Kauhea kun blogi on taas jäänyt huonolle huomiolle. Tainut elämä taas viedä vähän mennessään että ei kai sitä oikein voi pahoitellakaan... :) Kesää vietetty hiukset pörrössä ja tassut kuraisina. (teepaita ja shortsit Cubus, neule omatekemä)

 

Mutta pakko jakaa yksi ajatus, joka syntyi luettuani otsikon Why you will marry the wrong person. (En muuten lukenut edes itse artikkelia, sillä ajatukset alkoivat juoksemaan jo pelkästä otsikosta. Mistä lie johtuu että yksi lause taas noin kolahti. ;P)

Ajatus siitä, ettei Sitä Oikeaa ole mahdollista tavata (tai sen enempää naida) on nimittäin aika lohdullinen. Ettei kukaan ole sen oikeampi, että me olemme vääriä ja vihreellisiä kaikki. Koska me olemme. Sekin on mun mielestä jotenkin vapauttava ajatus. Mun mielestä on jotenkin niin mahtavaa olla epätäydellinen, keskeneräinen ja just omanlainen. Ettei kukaan voi vaatia eikä odottaa mitään sen kummempaa eikä etenkään mitään täydellistä.

Kaikki on oikeastaan kiinni siitä löytääkö hyvän ja mun mielestä loppujen lopuksi ehkä vielä enemmän siitä onko itse hyvä. Koska kukaan muuhan ei voi tehdä sun onnea. Ei edes se hyvä mies, heh. Auttaa (sinua itseäsi ja omaa tyytyväisyyttäsi) ihan kamalasti, jos olet itse hyvä. Ja mietit, että hyvä ettei se puoliso ole ton täydellisempi niin ei itsekään tarvitse olla :D 

 

Sellainen perjantai -ajatus. Hyvää persoonallista perjantai-iltaa. <3

 

Pian tulossa kesäneuleohjetta; raitatoppi valmistunee tänä iltana omalla terassilla viinilasin kera jollen innostu tyttöjen kanssa kylille :D 

Kommentit (5)

Eija -62
7/5 | 

Vietimme tänä kesänä 30-vuotis hääpäivää. Teimme siitä jopa juhlan mökillämme perheen kera. Olemme edelleen sitä mieltä, että "sitä oikeaa" ei ole olemassa. Oleellisin asia pitkässä parisuhteessa on TAHTO. Olemme tahtoneet (kuten vihkikaavassa kysytään) ja olemme sen vuoksi olleet toisillemme oikeita. Olemme rakentaneet ja halunneet olla hyvä tiimi yhdessä. Tahdoimme, ja nyt olemme kiitollisia yhteisistä, hienoista vuosista. Hienoa, että löysimme toisemme - ja tahdoimme.

Kiitos hienosta, elämänmakuisesta blogistasi! Se onkin ainoa, jota säännöllisesti seuraan:)

Inka
8/5 | 

Kyllä, niinhän se juuri on.

Ja tällainen perjantai-ajatus; Kuka päätti ja milloin sen, että naisella täytyisi olla joka päivä uusi asu (ilme).

Mykistävä miete, en tiedä tähän oikeaa hymiötä. Luin tällaisen lausekkeen kesän aikana joltain kolumnistilta.

-Totta totisesti. En halua omalta osaltani kenelläkään tytölle, nuorelle tai naiselle (en varsinkaan miehille tarkemmin ajatellen!) antaa sellaista vaikutelmaa itsestäni tai maailmasta, että miellyttävällä tavallisella tai viehättävällä naisella tulisi olla päivittäin uusi lookki tai asuyhdistelmä. Kun ajatellaan vaan pieni ajanjakso taaksepäin, niin eivätpä kyllä naiset ympärilläni miettineet kovinkaan paljoa kuinka vaikuttavaa oli heidän ulkoinen esiintyminen. Mielestäni se oli enemmänkin hyvä asia.

Huoletonta kesän jatkoa yksinkertaisten asioiden äärellä.

Riikka
9/5 | 

Oi ihana postaus <3! Erittäin tärkeä ja keskeinen ajatus on vastuun ottaminen omasta onnesta/tasapainosta/rauhasta tms. Jos kaks ihmistä toimii näin, voiko parisuhde olla toimimatta?

Jaana B
10/5 | 

Ajattelen samoin! Ihmislajin kannalta olisi mahdotonta, että olisi olemassa vain yksi ainoa oikea, eihän se suinkaan ole lisääntymisen edellytys. ;-)
Kivat värit! Kyselin värien yhdistelemisestä Ihan tavallisen- postauksen kommentteissa, mutta niitä ei näy. Haluaisitko kertoa hyvästä värisilmästäsi, mieltymyksistä ja yhdistämisestä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram