Viime viikon lopulla sain lapsilta kirjekuoren. Tavallisen valkoisen kuoren, jossa luki mieheni käsialalla mamma. Ja jotain että olen ollut niin kiltti ja pitänyt hyvää huolta kaikesta koko syksyn kun mies on ollut paljon matkoilla. Valittamatta melkein valittamatta. Okei, kuulostaa lupaavalta ;) Sisältönä oli lahjakortti Thai-hierontaan ja siellähän minä olen tänään ollut. Puolitoista tuntia. Kuumien kivien ja tuoksuöljyjen kanssa. Aamupäivällä zumban jälkeen. Ei hullumpi aloitus maanantaille!

uusi huivi! :) Stylesnob / paita Superdry / farkut Object

Mulla on kai ollut pikkusen raskas syksy. Kai. Kaikki on niin suhteellista. Elämä on joskus vähän raskasta. Tai sit voi yrittää niinkuin amerikkalaiset keksiä jokaiseen arjen askareeseen jonkun helpotusvälineen. Kävelyä helpottamaan liukuportaat, karkin syöntiä helpottamaan suuremmat laatikot ja telkun katselua helpottamaan lisää kanavia. Jotta elämä olisi mahdollisimman mukavaa ja helppoa.

Mut jotenkin en vaan usko et se on tarkoituskaan. Et kaikki ois helppoa. Ettei elämä tuntuisi miltään.

Aamulla pyöräilin zumbasta kotiin yhdeksän maissa auringon noustessa^

Se oli vuoden viimeinen. Otin joulukuun lomaa aamutunneista ja ajattelin pitää vapaapäivät vapaina. Kyllä hymyilytti ajellesssa. Ja helpotti.

Kommentit (111)

Heidi
112/111 | 

Tämä syksy on ollut mullekin vaikeaa. Jalan pitkäaikainen rasitusmurtuma (8kk) ei kesällä niin vielä ahdistaut, mutta pimeyttä kohti mennessä alkanut ottaa pannuun oikeen kunnolla. Onneksi nyt jo kyynärsauvoista olen saanut luopua ja jaksan jo kävelläkin melkein kilometrin mittaisia matkoja. Jumppaan en edelleenkään voi vielä mennä. Enkä juosta. Olisi edes nyt sitä lunta. Ja sekopäiset työputket yhdenpäivän onnettomilla vapaapäivillä on ihan tyhmiä. Mutta ONNEKSI tulee joulu ja saa kerätä kaikki rakkaat ihmiset yhden pöydän ääreen. JA ONNEKSI on sun blogis, jota lukemalla saa piristystä arkeen ja inspistä DIY-projekteihin! <3

Sakura
113/111 | 

Helou! Tätä kysytään varmasti TODELLA usein, ja kerran oli jo mielessäni käyttämäsi kuvankäsittelyohjelma, mutta hukkasin sen nimen enkä löydä mistään. Mikähän se mahtaa olla? :)

Anna
114/111 | 

Itsellänikin on ollut rankka syksy eikä se helpota vielä kahteen viikkoon. Puoliso on viikot toisella paikkakunnalla ja yksin pitäisi pystyä selviytymään arjesta. Ei se aina helppoa ole.
Tänä aamuna koiran kanssa aamulenkillä näin kuinka aurinko nousi meren takaa luoden mustia silhuetteja vasten oranssia taivaanrantaa. Näky oli kaunis ja se antoi energiaa taas tähän päivään.
Uskon että ihminen pystyy yllättävänkin rankkoihin ajanjaksoihin kunhan vain kuuntelee itseään ja osaa nauttia niistä pienistä asioista. Ja kyllä sitä valittaakin saa silloin tällöin jos se helpottaa oloa, kunhan se ei vie niitä loppujakin energioita.

Mukavaa joulun odotusta koko perheelle.

ryppymekko
115/111 | 

Ihana kirje ja reipas sinä.
Uskon kans tuohon,että pitää tuntua,
hyvässä ja pahassa.

Ihania päiviä!

Jenni
118/111 | 

Elämä on juuri niin ihanaa, kun sen oikeen oivaltaa. Välillä iisimpää välillä raskaampaa, mutta joka hetki elämää täynnä.

Ihana huomionosoitus perheeltäsi.

Fafe&amp;Nenne
119/111 | 

Kuulostipas tutulta, nimittäin raskas syksy. Itse sain jäädä työmatkan jälkeen pariksi yöksi Helsinkiin viettämään "omaa aikaa". Täytyy sanoa että jalat poikki kiertelin kaupungilla ja palasin taas kotiin toipumaan..olin kyllä siitä miehelle kiitollinen että "antoi" äidin vain hurvitella yksikseen suuressa maailmassa ja hoiti kitiseviä ja puolisairaita lapsia..

MIrjami
120/111 | 

Niinhän se on, että niistä hyvistä hetkistä nauttii enemmän kun välillä on ollut rankkaa - tietää elävänsä :)

Nauti vapaista ja ihanaa joulun odotusta sinne Norjaan!

pinja
121/111 | 

Et uskokaan, kuinka paljon iloa tuotatkaan näillä postauksillasi! :) Kauniit kuvat ja ajatuksia herättävät kirjoituksesi ovat pelastaneet monta ankeaa päivää, kuten myös tämän päivän. Kiitos!

-housemother
122/111 | 

Ihana maanantai, kaunis Johanna! :)
Kiva kuulla, että helpottaa. Ja saat pitää vapaat vapaina.

Rauhaisaa joulun odotusta.

Siiriliinu
123/111 | 

Nuoresta iästäni huolimatta, olen saanut kolmen viimeisen vuoden aikana oppia, että ne kaikki vaikeat ajat on sitä varten, että pystyy täysillä nauttimaan niistä hyvistä hetkistä :)
Ihana kirjotus ja hyvää joulun odotusta.

http://siiriliinu.blogspot.com/

Reetta
124/111 | 

Oi ihanaa että sait noin mukavan lahjan, olet kyllä sen ansainnut! Hienoa myös että maltoit ottaa vapaata kun siltä kerran tuntuu!

Kuvat ovat taas niin nättejä ja kauniita. Sun vaatetuskin on oikein tyylikäs kuten aina :)

Ellis
125/111 | 

Aivan ihana kirjoitus, levolliset kauniit kuvat...kiitos - tämä osui ja upposi täydellisesti tähän maanantaijurotukseen, jota tänään olen potenut.
Sait päiväni paremmaksi, ennenkuin se ehti loppua kokonaan :)
Osaat totisesti kirjoittaa ajatukset sanoiksi ja lauseiksi niin, että ne elävät ja tuntuvat.
Ihanaa joulun odotusta, leppoisia päiviä ja kiireettömiä aamuja!

Saana
126/111 | 

Ihanaa, jos vähän helpottaa. En ole ollenkaan syksyihminen ja aina, kun tulee joulukuu ja jouluvalot niin tuntuu, että helpottaa. Enää kaksi päivää ja on joulukuu :) Nauti vapaista ja ihanan lahjan sait, kivaa!

kaitaliina
127/111 | 

Samaistuin kirjoitukseesi täysin. Tämä syksy on ollut myös minulle henkisesti rankin elämäni tähänastisista. Epätoivoa, toivoa... tunteet ovat menneet vuoristorataa. Mutta se, että löytää jokaisesta päivästä jotain kaunista, on hyvä taito olla. Se auttaa jaksamaan läpi rankemmankin ajanjakson. Rentouttavaa joulukuuta teidän poppoolle.: )

SaraMama
128/111 | 

Ihanaa, että saat seuraavat viikkot tosiaan pitää vapaapäivät itselläsi. on se vain niin, että vaikka zumban ohjaus varmasti on vaikka kuinka kivaa, ei se vapaa tunnu vapaalta jos on vähäisintäkään velvoitetta.

ihana myös, että saat 'tunnustusta' jaksamisestasi tuollaisella ihanalla tavalla :) ja tuo huivi on aivan ihana. nyt vain rentouttavaa joulunaikaa sinne <3

Hus nummer nio
129/111 | 

Ihanaa, että uskallat noin avoimesti kirjoittaa elämästä! Ja laitoit kyllä minunkin ajatukseni liikkeelle, sillä niinhän se on, että elämän pitää tuntua joltakin.

Paljon voimia ja positiivista energiaa!

Kati
131/111 | 

Heips,

Aivan ihana yllätys tuollainen tunnustus ja vielä hemmottelulahjakin mukana, kyllä tuollaisesta saa voimia arkeen pitkäksi eikun TODELLA pitkäksi aikaa!

Juu elämä on ihan kivaa tälläisenään, välillä on helppoa ja toisinaan vielä helpompaa;)) Ei todellakaan taida olla tarkoistus, että aina on kaikki niiiiiiin ihkuu ja fantastista, vaan mukaan kuuluu vähän huonompiakin hetkiä. Eihän me muuten osattais nauttia mistään... Ihmetyttää välillä nykyihmisten täydellisen onnen tavoittelu, aika utopistinen ajatus...

Mukavaa viikon jatkoa!
ps.Vesisade vaihtunut räntään;)

Sirja
132/111 | 

Voi miten kiva postaus! Pisti hymyilyttämään hyvä mieli, kaikesta huolimatta :)

Annika
133/111 | 

Ihana postaus, elämän raskaus on niin suhteellista. Enemmänkin olen ajatellut että asiat tulee vastaan sellaisina kuin tulee ja oma asenne ratkaisee! Monta kertaa ne raskaat ajat ja päivät saa arvostaman arkea. Sen pieniä helmiä, auringon paistetta kylmässä syksyssä, tai ensimmäistä lumista aamua. Takkatulta tai vapaata päivää perheen kanssa. On iso siunaus että voi nauttia arjesta, ja saa vielä jakaa sen jonkun kanssa!

Fashiomama
135/111 | 

Ihana kirjoitus! Olen niin samaa mieltä tuon 'Mut jotenkin en vaan usko et se on tarkoituskaan. Et kaikki ois helppoa. Ettei elämä tuntuisi miltään.'
kanssa! :)

Marita
136/111 | 

Taas herättelit ajatuksia. Niinhän se on, että elämän ei pidä aina olla ruusuilla tanssimista. Eihän se ole elämää. Miten osata nauttia hyvistä päivistä, jos ei ole kodkaan käynyt laakson pohjalla? Ihana asenne sinulla! Ja ihana mies :)

Riina
137/111 | 

Ihana postaus. :) Niinhän se on, ei se elämä ja arki ole aina ruusuilla tanssimista ole. Mukavaa viikkoa ja hyvää Joulun odotusta sinne! :)

Bisquits
138/111 | 

Rankka syksy on ollut täälläkin, niin monella tavalla. Jotenkin helpottaa kuulla, etten ole ainoa, jolla on ollut vastoinkäymisiä tänä syksynä. Suunta on kumminkin vain ylöspäin! :-)

AnnaW
139/111 | 

Luulen ymmärtäväni mistä kirjoitat. "Luulen" sen vuoksi, että kaikkien elämä on niin yksilöllistä ja sen kokeminen myös sen mukaista. Meilläkin on menossa rankka syksy, terveys koetuksella ja aikaisemmin itsestäänselvät asiat vaakalaudalla. Ei se mitään... niillä mennään mitä on ja yritetään saada siitä kaikki ilo irti. Niin kuin sanotkin, kyllä elämän kuuluu tuntua, ei sitä muuten tajua elävänsä!

Iloa ja muitakin elämän tuntemuksia toivottaen, Ihanaa Joulun odotusta teille:)

Tilda
140/111 | 

Oijoi miten kiva ja ihana lahja!!
Tuon vuoksi on varmasti suupielet korvissa pitkään!
Eilen sain omalta mieheltäni flunssaan "helpotusviestin" matkoilta; " suukkoja ja haleja! olet aina mielessä ja sydämmessä!"
Ihania noi miehet!
Terkkuja sinne täältä tuulisesta suomesta!
Tilda

Titta
141/111 | 

Hei!
Luen blogiasi jo pidemman aikaa ja tama on ensi kerta kun kommentoin..
Aivan ihana postaus. Tuo kuvailemasi 'elamasta tehdaan niin helppoa ettei elama tuntusi miltaan' kolahti oikein kunnolla, tuli oikein Oprah 'aha-moment' :-D
Tama sinun blogi aina piristaa ja motivoi, kuten Madicken tuossa edella sanoo; olet ihana ilonpilkahdus!
Lammin tervehdys Amsterdamista :-)

Madicken
142/111 | 

Pitkä marraskuu ja pitkä bloginkommentoimistauko. Täällä taas :)!

Itse tunnen vanhentuneeni viimeisen vuoden aikana viisi vuotta. Syystä ja toisesta.

Ihaninta tsemppiä on tulla kotiin omien luo, ja saada bonuksena kaikki ne ihanat ihmiset ympärillä turvaverkostossa. Loppujen lopuks, väsystä ja vastoinkäymisistä huolimatta, olen yksi onnekkaiden joukossa.

Jaksamista ja joulunodotusta sinne, olet ihana ilonpilkahdus, kiitti!

Heinis
143/111 | 

Voi että, ihana mies!!<3 :) Kyllä ne läheiset vaan on elämän suola. Miunkin mieheni yllätti eilen - sain nimpparilahjaksi kimpun oransseja ruusuja ja raaputusarvan. Suloinen ylläri! Raaputettiin arpa sitten yhdessä kainalokkain sohvalla, voitin euron :]
Hienoa myös, että teit tuon ratkaisun ja jätit aamutunnit pois! Ehkä vaikka keväämmällä niitä taas jaksaisikin. Aikaa itselle = parempi ihminen myös läheisille!

Blues Saxophone lessons
144/111 | 

Heya i am for the first time here. I came across this board and I to find It truly useful & it helped me out much. I'm hoping to offer something again and aid others such as you helped me.

kalastajanvaimo
145/111 | 

Voi ei ehkä mullakin on ollut 30 kriisi ;D Hjeeelp... en myönnä hehe. Tsemppiä meille kolmikymppisille :))) Eläma se vain paranee tästä :D

kalastajanvaimo
147/111 | 

Näin on, saahan naistäkin puhua. Vaikka yritän toki pitää sellasen optimistisen asenteen ettei ihan valitukseksi mene ;)

kalastajanvaimo
148/111 | 

Kiitos Sini <3 Kiva että jätit kommentin, oli tosiTOSI mieltälämmittävä :))

kalastajanvaimo
150/111 | 

Voi ei......
Tsemppia jalan kanssa, I feel you....
Kiitos inspiroivasta kommentista <3

kalastajanvaimo
151/111 | 

Joo tätä kysellään, mut saa kysyä! Eihän sitä nyt hullukaan pysty vanhoista kommenteista etsiä! :) Photoscape, sen saa ladattua netista, paitsi macilla ei toimi... :(

kalastajanvaimo
153/111 | 

Totta vie valitus on usein aika turhaa ja vie vaan energiaa entisestään. Kannattaa mieluummin karsia niitä valituksen aiheita :))
Tosi kiva kommentti, kiitos tästä!

kalastajanvaimo
154/111 | 

Ihana sullakin :D
Aikaa täytyy tosiaan olla -ja joskus ratkaiseva saattaa olla ihan yksi pikkuinen aamutreeni....

kalastajanvaimo
155/111 | 

Joo se oli ilahduttava yllätys, todella. Ja joulu alkaa lähestymään, nyt vain nautitaan :))

kalastajanvaimo
158/111 | 

Voi ei ;) Joo toi voi olla vähän hölmösti sanottu... jos kyseessä on "valinta", jolle ei oikein voi mitään. Tottakai vaikkapa töissäkayminen on joskus rankkaa ja siitä tekee mieli valittaa, mutta eipä sitä aina voi valita... :/ Liian helppo sanoa.

kalastajanvaimo
159/111 | 

Joo ja tää mun hieroja vielä paineli ihan kunnolla -mulla oli kuulemma niin jäykkiä stressilihaksia :S Se oli niin mahtavaa!!

kalastajanvaimo
160/111 | 

Joo niin on, tää on vanha suljettu autotie, alkoi käydä vissiin kapeaksi autoille :))

kalastajanvaimo
163/111 | 

Kyllä joskus tarvii olla pikkasen rankempaa -ilman että elama silti ois mitenkään kamalan syvältä. Se vaan on otettava vastaan... Huoh ;)
Samoin sinne!

kalastajanvaimo
164/111 | 

Oh... kuulostaapa hyvälle. Hienoa, että miehet tosiaan ymmärtävät...

kalastajanvaimo
165/111 | 

No en varmaan uskokaan ;) Ihan uskomatonta kuulla että voin ilahduttaa noin paljon. Arvostan kovasti.

kalastajanvaimo
168/111 | 

Hih, kiitti Reetta! Joo kyllä mietin näitä vapaita, mutta tälla hetkellä mikään ei oo vapaita aamuja tärkeämpää ;D

kalastajanvaimo
169/111 | 

Kiitos ihanasta kommentista Ellis, tällaset tosiaan lämmittää mun mieltä todella paljon, saa mun päiväni paremmiksi :)

kalastajanvaimo
171/111 | 

"Kiva" kuulla tosiaan että on muitakin... hyvin sanottu tuo kauneuden näkemisen taito, se ihan varmasti auttaa jaksamaan. Lämpimiä ajatuksia ja parempaa talvea <3

kalastajanvaimo
172/111 | 

Kiitti! Joo ohjaaminen kivaa ja antoisaa jne, mutta työtä sekin on ja etenkin maanantaiaamuna klo 08 ;)

kalastajanvaimo
175/111 | 

Parastahan siinä tietenkin oli ajatus... no joo mut ei hierontakaan paha :P
Nykyään tavoitellaan monia kummallisia asioita ja usein juuri täydellisyyttä... :/

kalastajanvaimo
177/111 | 

Katsoin vähän aikaa sitten dokumentin, jossa amerikkalaisia tuli Norjaan realityleirille... jee... ;) Mut siis siinä yksi sanoi, että se haluaa jäädä tänne pysyvästi, koska täällä ei kaikki oo niin täydellistä. Aina ei saa kaupasta just sitä laatua mitä haluais jne. Et tällasia karuja elämän realityjä niille tuli vastaan, mut siis ajatuksena ihan varteenotettava...

kalastajanvaimo
181/111 | 

Kiitos Riina... Ei ole ei... täytyy vaan silti yrittää keskittyä niihin hyviin asioihin :)

kalastajanvaimo
182/111 | 

<3 Kiva kuulla myös näin päin. Helpottaa tosiaan kuulla ettei ole ainoa...

kalastajanvaimo
183/111 | 

Ihan oikeaan osuit :) Sitä juuri tarkoitin... Hyvää, helpompaa joulun odotusta teille myös.

Sini
185/111 | 

En ole aiemmin kommentoinut mutta nyt tuli tunne että täytyy. Siskon kautta eksyin blogiisi noin puoli vuotta sitten. Ensiksikin; ihana asenneblogi mahtavilla kuvilla! Blogisi tuo iloa, antaa lukijoilleen(varmaan muillekin) muutakin kuin pelkkää pintaa. Ihanansävyinen kotinne sisustus on inspiroinut muakin,lapset on suloisia ja tyylisi(niin sisustuksessa kuin vaatetuksessa) yksinkertaisesti great!

Ja hienoa että helpottaa. Annetaan elämän jättää jälkiä, kasvetaan sen mukana. Ihanaa joulunaikaa sinne!Ja kiitos, tästäkin postauksesta.

Sari
186/111 | 

Mä täytin syksyllä 30 ja en ole koskaan "uskonut" 30kriisiin enkä todellakaan uskonut kokevani sitä itse! Mutta tää syksy on tuntunu tosi pimeeltä, sateiselta (ja sitähän tää on ollu!) ja ei ole jotenkin jaksanut samalla tavalla kuin ennen. En todellakaan ole vanhentunut älyttömästi, mutta tajusin, että kaiken rankkuuden takana on vaan toi, että olen saavuttanut 30v kriisin.

Elän elämäni ihan tyytyväisenä näin. Tunteellisesti. Joten samoilla fiiliksillä täälläkin. :)

Joskus mennään näin, joskus toisinpäin ;)

Aurinkoa ?

samis
187/111 | 

Munkin pitäisi uskaltautua tuollaiseen kuumakivihoitoon, ystäväni kehui sitä todella rentouttavaksi. On kuulemma ihanan rento ja raukea fiilis vielä pitkään se jälkeen. Tiedä sitten, vaikuttaako samoin kaikkiin hoidettaviin...:)

Minusta kaikkein hienoimmalta tekstissäsi kuulosti se, että sä tiedostat ja tunnustat omat rajasi. Viimeistään silloin kun nuo rajat alkavat nitistä ja natista liitoksissaan, on hyvä höllätä tahtia. Ja niinhän sä juuri teitkin. Vapaapäivät ovat jees! :D

Sweet Home Lystimäki
189/111 | 

Joku (ei niin viisas) just sanoi, et "mitä ihmiset valittaa, se oli sun oma valinta." Oon niin eri mieltä! Kaikestahan voi sanoa noin. Oli sun valinta hankkia vaikka lapset, mut saa kait sitä joskus niistäkin olla väsynyt..ja vähän valittaa. Mä ainaskin.

Tsemppiä teidän jouluun! Ja arkeen vielä ennen sitä =)

iukku
190/111 | 

Ihana kirjoitus ja laittoi myös minut ajattelemaan. Tämä syksy on ollut myös mulle rankka, mutta nyt tuntuu onneksi jo paremmalta. Ja yritän nauttia hetkestä, enkä aina vaan murehtia tulevaa.

Teidän koti on niin kaunis ja lämmin <3

Syystyttö
192/111 | 

Nautinnollista joulukuuta! Juuri tämmöiset pikku yllätykset rakkailta saa ja auttaa jaksamaan, kun tuntuu, että liikaa asioita kasaantuu kerralla päälle. Nyt vaan joulufiiliksiin. Pienten lasten kanssa jouluaika on aivan ihanaa - nauti siitä. Ihania fiiliskuvia, silmä lepää ja pääse itsekin hyvään tunnelmaan.

Mirka
193/111 | 

Joskus pitää käydä pohjalla ja kokea rankkojakin asioita, jotta osaa taas arvostaa niitä arkisia asioita. onpahan kontrastia elämässä.. :) Arki tulee helposti niin itsestään selväksi.
Ihana lahja, kelpais mullekkin..

Outi-Maria
194/111 | 

Huomaavainen mies sinulla. Ne on niitä arjen pieniä iloja, äidin omaa luksusta. Ja rauhallista joulun aikaa & ilmassa on ripaus taikaa.

Eeva
195/111 | 

Ihanaa, kun helpottaa! Ja musta oli ihan hyvä, että välillä kirjoitat myös tälläisistä tuntemuksista. Vaikka tietysti blogisi positiivinen asenne on mahtava juttu, niin väsymyksestäkin puhuminen on ihan ok välillä. Onhan se hyvä valaista (varsinkin nuoria) lukijoitasi ettei lasten kanssa ole vain kivaa ja ihanaa ja leppoisaa ulkoilua ja söpöjä valokuvia. Kaikki lapselliset toki tietää, että tämä on vain yksi puoli vanhemmuudessa, ja lasten kanssa oleminen on myös rankkaa. On valvomisia, sairasteluja, kiukutteluja, itkua jne. Kaikilla.
Mukavaa joulun odotusta!

kentucky biker fest
196/111 | 

magnificent points altogether, you simply gained a brand new reader. What would you suggest in regards to your post that you made a few days ago? Any positive?

focus
197/111 | 

Excellent post. I was checking constantly this blog and I'm impressed! Extremely helpful information specially the last part :) I care for such info much. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and good luck.

Bernie Galante
198/111 | 

I am very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that's at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

Qardoo please
200/111 | 

You might discover effective specific development of any L . a . Weight loss program and each and every you are really crucial. To begin with level is an natural misplacing during the too considerably weight. lose belly fat

holidays
201/111 | 

It?s really a cool and helpful piece of information. I?m satisfied that you shared this helpful info with us. Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.

holy cow
202/111 | 

It is really a great and helpful piece of information. I?m glad that you shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

BestGolfRangeFinderReviews.org
203/111 | 

I am continually browsing online for tips that can assist me. Thank you!

offshore oil drilling jobs
204/111 | 

Hi there! Would you mind if I share your blog with my zynga group? There's a lot of people that I think would really enjoy your content. Please let me know. Thank you

swag clothing
205/111 | 

great issues altogether, you just gained a logo new reader. What would you recommend about your submit that you just made a few days in the past? Any certain?

Big Sean Quotes
206/111 | 

You made a few fine points there. I did a search on the subject and found most folks will agree with your blog.

puls stacja
208/111 | 

I will immediately grab your rss feed as I can not find your email subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Kindly let me know in order that I could subscribe. Thanks.

nootropic
209/111 | 

I like your helpful blog. good contribution. I hope you produce many. I will carry on watching

baju batik
210/111 | 

Howdy would you mind sharing which blog platform you're working with? I'm looking to start my own blog soon but I'm having a difficult time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I'm looking for something completely unique. P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!

Wilmer Karas
211/111 | 

But a smiling visitor here to share the love (:, btw outstanding pattern. "He profits most who serves best." by Arthur F. Sheldon.

air conditioners installation
212/111 | 

Wohh exactly what I was searching for, regards for putting up.

car accessories
214/111 | 

Aw, this was a really nice post. In thought I wish to put in writing like this additionally ? taking time and precise effort to make an excellent article? however what can I say? I procrastinate alot and by no means seem to get one thing done.

hid
215/111 | 

Hey! Quick question that's totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My blog looks weird when browsing from my iphone4. I'm trying to find a theme or plugin that might be able to correct this issue. If you have any recommendations, please share. Thanks!

Arnold California Real Estate
216/111 | 

Awesome ... simply awesome. Way to pass onto us all something that we might not have ever known about. At least I just discovered something new. Thank You!

amateur transen
217/111 | 

Good web site. On your blogs extremely interest and i will tell a buddies.

make a guy last longer
219/111 | 

Your weblog is extremely good. Appreciate it greatly for delivering lots of very useful related information.

dentist gold coast
220/111 | 

There is clearly a good deal to know about this. I believe you created various very good points in capabilities also.

Gino Steenwyk
221/111 | 

Hi! My wife and I frequently publish guest posts for other blog site owners to help increase publicity to our work, as well as provide superb articles to weblog owners. It's a win win situation! If you happen to be interested feel free to contact me at: Landis@gekk.edu so we may talk further. Kudos!

Free Report Best 5 Free Traffi...
222/111 | 

I havenâ??t checked in here for some time because I thought it was acquiring boring, but the last few posts are genuinely excellent quality so I guess Iâ??ll add you back to my day-to-day bloglist. You deserve it my friend. insurance guides

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011