Minähän lopetin jumpan (ohjaamisen) kuukausi ennen laskettua aikaa, nyt Aino on puolivuotias enkä vieläkään ole ottanut vakitunteja itselleni. Käyn vain sijaistelemassa joskus.
Tänään oli taas sellainen päivä.
En oikeestaan tykkää jumppatuntien sijaistamisesta yhtään. Sijaisuudet ovat paljon jännittävämpiä kuin omat tunnit. Omille voi mennä itsevarmana tietäen, että porukka on tullut sun tuntien tähden. Eikä jännitä yhtään kun on vaan kivaa.
Sit taas kun on sijainen, on aina joku joka pettyy, ettei paikalla olekaan se oma vakkariohjus.
No, sijaisena tarvii vaan ekstra-annoksen iloisuutta ja nöyryyttä niin kyllä siitä hyvä tulee! :)
Syksyksi taidan kyllä ottaa vain omia tunteja.
Olen ollut niin kovasti menossa viimepäivinä, et mulle on kasvanut propeli päähän! XD
Saan muuten sähköpostiin usein kyselyjä mun kellosta. Se on Seiko Coutura Diamond, mutta jos marssitte Seikokauppiaalle, tsekatkaa ihmeessä myös Seiko Velatura. Se on uudempi, mun mielestä vielä nätimpi, vähän isompi -ja myös timantteja kellotaulun ympärillä :)
Niin ja kun täällä kommentiiboksin puolella kysellään silloin tällöin ammattia, niin laitetaan sekin tähän; olen sairaanhoitaja normaalissa päivätyössäni.
Pusu!!
Ps. TiAn Sportswearin keväällä saamani jumppa-asu on ihan mun suosikki! Ja tää on sponsoroitu mainos ;D Kiitos vielä! Tosi hyvää, kevyttä materiaalia, huippu!

Kommentit (24)

Julia
25/24 | 

Hiuksesi ovat aina niin kauniisti, onko ne luonnostaa taipuisat vai teetkö niille jotakin?

Johanna
26/24 | 

Moi Julia, laitan juu melkein aina iltaisin suihkun jälkeen lähes kuivaan tukkaan isot tarrapaplarit hetkeksi.

Minni
29/24 | 

Täälläkin treenataan vain ja ainoastaan TiAn Sportswearin vaatteissa. Ihan parhaita!

Ja hei, mä luulen, ettei kukaan varmaan pety sun ohjaamaan jumppatuntiin. :)

LauraK
30/24 | 

Hei!

Olen vakkariseuraaja, nyt vihdoin liityin lukijaksi. Lisäsin blogisi omalle blogilistalleni, mikä varmaan sopii...

Kauniita kuvia, ihanaa päästä nojatuolimatkalle Norjaan, en ole koskaan käynyt siellä :)

Elle
31/24 | 

Ihanan näköinen jumppahetki teillä. :) Nuo jumppavaattet sopivat sinulle, turkoosi näyttää päälläsi todella hyvältä. Hiuksesi ovat ihanat, niin kauniin värisetkin.

ansku
32/24 | 

Heips,

Ihanan pirtsakoita kuvia!!!!

Ittellä tulee ihan ikävä "Oulun aikojen" jumppia noita kuvia katsellessa!! Ennen Ruotsiin muuttoa kävin jumpilla 4-5 kertaa viikossa.. täällä ollessa vain sali & spinningtreeniä, ku ei oo mieluisia jumppia löytyny :(( Vanhana voimistelijana kaipaa kunnon "räväköitä" jumppia.. :) Paitsi että viimeset 3 vuotta on treenaukset ollut retuperällä ja painokin sen mukaan nousussa, ei hyvä!

Eikö muuten yhtään jänskätä vetää jumppia "norjaksi"..?? :D Itteä on kysytty täällä spinning vetäjäksi, mutta reippaasti kieltäydyin ku "panikoin" kielen takia.. mutta kyllähän suomalaisella sisulla varmasti pitkälle pärjää..

/Ansku

Carlina
33/24 | 

Ihania kuvia sinusta jopa treenin jälkeenkin. Ja äiti & poika-kuvat aivan ihkuja! :)

Ulla
35/24 | 

Ihania sporttisia kuvia, jos jaksais itsekin lähteä kohta jumppaan. Oletko jossain elixiassa/satsilla vai jollain "yksityisellä"? :)
Olisi vähän ihana päästä sun jumppaan niin voisi välilla ymmärtää paremmin ohjeita, ja ohjaaja huutaisi ehka jotain muuta kuin vain "deilig, deilig, nyt nyt!!!" :D

summer
37/24 | 

Päivät sairaanhoitajana ja illat jumppaohjaajana. Harmillista, että teillä on noin tiukkaa. Kun joutuu tekemään kahta työtä. Vieläpä lapsiperheessä.

Johanna
38/24 | 

Onnenkyynel: :)

Hipsu: Hihii, monet kyselee siitä niin laitoin nyt ihan yhteisen tiedon :)

Minni: Kiitti <3 joo nää on tosi hyvät!

LauraK: Oi kiva kuulla! Tervetuloa sit vaan :)

Elle: Kiitti! Turkoosi ja sininen on vissiin mun värejä :)

Ansku: Juu aluksi olin aina ihan paniikissa kielen takia, nyt taitaa olla helpompi sanoa norjaksi monet liikkeet :P Niin sitä vaan oppii :) Juu ja jumpissa täytyy olla just tota "räväkkyyttä", ei sinne turhaan viiti mennä tunniksi heilumaan :D

Carlina: No nää on aika hyviä, oikeesti oon aika kauheen punainen aina treenin jälkeen :D

Ulla: Jäin nyt oikeen miettimään, missä ketjussa toi meidän sali on. Ei se oo elixia eikä... onkohan se sats. Siis voinko tietää näin huonosti :o En siis uskalla sanoa varmaksi?

Besser WIsser: Hehe, kiva kuulla!!

Summer: Ai onko meillä tiukkaa? :D Ymmärrät varmaan itsekin, jollen jatkossa jaksa vaivautua vastaamaan sun kommentteihin/ jopa poistan ne. Ikävä sanoa, mutta en oikein tiedä mitä näihin muutakaan voi vastata.

KIAL
39/24 | 

Ihanat nuo TIAn jumppavaatteet, varsinkin teepparin väri on mun mieleinen :) Myydäänkö noita jossain?

Kelloa olen muuten itse etsiskellyt jo vuoden päivät: se on vaan sellainen asia, jota en varmaan koskaan saa ostetuksi. Oon ehkä liian vaativa tai sitten mun palkka on vaan liian pieni ;) Terkut lämpimästä Turusta!

Tomorrow
40/24 | 

Tosi pirtsakoita kuvia taas! Ja nuo jumppavaatteet näyttää kyllä kivalta. :) Kieltä minäkin mietin, mutta sitä jo kysyttiin ja vastasitkin. Olet kyllä oppinut norjan tosi nopeasti! Musta tuntuu, että vaikka olen käynyt kurssilla ja puhun miehen kanssa jonkun verran ja yritän lukea mahdollisimman paljon norjaksi, olen silti aika uuvelo. Kai se vaatisi sitä jokapäiväistä käyttöä ja ympäristöä. :)

Annikka
41/24 | 

Joskus kun on joku extra lemppariohjaaja poissa, niin toki voi vähän harmittaa, mutta usein miten menen tunneille, jotka ovat sopivaan aikaan, ei niinkään ohjaajan mukaan. Sijainen on kuitenkin tosi tärkeä, muutenhan tunti jää kokonaan pitämättä vakkari ohjaajan vaikka sairastuessa. Itselleni kävi viime keväänä niin, että raahauduin aamulla 8 jumppaan ja hups, ei oltu saatu sijaista! Kyllä nyppi aika paljon. Joten sijaistaminen on oikeesti tosi tärkeetä työtä!

Pipari
42/24 | 

Mä olisin ainakin iloinen jos sä vetäisit mulle jumppatuntia!:)
Mutta toki ymmärrän mitä tarkoitat, onhan se joskus harmillista jos ohjaaja vaihtuu, mutta tärkeintä on kuitenkin oliko tunti loppujen lopuksi hyvä! :)

hanna maarit
45/24 | 

onpa kyllä hyvän näköinen kello. olen itse katsellut kans kelloja, joissa olisi vähän kultaisia yksityiskohtia, ja tossa on tosi kivasti. samalla sopivan arkinen, mutta kuitenkin sievä. ystävän vinkistä eksyin ja tosi mukava blogi sulla!

Johanna
46/24 | 

KIAL: Luulen, ettei näitä myydä missään, pieni valmistaja :( Harmi vaan , on tosi hyvät!

Tomorrow: Minustakin tuntuu, että opin parhaiten töissä. Mulla on vielä sen verran sosiaalinen työ, jossa täytyy ihan kauheesti puhua, että tuli nopeesti opittua!

Annika: No se on kyllä ihan pahinta, jos ei oo ollenkaan ohjaajaa. JA hitsi noin aikaisin :D
Ja tiedän että kollegat arvostaa kovasti, saavat otettua välillä vapaata..

Pipari: Hih, kiitti. Ja joskus sijainen tosiaan yllättää tosi kivalla tunnilla, mikäs sen parempaa!

Mickey: Näin kanssa ton postauksen, niin on!! :) Kyllä tästa hyvä tulee!!

La Petite Princesse: Kiitti <3

hanna maarit: Tervetuloa!! Ja kiitos kehuista, kello on tosi hyvä :)

ihanainen
47/24 | 

Hei, Coutura mallistoa ei ole suomessa myynnissä. Kannattanee hankkia Velatura malli, jos kello herätti kiinnostuksen ;)
Poiketkaa: www.seiko.fi

t. seikokauppiaan vaimo :)

Brett Brunskill
48/24 | 

This is some great info and was well worth the read. I hope to read more stuff from you in the future that is as well written as this post

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram