Täällä kukkii!

 silkkimekko Kookaî 

 

Terveisiä pihalta! Täällä kukkii! :) Ja kukkarakastaja kiittää. Ja niin on itse emäntäki aika kukallinen tänään -olemme justiinsa lähdössä puutarhapartyihin. Lapset saivat valita mulle mekon aamulla. ;) Olisi voinut mennä pahemminkin, kyllähän kukkamekko aina hyvä puutarhajuhliin on.

Muistatteko mun kertoneen eräästä paikallisesta vanhemmasta herrasmiehestä, joka kirjoitti paikallislehden yleisönosastolle mieipidekirjoituksen kukkamekoista? Siitä kuinka vähän niitä nykyään on ja kuinka nuoret naiset kulkevat jossain harmaissa shortseissa ja kuvateepaidoissa. Hehhee. Olen kirjoituksen vuosia sitten luettuani yrittänyt muistaa käyttää (myös) kukkamekkoja. Jostain syystä se kirjoitus teki minuun ilmeisen syvän vaikutuksen, heh.

Nyt on ehkä pakko mennä vähän fiksaamaan tätä tukkaa; ilma on ollut trooppisen kostea ja sen huomaa pörrön määrästä. :P

Kaunista perjantai-iltaa, pakko kiiruhtaa!

Kommentit (21)

22/21 | 

Kukkamekko on just sopiva asu puutarhajuhliin. Lapset tekivät hyvän valinnan.  Mun mies sanoo kukkamekkoja ikkunaverhoiksi ja sen takia en itse omista yhtään. Ostin juuri yhdet kirjavat housut ja ne taas on kuulemma sohvakangasta 50-luvulta. En anna sen häiritä. Täytynee katsastaa alemyynneistä kukkamekkojakin...

Mukavaa viikonloppua ! 

SaL

24/21 | 

Johanna, olet suloinen kuten aina. Mutta.. en ymmärrä mekon yläosaa. Kummastelin sitä jo edellisellä kerralla. Se ei pue sinua (eikä ketään) oudon mallinsa vuoksi. Muuten kuosi on kiva ja mekko varmasti mukavan vilpoinenkin päällä.

Itsekin olen hurahtanut kukkamekkoihin, etenkin makseihin :)

Annika

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
25/21 | 

No juu, onhan tää vähän erilainen, hehe, mutta viihdyn tässä kuitenkin tosi hyvin -ja aina saan kuitenkin kehuja tän kanssa, että ehkä se ei luonnossa sit kuitenkaan oo ihan superpaha...? Ja sit on vaan lupa tykätä erilaisista jutuista :)

26/21 | 

Jäin miettimään yllättäen, että kuka sinua oikeastaan kuvaa? Onko sinulla joku jalusta vai joutuuko miehesi kuvaamaan joka päivä asusi...hiihh...

Se on aika iso homma varmaan päivittäin. Asetella ja kuvailla...kyllä jaksat...kaiken muun ohella.

t:Kukkahattutäti...:)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
27/21 | 

Suureksi osaksi minä itse, ei mies jaksaisikaan. mut ei tässä kuule kauheasti aikaa mene. Jalustaa ei oo, kuvat otetaan sieltä mistä saa. Taidan olla vähän sellainen ihminen joka kuluttaa mieluusti jokaisen paivän minutin _johonkin_... ;)

28/21 | 

Onpas sinulla ihana mekko! :) Ja se sopii tietysti täydellisesti sinne puutarhajuhliin. Oih, nyt minunkin tekee mieleni jotain ihanaa kukkamekkoa :) Itse olen luonteeltani aivan hirmuisen romanttinen, ja tykkäisin kyllä aina käyttää jotain kukka-ja pitsijuttuja <3 :)

Oikein mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi!

Katriina

32/21 | 

Tuo Kookai-silkkimekko ei tee oikeutta naisvartalolle, sen outo leikkaus latistaa ylävartalon lättänäksi.

34/21 | 

Hempeän kesäinen kukkamekko, kaunis, todella.  Miten saat hiukset asettumaan kesän kosteudessa.? Olisi kiva nähdä muitakin kesämekkoja..

T.Inger

36/21 | 

Mielettömän kaunis kangas ja väri tossa mekossa! Voiko naisellisempaa olla! Ihana!

- M -

38/21 | 

Aivan ihana mekko! Niin naisellinen ja romanttinen. Sopii sulle hyvin. :) Ja tuo yläosa on just kaunis.:)

T. L

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
39/21 | 

Mielipiteitä on monia, kiitos tästä :) Ei tää niin kovin paha, puutarhajuhlissa moni ihasteli kyllä. Ehkä joku kauhistelikin, mutta eipä se niin vaarallista, itse viihdyn tosi hyvin! :)

40/21 | 

Sun blogista tulee aina niin hyvälle mielelle, kun hymyilet kuvissa ja kuvat on niin ihania! Kiitos pakopaikasta, johon tulla työpäivän keskellä irroittautumaan kiireestä! <3

42/21 | 
Vierailija

Jäin miettimään yllättäen, että kuka sinua oikeastaan kuvaa? Onko sinulla joku jalusta vai joutuuko miehesi kuvaamaan joka päivä asusi...hiihh...

Se on aika iso homma varmaan päivittäin. Asetella ja kuvailla...kyllä jaksat...kaiken muun ohella.

t:Kukkahattutäti...:)

Kyl mää vaan ihmettelen, miten itse kuvaat itseäsi esim. tuolla meren rannalla kiviröykkiössä, kun hädin tuskin pysyt pystyssä. Jos ei jalustaa, pakko on jonkun muun sinua jatkuvasti kuvata.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram