahtiainen
255/554 | 

Upeat hiukset!

Olen mielelläni mukana arvonnassa!

Soliga hälsningar från Ekenäs flickan! :-)

Heidi
256/554 | 

Hyvä väri on! Kokeilisin mielelläni luonnonkiharaan ja kuivaan tukkani, pidän siis peukkuja!

heidi
259/554 | 

Toi hoito kuulostaa tosi hyvälle :). Mun kesähiukset tarvii tätä :D , aurinko, merivesi, kuivuus,...

Kristiina
266/554 | 

Voi juku, toivottavasti kävisi nyt tsägä! Täällä nimittäin aidon skandinaavisen hiuslaadun omaava nainen, jonka auringon polttama hius kaipaa todellakin tuuheutta (!!) ja energiaa. 

Maarit Timonen
268/554 | 

Heips, kesän jäljiltä tukka on rutikuiva ja kauheassa takussa pesun jälkeen. Hoitokuurin tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Mukana siis arvonnassa.

Mukavaa viikonloppua.

t:Maarit

Oona
269/554 | 

Voih, Hiukseni kyllä aivan huutavat kyseistä hoitoa itselleen. Toivottavasti onnetar suosisi. ???

laukku
272/554 | 

Puolen vuoden kampaajatauon, kesän ja sykkyränutturoiden jälkeen vois tehdä ihmeitä!* :)

Johanna
273/554 | 

Mielelläni kokeilisin hoitoa luonnonkarheisiin ja kihariiin. Olaplex ainakin teki hyvää latvoille, vaikkei muuten ihmeitä saanut aikaan.

Tuia
274/554 | 

Voih, juuri harmittelin tukan kuntoa kesän laiminlyöntien jälkeen. Ja uusi kampaajakin on hakusessa, muutin juuri Tampereelta Helsinkiin :)

Tuula Vauhkonen
275/554 | 

Hei. Ihana arvonta ja tulisi niin tarpeeseen. Kesän jäljiltä hiukset varmasti kiittäisivät. Mukavan lämpimiä kelejä pidellyt joten nautitaan vaikkei arpaonni potkisikaan ?

anni
278/554 | 

Itkisin varmaan onnesta kun saisin hoidon! 

Kärsin vakavasta anemiasta ja se näkyy isosti myös hiuksistani :(

Tämä olisi kuin lottovoitto!

anni
279/554 | 

Itkisin varmaan onnesta kun saisin hoidon! 

Kärsin vakavasta anemiasta ja se näkyy isosti myös hiuksistani :(

Tämä olisi kuin lottovoitto!

anni
280/554 | 

Itkisin varmaan onnesta kun saisin hoidon! 

Kärsin vakavasta anemiasta ja se näkyy isosti myös hiuksistani :(

Tämä olisi kuin lottovoitto!

anni
281/554 | 

Itkisin varmaan onnesta kun saisin hoidon! 

Kärsin vakavasta anemiasta ja se näkyy isosti myös hiuksistani :(

Tämä olisi kuin lottovoitto!

anni
282/554 | 

Itkisin varmaan onnesta kun saisin hoidon! 

Kärsin vakavasta anemiasta ja se näkyy isosti myös hiuksistani :(

Tämä olisi kuin lottovoitto!

Jenni
283/554 | 

Ihana arvonta! ...ja sun hiukset on niin kauniin väriset, että jos asuisin lähempänä Helsinkiä, juoksisin just ko. kampaamoon :)

Heidi Marjamäki
284/554 | 

Ihanat hiukset sulla :) Minulla kilpirauhasen vajaatoiminta kuivattaa hiukset ja lähtee tukoittain joka pesussa.. Vaikka mitä hoitoainetta käyttäisin kampaajan suosittelemana, ni lisää vaan lähtee ja karheelta tuntuu latvat. Olis niin hienoa päästä kunnon hoitoon ja samalla harvinaisella reissulle Helsingin suuntaan. Toivon siis että pääsisin..

kokki
287/554 | 

oi! uusi syksy, uudet asumiskuviot ja uudet opiskelut. vielä kun auringon kuivattaman korpputukan saisi hiukan pehmoisempaan kuosiin, niin voisiko uusi alku enää raikkaampi ollakaan!

kokki
288/554 | 

oi! uusi syksy, uudet asumiskuviot ja uudet opiskelut. vielä kun auringon kuivattaman korpputukan saisi hiukan pehmoisempaan kuosiin, niin voisiko uusi alku enää raikkaampi ollakaan!

Annukka
293/554 | 

Olen lukenut tuosta käsittelystä ja ajatellut, että sitä pitäis kokeilla. Omalla kampaajallani sitä ei ole valikoimissa, joten on vielä jäänyt.

Pia
295/554 | 

Pitkä tukkani on vuosien varrella harventunut entisestä paksuudestaan, joten olisi ihana kokeilla josko tuo hoito toisi hiukseni takaisin entiseen paksuuteen! 

Riina
296/554 | 

Olen miettinyt mitä tehdä ohuille ja kuiville hiuksille, joissa ponnari on kuin hiirenhäntä. Tämä hoito voisi niitä elvyttää! :)

Nonna_n
297/554 | 

Osallistun arvontaan ja kiitän vinkistä. Ihokeliakia meni päänahkaan vuosi sitten kesällä ja siitä saakka olen taistellut kuivien hiusten kanssa. Jatkuvasti sellainen nyrkin kokoinen takku niskassa. Josko tästä olisi apua?

Näytä kaikki kommentit (554)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla