Tällaset mulla ollut viimepäivinä! :) Vaaleaa asua on terävöittänyt nahkavyön väriset saappaat ja töissä ollut myös vähän arkisempi valkoinen trikoopaita ton kauluspaidan sijasta. Mut muuten näin. Puhtaan valkoista, luonnon valkoista ja vaaleaa harmaata. Odd Mollyn Tenfold Knit on sellanen vaatekappale, joka kerää aina kehuja... Täydellinen sisäjakku niin talvella kuin kesälläkin; mulla on tää niin täysvillaisena kuin puuvillaisenakin. Ollut jo vuosia. Ja aina helppo yhdistää vaikka mihin tilanteeseen. Vinkkinä muuten, että suosittua Tenfold knitiä on aina myyty aika paljon käytettynä ruotsalaisessa tradera.comissa  -sieltä saattaa tehdä todellisen löydön!

Ja eikö oo kaunis kynttilä; nyt siihen on palanut vielä korkeampi pitsireuna....

Kommentit (9)

Katja
10/9 | 

Ihana asu! Mulla sama neule ja on todellakin yksi lempparivaatteista! :) Kun siitä joskus "aika jättää" on varmaan pakko yrittää neuloa samanlainen! :D

lukija
12/9 | 

Tuosta Tenfold Knitistä on myynnissä myös paljon kopioita, joten kannattaa olla varovainen, jos käytettynä ostaa...

Sanni
13/9 | 

Voi ei minkä teit, toi Traderahan on ihan loistava! Tiedätkö miten postitus Suomeen onnistuu? Taitaa olla PayPal-rekisteröinnin vaativa kirjautuminen. Voih, kaikkea ihanaa löytyisi. Etenkin tuo Lovely Knit kovasti houkuttaisi. Onko muuten Odd Mollyn koot suunnilleen normaalit? Cardit on yleensä sopivia mulle 38-koossa eli varmaan tuo 2 olisi hyvä. :)

Liv
14/9 | 

Sinä oot taas niin pehmeän näköinen, voi kateus vaan :) Ihanan rauhallinen tunnelma kuvissa.

Ja tuo kynttilä, miten hauska! :D

kalastajanvaimo
17/9 | 

Totta, traderassa on kuulemma jonkin verran liikkunut kopioita, kannatta tosiaan olla vähän varovainen ja mieluummin ostaa reilusti käytetyn kuin uuden tai melkein uuden... :/

kalastajanvaimo
18/9 | 

Joo, jokaisella myyjällä lukee oikeastaan aina et hyväksyykö ne ostajia Ruotsin ulkopuolelta. Jos hyväksyy niin sit voi sopia sen maksutavan mikä myyjälle sopii, usein paypal ja varmaan ihan tilisiirrotkin. Odd MOllyn neuletakit on ennenmmin reiluja kuin pieniä, mutta villaiset on napakampia. Eli villaisesta ainakin vastaa hyvin juuri toi 2 kolmekasia! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram