& pieni tanskalainen arvonta! :)

Suomesta paluu eilen oli neljäs kerta, kun mulle tarjotaan rahaa lentosuunnitelmien muuttamisesta. Kone on buukattu täyteen, tai yhtäkkiä vaihtunut pienempään ja ylimääräisiä ihmisiä matkustajia yritetään uudelleensijoittaa. Mun tapauksessa näihin juttuihin kannattaisi melkein lähteä mukaan; saisin hyvityksen aina kolmen lentolipun edestä kun on noi pikkusetkin mukana! Mut ehkä just sen tähden ei huvita käyttää yhtään ylimääräistä tuntia tohon hommaan... Ja sit me saadaan aina joku tupatentäytetty pörisevä pikkukone, joka tuntuu syöksyvän maahan nokka edellä.

Ehkä ikimuistoisin lento oli kuitenkin viime syksynä sellainen, jossa mun ja lasten edessä, takaa ja vierellä istui venäläisiä Hells angels -miehiä. Nahkaliiveissä ja tatuoituja korviin asti. Eivätkä sanoneet sanaakaan lentoemännille, vastannet näiden kysymyksiin tai pyyntöihin. Mun viereisin valtava korsto istui itseasiassa ilme värähtämättä koko matkan, täysin paikallaan. Lapsetkin aistivat aika nopeasti, ettei kannata yrittää mitään. Se oli rauhallinen matka se. Miten ne olikin laitettu meidän lentokavereiksi.

Niin ja kerran sain lentoemännältä suklaata, koska hän luki mun blogia, kiitos :) Sillä reissulla itseasiassa olin niin väsynyt, etä nukuin koko alkumatkan ja lapset olivat saaneet vaikka mitä kivaa tekemistä ihan mun huomaamatta... Oh my... ;)

Olen kai ennenkin todenut pitäväni Köpenhaminan Kastrupista. Se on kai tullut niin tutuksi. Muuten voisin mieluusti jättää noi kenttähommat kokonaan. Tämäkin postaus tuntuu vain kylmältä ja mukahienolta. Pinnalliselta. Tulee vain mieleen, että onnellisuus löytyy jostain ihan muusta kuin kiiltävistä käytävistä ja loistavista mainosvaloista. Mutta ehkä niitäkin joskus kaipaisi, sen verran tutuiksi ovat tulleet :)

Mun lemppari lentoasu taitaa olla kesät talvet tollanen Armanin trikoomekko, jossa on harmaa yläosa -se on ollut jo monella reissulla. Puuvillatrikoota sen olla pitää, jotta joustaa ja venyy eikä kauheasti rypisty. Ja reilua huivia voi käyttää melkein peittona, se on myös loistokaveri.

Viimeisessä kuvassa on kaksi tanskalaista sisustuslehtä, kun kerran Kastrupissa hyvää aikaa noiden koneenvaihtotouhujen vuoksi oli... Shoppailin teille. Ja koska tanskalainen design ja tyyli nyt vaan on niin loistavaa! Kommentoi siis jotain vaikka yhdellä sanalla, kirjaudu mieluusti oikein kommentoijaksi ja jätä nimimerkki niin sinut on helpompi jäljittää kun lehden jaetaan :) Eli kaksi kommentin jättänyttä saa kukin oman lehtensä. Arvon voittajat lauantaina.

Ps. Väärinkäsitysten välttämiseksi mainittakoon, että inhoan emäntä -sanan käyttöä naisesta ;) Se on tossa otsikossa vain ja ainoastaan sanaleikin vuoksi, en kutsuisi itseäni muuten emännäksi koskaan.

Kommentit (178)

181/178 | 

Ihania nämä sinun postauksesi ... Tyttäreni - 2 heistä - ja minä seuraamme elämääsi ja blogisi tuo iloa ja hyvää mieltä päivään .. Kiitos sinulle :)

184/178 | 

Mä voisin käydä vaan kääntymässä tuolla lentokentällä, päihittää mennen tullen shoppailumahdollisuudet täällä pikkukaupungissa;) Onneksi kohta, ihan kohta(12 päivää), pääsen kävelemään Lontoon kaduille! Pakko hehkuttaa,sori:)

Otan samalla osaa lehtien arvontaan!

-Niinulan Niinu-

185/178 | 

Ihana kyllä tmä sinun blogisi. <3

Ps. Odotan edelleen s-postia sinulta, koskien niitä Odd Mollyja ja muita. Jos joskus ehdit niitä mulle laittamaan... ;)

186/178 | 

Hieno blogi, luen kaikki postaukset innolla, niin hienoja ns tavallisia juttuja, ei mitään yli hienoja yliampuvia, kiitos!

-päivi-

188/178 | 

Kiitos blogistasi. Vaikka olenkin sinuun nähden "äiti-sukupolvea" on minusta tosi mukavaa lukea juttujasi. Ehkä myös siksi, että olen Tanskan suomalainen ja ollut useamman vuosikymmenen. Silti tunnistan paljon sinun mietteistäsi ja tunteistasi varsinkin mitä tulee synnyinmaan kaipuuseen ja sitten toisaalta hyvään elämään siellä missä nyt asuu.

Sydän ja sielu on kummassakin maassa - se tulee olemaan (tai on ainakin minulle) ikuinen sekä rikkaus että kipu.  Onneksi lapseni ovat kovin innokkaita Suomen ystäviä ja pitävät yhteyttä Suomen serkkuihinsa ja päin vastoin.

God påske!

 

190/178 | 

Ihana vaatekappale tuo ! (: Ja tosi kiva blogi muutenkin sulla, kirjotat kivasti, kuvat laadukkaita yms! :)

191/178 | 

Tykkään tosi paljon lueskella sisustuslehtiä, joten olisi ihana voittaa itselleen jompi kumpi lehdistä!

T.Maikku

192/178 | 

Mäki oon joskus tuonu sisustuslehtiä Kastrupista. Tykkään myös siitä kentästä, jos jostain sellasesta voi ylipäänsä pitää. Lontoon Stansted voittaa kyllä Kastrupin selkeydessään ja on siksi matkustajan kannalta ihana, vaikkei muuten ole yhtään kotoisan pohjoismainen.

193/178 | 

Ollaan juuri ostettu miehen kanssa ikioma ensiasunto, ja olisi mukavaa saada sisustusideoita omaan uuteen kotiin. :)

194/178 | 

Minusta emäntä on arvonimi, ja itse en pane sitä pahakseni jos joku sitä minusta käyttäisi :).

Matkustaminen on raskasta, siitä on glamour kaukana.

t. Emäntä :)

195/178 | 

Kyllähän mulle lehti kelpaisi!:)

Kiva postaus jälleen, ja niin suloisia lapset käsi kädekkäin!:)

197/178 | 

Hei, ja kiitos kauniista ja lämpöisestä blogistasi!

Ihana, että meitä lukijoita muistat tällaisella kivalla arvonnalla. :) Etenkin tuo vasemmanpuoleinen lehti näyttää kovin houkuttelevalta.. Ilahtuisin toki kummasta lehdestä tahansa. :)

Oikein Hyvää Pääsiäistä!

T. Anne

 

198/178 | 

Minulla on jo lapsenlapsikin - ja silti luen blogiasi vuodesta toiseen...
Sinulla on kiva asenne kaikkeen; toivon, että voit säilyttää sen halki elämäsi.
<3Era

200/178 | 

Mielelläni täällä tanskalaista sisustuslehteä lukisin ja samalla pääsiäisen iloista nauttisin. Tuohon emäntä-sanan käyttöön-kuuluu mielestäni ikiaikaiseen suomalaiseen maaseudun tapaan eikä sovi enää meidän aikaan eikä kaupunkiympäristöön lainkaan -itse koen sen naisen vähättelynä ja loukkaavana mutta mikäpä ettei maalla suurtilan emäntä siitä voi olla  mielissäänkin.Heidi

201/178 | 

Ihanannäköisiä lehtiä:) Mukaan arvontaan! Ja kiitos blogistasi, sitä on mukava lueskella:)

202/178 | 

Kokemusta meilläkin pienten kanssa matkustamisesta. Ehkä ens lennolle tarttis tilata tontyyppiset korstot matkaseuraksi, kun kerran noin rauhoittava vaikutus on ;) No mutta oikeesti, tää sun blogi on huippu. Ja kotiäidin päivien piristys. Siis kiitos, että jaat elämääsi kanssamme! Ja lehtikin kelpaisi toki mullekin. Hanna

203/178 | 

Kiitos ihanasta blogistasi! Odotan ja luen innolla :) 

ihanaa pääsiäistä Sinulle ja perheellesi!

-Lin

204/178 | 

Kiitos ihanasta blogista! odotan ja luen innolla :)

ihanaa pääsiäistä Sinulle ja perheellesi!

-Lin

207/178 | 

Kiitos blokista, se on niin mukavaa ja vaivatonta :) ihana lukea.

Hyvää Pääsiäistä Kalastajan vaimo + perhe <3

-mirja-

210/178 | 

Olet tyylikäs matkustaja :) Upea mekko ja olen myös ihallut huiviasi aiemmissa kuvissasi. On kiva matkustaa mukavissa vaatteissa, kun koneet ovat  ahtaita. Reissussa tulee usein kuitenkin " reissussa rähjääntyy" fiilis, mutta kun on kiva asu, on parempi mielikin. 

Köpiksen kenttä on ihan paras. Ja tosiaan, miten ne tanskalaiset osaavat?! Ihanat lehdet jo kansista päätellen...

Aurinkoista pääsiäisaikaa!

-H-

211/178 | 

Katselin noita sun lentokentältä ottamia kuvia, ja tuli ihan kamala matkakuume :D Olis niin ihanaa lähteä johonkin, edes pieneen reissuun. 

Aurinkoista ja iloista pääsiäistä koko teidän perheelle ja kaikille muillekin!

-Hanne-

213/178 | 

Pärisevät pikkukoneet -- puistatus! Lentokammoisena aattelen, että mitä isompi kone, sen turvallisempi olo. Mutta ehdottomasti mukana arvonnassa :)

Oikein mukavaa pääsiäistä!

217/178 | 

Emäntä sana on ollut mm. rakkaan edesmenneen äitini "ammattinimike", joten se ei niinkään kalskahda korvaan. Mutta itse en yhtään välitä tästä etelä-pohjalaisesta akka-sanan käytöstä. Halventavaa mielestäni.

Tanskalaiset osaa sisustustyylit ja muodin, joten arvontaan.

 

Hyvää pääsiäistä kaikille! Tuovilan Tare

218/178 | 

Kastrup on munkin lempikenttiä, mutta ei se lentokenttäelämä tosiaan mitään kovin kummoista glamouria ole.

219/178 | 

Juuri illalla mietin ajaisinko vielä 20:15 paikalliseen k-kauppaan hakemaan lukemista, sisustuslehtiä tai menaiset. :D Mukavaa, rauhallista pääsiäistä! Nimim. Aurinkoinen

220/178 | 

Ihanaa pääsiäistä! Minulle kelpaisi tällä hetkellä mikä tahansa lentokenttä, kun vain pääsisi reissuun :)

Kielo

K4t1
Liittynyt29.3.2013
223/178 | 

Harmaa huivisi näyttää mukavalta - mistä tuollaisen huivin löytäisi?

Tanskalainen sisustuslehti kiinnostaa, joten ehdottomasti mukana arvonnassa.

225/178 | 

Hyvää pääsiäistä teille! Olen mielelläni mukana arvonnassa; sisustusvinkit olisivat tarpeen, kun muutamme kesäkuusssa takaisin kotiimme putkirempan jälkeen.

T.Mina Turusta

228/178 | 

Täsmälleen samaa mieltä lentokentästä! Kööpenhaminan kenttä on jäänyt mieleeni juuri mahtavista shoppailumahdollisuuksista! Joskus otti kupoliin juosta kaikkien ihanien butiikkien ohi kun oli kiire jatkolennolle. Ja huvittuneena seuraan ihmisiä jotka tituleeraavat itseään isänniksi ja emänniksi, siis sellaisia jotka eivät oikeasti ole mitään maatalon isäntiä tai emäntiä. Itse en tätä titteliä huolisi. Lehdet ovat kivoja tuliaisia matkoilta ja kulkevat kivasti kassissa viemättä liikaa tilaa tai lisäämättä painoa matkalaukussa, jossa tuppaa aina olemaan liikaa painoa reissun lopussa...

Osallistun silloin tällöin arvontoihin ja mieluusti siis myös tähän!

R@uni

www.villavarpa.tk

229/178 | 

Arvonnassa mukana ja kiitos iki-ihanasta blogistasi :) 

Ihanaa ja aurinkoista Pääsiäistä sinulle ja perheellesi!

Marja

 

231/178 | 

Mukana arvonnassa ja kiitos iki-ihanasta blogistasi :) 

Ihanaa ja aurinkoista Pääsiäistä sinulle ja perheellesi!

Marja

232/178 | 

Mä olen nyt ihan samaa mieltä sun kanssa kaikesta:

Kastrup on ehkä maailman ihanin kenttä

Emäntä on kamala sana!

Isäntä myös. En koskaan kutsu miestäni isännäksi, koska meillä ei ole maataloa, jota mun mielestä isännät (ja emännät) pyörittää.

Tanskalaiset lehdet on parhaita.

Lentäessä iso huivi on ykkösvaruste.

Nyt mä toivotan sulle kaunista pääsiäistä! Ja toivon voittavani lehden.

Nanna

233/178 | 

Tanskalainen sisustuslehti piristäis kummasti! Sä oot kyllä aina niin tyylikäs! :)

-Marianna-

234/178 | 

Huomenta..  joudun matkutamaan ja stoppaamaan esim Koopenhaminassa, kylla siella saa akkia kulumaan reilut nelja tuntia, MUTTA siita en pida etta ostokset pitaa maksaa luottokortilla (maksan mieluummin kateisella, koska en kuitenkaan osta hyper kallista) saa vaihtorahat TANSKAN KRUUNUINA ja monet eivat hyvaksy olleenkaan euroja.. joten jopa vesipullon maksaminen hmmm.

Muuten nyt seur. menen Arlandan kautta olisko parin tunnin vinkkia ..

HYVAA PAASIAISTA

t,Mer

236/178 | 

voi tanskalainen sisustustyyli on kyllä minunkin mieleen :) ihania kuvia taas ja lapset käsi kädessä <3

238/178 | 

iik minä haluan tuon RUM-lehden ja kyllä minä tuon toisenkin haluan ;) aurinkoa Johanna Sinulle ja perheellesi täältä pohjoisesta Suomesta tv Sannukka

241/178 | 

just viime maanantaina pysähdyin Kastrupissa matkalla tänne Norjaan ja aika kului lähinnä vessaa etsiessä. Löysin montakin, mutta niissä oli siivous tai jono. Ja kun yhden lopulta löysin, sekin oli epäsiisti ja joku kävi nykimässä ovea koko ajan:D. Oma vaikutelma kentästä oli "rupunen", mutta ystäväni sanoi sen olevan "boheemi" :D.

Shoppailutuulella en oikein ollut enkä ehtinyt kauppoja paljon kierrellä. Huomasin kuitenkin sellaisen Peppi-myymälän, ja mieleeni tuli, että jos skandinaavit olisivat Astrid Lindgrenin hahmoja niin tanskalaiset olisivat Peppi Pitkätossuja, ruotsalaiset Vaahteranmäen Emelistä ja norjalaiset Ronja Ryövärintyttäriä :D. Suomalaiset sitten? Mehän ei oikeastaan edes olla skandinaaveja, joten Muumeja?

Kone oli myöhässä, joten lentokenttävirkailija (vai emäntä?) pyysi kaikkia riviltä 15 eteenpäin siirtymään koneeseen ulkokautta ja takaovesta. Yksi totteli. Yksi suomalainen :D

Ottaisin minäkin lehdet mielelläni vastaan, koska lehdille on käyttöä, ja oma laukkuni oli pakattu niin täyteen puutarhalehtiä, että ei sisustuslehtiä mahtunut...

Oikein hyvää Pääsisäistä sinulle ja läheisillesi. Olkoon solveggisi tuuleton ja kvikklunsjisi ja appelsiinisi makeita :) 

terveisin Hanne, täältä saman otavan alta :)

 

242/178 | 

Rupesi jotenki niin huvittamaan ku aatteli tilannetta jossa ne korstot on ollu samalla lennolla,pikku koneessa...vaikkei varmaan siinä tilanteessa ollessa välttämättä huvittais yhtään :)

Ja viel tohon emäntä juttuun,ite oon ihan oikean maatalon "emäntä" enkä kyl siltikään tykkää et mua emännäksi kutsutaan,se ei vaan oo enää tätä päivää,muuten ku ehkä vitsinä :)

Ja kelpais kyl nuo lehet, eli arvonnassa mukana...Aurinkoista pääsiäistä!!

Pilvi
Liittynyt29.3.2013
247/178 | 

Täällä pitkäaikainen lukijasi haaveilee tanskalaisesta sisustuslehdestä :-)

Aurinkoista pääsiäistä!

248/178 | 

Lehden voisin kotiuttaa minäkin! Muuttopuuhat odottavat kesän jälkeen ja vielä on aikaa suunnitella ;)

 

-viipei

249/178 | 

Mäkin inhoan emäntä sanan käyttöä naisesta! Osallistun mielelläni arvontaan! :) 

-laura auroora

250/178 | 

Minulle kelpaisi myös tanskalainen sisustuslehti!

Kiitos ihanan piristävästä blogista ja hyvää pääsiäistä!

t. krisse

251/178 | 

Ihania kuvia! Tuo "matkustusmekko" ja huivi-oih, tuollaiset minäkin olisin tarvinnut, kun reissailtiin vuosia Thaimaa-Suomi-akselilla! :)) Sisustuslehdet on aina pop. :)

 

-Nipsu-

252/178 | 

Täällä ilmoittatuu myös yksi emäntä-sanan inhooja. Maatalossa voi olla emäntä, silloin se on niinkuin ammattinimike tai lentoemäntä on ok, mutta naisen synonyymina sitä ei saa käytää. Nousee aina karvat pystyyn, kun joku mies sanoo vaimostaan "emäntä". Ja tietty mukana ihanassa arvonnassa!

253/178 | 

Osallistun arvontaan. Tanskalainen sisustus on kaunista ja tyylikästä, sisustuslehdet kelpaisivat kyllä :)

Tikru

256/178 | 

Kiva postaus lentokentältä. Lentokentätkin on vain elämää, osalle enemmän, osalle vähemmän. Ja Kastrup on kiva, sinne kannattaa mennä ajoissa odottelemaan lentoa ;) 

JohannaV 

257/178 | 

Mullekin Kastrupin lentokenttä on jollain tavalla ihan erityinen paikka, siellä olen viettänyt aikaa keskellä elämän käännöskohtia useamman kerran. Ihana ispiroiva blogi!

-Ainon kaima-

258/178 | 

Ihana asu! Kyllä se niin on, että matkustaessa mukavuus on ehdottomasti tärkeetä, myös vaatetuksessa. Itseäni myös jostain syystä paleltaa helposti matkustettaessa, joten huivit ja villatakit kuuluvat luottovarusteisiini. Niitä puetaankin monin kappalein ja päällekkäin. Samalla seuraan kateudesta vihreänä ihmisiä, jotka matkustavat ykköset yllä; itse kun tuntee olonsa lähinnä ryysyläiseksi kaiken sen vaatekerroksen alla  :)

259/178 | 

Tanskalaiset sisustuslehdet on ihania inspiraation lähteitä :) ihanaa, aurinkoista pääsiäistä ja kiitos kivasta blogista <3

260/178 | 

Oi, kunpa saisin toisen lehdistä! Nuo ovat molemmat niin tosi hyviä! :)

-tasaraita Oona-

262/178 | 

Hei,

Ihanaa, kun jaksat bloggailla, et uskokaan, miten tästä saa voimia ja inspiraatioita arjen keskelle. Jutuistasi tulee positiiviselle mielelle ja jaksaa taas puurtaa kotiaskareissa. Köpikseen menossa ehkä tänä kesänä, joten Kastrupille pitänee varata myös aikaa ;). Jos tiedät Kööpenhaminasta jotain kivoja paikkoja tekisitkö niistä jossain vaiheessa vaikka pienen jutun. Omasta käynnistä kaupungissa kulunut jo jonkin aika.

Aurinkoista pääsiäistä!

Tiina

265/178 | 

Niin elämänläheinen ja inspiroiva blogi, kauniita ajatuksia aina. On ilo olla lukijasi. :) Kiitos paljon :) - Katju

267/178 | 

Tarinasi norjalaisen pikkukylän arjesta on koukuttanut mut haaveilemaan matkailusta Pohjoismaissa, vaikka veri on tähän asti aina vetänyt Välimerelle, Joten perheemme tulevat retket suuntautuvat tälle "lähialueelle". Kiitos siis myös uuden näkökulman synnyttämisestä :) On aina hyvä vähän päivittää omia "pakkomielteitään".. 

 

268/178 | 

Mä en ole koskaan tainnut lukea mitään ulkomaista sisustuslehteä, joten toivottavasti nyt onnaa!

t,Shekerim

270/178 | 

Hei, ensimmäinen ja tärkein kysymykseni, mikä malli on LV:N laukkusi. Olen hankkimassa itselleni Luis vuittonia, mutta mallia vielä arvon speedyn, palermon tai neverfullin välillä, onko sulla antaa jotakin vinkkiä. Tällä hetkellä olen kallistumassa Palermoon, laukkua voi kantaa olalla ja on riittävän iso, mutta ei liian iso ja sitten sen saa suljettua vetoketjulla kiinni. Toki mulle nuo tanskalaiset sisustuslehdetkin kelpaa, joten osallistun arvontaan, niistä saa aina kivoja vinkkejä vanhan talon sisustukseen. terv. -Taru-

 

273/178 | 

Kiva kenttä......ja VS:n liikkeeseen saa menemään piiiiiiiiiiitkän "pennin" ;)!

terv. Johanna

275/178 | 

Iloista pääsiäistä!:) Blogisi on ainoa mitä seuraan ja todellakin ihanan positiivinen kauniine kuvineen. Tanskalaisia sisutuslehtiä en ole lukenut ikinä, olisipa kiva tutustua..:)

 

-nintsu-

276/178 | 

Toi sinun trikoomekko on aivan ylihieno :) mistä sie oot ostanut sen?

hyvät pääsiäiset :)

-Heltsu

278/178 | 

Heippa! Haluaisin kehaista sitä sinun ihanaa turkoosia kaulariipusta,se on niin nätti. Emäntä-sanasta sen verran että itse kuulen sitä jatkuvasti koska olen maatalon emäntä....se on ihan ok,mutta kuitenkaan mulla ittellä ei oo mikään "emäntä-olo"!! Tuo lehtikin voisi olla kiva,koska ahmin kaikki sisustuslehdet,-kirjat-ohjelmat jotka vain näen,mukana siis kisassa. The maatalon emäntä ;)

281/178 | 

Pääsiäisiloa ja -valoa sinulle!

Olli & Aino -kuvassa sisaruus ja tunnelma kohdallaan <3

282/178 | 

Heippa! Mua ei saa sanoa ikinä emännäksi.:-) lehti olisi kiva, en ole koskaa tutustunut ko. lehteen. Mukavaa pääsiäistä :-)

283/178 | 

Tyylikkäät kotimatkalaiset. Emäntä sanan käytön ymmärtää kyllä maatalon emännillä ja muutenkin ammattinimikkeinä, mutta muuten tuntuu vähän hassulta, kun jotkut pariskunnat puhuvat toisistaan emäntänä tai isäntänä. Eukko sana on kyllä sitten se kaikkein hirvittävin!

287/178 | 

Ihana sisustuslehti kelpaisi mainiosti tänne päin. 

Iloista pääsiäistä koko perheelle!  :)

*Anna*

 

288/178 | 

Pidän paljon tuosta trikoomekon päällä olevasta harmaasta "neuleesta"! Ja no, olihan mun pakko kommentoida kun on mahdollisuus saada kivan näköisiä sisustuslehtiä: ) Ja hei hyvää kevättä sinne!: )

290/178 | 

Ihania kuvia ja ajatuksia jälleen...söpö tuo koirakuva kaiken muun ihanuuden lisäksi...sellainen nappisilmä löytyy nimittäin tästä jalkojeni juuresta:) Ja sisustusideat kelpaa aina vaikka lehden muodossa, sillä keväällä kaipaa uusia ajatuksia!

291/178 | 

Olen naimisissa oikein peruspohojalaasen miehen kanssa, ja muistan miten ensi kertaa tavatessamme hänen vanha isoäitinsä silitti minua poskesta ihanalla karhealla kädellään ja kysyi "sinäkö se olet tuon Jarin emäntä?". Siitä lähtien olen mielelläni ollut emäntä! Kiva kun jaksat pitää lukijoihisi yhteyttä vaikka täällä kommenttipuolella onkin välillä vauhtia ja vaarallisia tilanteita...

Anna

293/178 | 

Kertakaikkisen ihana toi sun lentoasusi, huivi tosiaankin on tarpeen ainakin itsellä lentäessä varsinkin pitkiä matkoja mm. Jenkkeihin. Kello näyttää kans tosi makeelta, mikä sen merkki olikaan? Ihanaa Pääsiäistä perheellesi ja sinulle, blogisi on kiva ja taitaa olla eka kerta kun kommentoin! Lukenut olen kyllä olen pitempään...

295/178 | 

Eiiih, emäntä! :DD Itse en ole tällä hetkellä kenenkään emäntä, eikä minua ole koskaan sillä termillä kutsuttukaan, koska se on kerrassaan hirveä :D maatalon emäntä saa puolestani hyvillä mielin olla emäntä, mutta että urbaanissa kerrostaloympäristössä asuva tavallinen parikymppinen nainen...? myöskin isäntä-termiä kavahdan.

296/178 | 

Oi, tanskalaisia sisustuslehtiä en olekaan aiemmin lukenut, sen sijaan sinun blogiasi tulee kurkittua liki päivittäin.

Iloista pääsiäistä!

Maria K

299/178 | 

Tanskalainen design on tosiaan sitä parasta ! tykkään tosi paljon !

Oj miten kiva olis saada tanskalainen sisustuslehti eli mukana arvonnassa :-)  

Sulla näitä hyviä ideoita riittää !! Mistä oikein keksitkin aina näitä ? Niin ja Köpiksen kentästä tykkään myös, sellanen ihmisen kokoinen mut täynnä ihania putiikkeja !!!

Ja ihania kuvia taas kerran ! Kerrotko minkälaiset kengät sulla lentomatkoilla ?

God Påske, Mary  :-)

 

 

300/178 | 

Eräs ei-emäntä osallistuisi myös arvontaan. Josko tästä suuntaisi sinne pitkänperjantain lenkille.Radiossakin soi "tänään on hyvä päivä". Ja niin taitaa ollakin..

-Hennini

301/178 | 

Tanskalainen design on sitä parasta ! tykkään tosi paljon ! Oj miten ihana olis saada tanskalainen sisuslehti.. eli mukana arvonnassa !

Köpiksen kentästä tykkään myös, sellanen ihmisen kokoinen mut täynnä ihania putikkeja !!!

ihania kuvia taas kerran ! Kerrotko minkälaiset kengät sulla lentomatkoilla ?

God Påske, Mary  :-)

 

302/178 | 

Moikka! Täällä taas on edessä Suomeen muutto monen vuoden jälkeen. Tulee aivan kamala ikävä tätä nykyistä asuinpaikkaa ja elämäntapaa täällä. Se on tää ulkosuomalaisen kirous, aina ikävä jonnekin. 

Hyvää pääsiäistä Kaliforniasta! 

303/178 | 

Tanskalaisessa sisustustyylissä on jotain minuun vetoavaa. Skandinaavinen tyyli ja monesti jotain leikkisää. Enpä ole pitkään aikaan lukenut sisustuslehteä, sikäli olisi mukava sellainen pääsiäisyllätyksenä saada.

Tultsu

305/178 | 

Aivan ihana blogi sinulla, jatka samaan malliin! :)

Kiva olisi päästä lueskelee noita lehtiä :)

306/178 | 

Huikkaan vain pikaisesti, että osallistun kisaan ja lähden samantien etsimään tarkempaa kuvaa ja tietoja kauniista kellostasi.

Jade

Unnimai
Liittynyt17.3.2013
307/178 | 

Ilmottaudutaampa mukaan, vaikkei arpaonni ole ikinä suosinutkaan. :)

Kivoja kuvia, jälleen kerran!

Matka-asusi näytti juuri niin mukavalta, mutta kuitenkin tyylikkäältä, kuin matka-asun kuuluukin olla!

308/178 | 

Olen melko tuore lukija, enkä ole varmaankaan ennen mitään kommentoinut. Mutta joka juttu tulee luettua, enemmän tai vähemmän kadehtien. ;) Nytkin sulla niin ihana lentoasu... <3

Mukavaa pääsiäistä teille!

Laura - Lauran Mäki

309/178 | 

Tanskalainen sisustustyyli ja -lehdet kiinnostavat, joten arvontaan mukaan. 

Mukavaa pääsiäisen jatkoa! Terttu

310/178 | 

Juu.ei sitten ikinä emäntä-sanaa!On mun korvissa vähän kuin f-word...Maatilojen tai porotilojen emännät on kyllä emäntiä.Aurinkopääsiäistä!Sari

311/178 | 

Niin tyylikästä ja kaunista. On erittäin suuri ilo lukea blogiasi :-) mielelläni luen vaatetyylisi ohella sisustusvinkkejä ja ideoita. Itse ostin juuri oman asunnon ja kaipailen erilaisia ideoita. Tanskalaisesta sisustuksesta voisi saada ideoita, joita jalostaa omaan kotiin. 

 

T. j

312/178 | 

Kiitos blogista. Norjalaisesta elämänmenosta lukisin mielelläni enemmänkin. Kesälomareissua on jo suunniteltu Norjan suuntaa, blogistasi saamani  innostuksen johdosta. 

Sanna

314/178 | 

Kohta itsekin lennolle lähdössä. Tuollainen joustava mekko on kyllä hyvä.

Aurinkoista pääsiäistä!

318/178 | 

Kaunis lentoasu sinulla! Ja kiitos kauniista mutta silti elämänmakuisesta "jalat maassa" blogista. Jaana A

319/178 | 

 Ensi viikolla alkaa jo huhtikuu, aurinko sulattaa lumikasat ja lämpö nostaa hymyn kasvoille! Kevätsiivous-ja sisustusintoa odotellessa luen mielelläni sisustuslehtiä. Pääsiäisiloa!

324/178 | 

Onko Copenhagenin Flughafenin VS vain kosmetiikkaa myyvä liike vai myös alusvaatteita?

Tykkään lentokentistä....käyn joskus muuten vaan haistelemassa kerosiinia siellä kuten sanon. Kiva lukea juttujasi! Iloista pääsiäistä lähettää Anne

325/178 | 

Hei Johanna.  blogistasi tulee kyllä aina niiiin hyvälle tuulelle. kauniit kuvat. kauniit lapset. kaunis nainen :)

326/178 | 

kääks, kerkiääkö vielä......migreenin kipua peiton alla pimeydessä voivottelin jo toista päivää ja  kaikki kiva jää väliin..kuten blogien lukeminen.

 

ihanan näköisiä lehtiä, arvonnassa siis mukana jos vielä kerkiää.....

 

t: VTFIN Mamma

327/178 | 

Tanskalainen design ihastuttaa. Toivottavasti pääsen pian Kööpenhaminaan, niin saa uusia sisustusjuttuja ja -lehtiä tuoda mukanaan. :)

t. Heidi

328/178 | 

Emäntä-sana ei kuulu suosikkeihin mullakaan... Mukana arvonnassa ja hyvää pääsiäisen jatkoa!

330/178 | 

Ihana lentoasu! Minä olen taas tottunut "emäntä", siis meidän kaveripiirissä yleisesti miehet puhuvat emännistään. :) Kiva olisi tutustua tanskalaisiin sisustuslehtiin.

-Tiitu

 

Armiskärlek
Liittynyt30.3.2013
331/178 | 

Hei, kiitos ihanasta blogista! Erityisesti valokuvat ovat mahtavia ja hankin tässä jokin aika sitten suosittelemasi Canonin objektiivinkin;) Hyvää kevättä!

332/178 | 

Ihan reilusti tunnustan, että olet minulle suuri innoittaja ja tiennäyttäjä tyylissä. Sulla on aivan upea sellainen. Esim. aurinkolasien valinta helpottui tässä äskettäin... Arvontaan mukaan tottakai! -Marika

334/178 | 

Heippa! Itse "inhoan" sanaa EMÄNTÄ :-) olisi kiva lukea ko lehteä, koska en ole ikinä sitä tehnyt. Ihanaa pääisiäistä! T: Miia

335/178 | 

Heips :) Mukavaa, kun on taas postauksia useammin, näistä saan valtavasti inspiraatiota ja positiivisen fiiliksen. Ulkomaisia sisustuslehtiä en ole vuosiin edes selannut, joten ihanaa olisi jos arpaonni suosisi :)) Mukavaa pääsiäisen jatkoa !!

336/178 | 

Hei! Lasten kanssa oleilu lentokentällä ei tosiaan ole mitään glamouria touhua, joten ymmärrän hyvin, että päätät ennemmin lentää seuraavalla koneella.

337/178 | 

En ole kirjoittanut koskaan aikaisemmin, vaikka olen lukenut blogiasi jo pitkään. Blogisi on aivan ihana. Pidän kovasti naisellisesta tyylistäsi ja kuvan asu on tosi hieno :) Olen kanssasi samaa mieltä, että tanskalainen tyyli sisustuksessa on aivan ihanaa. Siitä on aikaa, kun olen käynyt Tanskassa mutta muistan ne ihanan idylliset talot siellä :) 

338/178 | 

Ihanaa pääsiäistä sinne Norjaan!! :) Pieni tanskan kielen kurssi kelpaisi mulle NIIIIN hyvin!! ;)

Terkuin Salla

339/178 | 

Hei, minäkin kelpuuttaisin tanskalaista lukemista itselleni, mukaan arvontaan siis :)

Köpiksen kenttä on oma suosikkini myös. Sun matkustusasu näyttää tosi kivalta, pitäisi itsekin löytää joku mukava ja nätti asu johon vois joka lentomatkalla luottaa.

Marie

340/178 | 

Mukavaa pääsiäistä! Tanskalaisia sisustuslehtiä en olekaan lukenut aikaisemmin, olisi kiva tutustua niihin :)
Saaga

342/178 | 

Heippa ja kiitos ihanasta blogistasi. Olen melko uusi, mitta sitäkin innokkaampi lukija.

Vaatekuvat ja sisustusvinkit ovat eniten mieleen.

343/178 | 

Iso huivi on tosiaan ihan paras lentokaveri, minäkin yritän muistaa ottaa semmosen aina mukaan reissuun. Sinun postakset saa usein kaipaamaan Pohjolaan. Parin viikon päästä menenkin piipahtamaan Suomessa pitkästä aikaa. Olisi kiva päästä tutustumaan myös Tanskaan ja Norjaan. Jos ei ole liian myöhäistä, niin osallistuisin enemmän kuin mielelläni sisutuslehtien arvontaan! 

Pääsiäisterkuin, 

Mari

344/178 | 

ihana harmaa huivi, just huippu varuste lentomatkalle!

kiitos ihanasta blogista, aurinkoista kevättä!

pitsimamma

345/178 | 

Tanskalainen sisustustyyli on ihana, mutta olen lukenut siitä vain suomalaisista lehdistä. Olisi siis ihanaa voittaa tanskalainen lehti, vaikka kieltä en ymmärräkään. :)

346/178 | 

Heip!Minunkin mielestäni  trikoomekkosi on aivan ihana ja osaat yhdistellä vaatteita,huiveja ym. tosi kivasti:) Kiitos aivan ihanasta blogista,sitä on kiva lueskella!

Katjuska

347/178 | 

Kirjoitus ei tuntunut ollenkaan kylmältä, vaan hauskasti kerroit lentokokemuksistasi. Samoin "pöllön"veistelyjuttusi nauratti. Kiitos aidosta blogista ja hyvää pääsiäistä!

348/178 | 

Kiva arvonta, olen mukana! Iloista Pääsiäistä ja kauniita kevätpäiviä toivotellen : )

 

353/178 | 

Oh, tanskalainen sisustusmaku on pettämätön ja sikäläiset alan lehdet ihan parhaita. Pidän itsekkäästi peukkuja itselleni. :-)

Ihana huivi!

- Klaara

354/178 | 

Emäntä sana on kauhee nuorelle naiselle!

Sisustuslehdet ovat ihania, mutta tietävät yleensä rahan menoa kun pitää aian ostella kaikia ihanuuksia mitä niissä esitellään:(

355/178 | 

Saat Johanna yksinkertaisen asian näyttämään kauniilta ja etsimään samankaltaisia asioita omasta elämästäni täällä Suomessa. Blogisi on mielettömän koukuttava ja palaan siihen aina uudestaan ja uudestaan. Ihanaa kevättä sinulle :)

356/178 | 

Jos vielä ehtii, niin osallistun ihanan blogisi ihanaan pikku arvontaan!

Terv. Jenna H.

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla