Te olitte hyviä arvaamaan (ed. postaukseen viitaten) -Helsingin Radisson Blu Plazahan se mun hotelli oli! :) Kävin ihan pikkuvisiitillä hoitamassa pari juttua kuntoon ja nyt ollaan taas kotona... Matkakaverillani Matkalaukulla oli muuten matkailun suhteen pikkasen eri suunnitelmat kuin mulla ja tuli vasta tänään kotiin, joten en oo pääsyt kirjoittelemaan tai kuvailemaan teille aiemmin. Ja sillä oli mukanaan mm. mun tietokone. Matkalaukku halusi siis viipyä Köpiksessä pikkusen kauemmin kuin minä... Ei kai siitä voi suuttua ;)

Köpiksestä tulikin mieleen, että laitoin teille heti matkalaukun kotiuduttua uuden joulukalenterin luukun facebookiin. Ja siitä tuli mieleen, että mun on pitänyt sanoa jotain siitä närästyksestä, minkä joulukalenteri aiheutti... kun kaikki ei ole facebookissa. Hmm, olen pahoillani ja myönnän, etten edes ajatellut sitä. Että joku jää nyt ulkopuolelle. Koin kuitenkin, että joulukalenteri oli helpointa toteuttaa blogin ulkopuolella ja... no, kaikinpuolin helposti facebookissa. Ehkä te facebookittomat voitte osallistua jonkun muun profiililla? Tai perustaa oman leikkiprofiilin joulukalenterin ajaksi? Ei se kuitenkaan mikään mahdottomuus ole tai sulje ketään ehdottomasti pois. Ei ollut tarkoitus siis syrjiä facebookittomia, olen pahoillani! :)

Mulla on nyt tollanen uusi irtokarva muuten. Fur collar. Tykkään siitä tosi kovasti -niin ulkona kuin sisälläkin. Se menee melkein niinkuin liivin/huivin korvikkeena sisällä ja takin paällä on ihan kuin kaulus. Ja lämmittää ihan ihanasti, vaikka mulla vain tollanen H&M tekokarvajuttu onkin.

Huh, onpa muuten ihana olla kotona. Omalla sohvalla omien kanssa. Kivaa illan jatkoa teille kans :)

Kommentit (12)

Sweet little things
13/12 | 

Ihana toi karva, tuon hankkimista voisi kyllä todellakin harkita. Taidanpa mennä osoitteeseen hm.com :)

sanna
14/12 | 

Tykkään tästä yhdistelmästä kovasti. irtokarva, hahmaata ja hopeisia koruja. kiitos. Saan täältä aina välillä inspiraatiota omaan pukeutumiseeni :)

kalastajanvaimo
15/12 | 

Kiitos Solei <3 Joo näitä pitäisi henkkamaukassa olla nyt :) Tosiaan puetun näköinen tulee aika helpolla vaivalla :)

kalastajanvaimo
16/12 | 

Se on toi karva ;) Hmm, hassua, aika samaa kommentoitiin tuolla fb:n puolella, mikäköhän tässä on? Ehkä se on toi mun nimitys "irtokarva"? :D

kalastajanvaimo
17/12 | 

Aika kiva sanonta :) Joo mulla on joskus vaikeuksia käyttää oikeita turkiksia... tai ainakin ostaa sellaisia.

kalastajanvaimo
19/12 | 

Raato... :D Aika hyvä nimitys sellasille, joilla tosiaan ne silmätki on päässä... mietin että voisko siltä ottaa sen pään pois, mut hyi kauhea mikä ajatus, anteeksi :D No ei, siis kyllä mun mielestä tollaset perityt turkikset ja vastaavat on ihan ok. Jo kymmeniä vuosia sitten valmistettuja turkiksia on parempi käyttää kuin hävittää. Niihin silmiin en tosin ehkä itsekään oikein tottuisi hihi. Et tietenkään heitä menemään, jo tunnearvon vuoksi <3 Kyllä siitä käyttökelpoisen saa :)

solei
20/12 | 

Just tuollaisen haluaisin. Menen hei katsomaan omasta H&M josko löytyisi. Ihana kuva sinusta. Sopii i´sisä ja ulkovaatteiden kanssa. Älyttömän kiva! Jotenkin tulee puetun näköinen.
Kauniit askartelut lapset tehneet. terkkuja heille :)

Mrs.Brown
21/12 | 

Siis jotenkin seksikäs! Siis ei toi karva, vaan Sinä...vaiko sittenkin karva. Seksikäs karva?! Näkeekö joku muu saman?

Helpottunut
22/12 | 

Osoitat sanonnan "Aidot ihmiset käyttävät tekoturkiksia" todeksi. Kiitos !

Nelli
24/12 | 

Itse olen kovin miettinyt jos tekisi tuollaisen. Karvaa kun löytyy laatikkokaupalla.

Tosin olen "perinyt" isoäidiltäni aikanaan minkkikauluksen...se on aika hirveä kun siihen aikaan jätettiin päät ja jalat kynsineen killumaan niihin ja lasisilmät koreilee niillä myös. Se raato on roikkunut monet vuodet mukana mutten mitään ole saanut siitä tehtyä. Isoäidin tarkoitus oli, että ompelen sen takin hupun reunaan...en kyllä sitä tehnyt.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram