Good morning my

Halusin tehdä tänään jotain vähän erilaisempaa (kuin päivänasut) ja kuitenkin antaa teille jotain henkilökohtaista, joten päätin sitten eilen illalla lattialla lasten paperien ja tussien keskellä piirtää! :)

Erityisterveiset muuten Suomeen äitille ja isille ja Ansulle ja Satulle.

Mutta älkää muutkaan huoliko, vaikkette ehtisi näkemään ehkä ketään parhaista ystävistänne juuri tänään, miettikää seuraavaa kertaa kun näette! Älkääkä surko edes vaikka tuntuisi siltä, ettei teillä ole yhtäkään hyvää ystävää. Hymyillä voi vaikka naapurille tai kioskin myyjälle tai työkaverille. Ystävällinen hymy on maailman ymmärretyin kieli. 

Ja loppujen lopuksi Sinä itse olet supertärkeä ystävä Sinulle ja tarvitset välillä vähän ystävällisyyttä ja huomiota itseltäsi... Ehkä voisit ostaa kimpun kukkia jollei kukaan muu sitä tee? :))

Tai halata itseäsi -tämä on liike, jonka teetän usein jumppatunnin päätteksi; ota kunnon halausote itsestäsi (kyllä, juuri sinusta :)), sormet lapaluihin asti ja anna pään roikkua rentona käsien päällä. Istu mukavasti ja anna selän pyöristyä varovasti alas. 

Hyvää ystävänpäivää Sinulle!

Kommentit (15)

16/15 | 

Ihana postaus!

Hyvää Ystävänpäivää Sinullekin <3

 

Terkuin, Johanna Salosta ;)

 

 

17/15 | 

Hyvää Ystävänpäivää:) Mielestäni mikä tahansa päivä voi olla Ystävän päivä. Totta, hymy saa aikaan yllättävän paljon, hymyilevä ihminen on sitä paitsi kaunis.

18/15 | 

Tämä oli kaunis postaus ja totta joka sana! :)

20/15 | 

Hyvää ystävänpäivää :) Aivan ihana postaus, tuli kyynel silmään tuosta positiivisuudesta mikä huokuu tekstistä. Näinä vaikeina aikoina pitäisi miettiä asioita juuri tuolla tavalla. 

21/15 | 

Ihanasti olit piirrustanut <3 Happy Valentine's Day for You, Johanna!

Ostinkin itselleni pinkkejä tulppaaneja eilettäin, että ehtivät avautua täksi päivää :-) 

Halit!

 

 

 

 

23/15 | 

Ihanaa ystävänpäivää sinullekkin Johanna!

Tuo piirrustuksesi on niin viehättävä, että haluaisin sen meille kotiin seinälle muistuttamaan ilonaiheista, joita on edessämme joka päivä :)

24/15 | 

Ihanaa ystävänpäivää ihana Johanna <3 . Iloinen piirustus!

25/15 | 

Tuota voisi myydä vaikka printtinä, on niin kiva.

27/15 | 

Hyvää ystävänpäivää! :) Kiitos kauniista sanoista!

28/15 | 

Ihana! Tuosta pitäisi saada seinälle kehystetty printti. :)

Ihana, kaunis ja postiivinen on myös koko blogisi, kuuluu ihan mun top 2:seen.

Kivaa viikonloppua! :)

 

30/15 | 

Hieno piirustus! Sai hymyilemään. Ja ehkä ihan pikkusen kadeksi, kun olisi niin kiva itsekin osata piirustaa noin söpösti. ;) Olisi kiva kun esittelisit enemmänkin nimenomaan tuota taiteellista puoltasi ja itse tehtyjä juttuja.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010