Arvontaa pukkaa :)

Hei ystävät! Tähän postaukseen kommentoimalla -käyttehän myös tykkäämässä Jurliquen Facebook -sivuja- olette mukana ihanassa ystävänpäivä arvonnassa. Arvon nimittäin kahdelle kommentin jättäneelle palkinnot, joista toinen on tsatsadadaa:

Jurlique Hydrating Rose Facial -kasvohoito Sellon Eve Spassa.

Ja toinen onnekas voittaja saa:

Jurlique Rose Moisture Plus -tuotepaketin.

Eikö vain kelpaisikin? :)) Aivan ihania, laadukkaita Jurlique -juttuja, joihin voitte tututstua lisää vaikkapa täällä. Arvon onnekkaat voittajat heti tässä ystävänpäivän iltana, joten pitäkäähän kiirettä osallistumisen kanssa; kertokaa vaikka miten Te vietätte ystavänpäivää. Tai huomioitteko ketään mitenkään erityisesti. Kertokaa jotain :)

Ja hei nyt jos joku on vielä ilman lahjaa kullalle tai jollekulle muulle tärkeälle, niin nyt voitte vielä askarrella kortin vaikkapa työpaikalla ja sit kukkakaupan kautta kotiin. Paaljon kivempi koti-ilta taattu :))

Mun simppelein ja paras viime hetken kortti -idea, pus:

Kommentit (257)

Vierailija

Ystävänpäivä menee kotona nukkuessa yövuorojen välissä. Joten toivottavasti pääsen viettämään ystävänpäivää jälkikäteen itseä hemmottelemalla (vai saako ystävänpäivänä ajatella näin itsekkäästi?!). :) Omien ystävien kohdalla pyrin pitämään mielessä ajattelutavan, että joka päivä on ystävänpäivä. <3

Vierailija

Ystävänpäivänä mieheni, lapseni ja läheisin työkaverini saavat pienet lahjat minulta. Muutama ystävä, sisko ja äiti saavat kortin.

Haluan olla mukana ystävänpäivän tuotepaketin arvonnassa.

 

Mukavaa ystävänpäivää!

 

T.Mina

Vierailija

Ystävänpäivän ilta menee vanhimman tyttären soittokamojen roudaamisessa Itärajan pintaan. Siellä on -kuinka ollakaan- Ystävänpäivän konsertti. Ystävänpäivän toivotukset paremman puoliskon kanssa on jo hoidettu aamiaispöydässä. Ja kortteja postitettu hyvissä ajoin. Mutta olen unohtanut pikkusiskoni huomioimisen! Täytyy nyt muistaa paremmin ensi viikolla, kun hänen syntymäpäivänsä lähestyy sopivasti. Osallistun arvontaan. -Markki

Vierailija

Ihanaa ystävänpäivää :). Meillä on perinteenä lähteä ystävänpäivänä kavereiden kanssa ulos syömään. Ja niin tehdään tänäänkin :).- Marju

Vierailija

Minä muistan muutamaa ystävää pienellä lahjalla, usein itsetehdyllä ja ihan pienellä vain. Se on vain se ihana ajatus. Joskus on käyty ystävän kanssa leivoskahveilla ystävänpäivän kunniaksi. Kotona usein leivon jotain hyvää iltakahville, ja se on vähän kuin "ystävänpäivälahja" miehelle ja lapsille. Mies muistaa usein ystävänpäivänä kukilla (toivottavasti tänäänkin, hih!) Aurinkoista ystävänpäivää! Ja arvonnassa siis mukana.

Vierailija

Tämä ystävänpäivä menee töiden, pakkailun ja matkustamisen merkeissä. Ystäviä muistan tekstiviestein ja Facebookin kautta. Perhe saa aamulla ystävänpäivähalaukset :). 

Ja onpas mukavat palkinnot tässä arvonnassa, mukana siis. 

Suvi

Vierailija

Hyvää Ystävänpäivää:)

Muistan läheisiä korteilla,ja perheenjäseniä hemmottelen jollain ihanalla leivoksella tai kakulla. Muutoin ihan tavallinen päivä,varsinkin nyt kun sattuu arkipäivälle.

T.Metallimiehenvaimo

Vierailija

Tämä ystävänpäivä menee ihanan ystävän baby showereilla, jos vaan juhlakalu pysyy vielä yhtenä kappaleena iltaan asti. :)

-Lotta

P.S. Jos arvonnassa sattuisi tuuri käymään, niin tuotepaketti olis kiva. Täältä Savosta kun ei tule hyvinkään usein tuonne pääkirkolle lähettyä.

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää, vaikka en pidäkään tästä vesitetystä versioista, tahdon ruusuja ja samppanjaa ja timantteja rakkaalta. Onneksi kaikkea tuota luvassa! Siltikin, hemmottelu ois aina paikallaan!

 

HannaHoo

Vierailija

Ystäviä keitä en näe olen muistanut ajatuksella valituilla korteilla (yleensä jotain muuta kuin ne perinteiset ystiskorit) ja ne muutamat ihanat keitä pääsen treffaamaan + kivat työkaverit saavat herkutella tummasuklaa cookieseilla. Ruskeaan paperipussiin paketoitu ja päälle mintunvärisiä pahvisydämiä ja vaalea nauha koristeeksi.

Avopuolisoa ajattelin hemmotella jollain uudella hyvällä reseptillä illalla, taitaapi olla avokadopasta kun sitä hän ei ole vielä maistanutkaan :)

Lora

Vierailija

Ehdin tänä vuonna lähettää vain yhden kortin, ja iltakin menee ihan muissa jutuissa kuin rakkaiden ihmisen kanssa. Täytyy panostaa ystäviin hieman enemmän sitten vuoden muina päivinä!

Vierailija

Arvonnassa mukana :)

Ystävänpäivää meillä vietetäään ihanan arkisesti kotioloissa. Miehen kanssa illalla ehkä vähän herkkuja ja leffaa, lasten kanssa odotetaan, josko kortteja tulisi, mutta muuten nautitaan ja ollaan kiitollisia ihan normaalista arjesta :)

Vierailija

Minä vietän tällä kertaa päivän yksin muun perheen ollessa poissa. Mutta nautin sitten päivän opiskelujen jälkeen edes hyvästä ruoasta, vaikkakin yksin :)

Mukana arvonnassa

-Heidi

Vierailija

Heippa,

ystävänpäivää vietetään ihan vaan kotosalla kullan kainalossa..säästin myös pari muhkeaa laskiaispullaa tälle päivälle! :) Ajattelin myös tehdä miehellä pienen kortin pojan kanssa <3

Melko ihana arvonta..toivottavasti onni osuu kohdalle :)

terkuin Heidi

Vierailija

ystävänpäivää vietetään kakkukahvien merkeissä ihanassa kahvilassa :) muita ystäviä muistan viestillä tai soitolla.

osallistun myös arvontaan.

ninni

Vierailija

Hei

 

meillä ei ystävänpäivää vietetään juuri lainkaan. Kummilapsille laitoin kortit ja lasten kanssa leivottiin, mutta siinä se...

Vierailija

Ihanat palkinnot!

Tein muutamalle lähimmälle ystävälle ja työkaverille kortit. Osan niistä vei posti perille vaaleanpunaisissa kuorissa, tietenkin. :)

Poikkeuksellisesti vietämme miehen kanssa tämän vuoden ystävänpäivän illan Kööpenhaminassa samalla vuosihääpäivää viettäen.

Terkuin, Minna-Leena

Vierailija

Meillä koko perhe sairastaa... Taitaa tulla lääkärireissu. Voitto piristäisi.

Hyvää Ystävänpäivää!

minttu

Vierailija

Leivoin eilen ison täytekakun ja odotan illaksi vieraita :)

Aamun projektina on miten saisin ilmapallo-tervehdyksen toimitettua ystävälleni joka on eilen leikattu ja makaa sairaalassa huonossa kunnossa, haasteena että välillämme on 300 km :(

Osallistun kilpailuun :)

Hyvää Ystävänpäivää !

-M-

Vierailija

Minä leivon töihin aina työkavereille ja tytär, mies, äitini sekä meidän kaksi kissaa saavat pienet yllätykset :)

Vierailija

Ystävät saavat kännykkään viestin. Kortteja en ole tehnyt moniin vuosiin..

Mukana arvonnassa

- Liina -

Vierailija

Hyvää Ystävänpäivää!

Päivä menee jännittäessä keneltä tulee kortti postissa ja ilta remontoidessa uutta kotia :-)

Mina

Vierailija

Kokoonnumme yhdessä lasten a heidän vanhempiensa kanssa viettämään iloista puistoiltaa ulkona talvisessa säässä ihanien ystävien kanssa :) ei sen parempaa tapaa olekaan viettää ystävänpäivää. Mukana arvonnassa.

Vierailija

aamun vietän yksin kotona kouluhommien parissa ja illaksi töihin. avopuoliso lupasi illaksi jotain pientä yllätystä, katsotaan mitä saan. meidän vuosipäivämme on lähellä, joten olen järjestänyt meille yllätyksen viikonlopuksi hotellireissun muodossa. Hyvää Ystävänpäivää sinulle : )

Vierailija

Ihanat palkinnot!

Tänä vuonna en laittanut Ystävänpäiväkortteja, tosin yhtä hyvää ystäväpariskuntaa muistin pienellä lahjalla. Omalle rakkaalle tietty jotain pientä kivaa pitäisi keksiä tässä työpäivän aikana :)

Vierailija

Ihana kortti, osaisinpa askarrella...tai kai sitä osaisi jos vaan asiaan ryhtyisi:) Itse muistan ystäviäni tänään hymyllä :)

Mahtava palkinto, voitto tulisi tarpeeseen!

Vierailija

No, kotona asun vain minä, yksinäinen kun olen, mutta voisihan sitä muistaa jotain ystävää.

Tuollainen kasvohoito olisi kyllä mukava testata, joten tavoittelen arvonnassa erityisesti sitä!

Vierailija

Muistan ystävieni miettimällä heitä sydämellä ja lämmöllä. Ystävyys on ehkä tärkeimpiä asioita maailmassa... 

Luksustuotteet ovat aina tarpeen!

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää!

Ystäville lähetän terveiset ja kotona rakkaan kanssa kokataan tänään jotain hyvää ja voisin lahjoa häntä vaikka hieronnalla :)

Ihanat palkinnot sulla arvonnassa!

 

Emmi M.

Vierailija

Ystävänpäivä ilta menee miehen kanssa molemmilla työkiireiden parissa, mutta aamu aloitettiin tuoreilla vasta paistetuilla sämpylöillä ja pöydässä koristi ihanat tulppanit! Pieniä arjeniloja, ei se sen enempää tarvitse :)

Vierailija

Jokapäivä on ystävien ja lähimmäisten päivä! Se vatii vain ystävällisen hymyn, avunannon tai tervehdyksen. Tänä ystävänpäivänä ilahdutetaan naapurin yksinäistä mummoa!

Vierailija

Olen arvonnassa mukana, toisi kovasti piristystä tänne sairastupaan. Minäkin olen kovan flunssan kourissa jo kolmatta päivää. T. Sanna K.

Vierailija

Mies on työreissussa näin ystävänpäivänä, mutta oli ostanut mulle etukäteen tulppaaneja :-). Eli tyttären kanssa vietetään ystävänpäivää kahdestaan. Mukavaa se on niinkin vaikka tyttö aamulla totesikin, että ei ethän sä ole mun ystävä vaan äiti ;-)

Vierailija

Tän vuoden ystävänpäivä oli täysin unohduksissa, ennekuin postiluukusta tipahtavat kortit siitä muistutti. Ja mä kun yleensä olen se, joka muistaa ystävänpäivän. Ehkä jos tänään keksisin jotain pientä ja laittaisin postiin. Päivän myöhässä mutta ajatushan se tärkein on. :)

Tämä ystävänpäivä menee muuten Wanhojen tanssien parissa. Tai oikeastaan meikkaajan ja valokuvaajan roolissa. Ja jos illan päätteeksi hemmottelisi vähän itseäkin ja nauttisi lasillisen hyvää valkoviiniä.

Mukavaa ystävänpäivää kaikille!

Vierailija

Aamulla odotti yöpöydällä ihana yllätys: kortti ja pussillinen suklaasydämiä <3 Aikas romanttista <3

Kiva arvonta, tuotepaketti ois ihana saada :)

-Nennuli-

Vierailija

Ihanaa ystävänpäivää kaikille! Ja tietty mukana arvonnassakin, oon kokeillut käsivoidetta ja oli NIIN hyvä!

Vierailija

Ystävänpäivänä lähetän läheisille kortteja, tänä vuonna postin mukana myös pieniä yllätyksiä!

Illaksi jotain herkkua perheen kesken.

Ihanainen arvonta, ihoni kaipaisi niin pientä hellimistä :)

~H~ 

Vierailija

Me meinataan herkutella kahden pienen tyttöni kanssa ainakin suklaasydämiä ja puoliltapäivin käydään ihastelemassa penkkarikulkuetta. Illalla kun mies palaa töistä, tehdään yhdessä hyvää ruokaa. Voi miten kelpaisikin arpaonnen osua kohdalle tällä kertaa :)

Vierailija

Aurinkoista Huomenta.
 San Valentine .. tuoreita mansikoita, cavaa ja ihana mies joka kiepauttaa kainaloonsa. Eipa sita juuri muuta kaipaakaan.

Lamminta Ystavanpaivaa !!!

 

Vierailija

Ystävänpäivänä soitan ystävilleni. Kortteja en tänä vuonna lähettänyt. Nyt sairastellaan kotona... Haluan osallistua arvontaan. -Johanna L.

Vierailija

Vietän ystävänpäivästä osan koulussa, jossa meillä on perinteisesti halipäivä! Ystäviä ja muita läheisiä muistan ystävänpäivätoivotuksella :) Ihana tuo sun piirtämä kortti, mikä idea!

Vierailija

kiitos piristävästä ja kivasta blogista!! Hemmottelua raksa mamman arkeen ois paikallaan... (:

 

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää myös sinne!

 

Päivä menee vällyjen välissä, ja huomioin lähimpiäni lähinnä pysyttelemällä ihan omissa oloissani - tai no, näiden pöpöjen seurassa - ettei vaan halien mukana lähtis tauti tarttumaan muillekin. Korteilla on mua piristetty, ja itsekin AJATTELIN muutamia muistaa laittamalla hauskoja valokuvia postin mukana...noh, tuossa ne kuoret kuvineen odottaa, että potilas jaksaisi niitä lähteä viemään postilaatikkoon. Onneksi ystävänpäivä on joka päivä!

Vierailija

Tänä vuonna en vietä ystävänpäivää mitenkään. Päivä vierähtää töissä ja mies on työmatkalla. Kotiin päästyä nukun päiväunet ja laitan ruokaa. Katson hieman telkkaria ja sitten nukkumaan, että jaksaa taas huomenna töihin.

Osallistun mielelläni vain tuotepaketin arvontaan, kun asun kovin kaukana tuolta isolta kirkolta, niin ei siellä juuri koskaan tule käytyä.

Vierailija

Yllätän kummipoikani, hän täytti juuri kaksi vuotta<3

Väsynyt äiti kaipaa piristystä ihanista kauneustuotteista!

-Heidi

 

Vierailija

Vietän ystävänpäiväni pääosin 1-vuotiaan poikani kanssa (maailman parhaassa seurassa siis) ja illalla kasataan muukin perhe autoon ja suunnataan mummolaan :) Ja mukana arvonnassa! Hyvää ystävänpäivää kaikille!! 

Vierailija

Tänä vuonna vietän ystävänpäivää harmikseni aivan yksin kotona.. voitto siis piristäisi varmasti :)

Vierailija

Kortit on askarreltu ystäville, muutama pieni muistaminenkin hankittu. Illalla vietetään Ystävien kera yhteinen kahvihetki ja ammennetaan ystävyysenergiaa, sillä jaksaa päivästä toiseen :) Sytämmiä kaikkien ystävänpäivään <3 

Vierailija

Hei, hyvää ystävänpäivää! Lähetin muutamalle aivan erityiselle ystävälle perinteiset postikortit ja illalla kivaan ravintolaan syömään :) Ihanat palkinnot arvonnassa, mukana ollaan!

Vierailija

Ystävänpäivä menee töissä lasten parissa varmaankin askarrellen ystävänpäiväkortteja yms ja illalla sitten hyvän ruuan laittoa kotona :)

Ihanaa ystävänpäivää sinulle!

T:Mmarika

Vierailija

Ystävänpäivää vietän ensin töissä ja illalla kotona. Vieraaksi illalla saapuu ihana ystäväni kahden lapsensa kanssa. Saa omakin lapsi ystävänsä kotiin leikkikaveriksi. Kaupasta ajattelin jotkut ihanat herkut napata mukaan tarjottavaksi! t. EevaK

Vierailija

Kerrankin on mies kotona ystävänpäivänä, joten koko perheen yhteistä vapaapäivää vietellen menee tämä päivä :) Parhaalle ystävälle vietiin pieni lahja.

-Anna

Vierailija

Ollaan oltu miehen kanssa yhdessä 6 vuotta. Etäsuhde ollut koko ajan, vaatinut aivan älyttömästi hermoja ja sitkeyttä pitää se kasassa. Välillä on ollut off-kausia, mutta yhteen on palattu. Tänään laitoin hänelle viestin jossa luki näin: "Edelleen perhosia vatsassa kun sinua ajattelen. Olet rakas. Hyvää ystävänpäivää!" Ystäviä muistin korteilla ja Fb-viesteillä.

Vierailija

Kultani ja tyttäremme kanssa meinataan syödä ulkona tänään, ihan kauppareissun yhteydessä :)

Vierailija

Ihana arvonta, mukana ehdottomasti! Mennään tänään hyvän ystävän kanssa syömään ja elokuviin :)

Vierailija

Olen nyt viidettä päivää sairaana kotona, ei tietoakaan, että pääsisin sängyn pohjalta ylös, joten aika surkea ystävänpäivä tulossa:( No mieheltä saan tietenkin parhaan lahjan, kun hän hoitaa minua: tuo lämmintä mehua ja lehtiä sekä tekee ruokaa :) Yleensä tapaan ystäviä ja teen heidän kanssaan jotain pientä kivaa, kuten käydään elokuvissa tai kahvilla. pidän myös kynsitaiteen tekemisestä ja teen heille manikyyrejä sekä koristelen kynnet ystävänpäiväteemalla. Näin ystäväni saavat jotain itse tekemääni ja muistavat seen seuraavan kuukauden ajan aina käsiään katsomalla!

 

olen kuullut noista Jurliguen tuotteista, olisipa ihana kokeilla jotakin noin luksusta. Itse ostan ihonhoitotuotteeni apteekista, sillä olen tällä hetkellä työtön, eikä moiseen luksukseen ole vara :) tosin, asun vähän liian kaukana käydäkseni tuossa kasvohoidossa, toivottavasti joku yhtä paljon hemmottelua kaipaava voittaa hoidon;) ihanaa ystävänpäivää!<3

Vierailija

No kelpaisi kyllä. Täysin arkinen päivä tällä kertaa, töitä päivällä ja lasten harrastuksia illalla :) t. Johanna

Vierailija

Ystävänpäivää vietetään ihan vain kotona perheen kesken yhdessä aikaa viettäen!:)Ehdottomasti mukana arvonnassa!

Vierailija

Oikein hyvää ystävänpäivää.

Meillä töissä on laitettu jokaiselle oma sydän kaapin oveen ja niihin on saanut kirjoittaa jotain kivaa..<3 

Kiva kuulla, että olet jo paremmassa kunnossa.

Mukana arvonnassa ;)

-satu-

Vierailija

Ihana arvonta, ehdottomasti mukaan. Ystävänpäivänä muistan työkavereita pikku suklaayllärillä :)

Vierailija

Ystävänpäivää vietämme kotona ihan vain perheen kesken yhdessä aikaa viettäen!:) Ehdottomasti mukana arvonnassa!

Vierailija

aion vain yksinkertaisesti halata paljon:)mun ihanaa 5kkpoikaa sekä kahta karvajalkaa joista toinen on mun mies ja toinen nelitassuinen suloisuus.

Vierailija

Ystävänpäivänä lähdetään reissuun sukulaisia tapaamaan!

Mukana arvonnassa!

-Tiina

Vierailija

Eipä sen kummemmin vietetä kuin kotona olleen ja ulkoillen,isännälläkin kun on vapaapäivä kuin tilauksesta :) Ihanaa ystävänpäivää teillekin! 

-rinderella-

Vierailija

Tein perheelle, eli miehelle ja neljälle lapselle kortit aamuksi ja nyt vadelma-valkosuklaakuppikakut odottavat kuorrutusta. Ja sitä että koululaiset saapuvat kotiin :)

-Tii-

Vierailija

Poikani kanssa sairaana, sängyssä maaten vietämme ystävänpäivää eikä ole edes olemassa sitä miesrakasta, jolta voisi vähän silityksiä pyydellä :(

Mutta ei elämä kuitenkaan synkkää ole. Minulla on ihanat lapset ja Ystävät! 

Hemmotteluhetki kyllä kelpaisi.

Hyvää ystävänpäivää kaikille!

Puhis

 

Vierailija

Ystävänpäivänä kokoontuu Neulontakerho! Kokoonnnumme joka viikko, jo parin vuoden ajan ja parannamme maailmaa. Stich & bitch, siis :)

Vierailija

Ooh! Tätytyy sanoa, että kasvohoito tulisi tarpeeseen, en nimittäin ole 27 ikävuoteen mennessä käynyt kertaakaan! Ihanaa ystävänpäivää! -M

Vierailija

Töissä iltaan asti!
Mutta onneks sielläkin ystävät  -meidän koko ihana porukka <3 Halikon apteekissa!

Ja illalla sitten kotona Muru ja lapset <3
-Niina-

Vierailija

Ihanaa ystävänpäivää kaikille ja etenkin blogin ihanalle naiselle! Terkkarina työskentelen ja käyn joka ikinen työpäivä katsomassa mitä ihanaa tänne on ilmestynyt :) .Voin kertoa, että tämä blogi on työpäiväni piristysruiske :) KIITOS siitä <3

Viikonloppuna on työkavereiden kanssa saunailta,sinne olisi ihana hemmottelupaketti onnettaren suosimana todellinen luxus :)

Vierailija

Hyvää ruokaa ja hiihtolenkki, siinä päivän tulevat kohokohdat, aamulla on jo halailtu ja kahvit juotu yhdessä

Vierailija

Mennään miehen kanssa lounaalle, arjen luksusta! :)

Ilta joudutaan viettämään erillään, mutta taidan kaapata työmatkalta kimpun kukkia kotiin mukaan molempien loppuviikkoa ilostuttamaan.

Vierailija

Ihanaa Ystävänpäivää! <3

Ystäviä muistan pääasiassa tekstarein, mukavaa kun on yksi päivä vuodessa omistettu Ystäville, joiden olemassaolo on korvaamatonta :)

 

-Anna

Vierailija

Aloitamme päivän luksusaamiaisella ja vietämme koko päivän perheen kesken.

Ihanaa ystävänpäivää!

Vierailija

En ole aiemmin oikein perustanut ystävänpäivästä, kun ei ole alunperin suomalainen perinne. Kuitenkin parina viime vuonna olen saanut aivan ihanan kortin eräältä ystävältäni ja sydämeni on alkanut sulaa ystävänpäivälle. Ehkä ensi vuonna lähetän jo itsekin kortteja tärkeille ihmisille.
-Line

Vierailija

Ihanaa ystävänpäivää sinne! :) täällä yllättäen loskasää, mutta illalla elokuviin!

 

Vierailija

Perheen kanssa yhdessä vietän ystävänpäivää kera hyvän ruuan! Hyvää ystävänpäivää :)

Vierailija

Me juhlistamme ystävänpäivää menemällä perhepiirissä syömään hyvää ruokaa :)

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää! Minä menen ratsastamaan tyttäreni kanssa sekä sydänleivoksia syödään perheen kanssa <3

Vierailija

Leffailta ystävien kanssa, ajattelin repästä ja ostaa skumppapullon vaikka huomenna onkin töitä! :) Ihanaa ystävänpäivää sinnekin!

--- Miina

Vierailija

Ihanaa ystävänpäivää! Illalla tiedossa rusettiluistelut ystäväporukan kanssa, kulta mukana tietysti:)

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää! Me vietetään kullan kanssa ystävänpäivää syömisen merkeissä:)

Tykätty jurliquesta facebookista ja innolla osallistumassa mukana.ü

Vierailija

Kortit lähetetty rakkaille ystäville, illalla hyvän ystävän kanssa syömään. Ihania tuotteita jaossa, kyllä kelpaisi :-) Hyvää ystävänpäivää!

Vierailija

Ystävänpäivä kuluu vällyjen alla voimia keräten. Ärhäkkä vatsatauti on vienyt voimat. Ystävien lähettämät kortit piristävät kummasti varsinkin tänään.

Vierailija

Ysävänpäivä kuluu toipilaana; tauti se on riepotellut meidänkin perhettämme. Mukaan mahtuu kuitenkin suklaata ja muuta herkkua!

 

Vierailija

Vietän ystävänpäivää parhaan ystäväni, mieheni, kanssa kotona. Olemme molemmat kipeänä. Pitäisi kuulemma kohta pelata pleikalla.... :)

t:Riikka

Vierailija

Odotan Kahvihetkeä viikottaisen ystävän "Me Naisten" seurassa... Kotiäidin iloja :)

* Vanamo *

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää kaikille! Vietän päivän töissä, ja muistan muutamaa läheisintä ystävää

puhelinsoitolla :)

Mukana arvonnassa.

 

Vierailija

Meillä vietetään ystävänpäivää tänä vuonna vesirokon merkeissä (onneksi kyseessä ainoastaan yksi lapsi, kaksi isompaa ovat sen jo sairastelleet). Minä olen ystävänpäivänä yleensä laitellut kavereille ystävänpäiväviestejä ja jos jollakin heistä on ollut poikkeuksellisen rankkaa syystä tai toisesta, olen lähettänyt jonkun pienen yllätysmuistamisen päivää piristämään. Ovat tykänneet kovasti.

Oman perheen parissa emme juurikaan ole viettäneet ystävänpäivää mitenkään erityisesti, meillä kun on miehen kanssa ollut tapana näiden yhteisten 16 vuoden aikana aina silloin tällöin yllättää toinen ihan päivästä riippumatta. Mä rakastan värikkäitä kukkia, niitä on aina kiva saada (toki olen tykännyt myös miehen tuomista koruista, tuoksuista yms.). Miestä puolestaan muistan yleensä jollakin urheiluvermeisiin liittyvällä tavalla, kaksin tehtävällä leffa- ja syömisreissulla tms. Sellaisia pikkujuttuja, opiskelijaperheen budjettiin sopivia. :D

Mä haluaisin osallistua tuohon Jurliquen tuotepaketin arvontaan, kun asustelen ihan muualla kuin pk-seudulla. 

Lämminhenkistä ystävänpäivää ihan kaikille!

Tintti

 

 

Vierailija

Ystävänpäiväterkut! Tänään muistan ystäviä korteilla, viesteillä ja halauksilla :)

Anna

Vierailija

Hei, herkuttelemme perheen kanssa ja ystävien kanssa lähetellään viestejä ja halauksia.

Vierailija

Päivä menee sairastelevaa miestä hoivatessa..! Ostin kukkia molempien iloksi & keitin itselleni kahvit, muuta ei juuri nyt tarvita :)

Vierailija

Ihanaa ystävänpäivää! :) Ja ooh, upeat palkinnot jälleen kerran.

Vai "simppeli" kortti! Meillä on vissiin vähän eri käsitys moisesta :D Itse kun askartelin ne simppelit kortit. Kaunis kortti kyllä. Sääli, että nykyään niin harvat enää lähettävät kortteja.

Vierailija

Syödään kakkua ja pakataan pitkälle matkalle lämpöön! Super sydämellistä ystistä.

 

Vierailija

Hei

Meillä on murun kanssa tapana joka ystävänpäivä istua ruuan päälle alas ja juoda oikein herkkukahvit leivonnaisen kera. Niin myös tänä vuonna :)

ihanaa ystävänpäivää! 

Elina

Vierailija

Ajattelimme leipoa ystävänpäiväpannaria ja kutsua naapurit sitä maistelemaan. Herkku sopii hyvin myös pari vuotiaille lapsukaisillemme :) ..eikä myöskään ole liian työläs työpäivän jälkeen... :D

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää! Päivä sujuu töiden & ystäville viestittelyn merkeissä!

/ Maippi

Vierailija

Mukana arvonnassa! :)

Vietetään ystävänpäivää kotona lasten kanssa leipoen muffinsseja :) 

Vierailija

Hyvää Ystävänpäivää ja kiitos hyvän mielen blogistasi<3

Meillä on yläkoulussa tapana kulkea vaaleanpunaiset sydämet kaulalla ja halauksilla kerätä nimmareita...<3 Päivä siis aloitettu koulussa oppilaitten ja työkavereitten halauksilla, eihän siitä tule kuin hyvä mieli! Erityisesti huomioin tänään niitä oppilaita, jotka halausta eniten tarvitsevat<3

Kotona juomme leivoskahvit töitten jälkeen oman kullan kanssa<3

Vierailija

Tänään normaalia enemmän pusuttelua ja halittelua maailman parhaimpien ystävien eli lapsieni kanssa <3 Yksi parhaimmista ystävistä jo soitti ja pari puhelua vielä soitellaan. Illaksi lettukestit <3

Vierailija

Aion tanaan tehda yllatyksen koko perheelle...Kaikki kaverit tietavat ilman korttiakin olevansa tarkeita mulle:)

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää!

Heräsin aamulla ihanaan yllätykseen, iso punainen ruusupuska odotti pöydällä miehen jo lähdettyä töihin :) Illalla mennään kultsin kanssa kahvittelemaan.. Siinäpä ne tärkeimmät ;) Ystävänpäiväkortit on lähetetty alkuviikosta. Minulle ystävänpäivä on tärkeä päivä, koska en olisi mitään ilman rakkaimpiani..

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Jos valintaan voi vaikuttaa, niin mielellään ottaisin tuotepaketin :)

-Emilia

Vierailija

hyvää ystävänpäivää! ystävänpäiväni menee vanhojen tansseja tanssahdellessa, oikein prinsessapäivä siis tiedossa! :)

Vierailija

Voi miten ihanat palkinnot! Minä en valitettavasti pysty viettämään ystävänpäivää rakkaani kanssa, sillä hän on työreissulla toisella puolen Suomea. Lähetin hänelle aamulla kuitenkin kuvaviestin kasvavasta vauvamasusta -odotan esikoistamme- ja toivotin hyvää ystävänpäivää.

Tykätty Jurliquesta facebookissa :)

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää! Jumppaa ja leffaa ystävien kanssa, siitä on hyvät ystävät tehty <3

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää:)! Mulla on tänään ystävänpäivänä wanhojentanssit ja ennen tansseja pääsee meikkaajalle ja kampaajalle<3

Vierailija

Ystävänpäivän kunniaksi menen töiden jälkeen luovuttamaan verta ja piipahdan samalla varmaan jossain kaupassa. Jos löytäis itselle jotain kivaa...

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää! Vähän erilainen ystävänpäivä - jalka siteessä liikkumiskiellossa toista viikkoa eli kotona pysytään:) 

T.Krista

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää! Me leivotaan lasten kanssa ystävänpäivän kunniaksi suklaamuffinsseja, ne vaan on niin hyviä. Tai oikeastaan kaikki suklaa on hyvää :D 

-Hanne-

Vierailija

Kyllä kepais! Murun kanssa syömään illalla, siinä päivän valentine-henkinen ohjelma :)

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää! Illalla herkutellaan ja halitellaan pojun kanssa oikein tavallistakin paremmin! Arvonnassa mukana toiveikkain tuntein! :)

Vierailija

Mahtava arvonta, taidan tilata tuotteita joka tapauksessa :D  Pari korttia on laitettu postiin, naapurille tarjottu teet ja muffinit.

 

-Tanza-

Vierailija

Vietän ystävänpäivää poikaystävän kanssa, ihan vain oleillen. Ehkä syömisen merkeissä =)

Hyvää ystänpäivää <3

Vierailija

Vietämme tätä ystävänpäivää kuukauden ikäisen rakkaan tyttären valloiitavassa seurassa.:) päivä täyttyy halauksista ja suukkosista. Ihanaa ystävänpäivää myös sinne!:) -Heidi-

Vierailija

JEE. Mä niin tykkään näistä arvonnoista,vaikka vielä en olekkaan voittanut mitään, silti joka kerta, kun arvontoja on saa se mieleni kutkuttamaan, että josko ny tärppäis:))

OIkein ihanaa ystävänp'ivää sinulle ja lopullista tervehtymistä <3

Vierailija

Ihanaa ystävänpäivää!! Mukana arvonnassa ja tykätty facebookissa =)
Ystävänpäivää en valitettavasti ehdi kunnolla viettämään.. Päivä menee töiden merkeissä.
Kortit on lähetetty muutamille ystäville.. Paras päivä vuodesta <3

Vierailija

Onnellista Ystävänpäivää! Vietän ystävänpäivää vasta huomenna nauttien tyttäreni kanssa kuumakivi-hieronnasta :)!

Tykätty on Jurliquesta...jännittäen arvontaa odottelen ;)! -M-

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää!

Yleensä muistamme ystävien kanssa toisiamme ihan tavallisena arkena, eikä niinkään ystävänpäivänä. Samoin mieheltä odotan huomiota ihan muulloin kuin ystävänpäivänä... Olemme jotenkin hiukan jääräpäisiä ja vastustamme amerikkalaista, kaupallista ystävänpäivähössötystä, vaikka päivän idea tietysti kiva onkin :).

Yksityiselämässä en siis juurikaan vietä ystävänpäivää, mutta työelämästä on kerrottava kiva ystävänpäiväjuttu: Olen nuorisotyöntekijä ja paikallisella yhteistyökoulullani (yhtenäiskoulu, 1-9.lk) on  perinteisesti ystävänpäivänä vietetty Halipäivää. Silloin koko koululle tilataan t-paidat ja päivä alkaa yhteisellä ohjelmalla salissa. Paidat puetaan päälle ja kun päivän aikana halaa jotakuta, kumpikin kirjoittaa toisen paitaan oman nimensä. MInä olen vuosikaudet myös ollut mukana päivässä ja nytkin mulla on siis tältä päivältä päällä paita, johon kertyi noin 150 nimeä :). Aika kiva ja yhteisöllinen tapa viettää ystävänpäivää!

Ja haluan siis tietysti myös osallistua arvontaan :)! 

T. Sanna

Vierailija

Ystävänpäivää juhlistetaan illalla perheen kanssa kaupasta napatuilla ystävä-munkeilla. Posti toi kortteja laatikkoon jo eilen ihanilta ystäviltä. Iloista ystävänpäivää! t. M

Vierailija

Yksityiselämässä en juurikaan vietä ystävänpäivää, mutta työssäni nuorisotyöntekijänä olen vuosittain mukana paikallisen yhteistyökouluni ystävänpäivänvietossa. Koulu on yhtenäiskoulu, jossa luokat 1-9, ja ystävänpäivää vietetään aina Halipäivän merkeissä. Jokainen saa t-paidan, ja kun päivän aikana halaa jotakuta, molemmat kirjoittavat toistensa paitaan nimensä. Nyt mullakin on siis päällä tämänpäiväinen paita, johon kertyi n. 150 nimeä :). Aika kiva yhteisöllinen juttu!

Ja arvonnassa haluan tietysi olla mukana, vaikka harvoin arpaonni suosiikin...

T: Sanna

Vierailija

Ihanaa ystävänpäivää! Parhaalle ystävälleni lähetin postitse suklaayllätyksen kortin kera. Muille ei tullut tänä vuonna kortteja lähetettyä. Omalle kullalle ajattelin illalla valmistella iltapalayllätyksen ruusun kera <3

Vierailija

Mulla on synttärit ystävänpäivänä, joten aika takuuvarmasti mieskin muistaa synttärilahjan kun ystävänpäivästä niin kaikkialla hehkutetaan :-)

- Katja

Vierailija

Jee, jo toinen mahdollisuus voittaa ihana Jurliquen tuotepaketti! Tykkäsin fb:ssa ja olis ihana voittaa nuo ruusuntuoksuiset putelit :) Hyvää ystävänpäivää sinne kauemmas!

Vierailija

Niin ja lisäys edelliseen kommentiin (nro 147): vietän ystävänpäivää tietysti YSTÄVIEN kanssa :)

Vierailija

jee no jopas onkin luksusarvonta, kiva kiva/ taputan käsiä ja toivotan sinnekin hassnkivaa ystävänpäivää!!

Vierailija

Olisipa ihana päästä kokeilemaan tuota Jurliquen tuotepakettia, ihoni vaatii kunnon voiteet. Ja kiitos ihanasta blogistasi!

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää kaikille! Perheen kanssa hemmottelusaunaa ja herkkutoastit saunan päälle, laatuaikaa! <3

Vierailija

Ihana arvonta! olen jo pitkään halunnut kokeilla Jurliquen tuotteita! mun päivä kuluu sairastaessa kotona mutta pitkä maratonpuhelu sydänystävälle pelasti päivän :) 

Vierailija

Kyllä kelpaisi, tykkään ja olen mukana arvonnassa :) Ihanaa ystävänpäivää kaikille! <3

Vierailija

Mulla ystävänpäiväsuunnitelmat meni sikäli uusiks, että Poikasella on vatsatauti :(. Joten pyykkiä pesten ja siivoten menee tämä päivä. Haaveilen kyllä, että sulatan pakkasesta muutaman pullan ja täytän hillolla ja kermavaahdolla ja syödään iltapalaks kun mies tulee töistä kotiin. Paketin arvonnassa mukana

Vierailija

Kiva arvonta! Me vietetään ystävänpäivää koko perheen kanssa menemällä seurakunnan perheiden iltaan.

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää! Lähetin kauempana asuville ystäville kortteja ja lähempänä asuvien kanssa treffataan illalla. Ohjelmassa vain yhdessä oloa ja herkkuja :) Hanna

Vierailija

Ystävänpävää vietän perheen kanssa tacoja syöden. Tykätty jurliquesta, siis mukana arvonnassa.

Vierailija

Ystävänpäivää en mitenkään erityisemmin juhli muuten kuin kiitän sekä lähellä että kaukana asuvia ystäviä ystävyydestä itsetehdyillä korteilla! :)

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää! Sairaspedissä menee tämä päivä. Löysin vierestäni suklaarasian, kun heräsin päikkäreiltä. Ihana ylläri!

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää! Ystävänpäivään kuten kaikkiin muihinkin päiviin kuuluu paljon haleja. 

Vierailija

Laitan tärkeimmille ihmisilleni kortin tai tekstarin. Illalla aiotaan kavereitten kans mennä jonkun työ ja kirjotella sielä toisistamme positiivisia juttuja/ mitä arvostetaan toisissamme. Ei ilman ystäviä kukaan elämässä selviä. Täytyy olla niistä kiitollinen jos niitä on. Toivon todella että kaikilla ihmisillä olis edes yksi ihminen jonka kanssa voi jakaa surut,murhee, ilot ja onnenhetket! 

-Eveliina

Vierailija

Ihana arvonta! Meillä ei sen kummemmin vietetä ystävänpäivää, mutta ystävänpäiväkortit lähetetään ja saatetaan soitella ystävien kanssa.

-RK-

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää! :) Minä vietän ystävänpäivää tyttöjeni (6kk ja 2,5v) sekä mieheni kanssa kotona, ehkä herkutellen leipomiani pikkuleipiä ja yhdessäolemalla <3 :) Ja mukana arvonnassa :)

Vierailija

Ystävän päivä vietetään pienen koiran ja laskiaispullien kera :) Hyvää ystävän päivää myös Norjaan!

Vierailija

Minä vietän tätä päivää tai pikemmin iltaa treffeillä miehen kanssa. Mummi on buukattu lapsenvahdiksi. Menemme herkuttelemaan blineillä ja sitten kun mummi on saatu talosta ulos ja lapset unten maille, mulla on odottamassa pullollinen vaaleanpunaista samppanjaa.

Ihan vain siksi, että kolmen lapsen vanhemmilla on usein sitä kahden keskistä aikaa vähän liian vähän ja siksikin, että elämä on aivan liian lyhyt sitkuttelulle (sit kun oon eläkkeellä niin teen sitä ja tätä!). Tee se tänään, mitä aiot tehdä!

 

 

Vierailija

Yes! Kumpi vaan palkinto olisi juuri nyt täydellinen piristys! Takana paljon huonosti nukuttuja öitä vauvan kanssa, meneillään asunnon myynti ja uuden kodin metsästys, joten voit uskoa että ne tekisi hyvää :D

 

Vierailija

Mukana arvonnassa. Ystävänpäiväilta menee työreissusta kotiutuessani miehen ja lasten kanssa aikaa viettäen...ehkä jotain herkkua mutustellen :). Hyvää Ystävänpäivää! 

Vierailija

Loistavan upeaa ystävänpäivää täältä sohvan perukoilta, kuumeessa mennään. kasvohoito olisi aivan ihana piristys helmikuiseen päivään :)

Vierailija

Täällä ilta menee kipuillessa vatsataudissa :( ja mieskin vielä matkatöissä.. niisk! Olispa piristävää voittaa jotakin arvonnassa, harvoin arpaonni potkii. Hyvää Ystävänpäivää kaikille! :)

 

Vierailija

Me ollaan kaveriporukan kanssa luovuttu lahjanostamisista jo kauan sitten, ja panostetaan tänäkin vuonna yhteiseen aikaan :) Aamulla oltiin kaverin kanssa yhdessä jumpassa, kuntokeskukseeni kun sai tänään viedä kaverin tutustumiskäynnille. Illalla vielä tiedossa isommalla porukalla illallinen ja juoruilua - ihanassa seurassa tietenkin! :)

Vierailija

Ystävänpäivä terveisiä kaikille.. Täällä töissä olen toivotellut muutamalle hyvälle ystävälle hyvää ystävänpäivää. Illaksi ajattelin ostaa kotiin lapsille Muumi rakkaus mukit ja miehelle pusu. Tykkään kovasti Jurliquesta ... olen mukana arvonnoissa.

Vierailija

Täällä käyty ystävien kanssa kakulla ja kaffella ja omalta kullalta sain ison kimpun ruusuja.

Mukana arvonnassa. Hyvää ystävänpäivää. t.kalamuija

Vierailija

Poikaystävä toi kukkia ennen iltavuoroon lähtöä <3 ja ystäviltä sain kortin ja tekstiviestin. Itse ystävänpäivä menee aika yksinäisissä merkeissä, mutta onneksi viikonloppuna on aikaa ihanille ystäville!

Vierailija

Hain työkavereille cup-caket ja pullat. Pullanhakumatkalla päätin, että noudatan jonkun viisaan viime aikaista ohjetta (yrittää) seuraavan kuukauden ajan ajatella kaikista - ikävistäkin - ihmisistä ja asioista positiivista. Katsotaan miten käy. (Olen kyllä noin peruspositiivinen muutenkin :)). Uskon, että sitä saa mitä tilaa. Ilahduttamalla muita ilahdun itsekin.

Kohta olen myös itse itseni ystävä, menen laittamaan kulmat ja ripset kuntoon. Jo on aikakin...

Ja sen jälkeen kolmen ystävän kanssa kiinalaiseen ravintolaan syömään. On kuulema Hgin paras. Sellainen, jossa täkäläiset kiinalaisetkin käy. Odotukset korkealla. Ja korvat suurina, oikeasti kuulemaan ystäviä.

Hyvää ystävänpäivää sinullekin, ja paranemisia!

Vierailija

Ystävänpäivänä täytyy soittaa puhelu kaukaisimmille Ystäville. Ystävänpäivän iltana käymme yleensä jonkun ystäväperheen luona iltakahvilla ja nautimme jotain hyvää syömistä kuten leivoksia. Kukkaset on niitä jotka piristävät ystäviä joita tapaamme.

Mukaan arvontaan.

-minttu-

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää! Seinäjoella ystävänpäivää juhlitaan aviomiehen kanssa menemällä ulos syömään. Päivällä juhlistettiin jo töissä ystävänpäiväpullalla. Kovin on siis herkullinen torstai menossa täällä:)

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää!

Minulla ystävänpäivään kuului lasten yllärinä valmistama ruoka töiden jälkeen. Salaattiateria lisukkeineen ja sydänkoristerineen odotti kun tulin töistä :). Ihanaa!

Innolla arvonnassa mukana, Sello on niin kaukana että sinne en ennätä, mutta jospa tuotepaketti osuisi kohdalle.

 

Minna

Vierailija

Mä vietän päivää lasten kanssa, mies on töissä ja reeneissä. Oli eilenki. Ja maanantaina. Haluisin että se ois enempi läsnä, ihan vaan jo lastenki takia. Muttei toista voi pakottaa. Onneks anoppi tajuu ja tulee päästää mut hetkeks hengähtää. Tai no, meen esikoisen kaa naperojumppaa mut saan sen kaa kahenkeskistä laatuaikaa :)

Vierailija

Iloista Ystävänpäivää! Lapsuuden ystävä sai itsekyhätyn kortin (oli melkein yhtä hieno kuin sinun korttisi:)) ja viikonloppuna on tiedossa ystäväviikonloppu hiihtoretken merkeissä.

-Outi

Vierailija

Ystävänpäivä töissä,koittanut supportoida yksinäisiä ihmisiä.Kaikilla ei ole ystäviä kenen kanssa jakaa ilot ja surut.Omaa ystävänpäivän iltaa vietän rakkaideni kanssa,pizzaa ja jäätelöä :)

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää! Odotan juuri milloin mies saapuu kotiin ja millaisia kukkia hän on minulle ostanut;) Herkuttelemme myös päivällisen jälkeen sydändonitseilla ja lapsille ostin pienet lahjat. Ja tietysti tähän päivään kuuluu paljon pusuja ja haleja:)

Vierailija

moi! osallistun arvontaan. :) tämä ystävänpäivä on mennyt hurjan kovassa kankkusessa, kun eilen oli "tärkeät" bileet.  peiliin kun katsoo niin oikeen meinaa pelästyä..ehkä noilla tuotteilla tai hoidolla vois saada taas vähän lisää ilmettä tähän nassuun. itse sain yhden postikortin tänään ystävältä, se tuntui ihanalta ja helpotti krapulaisen oloa.. eräs ystäväni sai poikaystävältään suuren kimpun pinkkejä ruusuja, ihanaa, mullekin tuollainen mies varmaan vielä joskus jostain löytyy. kiitos hurjan kivasta blogista!! ü  hyvää ystävänpäivää Norjaan!

Vierailija

Nettideitissä, et jos vaikka ensi ystävänpäivänä olisi se oma kultakin hemmoteltavana!

Vierailija

Hyvää Yatävänpäivää. Päivä mani suurimmaksi osaksi töissä, jossa lasten kanssa juhlistettiin päivä enemmänkin. Kotosalla vietetään tyttären kanssa rauhallista mukavaa iltaa.

Vierailija

Ystäväpäivä on kulunut töissä (alakoulussa) haleja keräillen ja antaen. Pieni tempaus piristi kovasti päivää ja oli ihana saada pienemmiltä ja suuremmilta oppilailta kymmenittäin haleja! Mukana arvonnassa!

 

t. Pilvi

Vierailija

Hmmm, mielenkintoinen ystävänpäivä...lähden nimittäin juuri yt-neuvotteluihin työpaikalle...hauskempi olisi ystäväneuvottelut :-S Ihanaa ystävänpäivää kaikesta huolimatta <3

t. Tiikerikakku

Vierailija

Ihanaa Ystävänpäivää! Ystävänpäivää vietän kotona mieheni kanssa, kuten muinakin arkipäivinä. Ystäville olen laittanut tekstiviestejä, kuten muinakin ihan tavallisina päivinä, sillä mielestäni ystävänpäivä voi viettää 365 päivää vuodessa :) PS. Ihana arvonta !

Vierailija

Ystäville lähetin itse tehtyjä kortteja ja tänään poikakaverin kanssa lähdemme ulos nauttimaan kevyttä illallista ja sen jälkeen katsotaan yhdessä valittua elokuvaa ( toivottavasti jotain romanttista komediaa :) ) ja istutaan kynttilän valossa sohvalla :D

Vierailija

Ystävänpäivänä tarjoan kotona kullanmuruille suklakarkkeja ja illalla lähden ystävän kanssa zumbaan!

Vierailija

Ystävänpäivää vietin töissä lasten kanssa ja odotin että kotona mua olisi odottanut jokin pieni ylläri mutta ei :( olin niin pettynyt ! Surkeukksissani olen lukenut kaikkien ihania päivityksiä siitä kun ne on saanut kukkia ja mitä lie lahjoja. Kumpa onni osuisi kohdalle ja saisin vaikka tuon tuotepaketin. Kävin lukemassa niistä ja vaikutti todella hyviltä :)

Vierailija

Ystävänpäiväksi lähetän vanhanaikaisesti kortteja. Niitä on myös ihana saada! Ja onneksi jokusen kortin itsekin sain. Päiväkahvit kaverein kanssa. Mies toi kukkia. Vielä illalla muutama puhelu rakkaimmille ystäville. Siinäpä se, ihan kiva päivä.:)

Vierailija

Muistelen ystäviä kortilla. Ja tietysti muistelen kans ystäviä sillon kun ei ole ystävän päivää. Oikeen hyvää ystävänpäivää <3

Vierailija

Teemme uuteen asuntoomme remonttia ja ollaan oltu aika väsyneitä muutaman viikon ajan. Tänään sain kuitenkin töihin tekstarin, jossa sanottiin miten ihanaa on tehdä remonttia parhaan ystävän kanssa. Tuli itku! Kyllä mulla on ihana mies <3 Hyvää ystävänpäivää teillekin! :)

Vierailija

Ystävänpäivän kunniaksi jälkiruokana oli vaaleanpunaisia leivoksia... niiin makeita, että jopa minun mielestäni yksi leivos riitti hyvin ;) Makeaa ystävänpäivää sinnekin!

KatiM

Vierailija

Hyvää Ystävänpäivää! Lähden ystäväni kanssa hiihtämään Espoon Oittalle.  Sää on nollan tietämillä, mutta ladut on hyvässä kunnossa.  Ja ihan perinteistä hiihtoa, ei luisteluhiihtoa.

Ja arvonnassa mukana.

terveisin Herttis

Vierailija

Täällä roihusi ystävänpäivän kunniaksi liekit ihan konkreettisesti mikroaaltouunissa :( mutta onneksi

selvisin säikähdyksellä ja kitkerällä hajulla! Nyt herkutellaan murun kanssa. Ihanaa ystävänpäivää <3

Vierailija

Ystävänpäivätoivotukset Sinullekin!! Vietin päivääni kahden ystäväni kanssa, toisen luona kotona ja toisen kanssa hetki työpaikallani työvuoron lomassa kahvitauolla. Ja kotona odotti tyttäreni ostama sydändonitsi syöjäänsä, laitettiin puoliksi <3

Vierailija

Vietin ystävänpäivää koulussa ja iltapäivällä kävin SPR:n vapaaehtoisystävänä erään vanhan rouvan luona rupattelemassa :) 

Vierailija

Mukavaa Ystävänpäivän iltaa :) Täällä ystävänpäivä on mennyt töissä ja ilta 9v. poikani ystävänpäivä diskossa. Kohta saan kuulla, montako kertaa mm. Gangnam style soitettiin illan aikana :)) Viikonloppuna teen y-pvä blinejä jälikäteen ja herkutellaan..

Kiitos tosi kivasta blogistasi! Olen nyt toistaviikkoa sitä seurannut ja lukenut innolla postaukset, joista olen saanut paljon mielenkiintoisia ja inspiroivia aiheita päiviin :)

Vierailija

Arjen kiireessä meinasi kokonaan ystävänpäivä unohtua.. Onneksi pieni sydänsuklaa kullalta keittiönpöydällä muistutti asiasta <3

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää :-) ihania tuotteita, kun vaan pääsisi kokeilemaan... Tänään tuli tehtyä ensimmäinen tarjous mahdollisesta ensimmäisestä omasta asunnosta. Niin jännää, odottavan aika on pitkä :-)

Vierailija

Ihanaa ystävänpäivää! Leivoin työpaikalle ja tietysti myös kotiin, ihanat leivokset! <3 Haluan mukaan arvontaan! :)

Vierailija

ehtiiköhän enää mukaan :) ei vietetä ystävänpäivää mitenkään, ystävänpäivä on joka päivä <3 -st.brigitten

Vierailija

Iloista ystävänpäivää;) Me täällä Etelä-Saksassa vietetään miehen kanssa ystävänpäivää lämpimien sämpylöiden ja viikottaisen saksantunnin "Berg Doktorin" parissa:)

Vierailija

Tykkään, Tykkään :) Käytiin lasten kanssa hakemassa kaupasta pienet Ystävänpäivälahjat, saivat itse valita mitä halusivat <3

-Pauliina

Vierailija

Hyvät leivokset ystävän kanssa kruunasivat päivän!

 

En ole Facebookissa, mutta osallistun arvontaan.

 

T. Minttu

Vierailija

Ihanaa Ystävänpäivää sinullekin ! Me juhlistettiin tätä päivää pojan ja miehen kanssa megaisoilla donitseilla. :D

Vierailija

Ihana ystävänpäiväarvonta! Minä vietän sitä yleensä tekemällä ystävien tai miehen kanssa jotain pientä kivaa, ja muistamalla ystäviä vaikkapa tekstarilla tai puhelulla. Toivotaan että onni potkaisee, mukavaa ystävänpäivän iltaa! <3 

-Mimmi

Vierailija

Menin ystäväni kanssa normaalille nyrkkeily tunnille ja hän toi meidän koko perheelle aivan ihanat sydän -ja suklaa leivokset! 

Vierailija

Hyvää Ystävänpäivää Kaikille! Mun neljä pikku ystävää ympärillä, hetken pysähdys kesken arjen, ihan parasta!

Vierailija

Halasin työkavereita, toivoteltiin lähikaupan myyjän kanssa hyvät ystävänpäivät ja paistoin miehelle lättyjä - siinäpä se, mun ystävänpäivä :)

Ystävänpäivän halaukset sinullekin Johanna!

Hippiäinen

Ps. Jurliquen sivuilla kävin, mutta en ole Facebookissa, joten voinenko osallistua arvontaan...

Vierailija

Päivällinen rakkaan kanssa ja illalla soitoo hyville ja tärkeille ystäville, joita en ole nähnyt liian pitkään aikaan. Ihanaa ystävänpäivää!

Vierailija

Ihana arvonta! Mukana ollaan. Ystävänpäivään ei minulla liity mitään erityisiä traditioita. Hyvät suklaakahvit itselle ja koivet kohti kattoa työviikon häämöttäessä loppusuoralla. Kummilapsille lähetin ystävänpäiväkortit ja kavereille viestejä. Koulussa juhlistimme lasten kanssa ystävänpäivää monella tavalla.

-Lille-

 

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää! Mun ystävänpäivä (harmi vaan) meni vähän ohi yrittäessä nukkua yövuoroa varten, mutta tunnelmassa olen mukana. :)

Vierailija

Ystävänpäivä on sitä kun voi vaan olla kaiken karvaisten ystävien kanssa ja pelata pleikkaria.

Ps. Kalja on jees!

Vierailija

Ystävänpäivä on sitä kun voi vaan olla kaiken karvaisten ystävien kanssa ja pelata pleikkaria.

Ps. Kalja on jees!

Vierailija

Ystävänpäivää vietin tänä vuonna äidin ja mieheni kanssa päivällisellä ravintolassa.

Vierailija

Meillä ystävänpäivää vietettiin isojen donitsien ja sydänkynttilöiden kera jo eilen, sillä tänään koko perhe oli koolla niin myöhään, ettei lapsia voinut enää syöttää täyteen sokeria.. ;)

Vierailija

Hyvää ystävänpäivää kaikille! Ihanien naapureiden luona oltiin kahvittelemassa :)

T. Hanna k

Vierailija

Ihana Ystävänpäiväkortti!

meillä vietettiin Ystävänpäivää arki-illan tiimellyksessä kahden pienen kanssa tehden ja syöden pannukakkua!

Maikki

Vierailija

Tänä vuonna vietimme ystävänpäivää hieman juhlavammissa merkeissä, koska menimme naimisiin 12 vuoden yhteiselon ja kolmen lapsen jälkeen. 

Vierailija

Perheen parissa. Ihania tulppaaneja pöydällä. Maukkaat kahvit jäimme kera sydänleivosten.

Vierailija

Heippa! 

Mulla ihana ystävänpäivä...mies siivonnut koko talon tänään kun itse olen ollut töissä ja lapset ovat kans auttaneet kukin tyylillään :) Ihanaa!

Nauttikaa Ihanista Hetkistä ja Ystävistä Joka Päivä!

Vierailija

Leppoisaa ystävänpäivää! Minä vietän mieluiten ystävänpäivää ystävien seurassa,kahvikupposen ja nisun kera :) Mitäpä sitä muuta voi ihminen toivoa :)

Vierailija

Meillä vietettiin ystävänpäivän iltaa tanssilattialla missä opettelemme tanssin alkeita - hyvä harrastus joka tuo meidät lähemmäksi!

Olisi kivaa päästä kokeilemaan Jurliquea, kun olen lukenut niin paljon hyvää siitä sarjasta.  Sen verran kalliita tuotteita etten oikein raaski ostaa, ellei ne sitten olekaan sopivia..no, ehkäpä onni suosii!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään norjalaisen kalastajan vaimona ja kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Blogiarkisto

2017
2016