Koskapa me ollaan (kaikkien yllätykseksi) saatu tänä kesänä aikaiseksi maalata talon puuosa uudella valkoisella ja alaosan muuri entistä paljon tummemmalla harmaalla, oli mun ihan pakko fiksata noi vanhat puutarhatuolitkin. Siis ne on vanhat; talon alkuperäinen omistaja on joskus 70-luvun alkupuolella nikkaroinut ne itse ja yllättyi aika kovin kun talokauppoja tehdessämme halusin pitää ne. Olivat kai kaatopaikalle menossa. Sellaset vihreät, joista maali rapisi. Ne on meillä nyt ollut kaksi vuotta rapisevina vihreinä, mut enää talo maalattuamme en voinut jättää tuoleja siihen kuntoon. Miehen mielestähän ne ois viimeistäänkin nyt ollut aika viedä sinne kaatopaikalle ja naureskeli mun maalaustouhuille, mutta kun... tykkään epätäydellisistä jutuista. Ihanan helpottavaa ettei tässä vastamaalatun ja -laatoitetun talon pihalla oo vielä jotain täydellisen tarkkaan harkittuja upouusia kalliita tuolejakin ;) Sehän ois jo ihan liian täydellistä mulle hehe.

Meinasin muuten ensin otsikoida tän postauksen "Täydellisen epätäydelliset". Mut sehän kuulosti niin ällön täydelliseltä. Ja nää on vain ja ainoastaan epätäydelliset <3

Go' natt! :)

Ps. Trikoomekko on Splendidin, olen tainut joskus facebookin vastata väärän merkin, mutta se on siis Splendid, sorry!

Kommentit (24)

Mina
26/24 | 

Hei!

Ihania kuvia sekä sisältä että ulkoa! Mikä lattia teillä on olohuoneessa? Parketti?
Laminaatti?Suunnitellaan remppaa; mm. lattianne näyttää hienolta.

Mukavaa viikonloppua!

Kaliforniasta moi!
27/24 | 

Pitäähän lastenkin kalapuikkonsa tienata! Laita viel parempi ulkokuva siitä talosta uudessa maalissa. Hienot tuolit ja eläköön elämän epätäydellisyys!

kalastajanvaimo
31/24 | 

Joo se on parvekkeen kaidetta, katsoo jos joskus tulee tarve kuvata koko talo, vielä ei oo sellasta ollut :)

kalastajanvaimo
32/24 | 

Hih tykkään kai pitää kokonaisuudet itsellä :P Tai siis ettei ihan kaikkea näykään :)

kalastajanvaimo
34/24 | 

:) Vastaus kysymykseen... tykkään kuvailla ylipäänsä kaikkea. En eniten itseäni, kivempi jos joku muu kuvaa ;) Joo ootko kysynyt tän kysymyksen kaikilta tän tyylin bloggaajilta vai oonko kenties ainoa muoti/lifestylebloggari jota luet? Cool ;)

kalastajanvaimo
35/24 | 

Piharemppajutut on aina kivoja, kyllä niita ihan huvikseen tekee (jos on ilmoja :S).

kalastajanvaimo
37/24 | 

Ulko-ovet pysyy juu, ei oo ollut mitään suunnitelmia vaihtaa. Ei oo harmi vaan remppasuunnitelmia ;) Samoin Heinis <3

Jatta
38/24 | 

Hienot tuolithan nuo ja vielä itsetehdyt, joten eihän niitä voinutkaan olla 'restauroimatta'! Itse olisin toiminut aivan samoin :)

Cilla
39/24 | 

No höh mikä asenne - ja ihan hassu kysymys. Kaikki tietää että blogien tärkein osuus on kuvat! Ja henkilökohtaiset kuvat etenkin. J ei edes poseeraa niin kuin suurin osa muista bloggaajista, joten ei uskoisi ärsyttävän...Huoh. Tyypillistä suomalaista kateutta.

Mea
40/24 | 

Hyvät tuoli tuli, ja pihakin näyttää huolitellulta! Oispa kiva nähdä kuva teidän talosta kokonaisuudessaan, oisko sellaista mahdollista saada tänne blogiin? ;) Näistä hienoista "yksityiskohta-kuvista" saa jotain vinkkiä miltä se teidän koti ulkoapäin näyttää, mut ei kuitenkaan kovin selvästi... :)

hansu
41/24 | 

Olisi kiva nähdä pihaanne ja taloanne ulkoapäin laajempinakin kuvina, niin saisi ihan eri käsityksen kokonaisuudesta kuin pikkukuvapalasista. Olisiko mahdollista joskus?:) Uudet laatat näyttävät kyllä hyvältä! Onko tuo parvekkeen kaidetta, mikä näkyy tuon tumman osan yläpuolella?

Minnie
42/24 | 

Lämmittää sydäntä aina kun kuulee, että vanha tavara on fiksattu ja käytetään edelleen -ihan liikaa heitetään pois ja kaatopaikalle, vaikka vielä tekis tehtävänsä. Tuolit näyttävät vieläpä tosi kivoilta :)

Heinis
45/24 | 

Ihana mekko :)) <3 muuten, oletteko aikeissa vaihtaa talon ulko-ovet vai pitää ne entisellään? Niissä on fiilistä. Tai ylipäänsä, onko teillä enää mitään remonttisuunnitelmia vai onko talo sillä lailla jo ns. valmis? Erinomaista loppuviikkoa <3

Kati
46/24 | 

Mun mies usein epäilee mun ideoita, mutta yleensä sitten auttaa toteutukessa tai on ihan otettu kun olen totetuttanut jonkun sellaisen jutun jota se on TODELLA epäillyt...

Noi tuolit on tosi kivat! Mullakin ois ollut tälle kesälle pari maalaus hommaa koskien ulkokalusteita, mutta tämä kesä ei ollut säiden puolesta niin suotuisa, joten jää sitten ensi kesään.

Oikein kivat kuvat olet laittanut tähänkin postaukseen. Toivoisin olevani edes himpun verran pidempi, että voisin kans käyttää tollasia maximekko juttuja...

Mukavaa melkein viikonloppua;)

ps. Kaikki ehtii vielä osallistua mun blogissa SYSTERp arvontaan!

AnnaW
48/24 | 

Tosi kauniin ja rauhallisen näköinen piha teillä ja maalausjututkin vaikuttavat onnistuneen loistavasti:) Meillä olisi puutalon maalaus edessä muutaman kesän kuluttua...tai saa nähdä koska ehditään, kun on niin paljon muitakin juttuja suunnitteilla...keittiö- ja suihkuremonttia sekä peltikaton maalausta...plus kaikkea muuta mitä nyt vanhassa talossa keksii tehdä;) Onneksi remppaaminen ja kunnostaminen ovat ihan kivaa puuhaa ja lopputuloksesta saa nauttia vuosia. Kyllä teidän pihalla nyt kelpaa puuhailla ja leikkiä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram