Mun tekisi aamuisin mieli avata auton ikkunat ja soittaa salsaa ihan hirmu kovaa niin että kaikki kuulisivat.

Kun juuri on jotenkin vastahakoisesti saanut itsensä ylös sängystä. Kun juuri on itse pääsyt yli toiveesta jäädä kodin lämpöön vaikka edes siivoamaan. Kun on lähtenyt kylmään, mustaan ulos ennen auringon nousua. Kun oikeasti on ihan kamalan väsynyt eikä oikein käsitä että on taas pakko saada voimia koko päiväksi.

Kun kuulee ensimmäiset iloiset rummut ja rytmit. Miettii että voikun kakki kuulisi. Se auttaisi.

(Luulee salsafani ja kääntää äänet niin täysille että ohittavan auton kuski tanssii käsillään ja vilkuttaa valoja kaahatessaan ohi. Nuori poika. Eikä ikkunat ole edes auki.)

 

 

Mietin joskus myös miten tärkeitä ovat motivoivat ihmiset. Ihan vaikka vain joku kaunis tili instagramissa. Että joku jaksaa päivittää kauniita kuvia; sekin saattaa motivoida itseä jaksamaan. Joku työkaveri, joka jaksaa aina olla ystävällinen. Joku joka aina hymyilee. Joku joka on aina huoliteltu. Toinen jumppaohjaaja, joka tulee joka lauantaiaamu ja päästää minut nauttimaan. Mitä vain. 

Ehkä sellaista ihmisistä tulee sellainen olo, että he varmasti pitävät itsestään huolta kun jaksavat. Se on kai se ajatus joka eniten motivoi. Se itsestään huolehtiminen. Se, että jaksaa jakaa hyvää olo muillekin. Siihenhän ne suurimmat onnentunteet kuitenkin liittyvät; muihin ihmisiin. 

 

Harmaudesta viis siis. <3 Säälle ei voi mitään, mutta monelle muulle asialle voi.

 

(Tänään päällä oli vanha Cubuksen trikoomekko ja H&M lastenosaston liivi. Perjantaihin onkin ehkä aivan pakko saada vähän väriä. ;) Olen kyllä superhuono tai jopa mahdoton suunnittelemaan vaatevalintoja seuraavalle päivälle asti, joten katsotaan mikä fiilis aamulla! :P)

 

 

 

 

 

 

Kommentit (13)

K
14/13 | 

Huomenta! juuri sopiva kirjoitus perjantaiaamun harmauteen ja väsymykseen. 😉 Minä aloitan aamuni selaamalla blogisi kauniita kuvia, haluan lisätä elämääni ja ajatuksiini juuri kauniita asioita. Ja osuit mielestäni juuri oikeaan, itsestään huolehtivat ihmiset motivoivat! Blogistasi olen saanut inspiraatiota tai ainakin lisäboostia juuri liikkumaan, sisustamaan tai ylipäätään vain näkemään ympärillä olevat ihmiset ja asiat kauniina. Rauhallista joulua!

Vierailija
15/13 | 

Huomenta! Täällä yksi aamuyön valvoja, joka avasi koneen vartavasten hakeakseen positiivista energiaa blogistasi. Tekstisi osui ja upposi. Olo on tuntunut harmaalta ja alakuloiselta, ärsyyntynelltäkin, ja havahduin (taas kerran) siihen, miten tärkeää olisi arjen hulinan keskellä muistaa kuulostella ja hoitaa myös itseään. Miksi ihmeessä se pääsee niin usein unohtumaan!? Kiitos, kun jaksat kirjoittaa blogiasi!

Haidiina
16/13 | 

Sain itse kunnon aamunaurut kun luin kirjoituksesi : "Miettii että voikun kakki kuulisi. Se auttaisi." Loistavasti sattui kirjoitusvirhe ;) hihhihih :) Toivotaan että sitä lunta tulisi edes vuoden vaihteen jälkeen. Valkoinen joulu taitaa jäädä haaveeksi tänä vuonna :/

anu
17/13 | 

Hyvin kirjoitettu tänä ankeana ja harmaana aamuna! Sinun blogisi ja kuvasi antavat sitä positiivista energiaa ja ajattelua ainakin itselleni! Ja olet taas onnistunut ottamaan niin kauniita kuvia, kaikesta harmaudesta huolimatta!

Vierailija
18/13 | 

Vaikka onkin harmaata niin siltikin todella kauniita kuvia. Itse jo innokkaasti odottelen kesää, nämä kylmät ja pimeät ajat eivät ole mun juttu ollenkaan.

-NelliL-
villananna.blogspot.fi

Aamuntorkku hoituri
19/13 | 

Itse juuri aamulla mietin, että onneksi on viikonloppu tulossa, vaikka se sisältääkin siivousta. Eilen päätin, että en anna sateisen sään viedä mieltä matalaksi. Iltalenkillä koiran kanssa saappaissa kahlasin kaikki kuralätäköt ja ajattelin, että on tosi kivaa.

Positiivinen energia vie pitkälle. Oikein hyvää Joulua ja jouluna aluspäivien kiireitä kaikille.

JennieKoo
20/13 | 

Niin totta! Vanhoista työkavereista ikävöin eilen juur yhtä, jonka pukeutuminen inspiroi itseäkin pukeutumaan kivemmin. Samaan tapaan on pari ihanaa jumppaohjaajaa, joita salaa "fanitan" ja joiden tahdon uskoa olevan aina iloisia ja positiivisia. Ja toiset inspiroivat nimenomaan kiltteydellään ja kohteliaisuudellaan. Vaikka itse ajattelee välillä, että samapa tuo, teenkö töitä kotoa vai toimistolta, on ihanaa toimistolla pyöriessä inspiroitua toisista ja samalla saada muistutus siitä, että samalla lailla joku saattaa ajatella itsestä. Toivottavasti ainakin!

Vierailija
21/13 | 

Hieno kirjoitus, mutta harmaaseen maisemaan ei täällä pohjoisemmassa voi samaistua:-), kun on postikorttimaisema ja lisää lunta tulee...ihanan valoisaa ja jouluista

Toivotaan eteläläisillekin valoisaa joulua!

emilia79
22/13 | 

Moi! Onko noissa valkeissa ökytaloissa monta asuntoa vai onko ne yhtä ja samaa?

Jaana B
23/13 | 

Miten harmaa voi ollakin niin kaunista ja herkkää kuviesi kautta. Hiljentymisen aikaa.

Jatta
24/13 | 

Ihana Cashmere neuletakki gray ♡
Ihanaa loppuvuotta!
-Jatta

Anioni
25/13 | 

Cashmere Cardigan, light pink olisi kuin minulle tehty :)

Vierailija
26/13 | 

Ihanan lämmin ja leppoisa tunnelma ...ja kauniita palmikkokampauksia. Cashmere-neuletakki beigenä olisi mieluisa, jos arpaonni suosii.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010