Sit me ollaan taas kotona. Norjassa. Vähän vastointahtoisesti, mutta kuitenkin.

Tajusin (taas) että tää bloggaaminen on kyllä mulle yks selviytymiskeino. Tärkeä kanava Suomeen. Juuri nyt tuntuu, että jos lopettaisin bloggaamisen, katkaisisin monta narua. Menettäisin monta suomalaista kaveria, kokonaisen tuttavapiirin. Jäisin Norjan armoille. Roikun siis teissä niin kauan kuin pystyn. Tarvitsen tätä kanavaa. Tarvitsen päivittäistä yhteyttä Suomeen ja etenkin suomalaisiin.

Jos jotain kivaa pitäis tästä meidän pakollisesta matkustelusta keksiä, olis yks hyvä Köpenhaminan lentokenttä. Hermesit, Burberryt ja Mulberryt ja Ralph Laurenit rivissä tossa. Ei niin, etta mitään olisin ostanut (Hermesiin en kai oo uskaltunut edes sisälle), mutta kiva niitä on katsella.

Niin että täällä taas ollaan. Onneksi on tää kone sentään. Mulla on muutes monta juttuidistä kerrottavana. Oikeesti onkin ollut vähän ikävä omaa rauhallista bloggailua, otetaan vähän kiinni nyt! :)

Kommentit (118)

sally

Ihanat kotivaatteet! Kivasti valko-ruskeat vaatesävyt sopii keskenään tuon tyynyn kanssa yhteen. Upea valinta. Hiuksesi ovat kauniisti laitetut. Kaunis hymy myös. Tyylikästä kirjoittelukuvaa kerrassaan!

Eerika

Moi!

Sulla on tosi mahtava ja kiva tää blogi, jatka samaan malliin!
Ajattelin vaan ,että jos voisit tehdä jonkun videon, jossa puhut norjaa, olisi kiva kuulla :)
Terkkuja täältä Suomesta! :D

ninnukka

saanko kysyy paria juttua zumbasta yleensä?
onko zumbatunnilla käytettävä varsinaista zumbamusiikkia, siis musiikkia jota zinin kautta saa?
saako ohjaaja vetää tunnin käyttämättä tällaista musiikkia ollenkaan?
tarkoittaako 70% tunnista musiikin suhteen latinalaista musiikkia vai zumbamusiikkia?
jos jaksat vastata, voit vastata myös meiliin, ihan miten vain :)

ja kiva kun palaat blogissasi arkeen, olen kaivannut kaikkia niitä sun arkisia ajatuksia/höpötyksiä/tapahtumia :D

Essi

Täällä toinen turkulainen fiksusti muotoilluista ja ajatelluista jutuistasi melkeinpä riippuvainen vanhahko rouvahenkilö.

st. brigitten

No mä sit roikun sun seurana lukijana niin kauan kun tätä kirjotat :) Miksi lensitte Köpiksen kautta? Näin unta, että tulit opettamaan zumbaa mun paikkakunnalleni ja opin siellä jos vaikka mitä ja sanoin lopuksi sulle 'oot maailman paras zumbaope!' :D

Josefina

ja minä tarvitsen sinua:) äippälomalla on ihana lueskella juttujasi ja saada kipinöitä omaan elämään, omaan ulkonäköön, omaan kotiin jne.

ilmeisesti sulle nyt maksetaan tästä kirjoittamisesta, mikä on loistava juttu. Ei ole itsellä niin syyllinen olo, kun ei oikein jaksa kommentoida kivoja kirjoituksiasi...:)

ihanaa kevään odotusta ja terveiset täältä Turusta vakkarilukijalta, joka aina silloin tällöin miettii, et olis kiva itsekin bloggailla, mut ei todellakaan saa mitään aikaiseksi...

Jennifer

Hei Johanna!

Olen seurannut blogiasi ihaillen jo jonkin aikaa, mutta tällä kertaa kirjoituksesi osuu niin omaan tilanteeseeni, että kommentoin ihka ensimmäistä kertaa. Asun myös mieheni kanssa ulkomailla, ja vaikka minulla on nyt opiskelujen takia meneillään hiukan pidempi jakso Suomessa, lähtö tulee eteen taas viimeistään vuoden lopulla. Minulla on ollut suunnitelmissa aloittaa blogi, joka käsittelee elämääni "expat":ina suurta intohimoani eli muotia unohtamatta, mutta nyt ensimmäistä kertaa ymmärrän, miten hyvän henkireiän blogista voisin saada, jos kirjoittaisin sitä nimenomaan suomeksi. Ihan mielenkiinnosta kyselen, että käyvätkö suomalaiset ystäväsi ja sukulaisesi paljon seuraamassa blogiasi? Entä oletko kertonut Norjassa ystävillesi pitäväsi blogia? Ovatko norjalaiset ystäväsi koskaan harmissaan siitä, että eivät ymmärrä kirjoituksiasi? ;-)

Onnittelut upeasta blogista! :)

kalastajanvaimo

:D Hahaa hyvä kuulla :D
Meidän on aina pakko lentää joko Köpiksen tai Oslon kautta tänne Etelä-Norjaan ja suosin ehdottomasti Köpistä -enkä edes kauppojen takia ;) vaan siksi, että Oslon kautta lentäessä on Oslossa haettava kaikki matkalaukut ja mentävä taas tullin ja turvacheckin läpi.... vain koska lento muuttuu ulkomaan lennosta kotimaan lennoksi ja tullijutut uusiksi.... Eli Köpis on paljon mukavampi tapa matkustaa, kun lennot ovat ulkomaanlentoja ihan loppuun asti, phuh!

kalastajanvaimo

Hih, hyvä jos se helpottaa syyllisyttä, ei semmosta todellakaan tarvitse tuntea :))

Elkku

Hei!
Tervetuloa takaisin kotiin :) enpä ole ennen kommentoinut mitään mutta nyt on ollut kirjoituksiasi jo niiiiin ikävä, et on ihan pakko kommentoida että kaivattu sinua on! Toivottavasti otat tauon kiinni ja kirjoitat moooonta ihanaa kirjoitusta ihanin kuvin! Mut kirjoita pian - mun toinen murunen syntyy päivänä ( tai yönä) minä hyvänsä, joten joudun sit ainakin sairaalassaolon ajaksi sun blogipimentoon : D

kalastajanvaimo

Juu saapi kysyä :)
Juu tunneilla täytyy käyttää jotain ALKUPERÄISTÄ lattarimusiikkia. Eli siis tärkeintä on, ettei se ole valmista tasabiitteihin tehtyä aerobicmusaa ja että se on tosiaan jollain tavalla lattaria. Ei saa vetää käyttämättä tällaista. 70% pitää olla siis lattaria, johon sisältyy kaikki ZIN-/zumbamusat ja se 30% voi olla poppia. Mullakin on tällä hetkellä käytössä yks Bumpy Ride ja olen nähnyt käytettävän jopa Michael Jacksonia, mut aika varovainenhan noissa pitää olla.
Kivaa, arkeen tässä palaillaan taas :))

kalastajanvaimo

Kiitti Eerika, mun on niin tehnyt mieli laittaa video, mut en oo vielä osanut (nolooooo). Yritän vielä :) Terkkuja!

maija

Voi herranjumala! Aivan sairasta meininkiä ja kenkilökulttia! Pelottavaa! Onko kalastajan vaimo Johanna uusi Messias? Onkohan videon tekijällä kotialttari Johannalle? Sairasta...

kalastajanvaimo

Juu kyllä täällä Norjassa on suomenkielisiä päiväkoteja varmasti jokaisessa suuremmassa kaupungissa... Muistaakseni jopa Kristiansandissa on, joka on vain 50 000 asukkaan kaupunki. Riippuu varmaan missä päin kultasi työskentelee, pohjoisessa on varmasti kaikkein eniten suomalaisia ja myös niitä päiväkoteja! :) Lykke til, suosittelen! Täällä on töissä tosi leppoisaa ja sinut otetaan varmasti avosylin vastaan <3

Johanna

Hei! Kysyn vielä tässä minkä merkkinen on tuo ruskea laukku joka sinulla on kelsiturkin kanssa muutama postaus aiemmin? Se näyttää kivalta :)

M

En tiedä millasella yliherkällä päällä nyt oikeen olen, mutta äsken löysin tämän blogin ja selailin muutaman sivun takaisia postauksia alaspäin ja mulla tuli melkein itku silmään.... Oon nuori tyttö ja jotenkin sulla on juuri sellasia asioita elämässäs mitä ite toivon omaltani sitten joskus tulevaisuudessa! Koti ulkomailla, mies ja suloisia lapsia.. Tää kommentti tuntuu nyt jotenkin vähän hölmöltä mutta mulle ei oo koskaan tullu tällästä tunnetta mitään blogia selatessa.. Muut yleensä olleet vaan pinnallisia haaveita...Vaikutat vielä niin elämäniloiselta ja onnelliselta! Varmasti jään seuraamaan blogia ja kaikkee hyvää sinne!<3

cathy

Hihi, näin sitten hassua unta viime yönä. Olit kirjoittanut kirjan! Mutta outoa oli se, ettei kirjan ulkoasu ollut sellainen rennon tyylikäs kuin sinulta olisi voinut odottaa - kirja oli kirkkaankeltainen, ja kansissa oli liimattuna hirveä pehko höyheniä. Huh. Sanoinkuvaamaton uni-näky.

Meri

Huippu video!:D Melkein alko ahdistaa ku noi anonyymit piirritti Vaimon. Just noin tympeitä tyyppejä anonyymit huonoja kommentteja kylvävät on!

Meri

Mä oon se, joka lukee sun jokaisen postauksen ja kokee lähes poikkeuksetta saavansa jotain niistä. Mä kuvaisin sun blogista mulle välittyvää tunnelmaa ja fiilistä jotenki kotosaks, harmoniseks ja samalla kuitenki niin hienostuneeks. Sun blogista tulee semmonen olo, ettet yritä olla joku sou sou mahtava bloggaaja vaan jaat meille muille semmosia ns. tavallisia mut silti erityisiä asioita. Älä KOSKAAN lopeta bloggaamista, jooko?:) WE NEED YOU! :)) (<- Noi on semmosia kaksoisleukoja, joita esiintyy jos ottaa kuvan alhaalta päin ku toinen nauraa :P)

Heidi

Hei!

Päivääni piristi huomata, että olit postannut. Kiva että olette turvallisesti kotona. Lisäpostauksia odotellessa... =)

Mukavaa viikkoa!

Marjutti

Vastaan tässä Tiialle...ethän pahastu.

Tuttavani työskentelee Norjassa lto:na (kylläkin norjaksi), mutta hänellä on julkinen blogi : Tuulan turinat.
Vastaa varmasti mielellään kysymyksiisi.

Ja kiitos Sinulle jälleen kerran mahtavasta blogistasi. Tähän jää todellakin koukkuun !!!

Pupu

Ymmärrän hyvin fiilikset blogin tärkeydestä superkanavana Suomeen ja suomalaisuuteen. Ennen ulkomaillemuuttoa ei oikein tuo naamakirja napannut, mutta nyt se on mulle tosi tärkeä paikka pitää yhteyttä entisiin työkavereihin ja jopa hei hei -tuttuihin. Eipä heille tulisi meilailtua tai skypetettyä kuten ystäville:)

Madicken

Piiiitkästä aikaa ehdin lukemaan ja/tai kommentoimaan.

Kivoi kuvei, hienot kemut teillä olleet ja mulle niin kotoisen rakkaissa maisemissa! Helsinki <3

Työelämä vie tämän mamman mennessään, joten silloin tällöin tsekkaan kivat kuulumiset ja ilahduttavat kuvat. Tykkään. Kovasti.

Iloa elämääsi!

tyttism

Tervetuloa takaisin! Olispa hauska saada joku postaus (unohdan välillä käydä kurkkaamassa, ootko vastannut kommentteihin... äh!) siitä, törmäsitkö lukijoihin Suomessa :)

Lauren

mulle blogien lukeminen taas on yks selviytymiskeino tylsistä arkipäivistä! tää blogi on ehdottomasti yksi niistä parhaista ! ;) sun blogi on erilainen kun muut ja ehdottomasti hyvä niin ! <3

Paula

Hei,

Minäkin olen löytänyt blogisi viehättävän maailman. Tykkään seurata erityisesti sinun ja Kaitaliinan blogeja, koska niissä on muutakin kuin kaupallista tuote-esittelyä. Tuntuu, että todella monet blogit ovat täynnä tätä. Välillä on toki kiva lukea jostain kivasta tuotteesta, mutta siinä on rajansa.. jos blogista tulee liian "kaupallinen" fiilis, menee helposti maku.

Tärkeintä on kuitenkin aidosti lämmin tunnelma.. se välittyy lukijalle asti, että sinulla on sydän paikallaan.

Kaikkea hyvää sinulle:)

kalamuija ja lappilifestyle

Velkommen hjem:) Munkin piti kysyä, että miksi Köpiksen kautta. Olen aina ajatellut, että asutte niin lähellä Osloa, että menette autolla sinne.. tai olettanut:)
Toi on paha kun pääsee käymään Suomessa. On aina vähän nihkee tulla takaisin. Mutta nopeesti se ohi menee.
Ja kivat bileet teillä ollut!

Haaveilija

Riippuvuussuhde on molemmin puolista! Myös minä tarvitsen sinua :). Tätä blogia on ihana lukea! Tsemppiä Norjaan ja kyllä se olo varmasti taas "tasoittuu" kun arki lähtee rullaamaan. Mukavaa talven jatkoa!

reetta

Moi,

ja sa oot mun yks kanavista Suomeen, vaikket siella asukkaan. Suomen kieliset blogit on mulle joka paivana tapa helpottaa koti-ikavaa ja pysya karryilla Suomi jutuissa. Kiitos siis siita! :)

kalastajanvaimo

Blogi on ollut mulle ihan korvaamaton kanava Suomeen. En varmaan ois järjissäni jaksanut täällä ilman ;) No ei vais, mutta kyllä se on hyödyllinen ollut.
Kyllä Suomessa kaikki ystävät ja sukulaiset seuraavat (keitä nyt jaksaa kiinostaa ;)). Norjalaisetkin juu, mutta vähän niitä harmittaa kun ei ymmärrä :) Pitäisi kai laittaa sellanen google translator...
Kiitos kovasti ja onnea matkaan :)

kalastajanvaimo

Hyvä!!!
Ja ihan samoja kokemuksia hih :) Kyllä kentillä aina jotain täytyy shoppailla ;)

Sonja

Teille kateellisille, miten teillä on energiaa tulla arvostelemaan toisen blogiin mitä on päällä ja mitä ei:(( onko teillä oikeesti noin köyhä ajatusmaailma, voi,voi teitä.

Onneks Johannalla on huippu hyvä suhtautuminen viesteihin:))))))

Kupunkasvattaja

Kyllä multakin löytyy blogisi suosikeista, kiitos! Myös tämän kotiäidin seuratuimpia :)

Kesätyttö

Löysin blogiisi viime syksynä ja sun blogi tuntu heti siltä parhaalta!

Kiitos ja jatka samaan malliin :)

Joskus ois kiva lukea, miltä tuntuu olla maahanmuuttajana (itsekin olen sellainen :)) vieraassa maassa ja mitä eroja olet huomannu suomen ja norjan välillä :)

Joka tapauksessa kaunis kiitos, blogisi tuo iloa ja aurinkoa elämääni :)

Kesätyttö Sveitsistä

Tiitu

Blogisi on mukava arjen piristys kauniine kuvineen ja kivoine juttuineen. Voit olla ylpeä itsestäsi! Kiitos!! (:

Ananas

Täällä hei myös yksi joka tarvitsee blogiasi! Mukana siis roikutaan. Ja olen muuten tehnyt sellaisen uudenvuodenlupauksen, että kunnostaudun blogien kommentoinnissa. Olen kotiäitiyttä opetteleva pikkuisen pojan äiti. Itse en ole uskaltanut omaa blogia aloittaa, mutta pikkuhiljaa yritän opetella sitäkin. En kuitenkaan uskaltaisi enkä voisi omilla kasvoillani enkä nimelläni esiintyä (mm. työni takia). Arvostankin tosi paljon sitä, miten jaat kuvia ja ajatuksia elämästäsi muiden iloksi. Kiitos!

Tiia

Heippa Johanna!

Jos ehdit vastata, niin kiitos siitä, minulla olisi pari kysymystä...ehkä voisit auttaa...:-)
Tiedätkö onko Norjassa päiväkoteja, joissa käytetään suomen kieltä? Englantikin sujuisi varmasti minulta, mutta koen, että esim. ruotsilla solkkaaminen tuntuisi vähän liian vaikealta, varsinkin kun koen, että lastentarhaopettajan työ on suomeksikin haastavaa. Syy, miksi kyselen on tämä:
poikaystäväni on ollut jo pariin otteeseen Norjassa töissä ja houkuttelee nyt minua mukaansa...itse olen vähän sellainen arkahiiri, mutta nyt olen tosissani miettinyt, että voisin ehkä joksikin aikaa lähteä, jos kiva työ löytyisi...voisihan se toki olla jotain muutakin työtä kuin lto-hommaa, mutta kun tietäisi, mistä lähteä kyselemään.
Kiitän ja niiaan jo etukäteen, jos vain ehdit vastata.
Kiitokset blogistasi, minulle se on yksi omista naruistani täällä Suomen päässä, ihan mun oma juttu, josta nautin kovasti - toivottavasti siis jatkat vielä pitkään <3

-Tiia

Annimanni

...minä puolestani saan voimaa sun kauniista blogistasi :) Tuo Köpiksen kenttä on tosiaan ihana, se oli yksi työmatkailun parhaita puolia, kun usein lensin juuri sinne. Tosin sitten se työpäivä olikin vähän plus miinus nolla (tai oikeastaan varmaan miiiiiiinus), kun siellä vingutteli korttia ;D

noora

Huhuh mitä törkyä ihmiset tänne suoltaa. Ja nuokin varmaan aikuisia ihmisiä. Toivottavasti minusta ei ikinä tule tuollaista "isona". Tsemppiä sulle Johanna!

Aurora

Sellaista kyselisin, että mikä lentokenttä tuossa ylimässä kuvassa on? Onko siinä se etelä-Norjan kenttä vain onko itsellä mennyt Köpiksessä noin hieno kohta ohi. Ihana ja lämmin blogi sinulla! : )

Vissiin sit kateellinen miekii

Kieltämättä mullekin tuli mieleen, että A ei ollut välttämättä tajunnut, millaiset juhlat on tulossa, ts. että parikymppiset bilehileet Suomessa todellakin tykkää laittautua ja farkut keski-ikäisellä iltajuhlassa on huikeaa alipukeutumista. Ja meidän Johanna oli kotikutoisuudessaan jos nyt ei samaa sarjaa niin sinnepäin. Kaunis kyllä, ja laittautunut, mutta selkeesti eri maailmasta tipahtanut kun noi "jenniräikköset". "vanhojen" vaatteiden käyttö on musta ihan ok, siis se perintöturkki, kylmä yökin vissiin, mutta pitsitoppi, neuletakki ja tekonahkahousut ei musta ihan klassikosta mene.

maya

Täällä myös yks norjassa asuva suomi-neito kiittelee blogista, vaikkakin oon vasta tuore seuraaja :)
Tulee niin "tuttu tunne" monista asioista mitä kirjottelet :)

terhi

Hui hai vai kateutta!! Kyllä nyt saatte te fanittavat lepakot mennä luoliinne ja avata silmät näkemään että tämän blogin pitäjä on aivan tavallisen sievä nainen, itse itsensä Karpelan Tanjan kastiin nostanut.

Mitä tulee miehen komeuteen, kodin kauneuteen tai lapsiin, lienee viehätys siinäkin TODELLAKIN katsojan silmässä..

teekuppi

Kyllä on kammottavaa kateutta ilmassa! Johanna oli ehdottomasti miehensä kanssa illan tyylipisteiden kerääjä! Hiukset olivat juhlavat, asu täydellinen juhla-asu ja mies komea kuin mikä! Molempien vaatteet erottui muista juhlijoista, mutta ainoastaan tyylitajulla!

Mitä kuvien käsittelyyn tai valikointiin tulee, niin tuskimpa Johanna omia kuviaan joutuu käsittelemään. Kyllä hän on niin kaunuis, että kuvat voi laittaa sellaisenaan, eikä niitä tarvitse valikoida.

Menkää kateelliset ihmiset itseenne ja hyväksykää se tosiasia, ettet ole yhtä kauniita ja tyylikkäitä kuin Johanna, ja että teidän mies ei ole noin komea ja lapset ja koti noin herttainen!

ninnukka

kiitos vastauksesta, selvensi asiaa huomattavasti :)
Harmikseni eksyin zumbakurssille jonka vetäjä vetää niin laimeasti ja zumbattomasti, että en saa tunneista mitään irti. Ei tule edes kunnolla kuuma :(
Mutta pitää vain kestää, kurssia ei voi peruakaan ja kun olen maksanut siitä niin pakko käydä... huoh.

Elina

No huh, kukas tässä nyt onkaan kademielinen?

Minusta Johannan asu ja kampaus olivat kyllä oikein kauniit ja tilanteeseen sopivat, samoin kuin hänen miehensä. Smart casual, jos luonnehtia pitää, eivätkä kyllä yhtään hävinneet toisten rinnalla. Ja mitä tuo mölinä on siitä takista? Itse kyllä arvostan todellista laatuvaatetta muutaman vuosikymmenen takaa enemmän, kuin mitään kaupasta ostettua Kaukoidän tekelettä. Taas nähdään, että netissä voi kommentoida miten vaan, tuskin menisit päin naamaa samalla tavalla arvostelemaan?

Mirjami

Moi!
Enpäs muista olisiko koskaan aiemmin sinun blogia kommentoinutkaan, mutta seurannut olen jo pitkän tovin. Olen kahden lapsen äiti (tyttö 6v ja poika 3v) ja reissutyötä tekevän miehen vaimo joka tekee töitä ja vähän opiskelee samalla yrittäjyyttä, niin eikä sovi unohtaa pientä Liisa-koiraa, siinäpä elämä tiivistettynä.
Tiesitkö että olet oikeastaan yksi tärkeimmistä työkavereistani, muutaman muun bloggarin kanssa. Työskentelen pohjois-pohjanmaalla pienessä (vielä anoppini omistamassa) vaateputiikissa pääosin yksin ja aamuni alkavat aina kupposella teetä ja blogi kierroksella. Näistä saa aina kivoja ideoita asujen yhdistelemiseen ja avartavat katsantoa omaankin tyyliin eli kiitokset siitä. Ja näin voi valita omat työkaverinsa ;)
Välillä, kun tuntuu että happi ei riitä hengittämiseen, kun kaikki asiakkaat ovat marmattavia muoreja joille ei ole merkitystä muulla kuin hintalapulla, ovat nämä blogit minun pelastus tai ainakaan mielenterveyteni ei järky niin pahasti.
Ihana kun tulee kevät ja saa suunnitella vähän kevyempää vaatetusta.
Terveiset pohjanmaalta ja kiitokset blogista!

-Sanna

Hih, riippuvuussuhde taitaa monen kohdalla olla ihan molemminpuolinen : ) Vautsi mitkä bileet teillä oli, todella tyylikästä porukkaa!

Sonja

Heipsan!
Sä oot kyllä huippu "tyyppi":)) , pakko sanoa , kirjoitat aina niin kivasti. Kiva kun oot kotona, odotankin jo mitä kivaa keksit meille:)
Aika harvoin olen kommentoinut mutta joka päivä täällä käyn(pakko)
Kiitos sun blogista:))
Ihanaa viikkoa teille !

maryam

Mukava blogihan tämä on.

Vielä noista id:n juhlista: oliks se suloisen kotikutoinen ensemble (pampulakiharat, nihkeät nahkikset, 30-40 v. vanha takki, nuhraantunut jättihuivi, keski-ikäisellä miehellä farkkuasu, iltajuhlassa!?) statement että sulle maksetaan liian vähän? Siis että niillä ID:n palkoilla ei pysty käymään kampaajalla, ostamaan juhlamekkoa eikä siistiä talvitakkia, puhumattakaan miehen puvusta? Seuralaisillanne oli upeat juhla-asut, vaikutti tosiaan että olitte halunneet vanhimpina erottua ja sen kyllä teitte.

Kademieliset mikäli niitä on voivat nyt myös varmaan ottaa iisisti, tuollaisissa kuvissa joita et oo ottanut itse, et käsitellyt etkä valinnut ja sut nähdään muiden rinnalla, paljastivat kyllä tarpeeksi.

Reetta

Mun mielestä on kiva että "roikut" tässä blogitouhussa koska mä en ainakaan halua eroon susta. Jatka samaan malliin. Oot niin ihana!

ka

Olet mullekin suomenkielenkanava, vaikket siella asukkaan! Oon kanssa ulkosuomalainen ja seuraan paivittain sun blogia!. Sulla on ihan mahtava elamanasenne ja ihailen sun energiaa. Miten sa oikeen ehdit tekemaan joulukortteja ja sisustaan kotia kahden pienen lapsen kanssa!

Mun mieskin joskus kattelee sun kuvia ja samalla haaveillaan Suomeen muutosta. (Sille Skandinavia=Norja=Suomi, asutaan siis jenkeissa. :))

Kayn aina kesaisin Suomessa ja yirtan aina lentaa Koopenhaminan kautta SASsilla Suomeen. Se on helppo kentta vaihtaa konetta, mutta oikea syy on se, etta saan kayda siella vaatekaupoissa. :) Siella tekee aina loytoja!

-Katja

kalastajanvaimo

Joo, alat jo vähitellen olemaan vakiokamaa täällä ;) Tosi kivaa et vakkareita on niin oppii vähän tuntemaankin. Sehän se bloggaamisen ja blogien lukemisen tarkoituskin vähän niikun on se jatkuvuus -eli koukuttuminen heh :))

kalastajanvaimo

Ihana kuulla M -sun kirjoitus antoi ihanan sydämellisen nuoren naisen kuvan, pinnallisia haaveita saa ja pitää tottakai aina olla ;) Hyvää jatkoa sullekin <3

kalastajanvaimo

Hahaa te ootte kyllä mainioita näitten unienne kanssa. Aika hurja kirja :D
Itseasiassa tosi hassua että näit kirjaunta kun mullekin yks just viikonloppuna ehdotti et enkö oo ajatellut kirjottavani kirjan joskus (blogista) -enkä siis todellakaan ollut :D

kalastajanvaimo

Joo ja se oli jossain niin syrjässä etten koskaan ennen ollut vielä lähtenyt tuolta...

kalastajanvaimo

Vautsi miten kiva palaute ja just sellanen, et tunnen itseni heti tärkeäksi ;)) Kiitosta siis kovasti! Hyvä että tarve ja riippuvuus on molemminpuoleista, sithän me saadaan kaikki tästä jotain :) Kiitos Meri tosi piristävistä sanoistasi!

kalastajanvaimo

Kivaa viikkoa, samoin! Samperi mun täytyy taas mennä töihin ja laittaa ruokaa, oli niin kivaa toi lomailu ;D

kalastajanvaimo

<3 Onnea työelämän mutkiin Madicken! Nahdään täällä ihan aina kun vaan kerkeät ;))

kalastajanvaimo

Joo tää on jo vanha juttu ;) Sen teki kerran yksi mies, joka blogissaan oli omistautunut kirjoittelemaan muista blogeista.... :)

kalastajanvaimo

Juu kiitos. Törmäilin pikkasen :) todella kivoja juttuja tuli vastaan ja mainioita tyyppejä, tulkaa vaan ihmeessä aina moikkaamaan :)

HeteroMies

Minäkin aloin kirjoittamaan ekaa blogia kun vietin muutaman vuoden ulkomailla. Se tapa jäi. Apua! Alanko olla addiktoitunut, kun tännekin olen kirjottanut jo muutaman kerran.

kalastajanvaimo

Ei ei asuta... liian monta tuntia on välissä ;) Juu Suomessa käyminen on aina kivaa, paluu tylsää, niin se vaan menee.

kalastajanvaimo

Oih nää vastaukset tulee nyt näin tänne loppuun kaikille, vaik enpä nyt tiedä mitä mulla on edes sanottavaa. Me ollaan ihan kauheen vanhoja ja rupsahtaneita ja tyylittömiä vaiks ;)

kalastajanvaimo

Maryam... Pampulakiharat? Ihana :) Pukukoodia ei ollut eli jokainen sai pukeutua oman valintansa mukaan -taisipa suuremmalla osalla olla farkut kuin esim. pukua. Ja juu kyllä minusta saa ihan kauheita kuviakin etenkin yömenossa ;DD

anna

Hei!
Ymmärrän hyvin halusi olla yhteydessä kotimaalle vaikka asut Norjassa nykyään. Olen itse asunut täällä syksystä -06 ja minulle yhteydet Suomeen ovat tosi tärkeät, ei minusta koskaan tulisi täys-norjalainen vaikka yrittäisin. Löysin blogisi pari päivää sitten, kun tein vähän researchia Sörlandetista tulevaa harjoittelujaksoa varten. Haluaisin vain sanoa että sulla on hieno blogi ja että Etelä-Norja vaikuttaa todella mukavalta!
Terveiset Oslosta :)

Sanni

Täältä Belgiasta kommentoin ihan samaan tapaan kuin jo niin monet muut ennen mua, eli näin: on aivan ihana lukea sun blogia! Olet kaunis, tyylikäs ja ennen kaikkea ihanan symppis! :)

RS Schmitt Raises Money

As I web-site possessor I believe the content matter here is rattling great , appreciate it for your efforts. You need to keep it up forever! Finest of luck.

metal fabrication bellingham wa

Spot on with this write-up, I really assume this web site wants far more consideration. I?ll most likely be once more to read rather more, thanks for that info.

data process

I enjoy reading write-up. Hope i can find more articles like this one. Thanks for posting.

Best Anti Aging Skin Care

I truly appreciate this post. I?ve been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thx again

Jazz Improvisation lessons

It's perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy. I've read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or suggestions. Perhaps you could write next articles referring to this article. I desire to read more things about it!

Nashville roofing

Right now it sounds like Wordpress is the top blogging platform out there right now. (from what I've read) Is that what you are using on your blog?

Masako Lograsso

WOW! Now that is what you call a well written article, it has everything in it that as a reader you want to know. Keep up the good work and continue to post great articles like this one.

car hid lights

Howdy! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having difficulty finding one? Thanks a lot!

Aluminium access systems

I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you aren't already ;) Cheers!

portrait photographers

Along with everything that appears to be building throughout this particular area, a significant percentage of perspectives are generally very refreshing. Having said that, I beg your pardon, because I do not give credence to your entire idea, all be it radical none the less. It would seem to everyone that your commentary are actually not totally justified and in simple fact you are your self not wholly certain of the assertion. In any case I did appreciate reading it.

amateur transen

Thatâ??s a superb perspective, nonetheless isnâ??t make every sence whatsoever dealing with which mather. Just about any method with thanks in addition to pondered try and promote your personal article straight into delicius nevertheless it truly is extremely a lot a dilemma inside your info internet sites is it possible i highly recommend you recheck it. gives thanks again.

Arnold California Real Estate

Astounding ... simply astounding. Way to teach us all something that we might not have ever known about. At least I just was tought something new. You are awesome!

hair products

Thank you, Iâ??ve lately been seeking for information about this subject for ages and yours may be the greatest Iâ??ve located out so far. But, what in regards towards the bottom line? Are you sure concerning the supply?

Non Status car leasing

Aw, this was a genuinely nice post. In concept I would like to put in writing like this moreover - taking time and actual effort to make a really great articleâ?¦ but what can I sayâ?¦ I procrastinate alot and by no means seem to get something done.

electric utility trucks

It actually is perfect time to make several plans for the future and it's time to be pleased. Iâ??ve read this post and if I could I desire to recommend you couple of beneficial points or advice. Perhaps it is possible to publish next articles referring to this post. I want to read much more things about it!

make yourself last longer in bed

alphaville eaters narcissism olbrychsky flaubert dotson obregon geechy innocent

Photo recovery mac

You can certainly see your enthusiasm within the paintings you write. The world hopes for more passionate writers like you who aren't afraid to say how they believe. Always follow your heart.

robina dentist

It truly is truely very good post, but I do not see everything completely clear, especially for someone not involved in that topic. Anyway very interesting to me.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012