tai voita yksi :)))

Heip, tässä olisi taas yksi superhelppo neulottava! :) Tarvitset tosiaan noin nelosen pyöröpuikot (esim. tälle Rowanin angora hazelle neuvotaan valitsemaan 3,5, mutta mulla oli 4,5) ja vain yhden kerän angora hazea á 25g!

Aloitat luomalla pyöröpuikolle noin 94 silmukkaa (paljon enempää ei kannata tehdä, sillä pipo venyykin jonkin verran käytössä aika nopeasti). Neulot sileää neuletta noin 23cm, jonka jälkeen aloitat kavennukset.

Kaventelet ensin joka kerroksen ensimmäisen silmukan pois yhteensä viiden kerroksen verran. Sitten alat kaventelemaan koko kerroksen pituudelta ensimmäisellä kerroksella joka 5. silmukan. Seuraavalla kerroksella joka 4. silmukan - sitten joka 3. silmukan ja lopuksi joka 2. Ja lopuksi päättelet kaikki jälejelle jääneet silmukat ja ompelet (neulalla ja angora hazella sivut yhteen ja kappaleen pipoksi. 

Easypeasy jälleen :))

Rowanin a-i-v-a-n-s-a-i-r-a-a-n-i-h-a-n-a "angora haze" koostuu noin 70% angorasta, 10% villasta ja 20% nylonista ja siitä saa aivan täydellisen pipon aika pikkuvaivalla. Lanka on itsessään toki melkoisen arvokasta (kuten angoralangat aina), mutta koska tähän pipoon ei tosiaan kulu kuin yksi kerä, on kuitenkin kerän hinta noin 10 euroa pikkuhinta angorabeaniesta (nimim. katselin näitä ensin kaupoissa....).

Reippaana tyttönä arvioin langankulutuksen pikkasen yläkanttiin pipomateriaalia hankkiessani ja ostin angora hazea peräti kolme kerää. Siksipä mokan hoksattuani päätinkin tehdä oman piponi lisäksi yhden siskolleni ja -TSADAA- yhden teille! Nyt siis ennen kaikkea kaikki totaalisen neulontataidottomat kommenttiboksiin jos haluatte osallistua yhden uunituoreen pipon arvontaan! :))

Yhdelle teistä lentää postissa yksi tumman harmaa angorabeanie by me Nyt vain kommenttia boksiin jos pipoa toivotte... ja täällä puikot heilumaan, jotta beanie on lähetyskunnossa loppuviikosta -lähetän sen voittajalle mahdollisimman pian :)

Kommentit (1119)

Vierailija

Oih, minulle voisi enemmän kuin mielellään kotiutua tuollainen söpispipo. :)

 

-nipsu-

Vierailija

Eikä! Aivan täydellinen ja juuri ihanan värinen pipo! Voikun saisin laittaa tuon ihanuuden lämmittämään päätäni nyt talven tullessa :) 

Vierailija

Minä todellakin toisvoisin saavani tuon pipon. Olisi nimittäin ihana synttärilahja ;)

t. Eea

Vierailija

Aivan ylisöpö tuo angorabeanie! Olisin niin onnellinen pipon omistaja, jolla puikot ei oikein omissa käsissä pysy. Toivotaan, että onni suosii. S 

Vierailija

Ihana pipo!!!! ♥ Mä haluun, ja jos en saa niin varmaan pakko alkaa opetteleen kutomista ;)

Vierailija

Iiiihana pipo, toivon voittavani etten "joudu" vaivaamaan tällä (eli laittamaan hommiin) vanhaa äitiäni ;)

Vierailija

Osaan kyllä neuloa,mutta pyöröpuikot&minä ei olla kavereita...joten mukana arvonnassa minäkin!Suloinen myssy:)

Vierailija

Ihana. Juuri tuollaisesta olen haaveillut. Upea väri, sopii hyvin blondille. Siis minullekin :-)

Vierailija

Mä en itse kykene kutomiseen:), joten mielellään päähäni laittaisin jonkun muun tekemänä!

Vierailija

Ois ihana <3 Vaikka käsiyöläinen ammatiltani olenkin,niin ihan tumpelo lankojen kanssa <3

Vierailija

Tasan eivät mene onnen lahjat. Siskoni on käsityöihminen ja pystyy mihin vaan, kuten lukemaan ja  ymmärtämään neulomisohjeita, mitä taitoa minulle ei ole suotu. No, onneksi minä olen taas musiikillisesti lahjakas. Tulen tänne blogiisi katselemaan kauniita kuviasi Norjasta ja vihertymään kateudesta, kun katselen kaikkia ihania "neulomuksiasi". Luin vielä jostain, että tänä syksynä "Grey is the new black" joten olisin todella onnellinen tuollaisesta ikiomasta beaniesta! - Essi

Vierailija

Hullun ihana beanie, kyllä tolla kelpais syksyn ja talven tallustella. Voi kun saisi omaksi! ;)

Vierailija

Mulle ihana harmaa beanie, kaupasta ei löytynyt sopivaa joten nyt on tärpättävä tai sitten vaihtoehtoisesti neulomiskurssille ilmoittauduttava =)

pinkwawe

Vierailija

Åh underbar mössa! Precis en sådan modell och färg jag varit på jakt efter (senast idag) men inte hittat någon jag gillat. Jag vill absolut prova min chans om denna. ;)

Trogen läsare i Esbo :)

Vierailija

Mun on pakko saada tuo! En oo neulonut sitten yläkoulun jälkeen, joten villi veikkaus, ettei ainakaan kovin helposti luonnistuisi enää - jos ollenkaan.

Oletpas kyllä aivan todella kaunis :)

Vierailija

IHANA!!! Miksen mä voi osata neuloa, voi miksen?! Viimeksi, kun yritin, sain kaksi erikokoista lapasta - not cool! Mummo on aina kutonut siksi kaiken, mutta on niin sairaana, ettei enää jaksa :(

Vierailija

Olen elämäni aikana saanut taiottua puolitiehen jääneen villasukan varren, joka oli neulontataidottomuudelleni huikea kohokohta ala-asteen viidennellä luokalla.

Oslon hyisillä merenrantamilla olisi enemmän kuin unelma kulkea moinen pipo kutreilla!

Vierailija

I´m in, I´m in! Ihanan näköinen pipo, pidän peukkujani että saisin sen omakseni. :)

Hils, Snigeln Harald

Vierailija

Oi ihanaa!! Tälle vilukissalle pipo toisi kyllä hurjasti iloa arjen keskelle! Käsivaivan takia kun ei neulominen itseltä enää onnistu :(

Vierailija

Voih, kylläpä näyttää lämpimälle! Sopisi kyllä niin hyvin tähän viilenevään syksyyn :) Näitä sinun neulontaDIY-kuvia katsellessa meinaa kyllä iskeä neulontakuume, vaikka en ole oikein koskaan osannutkaan pyöritellä puikkoja käsissäni... -Kira

Vierailija

Ostin juuri 40e:n angorabeanien. Kotona iski huonoäiti-syndrooma, sillä tajusin että lapsi tarvitsee kyllä uudet talvihaalarit ja minä se ostelen neljän kympin pipoja. Pipo on nyt siis pussissa odottamassa palautusta. :) Jos tätä kautta sitten onnistaa.. :P ps. täytän myös, jos en täysin, niin ainakin jossain määrin neulontataidottoman laiskurineulojan tuntomerkit!

- Maria

Vierailija

Mun niiin tartteis alkaa opettelee neulomista kun näitä katselee. Ja sinä olet upea!!

Mimmi

Vierailija

Niin paljon tahtoisin.. Jos onni ei suosi niin täytyy lahjoa ystävä shamppanja pullolla kutomaan.. Kiitos ohjeesta :) ja blogista :) 

Vierailija

Olis ihana panna päähänsä täällä Köpiksen tuimassa talvituulessa.

Kiitos kivasta blogista,

Terveisin Veronica

Vierailija

Yksi neulontataidoton ja harmaapipoton ilmoittautuu arvontaan! Olen viimeksi neulonut yläasteella ja sain silloiselta käsityön opettajalta moitteita, kun neulon niin kireästi, ettei puikot pääse liikkumaan ja langat vain kirskuivat. :D

Vierailija

Moikka, täällä tumpelo ilmoittautuu :-). Siis aivan ihana pipo! Oi, onnellinen olisin jos arpaonni minua suosisi! 

Lumikide

Vierailija

haavelilen aina onnistumisista, vaan suurin osa yritelmistä on päätynyt jokseenkin muodottomiksi x) olisi ihana saada noin upea luomus piristämään Skotlannin talvea :) Tintti

 

Vierailija

Aiwan ihana <3 Ja väri on ihan oikeakin vielä, harmaa kun on vaatetuksessa lempivärini, koska sen kanssa on niin helo yhdistellä muita värejä :)

Vierailija

Juu ei ymmärrä ohjeista hölkäsen pöläystä. Silti vois yrittää tehdä, jos joku selittää mitä on -kaventelu, päättely? Miten ne toimii??

Vierailija

On oikeasti maailman söpöin pipo, ottaisin mielelläni!!! Ja mikä tuo sinun ihana takki/jakku on? Tosi kauniita kuvia :)

t. Heidi

Vierailija

Ui ui ui ui no nyt on ihuna !!! Täällä myös tämä Mamma masuineen haluaisi olla tyylikäs...so yes please jos onni suo :)

Vierailija

Neulon kyllä itse, mutta olisi niiiiin ihanaa saada välillä jonkun toisen tekemää. Ja tuossa pipassa olis just oikea väri mulle ja mallikin on vallan mainio. Siis e-h-d-o-t-t-o-m-a-s-t-i osallistun tähän arvontaan haluan voittaa!

Vierailija

Ihana! En ole puikkoja heiluttanut 20 vuoteen, joten olisko aika kokeilla ohjettasi.....

terv. Johanna

Vierailija

Voi ihana pipo!!!  Olisipa huippua saada Tuo... =) kiitos kivasta blogista ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! Olet kyllä suloinen ihminen, sisältä ja ulkoa =)

Vierailija

Oj nej, kävisipä se easypeasy minulta...Minulta se olisi vaan hardypardy! Eli onnesta soikeena olisin jos tämän voittaisin :D

Vierailija

Heips! Tää herkkäpäänahkainen äippä tarviisi just moisen, ihanan tommoisen, ainaisten akryylisten sijaan! Anna

Vierailija

Oi ihana, mikä muotipipo siellä onkaan! :) Varmasti tulisi kunnon käyttöön täällä pohjoisessa!

- Kristiina

Vierailija

Olen itse vasta alkanut innostua käsitöistä, pipon neulominen saattaisi siis onnistua, mutta olisihan se ihan mahtava voittaa sinun tekemä! :)

Suvi

Vierailija

Saatanpa tuollaisen neuloa itsekin, mutta koska olen asettanut itseni lankojen ostokieltoon, eikä tuota kyseistä tai mitään vastaavaa lankaa varastosta löydy, niin ihan sen takia voisin tuollaisen itselleni mielihyvin ottaa vastaan.. :)

-Minna-

Vierailija

Oih! ihana jälleen kerran <3 ehdottomasti kelpaisi! Niin pehmoisen ja lämpimän oloinen... Siispä mukana arvonnassa! :) Itseltä ei niinkään noita käsityölahjoja löydy, valitettavasti :/

Vierailija

Oi tuollainen pipa olisi hirveen kiva loppusyksyksi päätä lämmittämään varsinkin tällaiselle joka ei osaa neuloa sitten yhtään!:)

Vierailija

Onpa kaunis :) Kyllä kelpaisi tälle Lapin tytölle, joka joutuu jo aamuisin pipo päässä töihin pyöräillä!

Vierailija

IHANA! Täällä yksi tyttö peukalo keskellä kämmentä ottaisi mielellään valmiiksi tehdyn version ;) 

Vierailija

Nyt on kyllä niin ihana pipo, että olisin ikionnellinen tuollaisen saadessani. Kuljen pipo päässä ensimmäisistä kylmistä ilmoista lähes siihen saakka, kun muut kulkevat jo ilman takkeja. Pipo pääsisi siis rakastavaan kotiin :)

Vierailija

R A K A S T A N pipoja :D Parasta kylmässä säässä on, että voi pitää pipoja! 

Syysterkuin Marjo 

Vierailija

Ai nam! Täällä ilmottautuu yks, jonka peukku on keskellä kättä kun puhutaan neulomisesta. Tuo on ihana! :)

Eveliina

Vierailija

Oh my! Tollanen pipo mullekin jooo! :) niin ja niistä neulontataidoista...kaks vuotta sitten talvella aloin harjoitella villasukkien tekoa ja...edelleen se toinen sukka puuttuu! Hahahaa :D

Vierailija

Kelleppä ei kelpaisi tommonen ihanuus :).  Niminerkillä: intoa riittäisi, muttei kutomistaitoa. Kiitos taas ihanasta ohjeesta.  

Vierailija

iiiihaana! mie haluun voittaa tuon lämmittämään miun päätä :) ja koska itsellä on kolme peukaloa keskellä kämmentä ei käsitöistä tule yhtään mitään :(

Vierailija

Onpa tosi nätti pipo, niin pehmeän ja stylen näköinen. Itseltä ei taitaisi "helposta ohjeesta" huolimatta onnistua neulominen, joten osallistun arvontaan :) Kaunista syksyä!

Vierailija

SUPER IHANA! Tästä loistava helppo nopea neulomus kotiäitikavereilleni - ehkä saadaan pieni pipon mittainen kudinpiiri syksyksi. Olisi tosin aika hienoa saada valioyksilö esimerkiksi, jonka voisin painaa omaan päähäni kudinpiirin jälkeen ;) IHANA!

Vierailija

Ihana! En yhtään luota arpaonneeni, joten taitaa olla parasta suunnata lankakaupoille ja alkaa kutoa. ;)

Vierailija

Tässä yksi jolla peukalo keskellä kämmentä,olisi todella onnellinen jos vaikka kerrankin onni suosisi juuri tätä! :)

Vierailija

Uskomatonta, melkein jo innostuin itse neulomaan ekaa kertaa sitten ala-asteen vaikutti sen verran helpolta ohjeelta :) ehkä tollanen vielä syntyy ennen lumia :)

Vierailija

Pipo on kylmenevissä säissä parasta! Mukana arvonnassa!! Aivan ihana matsku ja väri...

-Tiiti-

Vierailija

voi kommenttini taisi kadota jonnekin bittiavaruuteen. Siispä uusi: pipo on todella kaunis, ihanan pehmeän näköinen. Ei taitaisi itseltä onnistua neulominen, joten innolla arvonnassa mukana :)

Maarit

Vierailija

Ou nou, tuon kun voittaisin olisin ikionnellinen!  Jään pitelemään nakkisormillani peukkuja itselleni :-D

 

Vierailija

Oih, kunpa ehtisin neulomaan tuollaisen itselleni! Neljän pienen lapsen ja totaaliremontin keskellä elävänä joutunen luottamaan arpaonneeni...

Vierailija

Mukana ihanan pehmoisen pipon arvonnassa! Tosi kiva (ja helpon kuulonen) Diy mut sulla niin hyvää jälkeä että ottaisin mielummin sinun tekemän;)

heidi/ripaustunnelmaa.blogspot.com

Vierailija

tollainen pipo olis ihan huippu! tällä hetkellä ei löydy yhtäkään pipoa täältä

/ milja

Vierailija

Voi kuinka ihana! Täytyy varmaan vihdoin ottaa puikot käteen ja opetella itse neulomaan ellei arpaonni osu kohdalleni :)

Vierailija

Ou nou, ihana pipo!  Olisin ikionnellinen tuosta. Nyt pistän nakkisormillani peukut itselleni pystyyn :-D

Ja jos tuli viesti kahteen kertaan pahoittelut...ne on nämä nakkisormet ynnä älypuhelimen näppikset ihan yhtä huono yhdistelmä mulle kuin kaunis lankakerä ja pyöröpuikot :))

Vierailija

Oj, olisipa tuollainen ihana!! Hetken jo mietin että pitäisikö sadannennen kerran yrittää..kunnes muistin millainen kasa "hyviä käsityöideoita" odottaa kaapissa..tasan ei käy onnenlahjat ;) yritin tehdä helppoa (hah!)  neuletta..lopputuloksena joku ihme sotku minkä kiukuttelen saattama pistin myttyyn ja runttasin koiralle palloleluksi..MUTTA koira on ikionnellinen..kulkee tuo lankasotkukasan kera ympäri taloa ;)

Toivon siis arpaonnea!

Vierailija

Täällä yksi onneton tunari, joka ei osaa neuloa yhtikäs mitään. Ehkä säärystimet kerran, mutta purin alkua ainakin viidesti. Lopputuloksesta en edes aio puhua. Pitää luovuttaa, jos ei kerta kaikkiaan osaa tai saa sellaista kädestä pitäen -neulojaa avuksi. Ihana myssykkä, pitäisin tuota vaikka koko kylmän kauden. :)

 

Vierailija

Voi vitsi, juuri tuollaiselle olisi käyttöä minullakin :) Täysin käsityötaidottomana toivoisin, että tämä arvonta suosii minua! *Minna*

Vierailija

Joo mulle pipo. Juuri aloitin 15 vuoden tauon jälkeen (eli vain ala-asteella neulonut) testailemaan neulontaa ja sain tehtyä kaulaliinan. Tarttisi pipon malliksi että osaisi tehdä lisää tuollaisia ;)

Vierailija

Tosi kiva pipo! Mun pitäisi saada mun ikuisuuden tekeillä olleet neuleet valmiiksi, ehkä tämä on se talvi kun vihdoin saan omatekemän paidan käyttöön.. Ois aika huippua! 

Vierailija

Olen joskus vuosia sitten neulonut ja nyt näitä sun juttuja lukiessa olen inspiroitunut uudestaan. On suorastaan pakko käydä ostamassa puikot ja lankaa ja alkaa tekemään JOTAIN. Tästä piposta voisi aloittaa. Ihana.

Tiina K-B

Vierailija

ihana kyllä!! en tiiä osaisinko ommella itse :D jos en voita, tai vaikka voitosta huolimatta, taidan yrittää. kuulostaa sen verran helpolta ja näyttää kivalta :)

Vierailija

Ihana pipo ja arvonta! Tommonen pipo olis superhieno tämmöselle "pipoihmiselle" :) Arvonnassa ehdottomasti mukana onnea koittamassa!

Anne

Vierailija

Minä taidan jättää oman arpani jollekin muulle, mutta syöksyn huomenna takaisin samaiseen lankakauppaan, jossa juuri tänään hiplasin tuota lankaa. Mulla ei vaan välähtänyt, mitä siitä tekisin. Kiitos siis helposta ohjeesta ja vinkistä. HUomen illalla täälläkin puikot suihkii pipoa :)

Vierailija

Ihana pipo! Olen alkanut neulomaan yli kymmenen vuoden tauon jälkeen, sinun blogisi inspiroimana. Työn alla on palmikkokaulaliina, mutta vauhti on melkoisen hidas (olen kolmen pienen lapsen äiti:) joten pipoa tuskin ehdin tälle syksylle tekemään, olisi mahtavaa voittaa se!

Vierailija

Tähän arvontaan haluan kyllä osallistua! Ihana pipo ja sopis kyllä hyvin mun takkiinkin. :)  Toivottavasti onnistaisi. -Tiina

Vierailija

Voi että miten ihana arvonta taas! Huokailin jo omia surkeita neulontataitoja postausta lukiessa, et tiedäkään millaisen hymyn sait huulilleni lopun mahtavalla arvonnalla :) Kiitos!

 

Riikka

Vierailija

Joo jee, osallistun arvontaan! Olen etsinyt uutta harmaata pipoa, joka ei ois a) ribbineuletta eikä b) akryyliä ja tässähän toteutuu kaikki toiveet. :) Ja vaikka ohje kuulostikin helpolta, joudun myöntämään, että pyöröpuikot on mulle ihan vieras juttu... :)

Vierailija

Voi ei! Toi olis mulle, kiitos! Katoin just H&M:llä samantyylistä, mutta ajattelin kans, et mähän opin/ osaan/ ehdin kohta kutoa itselle tuollasen. Mulla kun vaan olis yksi viime vuonna alotettu alpakkaneule purkua/ uudellen aloitusta vailla. Sekin piti valmistua jo viime talvelle :) Oon taas tänä syksynä jättäny kaikki neuleet kauppaan haaveena, et mä teen itse. Taidan olla taas tämänkin talven ilman neuletta. Mulla ei ole nyt aikaa eikä kyllä taitojakaan kutoa yhtään mitään. Yks pipo olis enemmän kuin kiva!

Mervi

Vierailija

Minulla jäi jo kouluaikana villasukat kesken, ei vaan ossoo :) lankoja kyllä aina hiplailen ja haaveilen, että jospa minäkin joskus osaisin.Harmaa pipo on tämän syksyn hankintalistalla, mutta täydellistä ei ole vielä tullut vastaan. Paitsi nyt :)

Vierailija

Heipä hej, kalastajan vaimo!

Hattusi on persoonallinen ja kaunis, värikin on niin täydellinen. Omistaisin mielelläni tuollaisen aarteen.. Mut totuus, osaan neuloa vain oikeaa, en osaa kaventaa, nurjat voin unohtaa.. ja oikeastaan miettisin jo sitä, kuinka työ saadaan pois puikoilta :D.. Joten ilmoittaudun kilpailuun.. Olen kyllä fiilistellyt sun ihania neuleohjeita.. ja haluaisin olla yhtä kätsy käsistäni. Sillä, näin muksutkin pysyis talvella mamin kutomissa lämpimänä.. ;) Sitä odotellessa...

Sinulla on ihastuttava blogi :)

Värikästä syksyä sinulle ja perheellesi,

Anette

 

 

Vierailija

Heissan! ilmoittaudun mukaan arvontaan. Pipo on supersöpö ja juuri tuollaisen haluaisin omistaa. Harmikseni en osaa kutoa mutta suunnitelmissa on opetella tuo taito:) mukavaa syksyä. T. Maria

Vierailija

Täällä yksi pipopää ilmottautuu joukkoon,eli kiitos kyllä!:)

arpaonni suosi minua tällä kertaa;)

Vierailija

Super ihku pipo, osuipa arpaonni tai ei niin toteutan pipon kyllä itsekin, kiitos kivasta ohjeesta ja lankavalinnasta, syysterkuin HeidiS

Vierailija

Heei, ihana! Jus huomannut että ton tyylinen pipo sopii mulle...jos onni ei suosi, niin täytyy varmaan opetella kutomaan...  : ) katja

Vierailija

Tänne voi lennättää, kun suutarin lapsilla ei oo kenkiä... (On sitten muuten sitten molemmat vanhemmat olleet vaatetusteollisuudessa...) Ja sen kyllä huomaa.

-Ansku

Vierailija

Onpa hieno ja tyylikäs pipo! Olisi hienoa kulkea se päässä Turun katuja.

Aurinkoista päivää teille!

T.Mina

 

Vierailija

Luin innolla nuo ohjeet läpi, mutta tajusin jälleen, että viimeistään kavennusten kohdalla tekisin jo jotain muuta tekelettä kuin beanieta.  Siispä osallistun arvontaan :)

Vierailija

Oih! Tämä olisi just minulle se one and only! Kaupoista löytyy vain sellaisia, joissa nuppia kiristää:))

Vierailija

Mä en kyllä saa näin kaunista pipoa aikaiseksi omin käsin eli nyt vaan toivotaav parasta ja pelätään pahinta... ;)

Halit!

Vierailija

Ihana pörrö pipo=)Minäkin ilmoittaudun arvontaan jos vaikka onni suosisi.

Syksyisin terkuin Mia

Vierailija

Oi ihana! En osaa  neuoloa ja olen juuri muuttanut Suomeen monen ulkomaavuoden jàlkeen, joten làmmin pipo kohtaamaan tuleva talvi ei olisi pahitteeksi :)

Vierailija

Oi ihana! En osaa  neuoloa ja olen juuri muuttanut Suomeen monen ulkomaavuoden jàlkeen, joten làmmin pipo kohtaamaan tuleva talvi ei olisi pahitteeksi :)

Vierailija

Voi kuinka ihana pipo! Jos ei arpaonni satu kohdalle, pitää ehkä lisätä tämäkin projekti keskeneräisten neuleiden listalle :)

Vierailija

Aivan ihana pipo :). Kyllä olisi pipolle tarvetta. Neulontataidottomana vien juuri kaikki neulepuikot äidille, kun ei tule edes yritettyä neulomista :)

-Marju

Vierailija

Oi, oispa ihana saada pipo!  Itsellä kun ei puikot pysy käsissä ja sormiankin tuntuu olevan aina liikaa tai liian vähän...

Vierailija

Aivan ihana pipo, joka näyttäs paljon paremmalta mun päässä kuin se jonka joutuisin itse tekemään... nimimerkki: neulominen ei taida olla mun juttu ;)

 

Mia :)

Vierailija

Ihana! Neulontataitoja löytyy mutta aika on kortilla... Skappelkin vielä kesken ja punot odottaa kerällä neuletakikisi päätymistä. Siksi siis mukana arvonnassa ;)

-johanna-

Vierailija

Ihana pipo! Mut omat neulomistaidot taas ei niin hyvät... Olisi ihan saada kaunis pipo kylmeneviin syyspäiviin! :)

 

Ani

Vierailija

Oi, onpa ihana pipo! Sopisi juuri oikein kivasti yhteen uuden takkini kanssa :) Ihailen ihmisiä, jotka osaavat neuloa, sillä itse olen niin taitamaton kaikissa käsitöissä. 

Vierailija

Oi mikä ihana pipo! Ja niin selkeät ja yksinkertaiset ohjeet kun sille annoit, en kuuna päivänä pipoa itse valmistettua saisi. Minulla ei ole peukalo keskellä kämmentä, se puuttuu kokonaan mitä käsitöihin tulee! Äitini ja siskoni ovat todella taitavia käsityöläisiä mutta minulle niitä geenejä ei ole riittänyt. Koulussakin minä korjailin ompelukoneita, että ne saavat ommella jotka osasivat. Eli tekninen osaaminen on minun alaani. Mutta arvostan suuresti ihmisiä joilta näitä kädentaitoja löytyy ja arvostan myös kaikkia käsintehtyjä tuotteita. Toivottavasti arpaonni suosii, olen pipojen suurkuluttaja ja tiedän että ei ole yhdentekevää millaisella pipolla päänsä suojaa. =)

N.M.M-P

Vierailija

Moi! Just oon sun innoittamana viime päivät väsännyt villapantaa - taas todetakseni kuinka mulla on kyllä puikot keskellä kämmentä :P Eli ottaisin niiin ilolla tuollaisen sun tekemän A I V A N   I H A N A N pipon! Aivan ihanaa, että ylipäänsä teet meille yhden arvottavaksi, kiitos jo siitä!

Ihania syyspäiviä toivotellen, Marie

Vierailija

Oi mikä ihana pipo! Ja niin selkeät ja yksinkertaiset ohjeet kun sille annoit, en kuuna päivänä pipoa itse valmistettua saisi. Minulla ei ole peukalo keskellä kämmentä, se puuttuu kokonaan mitä käsitöihin tulee! Äitini ja siskoni ovat todella taitavia käsityöläisiä mutta minulle niitä geenejä ei ole riittänyt. Koulussakin minä korjailin ompelukoneita, että ne saavat ommella jotka osasivat. Eli tekninen osaaminen on minun alaani. Mutta arvostan suuresti ihmisiä joilta näitä kädentaitoja löytyy ja arvostan myös kaikkia käsintehtyjä tuotteita. Toivottavasti arpaonni suosii, olen pipojen suurkuluttaja ja tiedän että ei ole yhdentekevää millaisella pipolla päänsä suojaa. =)

N.M.M-P

Vierailija

Oih ihana, just sellainen täydellinen ;) Toivottavasti kerrankin voittaisin, tai jos en, niin sitten on kai pakko yrittää tehdä itse (vaikka olenkin ihan tumpelo).

-Joy

Vierailija

Harmaa on niiin mun syksylemppariväri! Ja tuo näyttääkin niin hauskalta, toivottavasti osuu pipo minulle.;) Mukavaa syksyä!

Vierailija

Täällä yks pipoton kahden pikkupojan äiti toivoo, että kerrankin osuis arpaonni kohdalle!

-EevaK

Vierailija

Voi kun onni suosisi, olen niin onneton käsitöissä, että vaikka ohjeet on selvät ja kohtuullisen helppo tekele, niin todennäköisesti onnistuisin tekemään pannulapun siitä huolimatta...

Vierailija

Moikka ja kivaa tiistaita! Aivan ihana pipo, niin pehmoisen näköinen. Olisin siitä ikionnellinen! :)

Vierailija

Pipokauden alotus on aina yhtä mukavaa, eikä pipoja oo koskaan liikaa! Todellakin kelpais mulle tuollanen nätti beanie. :)

-Lotta

Vierailija

Oijoi miten söpökkä pipo. Se saisikin täältä vallan mainion kodin :)

Terveisiä! Suuhygienisti

Vierailija

Oi kun ihana! En kyllä tuollaista itse saisi itse tehtyä, en edes omista puikkoja! :/ Mukana siis :)

Tiina

Vierailija

Oioi, olisi niin mahtavaa voittaa tuollainen pipo! Viime talvena yritin salaa käyttää miehen harmaata pipoa, mutta poruhan siitä tuli :)

Jenni

Vierailija

Oi kun ihana! En itse kyllä saisi tuollaista tehtyä, en edes omista puikkoja! :/ Mukana siis :)

Tiina

Vierailija

Oij, tää pipo olisi t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n lisä kotiäidin asustevalikoimaan! <3 Tällaisen hankkimista olen miettinytkin, mutta josko tämä voisi olla se minun kaivattu yksilö ;)

 

 

Vierailija

Just tollasen pipon mä olen AINA halunnu! Yksinkertainen ja tyylikäs - nam! Ja väri on niin mun suosikki!

Jaana

Vierailija

Aivan ihana pipo :) nyt täytyy ryhtyä harjoittelemaan neulomista! Mielelläni kuitenkin vielä osallistuisin arvontaan :)

Terveisin Laura Q

 

 

Vierailija

Ihana, tyylipipo! Tekisi minusta varmasti vieläkin pehmoisemman ja lämpöisemmän!!

Innolla (ja pää kylmänä) odottelen arvontaa ;)

Päivi

 

Vierailija

Huomenta! Täällä yksi puolivuotiaan pojan äiti, joka unelmoi myös Punon neulomisesta, mutta aika ei riitä. Ihana pipo ja kuva siusta <3

 

t. kettu

Vierailija

AIivan ihana pipo ja tulin heti kasomaan mistä se on ostetu! Ja voi surku, itse tehty! :D Itse en ole käsityöihmisiä alkuukaan, joten peukut pystyyn arvonnan kunniaksi :)

Vierailija

Ihanaa Johanna, että ajattelet myös meitä neulontataidottomia, jotka voivat vain huokailla ihastuksesta blogissasi näkyviä neulomuksista haaveillessa. Ehdottomasti mukana skabassa, joskos onnetar vihdoinkin hymyilisi :).

Taina

Vierailija

Voi miten kaunis pipo! Ihailen niin ihmisiä jotka ovat käteviä käsistään. Itse en ole koskaan oppinut neulomaan. Aikoinaan koulussa käsityöopettajani kyllä oli kärsivällinen kanssani mutta minä vasenkätinen en millään saanut päähäni miten milloinkin piti edetä :D

Vierailija

Hulppean upea, suorastaan luxus pipo ! Arvostan kaikkea itse tehtyä super paljon kun jäi itseltä tuo "askartelugeeni" saamatta.

Ebbis

Vierailija

Oi, lanka on ihana, väri on ihana - se on kuin se sumu, joka pehmentää tänään syksyisiä ääriviivoja. Minun päähäni pipo ei ole koskaan sopinut, ja olen aina kietonut supersuuria huiveja päähän ja kaulaan, mutta tämä pipo kaikessa rentoudessaan ja pehmeine myötäilevine muotoineen voisi istuakin.

Anne, joka on lukenut blogiasi jo vuosia

 

Vierailija

Aivan ihana beanie ja se tekisi minut erittäin onnelliseksi <3 En ole koskaan osannut neuloa ja se harmittaa kovasti. Ehkäpä vielä jonain päivänä opettelen :)

Vierailija

Pyöröpuikot? ...googleen... Kertoo jotaki mun taidoista, joten osaisin kyllä arvostaa itse tehtyä pipoa. :)

Heidi

Vierailija

Ihana! Itse osaan kovan harjoittelunkin jälkeen onnistuneesti kutoa vain kaulaliina. Tuon voisin ottaa <3 Malla

Vierailija

Vautsivau mikä pipo :). Tuon kun voittaisi niin ei tarvitsisi mitään muuta pipoa enää ja ei pää palelisi enää. Siispä kokeilen onneani voittaa pipon.

mamma*3

Vierailija

Tosi, tosi ihanan näköinen pipo :) Olisin ikionnellinen, jos arpaonni osuisi kohdalle.

Ihanaa ja pirteää syksyä!

-Hanne-

Vierailija

Edellinen diy-projektini on edelleen kesken; yritin neuloa ristiäislahjaksi jotain "pientä ja kivaa". Noh, työn kivuus karahti keskivaiheilla teknisiin ongelmiin, joten työ jäi kesken... Nyt tuo diy-projekti on (keskeneräinen ja aivan liian) pieni, sillä vauva, jolla lahja oli tarkoitettu, on kohta vuoden vanha... Mutta siis, olisi kiva voittaa tämä pipo, koska jos itse alan sellaista tekemään, niin ehtii kulumaan talvi jos toinenkin ennen kuin pipo valmistuu ;))

-Hlillis

Vierailija

Aivan ihana syysmyssy! Kauniita pipoja ei ole koskaan liikaa. Ja tuota lankaa täytyy kyllä käydä metsästämässä jostain! :)

HeidiMarie

Vierailija

Pakkohan tähän on osallistua :) Aivan ihana pipo, näyttää pehmoiselta ja lämpimältä.

anuk

Vierailija

Kivalta näyttää, jos ei voitto kohdalle osu niin kokeilenpa tehdä itse. Jäin vain pohtimaan ohjetta, vaikka neulotaan pyöröpuikoilla, ei silti tehdä suljettuna neuleena koska lopuksi neulotaan sivut ?

Vierailija

Ihana pipo! Rakastan pipoja ja käytän niitä heti ilmojen viilentymisestä pitkälle kevääseen. Käyttöä siis olisi tuolle pipolle ;)

Jenni

Vierailija

Voi että, miten ihana pipa! Oon yrittänyt ja yrittänyt neuloa pipoa, mutta aina ne kavennukset epäonnistuu:/

Vierailija

Ihana pipo♥mutta minulta ei kyllä onnistu neulominen ollenkaan:/..käestä pitäen pitäisi olla neuvomassa:)tämä malli on kiva kun on tollanen lörppö:D

Mirkku

Vierailija

Onhan kaunis ja lämpöisen oloinen pipo! Osallistun arvontaan, toivottavasti onni suosii :))

 

-Katja-

Näytä kaikki kommentit (1119)