Moikka! Koskapa mainitsin tukka-asioista viimeksi, kiinostaa varmasti monia mitä siinä kampaajareissussa sitten kävi.. Ihan pelkästään tummia, oman juurikasvun värisiä raitoja tuli, joten yleisilme on huomattavasti tummempi. Ja pituudesta lähti monta (kuivaa) senttiä kun taas otsatukkaa tuli vähän lisää.

Nyt pitäis olla sellanen tukka että omaa väriä voi täysin huomaamattomasti kasvatella esiin. Yritetään :) Rehellisyyden nimissä on pakko sanoa, etten kyllä ihan satavarmasti tiedä kumpi vie voiton; luonnollisuus vai blondius, mutta niin kovasti ihailen luonnollisia hiuksia, että pakko yrittää vaikka henkinen väri seillä blondin puolella vielä olisikin :)

Kommentit (93)

S
94/93 | 

Sitten kun sulla on itse tehty kampaus, näytät varmaan taas enemmän omalta itseltäsi :) meinaan että näissä kuvissa sulla on eri kampauskin, ei vaan väri. Vaihtelu virkistää, blondiksi on helppo muuttua sitten, jos se tuntuu paremmalta vaihtoehdolta. Kiva että sulla on ollut paljon asukuvia taas blogissa :)

TinttiP
95/93 | 

Hieno "aikuisempi" väri vaikkei entisessäkään mitään vikaa ollut, mut ymmärrän täysin "luomuvillityksesi". Itse tekisin saman jos ei pukkais jo harmaata 30+ ikäisenä :(

eve
96/93 | 

Sama juttu täällä, omaa väriä kasvattelen. Kävin laittamassa raitoja ja oman väristä joskus kesäkuussa, mutta eipä se enää ainakaan ole yhtään oikean väristä. Nyt olen päättänyt antaa niiden vaan kasvaa pois, koska en enää halua käyttää yhtään mitään mykrkkyjä päähäni (shampoo ja hoitoainekin on luomu-kamaa), vaikka haikaillen katselenkin vanhoja blondi-tukkaisia kuviani...
Ymmärrän siis täysin, mutta suosittelen myös luonnollista tukkaa, se se kaikkein parhaimman näköinen loppujen lopuksi on! :)

Karoliina
97/93 | 

Kivalta nayttaa! Ma aloitin oman "takaisinomaanvariin" -projektini kolme vuotta sitten, ja olen kylla tyytyvainen! (vaikka syksyisin vielakin iskee se mita jos-fiilis, mutta onneksi en ole sortunut varjaamaan uudelleen :))

Sini :)
98/93 | 

Vau!!! Siis Todella hyvän väriset! Sopii sinulle. :) Raidoitin kans tummemmaksi omaa tukkaa ja nyt jo välillä haikailen blondin perään. Voi tätä naisen elämää! ;) Aurinkoista viikonloppua!

Vivvi
102/93 | 

Sama prosessi menossa. Alku tuntuu kaikista pahimmalta. On kuitenkin kiva huomata, että oma väri pilkottaa pikku hiljaa enemmän ja enemmän hiusrajasta läpi. Nyt ei enää malta odottaa, että saa koko pään omalla värillä! :)Ihana väri sinullakin hiuksissa. Tsemppiä!

E
105/93 | 

Luonnollinen näyttää todella hyvältä sinulla. Blondius on sellainen sisäänrakentunut, henkinen juttu vaaleilla naisilla. Kun vaan sitkeästi pidät luonnollisen, pääset kyllä yli siitä blondiuden ikeestä. Tiedän koska puhun kokemuksen syvällä rintaäänellä.

Tunne siitä, että hiukset voivat olla muunkin väriset kuin vaaleat ja olet silti kaunis ja viehättävä, on aika vapauttava. Oletteko muut huomanneet, että pelkästään vaaleilla naisilla hiusten värjäys vaikuttaa oman identiteetin horjumiseen niin vahvasti? :)

Astrid
107/93 | 

Hyvältä näyttää! Mutta mä oon blondin kannattaja, sopii sulle! Raikas ja silleen:)

samis
108/93 | 

Nice!
Anna uusille hiuksellesi nyt rauhassa mahdollisuus. Eikös viimeksi, kun värjäsit vähän tummemmaksi, käynyt niin, että parin päivän päästä pistit taas blondiksi? Vai muistanko nyt väärin..?

suikkis
109/93 | 

uus väri tuo sun silmien värin paljon paremmin esiin! mahtavat (vaikka rakastankin aina blondeja hiuksia..!)! :)

happy
111/93 | 

No olen kyllä eri mieltä kuin suurin osa edellisistä kommentoijista. Blondi oli sulla huomattavasti parempi. Jotenkin raikkaampi ja nuorekkaampi...

Anonyymi
113/93 | 

Todella kauniit! Tiedän kokemuksesta, että vaaleiden hiusten jälkeen on vaikea tottua tummiin, mutta usko vain pian huomaat viihtyväsi noissa. Huomaan, että sinulle on käynyt samoin kuin minulle: siniset silmät loistavat tummempien hiusten vaikutuksesta!

Anna itsellesi aikaa tottua! Muiden silmissä näytät todella upealta.

Niina
114/93 | 

Tosi hyvin sopii tuo hiukan tummempi sävy! Varsinkin nyt syksyllä hiukset saa mun mielestä ollakkin hiukan tummemmat kun kesällä.
Ja tuohon epäröintiin, niin hyvähän se on kokeilla miltä tuntuu olla siinä ihan luomussa värissä välillä...saahan sen sitten taas blondattua jos tulee toisiin aatoksiin :)Itse oon omasta "punastuneesta" hiusmuutoksesta ihan innoissani, silmät näyttää sinisemmiltä ja ihan toisenlaiset väritkin sopii kun hiukset on eri väriset :)

Sini
115/93 | 

Hyva leikkaus ja ihana vari! Sopii todella hyvin :) Itsellani on kanssa oman varin kasvatus menossa, aloitin kylmasti jattamalla varjayksen kokonaan pois ja nyt on mennyt jo 9kk ilman :)

ninnuli
116/93 | 

Me täällä Tampereella ystäväni kanssa ihaillaan sun kuvia jatkuvasti. Seuraan ahkerasti sun blogia. Odotan pientä poikavauvaa ja rakastan sisustamista. Diggasin hiuksista tosi paljon! Lisäks pakko mainita, et sun kuvat on tosi hienoja. Tarkennukset ja kuvakulmat!! Lasten kuvat on tosi hellyttäviä ja niistä tulee hyvälle tuulelle! Ihanaa lauantaita Norjaan!

Naana
119/93 | 

Minun mielestä vaaleat sopi paremmin ja sai aivan yhtähyvin silmäsi värin upeasti esille. Tummemmissa ei ole mitään vikaa mutta niin kuin muutama muu sanoi niin vaaleat teki nuorekkaammaksi ja raikkaaksikin.

Ansku
120/93 | 

Hei, hienolta näyttää! Tiedän tunteen. Blondina värjäsin myös luonnollisemman (tumman sävyn) talveksi. En itsekkään ole aivan varma onko se minun juttuni.

Naana
121/93 | 

kannattaa kyllä katsella värin kanssa rauhassa jonkun aikaa kun kyllähän ne monesti pesussa vielä haalistuu/tasaantuukin jos nyt tuntuu hiukan liian tummalta/värjätyltä tai muulta. Mukavaa lauantaipäivää koko perheelle!!!

flickan
122/93 | 

Oooi, ihana tukka ! :) Tosi hyvin sopii kyllä. Omaan väriin kasvattaminen on varmaan ihan tuskaa, inhoan juurikasvua, vaikkei mullakaan oma väri ja nykynen väri niin super kaukana toisistaan ole. Mutta en vaan jaksais. :D Mutta tolleen raidoilla se varmaan oiski vähän mukavampaa.

Ave
125/93 | 

Tosi kivat myös nuo luonnollisemman väriset, sopii sinulle ihan yhtä hyvin kuin blondit. Blondeissa näytät kylläkin selvästi nuoremmalta ja freesimmältä... :)

anne
126/93 | 

Upea väri, tykkään tosi paljon! Oma hiusväri myös hitusen tummempi, kuin kesän jälkeen auringon polttama väri, suunnittelussa myös käynti kampaajalla tummien raitojen merkeissä. . . Nyt varaamaan siika sitä aikaa, ettei jää vain suunnittelun tasolle :)

heeka
127/93 | 

Aivan ihana tukka!!:) Itse kanssa kasvattelin oman värin esiin, ja oli muuten aika kiva tää mun alkuun maantienharmaaksi luulema väri! Mä hoidin kasvatusprosessin niin, että en käynyt 9 kuukauteen kampaajalla lainkaan (hups!) ja sitten kun omaa väriä oli tosi paljon esillä, leikkasin lyhkäsen tukan, mikä on täysin omaa väriä! Siinä vaiheessa kun alkoi se tyvikasvu tympiä eniten, käytin sitä colormaskin sävyttävää hoitoainetta peittämään rajaa...

Tintti
128/93 | 

Näyttää tosi kivalta. Itsellä kanssa sama projekti käynnissä ja kamalin vaihe käynnissä. Juurikasvu on kolme senttiä ja värjätyt hiukset ovat tumman ja oma väri vaaleampi. Kampaajareissu olisi siis edessä täälläkin!

noora
133/93 | 

Todella kivan näköinen tukka! Sinulle sopii myös blondi, mutta jotenkin tykkään tästä vielä enemmän :)

Apsi
135/93 | 

Vaaleammat ehdottomasti paremmat, on minun mielipiteeni! - Olen minäkin kokeiluni kokeillut ja on tämäkin helpottavaa, kun jo tiedän, että vaalea on mun juttuni ja sillä mennään.

Jenna
136/93 | 

Aivan täydellisen väriset! Pidä noi vaikka syksyn/talven ja sit kesällä voi olla blondi taas :)

AnnaW
138/93 | 

Todella kauniit ja hyvinvoivan näköiset hiukset tuli! Itsekin olen ex-blondaaja ja noin kolme vuotta sitten lopetin värjäämisen, kun tulin raskaaksi. Oma väri (vaalea sekin) kasvoi nopeasti näkyviin ja yllätyksekseni se ei ollutkaan enää maantienharmaa, niin kuin värjäyskierteen alkaessa muistaakseni oli. Nyt on enää omaa väriä jäljellä ja tykkäänn siitä TODELLA paljon, en enää ikinä värjää (paitsi ehkä sitten kun alan harmaantua;)). Nopeasti totut uuteen väriin, se on todella kaunis:)

st. brigitten
139/93 | 

Aivan upea tukka! Mun mielestä tekee susta jokseenkin "pehmeämmän" näköisen, pekkä blondi taas kovemman :)

Pitäs itsekkin käydä leikkauttamassa tukkaa, vois kans hiukan otsista laitella pitkästä aikaa...

Odottelen meiliä=)

evelina
140/93 | 

kivat uudet hiukset, mutta yhdyn useaan edellisen kommentoijaan: blonditukka óli nuorekkaampi & raikkaampi!:) itsellä ihan sama juttu, vaihdan väriä blondatuista raidoista tummempaan (luonnollisempaan) lookkiin ja aina palaan takaisin. syy? koska vaalea tuntuu "omemmalta" vaikkei oma olekaan, näyttää raikkaammalta ja "nuoremmalta" - tummassa tulee helposti jotenkin "tunkkainen fiilis":/ enkä siis tosiaankaan ole mikään platinablondi, vain aavistuksen verran vaaleampi kuin tää sun nykylookki. sellainen tasavärjätty kellertävä blondaus se vasta vanhentaiskin, hui!:/ luonnollisen näköisuä ovat molemmat värit sulla (blondiraidat näyttivät ihan aurinkoraidoilta), mutta itse tykkään vaan vaaleammasta enemmän:)

piija
141/93 | 

Oikeasti hyvät hiukset, kauniit.En ymmärrä tuota nuorekkuuden toitotusta jota täälläkin jotkut ylläpitävät.Saahan ihminen näyttää ikäiseltään!

Terhi
142/93 | 

Heippa!
Itse pidän uudesta väristäsi paljon. Niin se vaan on että jokaiselle ihmiselle se oma luonnollisin väri sopii(valitettavasti) kaikista parhaiten ihon ja silmien sävyyn. Se onkin sitten eriasia pitääkö siitä, mutta värisävynä se on parhain.
Anna olla vaan tuon sävyn, siihen ajan kanssa tottuu ihan varmaan. Ja sitäpaitsi se on kaunis :)
Ehdottaisinkin että kasvatat vaan sitkeästi sen oman värin ja sitten kirkastat sitä haluattessa muutamlla vaalealla raidalla.

maijanmaja
143/93 | 

Muakin nyt vähän hämää, kun näissä kuvissa hiukset on myös niin suorat. :) Näytäpäs jatkossa kuvia myös kauniista lettikampauksista ja poinnariluukeista ym. niin saa paremman käsityksen. :)
Itse olen periaatteessa vahvasti luonnollisuuden kannattaja ja siksi haluan suakin kannustaa kokeilemaan tätä vaihtoehtoa jonkin aikaa.
Periaatteeni olen tosin joutunut omalla kohdallani pyörtämään, kun ensimmäiset harmaat ilmaantuivat tummaan kuontalooni muutama vuosi sitten... :(

Erika
146/93 | 

Ihana tukka! Sopii sulle ihan mielettömän hyvin ja kaunis leikkaus :)
Sulla on niin kiva blogi, seuraan ihan säännöllisesti ja niin hyviä valokuvia aina! Hauskaa syksyä sulle ja perhellesi :)

Panda
147/93 | 

Mielettömät hiukset SUPERÄITI. Niin paksut ja kauniin väriset. Muutenkin pitää sanoa, että olet tosi upean näköinen äiti. Toivon itsekin, että kun aikanani saan lapsia ja tulen äidiksi, niin pystyisin pitämään itseni noin hyvässä kunnossa. Arvostettavaa, että jaksat huolehtia perheen lisäksi myös itsestäsi ja olla aktiivinen :)

Suvi
148/93 | 

Ihana tukka! luonnollisuus on pop!
T. hän joka on 2 vuotta jo kasvattanut omaa väriä ja projekti jatkuu :)
ps. pituutta kun on vähintään tuplaten sinun tukkaan niin siksi näin hidas operaatio :)

Madicken
150/93 | 

Hyvä väri, anna aikaa silmillesi ja sisäiselle blondillesi tottua!

Itselläni on kasvatusprojekti. Ajattelin ennakoida talvea ja myssykautta keräämällä vähän massaa hiuksiin.

Olen hurahtanut syksyn myötä "sotkukiharoihin" eli tarrapaplareiden lisäksi käännän hiuksiani suloisella vaaleapunaisella minisuoristusraudalla. Välillä hymyilyttää tuon raudan kanssa peilin edessä, lähes nelikymppistä :)

Mari
151/93 | 

Minä olen sitä mieltä, että paras ja sopivin hiustenväri ihmiselle on juuri se oma väri (jota toki voi hiukan kevyesti värjätä omaa väriä läheltä liippavalla värillä). Sehän on se luonnollisin.

Joanna
152/93 | 

Tosi kaunis. Uusi väri ja uusi malli. Miksi siitä pitäisi heti takaisin vaihtaa ? Tai samanlaisia kampauksia kuin ennen ? Mun mielestä on hienoa, että ihminen jaksaa "uudistua" :D

Ekaterina
153/93 | 

Uudet hiukset on oikein nätit, mutta jotenkin kuitenkin vaaleammat puki mielestäni sinua paremmin. Mutta kun laitat hiukset oman tyylisesti niin sittenhän saa vasta kokonaiskuvan ;) Ja tärkeintä ! on se mitä itse pidät :)

Sanna
157/93 | 

Näytät näissä kuvissa ihan Tanja Karpelalta, onko kukaan muu koskaan huomannut yhtäläisyyttä? Hyvä tukka tuli, itsekin olen laittanut vähän tummempia raitoja ihan vaaleaan tukkaani, luonnollisuus on hyvännäköistä.

Mirtzi
158/93 | 

Hienot! Vaihdoinpa minäkin, vähäsen aikaa sitten, melkein samanmoiseen väriin myöskin blondista. Sanotaan, että outoa on ollut ja vaikeaa tottua "omaan" väriin:)

S
159/93 | 

"tööt" näemmä käyttäytyy nimimerkkinsä mukaisesti...
mutta todella kauniit hiukset! sopii hyvin ja siniset silmät pomppaa esille upeasti!

NiinaK
160/93 | 

Sopii paremmin kuin se aiempi blondattu väri. Paljon pehmeämpi ja elävämpi. :)

A-L
162/93 | 

Hanki elämä? Voiko tätä kliseistä ja kulunutta ilmaisua käyttää ketään muu kuin sellainen, jolla sitä elämää ei ole? Käyt sitäpaitsi täällä lukemassa, ja vieläpä kommentoimassa toisen elämästä. Miksi? Mikset käytä sitäkin aikaa elääksesi sitä omaa elämääsi.

Marjutti
164/93 | 

Apua, älä kurista (älkää kuristako), mutta olen kai kaavoihin kangistunut, koska mielestäni vaalea oli parempi. Mutta noin kauniit kasvot omistavana, sinulle käy kieltämättä myös tuo uusi syysväri...

Mutta onhan se myönnettävä, kai luonto on luonut meille sen parhaimman värin. Mutta kun ne vaaleat raidat ruskettuneen ihon kanssa on NIIN hyvä yhdistelmä... !

k
165/93 | 

Hyi miten ilkeää! Miten oikeasti kehtaat KÄÄK? Oletko yhtä ikävä ihminen muillekin? Voi ystäväraukkoja, jos sellaisia sinulla on.

siru
169/93 | 

29? :)
Etkä näytä todellakaan päivääkään vanhemmalta. Oli tukka sitten blondi tai hitusen tummempi. Noin kauniille naiselle sopii vaikka kalju. :)

Ipppp
170/93 | 

oho :o oon lukenu sun blogia jo kauan ikinä mitään kommentoimatta ja oon itsekin luullut sun olevan n. 35vuotias. ei kylläkään kropan perusteella! :) toivottavasti et loukkaannu.

Päivi
171/93 | 

Kauniit! Sopii tosi hyvin!! Itse olen valilla ottanut tummempia raitoja blondeihin hiuksiini ja kylla on ollut alkuun totuttelemista vaikka varia ei tullutkaan paljoa lisaa mutta kuitenkin muuttaa nakoa! Harmi etta kateellista porukkaa riittaa! kun ei ole omaa elamaa niin sita pitaa yrittaa muiden kustannuksella hankkia! Saalittavaa!

tiia
172/93 | 

Kauniit hiukset.Väri on ihana.
Mulla on tilanne vähn toistepäin itellä. Varmaan 10 vuoden ajan oon värjännyt hiuksiani tummaksi ja nyt halusin lähemmäs omaa väriä. Itelläni on aika vaaleat hiukset luonnostaan ja on siis vaalennusoperaatio menossa. Hiusten pituutta jouduttiin reippaasti lyhentämään. Ja kyllä on värinmuutoksessa totuttelua.. omasta mielestäni vaalea vanhentaa mua..=D

Minäki haluan nähdä uusista hiuksista kuvia toisenlaisten kampausten kera. Onks sulla ikinä ollut lyhyttä tukkaa?

Saana
173/93 | 

Musta tää uus väri on tosi tyylikäs! Sit kun just sen pesee pari kertaa ja laittaa ite niin tuntuu varmaan jo paljon kotoisammalta. Näin ikuisena blondina ymmärrän kuitenkin hyvin, jos palaat jossain vaiheessa takaisin blondiin :) Mutta näin syksyyn ja talveen toi sopii tosi hyvin!

kalastajanvaimo
175/93 | 

<3
Kiitos kaikille kommenteista <3
Oli parempi tai pahempi niin pakko tää oli tehdä ;D Ei näyttänyt kauhean elegantilta se tumma juurikasvu ;)

Vaeltaja
176/93 | 

Nykyinen on rock!!!! Minusta parempi kuin vaalea, mutta tietysti kuka tykkää mistäkin. Raikas ja sopii kasvojesi väriin ü way to go girl

Hanna
177/93 | 

Nykyään oman värin kasvatus on "helpompaa", kiitos kaikkien ihanien lettikampausten joita saa erityisesti 5kk jälkeen ahkerasti letitellä... Projekti on kamala, mutta kannattaa!! :)

:D
178/93 | 

Tosi kiva väri! Luonnollinen ja kaunis. Itse nyt kasvatan hiuksiani, sittenkun vähän kasvaneet niin voisi harkita värjäystä :) Pitää vain katsoa sopiva väri minulle.

:) Pirtsakka :)
179/93 | 

Ihan kivat hiukset sulla on tosi nätit.
Omani ovat auringon haalistamat :(

Milky
180/93 | 

Minun mielestäni sinulla on niin kauniit kasvot ja hiukset,että oli hiukset minkäväriset tahansa,olet kaunis1 <3

Itse olen muutama vuosi sitten yrittänyt huonolla menestyksellä kasvattaa omaa väriä. Parhaillaan olin 5kk.n tyvikasvulla,mutta sitten "ratkesin" värjäämään. Vähän houkuttelisi taas ajatus,saas nähdä!

Tsemppiä sinulle pitkään hiusprojektiin! :) Luonollisuus on kaunista! <3

bee
181/93 | 

moikka!

Ihanat uudet hiukset, wow! hmm, minkälaiset etuhiukset sulla on, jos jossakin kuvassa niitä voisit vilauttaa myöhemmin...? :)
itselläni otsatukka kasvanut ylipitkäksi ja mietteissä uusi malli....jos vaikka vinkkiä saisin.

syysaurinkoa toivotellen:

bee

ipi
182/93 | 

Toi tummempi on aivan älyttömän raikas! Tosi kaunis. Ite haaveilen vähän punertavansävyisestä blondista näin syksyn kunniaksi ja mun juurikasvu on jotain aivan jäätävää tällä hetkellä! Pitäiskin soittaa heti kampaaja ja pyytää tekemään sellanen väri, ettei tarvi käydä kuin tosi harvoin kampaajalla. Säästyis pitkä penni. :) Ja edelleen: Oot ihanan aito! Pidä toi! <3

M
183/93 | 

Tosi hienot!! Ei mikään väri tee nuoren näköistä.. tai vanhan. Leikkaus kylläkin vaikuttaa.. mutta todella hienot!

Blues Saxophone lessons
184/93 | 

Wow that was odd. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn't appear. Grrrr... well I'm not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say great blog!

auto insurance lynden wa
185/93 | 

Definitely imagine that which you stated. Your favourite reason appeared to be on the net the simplest factor to understand of. I say to you, I definitely get annoyed even as people think about worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top as smartly as outlined out the whole thing without having side-effects , folks could take a signal. Will probably be back to get more. Thank you

a?k ac?s?
186/93 | 

I used to be in search of this web site final three or more days and nights excellent blog operator great posts all the things is great

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla