& laukkuihastuksia

 kashmirneule Santosh ja pellavahousut by Pias, vanhoja mutta saatuja

Ihmettelimme tuossa yhtäkkiä kotikallioiden takaa sojottavaa, aikalailla tavallista korkeampaa mastoa. Lapset epäilivät merirosvolaivaksi. Tilannehan oli siis pakko lähteä tarkastamaan.

Kaunis koululaiva Sørlandet oli lähtenyt kesäkierrokselle.

Rannassa kävimme myös toki moikkaamassa ystävääni Trineä putiikillaan. Ihastuin hurjasti noihin norjalaisiin Hippi Grace -clutcheihin -enkä kuulemma ole ainoa; Ruotsin Victoriallakin  on omansa! Laukun saa pidettyä kivasti otteessaan nahkavyö ranteella, mutta siihen kuuluu myös pitkä nahkaremmi sekä sellainen pieni rannelenkki, joka clutcheissa yleensäkin on. Mmm, kyllä olisi herkku kesäkassi. (Entäs noi Trinen tekemät helmi-kristalli -sormukset? Sydänsilmä emojit tähän.)

Niin, kesäkuun toka. Nyt mietin, että oli sää mikä hyvänsä niin se on kesä. Ettei joskus heinäkuun puolivälissä sitten harmittele että miten kesä vasta alkoi. Se on nyt.

Meillä on kyllä ollutkin aika kesäiset fiilikset; lähinnä syystä että astianpesukone hajosi viime viikolla. Käsintiskaamisesta ja -kuivaamisesta tulee ihan kesä- ja mökkifiilis! :'D Voin suositella jollei sitä muuten tunnu löytyvän...

Konekorjaaja oli tosin käynyt meillä tänään töissäollessani, että nyt loppui sekin. Väsyneenä kotiinpalattuani löysin keittiön tasolta kasan kaurapuuroa (aika vanhaa ja vetistä) ja pienen lapun, että tällainen ei kuulu astianpesukoneeseen. Aaargh. Tiedän. Voiko ihminen itseään enää tyhmemmäksi tuntea. Ja possummaksi. :D Mulle tuli niin huono omatunto etten jaksanut edes miehelle soittaa (se on ollut reissussa jonkun viikon varmaan). Aloin vaan siivoamaan. Mehän ei olla possuja  -  fiiliksellä

Nyt on jo toki parempipi mieli (sai väsynyt kroppa vähän ruokaakin). Siisti(mpi) koti ja kaikkea keskellä kiiruisinta viikkoa, kiitos korjaajan. ;D Ja puuroa ei enää astianpesukoneeseen.

Kommentit (13)

15/13 | 

Kauniita kuvia ja ihania myös nuo laukut :) 

Jos sinne Norjaan (Lillesandiin) tulisi esim. viikonloppulomalle niin mhin kannattaisi majoittua? Onko suositella mitään kivaa hotellia juurikin rannalta? 

Eikös siellä teillä ole hyvä käydä juurikin kesällä? Muistelisin, että viime kesänä kirjoitit, miten kaupunki on ehdottamasti kokemisen arvoinen, etenkin kesäisin.

Mietin myös vaihtoehtona Kristiansandia, en ole sielläkään koskaan käynyt.

Rentouttavaa ja mukavaa kesää :)

 

Sanna

16/13 | 

Jonkun aikaa lukenut blogia ja nyt pakko kommentoida... sulla on kyllä pettämätön tyylitaju, rento mutta niin chick kun olla voi! :) 

17/13 | 

No oli kyllä ihania laukkuja ja just toi pikku laukku kun sivuilla kävin kurkkimassa=) Mutta miten kummassa näitä saisi Suomeen ilman tullia?=)

18/13 | 

Tuo laiva näyttää upealle. Ja Trinen korut ja laukut on

20/13 | 

Meilläkin on astianpesukone hajonnut... Yritän ottaa tuon kesämökkifiilisasenteen, kiitos vinkistä :) Vähän kanssa hirvittää mitä sen sisältä löytyy vai meneekö vaihtoon koko vehje. Alkukesä on minusta kesän hienointa aikaa, vaikka säät eivät vielä niin suosikaan.

21/13 | 

Vanhat purjeveneet on kyllä varsinainen vapauden symboli, ihania!

Juu kyllähän ne konekauppiaat toitottavat, ettei astioita tarvi yhtään huuhdella; sinne vaan suoraan koneeseen. (Tottakai, jotta koneiden hajottua saavat myytyä lisää). No, järkikin sanoo, ettei niin kannata tehdä ja jos tekeekin, saa suodatinta olla putsaamassa yhtenään. Rasvainen ja likainen astianpesukone on aika yök..

 

 

23/13 | 

Kyllä se nyt kesä on, vaikka lämpötilat nousevat hädin tuskin yli kymmenen asteen. Järki sanoo, että pue lämpimästi mutta kun katsoo ikkunasta ulos auringonpaisteeseen, järki unohtuu, lahkeet kääritään nilkkoihin ja takin sijaan pukeudutaan kevyempään jakkuun. =)

Kaisu

24/13 | 

Kivan näköisiä vaatteita. Käytätkö juuri koskaan enemmän väriä vaatetuksessa? Aika usein  näen kuvissa kerman vaaleaa, luonnonvalkoista, beigeä jne. Toki en ihan joka postausta ole katsonut, mutta tällainen vaikutelma tulee. Hauskaa kesää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010