& herkkuja

neule äitin tekemä, farkut Liu Jo*, nilkkurit Bianco

 

Jeps, viikonloppuna leivottiin ja sen tuloksena on vähän herkuteltu vielä tää alkuviikkokin. En nyt laita mitään porkkanakakun ohjetta tähän, sillä paremman puutteessa poimin tällä kertaa googlen ensimmäisen ohjeen enkä voi sitä mitenkään erikoisen parhaana suositella... (vaikka iso onni on kyllä mikä tahansa porkkanakakku uunissa ja mies ulkona kolaamassa lumia! )

Sen sijaan passionhedelmä - jugurtti - (pähkinä)mysliä voin suositella; ihanan kirpeän rapea aamupalavaihtoehto! Ja tyylikkäästi miehen oluttuopista tietysti... :P

Alkuviikko ja työt ovat lähteneet käyntiin kunnon pakkasneuleessa, jonka olen tosiaan äitiltä joku joulu saanut lahjaksi. Siisti neule ja slimmit farkut ovat aina varma valinta!

Niin ja Omppu sitten; sillä on ihme kiinostus hiirenloukkuja kohtaan meneillään...(?) Tuli sunnuntai-iltana mulle näyttämään filmiä, johon heti sanoin, etten halua nähdä minkään söpön pienen hiiren loukkuunjäämistä. No katsoimme. Ja nauroimme hulluina.

Tässäpä teille annos hiirivoimaa viikon alkuun!! :))

 

 

 Ps. Niin ja hei kiitti....

 

Kommentit (15)

16/15 | 

upea neule! Taitava äiti sulla! :-)

hei tarviiko tota mineraalimeikkipohjaa kiinnittää enää irtopuuterilla? Itse ainakaan postauksessa esitellyt sellaista.. Tiedätkö jonkun hyvän irtopuuterin?

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
17/15 | 

Hei, ei tarvi :) Voit hankkia sellainen värittömän/valkoisen kiinnityspuuterin... Mulla on, mutta käytän tyyliin vain juhlissa tai muuten kun meikin pitää pysyä paremmin. Muuten oon pärjänny ihan näin. :)

18/15 | 

Pehmoisen ja lämpimän näköinen neule :) Totaalirepeäminen tolle hiirivideolle! :D Pelasti kyllä pieneltä iltamelankolialta.

Tiina/Tina's

iDiS ja iNTeRiÖÖRi
Liittynyt3.2.2015
19/15 | 

Ihan hirveet nauruhepulit täälläkin tuosta videosta  Pojalla tosin meinasi tulla ensin surupuseroon, kun kuului naps... Terkkuja Suomen Lapista!

20/15 | 

Kiitos mainiosta videosta ja sen myötä hauskasta aamusta :)

22/15 | 

Yhden edellisiin kommentoijiin. Neule on tosi kaunis. Osaatko sanoa mitä materiaali neule on? Voisiko näiden neuleiden ohjeita saada joskus kaikkien käyttöön tai koota esimerkiksi kirjaksi? :)

23/15 | 

Mukava blogi. Kaunis neule. Onkohan neuleen ohje jostain lehdestä, vai kuinka ? Tässä olisi juuri täydellinen palmikkoneule, jollaista olen etsiskellyt.

PÄIVI

24/15 | 

neule äitin tekemä, farkut Liu Jo*, nilkkurit Bianco, lapset melko suurella varmuudella miehen tekemät.

25/15 | 
Vierailija

neule äitin tekemä, farkut Liu Jo*, nilkkurit Bianco, lapset melko suurella varmuudella miehen tekemät.

Väärin lapset naisen tekemät..Mies vain laittanut alkuun :)!

26/15 | 

Oot upea nainen! :) Eipä mulla muuta sanottavaa nyt olekaan.

27/15 | 

ootkos ostanut tai saanut uuden rannekellon, joka aiheena eka kuvassa?

28/15 | 

Hei, terveisiä toiselta norjansuomalaiselta ja kiitos kivasta blogistasi - käyn tämän sännöllisesti lukemassa :). Yksi tällainen norjalainen porkkanakakkuvinkki. Tee se päällys tuorejuuston sijaan rømmestä, kevytversiolla tulee mielestäni vielä parempi. Puristat vähän sitruunaa sekaan. Tosi, tosi hyvä, kannattaa kokeilla!

Nille, jotka eivät rømmeä tunne: se on norjalainen versio kermaviilistä, mutta paljon parempi ja monikäyttöisempi. Vastaavaa tuotetta ei Suomesta valitettavasti saa. Mutta toisaalta täältä ei saa kunnon rahkaa, joten sikäli ollaan tasoissa :).

30/15 | 

Hei! Olen monet monet kerrat miettinyt ja arvuutellut blogiasi lueskellessani, että mistähän tuo ihana sinikuvioinen kuppi (jossa kynttilä) on peräisin? Olen aivan ihastunut siihen ja se pistää aina vain silmääni. :) -Noora

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010