Olen tosi huono vastaamaan (ja jakamaan) blogimaailmaa kiertäviin tunnustuksiin, mutta kivaa silti kun jaksatte niitä heitellä; joskus se vastaaminenkin onnistuu niinkus huomaatte! :) Kiitos tästä tunnustuksesta söötti Sofiina

"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."
 
Milloin aloitit blogisi?
- Syksyllä 2007, oiskhan se ollut marraskuuta. Tai loka. Te voitte uskoa ettei sitä lukenut kuin mun sisko ja äiti. Siellä ei juuri ollut kuvia ja jos oli niin ihan pelkästään meidän tuoreesta pikkuvauvasta. Eli ihan päinvastoin kuin nyt ;) Muistan kun blogilistalla mun blogilla oli 7 (seitsemän) lukijaa ja olin ihan häkeltynyt kuinka moni oli mun blogin laittanut suosikkeihinsa, mietin että sillähän on jo paljon lukijoita! :D
Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?
- Sanotaan, että blogi käsittelee pinnallisen keveitä arkisia aiheita. Sellaisia, joista on helppo puhua. Helppo kirjoittaa. Kuvat ovat samaa sorttia,  pinnallisen keveitä ja arkisia; helppoja. Vaatteet ja ulkonäköasiat ovat myös samasta syystä paljon esillä plus tietysti paikkaamassa tarvetta "söpöilyyn", jolle ei lasten myötä enää muuten ole aikaa eikä paikkaa. Siis juuri sille peilailulle ja muulle tyttömäiselle. I'm a girl and I love it :D (Or a woman...?!)
Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
- Öö tosiaankin... Kyllä se on toi kommenttiboksi! ;D
Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
- Tähän voisi vastata, että se, mikä muutenkin on syy kaikkeen eli lapset ;) Esikoisen syntymä, ulkomailla asuminen ja ikävä kotiin. Varmasti myös yksinäisyys ja sosiaalisten kontaktien puute alussa. Ja tietysti yksi kaveri, joka piti hauskan oloista blogia jo (yhteisiltä) raskausajoilta ja näinollen tutustutti minut koko hommaan.
Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
- Olen aina toivonut, että tällä ois joku järkevä suunta. Tällä blogilla. Tai kategoria. Et se ois jotenkin järjestelmällisempi ja keskittyis johonkin yhteen konkreettiseen aiheeseen. Selkeämpi ja tyylikkäämpi kai. Mut ei sitä koskaan oo tapahtunut ;)
Upeita bloggareita on netti pullollaan, mutta jaan tunnustusta eteenpäin läheisimmille eli: Majlle, Mrs. V.:lle, Malenamille, Cocolle ja Charille -enkä suutu, jollette ehdi vastaamaan (been there) :P
Moikka taas! :)

Kommentit (24)

sani
25/24 | 

eräs bloggaaja kirjoitti joskus, että bloggaaminen on kuin kahvilla käymistä. ei silloinkaan jutustelulla ole mitään järkevää suuntaa, vaan puhutaan niitä näitä. minusta se oli aika hyvä kuvaus. minusta tämä blogi on hyvä juuri tällaisenaan!

26/24 | 

Olen seurannut Blogiasi ainakin vuodesta 2008, mikäli oikein muistan. Muutin tuolloin Pohjois-Karjalaan ja podin koti-ikävää Helsinkiin. Blogisi toi iloa ja lämpöä päiviini, kuten edelleenkin vuonna 2014. Harmittelen, että ne myös niin ihanan vanhan asuntonne kuvat jäi pois matkan varrella. Fiilistelen usein katsomalla näitä arkiston tunnelmallisia kuvia, esteetikko, kun olen kuvat (ja erilaiset materiaalit) tuottavat minulle hyvää oloa.

Johanna
27/24 | 

Samaa mieltä Sanin kanssa. Tää on just hyvä tällaisenaan kun on vähän kaikkea ei pääse tylsistymään. Mukavaa reissua!

Helena
29/24 | 

Sama täällä, melkein aina jää haasteet tekemättä...

Tein muuten Ponchon sun ohjeitten mukaan. Kiitos ohjeista, hyvä tuli :))

Mrs.V
30/24 | 

Kiitos kauheasti ihana!:) Vaikka sama ongelma mulla kuin sullakin.
Kirjoitin just syystä minkä takia pidän blogia, joten jos nyt kirjoittaisin siitä lisää niin heittäisin vaan lisää löylyä kiukaalle :D
Mutta ihanaa Madridin reissua! Anna Charille hali ja nauttikaa Espanjasta ja tapaksista! <3 Hirmuisesti haleja <3

35-and-fabulous
33/24 | 

Pakko tulla kommentoimaan, että oli ihan pakko käydä vielä kommentoimassa tuota kateellisuus-postaustasi... Josko luet vielä vanhoja kommentteja?

Ja hauskaa, rentouttavaa reissua!

liinu
34/24 | 

Mä ainaki miellän sun blogisi lifestyle-blogiksi (jos nyt oon ees käsittäny tuon käsitteen oikeen :) ) eli kaikkea tavallista, mitä nyt elämässä on sillä hetkellä pinnalla. Mutta siis hyvä näin, ei tarvi muuttua :)

Tuli mieleen, että missä vaiheessa blogistasi alkoi sitten tulla suosittu/tunnettu? Kävikö se ikään kuin vahingossa vai teitkö asian eteen jotain (esim. kommentoit muiden blogeissa aktiivisesti?)

Hanna
36/24 | 

Asun kanssa ulkomailla ja aloitin eilen ihan samasta syysta blogin! Se ei ole viela julkinen ja ei ehka tule koskaan olemaankaan, en viela tieda! Mutta tosiaan, saatan olla vihdoinkin raskaana(!) (monta vuotta yritysta ja hoidot ehka tepsivat tassa kuussa) ja heti tuli sellainen olo, etta tama on jaettava perheen ja kavereiden kanssa. Ja jos lapsi olisi oikeasti tulossa, sitten varmaan postailen siita kuvia jne... Ja olis kait se ihan mukavaa pitaa paivakirjaakin itselle.

Hyvaa kevaanalkua Jenkeista!

kalastajanvaimo
37/24 | 

Joo ;) Kiitos, taalla sita istuskellaan hotellissa ja itketaan silmat paasta ikavaa hahaa :D

kalastajanvaimo
42/24 | 

Ymmarran Mrs V jos jatat talla kertaa vastaamatta haasteeseen, no problem! ;)) Juups, me nautitaan ihan varmasti <3

kalastajanvaimo
45/24 | 

Joo lifestyleahan se varmasti on, juuri noin minakin termin ajattelisin :)
Blogin lukijamaarat ovat kasvaneet aika vahitellen ja tasaisesti, pienia kasvuhuippuja on kylla joskus aiheuttanut esim. kuopuksen odotusajat ja syntyma ja etenkin huomio keskustelupalstoilla.... :/
Muissa blogeissa kommentointi on mulla aivan liian heikkoa :D "Mainostusmielessa" en oo koskaan kommentoinut ja muutenkin rajoittuu aika taysin "tuttujen" blogeihin.

kalastajanvaimo
47/24 | 

Oioioi voin aistia olotilan tanne asti, paivan paras uutinen <3 (itsella mieli vahan maassa kun paasi ikava kovasti yllattamaan taalla :))) Paljon paljon onnea matkaan, todella toivon, etta kaikki menee hyvin <3 Blogin pitaminen raskausaikana (vaikka ihan vain itselle) on tosi kivaa :)

Anniina
48/24 | 

Osasit oikein hyvin kuvailla blogisi sisältöä ja arvaa mitä? Se on hyvä juuri tällaisena! Olen hyvää vauhtia jäämässä koukkuun! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla