Where from?!

Eilen kävi (jälleen) kotimatka metsän kautta -nuo pienet polut ovat lyhin ja jännittävin tie kotiin lasten hoitopaikasta ja pikkumatkaan saa kulumaan ihan ihme aikoja... Nälkä ja väsymys ja kiire unohtuu kaikilta kummasti :)

Kiitos muuten taas avusta ed. kommenttiboksissa; ehkä en istuta sitä elämänlankaa sitten omaan kukkapenkkiin ;)) Ja suuren suuret pahoittelut mun ihan kamalasta hiljaisuudesta boksin puolella, sitä on ihan turha sen kummemmin selitellä tai anteeksipyydellä, tehty mikä tehty ja huonosti tehty onkin. Olen suoraan sanottuna ollut aika omassa mieitntäboksissani koko kesän ja hienojen ilmojen lisäksi siis vähän muissa maailmoisa kaikin puolin. 

Moniin kysymyksiinkin vastaukset olisivat varmasti jo ihan liian myöhässä, mutta alan nyt taas tsemppamaan tän koneellaistumisen kanssa ja kirjoittelemaan sinne boksin puolellekin. Elokuu ja kaikkea. Mietintäboksi suljettava ja arjen aherrus aloitettva :)) Mutta olen hirmu pahoillani. Vastaamattomuus boksissa on vain ja ainoastaan mun epäkohteliasta käytöstä. Sorry.

Ja niin, nää haaremihousut... Näistä tulee aina aika paljon kyselyitä ja olenkin jo kertonut epämääräisesti ostaneeni nämä Porvoosta. Epäilen, että kaupan on pakko sijaita tarkemmin sanottuna Vuorikadulla -sellainen vintage/sencondhand -kauppa.. Kuka tietää mistä voisi olla kyse? Mun salapoliisitaidot loppuu tässä hommassa aika lyhyeen kun tuo Porvoon tuntemus etenkään ulkomailta karttojen välityksellä ei ole kovin vahva. Auttakaa :))

Hienoa keskiviikoa....

Kommentit (32)

39/32 | 

Älä turhaan pyytele anteeksi. Elämäntilanteet ja jutut pään sisällä eivät aina mene samaan tahtiin blogin aihepiirin kanssa eikä niistä kaikista ole pakko ilmoitella:) Mun mielestä on todella kiva että olet postaillut myös lämpimän kesän ajan. 

En tiedä mikä sinut saa mietteliääksi mutta minulla ulkomailla asuvana äitinä on joskus suuria yksityisiä keskusteluja oman pään sisällä siitä että toinen puoli minusta haluaisi kasvattaa lapset Suomessa siellä missä itsekin olen kasvanut, oman äidinkielen ja tuttujen tapojen ja historian kanssa. Koulusysteemissä jonka itse tunnen parhaiten. Paikassa jossa itsekin on JOKU joka on automaattisesti osa paikallista yhteisöä, olisi niin kiva istuskella hiekkalaatikon reunamilla muiden suomalaisäitien kanssa:)

Toinen puoli minusta sitten ajattelee että mun lapset ovat kuitenkin kahden maan kansalaisia ja heille kuuluu myös isän kotimaa kaikkine hienouksineen ja huonouksineen. Käytännössä mies onkin sitten aina töissä ja paikallisista hyvistä ystävistä ja aktiivisesta elämästä huolimatta olen aina jollakin tavalla ulkopuolinen, ainakin omasta mielestäni ja minun tehtäväkseni jääkin myös lasten kotouttaminen heidän isänsä maahan. Nyt tilanne on edellistä hankalampi kun emme asu kummankaan kotimaassa vaan kolmannessa jossa meillä ei ole juuria kummallakaan. Koko kesän olen taistellut sitä kasvavaa peikkoa vastaan joka sanoo että älä viitsi edes yrittää, go home! Onneksi miehellä ei ole töitä Suomessa sillä muuten varmaan olisin jo hoidellut koko porukan sinne alta aikayksikön. Toisaalta nautin ulkomailla asumisesta ja haluaisin nähdä vielä paljon muutakin...

Mukavaa elokuun alkua sinulle.

 

Sissi;)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
40/32 | 

Kiitti, olipa ihana lukee tätä :)) 

Mun tilanne on siitä sama, että miehen olisi tosi vaikea löytää Suomesta töitä ja siksi muutto on kamalan hankala ajatus. Nää on aina kamalan hankalia tilanteita ja sulla tosiaan vielä astetta pahempi kun on kolmas maa kyseessä :S 

Mulla on tässä kesän aikana ollut tosiaan pieni kriisi opiskelu vs. vakaa hyvä työ... Sellanen mieltä painava juttu koko ajan. Helpottaa varmaan kunhan pääsen ratkaisuun :))

Mutta kiitos tätä oli ihana lukea :)

41/32 | 

Älä turhaan anteeksi pyytele. Et ole ainoa bloggaaja, joka on elänyt hiljaiseloa. Täällä yksi tunnustautuu heti. :/

Mahtavaa, että kerrot avoimesti ja suorasti ilman kierrellen ja kaarrellen miten asian laita on. Tälläinen toimintatapa herättää luottamusta lukijakunnassa. Tiedämme, ettet ole katoamassa mihinkään! :)

t. Born Grown

http://vbelieveinyourdreams.blogspot.fi

43/32 | 

Moikka! Kiitos ihanasta blogistasi! Saanko kysyä mistä olet ostanut vaal.harmaat nilkkurisi, Laura Bellarivat? :)

45/32 | 

Moi! Käväistiin siellä teidän hoodeilla asuntoautoreissullamme ja nyt kun katsoo noita sun kuvia metsäpoluista ja lumpeenkukista tulee mieleen Kristiansandissa osittain autotunnelin päällä oleva ulkoilualue/uimapaikka. Onkohan kuvissa samat paikat kyseessä? Oli ihanaa aluetta.

 

Kristiansandin lisäksi poikkesimme ylöspäin ajaessamme Risörissä (en tiedä mistä norjalaisen ö:n saa tässä puhelimessa) ja siellä oli kauppa joka myi myös tuollaisia haaremihousuja ja mulle tarttu matkaan kahdet. =) Kauppa tais olla Rema tms.

47/32 | 

Hei, minun mielestä postauksia on ollut aivan riittävästi kesän aikana ja ihan kesäisiä vieläpä! Ei itsellänikään tule istuttua juurikaan koneen ääressä kesällä, kun talvella ehtii tehdä sitä ihan riittävästi. Ihan mukava, kun ei tule liikaa "kiinnikurottavaa" blogin seuraamisessa:-). Minusta on ihanaa, että bloggaaja tekee blogiaan omalla persoonallaan ja että siinä näkyy kirjoittajan oma elämän filosofia. Näin voi löytää ne blogit, joiden tunnelma viehättää. Kiitokset sinulle, Johanna, ihanan leppoisasta ja kauniista blogista :-)!

-Mai

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
48/32 | 

Kiittiii... <3 Eikä postaustahdissa mitään kauheaa vikaa ookaan ollut, mutta näihin kommentteihin vastaamisessa :(( Siinä olen ollut surkea :) Kiitos siis näistä lohdutuksen sanoista! :)

51/32 | 

Hei :)

Täällä meillä Teneriffalla myydään tosi paljon tuollaisia housuja. Itselläni oli aiemmin yhdet sellaiset vanhan roosan väriset satiiniset, mutta sitten pilasin ne silitysraudalla..harmittaa vieläkin todella paljon, vaikka aikaa niiden tuhoutumisesta on jo pari vuotta. Nuo sinunkin housusi ovat oikein nätit :)

Katriina

 

 

53/32 | 

Hei:), olen kauan lukennut blogiasi, mutta en ole aiemmin kommentoinut, laiska;). Ostin samanmoiset housut Turkista Alaniasta viime syksynä, jääneet kyllä vaan laatikkoon, harmi!

Satu

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
54/32 | 

No nyt käyttöön!! Kerran sain ex-poikaystävän muuten ostamaan Turkista sellaset miesten rennot löysät vaaleat housut.... mitä ne paljon käyttää siellä. Mun mielestä niiiiiin hotit. Kyllä ne silläkin jäi laatikkoot vaikka usein pyytelin käyttämään ;D

55/32 | 

Moikka, oliskohan se kauppa Porvoossa ollut Doris&Duke second hand shop joka sijaitsee Kirkkokadulla, lähellä vuorikatua:) kiitos kivasta blogista. t. Porvoolainen

57/32 | 

Minä "vierailin" teidän kaupungissa google mapsin avulla. Todella kaunista seutua  :) Semmoista piti kysymäni, että mistä johtuu valkoisten talojen suosio teillä päin? Onko joillakin alueilla määrätty esim. kaavassa, että talojen pitää olla valkoisia? Niitä nimittäin näyttää olevan paljon ja kauniita ovat. Ja mistähän muuten johtuu, että valkoisia puutaloja ei kovin runsaasti ole Suomessa?

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
58/32 | 

Juu täällä keskustassa ei saa maalata muulla värillä, jollei joku nyt ole ihan alkuperäisesti muun värinen. Ja taitaa olla sama juttu monessa muussa kylässä täällä. Likaiseksihan valkoinen helposti menee (etenkin kaupungissa ja liikenteen keskellä) että kyllä näissä aika ylläpito on... :S

59/32 | 

Hei hei;)

Saat anteeksi;);)

Ihanat nuo housut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mistä pirusta tollaset löytys?????????

Millaista liikuntaa harrastat muuten näin kesällä ja kuumalla? pakkohan sun on kun oot aina niin pirun komiassa kunnossa;)

 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
60/32 | 

Hihi :)) Nyt kesällä on ollut vain omat zumbat ja hyötyliikunta eli kiireessä juokseminen paikasta toiseen ;) Juoksemaan en ole vaivautunut kertaakaan sitten kesäkuun alun, hups..... (Mutta kiitos!!)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram